Geen suiker, geen koolhydraten, geen alcohol. En dat vier weken lang. Chefkok Piet Huysentruyt (59) onderging recent een crashdieet, nadat hij serieus wat was bijgekomen. “Plots woog ik 93,7 kilo voor 1,69 meter”, vertelt hij in ‘Dag Allemaal’. Al werd hij voor z’n extreme dieet serieus berispt door collega-kok Sandra Bekkari. Hij vertelt over z’n afvalrace én z’n nieuwe programma ‘SOS Piet XL’, dat woensdag voor het eerst te zien is op VTM. “Ik ben het duidelijk niet verleerd.” [naar artikel]
De winter is in het land en dat voel je in het weekmenu van onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman. Sandra maakt een hartverwarmend stoofpotje en speculaaskoekjes om je vingers bij af te likken, Piet schotelt cannelloni en rodekoolsalade met rolmops voor, terwijl Jelle Beeckman je laat wegdromen van zonniger oorden met Thaise noedels. Smakelijk! [naar artikel]
Elk jaar opnieuw duikt de keuzestress voor je feestmenu opnieuw op: ga je voor een viergangenmenu, een gourmet of toch maar raclette? HLN-chefs Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari stelden een toegankelijk, betaalbaar en volledig viergangenmenu voor jou samen, van hapje tot dessert, zodat het menu dit eindejaar al géén zorg meer is. Voor welke chef ga jij? [naar artikel]
Van veggie tot vlees én vis: dit weekmenu van onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman heeft voor ieder wat wils. Of waarom geen combinatie van vlees en vis? Piet combineert kip met heerlijke garnaaltjes: iets om van te smullen. Voor wie zin heeft in een gezond tussendoortje maakt Sandra Bekkari heerlijke brownies. Wedden dat je nooit meer 'normale' brownies verkiest als je deze hebt geproefd? Tot slot is er Jelle er to wrap up de week. Smakelijk! [naar artikel]
Laat die diners maar komen volgende week, want HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman weten je smaakpapillen opnieuw te verrassen. Van een klassieke ribeye en een winters dessert tot pittige gamba’s: niemand blijft met honger achter. Voor amper 18 euro zijn deze 5 maaltijden volgende week helemaal de jouwe. [naar artikel]
Geen inspiratie meer om te koken deze week? Haast je dan als de bliksem door dit HLN Eten-weekmenu van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman. Een hete bliksem, in de vorm van een ovenschotel bijvoorbeeld. Voor een betaalbaar prijsje verleid je iédere tafelgenoot tot het opsmikkelen van het bord tot het laatste druppeltje saus. [naar artikel]
Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]
Gourmet, raclette of een klassiek vijfgangenmenu: elk jaar opnieuw sta je voor hetzelfde dilemma tijdens de feestdagen. Daar brengen HLN-chefs Jelle Beeckman, Sandra Bekkari en Piet Huysentruyt verandering in dit jaar. Ze stelden elks een volledig feestmenu samen ter inspiratie. Huissommeliers Sofie Vanrafelghem en Sepideh Sedaghatnia voorzien aangepaste bier- en wijnpairings. Welk menu maak jij klaar dit eindejaar? [naar artikel]
Is jouw gevulde kalkoen altijd te droog? Of blijft je champagnesaus maar schiften? Grijp dan nu je kans en stel jouw prangende kookvraag aan HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman. [naar artikel]
Nu de temperaturen weer ietsje lager zijn is het soep- en stoofpotjesweer volop aangebroken. Onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman kozen daarom voor het weekmenu deze week herfstige klassiekers die ze voorzien van een eigen twist. Voor amper 18,60 euro kook je voor vier personen vijf gerechten. Aan tafel! [naar artikel]
Wie in de Vlaamse huiskamers op tafel kijkt, ziet dagelijks een mix van keukens verschijnen. Waar de ene zweert bij traditionele kost zoals blinde vinken, waagt de andere zich aan Indiase sferen door een curry klaar te maken. Ongeacht welke keuken je verkiest: onze HLN-chefs Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari stoomden weer een weekmenu klaar waar iedereen zich in kan vinden. Smakelijk! [naar artikel]
Elke dag een maaltijd op tafel toveren: het is niet altijd even evident. Gelukkig voorzien onze 3 HLN-chefs Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman elke week voldoende inspiratie om niet voor de zoveelste keer met de handen in het haar te zitten. Voor amper 23 euro tover je deze smakelijke gerechten op tafel. Snel klaar, betaalbaar én lekker? Dat klinkt als een succesrecept. [naar artikel]
Elke week duiken HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman hun keuken in zodat jij de week erna probleemloos vijf budgetvriendelijke maaltijden tevoorschijn kan toveren. Van de fried hot chicken burger van Jelle krijgt iedereen aan tafel het gegarandeerd warm en die Japanse hartige groentepannekoek met spitskool van Sandra wordt je nieuwe favoriete klassieker. Of ga je toch liever voor rosbief à la Piet Huysentruyt? [naar artikel]
Wekelijks 600.000 kijkers en dat tijdens het WK voetbal. Dat is meer dan genoeg om de comeback van Piet Huysentruyt (60) geslaagd te noemen. De chefkok nam nochtans een risico met zijn terugkeer. “Maar ik merkte dat ik meteen terug helemaal SOS Piet werd, het was als een schakelaar die ik aanzette”, zegt Huysentruyt, die ook vooruitblikt op de toekomst. Komt er een nieuw seizoen? “De tv-wereld is toch een stuk complexter geworden.” [naar artikel]
Piet Huysentruyt is helemaal terug op VTM met ‘SOS Piet XL’. Meer kookproblemen, in prime time en mét BV’s. Zo trekt hij deze week naar Gunther Levi van de Romeo’s die z’n pad thai niet op smaak krijgt. Showbits was bij de opname voor een blik achter de schermen. Wie van de Romeo’s kookt al eens en in wie ziet Piet Huysentruyt het meeste potentieel als chef-kok? Bekijk het in een nieuwe Showbits. [naar artikel]
Ben jij ook zo’n Sandra Bekkari fan? Goed nieuws, want vanaf nu vind je al haar recepten ook terug onder een icoontje op je smartphone. Vandaag lanceerde de tv-chef namelijk haar eigen app: De recepten van Sandra. Van Nooit meer Diëten 1 tot Family Food. In haar nieuwe app deelt voedingsdeskundige Sandra Bekkari meer dan […] Het bericht Sandra Bekkari bundelt haar culinair oeuvre in een app: De recepten van Sandra verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
“Ik weet niet hoeveel nieuwe knieën en heupen Peter Goossens al heeft, maar dat is het mij niet meer waard”. Piet Huysentruyt (60) geniet nu vooral van golfen en drummen in z’n nieuwe thuisland Zuid-Afrika, én van zijn rol als opa, vertelt hij in ‘Primo’. “Joshua is ondertussen al vijf maanden. ’t Is al een flinke kerel.” Op tv wil Piet nog één keer knallen. Vanaf zondag is hij terug te zien op VTM met nieuwe afleveringen van ‘SOS Piet XL’. [naar artikel]
Van de juiste oventemperatuur voor de kalkoen, tips om wild echt lekker klaar te maken, te natte gratin of chocomousse met brokjes: jullie kookproblemen stroomden de voorbije dagen binnen. Onze HLN-cheffen Piet Huysentruyt, Jelle Beeckman en Sandra Bekkari gaan ermee aan de slag en laten al jouw kookstress instant uit de keuken verdwijnen. “Dit vlees geeft een heerlijke wildsmaak aan je stoofpotje.” [naar artikel]
In ‘SOS Piet XL’ brengt Piet Huysentruyt na 15 jaar een bezoek aan zijn thuisstad Kuurne. Daar toont Eddy hem hoe hij nog steeds sabayon kan maken, zoals Piet hem dat jaren geleden voordeed. Maar in plaats van na afloop van het kokkerellen een antwoord te bieden op de vraag: “Wat hebben we vroeger geleerd?”, beslist Eddy om Piet een oorkonde te overhandigen, waarop een gedicht te lezen staat. In bovenstaande beelden is te zien hoe Piet na Eddy’s voordracht van het gedichtje in tranen uitbarst: “Het is vooral het stuk over Bomma...”, snift hij. [naar artikel]
Wekelijks 600.000 kijkers en dat tijdens het WK voetbal. Dat is meer dan genoeg om de comeback van Piet Huysentruyt (60) geslaagd te noemen. De chefkok nam nochtans een risico met zijn terugkeer. “Toch ben ik nooit zenuwachtig geweest voor een slecht resultaat”, zegt Huysentruyt die zijn agenda voor een nieuw seizoen vrij houdt. [naar artikel]
Piet Huysentruyt (60) is terug. Op tv met ‘SOS Piet’, maar ook in de boekhandel met ‘Piet gepeperd’ en ‘Piet ongezouten’. “Twee biografieën. De eerste in de vorm van recepten, de tweede in tekst. Boeken waarin ik alles vertel, een leven bestaande uit ups en downs. Iedereen kent de hoogtes, maar de laagtes wil ik nu ook delen. Allemaal. Anders zou het hypocriet zijn.” [naar artikel]
Chef-kok Piet Huysentruyt kruipt nog één keer in de rol van ‘SOS Piet’, in een laatste reeks van het gelijknamige tv-programma. “Om zijn 60ste verjaardag te vieren”, klinkt het in Het Laatste Nieuws. [naar artikel]
Ter gelegenheid van zijn zestigste verjaardag maakt Piet Huysentruyt z’n comeback bij VTM. Een terugkeer via de grote poort, nadat hij tien jaar geleden vervangen werd door Sofie Dumont. Meteen maakt hij van z’n legendarische programma ‘SOS Piet’ een XL-versie: “Het programma is langer, met meer kookitems, met BV’s om het extra te kruiden en met meer humor”, verduidelijkt Piet. Maar gaat die humor nog werken? “Ik heb nooit de bedoeling gehad om mensen uit te lachen. Als dat zo was, excuseer ik mij daarvoor”, vertelt Piet aan Jarne in een nieuwe Showbits. [naar artikel]
SOS Piet XL is vanaf woensdag 16 november te zien op VTM. Piet Huysentruyt helpt bekende en onbekende Vlamingen uit de nood in een eenmalig verjaardagsseizoen. De populaire tv-kok wordt binnenkort zestig jaar en mag daarom opnieuw zijn onsterfelijke slagzin bovenhalen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.