De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Gewezen AC Milan-talent Jens Petter Hauge staat voor laatste kans(en) bij AA Gent, en anders: return to sender?

Het Laatste Nieuws

02/11/2022 - 13:14

Een gewezen AC Milan-talent komt amper aan de bak bij AA Gent. Laat dat even bezinken. Het krediet van Jens Petter Hauge (23) is stilaan op. Komt er deze winter al een einde aan zijn uitleenbeurt?


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De ‘wonderdokter’ deed geen wonderen: waarom AA Gent voormalig AC Milan-talent Jens Petter Hauge naar exit duwt (16/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zelfs een ‘wonderdokter’ deed geen wonderen. Jens Petter Hauge (23): gewogen en te licht bevonden door Vanhaezebrouck. Het gewezen AC Milan-talent valt steeds dieper. In plaats van zijn carrière te herlanceren, is die nu nog meer gekraakt. Hoe moet het nu voort met de Noor, die een traumatische gebeurtenis op een voetbalveld nog altijd met zich meedraagt.
  [naar artikel]
 2. PORTRET. Het parcours van Jens Petter Hauge, van AC Milan naar Gent: “Ik kon eerder al bij Belgische club tekenen, maar Haaland raadde me dat af” (16/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik kwam toe met een nieuwe pet en Zlatan keek op: ‘Ben je een pizzajongen geworden?’” Een kennismaking met Jens Petter Hauge (22), boezemvriend van Erling Haaland en vervanger van Tarik Tissoudali bij AA Gent.
  [naar artikel]
 3. Officieel: AA Gent heeft met Jens Petter Hauge nieuwe nummer tien beet (16/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  AA Gent was, na het uitvallen van Tarik Tissoudali, nog op zoek naar een aanvallende versterking en heeft die nu gevonden. De Buffalo’s huren de Noor Jens Petter Hauge voor een seizoen van het Duitse Frankfurt zonder aankoopoptie. Hauge zal het nummer tien dragen in de Ghelamco Arena.
  [naar artikel]
 4. INTERVIEW. Jens Petter Hauge blijft zelfzeker ondanks moeizame start bij AA Gent: “Ik wil de speler zijn die de coach als eerste op het wedstrijdblad zet” (08/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op zijn CV pronken ‘AC Milan’ en ‘Europa League-winst’. Maar bij AA Gent vlot het nog niet. Een gesprek met Jens Petter Hauge (22), op zoek naar zijn beste vorm. “Erling Haaland inspireert me.”
  [naar artikel]
 5. AA Gent plukt Jens Petter Hauge voor de neus van Standard en Anderlecht weg: “Spelen in de Europa League gaf de doorslag” (16/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Jens Petter Hauge wil speelminuten sprokkelen bij AA Gent.De Buffalo’s hebben in de race om Jens Petter Hauge niet alleen buitenlandse maar ook Belgische clubs moeten afschudden. AA Gent toonde zich echter de snelste speler op de spreekwoordelijke bal. De 22-jarige Noorse aanvaller sprak immers ook met Ronny Deila, de coach van Standard. Uiteindelijk koos de spits van Eintracht Frankfurt die ook in de belangstelling stond van Anderlecht voor de Ghelamco Arena: “AA Gent speelt heel aanvallend voetbal en ze geven de spelers heel veel vrijheid. Dit systeem moet me echt wel liggen.”
  [naar artikel]
 6. Europa League-winnaar Eintracht Frankfurt neem aanvaller Hauge definitief over van Milan (28/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Eintracht Frankfurt, dat vorige week de Europa League won, heeft huurling Jens Petter Hauge definitief overgenomen van AC Milan. De 22-jarige vleugelaanvaller ondertekende een contract voor vier seizoenen.
  [naar artikel]
 7. Spits van AC Milan had bij Cercle Brugge kunnen spelen: “Maar Haaland vond dat geen goed idee” (18/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Jens Petter Hauge (21) verliet het Noorse Bodo/Glimt begin dit seizoen voor AC Milan. De Noorse linksbuiten genoot ook de belangstelling van Cercle Brugge, maar die overgang werd hem afgeraden door… Erling Haaland.
  [naar artikel]
 8. Voorzitter Jong N-VA over geweigerde migranten: ‘Return to sender’ (12/06/2018 - De Standaard)
  Tomas Roggeman, jongerenvoorzitter van N-VA, heeft zich nogal apart uitgelaten over de 629 migranten die de toegang werden ontzegd door zowel Malta als Italië. ‘Return to sender’, tweette hij. Even later verwijderde hij het bericht.
  [naar artikel]
 9. Voorzitter Jong N-VA reageert laconiek op geweigerde migranten: ‘Return to sender’ (11/06/2018 - De Standaard)
  Tomas Roggeman, jongerenvoorzitter van N-VA, heeft zich vrolijk uitgelaten over de 629 migranten die de toegang werden ontzegd door zowel Malta als Italië. ‘Return to sender’, tweette hij. Even later verwijderde hij het bericht.
  [naar artikel]
 10. Voorzitter Jong N-VA reageert laconiek op geweigerde migranten: “Return to sender” (11/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Tomas Roggeman, jongerenvoorzitter van N-VA, heeft zich in een tweet vrolijk uitgelaten over de 629 migranten die de toegang werden ontzegd door zowel Malta als Italië. “Return to sender”, postte hij, verwijzend naar het gelijknamige nummer van Elvis Presley.
  [naar artikel]
 11. Voorzitter Jong N-VA reageert laconiek op geweigerde migranten: “Return to sender” (11/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Tomas Roggeman, jongerenvoorzitter van N-VA, heeft zich in een tweet vrolijk uitgelaten over de 629 migranten die de toegang werden ontzegd door zowel Malta als Italië. “Return to sender”, postte hij, verwijzend naar het gelijknamige nummer van Elvis Presley.
  [naar artikel]
 12. Voorzitter Jong N-VA reageert laconiek op geweigerde migranten: “Return to sender” (11/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tomas Roggeman, jongerenvoorzitter van N-VA, heeft zich in een tweet vrolijk uitgelaten over de 629 migranten die de toegang werden ontzegd door zowel Malta als Italië. “Return to sender”, postte hij, verwijzend naar het gelijknamige nummer van Elvis Presley.
  [naar artikel]
 13. LIVE. AA Gent dicht bij Jens Petter Hauge - Hubert officieel naar U23 Anderlecht (13/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het belooft nog een hete transferzomer te worden. Dat de lat hoog ligt bij Antwerp, is duidelijk. Ook bij Club Brugge zijn het drukke tijden. En welke internationale sterren, naast onder meer Romelu Lukaku, Robert Lewandowski, Erling Haaland en Sadio Mané, verhuizen deze zomer naar een ander team? Via deze pagina transfernieuws zit u op de eerste rij voor alle geruchten en done deals op de transfermarkt!
  [naar artikel]
 14. N-VA-jongerenvoorzitter maakt zich vrolijk over 629 migranten die vastzitten tussen Italië en Malta: "Return to sender" (11/06/2018 - De Morgen)
  De jongerenvoorzitter van de N-VA, Tomas Roggeman, heeft op Twitter de wind van voren gekregen voor zijn commentaar bij het nieuwsbericht over de 629 migranten die momenteel vastzitten op een reddingsschip tussen Italië en Malta. 'Return to sender', postte Roggeman samen met twee muzieknoten, verwijzend naar het gelijknamige liedje van Elvis Presley.
  [naar artikel]
 15. Return to sender: Inter stuurt Romelu Lukaku straks, tegen zijn zin, normaal gezien terug naar Chelsea (17/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Return to sender. De knoop is nog niet helemaal doorgehakt, maar Inter-voorzitter Steven Zhang wil niet meer door met Romelu Lukaku. Aan het eind van het seizoen stuurt de Italiaanse club hem normaal gezien terug naar Chelsea.
  [naar artikel]
 16. Return to sender: Romelu Lukaku wil graag blijven, maar Inter stuurt dure huurling normaal gezien terug naar Chelsea (17/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Return to sender. De knoop is nog niet helemaal doorgehakt, maar Inter-voorzitter Steven Zhang wil niet meer door met Romelu Lukaku. Aan het eind van het seizoen stuurt de Italiaanse club de spits van de Rode Duivels normaal gezien terug naar Chelsea.
  [naar artikel]
 17. Return to sender voor Dirk Tirez: hoe de zoveelste CEO bij Bpost moet opstappen (09/12/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 18. AC Milan rekent op Rafael Leão voor return tegen Inter: “Als alles volgens plan verloopt, is hij morgen beschikbaar” (15/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Na de 0-2-nederlaag vorige week staat AC Milan voor een bijzonder zware opgave. Wil het alsnog doorstoten naar de Champions League-finale, dan zal het een dubbele achterstand moeten ophalen tegen stadsrivaal Inter. Geen sinecure, Inter draait de laatste weken weer op volle toeren, terwijl er een crisissfeer heerst bij Milan.
  [naar artikel]
 19. Hij verloor zijn laatste vier matchen bij AA Gent, maar toch springt Genk er meteen op: waarom Jess Thorup zo populair blijft in België (24/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  We hadden hem nooit meer in ons land kunnen zien na zijn ontslag bij AA Gent 34 dagen geleden. Maar toch is het geen return to sender voor Jess Thorup (50), ook al verloor hij zijn laatste vier matchen in ons land. De Deense coach maakte ondanks zijn C4 in de Arteveldestad zoveel indruk dat ze hem in Genk als de gedroomde kandidaat zien om de ploeg weer uit de penarie te helpen. Wat maakt hem zo populair?
  [naar artikel]
 20. Transfer Talk. Charleroi huurt Rezaei, zonder aankoopoptie - Rosted (AA Gent) naar Bröndby (27/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Return to sender. Voor een jaartje toch. Charleroi huurt Kaveh Rezaei (27) - voormalig recordaankoop van Club, maar er al snel spits op overschot....
  [naar artikel]
 21. Transfer Talk. Charleroi huurt Rezaei, zonder aankoopoptie - Rosted (AA Gent) op weg naar Bröndby (27/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Return to sender. Voor een jaartje toch. Charleroi huurt Kaveh Rezaei (27) - voormalig recordaankoop van Club, maar er al snel spits op overschot....
  [naar artikel]
 22. Return to sender: Gareth Bale op weg naar ex-club Tottenham (16/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De laatste ‘La Liga’-trofee raakte Gareth Bale (31) met geen vinger aan. De eerste man van 100 miljoen euro druipt af bij Real ­Madrid....
  [naar artikel]
 23. POLL. Wie moet de geblesseerde De Petter vervangen tegen AA Gent? (14/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  STVV moet het een tijdlang stellen zonder Steven De Petter. De centrale verdediger, die net zijn draai had gevonden in zijn nieuwe rol, liep in een oefenwedstrijd tegen OH Leuven een spierblessure op en staat meerdere weken aan de kant. Wie moet hem dit weekend vervangen tegen AA Gent? Laat het ons weten via onderstaande poll.
  [naar artikel]
 24. West Ham leeft ontspannen toe naar return tegen AA Gent: “Dit is een unieke kans” (19/04/2023 - Het Belang van Limburg)
   West Ham United trainde woensdagochtend een laatste keer voor de return in de kwartfinales van de Conference League tegen AA Gent. David Moyes en zijn spelers kozen ervoor om niet naar het London Stadium af te zakken maar trainden op hun eigen oefencomplex, een half uurtje rijden van het hectisch stadscentrum van de Engelse hoofdstad. Na afloop stond Moyes de pers te woord en keek hij vooruit naar het duel met de Buffalo’s.
  [naar artikel]
 25. Return to sender voor Gareth Bale: hoe man van 100 miljoen euro bij Real Madrid werd buiten gepest (16/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De laatste ‘La Liga’-trofee raakte Gareth Bale (31) met geen vinger aan. De eerste man van 100 miljoen euro druipt af bij Real ­Madrid....
  [naar artikel]
 26. Milan en Barcelona houden return spannend (13/04/2019 - De Morgen)
  Alles ligt nog open tussen AC Milan en FC Barcelona. Barça slaagde er gisteren niet in om te scoren op San Siro, ook scoremachine Lionel Messi niet. Kansjes kreeg de Spaanse kampioen wel, maar Milan-doelman Abbiati lag telkens in de weg.
  [naar artikel]
 27. Steven De Petter moet schoenen aan de haak hangen (31/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Slecht nieuws voor STVV’er Steven De Petter. De Oost-Vlaamse middenvelder van STVV moet op pensioen. “De enkel wil niet meer mee”, aldus De Petter.
  [naar artikel]
 28. Steven De Petter (STVV) zet punt achter zijn carrière: “Plan is om in het voetbal te blijven” (01/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Steven De Petter (34) had zich zijn afscheid bij STVV anders voorgesteld. Maar een enkelblessure dwingt hem er een punt achte te zetten. Dat...
  [naar artikel]
 29. Return to sender: problemen met Boeing-capsule ‘Starliner’, die astronauten naar het ISS moet vervoeren (20/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De geplande reis van de Boeing-ruimtecapsule Starliner richting het internationaal ruimtestation ISS is mislukt. Het tuig zal onverrichterzake...
  [naar artikel]
 30. N-VA-jongerenvoorzitter maakt zich vrolijk over 629 migranten die vastzitten tussen Italië en Malta: "Return to sender" (11/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De jongerenvoorzitter van de N-VA, Tomas Roggeman, heeft op Twitter de wind van voren gekregen voor zijn commentaar bij het nieuwsbericht over de...
  [naar artikel]
 31. Steven De Petter wordt jeugdcoördinator bij Club Brugge (17/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Steven De Petter gaat aan de slag bij Club Brugge. De Petter kondigde vorige week zijn gedwongen afscheid nog aan bij STVV.
  [naar artikel]
 32. Ex-Buffalo Petter Rudi staat met Molde FK oog in oog met AA Gent.“Wij kunnen net als Bodø/Glimt vorig seizoen verrassen in Europa” (06/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagavond spelen de Buffalo’s hun eerste groepswedstrijd in de Conference League op bezoek bij het Noorse Molde FK. Daarbij zullen ze ook een voormalige Gentse publiekslieveling tegen het lijf lopen: Petter Rudi (48) voetbalde nog bij Lokeren onder T2 Hein Vanhaezebrouck en deelde de Gentse kleedkamer met Nicolas Lombaerts. Nu is hij actief als scout bij Molde FK.
  [naar artikel]
 33. Steven De Petter verlengt contract bij STVV (27/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  STVV heeft een akkoord bereikt met kapitein Steven De Petter. De ‘Speler van het Jaar’ bij de Kanaries is nu nog twee seizoenen STVV’er. Er is ook een optie voor nog een seizoen extra. De overeenkomst wordt vandaag, ten laatste morgen, geofficialiseerd.
  [naar artikel]
 34. Napoli-spits Victor Osimhen is fit voor Champions League-return tegen Milan (14/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  De medische staf van Napoli heeft topscorer Victor Osimhen terug fit verklaard. Dat heeft de Napoli-trainer Luciano Spalletti vrijdag op een persconferentie bekendgemaakt. “Victor Osimhen zal 100 procent zeker beschikbaar zijn voor de return van de kwartfinales van de Champions League tegen AC Milan. Hij zal er staan”, zei de 64-jarige Italiaan.
  [naar artikel]
 35. Transfer Talk. Charleroi huurt Rezaei, zonder aankoopoptie (27/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Return to sender. Voor een jaartje toch. Charleroi huurt Kaveh Rezaei (27) - voormalig recordaankoop van Club, maar er al snel spits op overschot....
  [naar artikel]
 36. Leopoldsburgse ex-agente waagt haar kans in Belgium's Got Talent met burlesque act (25/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond worden de laatste tickets voor een plaats in Belgium's Got Talent uitgedeeld. Ook de Limburgse Lolita waagt haar kans in deze auditieaflevering.
  [naar artikel]
 37. Lars Petter Nordhaug neemt afscheid van het peloton (20/11/2017 - Sporza)
  De Noor Lars Petter Nordhaug hangt zijn fiets definitief aan de haak. Dat heeft zijn laatste team, Aqua Blue Sport, bekend gemaakt.
  [naar artikel]
 38. Hoe AA Gent tovenaar Tissoudali mist en vervanger Hauge nog zoekende is: “Hij staat nog niet waar hij zou moeten staan” (01/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een sprankeltje magie zou AA Gent goed doen. Niet alleen defensief, maar ook aanvallend swingen de Buffalo’s nog niet. Ti-Ta-Tarik wordt gemist. “Zijn blessure heeft veel impact op de ploeg.”
  [naar artikel]
 39. ONZE PUNTEN. Debutant Nardi imponeert, Hauge en Cuypers stellen zwaar teleur (08/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na een nochtans degelijke eerste helft zakten de Buffalo’s bijzonder fel terug na rust. AA Gent kon in die tweede periode nauwelijks nog een kans bij elkaar voetballen en Molde rook bloed. De Noren versierden in de tweede helft ook zeker de nodige doelkansen maar een indrukwekkende Nardi hield zijn netten schoon en schonk zo Gent een levensbelangrijk puntje.
  [naar artikel]
 40. KAA Gent geeft Gunther Schepens laatste kans na herhaaldelijk dronken rijden: “Anders zal verdere samenwerking onmogelijk zijn” (08/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gunther Schepens, technisch coördinator bij de jeugd van de Gentse eersteklasser, heeft er enkele woelige weken op zitten. Eind december werd hij veroordeeld tot een boete van 3.200 euro en drie maanden rijverbod nadat hij twee keer op één nacht dronken aan de kant werd gezet. Een maand later knalde hij onder invloed tegen vier wagens. KAA Gent laat nu weten dat Schepens een laatste kans krijgt, “anders zal verdere samenwerking onmogelijk zijn.”
  [naar artikel]
 41. Kanaries steken geblesseerde ploegmaat een hart onder de riem (16/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Steven De Petter zal geen minuut spelen in deze play-offs. Daags voor de openingswedstrijd tegen Charleroi liep hij een enkelblessure op. Vandaag gaat De Petter onder het mes in Sint-Truiden. Zijn seizoen is meteen afgelopen, ook de voorbereiding op volgend seizoen komt in gevaar. “Maar ik knok wel terug”, verzekert een moedige De Petter.
  [naar artikel]
 42. War for talent laat zich nu ook op de campus voelen (21/09/2018 - De Morgen)
  Start je aan je laatste jaar aan de hogeschool of universiteit, dan mag je je in de handen wrijven. De arbeidsmarkt is in zo’n goeie doen dat de kans reëel is dat je nog voor het einde van het academiejaar je eerste arbeidscontract zult tekenen. Dank je wel, war for talent!
  [naar artikel]
 43. Milan-fans wuiven Berlusconi voor 'Derby della Madonnina' uit met fantastische tifo (20/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Silvio Berlusconi staat op het punt om AC Milan te verkopen en de kans is dus groot dat hij vanavond voor het laatst een derby tegen Inter Milaan
  [naar artikel]
 44. Napoli, met Mertens als invaller, en AC Milan houden elkaar in evenwicht (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  AC Milan en Napoli speelden 1-1 gelijk na een matige wedstrijd. Beide ploegen kennen een zwakke seizoensstart, Napoli staat zevende en Milan staat...
  [naar artikel]
 45. De comeback van het topmerk Milan (30/07/2022 - De Tijd)
  16:05 Zonder ongelukken wordt talent Charles De Ketelaere de duurste uitgaande transfer ooit van de Belgische voetbalcompetitie. Nieuwe club Milan bestormt na mindere jaren opnieuw de top - mee dankzij een ...
  [naar artikel]
 46. STVV-middenvelder Steven De Petter reageert op voetbalpensioen: “Enige juiste beslissing" (01/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na een onafgebroken carrière van bijna dertien jaar in eerste klasse, hangt Steven De Petter (34) de schoenen aan de haak. Een aanslepende enkelblessure dwingt de STVV-middenvelder te stoppen met voetballen. “Een moeilijke beslissing, maar wel de enig juiste”, reageert De Petter.
  [naar artikel]
 47. Transfer Talk. Zulj op weg naar Göztepe, ook Luckassen en Milic weg - Milan heeft interesse in Coulibaly van Beerschot (11/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De sterke prestaties van Ismaila Coulibaly – die door het Engelse Sheffield United voor drie jaar wordt uitgeleend aan zusterclub Beerschot – wekken interesse op bij verschillende (buitenlandse) ploegen. In de wandelgangen vernamen wij dat de Italiaanse grootmacht AC Milan, dat momenteel aan de leiding staat in de Serie A, een bod heeft uitgebracht op de 20-jarige Malinese middenvelder. Op het Kiel valt echter te vernemen dat Coulibaly deze winter zeker niet zal vertrekken. In geen tijd groeide het jonge talent uit tot een cruciale pion op Beerschots middenveld. Zondag scoorde Coulibaly nog tegen AA Gent. In totaal zit hij al aan vijf doelpunten.
  [naar artikel]
 48. Jens Keukeleire geeft forfait voor Gent-Wevelgem (24/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Geen Jens Keukeleire bij Lotto-Soudal zondag in Gent-Wevelgem. De West-Vlaming is onvoldoende fit en krijgt rust voorgeschreven van de teamleiding. De Nederlander Moreno Hofland neemt zijn plaats in.
  [naar artikel]
 49. Grootste supportersclub OH Leuven pleit voor uitstel return promotiefinale: “Anders heel unfair” (12/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  OH Leuven bekijkt de gevolgen van de beslissing om de return van de promotiefinale tegen Beerschot zaterdag zonder publiek af te moeten werken. De...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy