De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

GETUIGENIS Imke (39) werd dit jaar gediagnosticeerd met HPV ‘Ik dacht dat ik veilig bezig was’

Gezond.be

12/11/2022 - 06:19

‘Twee jaar geleden gingen mijn vriend en ik uit elkaar na een relatie van bijna twaalf jaar. Het eerste jaar na onze breuk datete ik niet, maar in het najaar van 2021 waagde ik me aan een datingapp. Na enkele maanden leerde ik J. kennen. We begonnen te daten. We benoemden wat we hadden niet […] Het bericht GETUIGENIS Imke (39) werd dit jaar gediagnosticeerd met HPV ‘Ik dacht dat ik veilig bezig was’ verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Sabine Appelmans fileert de kritiek op Imke Courtois in ‘Tokio 2020’: “Herkenbare muggenzifterij” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sporza-kijkers kennen Imke Courtois (33) al zes jaar als analiste bij voetbalwedstrijden, maar deze zomer is de voormalige Red Flame met 21 caps ook het gezicht van ‘Tokio Live’ op Eén. Haar inbreng zorgt op sociale media voor gemengde reacties. “Herkenbaar”, zucht Sabine Appelmans, die Imke een hart onder de riem steekt en terugblikt op haar eigen storm van kritiek. “Na een te korte opleiding werd ik veel te snel voor de leeuwen gegooid.”
  [naar artikel]
 2. Sabine Appelmans fileert de kritiek op Imke Courtois in ‘Tokyo 2020’: “Herkenbare muggenzifterij” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sporza-kijkers kennen Imke Courtois (33) al zes jaar als analiste bij voetbalwedstrijden, maar deze zomer is de voormalige Red Flame met 21 caps ook het gezicht van ‘Tokyo 2020’ op Eén. Haar inbreng zorgt op sociale media voor gemengde reacties. “Herkenbaar”, zucht Sabine Appelmans, die Imke een hart onder de riem steekt en terugblikt op haar eigen storm van kritiek. “Na een te korte opleiding werd ik veel te snel voor de leeuwen gegooid.”
  [naar artikel]
 3. Sabine Appelmans relativeert kritiek op Imke Courtois in ‘Tokio 2020’: “Muggenzifterij. Ze doet dat wel perfect” (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Sporza-kijkers kennen Imke Courtois (33) al zes jaar als analiste bij voetbalwedstrijden, maar deze zomer is de voormalige Red Flame met 21 caps ook het gezicht van ‘Tokio Live’ op Eén. Haar inbreng zorgt op sociale media voor gemengde reacties. “Herkenbaar”, zucht Sabine Appelmans. “Ik heb na mijn profcarrière als tennisster ook bakken kritiek over mij heen gekregen toen ik aan de slag ging bij de openbare omroep. Ach, Imke kan daar wel tegen.”
  [naar artikel]
 4. Handlanger van Imke en Saar in ‘Klopjacht' kan wel héél goed liegen: “Heb ik iets misdaan, ofzo?” (07/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een vriendin van de voortvluchtige Imke en Saar krijgt plots de speurders van ‘Klopjacht’ aan de deur. Ze doen er een huiszoeking. Hoewel ze héél lang kan volhouden met liegen, zijn de speurders er steevast van overtuigd dat ze een ‘toneeltje’ speelt.
  [naar artikel]
 5. Directeur AfricaMuseum neemt afscheid: ‘Als ik hetzelfde dacht als twintig jaar geleden, was ik fout bezig’ (31/08/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 6. De favoriete onenightstand van Imke Courtois (26/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voormalig voetbalster en tv-analiste Imke Courtois heeft zich deze week aan het ‘Tussen Hemel & Hel’-interview gewaagd in HUMO. Daarin verklapte ze...
  [naar artikel]
 7. Meryl Streep dacht dat haar collega-acteurs haar een ‘oude geit’ noemden (09/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Mery Streep (72) stond voor de nieuwe film ‘Don’t Look Up’ samen op de set met Jennifer Lawrence (31) en Jonah Hill (37). Zij waren allebei zo onder de indruk van Streep dat ze haar doopten tot ‘GOAT’, een afkorting van ‘greatest of all time’ (de beste aller tijden). Meryl Streep was echter helemaal niet mee met de slang, en dacht dat ze een ‘geit’ genoemd werd.
  [naar artikel]
 8. Yasmine & Imke uit ‘Chasing Beauty’ over plastische ingrepen: “Ik gaf al meer dan 40.000 euro uit” (18/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Steeds meer vrouwen en mannen kiezen voor esthetische chirurgie, en onderzoek toont aan dat de vraag de komende jaren enkel zal toenemen. Streamz-docu ‘Chasing Beauty: Perfectie Te Koop?’ wil de schaduwzijde van plastische ingrepen belichten, en laat daarbij verschillende realitysterren aan het woord. Onder hen ‘Temptation Island’-verleidster Yasmine en ‘Ex on the Beach’-deelneemster Imke. “Voorafgaand aan elke ingreep plan ik een gesprek met een psycholoog.”
  [naar artikel]
 9. Imke Courtois wordt anker van de sportzomer: “Geen haar op mijn hoofd dacht aan een tv-carrière” (14/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Het moeilijkste is om naar mezelf te kijken”, zegt Imke Courtois. Maar gelukkig voor haar denken een paar miljoen kijkers daar anders over. De Leuvense is deze zomer overal. Nu bijna dagelijks als analist van het EK voetbal, binnenkort als anker bij de Olympische Spelen. “Ik dacht nochtans dat ik niet ambitieus was.”
  [naar artikel]
 10. Imke Courtois: analist, anker en spil van de sportzomer. “Geen haar op mijn hoofd dacht aan een tv-carrière” (14/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Het moeilijkste is om naar mezelf te kijken”, zegt Imke Courtois. Maar gelukkig voor haar denken een paar miljoen kijkers daar anders over. De Leuvense is deze zomer overal. Nu bijna dagelijks als analist van het EK voetbal, binnenkort als anker bij de Olympische Spelen. “Ik dacht nochtans dat ik niet ambitieus was.”
  [naar artikel]
 11. Vrouw moet twee keer bevallen in 14 weken tijd om baby te redden: “Ik wist niet dat dit mogelijk was” (29/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Jacqueline Schumer uit de Verenigde Staten staat voor een hele bijzondere bevalling. Haar nog niet geboren dochter werd enkele maanden geleden gediagnosticeerd met ‘Spina Bifida’ of ‘open rug’.
  [naar artikel]
 12. Imke Courtois wordt anker van de sportzomer: “Ik dacht niet dat ik zo ambitieus was” (14/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Het moeilijkste is om naar mezelf te kijken”, zegt Imke Courtois. Maar gelukkig voor haar denken een paar miljoen kijkers daar anders over. De Leuvense is deze zomer overal. Nu bijna dagelijks als analist van het EK voetbal, binnenkort als anker bij de Olympische Spelen. “Toch dacht geen haar op mijn hoofd aan een tv-carrière”, klinkt het. Gelukkig heeft ze veteraan Karl Vannieuwkerke als mentor. “Maar die is streng.”
  [naar artikel]
 13. Meryl Streep werd ‘GOAT’ genoemd en zij begreep niet waarom (09/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Mery Streep (72) stond voor de nieuwe film ‘Don’t Look Up’ samen op de set met Jennifer Lawrence (31) en Jonah Hill (37). Zij waren allebei zo onder de indruk van Streep dat ze haar doopten tot ‘GOAT’, een afkorting van ‘greatest of all time’ (de beste allertijde). Meryl Streep dacht echter eerst dat het om een belediging ging want ‘goat’ betekent ook gewoon ‘geit’.
  [naar artikel]
 14. ‘Toen ze me belden, dacht ik: shit, nu al?’: Birgit Herteleer werd VTM-anker (03/01/2022 - De Morgen)
  ‘Toen ze me belden voor een screentest, dacht ik: shit, nu al?’ Birgit Herteleer (31) werd deze zomer als kersvers nieuwsanker gelanceerd bij VTM.
  [naar artikel]
 15. ▶ Nabestaanden Julie Van Espen delen video vol herinneringen: ‘Dit filmpje is haar getuigenis’ (28/12/2021 - De Morgen)
  Een week na de levenslange veroordeling van haar moordenaar, blikken de nabestaanden van Julie Van Espen terug op het proces. ‘Wie eraan mocht twijfelen, we hebben ook Julie een stem gegeven op het assisenproces’, klinkt het op de Instagrampagina die in het teken staat van haar nagedachtenis. Bij de post hoort een video vol beelden van een vrolijke Julie. ‘Dit is haar getuigenis.’
  [naar artikel]
 16. Annie Geeraerts is al 30 jaar De Bomma in ‘Familie’: “Ik blijf volhouden” (07/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie ‘Familie’ zegt, kan niet om De Bomma heen. Al dertig jaar lang kruipt Annie Geeraerts in de huid van een van de meest iconische personages uit de VTM-soap. “Dat is zo op mij afgekomen, je beseft dat zelf niet", vertelt ze aan Showbits-reporter Jarne. “Je bent bezig, bezig, bezig. En dat is doodgewoon. En ineens word je er dan mee geconfronteerd: 30 jaar.”
  [naar artikel]
 17. Annie Geeraerts is al 30 jaar De Bomma in ‘Familie’: “Ik blijf volhouden” (07/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie ‘Familie’ zegt, kan niet om De Bomma heen. Al dertig jaar lang kruipt Annie Geeraerts in de huid van een van de meest iconische personages uit de VTM-soap. “Dat is zo op mij afgekomen, je beseft dat zelf niet", vertelt ze aan Showbits-reporter Jarne. “Je bent bezig, bezig, bezig. En dat is doodgewoon. En ineens word je er dan mee geconfronteerd: 30 jaar.”
  [naar artikel]
 18. Zelfs kinderen uit Tsjernobyl waren niet veilig: 10 jaar cel voor ‘kindercoach’ die 30 jaar lang kinderen misbruikte (08/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  B.V.L. (53) uit Kortenberg gaat voor tien jaar de cel in voor het misbruiken van verschillende kinderen. Sinds de jaren tachtig was de man professioneel bezig met kinderen, terwijl hij zich bewust was van zijn aantrekking tot jonge jongens. Hij startte zelfs een bedrijf als ‘kindercoach’. Naast zijn eigen stiefzonen misbruikte hij kinderen uit Tsjernobyl die bij hem op zomerkamp kwamen.
  [naar artikel]
 19. “Hij heeft miljoenen verdiend, en niet door te acteren”: met wat hield ‘Harry Potter’-ster Rupert Grint zich de laatste jaren bezig? (28/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Harry Potter’-ster Rupert Grint (34) lijkt stilaan z’n comeback te maken op het kleine en grote scherm. Zo dook de acteur deze week onverwacht op in een aflevering van de Netflix-hit ‘Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities’. En volgend jaar kan je de Brit bewonderen in de horrorprent ‘Knock at the Cabin’, z'n eerste filmrol sinds 2015. Nochtans keerde Grint een tijdje het acteren de rug toe. Wat was er precies aan de hand? En hoe komt het dat de acteur de voorbije jaren toch veel poen kon binnenrijven? “Ik dacht: dit is zo allesverslindend. Wil ik dit nog wel?”
  [naar artikel]
 20. Elien blikt met gemengde gevoelens terug op ‘Boer zkt vrouw’: “Na afloop zei ik: ‘Nooit meer’” (24/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ werd dit jaar overgoten met een sausje van ‘Blind getrouwd’. Tot teleurstelling van Elien Ceustermans (26) uit Lommel, de enige boerin in het programma. In een openhartig gesprek vertelt Elien waarom ze ervoor koos om deel te nemen, blikt ze vooruit op de toekomst en uit ze haar twijfels over de selectie mannen. “Er waren nog geen tien kandidaten waarvan ik dacht ‘hier zit potentieel in’.”
  [naar artikel]
 21. ‘Ik ben al 30 jaar bezig met artificiële intelligentie, en dan gebeurt ineens dit’ (08/01/2022 - De Morgen)
  Veertig jaar bij Zeno X Gallery en een eredoctoraat van de UAntwerpen. Anne-Mie Van Kerckhoven (70) heeft redenen tot feesten en viert met een bijzondere expo. ‘Ik ben al dertig jaar bezig met artificiële intelligentie, en dan gebeurt ineens dit.’
  [naar artikel]
 22. Bill Murray geeft toe dat hij zich ongepast gedroeg op de set van z’n nieuwste film: “Ik dacht dat het grappig was” (01/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Ghostbusters’-acteur Bill Murray (71) heeft toegegeven dat zijn gedrag op de set van ‘Being Mortal’ tot klachten heeft geleid en uiteindelijk tot de stopzetting van de opnames. “Ik deed iets waarvan ik dacht dat het grappig was, maar zo werd dat niet opgevat”, zei hij in een interview met CNBC.
  [naar artikel]
 23. ‘Undercover’-actrice Anna Drijver had dwangneuroses: “Ik dacht dat iedereen van wie ik hield dood zou gaan” (12/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Undercover’-actrice Anna Drijver (39) had tijdens een slechte periode in haar leven last van heftige dwangneuroses. Dat bekende ze op de Nederlandse tv in het programma ‘Sterren op het Doek’. Emotioneel vertelde ze dat ze alleen nog maar bezig was met de dag doorkomen. “Ik had helemaal geen energie meer.”
  [naar artikel]
 24. Annie Geeraerts is al 30 jaar De Bomma in ‘Familie’: “Ik word elke draaidag als een prinses opgehaald” (07/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie ‘Familie’ zegt, kan niet om De Bomma heen. Al dertig jaar lang kruipt Annie Geeraerts in de huid van een van de meest iconische personages uit de VTM-soap. “Dat is zo op mij afgekomen, je beseft dat zelf niet", vertelt ze aan Showbits-reporter Jarne. “Je bent bezig, bezig, bezig. En dat is doodgewoon. En ineens word je er dan mee geconfronteerd: 30 jaar.”
  [naar artikel]
 25. PODCAST. ‘De Dadertapes’ - “Toen ik mijn slachtoffer zag, dacht ik: ‘Shit, ik heb hem zoveel pijn gedaan’” (30/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Enkele jaren geleden werd Jacob (nu 20) veroordeeld tot vijf jaar cel voor diefstal met geweld tegenover homo’s. Wanneer Jacob na tien maanden voorwaardelijk vrijkomt, start hij een bemiddeling op met zijn slachtoffer Gert.
  [naar artikel]
 26. De Morgen ging proeven van het beste restaurant ter wereld: ‘Ik moest toegeven dat ik niet goed bezig was’ (06/12/2021 - De Morgen)
  Gaat het leven van de beste chef ter wereld over rozen? Noma in Kopenhagen werd in oktober voor de vijfde keer uitgeroepen tot ‘World’s Best Restaurant’. Maar ook een kampioen is niet vrij van zorgen, zo blijkt wanneer we mogen proeven van eendenhersenen en rendierpenis. René Redzepi (43): ‘Het allerbelangrijkste in mijn carrière was toegeven dat ik niet goed bezig was.’
  [naar artikel]
 27. Waarom ‘She Goes Nana’ van The Radio’s geen hit werd in Engeland: “Iedereen dacht dat het over maandverband ging” (29/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag warmt VTM de kijkers helemaal op voor de grote revival van ‘Tien Om Te Zien’, deze zomer. In ‘De Tien Om Te Zien’ worden ze meegenomen op een nostalgische trip down memory lane langs de opvallendste TOTZ-momenten.
  [naar artikel]
 28. Zijn restaurant werd uitgeroepen tot ‘Beste van de Wereld’: ‘Stiekem hoopte ik dat we op nummer twee zouden stranden’ (05/12/2021 - De Morgen)
  Gaat het leven van de beste chef ter wereld over rozen? Noma in Kopenhagen werd in oktober voor de vijfde keer uitgeroepen tot ‘World’s Best Restaurant’. Maar ook een kampioen is niet vrij van zorgen, zo blijkt wanneer we mogen proeven van eendenhersenen en rendierpenis. René Redzepi (43): ‘Het allerbelangrijkste in mijn carrière was toegeven dat ik niet goed bezig was.’
  [naar artikel]
 29. ‘De manier waarop we nu dieren houden, is onacceptabel’: hoogleraar Imke de Boer (24/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 30. Hoe Philippe Gilbert in Parijs-Roubaix 2019 ‘het onrealiseerbare’ realiseerde: “Ik dacht ‘take this, ik héb hem’” (02/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Rugnummer 1. Het mooiste symbool voor zijn laatste klassieke ‘chef d’oeuvre’, twee jaar geleden. Philippe Gilbert (39) zal het zondag met gepaste trots dragen. Parijs-Roubaix? In geen honderd jaar zou hij dát winnen. Hij deed het toch. Een reconstructie.
  [naar artikel]
 31. Viroloog Steven Van Gucht: ‘Ik dacht: volgend jaar gaan ze me niet meer voor ‘De slimste mens’ vragen, dit is ‘once in a lifetime’’ (28/10/2021 - De Morgen)
  Of hij de slimste mens ter wereld is, mag hij vanaf vanavond bij Erik Van Looy bewijzen. Nu houdt viroloog Steven Van Gucht de snel stijgende besmettingscijfers tegen het licht. ‘Ik ben het wel beu om over dat virus te praten.’
  [naar artikel]
 32. Straffe getuigenis in ‘Make Belgium Great Again’: Jasper is 26 jaar en verslaafd aan alcohol (17/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een straffe getuigenis vandaag in ‘Make Belgium Great Again’. De 26-jarige Jasper vertelt over zijn alcoholverslaving. “Ik heb geen speciaal...
  [naar artikel]
 33. Camille blijft scoren met tweede show in Lotto Arena en ‘Liefde voor muziek’ (22/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Je zou het bijna vergeten dat Camille Dhont (20) nog maar drie jaar bezig is in de muziekwereld. Sinds ‘#LikeMe’ rijgt ze met een indrukwekkende snelheid de successen aan elkaar. Nu ook met een plekje in ‘Liefde voor muziek’ én een tweede concert in de Lotto Arena. “Ik probeer bewuster bezig te zijn met wat ik doe, want het gaat allemaal zo snel voorbij.”
  [naar artikel]
 34. Imke Courtois heeft het moeilijk met vergankelijkheid: "Vreselijk hoe ik mijn ouders nu ouder zie worden" (23/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond is Imke Courtois te gast In 'Het zomert met' op één. Bruno Wyndaele leert de romantische kant van de voetbalanalist kennen - Imke vertelt...
  [naar artikel]
 35. Hoe de Twitter van Jan Jambon plots gekaapt werd door ‘Jeanneke Heps’: ‘Alles begint bij een sterk en uniek wachtwoord’ (03/03/2022 - De Morgen)
  ‘Het CST is afgeschaft. Zie, zo moeilijk is dat toch niet?’ Aan het woord was niet Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA), maar de hacker die zijn Twitter account kaapte en zijn bio herdoopte tot ‘Jeanneke Heps’. ‘Ik vrees dat onze politici te weinig met cybersecurity bezig zijn’, zegt computerwetenschapper Jeroen Baert.
  [naar artikel]
 36. ‘Na een jaar pandemie hoorde ik steeds vaker: ‘Je bent precies wat afgevallen.’ Ik dacht: yes! Toch iets goeds aan corona’ (27/02/2022 - De Morgen)
  Schoorvoetend gaf Valerie Verhulst (32), de huisarts die deelnam aan de beklijvende Taboe-uitzending over autisme, toe dat ze ook worstelt met een eetstoornis: ‘Wat zullen mijn patiënten van me denken? Zullen ze nog wel bij me willen komen?’ Maar ze wist toen al dat ze op dezelfde helling stond als de meisjes met eetstoornissen die tijdens de pandemie binnenstroomden. Twee maanden later was ze vel over been en werd ze opgenomen. Ze weet het nu zeker: ze wil spreken.
  [naar artikel]
 37. Anna Sorokin uit ‘Inventing Anna’ heeft grote plannen: “Ik ben met veel projecten bezig” (11/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Anna Sorokin (31), de fraudeur op wie het hoofdpersonage in de Netflixserie ‘Inventing Anna’ is gebaseerd, heeft aan ‘The New York Times’ verteld dat ze bezig is met het schrijven van een boek én het maken van een podcast.
  [naar artikel]
 38. Herlees hier ons laatste interview met ‘Wittekerke’-acteur Arnold Willems: “Een testament? Daar ben ik niet mee bezig” (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “In tegenstelling tot veel oude mensen zaag en klaag ik niet. Ik ben nog zelfstandig, goed van geest en m’n haar wordt zelfs niet grijs.” Acteur Arnold Willems, voor eeuwig Georges uit ‘Wittekerke’, is overleden. Wij spraken hem in maart nog ter ere van zijn 90ste verjaardag, en toen dacht hij nog lang niet aan afscheid nemen. Het werd een gesprek over zijn rijke carrière en de liefde van z’n leven. “An was de beste leerling die ik had. En toen werden we verliefd op elkaar.”
  [naar artikel]
 39. Bistro HLN met Sporza-anker Imke Courtois: “Je wordt er niet gelukkig van om ‘achterlijke hoer’ genoemd te worden. Hoe belachelijk ook, het raakt je toch altijd.” (01/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Imke Courtois (34) begint haar tweede sportzomer als presentatrice. Op Sporza doet de altijd vrolijke ex-voetbalster het WK-vrouwenvoetbal en de European Championships. In Bistro HLN laat ze ook andere kanten van zichzelf zien. “Wat ik doe, heeft weinig betekenis, vind ik.”
  [naar artikel]
 40. ‘Onze zus dacht eerst dat mama een affaire had gehad. ‘Nee’, zei mijn broer. ‘Wij zijn donorkinderen’ (04/07/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 41. Man die “vampier” vermoordde: “Ik dacht dat ik God was” (20/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een 39-jarige man uit Vurste bij Gavere die in 2014 zijn vriendin vermoordde, omdat hij dacht dat ze een vampier was, wou naar eigen zeggen de wereld redden. “Stemmen dwongen me die vampier te doden. Ik dacht dat ik iets goeds had gedaan”, verklaarde hij dinsdag in een hallucinante getuigenis voor de correctionele rechtbank van Gent
  [naar artikel]
 42. Imke Courtois praat over haar eerste liefde: “Hij was 18, ik 13” (23/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Over het liefdesleven van voetbalster en analiste Imke Courtois (30) kom je zelden of nooit iets te weten, maar daar brengt Bruno Wyndaele vanavond verandering in. Courtois vertelt dat ze liefst vijf jaar wachtte op haar eerste vriend, omdat hij achttien was en zij amper dertien toen ze verliefd op hem werd.
  [naar artikel]
 43. Imke Courtois praat over haar eerste liefde: “Hij was 18, ik 13” (23/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Over het liefdesleven van voetbalster en analiste Imke Courtois (30) kom je zelden of nooit iets te weten, maar daar brengt Bruno Wyndaele vanavond verandering in. Courtois vertelt dat ze liefst vijf jaar wachtte op haar eerste vriend, omdat hij achttien was en zij amper dertien toen ze verliefd op hem werd.
  [naar artikel]
 44. 30 jaar ‘Nevermind’: hoe op Pukkelpop de legendarische foto van Kurt Cobain werd gemaakt (23/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Vrijdag blaast ‘Nevermind’ van Nirvana dertig kaarsen uit. Met meer dan 30 miljoen exemplaren is het een van de best verkochte albums aller tijden. Wij spraken met de Vlaamse fotograaf die het meest legendarische beeld uit zijn carrière maakte. “Prachtig maar onbruikbaar, dacht ik.”
  [naar artikel]
 45. Pluk je wild! Maar wees voorzichtig. Wildplukexpert geeft advies over ‘de supermarkt van het bos’: “Vergaar eerst voldoende kennis” (21/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Koken met je vondsten uit het bos is aan een ferme opmars bezig. Maar niet alles wat plukbaar is, is ook veilig. Dat bewijst de groene knolamaniet, die recent werd ontdekt in de Vlaamse bossen. Hij lijkt op een champignon, maar is een van de giftigste paddenstoelen ter wereld. Bezint dus eer ge begint. Om je op het juiste pad te houden in ‘de supermarkt van het bos’, geeft expert Ben Brumagne enkele tips. “Ga eerst bij iemand in de leer die je de basisbeginselen van het wildplukken aanleert.”
  [naar artikel]
 46. ‘Ik dacht dat ik met ‘The Handmaid’s Tale’ fictie had geschreven. Het Amerikaanse Hooggerechtshof maakt er werkelijkheid van’ (25/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 47. ‘Ik dacht dat ik met ‘The Handmaid’s Tale’ fictie had geschreven. Nu is het realiteit’: Margaret Atwood over abortusverbod in VS (25/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 48. ‘Flower power? Vergeet het. In de sixties was er overal geweld’ (08/01/2022 - De Morgen)
  Veertig jaar bij Zeno X Gallery en een eredoctoraat van de UAntwerpen. Anne-Mie Van Kerckhoven (70) heeft redenen tot feesten en viert met een bijzondere expo. ‘Ik ben al dertig jaar bezig met artificiële intelligentie, en dan gebeurt ineens dit.’
  [naar artikel]
 49. Getuigenis van Marlon Brando tegen Michael Jackson duikt op in podcast: “Ik vroeg hem naar kindermisbruik en hij begon te huilen” (30/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De getuigenis van ‘The Godfather’-ster Marlon Brando tegen popster Michael Jackson is opgedoken in de Amerikaanse podcast ‘Telephone Stories: The...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy