Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Dit is de tweede finalist van de Lekkerste Pizza van Limburg: “Het begon allemaal met een foodtruck”

27/09/2022 - 11:58
"Wie maakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Emanuele van Pizza da Manu in Overpelt kunnen zijn. Nadat hij jarenlang pizza’s bakte in een succesvolle foodtruck, begon hij een ‘trattoria’ in de broodjeszaak van zijn vrouw. “Nathalie heeft me het laatste duwtje in de rug gegeven.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Dit is de derde finalist van de Lekkerste Pizza van Limburg: “Ik verloor mijn job en begon een pizzeria” (28/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Wie bakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Maria Ricceri kunnen zijn, de Italiaanse kokkin uit Maaseik die zes jaar geleden haar job verloor en dan maar een pizzeria begon. “Dankzij mijn echtgenoot durfde ik van hobby mijn beroep maken.” [naar artikel]


2. Dit is de vijfde finalist van de Lekkerste Pizza van Limburg: “Als kind wilde ik al pizzabakker worden” (30/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Wie bakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Rocco Cagliostro kunnen zijn, de pizzaiolo die er als kind al van droomde om pizzabakker te worden. “Ooit wil ik het wereldkampioenschap pizza bakken winnen.” [naar artikel]


3. Dit is de eerste finalist van de Lekkerste Pizza van Limburg: “We dromen van een echt restaurant” (26/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Wie bakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Mirco Polo van Il Sotterreaneo in Genk kunnen zijn, de student-ondernemer die samen met zijn team heerlijke pizza’s bakt in de kelder van zijn ouderlijk huis. “We hadden nooit verwacht in de top vijf te belanden.” [naar artikel]


4. Dit is de vierde finalist van de Lekkerste Pizza van Limburg: “Ik ben hongerig naar meer” (29/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Wie maakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Het zou Linda Borletti van Tartufo Italian Foodbar in Zonhoven kunnen zijn, een gecertificeerde pizzaiolo met erg veel ambitie. “Ik ben hongerig naar meer.” [naar artikel]


5. Zo veroverde de pizza langzaamaan Limburg: “Belgen spraken vroeger over vlaai met beleg” (02/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Waar eet je de Lekkerste Pizza van Limburg? Dat ontdekken we pas op 1 oktober, nadat onze lezers hun stem hebben uitgebracht. Wat we nú willen weten: hoe belandde die heerlijke pizza precies in Limburg? En welke pizzeria was de allereerste? “Het verhaal van de pizza in Limburg begon niét in een pizzeria.” [naar artikel]


6. Laatste kans: heb jij al gestemd voor de Lekkerste Pizza van Limburg? “Een aangebrande bodem is not done voor de jury” (16/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Waar eet je de Lekkerste Pizza van Limburg? Dat wil de redactie van ons weekendmagazine Goesting graag weten. Wil je kans maken op een jaar lang gratis pizza in je geliefde pizzeria, dan kan je op de valreep nog stemmen op jouw favoriet. “Waar ik streng op ga toekijken? Of de onderkant van het deeg niet is aangebrand”, stelt jurylid en kok Pino Guarraci. [naar artikel]


7. Wie bakt de Lekkerste Pizza van Limburg? Dit zijn jullie vijf finalisten: “Mijn droom is uitgekomen” (22/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Meer dan tienduizend pizzafans brachten een stem uit voor de horecazaak met de - volgens hen - Lekkerste Pizza van Limburg. Deze vijf artisanale pizzeria’s scoorden het best en krijgen onze jury op bezoek voor een kaasovergoten ‘pizza margherita’-strijd. Mamma mia! [naar artikel]


8. Dit is de jury van de Lekkerste Pizza van Limburg: “Mals deel met een knapperige korst graag” (22/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Streng, maar rechtvaardig: dat is onze vierkoppige jury die op zoek gaat naar de Lekkerste Pizza van Limburg. Benieuwd waar ze tijdens hun jurybezoek op zullen letten (en naar enkele cheesy weetjes)? Aangename kennismaking! [naar artikel]


9. Zo ging het jurybezoek van de Lekkerste Pizza: “Deze pizza proeft even lekker als hij ruikt” (30/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Onze driekoppige professionele jury van de Lekkerste Pizza van Limburg ging vorige week proeven bij de vijf artisanale pizzeria’s met de meeste stemmen. Benieuwd naar hoe het hen verging? Deze video geeft je een blik achter de schermen. Opgelet: niet voor kijkers met een rammelende maag. [naar artikel]


10. Stem mee op de lekkerste pizza van Limburg (02/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Is de pizza in jouw favoriete zaakje écht buonissimo? Samen met jou gaat Goesting op zoek naar de lekkerste pizza van Limburg. Stem mee via de gratis HBVL-nieuwsapp en maak kans op één jaar lang gratis pizza in jouw favoriete pizzeria. [naar artikel]


11. OVERZICHT. Hier eet je de lekkerste pizza in jouw gemeente (03/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Drie weken lang lieten we onze lezers stemmen op de Lekkerste Pizza van Limburg. Genkenaar Rocco Cagliostro bleek niet enkel hét stemmenkanon van onze grote pizzawedstrijd, maar veroverde ook het hart van onze jury. Bekijk op onderstaande kaart wie de lekkerste pizza bakt in jouw gemeente. [naar artikel]


12. Dit zegt de jury over de ‘bijna’-winnaars van de Lekkerste Pizza: “De passie spatte er overal van af” (01/10/2022 - Het Belang van Limburg)

In de zoektocht naar de Lekkerste Pizza van Limburg zijn de finalisten állemaal winnaars. Onze professionele jury ging proeven bij de vijf artisanale pizzeria’s met de meeste stemmen en heeft ook een verdict klaar over de vier kandidaten die net naast de hoofdprijs grepen. [naar artikel]


13. Dit is de derde finalist van de lekkerste kebab van Limburg: “Band tussen mijn papa en mij is ons geheime wapen” (25/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Waar eet je de beste döner kebab van Limburg? Misschien wel in Has Kebab & Pizza in Genk, een kebabzaak in Genk waar massaal op werd gestemd. Samen met zijn vader Hasan Önder (58) maakt zoon Taha (24) zich op voor een bezoekje van de jury: “De band tussen mijn papa en mij is ons geheime wapen.” [naar artikel]


14. Dit is de winnaar van Lekkerste Pizza van Limburg 2022: “Dit is niet zomaar pizza, maar echt een delicatesse” (01/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Ongelofelijk maar waar: Genkenaar Rocco Cagliostro bleek niet enkel hét stemmenkanon van onze grote pizzawedstrijd, maar veroverde ook het hart - want liefde gaat door de maag - van onze jury. “Dit is niet zomaar een pizza, maar een delicatesse.” [naar artikel]


15. Dit is de tweede finalist van de lekkerste kebab van Limburg: “Ik eet elke dag kebab” (24/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Waar eet je de beste döner kebab van Limburg? Misschien wel in Snack Aydin, een kebabzaak in hartje Hasselt waar massaal op werd gestemd. Zaakvoerder Gokten Aydin (50) krijgt deze week vier hongerige juryleden over de vloer: “Het recept van onze marinade bleef sinds 1985 onveranderd.” [naar artikel]


16. Waar eet … Rocco Granata? “De lekkerste pizza van de wereld vind je gewoon in Limburg” (05/04/2023 - Het Belang van Limburg)

De sympathiekste Italiaan woont dan wel niet meer in Limburg, Rocco Granata is zijn geliefde Waterschei nog niet vergeten. “Viva Limburg”, zegt hij zelf. “Na het overlijden van mijn echtgenote probeer ik toch ten volle te genieten van mijn kinderen en kleinkinderen.” Op deze adresjes vindt hij opnieuw een vleugje ‘la dolce vita’. [naar artikel]


17. Dit is de vierde (en vijfde) finalist van de Beste Kebab van Limburg: “Mijn vader begon al in 1992” (26/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Zowel de vestiging van Ali Baba in de Vennestraat als Ali Baba in de Stalenstraat kroonden zich tijdens de stemming voor de Beste Kebab van Limburg moeiteloos tot finalist. “Mijn vader combineerde zijn job bij Ford Genk een tijdlang met kebab verkopen”, aldus uitbater Ali Ozaktan. [naar artikel]


18. We gaan op zoek naar de lekkerste pizza Margherita: “Een meesterwerk met drie ingrediënten” (05/09/2020 - Gazet van Antwerpen)

Pizza. Elk huisgezin heeft zo zijn eigen favoriet(en) van dit gerecht. Maar de meest iconische is wellicht de pizza Margherita, waar Italianen tonen dat ze met een minimum aan middelen een compleet gerecht kunnen neerzetten. Maar waar eet je De Lekkerste pizza? Gazet van Antwerpen zoekt het uit. U kunt uw stem uitbrengen via www.gva.be/delekkerste. [naar artikel]


19. Waar eet je de lekkerste pizza Margherita? Op bezoek bij pizzaiolo Franco Salvaggio (11/09/2020 - Gazet van Antwerpen)

De meest iconische pizza is wellicht de pizza Margherita, waar Italianen tonen dat ze met een minimum aan middelen een compleet gerecht kunnen neerzetten. Maar waar eet jij de lekkerste pizza? Gazet van Antwerpen en atv zoeken het uit. En we gingen alvast eens kijken bij de familie Salvaggio, waar wij onze expert-jurylid halen. U kunt uw stem tot 16 september uitbrengen via www.gva.be/delekkerste. [naar artikel]


20. De tien lekkerste zaakjes van 2022 volgens onze foodreporters: “Dit is gewoon niet te evenaren” (29/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Het afgelopen jaar stuurden we onze foodreporters en een handjevol chef-koks op pad om te tafelen in nieuwe restaurants en op zoek te gaan naar de lekkerste pizza, pannenkoeken en portie stoofvlees van Limburg. Deze tien zaakjes spannen de kroon in 2022. [naar artikel]


21. Zo maak je zelf de lekkerste pizza in 5 stappen: “Pizza moet je in de zetel kunnen eten zonder te morsen” (01/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op drukke dagen -zoals de start van het nieuwe schooljaar- wordt in veel gezinnen wel eens een diepvriespizza in de oven geschoven. Maar wist je dat je makkelijk zélf een verse pizza op tafel kan toveren? Chef Jelle Beeckman gidst je in 5 eenvoudige stappen naar een krokant exemplaar. “Eens je de basics van zelfgemaakte pizza onder de knie hebt, wil je nooit meer iets anders.” Zo begin je eraan. [naar artikel]


22. Zo maak je zélf de lekkerste pizza in 5 stappen: “Deze bloem is ideaal voor een elastisch deeg” (01/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op drukke dagen -zoals de start van het nieuwe schooljaar- wordt in veel gezinnen wel eens een pizza in de oven geschoven. Maar wist je dat je makkelijk zélf een verse pizza op tafel kan toveren? Chef Jelle Beeckman gidst je in 5 eenvoudige stappen naar een krokant exemplaar. “Eens je de basics van zelfgemaakte pizza onder de knie hebt, wil je nooit meer iets anders.” Zo begin je eraan. [naar artikel]


23. Mechelse Italianen Mattia en Silvia scoren op wereldkampioenschap pizza: “Een genot voor het gehemelte” (05/05/2023 - Gazet van Antwerpen)

Twee jonge Italianen uit Mechelen gooiden hoge ogen tijdens het wereldkampioenschap pizza in Parma. Mattia Reho en Silvia D’Aversa kwamen in de categorie ‘pizza in pala’ als beste Belg uit de bus. Ze baten momenteel een foodtruck uit, maar ze hopen op een vaste plek aan het station. [naar artikel]


24. Hier eet je de lekkerste pizza in Antwerpen (03/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

De Lekkerste pizza Margherita eet u in Boechout. De jury van deze smakelijke zoektocht koos unaniem voor restaurant Cosmo van Cosmo de Candia en Jitka Slaets. Kalura in de Antwerpse studentenwijk en Otomat nabij het MAS worden op een zucht twee en drie. [naar artikel]


25. Onze juryleden zoeken de lekkerste kebab van Limburg: “Dit wil ik écht niet tussen mijn broodje” (12/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Waar eet je de lekkerste kebab van Limburg? Nog tot en met zondag kan je stemmen op jouw favoriete kebabzaak, daarna krijgen de vijf populairste adresjes een bezoekje van vier professionele lekkerbekken: zij kiezen de Beste Kebab van Limburg. Dit zijn hun do’s en don’ts: “Als ik dit zie in een kebabzaak, maak ik rechtsomkeer.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!