De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Jeroen Meus goes veggie en maakt in nieuw boek geen ‘Dagelijkse kost’ maar ‘Groentekost’: “Maar als ik zin heb in steak, maak ik steak”

Gazet van Antwerpen

26/10/2022 - 11:17

Een goei kotelet, in goe wa boter. Met boontjes. Ook gebakken in goe wa boter. Zo kennen we de ‘Dagelijkse kost’ van Jeroen Meus (44) al twaalf jaar. Maar in zijn nieuwe boek zal je geen koteletten vinden. In Groentekost kookt Jeroen vegetarisch. Of hij het vlees ooit voorgoed links zal laten liggen? “Als ik zin heb in een steak, dan bak ik een steak.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

  1. Jeroen Meus gaat veggie: “De eerste keer dat ik kikkererwten zag, wilde ik er enkel mee knikkeren” (26/10/2022 - Het Belang van Limburg)
    Een goei kotelet, in goe wa boter. Met boontjes. Ook gebakken in goe wa boter. Zo kennen we de ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus (44) al twaalf jaar. Geen koteletten in zijn nieuw boek Groentekost. Jeroen kookt vegetarisch. “Ik zou het kunnen, maar ik zal het nooit worden. Als ik zin heb in een steak, dan bak ik een steak.”
    [naar artikel]
  2. Jeroen Meus gaat voor 100 vegetarische recepten in nieuw kookboek ‘Groentekost’: “Met groenten kan je veel creatiever zijn dan met braadworst” (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
    De ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus bestaat al sinds 2010 meestal uit een klassiek stukje vlees, een patatje en goed wat boter. Nu verrast hij met ‘Groentekost’, een volledig vegetarisch kookboek. “Toch zitten er al sinds week één groentegerechten tussen mijn recepten", vertelt Meus. “Van groentestoemp tot champignon-kaaskroketten, zo moeilijk is dat allemaal niet.” HLN Eten sprak de chef en deelt drie exclusieve recepten uit het boek.
    [naar artikel]
  3. Dagelijkse kost van Jeroen Meus op tafel vanavond? 3 recepten uit zijn nieuwste boek om er werk van te maken (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
    De ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus bestaat al sinds 2010 meestal uit een klassiek stukje vlees, een patatje en goed wat boter. Nu verrast hij met ‘Groentekost’, een volledig vegetarisch kookboek. “Toch zitten er al sinds week één groentegerechten tussen mijn recepten", vertelt Meus. “Van groentestoemp tot champignon-kaaskroketten, zo moeilijk is dat allemaal niet.” HLN Eten sprak de chef en deelt drie exclusieve recepten uit het boek.
    [naar artikel]
  4. Jeroen Meus serveert al 10 jaar ‘Dagelijkse Kost’, maar: “Ik zit te veel in een studio, ik wil terug de hort op” (21/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Er zijn al veel tv-koks gekomen en gegaan, maar Jeroen Meus (43) blijft na meer dan tien jaar ‘Dagelijkse Kost’ de grote chouchou. En nu ‘Twee Tot De Zesde Macht’ achter hem ligt, broedt hij op iets nieuws. “Ik wil nog eens naar buiten, uit de studio”, zegt hij. “Maar niet meer zonder dat met Stéphanie te bespreken.” Een uitgebreid gesprek over z'n gezinsleven, z'n ambities en de kritiek die hij soms krijgt. “Mensen schreven dat ik een vuilaard was.”
    [naar artikel]
  5. Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Groentekost’ van Jeroen Meus + win 5 exemplaren (12/11/2022 - Gezond.be)
    Weet jij – alweer – niet wat te koken dit weekend? En heb je deze keer écht geen zin om frieten te halen of pizza te laten leveren? Dan redden wij je met veel plezier uit de nood, door drie recepten uit ‘Groentekost’ van Jeroen Meus te delen. Als je nog inspiratie wil, hebben we […] Het bericht Gezonde inspiratie voor het weekend: 3 recepten uit ‘Groentekost’ van Jeroen Meus + win 5 exemplaren verscheen eerst op Gezond.be.
    [naar artikel]
  6. ‘Groentekots’: Nederlandse webshop adverteert voor nieuw boek van Jeroen Meus (25/10/2022 - Het Belang van Limburg)
    De Nederlandse webshop BookSpot had goede bedoelingen toen het ter promotie van het nieuwe kookboek van Jeroen Meus een mail uitstuurde. Alleen verslikten hun klanten zich wellicht in hun middagmaal. In plaats van de correcte titel ‘Groentekost’ prijkte bovenaan de mail ‘Groentekots’. Toch iets minder smakelijk, als je het ons vraagt.
    [naar artikel]
  7. Jarige Jeroen Meus wordt tijdens ‘Dagelijkse Kost’ verrast door eigen filmploeg: “Jullie zijn schatten!” (13/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Jeroen Meus is vandaag 41 geworden en werd daarom in de bloemetjes gezet door zijn collega’s in ‘Dagelijkse kost’. Hij kreeg een taart van zijn...
    [naar artikel]
  8. Nu kijkers het al jaren vragen: maak kennis met het mysterieuze ‘Katrientje’ van Jeroen Meus (13/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Veel kijkers van ‘Dagelijkse kost’ vragen het zich al jaren af. Wie is toch dat mysterieuze ‘Katrientje’ tegen wie Jeroen Meus (42) altijd staat te...
    [naar artikel]
  9. Hilarisch: Jeroen Meus gaat Donald Muylle achterna (18/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
    Het is eens wat anders: een reclameblok in Dagelijkse Kost. Met de nodige humor heeft tv-kok Jeroen Meus dat maandagavond zelf opgevuld. “Ik ben Jeroen Meus, en al zeven jaar maak ik Dagelijkse Kost alsof het voor mezelf zou zijn.”
    [naar artikel]
  10. Gebruikt Jeroen Meus echt te veel boter en zout in ‘Dagelijkse Kost’? (20/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Jeroen Meus (41), gekend om zijn bourgondische porties boter en zout, vierde gisterenavond de 2.000ste aflevering van ‘Dagelijkse Kost’. Naar...
    [naar artikel]
  11. Loïc Van Impe geeft Jeroen Meus een ‘stoofvleesje van eigen deeg’ (16/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Jeroen Meus probeerde in ‘Dagelijkse Kost’ de draak te steken met Loïc Van Impe, maar dat is buiten de VTM-kok gerekend. Hij geeft Jeroen een...
    [naar artikel]
  12. (16/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Jeroen Meus probeerde in ‘Dagelijkse Kost’ de draak te steken met Loïc Van Impe, maar dat is buiten de VTM-kok gerekend. Hij geeft Jeroen een...
    [naar artikel]
  13. Gedaan met binnenkijken in de keuken van Jeroen Meus: “Jammer, maar er zit niks anders op” (22/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Slecht nieuws voor iedereen die een kijkje wil nemen in de ‘Dagelijkse Kost’-keuken van Jeroen Meus. Naar aanleiding van het vandalisme worden er...
    [naar artikel]
  14. ‘Dagelijkse Kost’ in een nieuw jasje: Jeroen Meus toont zijn nieuwe keuken (12/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Na vier seizoenen koken, bakken, grillen, flamberen, kneden en proeven vonden de makers van ‘Dagelijkse kost’ het stilaan tijd om de bekendste...
    [naar artikel]
  15. Jeroen Meus zet Pieter Bruegel een week lang centraal in ‘Dagelijkse kost’ (24/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Tijdens de herfstvakantie houdt ‘Dagelijkse kost’ een themaweek. Alles zal in het teken staan van Bruegel. Jeroen Meus serveert een week lang...
    [naar artikel]
  16. Willy Sommers brengt nieuwe single in ‘Dagelijkse Kost’ (03/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Het is de Week van de Belgische muziek en dat viert ‘Dagelijkse Kost’, het kookprogramma van Jeroen Meus op Eén, met optredens van muzikale gasten. Donderdag was zo Willy Sommers te gast. Hij bracht er zijn nieuwe single, ‘18 jaar’.
    [naar artikel]
  17. Jeroen Meus denkt aan de toekomst: “Ik ga niet tot m’n 65ste tv-kok blijven” (01/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
    10 jaar lang al leert Jeroen Meus (42) de Vlaming koken in ‘Dagelijkse Kost’. Dat doet hij nog steeds met evenveel plezier, al rijpen er al plannen...
    [naar artikel]
  18. Nieuwe keuken voor Jeroen Meus (13/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Tv-kok Jeroen Meus (41) heeft iets om naar uit te kijken: binnenkort mag hij in een gloednieuwe keuken het tiende seizoen van ‘Dagelijkse Kost’...
    [naar artikel]
  19. Jeroen Meus brengt eerbetoon aan overleden fan (25/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Een mooi moment in de keuken van Jeroen Meus (42) dinsdagavond. De chef bracht in ‘Dagelijkse Kost’ een eerbetoon aan superfan Jasper Horsting...
    [naar artikel]
  20. Bulgursalade, dahl met halloumi en groentepaella: drie veggie gerechten van Jeroen Meus (03/11/2022 - Het Belang van Limburg)
    De favoriete vegetarische gerechten uit zijn tv-programma Dagelijkse kost, aangevuld met enkele gloednieuwe bereidingen: in zijn jongste boek kookt Jeroen Meus vegetarisch. Billie geeft je alvast een voorproefje.
    [naar artikel]
  21. Geen ‘Dagelijkse zomerkost’: Jeroen Meus neemt vakantie (15/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Fans van Jeroen Meus (42) gaan een zware zomer tegemoet, want in tegenstelling tot de voorbije jaren komt er geen ‘Dagelijkse Zomerkost’.
    [naar artikel]
  22. “’s Middags warm eten, dat is beter”, zegt Jeroen Meus. Maar klopt dat ook? (27/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
    “Als ik op pensioen ben, ga ik zoals mijn grootouders ook ’s middags warm eten. Dat is beter.” Dat zei Jeroen Meus gisteren in Dagelijkse kost. Klopt dat? En moeten we dan niet allemaal terugkeren naar die oude gewoonte?
    [naar artikel]
  23. “’s Middags warm eten, dat is beter”, zegt Jeroen Meus. Maar klopt dat ook? (27/01/2022 - Het Belang van Limburg)
    “Als ik op pensioen ben, ga ik zoals mijn grootouders ook ’s middags warm eten. Dat is beter.” Dat zei Jeroen Meus gisteren in Dagelijkse kost. Klopt dat? En moeten we dan niet allemaal terugkeren naar die oude gewoonte?
    [naar artikel]
  24. “’s Middags warm eten, dat is beter”, zegt Jeroen Meus. Maar klopt dat ook? (27/01/2022 - Het Nieuwsblad)
    “Als ik op pensioen ben, ga ik zoals mijn grootouders ook ’s middags warm eten. Dat is beter.” Dat zei Jeroen Meus gisteren in Dagelijkse kost. Klopt dat? En moeten we dan niet allemaal terugkeren naar die oude gewoonte?
    [naar artikel]
  25. Niet Jeroen Meus of Pascale Naessens, maar deze drie onbekende vrouwen zijn de best gelezen chefs van ons land (10/12/2022 - Het Nieuwsblad)
    Vraag op de markt wie de meest ‘gelezen’ chefs van het land zijn, en het antwoord zal wellicht ‘Jeroen Meus’ of ‘Piet Huysentruyt’ zijn. Fout. Niemand klopt de drie chefs van Colruyt. Maak kennis met twee keer Sophie en één keer Valerie. Elke twee weken goed voor twintig recepten in twee miljoen brievenbussen. Met hun pronkstuk als meest recente: de feestfolder voor kerst en nieuw. “Op oudejaarsavond bellen klanten ons om te vragen hoelang de kalkoen in de oven moet.”
    [naar artikel]
  26. Jeroen Meus vanaf maandag helemaal alleen in zijn ‘Dagelijkse Kost’-keuken (26/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Nood breekt wet. Ook voor tv-kok Jeroen Meus. Vanaf maandag zal hij helemaal alleen staan in zijn ‘Dagelijkse Kost’-keuken. De opnames worden...
    [naar artikel]
  27. GEZIEN? ‘Dagen zonder broer’: “De eerlijkheid van Jeroen Meus zorgt nu al voor de meest pakkende tv van ‘t jaar” (25/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
    In de driedelige Eén-reeks ‘Dagen zonder broer’ onderzoekt Jeroen Meus (44) hoe hij moet omgaan met het verlies van z’n broer Wim, die eind 2021 stierf aan kanker. De tv-kok lucht z'n hart zonder gêne en gaat ook te rade bij rouwgenoten, die net als hem een zware mentale klap kregen. Aan emotie geen gebrek dus, maar kwam alles ook oprecht en integer over op tv? En was het eindresultaat niet te zwaarmoedig? De 91-jarige Maria zorgde in de eerste aflevering alvast voor een glimlach. “Ik zou graag nog eens een koe melken.”
    [naar artikel]
  28. Jeroen Meus over overlijden broer: “Hij was chronisch ziek, ik heb nu chronisch verdriet” (26/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
    Eind vorig jaar verloor Jeroen Meus zijn broer Wim. De man leed aan kanker en is 3,5 jaar ziek geweest. “We hebben altijd geloofd in een doorbraak”, vertelt de tv-kok in ‘De tafel van vier’. Maar dat mocht niet zijn. Het was een moeilijke periode voor Meus die er binnenkort een programma over maakt.
    [naar artikel]
  29. Jeroen Meus maakt culinaire roadtrip langs twintig Vlaamse keukens (17/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Jeroen Meus (41) verlaat deze zomer opnieuw zijn vertrouwde Leuvense keuken. In plaats daarvan presenteert hij zijn ‘Dagelijkse Zomerkost’ vanuit...
    [naar artikel]
  30. Iwein Segers vertelt Jeroen Meus over de dood van zijn broer: “Tot vorige week bleef ik geloven dat hij zou terugkeren” (27/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
    “Jeroen en ik, elk vonden we muzikale inspiratie bij onze broers. Nu die er niet meer zijn, inspireren we elkaar.” In ‘Dagen Zonder Broer’, waarin Jeroen Meus (44) met lotgenoten terugblikt op het eerste moeilijke jaar na het overlijden van zijn broer Wim, is Iwein Segers (43) het enige bekende gezicht. Nochtans zijn er wel meer BV’s die veel te jong een broer of zus moesten afgeven. “We verloren allebei een lieve broer, maar wonnen er een hechte vriendschap bij”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.
    [naar artikel]
  31. Europees Parlement wil verbod op benamingen als ‘vegaburger’ en ‘sojayoghurt’ (02/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
    Vegetarische vlees mag van het Europees Parlement in de toekomst geen ‘hamburger’, ‘burger’, ‘worst’ of ‘steak’ meer genoemd worden. Ook...
    [naar artikel]
  32. Iwein Segers vertelt Jeroen meus over de dood van zijn broer: “Tot vorige week bleef ik ergens geloven dat hij zou terugkeren” (27/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
    “Jeroen en ik, elk vonden we muzikale inspiratie bij onze broers. Nu die er niet meer zijn, inspireren we elkaar.” In ‘Dagen Zonder Broer’, waarin Jeroen Meus (44) met lotgenoten terugblikt op het eerste moeilijke jaar na het overlijden van zijn broer Wim, is Iwein Segers (43) het enige bekende gezicht. Nochtans zijn er wel meer BV’s die veel te jong een broer of zus moesten afgeven. “We verloren allebei een lieve broer, maar wonnen er een hechte vriendschap bij”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.
    [naar artikel]
  33. Klassieker uit de Italiaanse keuken: Napolitaanse steak pizzaiola (28/07/2016 - De Morgen)
    Anders dan de naam doet vermoeden, heeft steak pizzaiola maar weinig te maken met pizza. Pizzaiola is een tomatensaus die oorspronkelijk uit Napels komt. Typisch aan de steak pizzaiola is dat je de steak laat sudderen in de saus.
    [naar artikel]
  34. Jeroen Van Dyck maakt comeback in ‘Familie’, maar in de liefde blijft het kalm: “Ik ben al een jaar vrijgezel en daar voel ik me goed bij” (11/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Na een jaar afwezigheid duikt de psychopatische verpleger Tony plots weer op in ‘Familie’. “Laat de boze reacties maar komen, ik zie ze intussen als een compliment”, lacht Jeroen Van Dyck (42), die gestalte geeft aan het personage. De acteur vertelt in dit interview over z’n bijzondere rol, de sfeer op de set van ‘Familie’ na de recente ontslaggolf en z'n leven als vrijgezel. “Ik heb geen zin om iets te overhaasten.”
    [naar artikel]
  35. “Bedankt voor zoveel liefde”: Jeroen Meus moet afscheid nemen van zijn trouwe viervoeter Ballie (08/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
    “Rust zacht. Bedankt voor zoveel liefde.” Met die woorden neemt tv-kok Jeroen Meus afscheid van Ballie, zijn hond. De chocoladekleurige labrador was af en toe te zien in het kookprogramma van Meus ‘Dagelijkse Kost”, samen met Sam, de andere hond van Meus. Ballie werd 11 jaar.
    [naar artikel]
  36. “Bedankt voor zoveel liefde”: Jeroen Meus moet afscheid nemen van zijn trouwe viervoeter Ballie (08/10/2022 - Het Belang van Limburg)
    “Rust zacht. Bedankt voor zoveel liefde.” Met die woorden neemt tv-kok Jeroen Meus afscheid van Ballie, zijn hond. De chocoladekleurige labrador was af en toe te zien in het kookprogramma van Meus ‘Dagelijkse Kost”, samen met Sam, de andere hond van Meus. Ballie werd 11 jaar.
    [naar artikel]
  37. Geen dagelijkse kost: foodboxen Jeroen Meus pak duurder dan de concurrentie (16/04/2021 - Het Belang van Limburg)
    Hello Fresh krijgt een extra concurrent: Dagelijkse Kost levert samen met Foodmaker dagelijks een foodbox aan huis. In de box krijg je niet ­alleen het recept en alle nodige ingre­diënten, maar ook een video met een stappenplan van ­Jeroen Meus. “Het is duurder dan Hello Fresh, maar ook verser”, klinkt het bij Foodmaker.
    [naar artikel]
  38. Jeroen Meus gaat met nieuwe kookboek voor “gezond verstand” (16/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
    Met Dagelijkse Kost – Koken met Gezond Verstand laat Jeroen Meus (38) een frisse wind door zijn kookboeken waaien. Hij blijft zweren bij degelijke Vlaamse kost, maar is niet blind voor de gezonde keuken. Meus legt in zijn boek ook een stukje van zijn privéleven bloot.
    [naar artikel]
  39. Jeroen Meus worstelt met het overlijden van z’n broer: “Hij was chronisch ziek, ik heb chronisch verdriet” (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
    De dood van z'n broer Wim eind vorig jaar heeft er zwaar ingehakt bij Jeroen Meus (44). Dat vertelde de kok woensdagavond in ‘De tafel van vier’. “Ik ben in therapie moeten gaan, ik zat compleet vast.”
    [naar artikel]
  40. Iwein Segers vertelt Jeroen Meus over de dood van zijn broer: “Hij zei dat hij een zonneslag had, we tilden er niet zo zwaar aan” (27/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
    “De verhalen van zijn en mijn broer lopen zo opmerkelijk parallel, dat Jeroen er niet om heen kon.” In ‘Dagen Zonder Broer’, waarin Jeroen Meus (44) met lotgenoten terugblikt op het eerste moeilijke jaar na het overlijden van zijn broer Wim, is Iwein Segers (43) het enige bekende gezicht. In ‘Dag Allemaal’ vertelt hij over het programma en het vreselijke overlijden van Lander, die stierf tijdens een wandelvakantie in Spanje. “Op 9 juli, dezelfde dag dat ons moeder is gestorven. Wat het nóg vreemder maakt: ze zijn allebei om drie uur in de namiddag overleden.”
    [naar artikel]
  41. Foodgasm gegarandeerd: zo maak je de ultieme Amerikaanse steak sandwich (met verse looksaus!) (28/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
    De steak sandwich is zo’n beetje het nationale belegde broodje van de Verenigde Staten. En altijd heerlijk decadent. Wij maken een versie met...
    [naar artikel]
  42. Europese toppers bakken de lekkerste steak tijdens het Open Fyre festival (17/09/2022 - Het Belang van Limburg)
    Op zondag 25 september organiseert het Open Fyre festival op de terreinen van t’ Veilinghuis in Sint-Truiden een wedstrijdproef van de Texaanse ‘Steak Cookoff Association tellende voor het Wereldkampioenschap ‘Barbecue & Buitenleef gebeuren.
    [naar artikel]
  43. Jeroen Van Dyck maakt comeback in ‘Familie’, maar in de liefde blijft het kalm: “Ik ben al een jaar vrijgezel” (11/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Na een jaar afwezigheid duikt de psychopatische verpleger Tony plots weer op in ‘Familie’. “Laat de boze reacties maar komen, ik zie ze intussen als een compliment”, lacht Jeroen Van Dyck (42), die gestalte geeft aan het personage. De acteur vertelt in dit interview over z’n bijzondere rol, de sfeer op de set van ‘Familie’ na de recente ontslaggolf, z’n leven als vrijgezel en werkonzekerheid. “Ik hoop dat er wat aanbiedingen komen binnenkort.”
    [naar artikel]
  44. Deze steak lijkt net echt, maar toch komt er geen gram vlees aan te pas (20/06/2018 - Het Belang van Limburg)
    Van uitzicht net een echte steak, die -dankzij rode biet als belangrijk ingrediënt- zelfs jus en kookvocht afgeeft. De plantaardige Vivera-steak die Carrefour lanceert, is visueel amper van het echte werk te onderscheiden. De steak is echter honderd procent plantaardig en bestaat uit soja, tarwe en… rode biet.
    [naar artikel]
  45. Jeroen Meus wint als eerste Belg de prestigieuze Johannes van Damprijs: “Klanten vragen zelfs om het vlees te snijden zoals Jeroen” (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Jeroen Meus (43) en 'Dagelijkse kost': we beschouwen ze al langer als Vlaams erfgoed. Deze week won de tv-kok bij onze noorderburen de prestigieuze Johannes van Damprijs, omdat hij volgens de jury “miljoenen Vlamingen en Nederlanders inspireert in de keuken”. En of, weten Vlaamse slagers, die met hun eigen ogen zijn impact vaststellen: “Als Jeroen vandaag varkenswangetjes maakt, lopen morgen de bestellingen binnen.”
    [naar artikel]
  46. HLN Eten gaat op zoek naar de lekkerste steak-friet van Vlaanderen met ‘De Steak van Stijn’: “Sfeer en eten versterken elkaar" (30/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Een krokante korst, liefst onder 36 euro en met in ossenwit gebakken frietjes: zo eet arbeidseconoom Stijn Baert zijn steak-friet het liefst. Waar hij die bij voorkeur bestelt, lees je vanaf deze maand niét meer op zijn Instagram-account, wel bij HLN Eten. Als HLN-foodie zet Stijn de queeste naar de perfecte steak-friet verder via een handige restokaart, waarin je alle adressen en recensies van de biefstuk kan raadplegen voor je zelf ergens reserveert. Waar zal hij op letten?
    [naar artikel]
  47. ‘Week van de steak-friet’ schiet Groen en sp.a in verkeerde keelgat: “Stop promotie ongezonde voeding” (02/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
    Morgen start de ‘Week van de steak-friet’. En dat valt sp.a en Groen zwaar op de maag. ‘De overheid moet stoppen met daar promotie voor te voeren....
    [naar artikel]
  48. Jacques Vermeire zet kinderen in spotlights met realityserie: “Ik wil geen ‘stoefprogramma’ maken” (18/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Na ‘De Verhulstjes’, ‘De Planckaerts’ en ‘De Pfaffs’ krijgt Vlaanderen nu ook ‘De Vermeires’ op zijn bord. Jacques had gezworen om het ‘voor geen geld ter wereld’ te doen, maar om de carrière van z'n kinderen Julie en Maxime een extra push te geven, maakt hij graag een uitzondering. “Mijn zwembad zal in beeld komen, maar ik pak niet uit met wat ik allemaal heb.”
    [naar artikel]
  49. Jeroen Meus achterna: VRT lanceert foodboxen van ‘Dagelijkse kost’ (12/03/2021 - Het Belang van Limburg)
    Je vindt jezelf een echte Jeroen Meus, maar koken komt er niet van door een gebrek aan tijd? Dan is er goed nieuws: de VRT gaat binnenkort Hello Fresh achterna met foodboxen waarmee je in een handomdraai je Dagelijkse kost op je bord mikt.
    [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy