Wie bakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Maria Ricceri kunnen zijn, de Italiaanse kokkin uit Maaseik die zes jaar geleden haar job verloor en dan maar een pizzeria begon. “Dankzij mijn echtgenoot durfde ik van hobby mijn beroep maken.” [naar artikel]
Wie bakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Rocco Cagliostro kunnen zijn, de pizzaiolo die er als kind al van droomde om pizzabakker te worden. “Ooit wil ik het wereldkampioenschap pizza bakken winnen.” [naar artikel]
Wie bakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Mirco Polo van Il Sotterreaneo in Genk kunnen zijn, de student-ondernemer die samen met zijn team heerlijke pizza’s bakt in de kelder van zijn ouderlijk huis. “We hadden nooit verwacht in de top vijf te belanden.” [naar artikel]
Wie maakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Linda Borletti van Tartufo Italian Foodbar in Zonhoven kunnen zijn, een gecertificeerde pizzaiolo met erg veel ambitie. “Ik ben hongerig naar meer.” [naar artikel]
Waar eet je de Lekkerste Pizza van Limburg? Dat ontdekken we pas op 1 oktober, nadat onze lezers hun stem hebben uitgebracht. Wat we nú willen weten: hoe belandde die heerlijke pizza precies in Limburg? En welke pizzeria was de allereerste? “Het verhaal van de pizza in Limburg begon niét in een pizzeria.” [naar artikel]
Waar eet je de Lekkerste Pizza van Limburg? Dat wil de redactie van ons weekendmagazine Goesting graag weten. Wil je kans maken op een jaar lang gratis pizza in je geliefde pizzeria, dan kan je op de valreep nog stemmen op jouw favoriet. “Waar ik streng op ga toekijken? Of de onderkant van het deeg niet is aangebrand”, stelt jurylid en kok Pino Guarraci. [naar artikel]
Meer dan tienduizend pizzafans brachten een stem uit voor de horecazaak met de - volgens hen - Lekkerste Pizza van Limburg. Deze vijf artisanale pizzeria’s scoorden het best en krijgen onze jury op bezoek voor een kaasovergoten ‘pizza margherita’-strijd. Mamma mia! [naar artikel]
Streng, maar rechtvaardig: dat is onze vierkoppige jury die op zoek gaat naar de Lekkerste Pizza van Limburg. Benieuwd waar ze tijdens hun jurybezoek op zullen letten (en naar enkele cheesy weetjes)? Aangename kennismaking! [naar artikel]
Onze driekoppige professionele jury van de Lekkerste Pizza van Limburg ging vorige week proeven bij de vijf artisanale pizzeria’s met de meeste stemmen. Benieuwd naar hoe het hen verging? Deze video geeft je een blik achter de schermen. Opgelet: niet voor kijkers met een rammelende maag. [naar artikel]
Is de pizza in jouw favoriete zaakje écht buonissimo? Samen met jou gaat Goesting op zoek naar de lekkerste pizza van Limburg. Stem mee via de gratis HBVL-nieuwsapp en maak kans op één jaar lang gratis pizza in jouw favoriete pizzeria. [naar artikel]
Drie weken lang lieten we onze lezers stemmen op de Lekkerste Pizza van Limburg. Genkenaar Rocco Cagliostro bleek niet enkel hét stemmenkanon van onze grote pizzawedstrijd, maar veroverde ook het hart van onze jury. Bekijk op onderstaande kaart wie de lekkerste pizza bakt in jouw gemeente. [naar artikel]
In de zoektocht naar de Lekkerste Pizza van Limburg zijn de finalisten állemaal winnaars. Onze professionele jury ging proeven bij de vijf artisanale pizzeria’s met de meeste stemmen en heeft ook een verdict klaar over de vier kandidaten die net naast de hoofdprijs grepen. [naar artikel]
Waar eet je de beste döner kebab van Limburg? Misschien wel in Has Kebab & Pizza in Genk, een kebabzaak in Genk waar massaal op werd gestemd. Samen met zijn vader Hasan Önder (58) maakt zoon Taha (24) zich op voor een bezoekje van de jury: “De band tussen mijn papa en mij is ons geheime wapen.” [naar artikel]
Ongelofelijk maar waar: Genkenaar Rocco Cagliostro bleek niet enkel hét stemmenkanon van onze grote pizzawedstrijd, maar veroverde ook het hart - want liefde gaat door de maag - van onze jury. “Dit is niet zomaar een pizza, maar een delicatesse.” [naar artikel]
Waar eet je de beste döner kebab van Limburg? Misschien wel in Snack Aydin, een kebabzaak in hartje Hasselt waar massaal op werd gestemd. Zaakvoerder Gokten Aydin (50) krijgt deze week vier hongerige juryleden over de vloer: “Het recept van onze marinade bleef sinds 1985 onveranderd.” [naar artikel]
De sympathiekste Italiaan woont dan wel niet meer in Limburg, Rocco Granata is zijn geliefde Waterschei nog niet vergeten. “Viva Limburg”, zegt hij zelf. “Na het overlijden van mijn echtgenote probeer ik toch ten volle te genieten van mijn kinderen en kleinkinderen.” Op deze adresjes vindt hij opnieuw een vleugje ‘la dolce vita’. [naar artikel]
Zowel de vestiging van Ali Baba in de Vennestraat als Ali Baba in de Stalenstraat kroonden zich tijdens de stemming voor de Beste Kebab van Limburg moeiteloos tot finalist. “Mijn vader combineerde zijn job bij Ford Genk een tijdlang met kebab verkopen”, aldus uitbater Ali Ozaktan. [naar artikel]
Pizza. Elk huisgezin heeft zo zijn eigen favoriet(en) van dit gerecht. Maar de meest iconische is wellicht de pizza Margherita, waar Italianen tonen dat ze met een minimum aan middelen een compleet gerecht kunnen neerzetten. Maar waar eet je De Lekkerste pizza? Gazet van Antwerpen zoekt het uit. U kunt uw stem uitbrengen via www.gva.be/delekkerste. [naar artikel]
De meest iconische pizza is wellicht de pizza Margherita, waar Italianen tonen dat ze met een minimum aan middelen een compleet gerecht kunnen neerzetten. Maar waar eet jij de lekkerste pizza? Gazet van Antwerpen en atv zoeken het uit. En we gingen alvast eens kijken bij de familie Salvaggio, waar wij onze expert-jurylid halen. U kunt uw stem tot 16 september uitbrengen via www.gva.be/delekkerste. [naar artikel]
Het afgelopen jaar stuurden we onze foodreporters en een handjevol chef-koks op pad om te tafelen in nieuwe restaurants en op zoek te gaan naar de lekkerste pizza, pannenkoeken en portie stoofvlees van Limburg. Deze tien zaakjes spannen de kroon in 2022. [naar artikel]
Op drukke dagen -zoals de start van het nieuwe schooljaar- wordt in veel gezinnen wel eens een diepvriespizza in de oven geschoven. Maar wist je dat je makkelijk zélf een verse pizza op tafel kan toveren? Chef Jelle Beeckman gidst je in 5 eenvoudige stappen naar een krokant exemplaar. “Eens je de basics van zelfgemaakte pizza onder de knie hebt, wil je nooit meer iets anders.” Zo begin je eraan. [naar artikel]
Op drukke dagen -zoals de start van het nieuwe schooljaar- wordt in veel gezinnen wel eens een pizza in de oven geschoven. Maar wist je dat je makkelijk zélf een verse pizza op tafel kan toveren? Chef Jelle Beeckman gidst je in 5 eenvoudige stappen naar een krokant exemplaar. “Eens je de basics van zelfgemaakte pizza onder de knie hebt, wil je nooit meer iets anders.” Zo begin je eraan. [naar artikel]
Twee jonge Italianen uit Mechelen gooiden hoge ogen tijdens het wereldkampioenschap pizza in Parma. Mattia Reho en Silvia D’Aversa kwamen in de categorie ‘pizza in pala’ als beste Belg uit de bus. Ze baten momenteel een foodtruck uit, maar ze hopen op een vaste plek aan het station. [naar artikel]
De Lekkerste pizza Margherita eet u in Boechout. De jury van deze smakelijke zoektocht koos unaniem voor restaurant Cosmo van Cosmo de Candia en Jitka Slaets. Kalura in de Antwerpse studentenwijk en Otomat nabij het MAS worden op een zucht twee en drie. [naar artikel]
Waar eet je de lekkerste kebab van Limburg? Nog tot en met zondag kan je stemmen op jouw favoriete kebabzaak, daarna krijgen de vijf populairste adresjes een bezoekje van vier professionele lekkerbekken: zij kiezen de Beste Kebab van Limburg. Dit zijn hun do’s en don’ts: “Als ik dit zie in een kebabzaak, maak ik rechtsomkeer.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.