Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

3 HLN-chefs, 5 gerechten, 24 euro: met deze recepten breng je de gezellige herfst op tafel volgende week

24/09/2022 - 12:22
"Nu de herfst weer in het land is, is het tijd om volop quiche te beginnen maken. Ook andere (gezonde) comfortfood kan niet ontbreken op ons menu dit najaar. Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman kiezen alvast samen vijf recepten waar je de herfst mee uit de startblokken kookt. En dat voor minder dan 25 euro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. 1 weekmenu, 5 gerechten, 23 euro: met deze recepten van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman wordt volgende week een smakelijk succes (17/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Elke dag een maaltijd op tafel toveren: het is niet altijd even evident. Gelukkig voorzien onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman elke week voldoende inspiratie om niet voor de zoveelste keer met de handen in het haar te zitten. Voor amper 23 euro tover je deze smakelijke gerechten op tafel. Snel klaar, betaalbaar én lekker? Dat klinkt als een succesrecept. [naar artikel]


2. 5 gerechten, 19 euro: met deze recepten van onze 3 HLN-chefs kom je die nazomer smakelijk door (22/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nét nu we al die stoofpotjes weer van onder het stof gehaald hadden, breekt de nazomer alweer aan. Warmere temperaturen of niet: seizoensgroenten zoals witloof zetten we graag op tafel. Ook pastagerechten kiezen we met plezier uit voor ons menu. Als er één gerecht is dat de tand der seizoenen doorstaat, dan is het deze klassieker wel. Welk van deze vijf recepten stoom jij klaar volgende week? Voor 19 euro is het natuurlijk verleidelijk om ze gewoon allemaal te proberen! [naar artikel]


3. Van Taiwanees tot Libanees: reis de wereld rond voor amper 18 euro met deze 5 recepten van onze HLN-chefs (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Even geen zin in een klassieke varkensmignonette of doodgewone spaghetti? Met de recepten van onze HLN-chefs breng je komende week een beetje extra sensatie op tafel. Sandra Bekkari fleurt haar varkensmignonette op met blauwe druiven, Piet Huysentruyt legt uit hoe je penne puttanesca maakt als een echte Italiaan en Jelle Beeckman zet de reis rond de wereld verder met Taiwanese popcornkip. Smakelijk! [naar artikel]


4. WEEKMENU. Deze 5 gerechten maken Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman klaar voor 19,40 euro (10/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

De zomer is dan wel voorbij, maar heel wat heerlijke seizoensproducten zijn nog op hun best. Courgetten, zongerijpte tomaten, blauwe bessen... ze barsten van vitamines én van smaak. Dankzij deze 5 recepten van onze 3 gloednieuwe HLN-chefs tover je de komende week makkelijke en betaalbare gerechten op tafel die je helpen om het zomergevoel nog even vast te houden. [naar artikel]


5. 1 weekmenu, 5 gerechten, 23 euro: met deze recepten breng je de zomer in je bord (18/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar inspiratie om vanaf maandag een drukke werkweek door te komen én smakelijk eten op tafel te toveren? Deze 5 gerechten zijn de favorieten van onze redactie wanneer we iets snel klaar willen stomen dat lekker en betaalbaar is. Want geef toe, voor amper 23 euro een heel weekmenu: het kan slechter, toch? Smakelijk! [naar artikel]


6. 3 HLN-chefs en 5 recepten voor amper 17 euro: deze gerechten kunnen niet ontbreken op je weekmenu (25/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Elke week duiken HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman hun keuken in zodat jij de week erna probleemloos vijf budgetvriendelijke maaltijden tevoorschijn kan toveren. Van de fried hot chicken burger van Jelle krijgt iedereen aan tafel het gegarandeerd warm en die Japanse hartige groentepannekoek met spitskool van Sandra wordt je nieuwe favoriete klassieker. Of ga je toch liever voor rosbief à la Piet Huysentruyt? [naar artikel]


7. Bekende chefs delen hun veganistische recepten op World Vegan Day (01/11/2023 - Het Belang van Limburg)

World Vegan Day is meteen het startschot van ‘Try Vegan’, een uitdaging om de hele maand november zo veel mogelijk veganistische gerechten op tafel te toveren. Gerenommeerde chefs Bart De Pooter en Laurence Haegeman delen alvast enkele recepten om je op weg te helpen. [naar artikel]


8. 1 weekmenu, 5 gerechten voor warm weer, 17,5 euro: met deze recepten vind je verkoeling deze week (16/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met warm weer hebben we iets minder honger, maar dat wil niet zeggen dat niets smaakt. Lichte gerechten zoals deze wraps met tzatziki of aardappeltortilla verteren we snel en brengen ons instant in vakantiestemming. Bovendien scoor je deze vijf gerechten voor amper 17,50 euro in de winkel. Geen aanslag op je portemonnee, wél een verrijking voor de smaakpapillen. Aan tafel! [naar artikel]


9. Van gebakken vis in romige saus tot currynoedelsoep: deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zet je graag op tafel (29/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]


10. Van vogelnestjes tot heerlijke bloemkoolbeignets: met deze 5 recepten voor minder dan 21 euro scoor je volgende week (04/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het is nog éven wachten op de lente, maar dat is tegelijkertijd het perfecte excuus om deze week nog een paar hartverwarmende maaltijden op tafel te toveren. Onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman bieden alvast inspiratie: van een Libanees stoofpotje tot verse vogelnestjes en een heerlijke zeebaars voor minder dan 21 euro. [naar artikel]


11. 5 zomerse recepten voor je weekmenu van Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari om mee af te koelen (17/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het laatste waar je zin in hebt tijdens een hittegolf: zware gerechten waar je helemaal loom van wordt. Wat je eet is belangrijk als het zo warm is, want de juiste voeding verkoelt je ook. Gelukkig hebben onze 3 HLN-chefs volledig door wat er op het menu moet staan tijdens hete dagen. Met deze 5 recepten zit je goed - en koel - volgende week. Smakelijk! [naar artikel]


12. 1 weekmenu, 5 gerechten, 18 euro: met deze recepten breng je de vakantie in je bord (02/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ook in de vakantie is het soms moeilijk om alle ballen tegelijk de lucht in te houden. De kinderen zijn vaker thuis, het werk vraagt aandacht én je moet nog steeds ‘s avonds maaltijden op tafel krijgen. Dankzij deze favorieten van de redactie stoom je voor amper 18 euro 5 betaalbare en lekkere weekgerechten klaar. [naar artikel]


13. Wat eten we volgende week? 5 recepten die de lente wél al in je bord brengen als dat weer nog tegenzit (22/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Droom je al van zomerse temperaturen, maar wil het weer nog niet helemaal mee? Dan breng je die zon gewoon in je bord. Met deze 5 gezondere recepten is de weg richting een ‘summer body’ daarnaast ook net iets minder ver. En dat alles voor een spotprijsje. Aan tafel! [naar artikel]


14. 1 week, 5 gerechten, 16 euro: deze recepten van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman wil je volgende week geproefd hebben (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]


15. Last van een herfstdip? Deze 5 recepten van HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman helpen je er zo van af (19/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Laat die diners maar komen volgende week, want HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman weten je smaakpapillen opnieuw te verrassen. Van een klassieke ribeye en een winters dessert tot pittige gamba’s: niemand blijft met honger achter. Voor amper 18 euro zijn deze 5 maaltijden volgende week helemaal de jouwe. [naar artikel]


16. Een therapeutische ovenschotel met spruitjes, een quinoabowl of slawraps: gezonde gerechten die snel op tafel staan (16/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Soms moet het snel gaan, maar heb je wel zin in iets origineels. De chefs achter maaltijdbox Foodbag delen hun recepten voor deze momenten in Heerlijk simpel, de lekkerste gerechten voor elke dag. Met combinaties van lokale ingrediënten en variaties op klassiekers. Snel en eenvoudig. [naar artikel]


17. 5 gerechten van 3 HLN-chefs voor 19 euro om de week mee door te komen: “Hartverwarmend gerechtje onder een fleecedeken van kaas” (15/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Of je nu houdt van ovenschotels, seizoensgroenten of snelle snacks: Jelle Beeckman, Piet Huysentruyt en Sandra Bekkari voorzien het allemaal voor jou in het HLN Eten-weekmenu. Voor amper 19 euro stoom je deze 5 gerechten klaar en laat je iédereen met een voldaan gevoel van tafel vertrekken. Is het al etenstijd? [naar artikel]


18. 1 week, 5 gerechten, 16 euro: met deze betaalbare recepten blijft de zomervakantie nog even duren (20/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met het einde van de zomervakantie stilaan in zicht, is onze inspiratie in de keuken soms uitgeput. Tijd om weer een nieuwe wind door de keuken te laten waaien. Een soep past evengoed op hete dagen en een heerlijke quiche kan je opvullen met seizoensgroenten. Met deze 5 recepten kom je volgende week de week probleemloos, smakelijk én betaalbaar door. Welke is jouw favoriet? [naar artikel]


19. 5x vakantie op je bord: HLN-chefs tippen heerlijk zomerse recepten voor de komende week (27/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wil je de komende week graag gerechten serveren die passen bij het zonnige weer? Scroll dan snel verder, want onze HLN-chefs hadden exact hetzelfde idee. Sandra Bekkari legt uit hoe je zomerse naanpizza maakt met ricotta en courgette, Piet Huysentruyt deelt zijn recept voor risotto met witte en groene asperges en Jelle Beeckman tovert een heerlijk Italiaanse focacciaburger met kip (of aubergine ) op je tafel. Genieten maar! [naar artikel]


20. Vijf keer koken voor nog geen 19 euro per persoon: deze recepten bieden veel smaak voor weinig geld (18/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Doorbreek deze week de winterse sleur met een paar verrassingen op tafel. Wat dacht je van een groene omelet, extra gezond dankzij de jonge bladspinazie? Een soep van de vergeten groente aardpeer? Of noedels met typisch Oosterse hoisinsaus? Onze HLN-chefs schotelen 5 creatieve én budgetvriendelijke recepten voor. [naar artikel]


21. Van klassieke tot vergeten groenten: deze 5 recepten tover je volgende week met veel plezier op tafel (21/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vind je het ook altijd moeilijk om ieders eetvoorkeuren in de week op tafel te krijgen? HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman zorgen voor een mooie mix van allerlei soorten keukens waar je iédereen mee tevereden stemt. Van een gezonde groentelasagne tot klassiek witloof met witte pens en originele taco’s met steak en burrata. Smakelijk! [naar artikel]


22. Van eiwrap met makreel tot salade met tuinbonen en hartige granola: 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu voor volgende week (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten wordt je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]


23. Daar is de zomervakantie: deze 5 recepten brengen je al in de vakantiesfeer (01/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Is het nog even wachten op je welverdiende vakantie? Niet getreurd, ook thuis kan je jezelf verwennen met zuiderse gerechten en van tijd tot tijd een goed dessert! Scroll snel verder naar de onweerstaanbare recepten van onze HLN-chefs. [naar artikel]


24. Van een gezonde salade tot heerlijke pizza: deze 5 recepten zet je op tafel voor minder dan 15 euro (25/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Elke week opnieuw tonnen vol inspiratie hebben om een weekmenu op tafel te toveren? Onmogelijk. Zelfs wij op de redactie van HLN Eten strugglen wel eens. Daarom komen deze recepten van foodstyliste Sonja Peeters als geroepen. Gezonde maaltijd om op maandag mee te starten? Check. Comfortfood om vrijdag de week mee af te sluiten? Dubbelcheck. En dat alles voor minder dan 15 euro. Dat kunnen we niet laten liggen. Aan tafel! [naar artikel]


25. Herfst, tijd voor pompoen op het menu: vier bekende chefs delen hun favoriete recepten (30/10/2021 - Het Belang van Limburg)

In de supermarkt, op de plaatselijke markt of bij de groenteboer: de pompoenen zijn terug van weggeweest. En voor wie zich afvraagt wat je met zo’n oranje gevaarte in de keuken aan moet, hebben onze chefs alvast enkele recepten op een rijtje gezet. Mét pompoen in de hoofdrol. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!