De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Eerst 'met Conner op kamp', straks 'koken met Conner': Vooruit-voorzitter lanceert YouTube-reeksen

Het Laatste Nieuws

14/11/2022 - 07:08

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau duikt tegenwoordig overal op, maar maakt nu ook zijn entree op Youtube. In een vierdelige reeks volgt de camera de Vooruit-voorzitter twee weken op een zomerkamp voor kinderen. “Rousseau bouwt zijn eigen persoonlijk merk op”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Conner Rousseau lanceert met ‘The Last Summer’ eigen Youtube-kanaal (14/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau duikt tegenwoordig overal op, maar maakt nu ook zijn entree op Youtube. In een vierdelige reeks volgt de camera de Vooruit-voorzitter twee weken op een zomerkamp voor kinderen. “Rousseau bouwt zijn eigen persoonlijk merk op”
  [naar artikel]
 2. Conner Rousseau lanceert nieuwe docuserie op YouTube (13/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau lanceert vanaf woensdag een nieuwe docuserie op YouTube. De serie, die ‘The Last Summer’ als titel meekrijgt, komt er naar aanleiding van zijn dertigste verjaardag en zijn derde jaar als partijvoorzitter van Vooruit.
  [naar artikel]
 3. 1 mei-toespraak van Conner Rousseau, voorzitter van Vooruit (01/05/2023 - De Wereld Morgen)
  In zijn 1 mei-toespraak pleit Vooruit-voorzitter Conner Rousseau voor minder lasten op arbeid, terwijl er op termijn een taks moet komen op meerwaarde uit aandelen. Hij wil dat de loonnormwet verdwijnt en wil meer mensen aan het werk. Hij vraagt ook applaus voor de werknemers van Delhaize. The post 1 mei-toespraak van Conner Rousseau, voorzitter van Vooruit appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 4. Nieuwjaarstoespraak Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (01/02/2023 - De Wereld Morgen)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau sprak zijn nieuwjaarstoespraak uit op 22 januari. Dit is de volledige tekst. The post Nieuwjaarstoespraak Vooruit-voorzitter Conner Rousseau appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 5. Het antwoord van Conner Rousseau, voorzitter Vooruit, op de verrechtsing (05/12/2022 - De Wereld Morgen)
  DeWereldMorgen.be vroeg aan de voorzitters van Vooruit, Groen en de PVDA om in een korte videoboodschap samen te vatten wat de strategie van hun partij is om de verrechtsing van de samenleving te keren. Dit is het statement van Conner Rousseau van Vooruit. Luister, oordeel, vergelijk ... The post Het antwoord van Conner Rousseau, voorzitter Vooruit, op de verrechtsing appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 6. Vooruit vervroegt voorzittersverkiezingen, Conner Rousseau kandidaat om zichzelf op te volgen (15/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er komen vervroegde voorzittersverkiezingen bij Vooruit. Dat heeft huidig voorzitter Conner Rousseau aangekondigd tijdens de voorstelling van een nieuwe docureeks over hem op Youtube. Rousseau wil voor alle duidelijkheid graag zelf aan het roer blijven bij de socialistische partij.
  [naar artikel]
 7. Dit was de boodschap van Conner Rousseau: “Ik heb lang echt enorm gevochten met mezelf” (15/06/2023 - Het Nieuwsblad)
  Conner Rousseau heeft in een boodschap dat hij deelde op Youtube en Instagram bekendgemaakt dat hij zowel op mannen als op vrouwen valt. Dit was de boodschap van de Vooruit-voorzitter.
  [naar artikel]
 8. Hoe rechts is Conner Rousseau (SP.A)? (23/09/2020 - Knack)
  Conner Rousseau wil af van de naam SP.A. Wat is er straks nog progressief, links of socialistisch aan 'Vooruit'? Wisselt de jonge partijvoorzitter het oude socialisme in voor een nieuwsoortig connerisme? Marketeer Fons Van Dyck: 'Het merk Conner Rousseau is vandaag sterker dan het label SP.A.'
  [naar artikel]
 9. Stel hier je vraag aan Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (29/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is morgen, aan de vooravond van 1 mei, studiogast bij VTM NIEUWS om 13 uur. Heeft u vragen voor de voorzitter van de Vlaamse socialisten, stel ze dan via onderstaand formulier.
  [naar artikel]
 10. Conner Rousseau (Vooruit) lanceert nieuwe docuserie op YouTube. En hij doet dat uiteraard niet zomaar (13/11/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 11. Conner Rousseau lanceert nieuwe partijnaam: VOORUIT (09/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg binnenkort niet meer ‘sp.a’, maar ‘VOORUIT’. Voorzitter Conner Rousseau heeft die nieuwe naam voor zijn partij zojuist bekend gemaakt op zijn...
  [naar artikel]
 12. Conner Rousseau gaat voor tweede termijn als voorzitter Vooruit (13/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau is officieel kandidaat om opnieuw voorzitter te worden van Vooruit. Dat laat hij donderdagavond op Facebook weten. Rousseau zegt ook de verkiezingen van juni 2024 te willen winnen.
  [naar artikel]
 13. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau tegen betaalpolitie (12/04/2023 - Het Nieuwsblad)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau wil niet weten van een betaalpolitie. Dat maakt hij duidelijk nadat minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) het idee opperde in een interview met Knack.
  [naar artikel]
 14. Conner Rousseau maakt nieuwe naam sp.a bekend: VOORUIT (09/09/2020 - Express)
  De socialistische partij in België heet niet langer sp.a, maar VOORUIT. Voorzitter Conner Rousseau maakte het nieuws net bekend via... The post Conner Rousseau maakt nieuwe naam sp.a bekend: VOORUIT appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 15. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau geopereerd: ‘Revalidatie zal langer duren dan gedacht’ (10/12/2021 - De Standaard)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is woensdag geopereerd aan de nieren.
  [naar artikel]
 16. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau neemt bevoegdheden lokaal partijbestuur tijdelijk over (03/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Nationaal Vooruit-voorzitter Conner Rousseau neemt samen met federaal parlementslid Melissa Depraetere uit Harelbeke en provinciaal Vooruit-voorzitter Simon Bekaert uit Tielt tijdelijk de bevoegdheden van het bestuur van de plaatselijke partijafdeling in Torhout over. Een aanslepend conflict binnen de bestuursploeg ligt aan de basis.
  [naar artikel]
 17. Conner Rousseau: 'Ik heb te veel ambities met Vooruit om op te geven' (21/09/2023 - De Tijd)
  20:13 ‘Als je ziet hoe de problemen in het onderwijs en de kinderopvang de arbeidsmarkt hinderen, zou ik niet weten waarom je als ondernemer nog op de N-VA zou stemmen.’ Vooruit-voorzitter Conner Rousseau s...
  [naar artikel]
 18. Conner Rousseau bouwt sp.a om tot VOORUIT (09/09/2020 - De Tijd)
  20:51 Een preformateur die in volle regeringsonderhandelingen zijn partij herdoopt: het is ongezien. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau doet het met VOORUIT, maar achter de timing moeten we echt niks zoeken, ...
  [naar artikel]
 19. REPORTAGE. Met Conner Rousseau (Vooruit) op kamp tussen de ‘stutn’ met choco en 110 joelende kinderen: “Ik ben nergens meer mezelf dan hier” (10/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tussen de ‘stutn’ met choco en een spelletje gazettenklop: zo treffen we Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (29) aan in Nieuwpoort. Hij is voor de laatste keer twee weken hoofdmonitor in De Barkentijn, het kamp waar hij zijn jonge leven sleet. “De samenleving is geen kamp. Maar ik zag hier het leven meer passeren dan sommigen in geleerde boeken.”
  [naar artikel]
 20. De outing van Conner Rousseau: Vooruit-voorzitter deelt openhartige video over geaardheid (15/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In een openhartige videoboodschap deelt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (30) dat hij zowel op mannen als op vrouwen valt. Rousseau deelde naar eigen zeggen nooit eerder details over zijn seksuele geaardheid met het grote publiek omdat hij in het verleden al moest afrekenen met negatieve reacties. “Ik heb een heel lange periode enorm geworsteld met mezelf”, vertelt Rousseau onder meer in de video op YouTube.
  [naar artikel]
 21. “Zot”: man stormt af op Conner Rousseau tijdens nieuwjaarsreceptie van Vooruit (22/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Op de nieuwjaarsreceptie van Vooruit in Sint-Niklaas heeft de politie een man onderschept die op voorzitter Conner Rousseau afstormde. De voorzitter krijgt sinds vorige week extra politiebewaking omdat er een dreigbrief uit extreemrechtse hoek circuleert.
  [naar artikel]
 22. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau geopereerd: “Ik ben aan het afzien, revalidatie zal langer duren dan gedacht” (10/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (29) is woensdag geopereerd aan de nieren. Een cyste moest verwijderd worden. De voorzitter laat op sociale media weten dat de operatie langer duurde dan gepland en dat hij erg veel pijn heeft.
  [naar artikel]
 23. Socialisten halen uit na exit Kitir (Vooruit): “Conner beslist alleen. Die Poetin-toestanden moeten stoppen” (05/07/2023 - Het Nieuwsblad)
  Wat na Meryame Kitir? Dat bespreken Vooruit-voorzitter Conner Rousseau en de Limburgse partijtop woensdag op een topoverleg. “Straks moeten we Willy Claes nog Kamerlijsttrekker maken”, vat een gewezen partijkopstuk de huidige malaise cynisch samen.
  [naar artikel]
 24. Conner Rousseau vraagt liefdesadvies aan zijn boezemvriendin Charlotte Leeman: “ Het gebeurde dat Conner meer dan één meisje kuste op een avond” (25/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op amoureus vlak had hij interesse in haar, maar zij niet in hem. Ze zijn wel boezemvrienden geworden. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (28) is blij dat hij bij Charlotte Leeman (28) eens níet over politiek hoeft te praten. “Bij Charlotte kan ik helemaal mezelf zijn en onnozel doen. We hebben dezelfde humor.” In een dubbelinterview praten de Conner en Charlotte over hun studentenjaren, hun liefdesleven en de keer dat Charlotte Conner zijn leven redde.
  [naar artikel]
 25. De strijd om “kassierster Deborah”: Comeos reageert op uithaal van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (29/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het debat over de loononderhandelingen beroert nu ook de gemoederen in de federale regering. Maar een uithaal van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau laat handelsvereniging Comeos niet over zich heen gaan.
  [naar artikel]
 26. Conner Rousseau (Vooruit): 'Instagram is een verlengde van mijn persoonlijkheid' (06/06/2021 - Knack)
  In De Zondag spreekt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau over de vierdaagse werkweek, de versoepelingen en kritiek van cultuurwetenschapper Ico Maly in een interview met Knackafgelopen week. 'Het is blijkbaar een PVDA-er die negatief schrijft over een socialist. What's new?'
  [naar artikel]
 27. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau dolt erop los op afterparty van ‘The Masked Singer’ (19/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niemand minder dan Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zat in het pak van Konijn in ‘The Masked Singer’. Na de laatste aflevering vond er nog een afterparty plaats en daar zien we een dansende Conner. Op zijn eigen Instagramaccount deelt hij ook enkele beelden van de avond, daarin dolt hij met Guga Baúl en Tine Embrechts, die zelf ook hebben meegedaan met het programma.
  [naar artikel]
 28. Conner Rousseau lanceert nieuwe partijnaam ‘Vooruit’ (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag draagt sp.a de naam ‘Vooruit’. De nieuwe naam werd officieel gelanceerd door partijvoorzitter Conner Rousseau.
  [naar artikel]
 29. Moeder van Conner Rousseau nieuwe voorzitter socialistisch ziekenfonds (03/03/2023 - De Tijd)
  10:36 In alle stilte is Christel Geerts, de moeder van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau, eind vorig jaar aangesteld tot voorzitter van de socialistische mutualiteit Solidaris.
  [naar artikel]
 30. Voorzitter Conner Rousseau kondigt nieuwe partijnaam aan: SP.A wordt Vooruit (09/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  SP.A verandert nog dit jaar haar naam in ‘Vooruit’. Dat heeft voorzitter Conner Rousseau zopas bekendgemaakt via Instagram. Met de nieuwe naam wil de partij uitgroeien tot een hedendaagse beweging. “In december moet de operatie rond zijn en zullen we dan ook écht van naam veranderen”, zegt de voorzitter.
  [naar artikel]
 31. Voorzitter Conner Rousseau kondigt nieuwe partijnaam aan: SP.A wordt Vooruit (09/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  SP.A verandert nog dit jaar haar naam in ‘Vooruit’. Dat heeft voorzitter Conner Rousseau zopas bekendgemaakt via Instagram. Met de nieuwe naam wil de partij uitgroeien tot een hedendaagse beweging. “In december moet de operatie rond zijn en zullen we dan ook écht van naam veranderen”, zegt de voorzitter.
  [naar artikel]
 32. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau in video: "Ik struggle met mijn geaardheid, ik val minstens op de twee" (15/06/2023 - VRT NWS)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft in een YouTube-video verteld hoe hij worstelt met zijn geaardheid. "Ik weet het nog niet echt, maar ik val minstens op de twee", klinkt het. Even verderop zegt hij ook dat hij zich "opgejaagd wild" voelt. Volgens onze politiek journalist Ivan De Vadder gaat "het over geruchten waar hij niet dieper op ingaat".
  [naar artikel]
 33. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau foetert over uitblijven pensioendeal: “Iedereen moet water bij de wijn doen” (13/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau lanceert een oproep aan de coalitiepartners in de federale regering om “water bij de wijn” te doen om de pensioenen en de belastingen te hervormen. “Als deze regering er niet in slaagt akkoorden te vinden, zullen de extremen in 2024 enkel nog groter worden”, waarschuwde hij woensdag op Radio 1.
  [naar artikel]
 34. “Zot!”: agressieve man stormt af op Conner Rousseau tijdens nieuwjaarsreceptie van Vooruit (22/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  Op de nieuwjaarsreceptie van Vooruit in Sint-Niklaas heeft de politie een man onderschept die op voorzitter Conner Rousseau afstormde terwijl hij agressief taalgebruik hanteerde.
  [naar artikel]
 35. Margriet Hermans wees aanbod Vooruit-voorzitter Conner Rousseau af: "Ik ben te oud voor een politieke comeback" (29/06/2023 - VRT NWS)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft aan zangeres Margriet Hermans gevraagd om opnieuw in de politiek te stappen. "Fijn dat hij aan me denkt. Ik vind Conner ook heel capabel, maar ik heb vriendelijk bedankt. Ik word volgend jaar 70, ik wil dat niet meer." Eerder deze week klaagde Margriet Hermans nog dat de politiek te weinig rekening houdt met senioren.
  [naar artikel]
 36. Carl Devos analyseert scherpe uitspraken van Vooruit: “De fracties die Conner Rousseau minder steunen, blijven nu stil” (12/05/2023 - Express)
  De uitspraken van Vooruit over asiel en migratie, leeflonen en taallessen zijn scherper dan voorheen. Voorzitter Conner Rousseau vaart een opmerkelijke koers. Business AM vroeg aan Carl Devos, professor politicologie van de UGent, wat Vooruit hiermee hoopt te bereiken. Beluister hier het volledige gesprek met Carl Devos: De essentie: De forse uitspraken van Conner Rousseau […]
  [naar artikel]
 37. Conner Rousseau met monsterscore herverkozen als Vooruit-voorzitter: "Eerst onze partij hervormd, nu het land" (04/06/2023 - VRT NWS)
  Conner Rousseau kan met brede steun binnen zijn partij aan de verkiezingscampagne beginnen. De Vooruit-leden hebben hem vandaag met 95,6 procent van de stemmen opnieuw verkozen tot partijvoorzitter. Rousseau was de enige kandidaat om zichzelf op te volgen.
  [naar artikel]
 38. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau neemt bevoegdheden lokaal partijbestuur tijdelijk over (03/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Nationaal Vooruit-voorzitter Conner Rousseau neemt samen met federaal parlementslid Melissa Depraetere uit Harelbeke en provinciaal Vooruit-voorzitter Simon Bekaert uit Tielt tijdelijk de bevoegdheden van het bestuur van de plaatselijke partijafdeling in Torhout over. Een aanslepend conflict binnen de bestuursploeg ligt hiervan aan de basis. “Bij een positieve evaluatie eind september volgt een nieuwe bestuursverkiezing.”
  [naar artikel]
 39. Conner Rousseau en het Streisand-effect (30/09/2023 - Express)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau en mediareus DPG Media voeren een open oorlog. Kortgeding
  [naar artikel]
 40. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau foetert over uitblijven pensioendeal: “Had er gisteren al moeten zijn, iedereen moet water bij de wijn doen” (13/07/2022 - Het Nieuwsblad)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau lanceert een oproep aan de coalitiepartners in de federale regering om “water bij de wijn” te doen om de pensioenen en de belastingen te hervormen. “Als deze regering er niet in slaagt akkoorden te vinden, zullen de extremen in 2024 enkel nog groter worden”, waarschuwde hij woensdag op Radio 1.
  [naar artikel]
 41. Conner Rousseau komt uit de kast in opmerkelijke video: “Ik struggle met mijn geaardheid: ik ben minstens voor de twee” (15/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Conner Rousseau (30) heeft zich in een post op Instagram en filmpje via zijn Youtube-kanaal geout als biseksueel. De boodschap van de Vooruit-voorzitter komt er nadat er al wekenlang geruchten rond zijn privéleven circuleren.  
  [naar artikel]
 42. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau biedt wisselmeerderheden aan voor alle maatregelen die de koopkracht verhogen (28/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit wil vanuit de oppositie gedoogsteun geven aan alle dossiers die de koopkracht van burgers verhogen en de facturen willen verlagen. Dat zegt Conner Rousseau, de voorzitter van de partij.
  [naar artikel]
 43. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau met spoed opgenomen in het ziekenhuis (14/11/2021 - De Morgen)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau werd zaterdag, op zijn verjaardag, met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dat deelde hij zelf mee in een bericht op Facebook. Hij moet in december geopereerd worden wegens een cyste op de nieren.
  [naar artikel]
 44. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau hard voor ‘La Boum’-gangers: “Crapuleus gedrag” (02/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Conner Rousseau heeft geen enkel begrip voor de jongeren die zaterdag een robbertje uitvochten met de politie in en rond het Ter Kamerenbos in Brussel. “Crapuleus gedrag”, noemde de voorzitter van Vooruit het.
  [naar artikel]
 45. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau hard voor La Boum-gangers: “Crapuleus gedrag” (02/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Conner Rousseau heeft geen enkel begrip voor de jongeren die zaterdag een robbertje uitvochten met de politie in en rond het Ter Kamerenbos in Brussel. “Crapuleus gedrag”, noemde de voorzitter van Vooruit het.
  [naar artikel]
 46. Conner Rousseau is 30 en zit nu ook op YouTube: “Anti-establishment, terwijl hij zelf establishment is” (14/11/2022 - Het Nieuwsblad)
  Hij is sinds afgelopen weekend 30 geworden en trakteert zichzelf op een eigen YouTube-kanaal. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zet zo zijn zoektocht naar een nieuw en jong publiek voor de Vlaamse socialisten voort. In een atypische en ook vaak apolitieke stijl. “Anti-establishment, terwijl hij zelf establishment is”, zegt Fons Van Dyck, expert in politieke marketing.
  [naar artikel]
 47. Conner Rousseau is 30 en zit nu ook op YouTube: “Anti-establishment, terwijl hij zelf establishment is” (14/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hij is sinds afgelopen weekend 30 geworden en trakteert zichzelf op een eigen YouTube-kanaal. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau zet zo zijn zoektocht naar een nieuw en jong publiek voor de Vlaamse socialisten voort. In een atypische en ook vaak apolitieke stijl. “Anti-establishment, terwijl hij zelf establishment is”, zegt Fons Van Dyck, expert in politieke marketing.
  [naar artikel]
 48. LIVE. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau reageert in VTM NIEUWS op de Grote Peiling en het 'Conner-effect’ (21/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Grote Peiling van Het Laatste Nieuws, VTM Nieuws, RTL en Le Soir lijkt het Conner-effect voor het eerst te verzilveren in een peiling. Conner...
  [naar artikel]
 49. Conner Rousseau lanceert nieuwe naam ‘Vooruit’ (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag draagt sp.a de naam ‘Vooruit’. De nieuwe naam werd officieel gelanceerd door partijvoorzitter Conner Rousseau.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy