Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

▶ En plots liggen alle ‘shitdossiers’ tegelijk op tafel: ‘Die decennia van slap landbouwbeleid grenzen aan schuldig verzuim’

04/11/2022 - 17:54
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ▶ Overleeft de Vlaamse regering de groene ‘shitdossiers’ wel? ‘Je voelt aan alles dat het niet lekker zit’ (04/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


2. ▶ Live - Macron roept Westen op ‘geen lafaards’ te zijn: ‘Als we elke dag herhalen waar onze grenzen liggen, ligt de nederlaag op de loer’ (05/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Milieu- en klimaatbewegingen: ‘Pauzeknop is schuldig verzuim’ (25/05/2023 - De Wereld Morgen)

In een gezamenlijke reactie verwerpen Bond Beter Leefmilieu, Greenpeace, WWF, Velt, de Klimaatcoalitie, Natuurpunt, PAN Europe, Canopea, Natagora en Bral de negatieve politieke positionering rond het Europese klimaat-, natuur-, en milieubeleid. De problemen gaan niet weg door de kop in het zand te steken. Het is aan onze overheden om krachtig beleid te voeren dat onze leefomgeving en gezondheid beschermt. De pauzeknop indrukken is schuldig verzuim. Hoe langer we wachten, hoe moeilijker en duurder de oplossingen. The post Milieu- en klimaatbewegingen: ‘Pauzeknop is schuldig verzuim’ appeared first on DeWereldMorgen.be. [naar artikel]


4. Ooit was hij ‘de rijzende ster’, tot hij plots van ‘t scherm verdween: wat is er gebeurd met Ides Meire? (19/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘De parelvissers’, ‘Emma’, ‘Sara’, ‘Katarakt’, ‘David’. Er was een tijd dat je moeilijk om Ides Meire (39) heen kon op de Vlaamse televisie. Maar dan plots, ergens in 2012, stopt z'n tv-verhaal. Zelfs voor nauwe collega’s is het sindsdien gissen naar hoe het met hem gaat. ‘Dag Allemaal’ ging op zoek naar antwoorden. “Na z’n rol in ‘David’ is er iets veranderd.” [naar artikel]


5. N-VA-voorzitter Bart De Wever: ‘Pensioenhervorming van Vivaldi is schuldig verzuim’ (20/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. COLUMN. Hoe ‘De tafel van Gert’ heel even ‘De tafel van Eric’ werd (26/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Dinsdagavond slaagde ‘De tafel van Gert’ er weer in om nieuws te maken. Kersvers ex-minister Vincent Van Quickenborne zat aan tafel bij Gert Verhulst en vertelde plots over hoe hij in zijn jeugd het slachtoffer was van grensoverschrijdend gedrag van een pater. Een getuigenis die iedereen rond de tafel verbijsterde. Maar één man bleef er ijzig koel bij. Als Gert Verhulst ooit verhinderd zou zijn, heeft hij alvast zijn waardige vervanger gevonden, vindt HLN Mediawatcher Desna Lespinoy. [naar artikel]


7. ‘We hebben een tafel voor 5.000 euro’: burgemeester van Saint-Tropez pakt restaurants aan die zich schuldig maken aan ‘afpersing’ (21/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. ‘Zelfs als dokter trapte ik in de val’: deze voedingsdeskundige wil alle ‘nutribullshit’ van tafel (10/02/2022 - De Morgen)

Suiker maakt je niet dik en ziek. Met extra kilo’s loop je niet per se gezondheidsrisico’s en van diëten val je niet af. Met kennis van zaken en branie veegt arts en voedingsdeskundige Joshua Wolrich in Voeding is geen medicijn ‘nutribullshit’ van tafel. ‘Zelfs als dokter trapte ik in de val.’ [naar artikel]


9. Tekin en Zuhal Demir: ‘Wanneer ik met echte shitdossiers zit, bel ik hem’ (20/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. ▶ ‘De 4-7-8-ademhaling heeft een ongelofelijk resultaat’: beluister alle afleveringen van ‘Mensenkennis’ (17/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


11. ‘Hij is een plant’: advocaten van slachtoffer foltering dienen klacht in voor schuldig verzuim (19/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


12. ▶ ‘Als je écht overprikkeld bent, heb je geen controle meer over je gedrag’: beluister hier alle 8 afleveringen van de podcast ‘Mensenkennis’ (12/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


13. Reünie van ‘Schuif Af’: Ingeborg en ‘Bartje’ schuiven aan tafel in ‘Restaurant misverstand’ (13/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Ze is alomtegenwoordig, dus hoeft het ook niet te verbazen dat Ingeborg Sergeant (55) ook in ‘Restaurant misverstand’ haar opwachting maakt. Samen met acteur Christophe ‘Bartje’ Stienlet (47), destijds haar collega in het jeugdprogramma ‘Schuif af’, schuift ze woensdagavond mee aan tafel. [naar artikel]


14. Waarom je kroost plots Hollands spreekt (14/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

‘Doei’ in plaats van ‘dag’, ‘etui’ in plaats van ‘pennenzak’, ‘trek’ in plaats van ‘honger’. In heel wat Vlaamse huiskamers horen ouders hun... [naar artikel]


15. ‘De Europese politieke elite pleegt al jaren schuldig verzuim, vaak omdat ze zelf aan de drugs zit’ (13/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


16. ▶ Waarom de VS het abortusrecht net nu verwerpen: ‘De argumentatie is tegelijk briljant en wereldvreemd’ (30/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


17. ▶ ‘Geen enkele belasting is tegelijk zo gehaat en zo rechtvaardig als de erfbelasting’ (19/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


18. ‘We smeken al jaren om structurele oplossingen, maar minister Weyts heeft dat genegeerd. Ik noem dat schuldig verzuim’ (18/04/2024 - Humo)

[naar artikel]


19. ▶ ‘Het is niet ondenkbaar dat het systeem waarop ons land al decennia teert, na de volgende verkiezingen verdwijnt’ (09/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


20. Aanklager: ‘Alle vijf de beklaagden zijn schuldig’ (30/05/2022 - De Standaard)

De aanklager op het proces-Aquino vraagt de jury om alle beklaagden schuldig te verklaren aan de ‘gijzeling met de dood tot gevolg’ van Silvio Aquino. [naar artikel]


21. “Wat is het volgende, wie overleeft de messteek?”: nieuwe ‘gevechtssport’ Power Slap steeds populairder, maar ook meer en meer controversieel (30/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het is Dana White (de baas van de grootste MMA-competitie UFC) menens met zijn Power Slap, de nieuwe ‘gevechtssport’ waarbij twee kleerkasten elkaar beurtelings met de vlakke hand op de wang proberen neer te slaan. Met dank aan virale clips op de sociale media groeit de sport en op woensdag vond in Las Vegas ‘Power Slap 2' plaats, een pay per view-event als was het een grootse MMA- of bokskamp. Maar experts stellen zich vragen. [naar artikel]


22. Hij zag drie kinderen gegijzeld zitten, maar dacht er niet aan de politie te bellen: Dietwin H. (42) riskeert voorwaardelijke celstraf door schuldig verzuim (23/01/2023 - Het Nieuwsblad)

Jodelaar Dietwin H. (42) riskeert een voorwaardelijke celstraf voor schuldig verzuim nadat zijn goeie vriend ‘clown Tobi’ vier jaar geleden in Oudenburg een moeder van drie kinderen vermoordde. Hij zag het lichaam van de vrouw liggen en ook de drie kinderen in huis gegijzeld zitten. Maar in plaats van de politie te bellen, ging hij zijn vader in het rusthuis bezoeken. Ook werd er nadien kinderporno bij hem aangetroffen. [naar artikel]


23. ▶ Het protest tegen seksuele opvoeding gaat dieper dan het lijkt: ‘Op decennia van vooruitgang wordt nu een rem gezet’ (21/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


24. Ze probeerde onzichtbaar te worden, maar nu heeft Kate Bush plots weer megahit dankzij ‘Stranger things’ (02/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Met ‘Wuthering heights’ kampeerde Kate Bush (63) ooit in allemans oren, en hoog in de charts. Maar de laatste decennia was ze daar niet meer te bespeuren. Tot nu. Plots staat de Britse, 37 jaar na datum, weer bovenaan de lijsten met haar klassieker ‘Running up that hill’. Allemaal dankzij de Netflix-hit ‘Stranger things’. Waar Bush zich al die tijd verschool? Jawel, bovenop een heuvel. [naar artikel]


25. ▶ ‘Ik wou mijn kind niet in een instelling, maar het ging niet meer’: beluister nu alle afleveringen van ‘Momentopnames’ (02/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!