1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
32 jaar is hij, de beste Jonge Chef van het Jaar volgens Gault&Millau. Davy Devlieghere startte vier jaar geleden met bistro – ondertussen restaurant - Julien in Lievegem, scoort een mooie 15,5/20 in de Gault&Millau en mag nu vooral pronken met zijn nieuwe titel. Wie is de jonge chef? En wat kan je verwachten in zijn restaurant? [naar artikel]
32 jaar is hij, de beste Jonge Chef van het Jaar volgens Gault&Millau. Davy Devlieghere startte vier jaar geleden met bistro – ondertussen restaurant - Julien in Lievegem, scoort een mooie 15,5/20 in de Gault&Millau en mag nu vooral pronken met zijn nieuwe titel. Wie is de jonge chef? En wat kan je verwachten in zijn restaurant? [naar artikel]
Woensdag zijn arbeiders begonnen met de afbraak van het bekende café Molen ten Hotond. Het café maakt plaats voor een park, in de achtertuin wordt momenteel hard gewerkt om het nieuwe Hotondcomplex te bouwen. Er komt een hotel, café en restaurant. [naar artikel]
Het Borgerhoutse restaurant Vina Clara heeft een nieuwe chef aangesteld, het gaat om Amber De Wispeleir. De jonge vrouw is gekend als winnares [naar artikel]
Het Borgerhoutse restaurant Vina Clara heeft een nieuwe chef, Amber De Wispeleir. [naar artikel]
Een West-Vlaams restaurant denkt het ei van Columbus gevonden te hebben: ouders krijgen er een iPad waarmee ze hun kinderen in de speelhoek in de [naar artikel]
Een West-Vlaams restaurant denkt het ei van Columbus gevonden te hebben: ouders krijgen er een iPad waarmee ze hun kinderen in de speelhoek in de [naar artikel]
Yanaïka Skryszkowiak, de voormalige Lady Chef of the Year maar toch ook vooral bekend vanwege haar deelname aan de allereerste versie van ‘Mijn restaurant’, opent met haar voormalige rechterhand Filip Biesmans, die in zijn vorige restaurant nog ernstig verbrand raakte, een nieuw restaurant. [naar artikel]
Al 10 jaar organiseert ‘De Groentekok’ en voormalig chef en eigenaar van het sterrenrestaurant Sire Pynnock in Leuven Frank Fol met We’re Smart... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.