De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘Willen jullie geannexeerd worden door Nederland?’: Arjen Lubach gaat viraal met referendum in Rusland

De Morgen

22/09/2022 - 19:31


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Arjen Lubach gaat viraal met referendum in Rusland: “Willen jullie geannexeerd worden door Nederland?” (22/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse presentator Arjen Lubach gaat viraal met een opvallend stukje televisie uit zijn succesprogramma ‘De Avondshow met Arjen Lubach’. Doodleuk een referendum in een ander land organiseren? Als Poetin dat kan, kan Nederland dat ook! En dus organiseert Lubach ook even een referendum in Rusland; of ze daar niet door Nederland geannexeerd willen worden? Rusland behoort eigenlijk altijd al toe aan de Nederlanders. Ja toch?
  [naar artikel]
 2. ‘Referendum over de Nederlandse annexatie van Rusland’: satirische video van Arjan Lubach gaat viraal (23/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse tv-presentator Arjan Lubach heeft opnieuw een virale video te pakken met een filmpje dat hij met De Avondshow maakte over de Russische referenda in Oekraïne. Het filmpje, waarin hij voorstelt dat Nederland Rusland annexeert, werd op sociale media al meer dan een miljoen keer bekeken.
  [naar artikel]
 3. Arjen Lubach gaat stoppen met succesprogramma ‘Zondag met Lubach’ (19/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse presentator, theatermaker en schrijver Arjen Lubach gaat stoppen met zijn succesprogramma ‘Zondag met Lubach’. Dat kondigt hij aan...
  [naar artikel]
 4. Arjen Lubach stopt met ‘Zondag met Lubach’ (19/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Presentator, theatermaker en schrijver Arjen Lubach gaat stoppen met zijn Zondag met Lubach (ZML). Dat kondigt hij aan in zijn boek Stoorzender, dat woensdag verschijnt. Een belangrijke reden voor zijn besluit is dat Lubach op het hoogtepunt met het programma wil stoppen.
  [naar artikel]
 5. Komiek Arjen Lubach neemt internet beet met 'Westeros', een "spin-off van Game of Thrones" (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen
  [naar artikel]
 6. Komiek Arjen Lubach neemt internet beet met 'Westeros', een "spin-off van Game of Thrones" (04/09/2017 - De Morgen)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen Lubach openbaarde deze middag dat zijn Zondag met Lubach achter de wereldwijde viral van Game of Thrones zat, die de afgelopen dagen op internet vele miljoenen keren werd gedeeld.
  [naar artikel]
 7. Arjen Lubach reageert op verlies in ‘De slimste mens’ (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlander Arjen Lubach (52) vindt zijn verlies van donderdagavond in ‘De Slimste Mens’ niet erg. Over professor en internist Geert Meyfroid (50), die de titel voor Lubachs neus wegkaapte, schreef Lubach op Instagram: “Geert is niet alleen bizar goed in dit spel, maar ook nog eens een heel leuke gast!”
  [naar artikel]
 8. Tinnituspatiënt Arjen Lubach haalt uit naar de aanpak tegen gehoorschade: “Vooral bij jongeren gaat het steeds vaker mis” (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Arjen Lubach (43) haalde woensdagavond in zijn programma ‘De Avondshow’ hard uit naar de manier waarop er in Nederland wordt omgegaan met het aanpakken van gehoorschade. De presentator, die zelf al acht jaar aan tinnitus lijdt, vindt dat clubs en kroegen meer hun verantwoordelijkheid moeten nemen om het aantal Nederlanders met gehoorschade terug te schroeven. “Vooral bij jongeren gaat het steeds vaker mis”, beklaagt Lubach zich in het tien minuten durende item.
  [naar artikel]
 9. Arjen Lubach reageert op verlies in ‘De Slimste Mens’: “En nu weer naar de intensive care met al je kennis, mafkees” (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlander Arjen Lubach (52) vindt zijn verlies van donderdagavond in ‘De Slimste Mens’ niet erg. Over professor en internist Geert Meyfroidt (50), die de titel voor Lubachs neus wegkaapte, schreef Lubach op Instagram: “Geert is niet alleen bizar goed in dit spel, maar ook nog eens een heel leuke gast!”
  [naar artikel]
 10. Einde ‘Zondag met Lubach’ in zicht: vijf virale momenten op een rijtje (19/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dit najaar is ‘Zondag met Lubach’ nog gewoon op het kleine scherm te bekijken, maar Arjen Lubach (40) kondigde wel aan dat het einde van zijn...
  [naar artikel]
 11. Satirisch programma ‘Zondag met Lubach’ steekt de draak met ons land: “België is gewoon stuk” (09/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ heeft gisterenavond aandacht besteed aan ons land. Presentator Arjen Lubach greep de aanslepende...
  [naar artikel]
 12. Komiek Arjen Lubach scoort met cynische kerstparodie (23/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe gaan de feestdagen er dit jaar uitzien als er maar weinig mensen op bezoek mogen komen en iedereen afstand moet houden? De Nederlandse komiek Arjen Lubach van tv-programma Zondag met Lubach heeft wel een idee hoe we nog dat echte kerstgevoel krijgen: met een zelfgemaakte kerstreclame.
  [naar artikel]
 13. De federale formatie, de zaak-Delphine Boël en het Nederlands van Elio Di Dupo: Arjen Lubach haalt België door de mangel (08/03/2020 - VRT NWS)
  In Nederland heeft het satirische programma "Zondag met Lubach" met gastheer Arjen Lubach een uitzending aan België gewijd. Daarin steekt hij de draak met de aanslepende federale formatie, maar ook met het Nederlands van oud-premier Elio Di Rupo (PS), de flater van oud-premier Yves Leterme (CD&V) die ooit de Marseillaise in plaats van de Brabançonne zong en de vele regeringen in ons land. Tegelijk draagt hij een opmerkelijke oplossing voor alle problemen aan.
  [naar artikel]
 14. "Stoppen op het hoogtepunt": Arjen Lubach kondigt einde van satirische show op Nederlandse tv aan (19/08/2020 - VRT NWS)
  De Nederlandse presentator Arjen Lubach gaat een punt zetten achter zijn populaire satirische talkshow "Zondag met Lubach" op de VPRO. Eerst start wel nog één seizoen in september, waarin hij de politiek in binnen- en buitenland door de mangel blijft halen. Dat vertelde hij in "De wereld vandaag" op Radio 1, tijdens een gesprek naar aanleiding van zijn nieuwe boek "Stoorzender".
  [naar artikel]
 15. ‘De Slimste Mens’ krijgt ook Duitse versie (11/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Slimste Mens, de quiz die in Vlaanderen en Nederland al jaren een kijkcijferhit is, gaat naar Duitsland. Dat heeft presentator Erik van Looy bekendgemaakt in het Nederlandse televisieprogramma De Avondshow met Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 16. ‘De avondshow’: Arjen Lubach had dit al veel eerder moeten doen (26/03/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 17. ‘De avondshow’ met Arjen Lubach brengt een oud sentiment terug: VPRO-nijd (26/03/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 18. VIDEO. Nederland stelt zich voor aan Trump in zijn eigen woorden (23/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nu Donald Trump officieel de Amerikaanse president is, beseffen ze in Nederland dat ze hem best te vriend houden. Daarom heeft het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ een introductievideo gemaakt voor Trump. “Op een manier die hem wellicht het meest zal aanspreken”, aldus presentator Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 19. VIDEO. Nederland stelt zich voor aan Trump in zijn eigen woorden (23/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Nu Donald Trump officieel de Amerikaanse president is, beseffen ze in Nederland dat ze hem best te vriend houden. Daarom heeft het satirische programma ‘Zondag met Lubach’ een introductievideo gemaakt voor Trump. “Op een manier die hem wellicht het meest zal aanspreken”, aldus presentator Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 20. Es ist passiert: ‘De slimste mens’ is verkocht aan Duitsland, en een Oostenrijker zal presenteren (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘De slimste mens’, de kennisquiz die in Vlaanderen al jaren een kijkcijferhit is, gaat naar Duitsland. Dat vertelde quizmaster Erik van Looy, die het programma sinds 2004 presenteert, in het Nederlandse programma ‘De Avondshow met Arjen Lubach’.
  [naar artikel]
 21. “Es ist passiert”: ‘De slimste mens’ verkocht aan Duitsland (11/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘De slimste mens’, de kennisquiz die in Vlaanderen al jaren een kijkcijferhit is, gaat naar Duitsland. Dat vertelde quizmaster Erik van Looy, die het programma sinds 2004 presenteert, in het Nederlandse programma ‘De Avondshow met Arjen Lubach’.
  [naar artikel]
 22. Nederland lacht met België: "Op uur meer medailles dan zij in 94 jaar" (13/02/2018 - Sporza)
  In "Zondag met Lubach" steekt presentator Arjen Lubach de draak met de Belgen. "Zelfs het Romeinse Rijk staat boven ze op de medaillespiegel."
  [naar artikel]
 23. De vechtersbaas in Serine Ayari en de strafste filmpjesronde van het seizoen: dit was ‘De slimste mens’ (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het geluk zit soms in een heel kleine hoek. Of in een jaartal. Indien Arjen Lubach ‘1935' had gegokt in plaats van ‘1936' was hij dinsdagavond de winnaar geweest van ‘De slimste mens’. Maar met ‘indien’, ‘als’ en ‘zouden’ ben je niks. En dus won intensivist Geert Meyfroidt voor de vijfde keer op rij.
  [naar artikel]
 24. "You've got Trump Towers, we've got Lee Towers": Arjen Lubach verwelkomt Trump (23/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De makers van het satirische tv-programma 'Zondag met Lubach' stellen hun land Nederland met een heerlijk fimpje alvast even voor aan de nieuwe
  [naar artikel]
 25. De rechterhand van Arjen Lubach: ‘Als wij iets aankaarten, zijn we niet bezig met de vraag hoe de minister zal reageren’ (22/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 26. Gert en James schieten kandidaat ter hulp en uitzonderlijk veel humor: dit was 'De Slimste Mens’ (17/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij had zich goed voorbereid, maar hij was eigenlijk niet echt een partij voor ‘Slimste Mens’-geweld Merol-Lubach. Al had hij toch even de overwinning haast op zak. Niet dus. Niks aan te doen voor Dorian Liveyns, sinds afgelopen zomer echtgenoot van James Cooke. Zelfs aandoenlijke steun en aanmoedigingen van Cooke konden hem -net- niet redden. Wat volgde was een lief ‘I Love You’ vanuit de coulissen geroepen. Arjen Lubach was alweer de winnaar.
  [naar artikel]
 27. Strijd tussen Vlaanderen en Nederland kent verrassende ontknoping: dit is de winnaar van ‘De slimste mens’ (23/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Fletse afleveringen? Flauwe kandidaten? Te jong en te onervaren? We vergeven het Erik Van Looy (59) allemaal, want de finale van de negentiende jaargang van ‘De slimste mens ter wereld’ maakte alles goed. In een strijd op het scherpst van de snede ging het hard tussen professor en intensivist Geert Meyfroidt (50), zangeres Merol (30) en presentator Arjen Lubach (41). Het wedstrijdje België - Nederland kende uiteindelijk een verrassende, maar zeer terechte winnaar.
  [naar artikel]
 28. Deze medekandidaat zou Geert Meyfroidt als eerste reanimeren in ‘De slimste mens’ (22/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vanavond is het de halve finale van ‘De slimste mens ter wereld’. Aan zet zijn Geert Meyfroidt, Arjen Lubach en Gloria Monserez. Met Meyfroidt is er altijd een dokter in de zaal, maar daardoor dringt de vraag zich op: als zowel Gloria als Arjen op hetzelfde moment iets krijgen, wie zal hij dan het eerste redden? Met het oog op de finale zou hij wel eens tactisch uit de hoek kunnen komen.
  [naar artikel]
 29. Een filmpjesronde om van te snoepen en veel struikelblokken: makers schakelden een versnelling hoger in ‘De slimste mens’ (16/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Als je me weg wil, fluister je maar aan je redactie om een Franse vraag te bedenken. Dat wordt dan un moment triste”, zo maakte Nederlander Arjen Lubach, die het klappen van de ‘Slimste mens’-zweep heel goed kent, duidelijk aan presentator Erik Van Looy. Lubach won het tv-spelletje in 2012 namelijk al in eigen land. Een vraag in het Frans bleef uiteindelijk uit, maar de makers van de Vlaamse oerversie maakten het de drie finalisten absoluut niet gemakkelijk.
  [naar artikel]
 30. Twee Finnen annexeren parkeerplaats van Russische diplomaat na ‘referendum’ (15/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Twee Finnen hebben de parkeerplaats van een Russische diplomaat in de Finse stad Turku ‘geannexeerd’. Dat deden ze nadat de twee een ‘referendum’ hadden georganiseerd. Dat schrijft lokale media.
  [naar artikel]
 31. Twee Finnen annexeren parkeerplaats van Russische diplomaat na ‘referendum’ (15/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Twee Finnen hebben de parkeerplaats van een Russische diplomaat in de Finse stad Turku ‘geannexeerd’. Dat deden ze nadat de twee een ‘referendum’ hadden georganiseerd. Dat schrijft lokale media.
  [naar artikel]
 32. Onwetendheid over Apollo 11 en een nipte overwinning in ‘De slimste mens’ (21/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Arjen Lubach en Geert Meyfroidt stomen lekker door richting finale, maar Gloria Monserez en Merol kunnen hen natuurlijk nog de overwinning ontfutselen.
  [naar artikel]
 33. Nederlands populairste satiricus is terug op tv (13/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Fans van de betere satire kunnen vanaf zondag weer terecht bij Arjen Lubach (39). Na een jaar afwezigheid maakt die op de Nederlandse tv z’n rentree met kijkcijferhit ‘Zondag Met Lubach’.
  [naar artikel]
 34. Mysterieuze trailer van 'moderne' Game of Thrones blijkt stunt van Nederlandse tv-show (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Nederlandse satirische programma Zondag met Lubach heeft het nieuwe seizoen afgetrapt met een anoniem viraal filmpje. Presentator Arjen
  [naar artikel]
 35. De ravissante kerstjurk van Ella Leyers en een zenuwslopend finalespel: dit was ‘De slimste mens’ (22/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Twee seconden. Dat was de tijd die Gloria Monserez te weinig had na het allerlaatste filmfragment. Zo kon ze zich net niet rechtstreeks plaatsen voor de grote finale. Tot overmaat van ramp verspeelde ze in haar finale tegen Arjen Lubach de extra kans om toch die eindstrijd te halen. Ze vergat over Serena Williams namelijk te zeggen dat ze ‘de nummer één’ was in het tennis en een zus heeft met de voornaam Venus. Brute pech heet dat. De Nederlanders Merol en Lubach gaan dus voor de eindzege. Enkel intensivist Geert Meyfroidt kan daar een stokje voor steken.
  [naar artikel]
 36. Satirisch programma ‘Zondag met Lubach’ steekt de draak met ons land: ‘België is gewoon stuk’ (09/03/2020 - De Morgen)
  Ons land was gisteravond kop van Jut in het satirische Nederlandse programma Zondag met Lubach. ‘Ik maak me grote zorgen over onze zuiderburen’, begon presentator Arjen Lubach, waarna hij de aanslepende regeringsvorming aangreep om stevig de draak te steken met België.
  [naar artikel]
 37. De slimste mens krijgt ook Duitse versie (11/03/2022 - De Standaard)
  De slimste mens, de quiz die in Vlaanderen en Nederland al jaren een kijkcijferhit is, gaat naar Duitsland. Dat heeft presentator Erik van Looy bekendgemaakt in het Nederlandse televisieprogramma De avondshow met Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 38. Er zaten eens twee Hollanders en een Belg in de finale van ‘De slimste mens’: de kandidaten gewikt en gewogen (23/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het is niet het begin van een goede mop, wel een simpele vaststelling: er zitten twee Nederlanders in de finale van ‘De slimste mens’ aan de zijde van één Belg. Het is aan professor-intensivist Geert Meyfroidt (50) om die vaderlandse eer te verdedigen. Waarom kan hij ‘De slimste mens’ worden en waarom niet? En hoe zit het met de tegenstand: cabaretier Arjen Lubach (42) en zangeres en laatste terugkeerder Merol (30)?
  [naar artikel]
 39. ‘Woonde ik in Rusland? Dat wist ik niet’: inwoners Lyman zijn verbaasd dat hun stad ‘geannexeerd’ was (05/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 40. Nederlandse rechter beslist straks wie "de goudschat van de Scythen" krijgt: Oekraïne of Rusland (26/10/2021 - VRT NWS)
  In Nederland hakt een rechtbank straks de knoop door aan wie een archeologische schat die door musea op het Krim-schiereiland was uitgeleend, moet worden teruggegeven. Zowel Oekraïne als Rusland eisen die schat op. Nederland zat verveeld met de kwestie nadat de Krim enkele jaren geleden door Rusland was bezet en geannexeerd. Eerder had een andere rechtbank al beslist dat de schat moest worden teruggeven aan Oekraïne, maar Rusland was daartegen in beroep gegaan.
  [naar artikel]
 41. Filmpjesronde doet zijn ding en zorgt op drie seconden tijd voor andere winnaar: dit was ‘De Slimste Mens’ (18/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Kort en krachtig samengevat: de twintigste aflevering van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ was er eentje om snel te vergeten. Nieuwkomer Jaouad Alloul, kunstenaar en ondernemer, kwam, zag en mocht weer vertrekken. Hoe hij in ‘De Slimste Mens’ sukkelde, zal een raadsel blijven. Hij werd aangekondigd als ‘primus van de klas’ of als ‘prutser van de avond’. Uiteindelijk werd het dat laatste. Zijn concurrenten, Arjen Lubach en Merol, plaatsten zich moeiteloos voor de finaleweken.
  [naar artikel]
 42. De Slimste Mens krijgt ook Duitse versie (11/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Slimste Mens, de quiz die in Vlaanderen en Nederland al jaren een kijkcijferhit is, gaat naar Duitsland. Dat heeft Erik van Looy, die het programma sinds 2004 in België presenteert, bekendgemaakt in het Nederlandse televisieprogramma De Avondshow met Arjen Lubach.
  [naar artikel]
 43. Merol zet alles op alles in finale ‘Slimste Mens’: “Blij dat ik niet meer alleen ‘dat meisje dat over seks zingt’ ben” (23/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Of ik wil winnen? Natuurlijk, ik ben retefanatiek.” De Nederlandse Merol maakt donderdagavond zelfzeker haar rentree in de arena van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. De 30-jarige zangeres behaalde dit seizoen het meeste aantal deelnames (negen om precies te zijn) en kon zich zo rechtstreeks plaatsen voor de finale. Daar neemt ze het op tegen landgenoot Arjen Lubach en intensivist Geert Meyfroidt. “Ik vind het niet erg dat er grapjes gemaakt worden over ‘Hou je bek en bef me’. Al zou ik nu minder snel zo’n song uitbrengen.”
  [naar artikel]
 44. Stromae leert als wereldster de keerzijde van het succes kennen: “Z’n liefdesleven blijft een taboe” (18/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het moet tot z’n eigen verbazing geweest zijn dat ‘Alors On Danse’ - in 2010 nog als ‘les in componeren’ op YouTube geplaatst - zo snel de wereld rondging. Maar Stromae blijft nuchter onder het immense succes. Hij weet dat er hem twee dingen te doen staan: snel een opvolger uitbrengen én alle rechten in eigen beheer houden. Voor de tweede keer gooit hij de letters van ‘Maestro’ door mekaar, en creëert ‘Mosaert’, het bedrijf. Het is 2011 en Stromae wordt zakenman. Tegelijk leert de artiest ook de keerzijde van het succes kennen. Details over z’n liefdesleven belanden op de voorpagina’s van magazines een filmpje waarin hij belaagd wordt gaat viraal op YouTube. “Willen jullie me op m'n bek zien gaan? Dan krijgen jullie dat.”
  [naar artikel]
 45. Nederlandse talkshowhost Arjan Lubach scoort samen met Merol een coronahit (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het is weer raak voor de makers van het Nederlandse satirische programma ‘Zondag met Lubach’. Nadat de poging van honderd BN’ers om een coronalied...
  [naar artikel]
 46. Er zaten eens twee Hollanders en een Belg in de finale van ‘De slimste mens’… de kandidaten gewikt en gewogen (23/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het is niet het begin van een goede mop, wel een simpele vaststelling: er zitten twee Nederlanders in de finale van ‘De slimste mens’ aan de zijde van één Belg. Het is aan professor-intensivist Geert Meyfroidt (50) om die vaderlandse eer te verdedigen. Waarom kan hij ‘De slimste mens’ worden en waarom niet? En hoe zit het met de tegenstand: cabaretier Arjen Lubach (42) en zangeres en laatste terugkeerder Merol (30)? De kandidaten gewikt en gewogen.
  [naar artikel]
 47. De rechterhand van Arjen Lubach: ‘Andere redacties vallen uit elkaar omdat de één voor zijn solocarrière wil gaan en de ander zijn beste grappen voor zichzelf houdt’ (22/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 48. "Welkom in Královec!": Tsjechië spot met Vladimir Poetin en "annexeert" Russische enclave Kaliningrad (05/10/2022 - VRT NWS)
  De sociale media in Tsjechië worden op dit moment overspoeld door grappen over een zogezegde annexatie van Kaliningrad. De inwoners van die Russische enclave zouden in een referendum hebben beslist dat ze bij Tsjechië willen horen, een satirische reactie op Rusland dat vier Oekraïense regio's heeft geannexeerd na een referendum. Kaliningrad heet nu (fictief) Královec en heeft zelfs al een eigen toeristische webpagina gekregen.
  [naar artikel]
 49. Dit was 'De Slimste Mens’: Nederlanders maken zonder medelijden gehakt van Marcelo Ballardin (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Holland Boven’ in de zeventiende aflevering van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Straffe kandidate Merol en nieuwkomer Arjen Lubach draaiden simpelweg en genadeloos de Braziliaanse Vlaming en topchef Marcelo Ballardin tot fijn gehakt. Ballardin, die een avond eerder nog glorieerde, ging er zonder meer kansloos uit.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy