Zo van die gerechten die perfect passen voor een avond met vrienden. Lekker eten, een drankje erbij en urenlang bijpraten. [naar artikel]
Een originele frittata, een heerlijke tartiflette voor koude dagen of een troostende bladerdeegpizza met lekker veel kaas. In deze drie gerechten van Jeroen Meus kun je zowat alle restjes uit je frigo kwijt. [naar artikel]
Voor ‘Dagelijkse Zomerkost’ verlaat Jeroen Meus zijn vertrouwde keuken en gaat hij zomerse gerechten maken in de keuken van kijkers. Vanavond is hij te gast bij dj Nick Kraft in Oevel. [naar artikel]
Naar aanleiding van de lancering van zijn nieuwste editie van "Dagelijkse kost" beantwoordt Jeroen Meus vragen van Facebook-surfers. Stoomkoken, gerechten zonder gluten, Meus vindt het interessant en belangrijk. "Maar we mogen ons culinaire erfgoed niet overboord gooien." [naar artikel]
“Ik heb iets bijgeleerd vandaag”, zegt Jeroen Meus. “Een scheutje vermout maakt de ossenstaartsoep af.” Samen met de 101-jarige Martha Katz uit Borgerhout heeft Meus gisteren op de Boekenbeurs een van de 24 gerechten uit het boek Het recept van mijn leven klaargemaakt. [naar artikel]
Tijdens de zomervakantie kookt Jeroen Meus niet in zijn vertrouwde ‘Dagelijkse Kost’-keuken, maar wel op de camping. Ook het Zilvermeer in Mol werd vereerd met een bezoekje en lekkere gerechten. [naar artikel]
Een goei kotelet, in goe wa boter. Met boontjes. Ook gebakken in goe wa boter. Zo kennen we de ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus (44) al twaalf jaar. Geen koteletten in zijn nieuw boek Groentekost. Jeroen kookt vegetarisch. “Ik zou het kunnen, maar ik zal het nooit worden. Als ik zin heb in een steak, dan bak ik een steak.” [naar artikel]
Klaar om je aan de ‘Hot Girl Walk’ of een ‘Silly Walk’ te wagen voor De Roze Mars, om de Ten Miles van Antwerpen te lopen of om jezelf gewoon eens goed in het zweet te stappen of sporten? Met deze gerechten op het menu leg je alvast een goeie basis. [naar artikel]
21:27 De drie vestigingen van Würst, het geesteskind van Jeroen Meus, bleven gisteren dicht. Dat meldt hln.be. De snackbars in Leuven, Gent en Antwerpen zouden in slechte papieren zitten. Meus, die al sinds... [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat zijn 'mosterd’ zoeken over de grens. In het nieuwe VRT-programma ‘De mosterd van Meus’ trekt de tv-kok naar het buitenland om op zoek te gaan naar lokale gerechten, nieuwe kooktechnieken én culinaire verhalen. [naar artikel]
Proef nu al de vakantie op je bord met de gerechten van onze huischef Jeroen Meus. Pizza met gekonfijte look, de perfecte paella, en churros met een twist. [naar artikel]
Het kerstinterview met Jeroen Meus maakte heel wat los bij onze lezers. Een selectie van de reacties die wij ontvingen. 'Meus in de Vlaamse canon!' [naar artikel]
Loïc Van Impe ontpopt zich de laatste maanden tot de Jeroen Meus van de studerende Belgische jongeren. Op Facebook bereikt hij tienduizenden jongeren met z'n lekkere en snelle gerechten, onder de noemer LoïcFood. Momenteel verdient de jonge man er nog geen cent mee, maar hij koestert hoge ambities. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]
Het is eens wat anders: een reclameblok in Dagelijkse Kost. Met de nodige humor heeft tv-kok Jeroen Meus dat maandagavond zelf opgevuld. “Ik ben Jeroen Meus, en al zeven jaar maak ik Dagelijkse Kost alsof het voor mezelf zou zijn.” [naar artikel]
De zomer is in volle gang, tijd dus om te genieten van heerlijke gerechten die de smaken van het seizoen omarmen. Uit onderzoek in opdracht van HelloFresh blijkt dat bijna 2 op de 5 van de Belgen in de zomermaanden op zoek zijn naar vooral voedzame en gebalanceerde recepten. Om je hiermee alvast op weg […] Het bericht RECEPT Bulgursalade met gegrilde groenten en geitenkaas verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Een restaurant beginnen in het pand waar Jeroen Meus het niet kon waarmaken met Würst. Dat is durven. Karel De Clercq (24) gelooft keihard in het pand én in de buurt. “Je kan in de Nederkouter al alles eten, van slaatjes over pizza tot burgers en veggie. Maar een écht restaurant waar je gaat zitten voor een lunch of een diner, dat ontbrak hier nog.” [naar artikel]
Wie maandag een ‘haute dog’ wilde verorberen in Würst, was eraan voor de moeite. De drie vestigingen van het geesteskind van Jeroen Meus bleven de hele dag dicht. In Antwerpen en Gent sluiten de snackbars mogelijk definitief, Leuven zou binnen afzienbare tijd een herstart krijgen. In de marge van het nieuws werd ook bekend dat Jeroen Meus helemaal uit de zaak is gestapt. [naar artikel]
Het vet lijkt van de soep bij Würst, de keten van hotdogrestaurants die Jeroen Meus in 2015 uit de grond stampte. De vestigingen in Antwerpen, Gent en Leuven bleven gisteren dicht, na aanhoudende over financiële problemen. Meus zelf heeft met Würst nog weinig te maken. [naar artikel]
Drie gerechten waar Jeroen altijd zwaar nostalgisch van wordt. Het gegratineerde vispannetje is een klassieker uit het begin van zijn kookcarrière waar hij tot vandaag nog altijd met groot plezier op terugkijkt. [naar artikel]
Hello Fresh krijgt een extra concurrent: Dagelijkse kost levert samen met Foodmaker dagelijks een foodbox aan huis. In de box krijg je niet alleen het recept en alle nodige ingrediënten, maar ook een video met een stappenplan van chef Jeroen Meus. “Het is duurder dan Hello Fresh, maar ook verser”, klinkt het bij Foodmaker. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.