Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Bulgursalade, dahl met halloumi en groentepaella: drie veggie gerechten van Jeroen Meus

03/11/2022 - 12:03
"De favoriete vegetarische gerechten uit zijn tv-programma Dagelijkse kost, aangevuld met enkele gloednieuwe bereidingen: in zijn jongste boek kookt Jeroen Meus vegetarisch. Billie geeft je alvast een voorproefje."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jeroen Meus kookt voor vrienden: meatballs van lam, ciabatta met rund en een veggie burrito (04/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Zo van die gerechten die perfect passen voor een avond met vrienden. Lekker eten, een drankje erbij en urenlang bijpraten. [naar artikel]


2. Een pizza met geitenkaas of een frittata met zoete aardappel: Jeroen Meus kookt creatief met restjes (23/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Een originele frittata, een heerlijke tartiflette voor koude dagen of een troostende bladerdeegpizza met lekker veel kaas. In deze drie gerechten van Jeroen Meus kun je zowat alle restjes uit je frigo kwijt. [naar artikel]


3. Jeroen Meus kookt bij dj (01/07/2019 - Het Belang van Limburg)

Voor ‘Dagelijkse Zomerkost’ verlaat Jeroen Meus zijn vertrouwde keuken en gaat hij zomerse gerechten maken in de keuken van kijkers. Vanavond is hij te gast bij dj Nick Kraft in Oevel. [naar artikel]


4. [VIDEO] - Wat vindt de kok in Jeroen Meus van de gezondheidshype? (29/09/2016 - De Redactie)

Naar aanleiding van de lancering van zijn nieuwste editie van "Dagelijkse kost" beantwoordt Jeroen Meus vragen van Facebook-surfers. Stoomkoken, gerechten zonder gluten, Meus vindt het interessant en belangrijk. "Maar we mogen ons culinaire erfgoed niet overboord gooien." [naar artikel]


5. Martha Katz (101) uit Borgerhout is ster van Boekenbeurs tijdens kooksessie met Jeroen Meus (03/11/2017 - Gazet van Antwerpen)

“Ik heb iets bijgeleerd vandaag”, zegt Jeroen Meus. “Een scheutje vermout maakt de ossenstaartsoep af.” Samen met de 101-jarige Martha Katz uit Borgerhout heeft Meus gisteren op de Boekenbeurs een van de 24 gerechten uit het boek Het recept van mijn leven klaargemaakt. [naar artikel]


6. Jeroen Meus kookt aan het Zilvermeer (03/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Tijdens de zomervakantie kookt Jeroen Meus niet in zijn vertrouwde ‘Dagelijkse Kost’-keuken, maar wel op de camping. Ook het Zilvermeer in Mol werd vereerd met een bezoekje en lekkere gerechten. [naar artikel]


7. Jeroen Meus gaat veggie: “De eerste keer dat ik kikkererwten zag, wilde ik er enkel mee knikkeren” (26/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Een goei kotelet, in goe wa boter. Met boontjes. Ook gebakken in goe wa boter. Zo kennen we de ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus (44) al twaalf jaar. Geen koteletten in zijn nieuw boek Groentekost. Jeroen kookt vegetarisch. “Ik zou het kunnen, maar ik zal het nooit worden. Als ik zin heb in een steak, dan bak ik een steak.” [naar artikel]


8. Jeroen Meus bereidt je voor op je sportieve prestatie met bananenbrood, noedels met kip en pastasalade met halloumi (20/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Klaar om je aan de ‘Hot Girl Walk’ of een ‘Silly Walk’ te wagen voor De Roze Mars, om de Ten Miles van Antwerpen te lopen of om jezelf gewoon eens goed in het zweet te stappen of sporten? Met deze gerechten op het menu leg je alvast een goeie basis. [naar artikel]


9. Topchef Jeroen Meus sluit Würst (22/10/2018 - De Tijd)

21:27 De drie vestigingen van Würst, het geesteskind van Jeroen Meus, bleven gisteren dicht. Dat meldt hln.be. De snackbars in Leuven, Gent en Antwerpen zouden in slechte papieren zitten. Meus, die al sinds... [naar artikel]


10. Jeroen Meus maakt tv-programma in het buitenland: “Ik heb een passie voor dagelijkse kost, van waar ook ter wereld” (23/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Jeroen Meus (45) gaat zijn 'mosterd’ zoeken over de grens. In het nieuwe VRT-programma ‘De mosterd van Meus’ trekt de tv-kok naar het buitenland om op zoek te gaan naar lokale gerechten, nieuwe kooktechnieken én culinaire verhalen. [naar artikel]


11. Jeroen Meus tovert de zomer op je bord: paella, hartige churros en pizza (22/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Proef nu al de vakantie op je bord met de gerechten van onze huischef Jeroen Meus. Pizza met gekonfijte look, de perfecte paella, en churros met een twist. [naar artikel]


12. Lezers reageren op kerstinterview Jeroen Meus: 'Mensen zoals Jeroen geven ons hoop' (15/12/2019 - Knack)

Het kerstinterview met Jeroen Meus maakte heel wat los bij onze lezers. Een selectie van de reacties die wij ontvingen. 'Meus in de Vlaamse canon!' [naar artikel]


13. [VIDEO] - Loïc Van Impe, de Jeroen Meus van de studerende jongeren (18/11/2016 - De Redactie)

Loïc Van Impe ontpopt zich de laatste maanden tot de Jeroen Meus van de studerende Belgische jongeren. Op Facebook bereikt hij tienduizenden jongeren met z'n lekkere en snelle gerechten, onder de noemer LoïcFood. Momenteel verdient de jonge man er nog geen cent mee, maar hij koestert hoge ambities. [naar artikel]


14. Jeroen Meus kookt weer buiten de landsgrenzen in culinair reisprogramma ‘De Mosterd van Meus’ (24/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]


15. Hilarisch: Jeroen Meus gaat Donald Muylle achterna (18/10/2016 - Gazet van Antwerpen)

Het is eens wat anders: een reclameblok in Dagelijkse Kost. Met de nodige humor heeft tv-kok Jeroen Meus dat maandagavond zelf opgevuld. “Ik ben Jeroen Meus, en al zeven jaar maak ik Dagelijkse Kost alsof het voor mezelf zou zijn.” [naar artikel]


16. RECEPT Bulgursalade met gegrilde groenten en geitenkaas (23/07/2023 - Gezond.be)

De zomer is in volle gang, tijd dus om te genieten van heerlijke gerechten die de smaken van het seizoen omarmen. Uit onderzoek in opdracht van HelloFresh blijkt dat bijna 2 op de 5 van de Belgen in de zomermaanden op zoek zijn naar vooral voedzame en gebalanceerde recepten. Om je hiermee alvast op weg […] Het bericht RECEPT Bulgursalade met gegrilde groenten en geitenkaas verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


17. Karel (24) opent nieuwe zaak waar Jeroen Meus zijn Würst bakte: “Deze straat mist nog een écht restaurant” (24/06/2019 - Het Nieuwsblad)

Een restaurant beginnen in het pand waar Jeroen Meus het niet kon waarmaken met Würst. Dat is durven. Karel De Clercq (24) gelooft keihard in het pand én in de buurt. “Je kan in de Neder­kouter al alles eten, van slaatjes over pizza tot burgers en veggie. Maar een écht restaurant waar je gaat zitten voor een lunch of een diner, dat ontbrak hier nog.” [naar artikel]


18. Würst van Jeroen Meus in slechte papieren: alle vestigingen bleven maandag dicht (23/10/2018 - De Morgen)

Wie maandag een ‘haute dog’ wilde verorberen in Würst, was eraan voor de moeite. De drie vestigingen van het geesteskind van Jeroen Meus bleven de hele dag dicht. In Antwerpen en Gent sluiten de snackbars mogelijk definitief, Leuven zou binnen afzienbare tijd een herstart krijgen. In de marge van het nieuws werd ook bekend dat Jeroen Meus helemaal uit de zaak is gestapt. [naar artikel]


19. Würst van Jeroen Meus in de puree: drie vestigingen bleven dicht (23/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Het vet lijkt van de soep bij Würst, de keten van hotdogrestaurants die Jeroen Meus in 2015 uit de grond stampte. De vestigingen in Antwerpen, Gent en Leuven bleven gisteren dicht, na aanhoudende over financiële problemen. Meus zelf heeft met Würst nog weinig te maken. [naar artikel]


20. Een vispannetje, boomstammetjes en een heerlijk dessert: van deze recepten wordt Jeroen Meus nostalgisch (21/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Drie gerechten waar Jeroen altijd zwaar nostalgisch van wordt. Het gegratineerde vispannetje is een klassieker uit het begin van zijn kookcarrière waar hij tot vandaag nog altijd met groot plezier op terugkijkt. [naar artikel]


21. Jeroen Meus levert zijn gerechten nu ook in een foodbox: hoe duur is elke dag ‘dagelijkse kost’? (16/04/2021 - Het Nieuwsblad)

Hello Fresh krijgt een extra concurrent: Dagelijkse kost levert samen met Foodmaker dagelijks een foodbox aan huis. In de box krijg je niet alleen het recept en alle nodige ingrediënten, maar ook een video met een stappenplan van chef Jeroen Meus. “Het is duurder dan Hello Fresh, maar ook verser”, klinkt het bij Foodmaker. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!