De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. “Vroeger kookte mijn ex-vriendin vooral, dat was nogal aanpassen als ik het plots alleen moest doen”, vertelt alleenstaande papa Rik (41). Hoe slaagt hij er vandaag in om op zichzelf het eetbudget en de tafel te vullen? [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan Erwin en Jenny uit Zarlardinge, die regelmatig hun inkopen op de markt of in supermarkten in het buitenland doen. Hoe pakken ze dat aan? En zijn de prijzen op de markt of in het buitenland écht goedkoper? [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan het jonge koppel Joppe (26) en Nora (25). “Door de energiecrisis zetten we vaker producten uit promoties op het menu”, vertellen ze. Hoe pakken ze dat aan? En wat zijn hun bespaartips? [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan Erwin en Jenny uit Zarlardinge, die regelmatig hun inkopen op de markt of in supermarkten in het buitenland doen. Hoe pakken ze dat aan? En zijn de prijzen op de markt of in het buitenland écht goedkoper? [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan Nadia (51) die om de week haar zoon Younes (12) bij haar heeft. Ondanks een beperkt budget slaagt ze erin nooit iets tekort te komen. “En daar ben ik trots op”, vertelt ze. Hoe pakt ze dat besparen juist aan? [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en gewoontes zijn. Deze week: de keuken van Guido Francque (66) en Trees Van Dycke (66), die alleen maar lokale ingrediënten kopen. In het weekend gaan ze daarentegen elke dag op restaurant. “Op zondag loopt de rekening al snel op tot 200 euro.” [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan Sanne (32) die zelf vegetarisch eet, maar voor haar zoon wél nog vlees klaarmaakt. Hoe pakt ze haar eetbudget als alleenstaande mama aan? En naar wat gaat haar budget? [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. “Ik merk zeker de inflatie op het kassaticket”, vertelt mama Lobke Gielens (39), die voor een gezin van vijf kookt en koopt. Hoe krijgt zij vijf magen gevuld voor een niet al te overdreven prijs? [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. “Vroeger kookte mijn ex-vriendin vooral, dat was nogal aanpassen als ik het plots alleen moest doen”, vertelt alleenstaande papa Rik (41). Hoe slaagt hij er vandaag in om op zichzelf het eetbudget en de tafel te vullen? [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat inkijk geeft in hun eetbudget en -gewoontes. Deze week is het de beurt aan de hoogzwangere influencer Jill (26) en Christophe (35) uit Schilde. “Voeding is voor ons liefst zo vers, gezond en onbewerkt mogelijk”, klinkt het. Hoe vullen ze hun winkelkar? En hoe zit het met restaurantbezoeken? [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. Deze keer gingen we langs bij Ashley (27). Zij woont samen met Dimitri. Haar kinderen Liam (7) en Nora (5) uit een vorig huwelijk zijn om de week bij hen. “Ik kies consequent voor huismerken, maar mijn paprikachips, cola en icetea moeten van het A-merk zijn.” [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en eetgewoontes zijn. Vandaag zijn Youssef Joumani (48) en zijn zoon Staf (19) aan de beurt. Staf studeert grafisch ontwerp aan de hogeschool, Youssef is grafisch ontwerper én staat graag achter het fornuis. Dus haalt hij met plezier heel wat smaakmakers in huis. “Het geheim van een lekker gerecht zit vaak in de tijd die je erin steekt.” [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar stap binnen in eender welke keuken en je zal zien dat de inhoud van de koelkast altijd verschilt. HLN Eten bezoekt elke week één gezin dat vertelt wat hun eetbudget en eetgewoontes zijn. Vandaag zijn Youssef Joumani (48) en zijn zoon Staf (19) aan de beurt. Staf studeert grafisch ontwerp aan de hogeschool, Youssef is grafisch ontwerper én staat graag achter het fornuis. Dus haalt hij met plezier heel wat smaakmakers in huis. “Het geheim van een lekker gerecht zit vaak in de tijd die je erin steekt.” [naar artikel]
De wekelijkse boodschappen doen we allemaal, maar de inhoud van de koelkast verschilt overal per gezin. HLN Eten bezoekt elke week één familie die inkijk geeft in hun eetbudget. Deze week is het de beurt aan dertigers Birgit en Bert die 4 jonge kinderen in huis hebben. Birgit is veganist, Bert en Ties (5) zijn flexitariër, Nel (7) en Anthe (6) zijn vegetariër en Naud (1,5) is lactose-intolerant. Hoe pakken ze die variatie in hun weekmenu aan? En vooral: hoe drukken ze de kosten als groot gezin? [naar artikel]
Straks genieten we allemaal van een heerlijk kerstmaal, maar stap binnen in eender welke huiskamer en je zal zien dat het menu altijd verschilt. HLN Eten bezoekt in de eindejaarsperiode gezinnen die inkijk geven in hun kerstbudget en -gewoontes. André Rutten (77) uit Genk heeft een LAT-relatie met zijn vriendin Liliane Jacobs (75). Zoon Jan (53) woont thuis bij zijn vader. Samen koken zij voor 15 mensen, want ook de drie overige kinderen van André komen op 25 december samen met hun gezin over de vloer. “De kinderen stellen altijd voor om de kosten te delen, maar zolang ik het kan blijven betalen doe ik het ook.” [naar artikel]
De vraag “wat eten we vandaag?” vult elk gezin anders in. HLN Eten kijkt wekelijks in de koelkast en de portemonnee van één gezin om te zien wat hun eetbudget en gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan Inge (55), Rudy (57) en hun twee kinderen. Ze houden van Vlaamse kost en proberen op alle vlakken zo zuinig mogelijk te leven. “Iedereen loopt in huis rond met een eigen herbruikbare drinkfles.” [naar artikel]
De vraag ‘wat eten we vandaag’ vult elk gezin anders in. HLN Eten kijkt elke week in de koelkast en de portemonnee van een gezin om te zien wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan Jorien (33) en haar verloofde Robby (35) die aan ‘shelf cooking’ doen. “Niets uit onze koel- of voorraadkast gaat verloren”, vertelt Jorien. Hoe pakken ze dat aan? En welke bespaartips helpen hen uit de nood bij het winkelen? [naar artikel]
De vraag “wat eten we vandaag?” vult elk gezin anders in. HLN Eten kijkt wekelijks in de koelkast en de portemonnee van één gezin om te zien wat hun eetbudget en gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan Inge (55), Rudy (57) en hun twee kinderen. Ze houden van Vlaamse kost en proberen op alle vlakken zo zuinig mogelijk te leven. “Iedereen loopt in huis rond met een eigen herbruikbare drinkfles.” [naar artikel]
Elk gezin vult de vraag ‘wat eten we vandaag’ anders in. HLN Eten kijkt wekelijks in de koelkast en de portemonnee van één familie om te zien wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan Evelien (33), Pieter-Jan (33), hun dochtertje Livia (1) en hond Elli. Ze eten zoveel mogelijk plantaardig en proberen hard te letten op voedselverspilling. Hoe pakken ze hun budget aan? “Door een weekmenu te maken, kopen we geen overbodige producten.” [naar artikel]
Elk gezin vult de vraag ‘wat eten we vandaag’ anders in. HLN Eten kijkt wekelijks in de koelkast en de portemonnee van één familie om te zien wat hun eetbudget en -gewoontes zijn. Deze week is het de beurt aan Evelien (33), Pieter-Jan (33), hun dochtertje Livia (1) en hond Elli. Ze eten zoveel mogelijk plantaardig en proberen hard te letten op voedselverspilling. Hoe pakken ze hun budget aan? “Door een weekmenu te maken, kopen we geen overbodige producten.” [naar artikel]
Studente Sara (23) woont tijdens de week op kot en in het weekend bij haar ouders. Daardoor moet ze zien rond te komen met een vast budget dat ze maandelijks van thuis uit meekrijgt. “Het is nipt, maar het is wel te doen”, vertelt ze. “Ik maak bewuste keuzes in de winkel én tijdens het koken. Een broodje zal je mij niet makkelijk zien kopen, tenzij eens op vettige vrijdag.” Hoe vult ze dat eetbudget in? En welke bespaartips heeft ze? [naar artikel]
Alsof een gezin met vier kinderen runnen nog geen voldoende grote uitdaging was, legt de 54-jarige Hilde Dosogne uit Lochristi zich dit jaar toe op het lopen van een marathon. En dat élke dag. “Ik probeer elk uur iets kleins te eten, zodat ik zeker voldoende calorieën binnenkrijg”, vertelt ze. Maar welke impact heeft deze sportieve uitdaging op haar eetbudget en haar weekmenu? En geeft ze dan nog geld uit aan op restaurant gaan? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.