De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Vertrouwen in vaccins spectaculair gedaald sinds begin pandemie

Gezond.be

14/11/2022 - 06:30

Hoewel achterdocht tegenover vaccins geen nieuw fenomeen is, werden COVID-vaccins bijzonder hard gewantrouwd door complottheoretici en andere anti-vaxxers. En dat blijkt wel degelijk wat veroorzaakt te hebben bij de perceptie van vaccins bij de brede bevolking. Bijna één op vier mensen zegt minder vertrouwen in vaccins te hebben dan ze hadden voor de pandemie. Amper […] Het bericht Vertrouwen in vaccins spectaculair gedaald sinds begin pandemie verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ons mentaal welzijn en ook ons vertrouwen in de regering is sinds de pandemie afgenomen (17/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Ons mentaal welzijn en ook ons vertrouwen in de regering is sinds de pandemie afgenomen Om de sociale gevolgen van de pandemie beter in kaart te brengen, lanceerde het Eurofond een grootschalige online-enquête. De laatste antwoorden werden afgenomen in maart 2021. Zowel het vertrouwen in de regering en de EU, alsook het mentale welzijn, staat op een laag pitje. En de tevredenheid over de democratie scoort ook niet al te […] Lees dit artikel: Ons mentaal welzijn en ook ons vertrouwen in de regering is sinds de pandemie afgenomen
  [naar artikel]
 2. Uitstoot industrie Genk sinds 2000 spectaculair gedaald (12/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Sinds de eeuwwisseling is de uitstoot van zware metalen, fijn stof, zwavel en stikstof door de Genkse bedrijven spectaculair gedaald. Het effect van die daling is ook duidelijk te zien in de lagere concentraties in de omgevingslucht. Toch blijft er op Genk-Zuid een kleine zone waar de Europese norm voor nikkel de voorbije jaren nog overschreden werd.
  [naar artikel]
 3. Globale hongersnood verzesvoudigd sinds het begin van de pandemie (09/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Globale hongersnood verzesvoudigd sinds het begin van de pandemie Naar schatting sterven elke minuut elf mensen aan honger en ondervoeding. Dat publiceert hulporganisatie Oxfam vrijdag in het rapport The Hunger Virus Multiplies. “Voortdurende conflicten, gecombineerd met de economische ontwrichting van de pandemie en een escalerende klimaatcrisis hebben de armoede en de voedselonzekerheid in de pijnpunten van de wereld verergerd en heeft er zelfs nieuwe gecreëerd.” […] Lees dit artikel: Globale hongersnood verzesvoudigd sinds het begin van de pandemie
  [naar artikel]
 4. Deze week grootste test voor luchtvaartsector sinds begin pandemie (23/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Deze week grootste test voor luchtvaartsector sinds begin pandemie Ook in normale tijden zijn de dagen rond Thanksgiving een heksenketel voor de luchtvaartmaatschappijen. Maar deze week wordt de grootste test voor de sector sinds het begin van de pandemie, aangezien miljoenen meer Amerikanen naar verwachting zullen vliegen dan tijdens de eindejaarsvakanties van vorig jaar. De toestroom van passagiers creëert een element van onzekerheid in […] Lees dit artikel: Deze week grootste test voor luchtvaartsector sinds begin pandemie
  [naar artikel]
 5. Dit jaar stierven voorlopig 606 mensen aan corona in ons land: wie zijn ze?  (29/01/2022 - VRT NWS)
  Sinds het begin van de coronacrisis zijn al bijna 29.000 coronadoden gevallen. Dankzij de vaccins stijgt dat trieste aantal niet meer zo gigantisch als tijdens het begin van de pandemie. Maar wie overlijdt er nog? We zochten het uit.
  [naar artikel]
 6. Luchthaven Charleroi boekt eerste bemoedigende resultaten sinds begin pandemie (10/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Luchthaven Charleroi boekt eerste bemoedigende resultaten sinds begin pandemie De luchthaven van Charleroi heeft zijn eerste bemoedigende resultaten geboekt sinds het begin van de pandemie in maart 2020. In juli verwelkomde de luchthaven bijna 560.000 passagiers. “Een sterke stijging.” Afgelopen maand ontving Brussels South Charleroi Airport zo’n 558.328 passagiers. Hoewel deze resultaten beter zijn dan aan het begin van het seizoen werd verwacht, zijn […] Lees dit artikel: Luchthaven Charleroi boekt eerste bemoedigende resultaten sinds begin pandemie
  [naar artikel]
 7. Christie’s veilt duurste Picasso-schilderij sinds begin pandemie (08/04/2021 - Express)
  Op 11 mei gaat ‘Femme assise près d’une fenêtre (Marie-Thérèse)’ onder de hamer, een portret dat Picasso maakte van zijn 17-jarige minnares Marie-Thérèse Walter. De verwachte opbrengst bedraagt 55 miljoen dollar (46,5 miljoen euro). Dat het topstuk aan die prijs wordt aangeboden, wijst er volgens NRC op dat het vertrouwen in de kunstmarkt gestegen is. […] The post Christie’s veilt duurste Picasso-schilderij sinds begin pandemie appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 8. Eerst G7-top sinds begin van de pandemie in juni in Cornwall (17/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De volgende G7-top, de eerste sinds het begin van de pandemie, zal in 2021 plaatsvinden van 11 tot 13 juni in de Engelse badplaats Carbis Bay, in Cornwall. Dat heeft de Britse regering zaterdagavond laten weten.
  [naar artikel]
 9. Experts staan voor raadsel: besmettingscijfers in Zuid-Afrika spectaculair gedaald zonder strenge lockdown (16/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De besmettingscijfers in Zuid-Afrika zijn spectaculair gedaald, zonder hulp van vaccins of een al te strenge lockdown. Groepsimmuniteit zou een mogelijke verklaring kunnen zijn, maar experts blijven toch vooral in het duister tasten. “De enige zekerheid is dat we nog steeds veel over dit virus te leren hebben”, beseft Harry Moultrie. Hij werkt als epidemioloog voor het Nationaal Instituut voor Overdraagbare Ziekten in Zuid-Afrika.
  [naar artikel]
 10. Vertrouwen van de Belgische consument daalt (21/01/2021 - Express)
  Het vertrouwen van de consumenten is in januari wat gedaald. De gezinnen zijn pessimistischer geworden over de Belgische economie en vrezen meer banenverlies. Dat meldt de Nationale Bank donderdag. Nadat goed nieuw over de vaccins in december voor een opstoot van het vertrouwen van de consumenten zorgde, lijkt dat optimisme in januari wat getemperd. De […] The post Vertrouwen van de Belgische consument daalt appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 11. Coronablog: Meer dan 25.000 overlijdens in ons land sinds het begin van de pandemie (05/06/2021 - VRT NWS)
  Er zijn in ons land 25.014 mensen overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting sinds het begin van de pandemie. Dat blijkt uit de nieuwe gegevens van Sciensano, die ook tonen dat alle cijfers sterk blijven dalen. Het Overlegcomité heeft gisteren allerlei nieuwe versoepelingen goedgekeurd. Volg de belangrijkste updates in onze blog.
  [naar artikel]
 12. Voor het eerst sinds begin pandemie dag zonder doden in Madrid (28/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Madrid zijn de voorbije 24 uur geen nieuwe overlijdens door het coronavirus gemeld. Dat is de eerste keer sinds de start van de pandemie, zo...
  [naar artikel]
 13. Deltavariant raakt vertrouwen Amerikaanse consument (31/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De angst voor de snelle verspreiding van de deltavariant van het coronavirus doet het vertrouwen van de Amerikaanse consument in de economie geen goed. Volgens marktonderzoeker Conference Board is het vertrouwen tot het laagste punt gedaald sinds februari.
  [naar artikel]
 14. Het mysterie van de spectaculair dalende covid-gevallen in Zuid-Amerika (11/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Het mysterie van de spectaculair dalende covid-gevallen in Zuid-Amerika Nog maar een paar weken geleden verspreidde Covid-19 zich met alarmerend gemak over een cluster van landen in Zuid-Amerika. Het overweldigde ziekenhuissystemen en doodde dagelijks duizenden mensen. Maar nu slaakt de regio die het epicentrum van de pandemie was, een zucht van verlichting. Nieuwe infecties zijn in bijna elk land in Zuid-Amerika sterk gedaald. Zo […] Lees dit artikel: Het mysterie van de spectaculair dalende covid-gevallen in Zuid-Amerika
  [naar artikel]
 15. Bill Gates denkt al aan volgende pandemie: “Capaciteit om vaccins te maken moet omhoog” (14/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Bill Gates denkt al aan volgende pandemie: “Capaciteit om vaccins te maken moet omhoog” Bill Gates, wiens stichting ook pandemieën wil bestrijden, zei woensdag dat regeringsleiders en industrieleiders over de hele wereld “aanzienlijk hun productievermogen voor vaccins moeten vergroten”, zodat zij in de toekomst sneller kunnen reageren. De manier waarop de wereld vaccindoses verdeelt veranderen, kan helpen. Maar vooral de mogelijkheid om snel grote hoeveelheden mRNA-vaccins te maken, kan […] Lees dit artikel: Bill Gates denkt al aan volgende pandemie: “Capaciteit om vaccins te maken moet omhoog”
  [naar artikel]
 16. Zal de race tussen vaccins en varianten ooit eindigen? Waarom het niet zo simpel is (19/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Zal de race tussen vaccins en varianten ooit eindigen? Waarom het niet zo simpel is Als Covid-vaccins een goede bescherming bieden tegen varianten van het virus, waarom is de pandemie dan nog niet geëindigd? De harde realiteit is dat pandemieën geen begin- of einddatum hebben. Het is goed mogelijk dat Covid-19 er voor altijd zal zijn. Maar dat betekent niet dat de situatie uiteindelijk niet zal stabiliseren. “We hebben allemaal […] Lees dit artikel: Zal de race tussen vaccins en varianten ooit eindigen? Waarom het niet zo simpel is
  [naar artikel]
 17. OVERZICHT. Gemiddeld meer dan 16.000 besmettingen per dag, maandag hoogste aantal sinds begin van pandemie (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land blijft toenemen en stijgt naar meer dan 16.000. Maandag is zelfs een nieuw record geregistreerd sinds het begin van de pandemie. Voorlopig staat de teller daar al op 23.621 gevallen, en dat cijfer kan nog oplopen. Er liggen op dit moment ook 686 Covid-patiënten op intensive care, het hoogste aantal sinds 11 mei. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 18. Hoogste aantal nieuwe besmettingen en coronatests sinds begin van pandemie in ons land (26/11/2021 - Het Nieuwsblad)
  Er belanden in België dagelijks weer meer dan 300 coronapatiënten in de ziekenhuizen. Dat blijkt vrijdagochtend uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano. Hoe ernstig de situatie is, blijkt vooral uit het aantal besmettingen: maandag werden 25.365 nieuwe gevallen vastgesteld, een record sinds het begin van de pandemie. Ook het aantal tests schiet steil omhoog.
  [naar artikel]
 19. Hoogste aantal nieuwe besmettingen en coronatests sinds begin van pandemie in ons land (26/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Er belanden in België dagelijks weer meer dan 300 coronapatiënten in de ziekenhuizen. Dat blijkt vrijdagochtend uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano. Hoe ernstig de situatie is, blijkt vooral uit het aantal besmettingen: maandag werden 25.365 nieuwe gevallen vastgesteld, een record sinds het begin van de pandemie. Ook het aantal tests schiet steil omhoog.
  [naar artikel]
 20. Asielaanvragen in EU vorig jaar met 30 procent gedaald (18/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal asielaanvragen in de EU is in 2020 met 31 procent gedaald tot het laagste niveau sinds 2013, "voornamelijk als gevolg van bewegingsbeperkingen" in verband met de pandemie. Dat zegt het Europese asielagentschap EASO.
  [naar artikel]
 21. Pandemie veroorzaakt grootste daling van Amerikaanse levensverwachting sinds WOII (25/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Pandemie veroorzaakt grootste daling van Amerikaanse levensverwachting sinds WOII Een nieuwe studie schat dat de levensverwachting in de Verenigde Staten tussen 2018 en 2020 met bijna twee jaar is gedaald, grotendeels als gevolg van de pandemie. Die daling was het sterkst onder latino’s en Afro-Amerikanen. In 2018 was de gemiddelde levensverwachting van de Amerikanen 78,7 jaar. Tegen het einde van 2020 was dat nog […] Lees dit artikel: Pandemie veroorzaakt grootste daling van Amerikaanse levensverwachting sinds WOII
  [naar artikel]
 22. Aantal patiënten in ziekenhuizen voor het eerst gedaald sinds begin september (06/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Voor het eerst sinds begin september is het aantal COVID-patiënten in onze ziekenhuizen licht gedaald. Dat heeft interfederaal woordvoerder Steven Van Gucht vrijdag gezegd. Er liggen nu 7.282 COVID-patiënten in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 23. Woningverkoop is gekelderd sinds uitbraak coronavirus en daling kan nog tijdje duren (03/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Sinds de invoering van de lockdown light, half maart, is het aantal woning­verkopen spectaculair gedaald. Volgens de notarisfederatie kan die daling nog een tijdje doorgaan.
  [naar artikel]
 24. De prijs van hout is sinds het begin van de pandemie met 200 procent gestegen. Toch blijft de vraag toenemen (21/04/2021 - Express)
  De prijs van timmerhout noteerde dinsdag 208 procent hoger dan een jaar geleden. De reden is vrij simpel. Het achterstallige aanbod kan de sterk toegenomen vraag niet bijbenen. Maar het volledige verhaal achter de prijsstijging is een business case waardig. Toen een epidemie vorig jaar omsloeg in een pandemie, gingen zagerijen op slot, terwijl mensen […] Lees dit artikel: De prijs van hout is sinds het begin van de pandemie met 200 procent gestegen. Toch blijft de vraag toenemen
  [naar artikel]
 25. Grootste lockdown sinds begin pandemie in China: miljoenenstad Shanghai gaat (deels) op slot (28/03/2022 - VRT NWS)
  Shanghai, met 26 miljoen inwoners de grootste stad van China, is vanaf vandaag in lockdown wegens een snelle toename van het aantal coronabesmettingen. Het is de eerste keer sinds het begin van de pandemie dat Shanghai op slot gaat. China hanteert al twee jaar lang een strikt zero-covidbeleid, maar voor de economische hoofdstad gold tot nu toe een alternatieve aanpak.
  [naar artikel]
 26. De heilzame werking van de controleur Sinds de federale ambtenaren op ziekteverzuim gecontroleerd worden, is het aantal afwezigheidsdagen spectaculair gedaald. Bij de Rijksdienst voor Pensioenen zelfs met een kwart. algemeen>5 (14/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 27. Waarom de woningprijzen door het dak gaan sinds het begin van pandemie: ‘Kandidaat-kopers jagen elkaar op’ (25/06/2021 - De Morgen)
  Wie begin dit jaar een bestaande woning kocht, betaalde daar 7,6 procent meer voor dan begin 2020 voor hetzelfde pand met hetzelfde comfort. Over alle panden heen, was er een toename met 6,7 procent. Het gaat om de hoogste prijsstijging sinds 2007.
  [naar artikel]
 28. Beurswaarde Apple met 385 miljard euro gedaald sinds record (30/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De beurswaarde van technologiegigant Apple is sinds een recordniveau begin september met ongeveer 450 miljard dollar (385 miljard euro) gedaald, mede door zorgen bij beleggers over tegenvallende verkopen van iPhones. Vrijdag gingen nog eens vele miljarden in rook op na teleurstellende kwartaalcijfers van Apple.
  [naar artikel]
 29. Groot tekort aan kandidaten om vaccins te testen: “Zonder krijgen we geen nieuwe geneesmiddelen” (15/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Sinds corona worstelen vaccinologen om kandidaten te vinden voor het testen van nieuwe vaccins, dat zegt professor Isabel Leroux-Roels (UGent). En dat terwijl er dubbel zoveel mensen als voor de pandemie worden aangeschreven.
  [naar artikel]
 30. Gemiddeld aantal ziekenhuisopnames in België voor het eerst sinds begin september gedaald (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames per dag, gemeten over een periode van zeven dagen, is voor het eerst sinds begin september gedaald. De afgelopen week werden er dagelijks gemiddeld 618 mensen met COVID-19 opgenomen in het ziekenhuis, een afname van 5 procent tegenover een week eerder. In totaal liggen nu 6.893 mensen met de ziekte in het ziekenhuis, eveneens een daling van 5 procent. Zo blijkt zondag uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 31. Aantal woninginbraken in West-Vlaanderen fors gedaald (05/12/2017 - VRT NWS)
  De West-Vlaamse politiezones hebben goed nieuws: tussen 2015 en nu zijn de cijfers van woninginbraken spectaculair gedaald.
  [naar artikel]
 32. OVERZICHT. Gemiddeld aantal ziekenhuisopnames in België voor het eerst sinds begin september gedaald (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames per dag, gemeten over een periode van zeven dagen, is voor het eerst sinds begin september gedaald. De afgelopen week werden er dagelijks gemiddeld 618 mensen met COVID-19 opgenomen in het ziekenhuis, een afname van 5 procent tegenover een week eerder. In totaal liggen nu 6.893 mensen met de ziekte in het ziekenhuis, eveneens een daling van 5 procent. Zo blijkt zondag uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 33. “Here we are now, entertain us”: entertainmentgiganten dragen bij tot twee niet op te lossen pandemieën (30/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: “Here we are now, entertain us”: entertainmentgiganten dragen bij tot twee niet op te lossen pandemieën Tijdens de Covid-lockdown is de consumptie van entertainment spectaculair toegenomen. Toch staan we nog maar aan het begin van de aanval op onze vrije tijd door entertainmentgiganten als Netflix en Disney. Deze alsmaar grotere druk zorgt er wel voor dat de twee nieuwe pandemieën, infobesitas en obesitas nog in kracht zullen toenemen. Onze gezondheid is […] Lees dit artikel: “Here we are now, entertain us”: entertainmentgiganten dragen bij tot twee niet op te lossen pandemieën
  [naar artikel]
 34. Het Verenigd Koninkrijk kampt met een tekort aan kadavers voor chirurgisch onderzoek vanwege … de pandemie (10/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Het Verenigd Koninkrijk kampt met een tekort aan kadavers voor chirurgisch onderzoek vanwege … de pandemie Ondanks het feit dat er sinds het begin van de pandemie meer dan 100.000 doden zijn gevallen in Groot-Brittannië, hebben de anatomieafdelingen van het land moeite om hun lijkkoelkasten te vullen. Eén reden hiervoor is het feit dat lichaamsdonatie in het begin van de pandemie werd opgeschort. Maar er zijn nog andere verklaringen. De afdeling […] Lees dit artikel: Het Verenigd Koninkrijk kampt met een tekort aan kadavers voor chirurgisch onderzoek vanwege … de pandemie
  [naar artikel]
 35. Ook Singapore bezwijkt aan pandemie: lichtend voorbeeld onder lockdown (09/04/2020 - Express)
  Ook Singapore voert strenge maatregelen in na de sterkste dagelijkse stijging in besmette gevallen sinds het begin van de pandemie.... The post Ook Singapore bezwijkt aan pandemie: lichtend voorbeeld onder lockdown appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 36. Gemiddeld aantal ziekenhuisopnames gedaald met vijf procent (08/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames per dag, gemeten over een periode van zeven dagen, is voor het eerst sinds begin september gedaald. Dat blijkt zondag uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 37. Meer kindhuwelijken in Rohingya-kampen sinds begin pandemie (18/09/2020 - Knack)
  Het aantal kindhuwelijken in Rohingya-vluchtelingenkampen in Bangladesh neemt toe. Ook het risico op mensenhandel groeit met de dag dat de pandemie de jeugddiensten in de kampen gesloten houdt, waarschuwt een VN-onderzoek.
  [naar artikel]
 38. OVERZICHT. Maandag hoogste aantal nieuwe besmettingen in een dag sinds begin pandemie: “Werkelijke cijfers drie tot vijf keer hoger” (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land blijft toenemen en stijgt naar meer dan 16.000. Maandag is zelfs een nieuw record geregistreerd sinds het begin van de pandemie. Voorlopig staat de teller daar al op 23.621 gevallen, en dat cijfer kan nog oplopen. “We zullen ergens tussen de 24.000 en 25.000 bevestigde gevallen eindigen”, voorspelt biostatisticus Geert Molenberghs. Er liggen op dit moment ook 686 Covid-patiënten op intensive care, het hoogste aantal sinds 11 mei. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 39. VS-studie: “Werkzaamheid van vaccins Pfizer en Moderna daalt tot 66 procent tegen delta-variant” (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De werkzaamheid van de vaccins van Pfizer en Moderna tegen besmetting met COVID-19 is gedaald van 91 pct naar 66 pct sinds de delta-variant dominant werd in de Verenigde Staten. Dat blijkt uit gegevens die dinsdag zijn vrijgegeven door de Amerikaanse gezondheidsautoriteiten.
  [naar artikel]
 40. India tekent dodelijkste dag op sinds begin pandemie en legt nu toch link met nieuwe variant (06/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In India zijn er de voorbije 24 uur 3.980 overlijdens als gevolg van Covid-19 geregistreerd. Daarmee is het de dodelijkste dag in het land sinds de start van de pandemie. Er werden ook een recordaantal van 412.262 nieuwe besmettingen met het coronavirus gemeld. Dat blijkt uit cijfers van het ministerie van Volksgezondheid. Specialisten vrezen dat het ergste nog moet komen en dat de epidemie haar piek pas binnen enkele weken zal bereiken.
  [naar artikel]
 41. Gemiddeld aantal ziekenhuisopnames gedaald, aantal overlijdens stijgt (08/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames per dag, gemeten over een periode van zeven dagen, is voor het eerst sinds begin september gedaald. Dat blijkt zondag uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 42. Gemiddeld aantal ziekenhuisopnames gedaald (08/11/2020 - De Standaard)
  Het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames per dag, gemeten over een periode van zeven dagen, is voor het eerst sinds begin september gedaald. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Het aantal patiënten op intensieve zorg blijft stabiel.
  [naar artikel]
 43. Brussels Airport verwacht vandaag 72.000 passagiers, drukste dag sinds begin pandemie (01/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airport staat voor een drukke zomer. De luchthaven verwacht in juli en augustus 4 miljoen passagiers. Alleen vandaag al worden er 72.000 passagiers verwacht: meteen de drukste dag sinds de pandemie uitbrak.
  [naar artikel]
 44. Brussels Airport verwacht vandaag 72.000 passagiers, drukste dag sinds begin pandemie (01/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airport staat voor een drukke zomer. De luchthaven verwacht in juli en augustus 4 miljoen passagiers. Alleen vandaag al worden er 72.000 passagiers verwacht: meteen de drukste dag sinds de pandemie uitbrak.
  [naar artikel]
 45. Brussels Airport verwacht vrijdag 72.000 passagiers, drukste dag sinds begin pandemie (28/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels Airport staat voor een drukke zomer. De luchthaven verwacht in juli en augustus 4 miljoen passagiers. Nu vrijdag worden er al 72.000 passagiers verwacht: meteen de drukste dag sinds de pandemie uitbrak.
  [naar artikel]
 46. Groot tekort aan kandidaten om vaccins te testen, en dat heeft met corona te maken: “Maar zonder die testen, krijgen we geen nieuwe geneesmiddelen” (15/06/2022 - Het Nieuwsblad)
  Sinds corona worstelen vaccinologen om kandidaten te vinden voor het testen van nieuwe vaccins, dat zegt professor Isabel Leroux-Roels (UGent). En dat terwijl er dubbel zoveel mensen als voor de pandemie worden aangeschreven.
  [naar artikel]
 47. Werkloosheidsgraad eurozone op laagste niveau sinds begin 2009 (09/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De werkloosheidsgraad in de eurozone is in november gedaald tot 8,7 procent. Dat is net als de voorbije maanden het laagste niveau sinds begin...
  [naar artikel]
 48. Miljoenen kinderen liepen basisvaccins mis door pandemie (15/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Miljoenen kinderen liepen basisvaccins mis door pandemie Wereldwijd liepen zo’n 23 miljoen kinderen vorig jaar hun basisvaccins mis omdat gezondheidsdiensten overspoeld werden met coronagevallen. Dat melden de Wereldgezondheidsorganisatie WHO en de VN-kinderrechtenorganisatie Unicef. Het gaat om het hoogste aantal sinds 2009.  “Terwijl landen zich haasten om Covid-19-vaccins te bemachtigen, zijn we bij andere vaccinaties achteruitgegaan, waardoor kinderen het risico lopen op verwoestende […] Lees dit artikel: Miljoenen kinderen liepen basisvaccins mis door pandemie
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy