Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

‘Groentekots’: Nederlandse webshop adverteert voor nieuw boek van Jeroen Meus

25/10/2022 - 15:13
"De Nederlandse webshop BookSpot had goede bedoelingen toen het ter promotie van het nieuwe kookboek van Jeroen Meus een mail uitstuurde. Alleen verslikten hun klanten zich wellicht in hun middagmaal. In plaats van de correcte titel ‘Groentekost’ prijkte bovenaan de mail ‘Groentekots’. Toch iets minder smakelijk, als je het ons vraagt."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jeroen Meus goes veggie en maakt in nieuw boek geen ‘Dagelijkse kost’ maar ‘Groentekost’: “Maar als ik zin heb in steak, maak ik steak” (26/10/2022 - Gazet van Antwerpen)

Een goei kotelet, in goe wa boter. Met boontjes. Ook gebakken in goe wa boter. Zo kennen we de ‘Dagelijkse kost’ van Jeroen Meus (44) al twaalf jaar. Maar in zijn nieuwe boek zal je geen koteletten vinden. In Groentekost kookt Jeroen vegetarisch. Of hij het vlees ooit voorgoed links zal laten liggen? “Als ik zin heb in een steak, dan bak ik een steak.” [naar artikel]


2. Jeroen Meus gaat veggie: “De eerste keer dat ik kikkererwten zag, wilde ik er enkel mee knikkeren” (26/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Een goei kotelet, in goe wa boter. Met boontjes. Ook gebakken in goe wa boter. Zo kennen we de ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus (44) al twaalf jaar. Geen koteletten in zijn nieuw boek Groentekost. Jeroen kookt vegetarisch. “Ik zou het kunnen, maar ik zal het nooit worden. Als ik zin heb in een steak, dan bak ik een steak.” [naar artikel]


3. Jeroen Meus drinkt ‘cobraspeeksel’ in eerste aflevering ‘De mosterd van Meus’: “Terwijl ik enorme slangenfobie heb” (05/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]


4. Jeroen Meus: “Ik wil een goeroe worden voor iedereen die niet mee wil zijn” (08/12/2018 - De Morgen)

De meest succesvolle tv-kok van Vlaanderen heeft een nieuw boek uit. Winterkost serveert 75 recepten op maat van het donkerste seizoen.?Een babbel met Jeroen Meus én natuurlijk een voorsmaakje. [naar artikel]


5. Jeroen Meus gaat voor 100 vegetarische recepten in nieuw kookboek ‘Groentekost’: “Met groenten kan je veel creatiever zijn dan met braadworst” (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

De ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus bestaat al sinds 2010 meestal uit een klassiek stukje vlees, een patatje en goed wat boter. Nu verrast hij met ‘Groentekost’, een volledig vegetarisch kookboek. “Toch zitten er al sinds week één groentegerechten tussen mijn recepten", vertelt Meus. “Van groentestoemp tot champignon-kaaskroketten, zo moeilijk is dat allemaal niet.” HLN Eten sprak de chef en deelt drie exclusieve recepten uit het boek. [naar artikel]


6. Dagelijkse kost van Jeroen Meus op tafel vanavond? 3 recepten uit zijn nieuwste boek om er werk van te maken (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

De ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus bestaat al sinds 2010 meestal uit een klassiek stukje vlees, een patatje en goed wat boter. Nu verrast hij met ‘Groentekost’, een volledig vegetarisch kookboek. “Toch zitten er al sinds week één groentegerechten tussen mijn recepten", vertelt Meus. “Van groentestoemp tot champignon-kaaskroketten, zo moeilijk is dat allemaal niet.” HLN Eten sprak de chef en deelt drie exclusieve recepten uit het boek. [naar artikel]


7. Jeroen Meus kookt weer buiten de landsgrenzen in culinair reisprogramma ‘De Mosterd van Meus’ (24/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]


8. Jeroen Meus trekt naar het buitenland in ‘De mosterd van Meus’: “Ik wil tegen de kijker zeggen: kom, efkes 50 minuten escapisme” (03/03/2024 - Gazet van Antwerpen)

In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]


9. Jeroen Meus trekt naar het buitenland in ‘De mosterd van Meus’: “Opgelegde dennenappels uit Georgië, dat smaakt verrassend goed” (03/03/2024 - Het Belang van Limburg)

In ‘De mosterd van Meus’ trekt Vlaanderens bekendste tv-kok naar het buitenland. Verwacht geen exotische variant van botersaus-met-extra-boter, Jeroen Meus (45) vindt vooral ontroering in de kunst van zijn vak. [naar artikel]


10. Jeroen Meus gaat bier brouwen (23/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Tv-kok Jeroen Meus wil een nieuw bier op de markt brengen. Dat heeft hij donderdag gezegd in een gesprek op ROB-tv. “Ik ben ervan overtuigd dat het met een persoonlijke touch, ondanks de veelheid aan bestaande bieren, nog steeds mogelijk is om met een nieuw product het verschil te maken”, aldus Meus, die overigens al aan het tweede brouwsel toe is. [naar artikel]


11. Jeroen Meus openhartig over het gemis naar eigen restaurant: “Maar om deze persoonlijke redenen doe ik het niet” (05/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]


12. Jeroen Meus over 'Het achtste leven (voor Brilka)' van Nino Haratischwili (16/07/2019 - De Tijd)

06:15 Voor chef-kok en televisiemaker Jeroen Meus is dit boek een must read omdat het de ontstaansgeschiedenis van Georgië en de Sovjet-Unie aangrijpend beschrijft. [naar artikel]


13. Loïc Van Impe geeft Jeroen Meus een ‘stoofvleesje van eigen deeg’ (16/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Jeroen Meus probeerde in ‘Dagelijkse Kost’ de draak te steken met Loïc Van Impe, maar dat is buiten de VTM-kok gerekend. Hij geeft Jeroen een... [naar artikel]


14. Nieuwe keuken voor Jeroen Meus (13/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Tv-kok Jeroen Meus (41) heeft iets om naar uit te kijken: binnenkort mag hij in een gloednieuwe keuken het tiende seizoen van ‘Dagelijkse Kost’... [naar artikel]


15. Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Groentekost’ van Jeroen Meus + win 5 exemplaren (12/11/2022 - Gezond.be)

Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Groentekost’ van Jeroen Meus te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben we […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Groentekost’ van Jeroen Meus + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


16. Jeroen Meus denkt aan de toekomst: “Ik ga niet tot m’n 65ste tv-kok blijven” (01/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

10 jaar lang al leert Jeroen Meus (42) de Vlaming koken in ‘Dagelijkse Kost’. Dat doet hij nog steeds met evenveel plezier, al rijpen er al plannen... [naar artikel]


17. Jeroen Meus wil eigen bier op de markt brengen (24/11/2017 - VRT NWS)

Tv-kok Jeroen Meus wil een nieuw bier op de markt brengen. Dat heeft hij gezegd in een gesprek op ROB-tv. "Ik ben ervan overtuigd dat het met een persoonlijke touch, ondanks de veelheid aan bestaande bieren, nog steeds mogelijk is om met een nieuw product het verschil te maken", zegt Meus. [naar artikel]


18. Jeroen Meus brengt eerbetoon aan overleden fan (25/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een mooi moment in de keuken van Jeroen Meus (42) dinsdagavond. De chef bracht in ‘Dagelijkse Kost’ een eerbetoon aan superfan Jasper Horsting... [naar artikel]


19. Jeroen Meus nodigt opvallende nieuwe gasten uit in ‘Twee Tot De Zesde Macht’ (07/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een nieuw seizoen van ‘Twee Tot De Zesde Macht’ is op komst, en presentator Jeroen Meus heeft heel wat nieuwe bekende gasten zover gekregen om rond... [naar artikel]


20. Gedaan met binnenkijken in de keuken van Jeroen Meus: “Jammer, maar er zit niks anders op” (22/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Slecht nieuws voor iedereen die een kijkje wil nemen in de ‘Dagelijkse Kost’-keuken van Jeroen Meus. Naar aanleiding van het vandalisme worden er... [naar artikel]


21. “Magnifiek”: Jeroen Meus houdt het niet droog als hij nummer hoort opgedragen aan zijn broer (21/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

“Ik ging nochtans niet wenen”, sputtert Jeroen Meus (45) nog in muziekprogramma ‘Ik vraag het aan’. Maar Dana Winner zorgde er met haar versie van Cyndi Lauper’s ‘All Through the Night’ toch voor. Jeroen kent het nummer via zijn overleden broer Wim. [naar artikel]


22. Martha Katz (101) uit Borgerhout is ster van Boekenbeurs tijdens kooksessie met Jeroen Meus (03/11/2017 - Gazet van Antwerpen)

“Ik heb iets bijgeleerd vandaag”, zegt Jeroen Meus. “Een scheutje vermout maakt de ossenstaartsoep af.” Samen met de 101-jarige Martha Katz uit Borgerhout heeft Meus gisteren op de Boekenbeurs een van de 24 gerechten uit het boek Het recept van mijn leven klaargemaakt. [naar artikel]


23. Jeroen Meus maakt tv-programma in het buitenland: “Ik heb een passie voor dagelijkse kost, van waar ook ter wereld” (23/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Jeroen Meus (45) gaat zijn 'mosterd’ zoeken over de grens. In het nieuwe VRT-programma ‘De mosterd van Meus’ trekt de tv-kok naar het buitenland om op zoek te gaan naar lokale gerechten, nieuwe kooktechnieken én culinaire verhalen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!