Het nieuwe restaurant van topchef Willem Hiele in Oudenburg, dat pas een tweetal maanden geleden de deuren opende, blijft tot het einde van het jaar gesloten. “Door medische redenen”, klinkt het officieel in de entourage van de chef. Deze week nog werd de zaak op de grens met Oostende bekroond door Gault&Millau als ‘Hoogste Nieuwkomer van het Jaar’. [naar artikel]
18:06 Nauwelijks een week nadat topchef Willem Hiele als 'hoogste nieuwkomer' gelauwerd werd door de gastronomische gids Gault Millau met een score van 15/20, blijkt dat zijn restaurant voor de rest van het... [naar artikel]
Het restaurant van topchef Willem Hiele opent op vrijdag 13 januari opnieuw de deuren. Twee maanden geleden sloot het restaurant nog om ‘medische redenen’. Op zijn Facebook maakt Hiele bekend dat hij als mens op zijn limieten was gestoten. “We kijken ernaar uit om iedereen opnieuw te ontvangen”, klinkt het. [naar artikel]
Het parket van Brugge wil topchef Willem Hiele voor de correctionele rechtbank brengen wegens slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Dat bericht De Morgen. Eind vorig jaar sloot de topchef tijdelijk de deuren van zijn restaurant in Oudenburg. Officieel om medische redenen, maar er blijkt dus meer aan de hand. [naar artikel]
20:41 Twee maanden nadat hij zijn restaurant 'om medische redenen' sloot, gaat topchef Willem Hiele terug aan de slag. Zijn restaurant tussen Oudenburg en Oostende heropent op 13 januari. [naar artikel]
Het parket van Brugge wil topchef Willem Hiele voor de correctionele rechtbank brengen wegens slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Eind vorig jaar sloot de topchef tijdelijk de deuren van zijn restaurant in Oudenburg. Officieel om medische redenen, maar er blijkt dus meer aan de hand. [naar artikel]
Het nieuwe restaurant van topchef Willem Hiele in Oudenburg sloot in november de deuren, amper twee maanden na de opening. “Door medische redenen”, klonk het officieel, maar wat er precies aan de hand was wou niemand kwijt. Nu blijkt dat Hiele het restaurant sloot omdat hij “op zijn limieten was gestoten”, zo schrijft hij zelf op zijn facebookpagina. Na twee maanden sluiting kan het restaurant op 13 januari opnieuw openen. [naar artikel]
Het parket van Brugge wil topchef Willem Hiele vervolgen voor slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Dat bevestigt het parket van Brugge aan onze redactie. De raadkamer beslist binnenkort of Hiele zich daadwerkelijk moet verantwoorden voor de correctionele rechtbank. [naar artikel]
Het parket van Brugge wil topchef Willem Hiele vervolgen voor slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Dat bevestigt het parket van Brugge aan onze redactie. De raadkamer beslist binnenkort of Hiele zich daadwerkelijk moet verantwoorden voor de correctionele rechtbank. [naar artikel]
Op het einde van dit jaar sluiten chef Willem Hiele en gastvrouw Shannah Zeebroek hun restaurant. Hij start een nieuwe zaak in Oostende, zij begint een nieuw leven zonder hem. Het is een masterclass scheiden zonder lijden. ‘Dit is geen generale repetitie, hè. Het leven gebeurt nú.’ [naar artikel]
Op het einde van dit jaar sluiten chef Willem Hiele en gastvrouw Shannah Zeebroek hun restaurant. Hij start een nieuwe zaak in Oostende, zij begint een nieuw leven zonder hem. Het is een masterclass scheiden zonder lijden. ‘Dit is geen generale repetitie, hè. Het leven gebeurt nú.’ [naar artikel]
Het parket van Brugge wil topchef Willem Hiele vervolgen voor slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. Dat bevestigt het parket van Brugge aan Nieuwsblad. De raadkamer beslist binnenkort of Hiele zich daadwerkelijk moet verantwoorden voor de correctionele rechtbank. [naar artikel]
Een zware vertrouwensbreuk, dat zou aan de basis liggen van het geweldincident tussen topchef Willem Hiele en zijn maître d’hôtel.“Daardoor is hij even de pedalen verloren”, zo klinkt het in de entourage van Hiele. Het parket van Brugge wil hem vervolgen voor opzettelijke slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. [naar artikel]
330 euro voor het menu met aangepaste wijnen, terwijl je niet eens weet wat er op je bord komt: wie in het nieuwe restaurant van de West-Vlaamse chef Willem Hiele wil gaan eten, moet goed in de slappe was zitten. En toch zal wie nog geen reservatie heeft, geduld moeten oefenen want tot het einde van dit jaar zit alles al zo goed als vol. “Inderdaad niet goedkoop, maar zijn geld echt wel waard”, zegt ‘foodie’ Flip Dejaeghere die al twee keer mocht gaan ‘voorproeven’. “Willem Hiele wordt een wereldtopper.” [naar artikel]
19:20 Het parket van Brugge wil topchef Willem Hiele voor de correctionele rechtbank brengen wegens slagen en verwondingen met arbeidsongeschiktheid tot gevolg. [naar artikel]
De Brugse afdeling van het parket West-Vlaanderen wil Willem Hiele voor de correctionele rechtbank brengen voor opzettelijke slagen en verwondingen. De raadkamer zal moeten beslissen over de eventuele verwijzing van de sterrenchef. [naar artikel]
Het Brugse parket wil sterrenchef Willem Hiele voor de rechter brengen. In november sloeg hij in zijn nieuwe restaurant in Oudenburg bij Oostende een zaalmedewerker in elkaar. “Totaal uit het niets”, zegt die zijn advocate Nina Van Eeckhaut. “En het slachtoffer had het gevoel dat hij niet zou stoppen als er geen derden waren tussen gekomen.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.