De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Vangst van de dag: jas met reflecterende elementen van Falke

Gezond.be

23/11/2022 - 06:07

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: een windproof en waterafstotende jas met reflecterende elementen van het Duitse merk Falke. Houd je van een stevige herfstwandeling of ga je ook in de winter regelmatig hardlopen? Dan is deze jas van Falke […] Het bericht Vangst van de dag: jas met reflecterende elementen van Falke verscheen eerst op Gezond.be.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GEZOND.BE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Corona brengt transfer van Falke Vandecaetsbeek in stroomversnelling (03/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Falke Vandecaetsbeek voetbalt volgend seizoen twee reeksen hoger bij Spouwen-Mopertingen. De bijna 22-jarige centrale verdediger van eersteprovincialer Torpedo gaat zo op een niveau aan de slag dat meer overeenkomt met zijn kwaliteiten.
  [naar artikel]
 2. Reflecterende huisnummers voor alle 3.775 Kortessemse woningen (19/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  De gemeente Kortessem start met de verdeling van reflecterende huisnummers. De inwoners krijgen die met de post opgestuurd.
  [naar artikel]
 3. Riemstenaren krijgen reflecterende huisnummers (18/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op verzoek van de hulpdiensten en bpost zal het gemeentebestuur van Riemst in september alle woningen voorzien van reflecterende huisnummers. Dat moet het terugvinden van een adres bij duisternis vergemakkelijken.
  [naar artikel]
 4. Falke Vandecaetsbeek van Belisia verloor bijna tien kilo en is nu succesvol op twee fronten (25/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Falke Vandecaetsbeek - volgende week 23 - zette in het veldvoetbal met succes de stap van eerste provinciale (Torpedo) naar tweede afdeling (Belisia) en speelt met zaalvoetbalclub PIBO Hoeselt voor de titel in tweede nationale. Voetballersgeluk.
  [naar artikel]
 5. Zijn reflecterende fietsstroken de toekomst? Uitproberen kan in Dendermonde (22/08/2017 - De Redactie)
  Dendermonde heeft als eerste stad in ons land een reflecterende fietsstrook. De teststrook is in appelblauwzeegroen geverfd en zou zowel overdag als 's nachts goed zichtbaar zijn. 
  [naar artikel]
 6. Falke (Sporting Pelt) gebrand op zege tegen ex-club: “In onze sporthal mag het niet fout lopen” (29/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Elf jaar moesten ze in Pelt op een overwinning tegen Bocholt wachten. Vorig weekend was het eindelijk zover. “Dat was genieten”, geeft Tommie Falke aan. “Maar dat vraagt om bevestiging tegen mijn ex-club Hurry Up.”
  [naar artikel]
 7. Nieuw in België: het reflecterende fietspad (22/08/2017 - De Standaard)
  Polen had er al één, net als Algerije. En nu ook Vlaanderen: een fietspad dat ’s nachts licht geeft. Mooi is zo’n appelblauwzeegroene strook overdag niet, veilig wel. Of dat zoekt Dendermonde toch uit met een proefproject. 'De okerkleurige fietspaden zijn bij regenweer of ’s nachts moeilijk zichtbaar, zo’n reflecterende strook is duidelijker.'
  [naar artikel]
 8. Nieuw in België: het reflecterende fietspad (22/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Polen had er al één, net als Algerije. En nu ook Vlaanderen: een fietspad dat ’s nachts licht geeft. Mooi is zo’n appelblauwzeegroene strook overdag niet, veilig wel. Of dat zoekt Dendermonde toch uit met een proefproject. “De okerkleurige fietspaden zijn bij regenweer of ’s nachts moeilijk zichtbaar, zo’n reflecterende strook is duidelijker.”
  [naar artikel]
 9. Nieuw in België: het reflecterende fietspad (22/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dendermonde Polen had er al één, net als Algerije. En nu ook Vlaanderen: een fietspad dat ’s nachts licht geeft. Mooi is zo’n appelblauwzeegroene strook niet, veilig wel. Of dat zoekt Dendermonde toch uit met een proefproject. “De okerkleurige fietspaden zijn bij regenweer of ’s nachts moeilijk zichtbaar, zo’n reflecterende strook is duidelijker.”
  [naar artikel]
 10. Hasselt pakt uit met reflecterende huisnummers: “Zichtbaarheid is van levensbelang” (15/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  De stad Hasselt telt ongeveer 30.000 brievenbussen. “Daarvan is één op drie uitgerust met een huisnummer dat slecht leesbaar is, of heeft er zelfs geen”, zegt burgemeester Steven Vandeput (N-VA). “Daarom nu een campagne met gratis reflecterende huisnummers voor iedereen.”
  [naar artikel]
 11. Gemeente Roosdaal deelt reflecterende huisnummers uit aan inwoners: "Van levensbelang tijdens dringende interventies" (23/09/2021 - VRT NWS)
  Het gemeentebestuur van Roosdaal deelt gratis reflecterende huisnummers aan haar inwoners. De gemeente doet dit om de zichtbaarheid van de huisnummers te verhogen. "Een goed leesbaar huisnummer is bij dringende interventies van de hulpdiensten van levensbelang."
  [naar artikel]
 12. Wegpolitie doet bijzondere vangst bij routinecontrole: “Negentien giftige adders, een ratelslang en een boompython” (11/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De wegpolitie heeft zondag een bijzondere vangst gedaan. In een wagen troffen agenten twintig slangen aan. Negentien ervan bleken giftig.
  [naar artikel]
 13. 3 cruciale elementen die uw succes bepalen (30/12/2020 - Express)
  Hoe word je succesvol in je carrière? Volgens coach Dan Miller van 48 Days zijn er drie cruciale elementen die... The post 3 cruciale elementen die uw succes bepalen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 14. Visser gaat de strijd aan met drie meter lange krokodil die zijn vangst wil stelen (01/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Gaan vissen in Australië is niet de rustgevende hobby die het in onze contreien kan zijn, maar eindigt regelmatig in een titanenstrijd met een of ander roofdier. Dat kan de Australische man in bovenstaande video beamen nadat hij fel moest vechten om zijn vangst binnen te halen.
  [naar artikel]
 15. Falke en Andries in Herk-de-Stad (05/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Andries Vandebroeck (30) uit Spalbeek, leraar in Sint-Ferdinand in Lummen.
  [naar artikel]
 16. Deze visser kon zijn ogen niet geloven toen hij zag wat er in de muil van zijn vangst zat (26/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Visser Monroe Mackinney was zodanig geschrokken van wat er in de muil van zijn vangst zat dat hij de vis bijna weer het water in gooide. Net op tijd bedacht hij zich en nam hij toch een foto van de mol die nog in de mond van de vis zat. Die foto ging meteen de wereld rond.
  [naar artikel]
 17. Deze visser kon zijn ogen niet geloven toen hij zag wat er in de muil van zijn vangst zat (27/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Visser Monroe Mackinney was zodanig geschrokken van wat er in de muil van zijn vangst zat dat hij de vis bijna weer het water in gooide. Net op tijd bedacht hij zich en nam hij toch een foto van de mol die nog in de mond van de vis zat. Die foto ging meteen de wereld rond.
  [naar artikel]
 18. Vissers halen grote vangst binnen maar die is niet wat ze hadden verwacht (05/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het werd een schokkende vangst voor visser Nicholas Gray toen hij samen met zijn broer en nonkel aan het vissen was op zalm. De jongeman had duidelijk een grote vis beet. Maar wat hij te zien krijg toen de lijn boven water kwam, had hij nooit durven denken.
  [naar artikel]
 19. 18.000 xtc-pillen in postpakket uit België: grootste vangst ooit in Sri Lanka (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op Sri Lanka, een eilandstaat in de Indische Oceaan, zijn 18.000 xtc-pillen ontdekt in een postpakket met kattenvoeding dat vanuit ons land was verstuurd. Het ging in totaal om negen kilo partydrugs, de grootste xtc-vangst ooit in het Zuid-Aziatische land.
  [naar artikel]
 20. Vangst van de dag: de Womanizer OG (09/11/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de OG G-spotvibrator met Pleasure Air-functie van Womanizer. De Womanizer OG is het allereerste seksspeeltje met luchtdrukvibraties voor je G-spot. De vibrator werd speciaal ontworpen om de extreem gevoelige zone in je vagina te bereiken […] Het bericht Vangst van de dag: de Womanizer OG verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 21. Politiezone Brussel-West doet fikse vangst: kilo’s drugs, massa’s cash, vuurwapens, én luxeauto’s (23/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De politiezone Brussel-West heeft een behoorlijke vangst kunnen doen in Etterbeek. Bij een dealer thuis werden vuurwapens, oorlogsmunitie, verschillende drugs en meer dan 100.000 euro cash aangetroffen. De hoofdverdachte moest ook de sleutels van zijn zes luxewagens inleveren.
  [naar artikel]
 22. Reusachtige mensenhaai stalkt vissersbootje en steelt vangst (13/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vissers komen wel vaker haaien tegen als ze de woeste baren trotseren om hun dagelijkse vangst binnen te halen, maar een mensenhaai van meer dan vier meter lang kom je niet elke dag tegen. De kolossale haai verraste enkele vissers voor de kust van Florida en stalkte hun kleine vissersbootje, tot hij er uiteindelijk vandoor ging met een vis die de mannen net hadden gevangen.
  [naar artikel]
 23. Visser doet opmerkelijke vangst en hijst kilo cocaïne aan boord (12/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een Amerikaanse visser haalde vorige week woensdag een kanjer binnen voor de kust van Miami, maar het was niet de grote vis waarop hij had gehoopt. Eens de visser het bruine pakket aan boord had gehesen, zag hij tot zijn verbazing dat zijn vangst van de dag iets was dat hij nog nooit in zijn netten had ontdekt: een kilo cocaïne.
  [naar artikel]
 24. Grootste maatjesleverancier in België tevreden over eerste maatjes: "Lastige vangst, maar heel lekker" (16/06/2021 - VRT NWS)
  Het bedrijf Gilco uit Evergem is de enige grote maatjesleverancier in België. Door de start van het maatjesseizoen draait de fabriek er op volle toeren. “Verschillende factoren maakten de vangst wat moeilijker dit jaar, maar we hebben opnieuw lekkere verse maatjes”, vertelt Caroline De Rue van Gilco.
  [naar artikel]
 25. Kajakker moet vangst delen met hongerige haaien die vis uit zijn handen proberen graaien: “Ze vielen plots aan” (16/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaan Connor Walsh trekt er regelmatig met zijn kajak op uit om te vissen voor de kust van Hawaï. In augustus beleefde hij een bang momentje toen hij een 20 kilogram zware tonijn aan de haak sloeg, maar ontdekt dat hij niet de enige was die op de vis aasde. Drie hongerige haaien wilden zijn vangst stelen, beten er stukken uit en probeerden de tonijn uit zijn hand te graaien toen hij zijn vangst bovenhaalde. “Ze vielen plots aan”, aldus Connor, die alles filmde en nu de wereld rondgaat met de beelden. ”Het was redelijk beangstigend dat iets mijn vis in twee had gescheurd.”
  [naar artikel]
 26. VIDEO. Vissers hopen op de vangst van de dag, maar dat draait anders uit dan gedacht (27/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Deze Russische vissers waren in hun nopjes toen ze een overvol visnet naar boven hesen, maar kregen plots de verrassing van hun leven. Toen ze hun vangst wilden bekijken en het net leegmaakten, kwam een reusachtige zeeleeuw tevoorschijn. Het dier bleef opmerkelijk kalm en leek eerder nieuwsgierig dan bang, voordat hij zich liet wegjagen en weer het ruime sop koos.
  [naar artikel]
 27. VIDEO. Vissers hopen op de vangst van de dag, maar dat draait anders uit dan gedacht (27/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Deze Russische vissers waren in hun nopjes toen ze een overvol visnet naar boven hesen, maar kregen plots de verrassing van hun leven. Toen ze hun vangst wilden bekijken en het net leegmaakten, kwam een reusachtige zeeleeuw tevoorschijn. Het dier bleef opmerkelijk kalm en leek eerder nieuwsgierig dan bang, voordat hij zich liet wegjagen en weer het ruime sop koos.
  [naar artikel]
 28. Futsalspeler blijft aangehouden in drugsdossier: “Hij betwist betrokkenheid” (05/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De raadkamer heeft dinsdag de aanhouding van futsalspeler Yassin E.M. (25) bevestigd, hij blijft dus nog een maand in de cel. E.M. wordt ervan verdacht deel uitgemaakt te hebben van een drugsbende die betrokken was bij zeker twee mislukte uithalingen van grote partijen cocaïne. De speurders linken een vangst van 317 kilogram cocaïne in juni 2018 en een vangst van 2,4 ton coke in december 2018 aan de bende. E.M. wordt de rol van tussenpersoon toegedicht.
  [naar artikel]
 29. Vangst van de dag: de najaarscollectie van Mepal (07/12/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de najaarscollectie van het Nederlandse merk Mepal. Met Nordic Lila en Nordig Sage introduceert Mepal dit najaar twee nieuwe trendkleuren die je keukenkast in een wip zullen opfleuren. Ook nieuw: de multifunctionele Circula Multikom, waarin […] Het bericht Vangst van de dag: de najaarscollectie van Mepal verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 30. Brandweer moet opnieuw uitrukken voor exotisch dier: “Nog even en we kunnen een zoo starten” (31/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  “Nog even en we kunnen een zoo starten in Asse”, klinkt het al her en der na de tweede exotische vangst van de Brandweerzone Brabant-West op enkele dagen tijd. Na de eerdere vangst afgelopen woensdag van een koningspython in het Kerremansbos in Zellik, moest de brandweerpost van Asse zondagnamiddag opnieuw uitrukken. Deze keer om een exotische hagedis te vangen langs een fietspad aan de Velm in Mollem.
  [naar artikel]
 31. Canadeze ganzen dreigen voor miljoenen euro schade aan te richten, maar vangst kan dat voorkomen (06/02/2018 - VRT NWS)
  Als Canadese ganzen in Vlaanderen ongestoord hun gang kunnen gaan, dan zullen ze tegen 2050 voor minstens 20 miljoen euro schade hebben aangericht aan landbouw en waterplassen. Dat hebben economen en biologen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek berekend. Ze pleiten er daarom voor de populatie via vangst onder controle te houden.
  [naar artikel]
 32. 2 dode apen en 3 kilogram krokodillenvlees: dit is de vangst van operatie "Thunder" op Brussels Airport (09/11/2020 - VRT NWS)
  De douane op de luchthaven van Zaventem heeft bij een grote controleactie vorige maand 2 dode apen en 3 kilogram krokodillenvlees onderschept. De vangst pastte binnen de jaarlijkse internationale douaneactie genaamd "Thunder". Er werden 72 mensen gecontroleerd, in totaal werd er meer dan 1 ton aan dierlijke producten in beslag genomen.
  [naar artikel]
 33. Deze elementen helpen politie (03/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  VTM NIEUWS-journalist Jelle Frencken legt uit welke elementen in het filmpje de politie kunnen helpen in het onderzoek.
  [naar artikel]
 34. Sportvis­kam­pi­oen betrapt op moment dat hij vangst verzwaart met loden gewichtjes (03/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ophef in de wereld van de sportvisserij, nadat de professionele sportvisser Jake Runyan en zijn partner Chase Cominsky, de aanvankelijke winnaars van het vistoernooi van Cleveland, betrapt werden op valsspelen. De twee verzwaarden hun vangst met loden gewichtjes en vulden hun vissen voor de weging op met kleinere visjes om ze nog steviger te doen lijken. Na de ontdekking werd Runyan uitgejouwd door toeschouwers, zoals te zien is in een filmpje dat op internet viraal gaat.
  [naar artikel]
 35. Vangst van de dag: de Kerst- en Gourmetboxen van HelloFresh (30/11/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Kerst- en Gourmetboxen van HelloFresh. De Kerst- en Gourmetboxen van HelloFresh bevatten alles wat je nodig hebt voor een viergangenmenu of avondje gourmetten: van verse ingrediënten tot een handige kookplanning en makkelijke receptkaarten. Jij […] Het bericht Vangst van de dag: de Kerst- en Gourmetboxen van HelloFresh verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 36. Van Apenschedels tot Zebravlees: wereldwijde actie tegen illegale handel in dieren levert ongeziene vangst op (21/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Operatie Thunderstorm. Een wereldwijde politie­actie in de strijd tegen de illegale handel van wilde dieren heeft een ongeziene vangst opgeleverd. 27.000 reptielen werden in beslag genomen, net als vlees van olifanten, krokodillen en zebra’s. Er werden zelfs karkassen van beschermde dieren zoals ijs­beren en bavianen onderschept.
  [naar artikel]
 37. Boszoektocht, met kattenogen op Smeetshof (08/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De vijfde editie van de boszoektocht wordt opnieuw een spannende avond in het donker en met reflecterende pijltjes als wegwijzer.
  [naar artikel]
 38. ‘Ik hoop dat de kleinkinderen zeggen: reflecterende fietspaden, waren die er dan niet altijd?’ (21/10/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/xU4gf19HVpPd2DeZ3ZgNlqxUvko/diocontent/113443139/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 39. Vangst van de dag: de Fresh & Festive-feestcollectie van bloomon (16/11/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de feestcollectie van bloomon. Van stijlvolle verse boeketten en bijpassende vazen tot luxueuze droogbloemen op een voetstuk: in de online winkel van bloomon vind je dit eindejaar de allermooiste bloemen om jouw feestelijke momenten mee […] Het bericht Vangst van de dag: de Fresh & Festive-feestcollectie van bloomon verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 40. Spaanse politie doet grootste vangst ooit van synthetische drugs (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Spaanse politie heeft de belangrijkste internationale drugsorganisatie opgerold die zich in het land bezighield met het maken en verspreiden van xtc en andere synthetische drugs. Elf mensen werden opgepakt, onder wie de Nederlandse leider van het netwerk. Acht verdachten zijn vastgezet. De autoriteiten hebben 827.000 xtc-pillen in beslag genomen in wat ze de grootste vangst ooit noemen van synthetische drugs. Dat meldden de Guardia Civil en de nationale politie.
  [naar artikel]
 41. Sportviskampioen verzwaart vangst met loden gewichtjes en wordt uitgejouwd door publiek (03/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ophef in de wereld van de sportvisserij, nadat de professionele sportvisser Jake Runyan en zijn partner Chase Cominsky, de aanvankelijke winnaars van het vistoernooi van Cleveland, betrapt werden op valsspelen. De twee verzwaarden hun vangst met loden gewichtjes en vulden hun vissen voor de weging op met kleinere visjes om ze nog steviger te doen lijken. Na de ontdekking werd Runyan uitgejouwd door toeschouwers, zoals te zien is in een filmpje dat op internet viraal gaat.
  [naar artikel]
 42. Vangst van de dag: het limited edition Essential-bed van Auping (08/11/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: het limited edition Essential-bed van Auping in de kleur Sunny Yellow. Tien jaar geleden lanceerde Auping met deze Essential het allereerste volledig recycleerbare bed ter wereld. Om die verjaardag te vieren, brengt het Nederlandse […] Het bericht Vangst van de dag: het limited edition Essential-bed van Auping verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 43. Brexit: May legt geen nieuwe elementen op tafel (17/10/2018 - Knack)
  De Britse eerste minister Theresa May heeft tijdens haar tussenkomst op de Europese top geen nieuwe elementen aangedragen die tot een doorbraak in de brexitonderhandelingen zouden kunnen leiden. Dat zegt Antonio Tajani, de voorzitter van het Europees Parlement.
  [naar artikel]
 44. VIDEO. Voortuin met 8.000 champagneflessen aangelegd in Temse (30/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een voortuin die bestaat uit bijna 8.000 champagneflessen en reflecterende hekjes. Het is eens iets anders dan een grasperkje.
  [naar artikel]
 45. VIDEO. Voortuin met 8.000 champagneflessen aangelegd in Temse (30/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een voortuin die bestaat uit bijna 8.000 champagneflessen en reflecterende hekjes. Het is eens iets anders dan een grasperkje.
  [naar artikel]
 46. "Ik hoop dat de kleinkinderen zeggen: reflecterende fietspaden, waren die er dan niet altijd?" (21/10/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/iPPrj28mhlgVkbBBL3QgOfkujQE/diocontent/113443082/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 47. Nieuw in ons land: de reflecterende fietsstrook (22/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Met een nieuw soort fietssuggestiestrook in de Rosstraat in Baasrode is Dendermonde toe aan een primeur voor België. Voor de allereerste keer is
  [naar artikel]
 48. Traditionele eerste vangst Hollandse maatjes gaat naar Duitse klinieken die Nederlandse coronapatiënten opvingen (12/06/2020 - Express)
  Door een tekort aan bedden op intensieve zorgen werden de afgelopen maanden veel Nederlandse Covid-19-patiënten in naburige Duitse ziekenhuizen opgenomen.... The post Traditionele eerste vangst Hollandse maatjes gaat naar Duitse klinieken die Nederlandse coronapatiënten opvingen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 49. Nieuwe elementen in bekende Franse moordzaak van bijna honderd jaar oud (25/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Frankrijk zijn dit weekend nieuwe elementen opgedoken in een moordzaak van bijna een eeuw oud. De affaire 'Seznec' geldt er als één van de...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy