De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

1,35 miljard mensen tussen 12 en 34 jaar riskeren permanente gehoorschade

Gezond.be

22/11/2022 - 06:21

Volgens een nieuwe studie lopen 1,35 miljard jonge mensen tussen 12 en 34 jaar wereldwijd het risico op permanente gehoorschade. De reden is dat ze zichzelf te vaak en te lang blootstellen aan te luide muziek via hoofdtelefoons of oortjes en door het bezoeken van luide clubs, optredens en feestjes waar de muziek te hard […] Het bericht 1,35 miljard mensen tussen 12 en 34 jaar riskeren permanente gehoorschade verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Generatie potdoof: 1,35 miljard mensen tussen 12 en 34 jaar riskeren nu permanente gehoorschade (20/11/2022 - Express)
  Volgens een nieuwe studie lopen 1,35 miljard jonge mensen tussen 12 en 34 jaar wereldwijd het risico op permanente gehoorschade. De reden is dat ze zichzelf te vaak en te lang blootstellen aan te luide muziek via hoofdtelefoons of oortjes en door het bezoeken van luide clubs, optredens en feestjes waar de muziek te hard […]
  [naar artikel]
 2. Permanente gehoorschade bij meer dan twintig slachtoffers aanslag 22 maart (05/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Na de aanslagen in Brussel in 2016 werden 56 mensen voor gehoorschade behandeld in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA). 40 procent van hen houdt permanente klachten als gehoorverlies of tinnitus over aan de ontploffingen, meldt het UZA vrijdag.
  [naar artikel]
 3. Tinnitus: ‘Na 1 seconde kan u al gehoorschade oplopen als de muziek loeiend hard staat’ (28/06/2017 - De Standaard)
  Aan de vooravond van de start van Rock Werchter waarschuwt de Hoge Gezondheidsraad (HGR) voor de gevolgen van te luide muziek. Dat kan tot blijvende gehoorschade leiden en een permanente fluittoon. ‘Het is soms om gek van te worden’, zegt wie er mee te maken heeft.
  [naar artikel]
 4. Banken riskeren 6,5 miljard met bazooka (23/03/2020 - De Tijd)
  16:46 In een worstcasescenario riskeren de Belgische banken 6,5 miljard euro te verliezen aan het noodplan van 50 miljard euro dat werd uitgewerkt met de overheid en de Nationale Bank. Al kunnen de verlieze...
  [naar artikel]
 5. Dit kun je doen tegen gehoorschade en zo bescherm je je oren (30/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Premier Charles Michel heeft gehoorschade opgelopen bij de start van de 20 kilometer van Brussel. Hij volgt momenteel een aantal medische
  [naar artikel]
 6. Gooien van knalvuurwerk kan Antwerp-supporters twee jaar celstraf opleveren (16/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Twee Antwerp-supporters riskeren een celstraf van 2 jaar en 200 euro boete. Die straf hangt hen boven het hoofd omdat ze op 12 mei 2018 een voetzoeker afstaken in het Bosuilstadion voor de wedstrijd tegen Sint-Truiden. Tientallen aanwezigen liepen daar gehoorschade bij op.
  [naar artikel]
 7. Open Vld schiet mobiliteitsvoorstel van sp.a af: “Permanente knip zal leiden tot een permanente standstill” (27/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een permanente knip van de Leien én de Kaaien. Dat is een van de meest opvallende punten uit het stedelijk mobiliteitsplan dat Antwerps sp.a-voorzitter Tom Meeuws ruim een jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen heeft gelanceerd. Philippe De Backer, lijsttrekker van meerderheidspartij Open Vld, loopt allerminst warm voor het opvallende voorstel. “Een permanente knip zal leiden tot een permanente standstill voor de Antwerpenaren.
  [naar artikel]
 8. 'Nog te veel mensen zien nut van oordoppen niet in' (07/04/2019 - De Morgen)
  Deelde Laundry Day afgelopen zaterdag nu gratis oordopjes uit, of niet? Dat is de inzet van een discussie tussen een platform rond gehoorschade en de festivalorganisatie. Maar wordt het geen tijd dat mensen zélf hun verantwoordelijkheid nemen?
  [naar artikel]
 9. 'Nog te veel mensen zien nut van oordoppen niet in' (05/09/2017 - De Morgen)
  Deelde Laundry Day afgelopen zaterdag nu gratis oordopjes uit, of niet? Dat is de inzet van een discussie tussen een platform rond gehoorschade en de festivalorganisatie. Maar wordt het geen tijd dat mensen zélf hun verantwoordelijkheid nemen?
  [naar artikel]
 10. Groepsaankoop oordoppen moet gehoorschade voorkomen (21/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op dinsdag 22 maart om 19 uur vindt in Dorpscentrum Aud Lanker een infomoment plaats over gehoorbescherming en gehoorschade. De stad organiseert ook een groepsaankoop.
  [naar artikel]
 11. Lyon-doelman Anthony Lopes houdt geen gehoorschade over aan voetzoeker-incident (04/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Lyon-doelman Anthony Lopes heeft lichte, niet blijvende, gehoorschade opgelopen na het voetzoeker-incident zaterdagavond tijdens het duel tussen
  [naar artikel]
 12. Staatsgreep Myanmar: Betogers riskeren nu tot 20 jaar celstraf (15/02/2021 - Express)
  Mensen die op straat komen om te protesteren tegen de militaire staatsgreep in Myanmar en die de veiligheidstroepen hinderen, riskeren celstraffen tot 20 jaar. Dat meldt de BBC.  Het leger, dat begin deze maand een voorlopig einde maakte aan de lange transitie naar democratie van het Zuidoost-Aziatische land, heeft een reeks wetswijzigingen aangekondigd waarbij lange […] The post Staatsgreep Myanmar: Betogers riskeren nu tot 20 jaar celstraf appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 13. Money, money, money: Ecolo wil ‘universele uitkering’ voor mensen tussen de 18 en 25 jaar. Kostprijs? 3,2 miljard (14/12/2020 - Express)
  Het is geen helemaal nieuw voorstel, maar de top van de Franstalige groenen haalt het nog eens van onder het stof:... The post Money, money, money: Ecolo wil ‘universele uitkering’ voor mensen tussen de 18 en 25 jaar. Kostprijs? 3,2 miljard appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 14. Wetenschappers willen einde maken aan gehoorschade (20/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Gewervelde diersoorten kunnen bij gehoorschade nieuwe haarcellen aanmaken, waardoor ze weer perfect kunnen horen. Wetenschappers onderzoeken of
  [naar artikel]
 15. OPROEP: Hoe heeft u gehoorschade opgelopen, en welke impact heeft het op uw leven? Vertel ons uw verhaal (26/11/2019 - VRT NWS)
  Blijvende oorsuizingen na een concert of een avondje uit, gehoorverlies door een luide knal: steeds meer Vlamingen kampen met gehoorschade. De discussie rond geluidsnormen voor festivals, bioscopen of hoofdtelefoons leeft dan ook volop. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal: hoe heeft u gehoorschade opgelopen en hoe gaat u ermee om? Laat uw verhaal weten via onderstaand formulier, zet uw contactgegevens erbij, en misschien nemen we in de komende dagen contact op.
  [naar artikel]
 16. Inbrekers riskeren na straffen in 4 landen nu ook cel in ons land (27/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het openbaar ministerie heeft vrijdag in Hasselt vijf jaar cel gevraagd voor twee Albanese inbrekers van 43 en 45 jaar oud. Twee andere landgenoten (27 en 30 jaar oud) van de verdachten riskeren 40 maanden cel. Het parket acht ze verantwoordelijke voor de inbrakengolf tussen 30 maart en half mei vorig jaar die vooral Halen en Lummen teisterde.
  [naar artikel]
 17. Nieuw middel beschermt ratten en muizen tegen gehoorschade (09/03/2018 - VRT NWS)
  Onderzoekers hebben ontdekt dat het onderdrukken van een bepaald enzym ratten en muizen beschermt tegen gehoorschade door lawaai of geneesmiddelen. Het middel dat het enzym onderdrukt, verhindert het afsterven van de cellen in het binnenoor. De ontdekking heeft het potentieel om het gehoor van miljoenen mensen wereldwijd te redden, maar zover is het voorlopig nog niet.  
  [naar artikel]
 18. 4 miljard mensen praten via chat (27/05/2020 - Express)
  Instant messaging, chatten dus, kende vorig jaar wereldwijd 3,9 miljard gebruikers. Die populatie zal dit jaar met 9 procent verder... The post 4 miljard mensen praten via chat appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 19. Door legalisering Bitcoin in El Salvador riskeren betalingsverwerkers jaarlijks tot 1 miljard dollar aan inkomsten te verliezen (10/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Door legalisering Bitcoin in El Salvador riskeren betalingsverwerkers jaarlijks tot 1 miljard dollar aan inkomsten te verliezen Sinds dinsdag kunnen de inwoners van El Salvador Bitcoin (BTC) gebruiken als wettig betaalmiddel. Die legalisering kan betalingsverwerkers weliswaar in hun portefeuille treffen. De president van El Salvador Nayib Bukele schat dat de betalingverwerkers jaarlijks tot 400 miljoen euro kunnen verliezen. Een cryptospecialist verwacht dat dat bedrag kan oplopen tot 1 miljard dollar. De lancering […] Lees dit artikel: Door legalisering Bitcoin in El Salvador riskeren betalingsverwerkers jaarlijks tot 1 miljard dollar aan inkomsten te verliezen
  [naar artikel]
 20. Ook jonge kinderen lopen al gehoorschade op door te luide muziek: zo vermijd je het (17/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  BRUSSEL Dat jongeren moeten opletten voor tinnitus door te luide muziek, dat is ondertussen bekend. Maar intussen lopen ook lagereschoolkinderen al gehoorschade op, omdat ze steeds vroeger een koptelefoon of oortjes dragen zonder de risico’s ervan te kennen. Dus pleiten artsen voor meer sensibilisering bij 9- tot 12-jarigen. “Ze moeten vroeger gewaarschuwd worden, want als ze beginnen uit te gaan, zal hun gehoorschade nog erger worden.”
  [naar artikel]
 21. Gewapende overvallers van Borgloonse mutualiteit De Voorzorg riskeren tot 5 jaar cel (21/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 25-jarige man uit Riemst en een 32-jarige man uit Wellen die gewapend binnenvielen bij De Voorzorg in Borgloon en loketmedewerker Ludo Dedrij (62) onder schot hielden, riskeren een opsluiting van vijf jaar. Twee mededaders, waaronder de vriendin van een van de overvallers, riskeren vier jaar cel.
  [naar artikel]
 22. Tinnituspatiënt Arjen Lubach haalt uit naar de aanpak tegen gehoorschade: “Vooral bij jongeren gaat het steeds vaker mis” (27/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Arjen Lubach (43) haalde woensdagavond in zijn programma ‘De Avondshow’ hard uit naar de manier waarop er in Nederland wordt omgegaan met het aanpakken van gehoorschade. De presentator, die zelf al acht jaar aan tinnitus lijdt, vindt dat clubs en kroegen meer hun verantwoordelijkheid moeten nemen om het aantal Nederlanders met gehoorschade terug te schroeven. “Vooral bij jongeren gaat het steeds vaker mis”, beklaagt Lubach zich in het tien minuten durende item.
  [naar artikel]
 23. Prinses Astrid loopt geen gehoorschade op (30/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Prinses Astrid, die het startschot voor de 20 kilometer van Brussel afvuurde, heeft geen gehoorschade opgelopen. Ze is wel geschrokken van de
  [naar artikel]
 24. Michel loopt gehoorschade op door startschot (30/05/2017 - De Morgen)
  'Prinses schiet premier doof.' Toegegeven, het klinkt als een (slechte) roman én het is wat kort door de bocht. Feit is wel dat premier Charles Michel (MR) gehoorschade heeft opgelopen bij de start van de 20 kilometer van Brussel.
  [naar artikel]
 25. Rijkste mensen op aarde werden minder rijk in 2018: totaal verlies van 451 miljard (31/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De vijfhonderd rijkste mensen op aarde verloren dit jaar gezamenlijk 451 miljard dollar (omgerekend zo’n 394 miljard euro). Dat komt voornamelijk...
  [naar artikel]
 26. Twintigers riskeren tot een jaar cel voor handel in valse bankbiljetten (07/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zes twintigers uit Maasmechelen riskeren celstraffen tussen zes maanden en een jaar voor handel in valse bankbiljetten. Een van hen kocht de fake briefjes aan in Nederland om ze nadien aan zijn vrienden tegen een spotprijsje door te verkopen.
  [naar artikel]
 27. 3M komt tot een schikking van 6 miljard dollar voor slechte oordoppen (30/08/2023 - Express)
  Met de schikking wordt een juridische strijd van het bedrijf tegen zo’n 260.000 aanklachten van voornamelijk militairen beëindigd. Na het gebruik van de door hen gemaakte oordoppen zouden ze gehoorschade hebben opgelopen. Dat meldt CNN. In het nieuws: 3M betaalt een schikking van 6 miljard dollar. “De producten waar het in deze rechtszaak om gaat […]
  [naar artikel]
 28. Permanent noodfonds kost België bijna 3 miljard euro (13/04/2019 - De Morgen)
  Het permanente noodfonds voor wankele eurolanden kost België 2,75 miljard euro. Dat is de bijdrage in kapitaal die België de komende vijf jaar moet storten voor het Europees stabiliteitsmechanisme (ESM).
  [naar artikel]
 29. IJs op Zuidpool smelt steeds sneller, zeeniveau stijgt (13/06/2018 - De Tijd)
  20:07 Waar Antarctica dat tussen 1992 tot 2012 in doorsnede zowat 76 miljard ton per jaar ijs verloor, bedroeg dat tussen 2012 en 2017 gemiddeld 219 miljard ton per jaar of bijna drie keer zoveel.
  [naar artikel]
 30. FT buitenland. Meer dan miljard mensen keek naar WK-finale - Lukaku krijgt week vrij bij Manchester United (21/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De finale van het WK in Rusland tussen Frankrijk en Kroatië is wereldwijd bekeken door 1,12 miljard mensen. Volgens de Wereldvoetbalbond (FIFA)...
  [naar artikel]
 31. Nederlanders riskeren tot 2 jaar voor cannabisplantage met 940 plantjes in Tongeren (04/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vijf Nederlanders en een man uit Tessenderlo riskeren celstraffen tussen twaalf maanden en twee jaar voor het opstellen van een cannabisplantage in Tongeren. In totaal werden er 940 plantjes gekweekt. “Dit zijn niet de grote mannen, de echte dealers zitten in Nederland”, zo klonk het bij de verdediging.
  [naar artikel]
 32. China biedt Elon Musk permanente verblijfsvergunning (10/01/2019 - Metro)
  De Chinese premier Li Keqiang heeft Elon Musk, de topman van de Amerikaanse fabrikant van elektrische wagens Tesla, een permanente verblijfsvergunning aangeboden, enkele dagen na de start van de bouw van een grote Tesla-fabriek in Shanghai. Als Musk zou ingaan op het aanbod, vervoegt hij een select clubje buitenlanders die een Chinese “groene kaart” gekregen hebben, onder wie Nobelprijswinnaars en een voormalig NBA-speler. Pas in 2016 werd de kaap van de 10.000 buitenlanders met zo’n permanente verblijfsvergunning gehaald, aldus de krant China Daily. Ter vergelijking: in de Verenigde Staten ontvingen enkel in 2017 meer dan een miljoen mensen een permanente verblijfsvergunning. Bron: Belga   Het bericht China biedt Elon Musk permanente verblijfsvergunning verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Opeens wil iedereen permanente juwelen. Wat zijn dat? “Je laat letterlijk de band vereeuwigen” (12/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Permanente make-up kenden we al. Maar nu ben je helemaal hip als je permanente juwelen draagt. De video’s van mensen die de uiteinden van hun armband aan elkaar te laten lassen, volgen elkaar in sneltempo op. Ook bij ons doet de nieuwe trend het goed. “Al mijn dagen zitten volledig volgeboekt”, vertelt Margot Verhille, die met haar juwelenmerk Passero de forever bracelets ook in ons land introduceert.
  [naar artikel]
 34. Tientallen slachtoffers aanslagen 22/3 liepen blijvende gehoorschade op (05/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de aanslagen op Brussels Airport en metrostation Maalbeek op 22 maart 2016 hebben tientallen slachtoffers blijvende gehoorschade opgelopen....
  [naar artikel]
 35. Tachtiger overvallen in appartement in Ranst, beklaagden riskeren tot vijf jaar cel (03/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Drie verdachten van een gewelddadige overval op een tachtiger in Ranst riskeren celstraffen tot vijf jaar. Een van de beklaagden moest nog achterstallige huur aan het slachtoffer betalen. “Hij werd plots verrast door drie mensen aan zijn bed.”
  [naar artikel]
 36. Vervangen we examens straks door permanente evaluatie in het middelbaar? (06/03/2019 - Knack)
  Over permanente evaluaties - zonder examens, toetsen of punten - is veel te doen in het secundair onderwijs. In de praktijk loopt het niet zo'n vaart. 'Permanente evaluatie levert juist méér cijfers op.'
  [naar artikel]
 37. Meer dan een miljard mensen bekeken WK-finale (21/12/2018 - Metro)
  De finale van het voorbije WK voetbal in Rusland tussen Frankrijk en Kroatië (4-2) is wereldwijd bekeken door 1,12 miljard mensen. Dat heeft de Wereldvoetbalbond (FIFA) vandaag bekendgemaakt. Volgens het persbericht heeft meer dan de helft van de wereldbevolking minstens een minuut van het WK gevolgd. Volgens de FIFA bekeken 3,572 miljard mensen het WK, dat is meer dan de helft van de wereldbevolking van vier jaar of ouder. “3,262 miljard personen bekeken thuis op hun tv-toestel ten minste één minuut van het WK”, zo klinkt het. “Naar schatting 309,7 miljoen mensen bekeken de wedstrijden op digitale platforms, op publieke plaatsen of in cafés of restaurants.” Gemiddeld keken 119 miljoen mensen live naar de 64 WK-wedstrijden, besluit de FIFA. De Rode Duivels veroverden het brons op het WK, nadat ze in de halve finales met 1-0 verloren van Frankrijk. In de wedstrijd om de derde plaats wonnen Eden Hazard en co met 2-0 van Engeland. bron: Belga Het bericht Meer dan een miljard mensen bekeken WK-finale verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Werkstraf voor man die korpschef sloeg en gehoorschade toebracht (11/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een man uit Merelbeke die de korpschef van de lokale politiezone Rhode & Schelde sloeg tijdens een evenement van Stan Van Samang in Balegem, is veroordeeld tot een werkstraf van 100 uur. Dat heeft de correctionele rechtbank van Gent beslist. De korpschef, die blijvende gehoorschade opliep, krijgt een schadevergoeding.
  [naar artikel]
 39. Groepsverkrachters 17-jarige riskeren tot vijf jaar cel (04/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De vier meerderjarigen die vorig jaar deelnamen aan de groepsverkrachting van een 17-jarig meisje uit Oostende riskeren tot vijf jaar cel. Twee
  [naar artikel]
 40. Eerste heroïnelab van het land lag in Lanaken: zes Iraniërs riskeren negen jaar cel (06/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zes mannen, waaronder een oom en enkele neven, van Iraanse origine riskeren celstraffen tussen vier en negen jaar voor het uitbaten van een groot heroïnelabo in Lanaken en het internationaal verhandelen van de zelfgemaakte harddrug. De mannen zouden samen een winst van 2,1 miljoen euro hebben opgestreken. De geldboetes kunnen oplopen tot 40.000 euro.
  [naar artikel]
 41. Oordoppen op maat: welke korting krijg je via het ziekenfonds? (26/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ook deze zomer gaat er geen weekend voorbij of je kan wel ergens een festival bijwonen. Om te genieten zonder risico op permanente gehoorschade, draag je het best oordoppen op maat. Goedkoop zijn die niet, maar ze bieden de beste bescherming zonder dat je aan klankkwaliteit inboet. Bovendien helpt je ziekenfonds je een handje. Spaargids.be geeft een overzicht van de kortingen die je mag verwachten.
  [naar artikel]
 42. 44.000 ruitenwissers en 44 ton metaal gestolen: 4 magazijniers riskeren celstraf (15/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vier magazijniers van het logistiek bedrijf Deufol in Tienen riskeren tussen 9 en 12 maanden cel voor diefstal bij hun voormalige werkgever. Er
  [naar artikel]
 43. Amerikanen kopen voor 9 miljard aan spullen op Black Friday (27/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Winkeliers hebben op Black Friday, de belangrijkste dag in het jaar voor de omzet van de retailsector, tussen de 8,8 miljard en 9,2 miljard dollar aan goederen verkocht, verwacht marktonderzoeker Adobe Analytics. Vrijdagavond (lokale tijd) hadden consumenten al 6,6 miljard dollar uitgegeven, omgerekend 5,8 miljard euro.
  [naar artikel]
 44. Hitte jaagt binnen 50 jaar 1 miljard mensen op de vlucht: grote delen van de wereld onleefbaar (06/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Over amper 50 jaar dreigen minstens 1 miljard mensen te moeten verhuizen omdat het in hun woongebied even warm is als in de Sahara, zo zegt een panel van internationale wetenschappers. “Een migratie van die proportie is nooit eerder gezien”, waarschuwen ze.
  [naar artikel]
 45. Link tussen gehoorschade en dementie: 'Stel een hoorapparaat niet uit' (25/10/2018 - Knack)
  Een bril dragen vinden de meeste mensen geen probleem, maar op een hoorapparaat rust nog altijd een taboe. Ten onrechte, vindt neus-keel-oorspecialist Vincent Van Rompaey van het UZA. Hoorapparaten kunnen zelfs de kans op dementie verminderen.
  [naar artikel]
 46. Man die tien miljard mensen wil voeden, wereldondernemer van het jaar (11/06/2017 - De Tijd)
  08:35 Murad Al-Katib uit Canada is de 'wereldondernemer van het Jaar 2017'. Met zijn bedrijf AGT Food gaat hij de uitdaging aan proteïnen te kunnen leveren voor een wereld met tien miljard mensen.
  [naar artikel]
 47. Oordoppen nodig tijdens de festivals? Deze korting krijg je via het ziekenfonds (25/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ook deze zomer gaat er geen week(end) voorbij of je kan wel ergens een festival of concert bijwonen. Om te genieten zonder risico op permanente gehoorschade, draag je het best oordoppen op maat. Goedkoop zijn die niet, maar ze bieden de beste bescherming zonder dat je aan klankkwaliteit inboet. Bovendien helpt je mutualiteit je een handje. Spaargids.be geeft een overzicht van de kortingen die je mag verwachten.
  [naar artikel]
 48. Beerschot Wilrijk-fan loopt gehoorschade op door voetzoeker in eigen supportersvak (29/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk-supporter Jimmy de Jonge heeft gehoorschade opgelopen door een voetzoeker die afgelopen zaterdag ontplofte tijdens de match tegen KV Mechelen op het Kiel. De politie is op zoek naar de gooier van die voetzoeker.
  [naar artikel]
 49. Defecte boiler veroorzaakt gasontploffing: bewoner loopt gehoorschade op, woning onbewoonbaar (05/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een defecte boiler veroorzaakte zaterdagavond een gasontploffing in een woning aan de Mechelsesteenweg in Lier. De aanwezige bewoner liep hierbij gehoorschade op.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy