Ook in het derde seizoen van ‘Restaurant misverstand’ is chef Seppe Nobels (41) de rots in de branding voor mensen met jongdementie. “Het is mijn beste beslissing ooit geweest om met hen samen te werken”, glimlacht hij in ‘Story’. Helaas moest hij de afgelopen jaren al regelmatig afscheid nemen van een kandidaat. “Zo oneerlijk”, aldus Nobels, die ook in z’n privéleven moeilijke momenten kende. “Het was altijd veel makkelijker om voor anderen te zorgen dan mezelf op de eerste plek te zetten.” [naar artikel]
De zaak van Lucie Ory is failliet verklaard. Dat heeft de ondernemingsrechtbank in Tongeren dinsdag bekendgemaakt. De Limburgse raakte in 2010 bekend toen ze met haar toenmalige partner Jimmy Michiels deelnam aan het VTM-programma ‘Mijn restaurant’. [naar artikel]
‘Mijn restaurant’ was een enorm succes voor VTM, maar voor de kandidaten liep het minder goed af. Geen van de twintig zaken wist te overleven en de relatiebreuken zijn niet op één hand te tellen. Gisteren blikten de kandidaten uit het allereerste seizoen terug, nu delen de deelnemers uit het tweede en derde seizoen hun ervaringen. “Via via laat hij weten dat hij zich ‘slecht behandeld’ en ‘misbruikt’ voelt door VTM”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’. [naar artikel]
In 2010 behaalden ze met hun restaurant Terrae de tweede plaats in ‘Mijn Restaurant’, ze openden samen een eigen zaak en deze zomer begonnen ze... [naar artikel]
Een betrapte dief stak chef Ivan Peeters van restaurant Mijn Suggestie in Hoevenen afgelopen vrijdag in het gezicht. “Gelukkig konden mijn dochter en enkele klanten hem overmeesteren voor hij een tweede keer kon uithalen”, vertelt de restaurateur. [naar artikel]
De Kwizien Brut foodtruck waarmee Jelle Temmerman (41) de afgelopen jaren de regio doorkruiste is niet meer. De Ternattenaar, die zich de allereerste winnaar van het televisieprogramma ‘Mijn Restaurant’ mag noemen, bakt voortaan pizza’s op een vaste stek in Wambeek. “Toegegeven, ik heb door die energieprijzen wel wat schrik”, zegt Jelle. “Maar het vertrouwen dat het zal lukken, is zoveel groter.” [naar artikel]
Het eerste seizoen van ‘Mijn Restaurant’ was in 2008 een enorm succes. Twee keer per week keken een miljoen mensen hoe vijf onervaren duo’s een restaurant uit de grond probeerden te stampen. Maar vijftien jaar later blijven er geen succesverhalen meer over. Het ene faillissement volgde op het andere en de meeste koppels zijn niet meer samen. Maar hoe gaat het nog met de deelnemers uit dat eerste seizoen? “Bij het begin van de opnamen woog ik 70 kilo, tegen de finale nog 45.” [naar artikel]
De relatie van Jeroen (45) en Mireille (46) is er een van ‘aan’ en ‘af’. Nu en dan loopt het mis na een hevige ruzie. “De ene keer vindt ze me te dominant, de andere keer heb ik een te hoog libido.” Daarna laait de passie weer op en zijn ze weer samen. Jeroen wordt er gek van. “Nooit heb ik zoveel liefde gevoeld voor iemand. Mijn hoofd zegt stop, maar mijn hart niet.” Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft raad aan koppels die tussen hevige liefde en hevige ruzies blijven schipperen. [naar artikel]
“Ik was even de pedalen kwijt, maar het gaat inmiddels weer beter met mij”, zegt Jelle Temmerman (42), die samen met zijn moeder Micheline het eerste seizoen van ‘Mijn restaurant’ won. Anderhalve maand nadat hij noodgedwongen z’n pizzazaak sloot, staat hij er weer aan het fornuis. “Als zelfstandige is het niet zo evident om de pauzeknop in te drukken”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’. [naar artikel]
Het eerste seizoen van ‘Mijn Restaurant’ was in 2008 een enorm succes. Twee keer per week keken een miljoen mensen hoe vijf onervaren duo’s een restaurant uit de grond probeerden te stampen. Maar vijftien jaar later blijven er geen succesverhalen meer over. Het ene faillissement volgde op het andere en de meeste koppels zijn niet meer samen. Maar hoe gaat het nog met de deelnemers uit dat eerste seizoen? “Bij het begin van de opnamen woog ik 70 kilo, tegen de finale nog 45.” [naar artikel]
Lucie Ory en Jimmy Michiels, die in 2010 deelnamen aan ‘Mijn Restaurant’, hebben een punt gezet achter hun relatie. Al betekent dat niet dat ze hun zomerbar Brasa sluiten. “We blijven zelfs langer open, tot eind september”, zeggen ze. [naar artikel]
Chef Seppe Nobels van Instroom Academy was onlangs op televisie nog te zien in ‘Restaurant Misverstand’. Dat hij zelf ook graag uit eten gaat is zeker géén misverstand. Aan zijn favoriete adressen zijn heel wat mooie herinneringen verbonden. “Hier kwam ik altijd eten met mijn ouders wanneer ik mijn rapport kreeg”, vertelt de chef. Hij deelt zijn lievelingsplaatsen in Brussel, Antwerpen, Anderlecht, Mechelen en Peru. [naar artikel]
Ook in het derde seizoen van ‘Restaurant misverstand’ is chef Seppe Nobels (41) de rots in de branding voor mensen met jongdementie. “Het is mijn beste beslissing ooit geweest om met hen samen te werken”, glimlacht hij in ‘Story’. Helaas moest hij de afgelopen jaren al regelmatig afscheid nemen van een kandidaat. “Zo oneerlijk”, aldus Nobels, die ook in z’n privéleven moeilijke momenten kende. “Het was altijd veel makkelijker om voor anderen te zorgen dan mezelf op de eerste plek te zetten.” [naar artikel]
Chef-kok Wim Ballieu (39) is nog altijd de man die de Belgen gehaktballen deed eten. Tegenwoordig minder in de spotlights, maar vergis u niet: de ondernemer blijft keihard werken. Elke dag start voor hem om 5 uur ’s ochtends. “Mijn deo en haarwax zitten zelfs in de deur van mijn auto om tijd uit te sparen.” Een gesprek over zijn (soms iets te grote) liefde voor eten, zijn hectische levensstijl en zijn grootste hobby, waarvoor hij al om kwart na 3 ’s nachts uit bed komt. [naar artikel]
“Doe eens iets wat níemand van jou verwacht.” Een stemmetje in zijn hoofd deed Stef Bos (61) overstag gaan om toch maar mee te doen aan ‘Liefde Voor Muziek’, ook al is dat naar eigen zeggen zijn biotoop niet. “Vroeger noemde men mij ‘de dominee’ omdat ik zo saai was”, zegt hij aan ‘Dag Allemaal’. “Ik was zo gefocust op mijn muziek dat mijn relaties erop stukgingen.” [naar artikel]
Chef-kok Wim Ballieu (39) is nog altijd de man die de Belgen gehaktballen deed eten. Tegenwoordig minder in de spotlights, maar vergis u niet: de ondernemer blijft keihard werken. Elke dag start voor hem om 5 uur ’s ochtends. “Mijn deo en haarwax zitten zelfs in de deur van mijn auto om tijd uit te sparen.” Een gesprek over zijn (soms iets te grote) liefde voor eten, zijn hectische levensstijl en zijn grootste hobby, waarvoor hij al om kwart na 3 ’s nachts uit bed komt. [naar artikel]
“Tekenen, naakttekenen, boetseren en aquarel: ik heb het allemaal gedaan.” Alleen bijna niemand die nog weet dat Bart Kaëll (61) in de kunstwereld zou stappen voordat muziek zijn pad werd. Voor de videoclip van zijn nieuwste single ‘Zomerlief’ haalt hij die oude liefde terug boven, en tekent hij ‘zijn Luc’. “Eind jaren ‘70 was Luc mijn zomerlief, maar toen was hij nog samen met een vrouw.” [naar artikel]
“Ik voel nog een deel triestheid, maar ben ook heel blij.” In de achtste aflevering van het VRT 1-programma ‘Ik vraag het aan’ kan de populaire influencer Elisabeth Lucie Baeten (33) haar tranen niet bedwingen wanneer Lady Linn (42) ‘You’ll be in My Heart’ van Phil Collins uit de Disneyfilm ‘Tarzan’ zingt. Elisabeth zong het nummer op de begrafenis van haar overleden nicht Katrin. “Dat nummer is verbonden aan mijn herinnering en liefde voor haar.” [naar artikel]
Jelle Temmerman (42), de winnaar van de allereerste editie van ‘Mijn Restaurant’ moet alweer een restaurant sluiten. “Ik sukkel met mentale gezondheid”, laat hij op sociale media weten. [naar artikel]
Door een faillissement verloor Dirk De Vriend (72) uit Drongen maar liefst 100.000 euro. “Maar de jaren dat ik het financieel moeilijk had, waren misschien wel mijn gelukkigste”, zegt hij. Dirk werkte 21 jaar in vaste loondienst, 21 jaar als zelfstandig bouwcoördinator. In onze rubriek ‘Zoveel Verdien Ik’ vertelt hij hoeveel pensioen hij iedere maand ontvangt én waar hij dat aan uitgeeft: “Soms spaar ik 100 euro per maand, soms meer.” [naar artikel]
Het is definitief over en uit voor het Tongerse restaurant Lucie & Jimmy. “Na onze scheiding bleek het toch niet zo vanzelfsprekend te zijn om te blijven samenwerken”, zegt Jimmy Michiels, die in 2010 met Lucie Ory deelnam aan het VTM-programma ‘Mijn Restaurant’. [naar artikel]
Een faillissement kruipt onder je vel, getuigden ondernemers aan de regisseur van Man in de mist. Het theaterstuk over een bedrijf in nood bekijken, brengt herinneringen terug. “Het ergste? Mijn medewerkers, mijn tweede familie, meedelen dat het ophield.” [naar artikel]
“Ik was zeventien, maar voor mij was het snel duidelijk: dit is het.” Elisabeth Lucie Baeten (33) is de prinses van de politieke satire sinds ze als ‘Katrien van Politiek PR’ filmpjes op Instagram post. Maar zelfs met 166.000 volgers blijft haar grootste liefde de man die ze al in het zesde middelbaar strikte. Zij en Vincent beleefden een zot 2023, met highs én lows. “Ik startte dit jaar op mijn dieptepunt.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.