Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]
Elke dag een maaltijd op tafel toveren: het is niet altijd even evident. Gelukkig voorzien onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman elke week voldoende inspiratie om niet voor de zoveelste keer met de handen in het haar te zitten. Voor amper 23 euro tover je deze smakelijke gerechten op tafel. Snel klaar, betaalbaar én lekker? Dat klinkt als een succesrecept. [naar artikel]
De winter is in het land en dat voel je in het weekmenu van onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman. Sandra maakt een hartverwarmend stoofpotje en speculaaskoekjes om je vingers bij af te likken, Piet schotelt cannelloni en rodekoolsalade met rolmops voor, terwijl Jelle Beeckman je laat wegdromen van zonniger oorden met Thaise noedels. Smakelijk! [naar artikel]
Laat die diners maar komen volgende week, want HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman weten je smaakpapillen opnieuw te verrassen. Van een klassieke ribeye en een winters dessert tot pittige gamba’s: niemand blijft met honger achter. Voor amper 18 euro zijn deze 5 maaltijden volgende week helemaal de jouwe. [naar artikel]
Geen inspiratie meer om te koken deze week? Haast je dan als de bliksem door dit HLN Eten-weekmenu van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman. Een hete bliksem, in de vorm van een ovenschotel bijvoorbeeld. Voor een betaalbaar prijsje verleid je iédere tafelgenoot tot het opsmikkelen van het bord tot het laatste druppeltje saus. [naar artikel]
Wie in de Vlaamse huiskamers op tafel kijkt, ziet dagelijks een mix van keukens verschijnen. Waar de ene zweert bij traditionele kost zoals blinde vinken, waagt de andere zich aan Indiase sferen door een curry klaar te maken. Ongeacht welke keuken je verkiest: onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari stoomden weer een weekmenu klaar waar iedereen zich in kan vinden. Smakelijk! [naar artikel]
Van veggie tot vlees én vis: dit weekmenu van onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman heeft voor ieder wat wils. Of waarom geen combinatie van vlees en vis? Piet combineert kip met heerlijke garnaaltjes: iets om van te smullen. Voor wie zin heeft in een gezond tussendoortje maakt Sandra Bekkari heerlijke brownies. Wedden dat je nooit meer 'normale' brownies verkiest als je deze hebt geproefd? Tot slot is er Jelle er to wrap up de week. Smakelijk! [naar artikel]
Elke week duiken HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman hun keuken in zodat jij de week erna probleemloos vijf budgetvriendelijke maaltijden tevoorschijn kan toveren. Van de fried hot chicken burger van Jelle krijgt iedereen aan tafel het gegarandeerd warm en die Japanse hartige groentepannekoek met spitskool van Sandra wordt je nieuwe favoriete klassieker. Of ga je toch liever voor rosbief à la Piet Huysentruyt? [naar artikel]
Is jouw gevulde kalkoen altijd te droog? Of blijft je champagnesaus maar schiften? Grijp dan nu je kans en stel jouw prangende kookvraag aan HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman. [naar artikel]
Gourmet, raclette of een klassiek vijfgangenmenu: elk jaar opnieuw sta je voor hetzelfde dilemma tijdens de feestdagen. Daar brengen HLN-chefs Jelle Beeckman, Sandra Bekkari en Piet Huysentruyt verandering in dit jaar. Ze stelden elks een volledig feestmenu samen ter inspiratie. Huissommeliers Sofie Vanrafelghem en Sepideh Sedaghatnia voorzien aangepaste bier- en wijnpairings. Welk menu maak jij klaar dit eindejaar? [naar artikel]
Elk jaar opnieuw duikt de keuzestress voor je feestmenu opnieuw op: ga je voor een viergangenmenu, een gourmet of toch maar raclette? HLN-chefs Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari stelden een toegankelijk, betaalbaar en volledig viergangenmenu voor jou samen, van hapje tot dessert, zodat het menu dit eindejaar al géén zorg meer is. Voor welke chef ga jij? [naar artikel]
Of je nu houdt van ovenschotels, seizoensgroenten of snelle snacks: Jelle Beeckman, Piet Huysentruyt en Sandra Bekkari voorzien het allemaal voor jou in het HLN Eten-weekmenu. Voor amper 19 euro stoom je deze 5 gerechten klaar en laat je iédereen met een voldaan gevoel van tafel vertrekken. Is het al etenstijd? [naar artikel]
De zomer is dan wel voorbij, maar heel wat heerlijke seizoensproducten zijn nog op hun best. Courgetten, zongerijpte tomaten, blauwe bessen... ze barsten van vitamines én van smaak. Dankzij deze 5 recepten van onze 3 gloednieuwe HLN-chefs tover je de komende week makkelijke en betaalbare gerechten op tafel die je helpen om het zomergevoel nog even vast te houden. [naar artikel]
Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]
Nu de herfst weer in het land is, is het tijd om volop quiche te beginnen maken. Ook andere (gezonde) comfortfood kan niet ontbreken op ons menu dit najaar. Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman kiezen alvast samen vijf recepten waar je de herfst mee uit de startblokken kookt. En dat voor minder dan 25 euro. [naar artikel]
Is je brein ook in vakantiemodus, en heb je geen idee meer wat op tafel te zetten? Dan snellen HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman weer ter hulp. We speuren de wereld af naar heerlijke nasi goreng, wok of een courgetteschotel met labneh om mee in vakantiemodus te komen. Eerder fan van klassiekers? Dan is het varkensgebraad een toppertje om werk in te steken. En dat allemaal voor amper 24,68 euro. Smakelijk! [naar artikel]
Pureren, frituren, of in de oven: met een goed recept wordt een simpele aardappel dé ster van de feesttafel. De drie HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman geven tips voor onweerstaanbare aardappelgerechten: van een klassieker zoals puree tot kroketten met een krokante twist. “De combinatie van deze kruiden tilt élk aardappelgerecht een niveau hoger.” [naar artikel]
Nu het weer een beetje langer licht begint te worden buiten, beginnen we al te dromen over de lente. Daarom stelden onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Jelle Beeckman en Piet Huysentruyt deze week een verfrissend wintermenu samen waar je die eerste lentetoetsen al in kan merken. Van een frisse wittekoolsla met kalkoensatés tot Mexiaanse vissoep die de temperaturen doet stijgen: aan tafel! [naar artikel]
Het is niet omdat de feestdagen achter de rug zijn, dat je jezelf niet meer mag trakteren op een heerlijke maaltijd. Jelle Beeckman, Sandra Bekkari en Piet Huysentruyt schotelen je naar goede gewoonte weer vijf recepten voor ter inspiratie voor je komend weekmenu. Het ene wat gezonder, om je lichaam de kans te geven te bekomen van de voorbije familiefeesten, het andere wat zoeter. Perfect om het nieuwe jaar mee in te zetten. [naar artikel]
Pureren, frituren, of in de oven: met een goed recept wordt een simpele aardappel dé ster van de feesttafel. De drie HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman geven tips voor onweerstaanbare aardappelgerechten: van een klassieker zoals puree tot kroketten met een krokante twist. “De combinatie van deze kruiden tilt élk aardappelgerecht een niveau hoger.” [naar artikel]
Het is zover: de lente is éindelijk in het land. En bijgevolg brengen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman die ook meteen naar het bord. Van heerlijk romige broccolisaus tot een smakelijk dessert om de lente mee te vieren: met deze 5 gerechten voor amper 24 euro scoor je bij iedereen. [naar artikel]
Van de juiste oventemperatuur voor de kalkoen, tips om wild echt lekker klaar te maken, te natte gratin of chocomousse met brokjes: jullie kookproblemen stroomden de voorbije dagen binnen. Onze HLN-cheffen Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari gaan ermee aan de slag en laten al jouw kookstress instant uit de keuken verdwijnen. “Dit vlees geeft een heerlijke wildsmaak aan je stoofpotje.” [naar artikel]
Zomerse temperaturen vragen om even zomerse gerechten. Dek je terrastafel en serveer het verrassende gehaktbroodje met perziken van Piet Huysentruyt, de salade met gegrilde groenten, rode pesto en burrata van Sandra Bekkari of de homemade dumplings met scampi van Jelle Beeckman om het extra exotisch te maken. Ideaal om volgende week naar uit te kijken na een drukke werkdag! [naar artikel]
Het wordt de komende week niet echt weer om gezellig buiten te gaan wandelen. Dus verschans je in de keuken en tover iets lekkers op tafel! HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman tippen alvast een aantal toprecepten zoals worstenbroodjes als comfortfood, gezellige stoverij ribbetjes en een heerlijke stamppot. Nieuw weekmenu: check! [naar artikel]
Het laatste waar je zin in hebt tijdens een hittegolf: zware gerechten waar je helemaal loom van wordt. Wat je eet is belangrijk als het zo warm is, want de juiste voeding verkoelt je ook. Gelukkig hebben onze 3 HLN-chefs volledig door wat er op het menu moet staan tijdens hete dagen. Met deze 5 recepten zit je goed - en koel - volgende week. Smakelijk! [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.