De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘Wanneer koopt Fernard Huts de Eiffeltoren?’

Knack

24/11/2022 - 05:16

Gisteren stelde Fernand Huts zijn nieuwe Boerentoren voor. Onze reporter is niet onder de indruk. ‘Als Monumentenzorg deze hilarische farce straks goedkeurt, kan het zichzelf net zo goed opheffen.’ The post ‘Wanneer koopt Fernard Huts de Eiffeltoren?’ appeared first on Knack.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Kunststichting Fernand Huts koopt eeuwenoude naakte ‘tuinkabouter’ (04/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Phoebus Foundation, de kunststichting van ondernemer Fernand Huts, heeft een opvallende aankoop gedaan. Tijdens een veiling bracht ze met bijna 12.000 euro het hoogste bod uit op een eeuwenoud beeldje van een naakt mannetje. Het kleinood werd meer dan honderd jaar geleden opgegraven in Mechelen. “Het helpt om het publiek te kietelen.”
  [naar artikel]
 2. Huts tovert Boerentoren om tot 'cultuurtoren' (19/11/2020 - De Tijd)
  20:57 Katoen Natie, de logistieke groep van de Antwerpse ondernemer Fernand Huts, koopt de Antwerpse Boerentoren van KBC. Huts wil er een 'cultuurtoren' van maken.
  [naar artikel]
 3. Fernand Huts koopt kunstboekenbedrijf achter Van Eyck en Anton Corbijn (05/03/2021 - De Tijd)
  13:05 Fernand Huts, ondernemer en miljardair met een hart voor kunst, investeert in de West-Vlaamse kunstboekenuitgeverij Hannibal Books.
  [naar artikel]
 4. Fernand Huts over de vele subsidies die minister Demir dreigt af te nemen: ‘Moeten wij duurzaam zijn of niet?’ (07/02/2022 - De Standaard)
  Door de plannen van minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) zou ondernemer Fernand Huts weleens flink wat subsidies kunnen kwijtspelen. ‘De minister heeft een statement willen maken.’
  [naar artikel]
 5. Fernand Huts koopt de Boerentoren van KBC (19/11/2020 - Knack)
  KBC wil de Antwerpse Boerentoren verkopen aan Katoen Natie, de logistieke dienstverleningsgroep van Fernand Huts. Het iconische gebouw krijgt een nieuwe bestemming als cultuurtoren.
  [naar artikel]
 6. Fernand Huts koopt de Boerentoren van KBC (video) (19/11/2020 - Knack)
  KBC wil de Antwerpse Boerentoren verkopen aan Katoen Natie, de logistieke dienstverleningsgroep van Fernand Huts. Het iconische gebouw krijgt een nieuwe bestemming als cultuurtoren.
  [naar artikel]
 7. Fernand Huts koopt atlas 17de eeuw (en toont hem) (04/06/2018 - De Standaard)
  De Atlas Maior van Joan Blaeu die onlangs op een Brusselse veiling werd afgehamerd op 600.000 euro, is aangekocht door de Phoebus Foundation. Dat is de kunststichting van Fernand Huts.
  [naar artikel]
 8. Mexico Natie in handen van Fernand Huts (12/09/2022 - De Tijd)
  10:49 De logistieke groep Katoen Natie van Fernand Huts koopt zijn eveneens Antwerpse sectorgenoot Mexico Natie.
  [naar artikel]
 9. Fernand Huts zet extra spits op Boerentoren: ‘We moeten groots denken, niet voor middelmaat kiezen’ (22/11/2022 - De Standaard)
  Met een spectaculaire extensie van sterarchitect Daniel Libeskind wil de nieuwe eigenaar, Fernand Huts, de Antwerpse Boerentoren de 21ste eeuw insturen. Het motto: het iconische gebouw als attractie uitspelen en zo toegankelijk mogelijk maken.
  [naar artikel]
 10. Bekende Antwerpenaren reageren op ‘Trumpiaanse’ Boerentoren van Fernand Huts: “Weinig inspiratie kan je dit ontwerp alvast niet verwijten” (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na de commotie rond de A-Tower, het MAS, het Havenhuis en het Steen is er met de aankondiging van Fernand Huts’ ontwerp van de Boerentoren alweer een nieuwe erfgoedbom ontploft in de Koekenstad. “Het grootste probleem is dat ik de tattoo op mijn arm, de skyline van Antwerpen, drastisch zal moeten aanpassen.”
  [naar artikel]
 11. Antwerpen krijgt zijn Huts-toren: ‘Hij werpt zich graag op als schaduwminister van Cultuur’ (19/11/2020 - De Morgen)
  Terwijl de cultuurwereld op apegapen ligt, pakt Fernand Huts opnieuw uit met een stunt van formaat: zijn Katoen Natie koopt de iconische Boerentoren. De havenbaas wil er een cultuurtoren van maken, met veel ruimte voor tentoonstellingen, ateliers en kunstdepots. ‘Hier kun je moeilijk tegen zijn.’
  [naar artikel]
 12. Fernand Huts gaat in zee met beroemde architect Daniel Libeskind: “Boerentoren krijgt nieuwe kroon en daktuin met beelden” (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe kroon op de top, een bijkomende boeg, een daktuin met beelden én plaats voor verschillende horecazaken. Havenbaas Fernand Huts, die de Antwerpse Boerentoren de komende jaren tot een ‘cultuurtoren’ omvormt, heeft voor het eerst inzicht gegeven in de architecturale plannen voor het iconische gebouw. Huts maakte ook bekend wie als architect is aangesteld: de wereldvermaarde Amerikaan Daniel Libeskind.
  [naar artikel]
 13. Het ettertje uit ‘Familie’ gaat trouwen: Yanni Bourguignon verrast vriendin met aanzoek onder de Eiffeltoren (08/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Yanni Bourguignon (22) maakte van de herfstbreak bij ‘Familie’ gebruik om zijn vriendin Kelly (26) op een citytrip naar Parijs te trakteren. Geen vrijblijvende uitstap, want in de koffer van de acteur die in de VTM-soap’ Cédric speelt, zat ook een verlovingsring. Kelly antwoordde ‘ja’. Het ettertje uit ‘Familie’ gaat trouwen.
  [naar artikel]
 14. Fernand Huts koopt Boerentoren en maakt er ‘Cultuurtoren’ van (19/11/2020 - De Morgen)
  Fernand Huts (Katoen Natie Groep) wordt de nieuwe eigenaar van de iconische Antwerpse Boerentoren. Bedoeling is om er een ‘cultuurtoren’ van te maken, waar ook ruimte komt voor winkels, horeca, kantoren en woningen. Dat maken verkoper KBC en Katoen Natie samen bekend in een persmededeling.
  [naar artikel]
 15. COLUMN. Maak van Fernand Huts de premier die nu van geen hout pijlen maakt. Met Huts geen gepruts (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jan Segers schrijft geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Fernand Huts
  [naar artikel]
 16. Franse politie pakt gewapende man op aan Eiffeltoren (06/08/2017 - Knack)
  Gisteravond heeft de politie een gewapende man opgepakt die aan de Eiffeltoren probeerde de veiligheidscontroles te omzeilen. Er vielen geen gewonden. Dat meldt de uitbater van de Eiffeltoren vandaag.
  [naar artikel]
 17. Fernand Huts opent museum met eigen kunstcollectie in Antwerpen (03/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Fernand Huts (69) heeft plannen voor een nieuw museum in Antwerpen. Daarvoor put hij uit zijn eigen collectie. Huts is behalve de baas van Katoennatie ook een verwoed verzamelaar van kunst. Waar in de stad het museum precies zal komen is nog niet bekend. Fernand Huts wil de locatie pas in de loop van het jaar bekendmaken.
  [naar artikel]
 18. Fernand Huts koopt Antwerpse Boerentoren en maakt er ‘Cultuurtoren’ van (19/11/2020 - De Morgen)
  Fernand Huts (Katoen Natie Groep) wordt de nieuwe eigenaar van de iconische Antwerpse Boerentoren. Bedoeling is om er een ‘cultuurtoren’ van te maken, waar ook ruimte komt voor winkels, horeca, kantoren en woningen. Dat maken verkoper KBC en Katoen Natie samen bekend.
  [naar artikel]
 19. En dan nu de experten, wat vinden architecten van Huts’ nieuwe Boerentoren? “Waarom Amerikaanse ‘starchitect’ kiezen als er zoveel internationaal talent in eigen land zit?” (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ondernemer Fernand Huts en internationaal gerenommeerd architect Daniel Libeskind hebben hun plannen voor de nieuwe Boerentoren nog niet goed en wel voorgesteld of half Antwerpen en bij uitbreiding de rest van het gewest heeft zijn ongezouten mening al gegeven. Na de reacties van politici, BV’s en jan met de pet is het nu aan mensen die wél weten waar ze over spreken: “Het historisch stadscentrum van Antwerpen wordt met dit ontwerp geen dienst bewezen.”
  [naar artikel]
 20. Hoe Fernand Huts in alle discretie zijn eigen wijk mag bouwen (23/07/2020 - Apache)
  In de Antwerpse wijk rond de Duboisstraat, grenzend aan het Park Spoor Noord, koopt en verbouwt Fernand Huts in alle stilte, maar op grote schaal huizen om er huurappartementen van te maken. Intussen bezit de havenbaas een honderdtal panden, verspreid over een handvol straten. De voortschrijdende ‘verappartementisering’ van de wijk in Antwerpen-Noord botst met het Antwerps
  [naar artikel]
 21. REPORTAGE. Fernand Huts en zijn ‘American Dream’ in Denver: “Zijn we niet allemaal dwazen?” (14/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Hiermee zetten we Vlaanderen nog eens vier maanden op de kaart.” Fernand Huts (72) spreekt klare taal op de opening van de expo ‘Saints, Sinners, Lovers & Fools’ in het Denver Art Museum in Colorado. In bijzijn van een prins, de Vlaamse pers en de merkwaardige curator Katharina Van Cauteren baant de topman van Katoen Natie zich een weg door zijn indrukwekkende collectie van Vlaamse Meesters: “Kunst krijgt een volledige andere invulling in de Amerikaanse maatschappij. Daar kan België wat van leren.”
  [naar artikel]
 22. Verkoop Gentse OCMW-gronden aan Fernand Huts is onwettig: “Besturen moeten beter nadenken over wat ze aan wie verkopen en hoe dat gebeurt” (08/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De verkoop van 17.5 miljoen euro aan landbouwgronden van de stad Gent aan ondernemer Fernand Huts is onwettig. Dat besliste het hof van beroep dinsdag. Huts kocht in 2016 zo’n tachtig percelen in Zeeuws-Vlaanderen over van het Gentse OCMW, maar die verkoop was discriminerend en de prijs te laag. Een overwinning voor het Belgisch landbouwerskoppel dat de kat de bel aanbond.
  [naar artikel]
 23. Architect over nieuwe Boerentoren van Fernand Huts: ‘Ik heb niet het gevoel dat dit ontwerp alle regels respecteert’ (23/11/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 24. Doorselaar, waar bioboeren zich zoals in ‘Asterix’ verzetten tegen het systeem en Fernand Huts (21/09/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 25. “Wanneer je voor jezelf een nieuwjaarsgeschenkje koopt”: ‘Timtation’ pakt uit met nieuwe luxewagen (27/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tim Wauters (31), beter bekend als ‘Timtation’, heeft zichzelf getrakteerd op een wel heel opmerkelijk geschenk. Via de sociale media laat hij...
  [naar artikel]
 26. Is het nu ‘tot’ of ‘op’ 15 juli: mag jouw belastingaangifte vandaag nog ingediend worden? (15/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Verwarring over tot wanneer je je Tax-on-Webaangifte digitaal mag doorsturen, want op de website van de FOF Financiën wordt gespeeld met ‘tot’ en ‘op’ 15 juli. Wat is het nu, woordvoerder Francis Adyns? En vooral: wat gebeurt er als we ietsiepietsie te laat op die doorstuurknop duwen?
  [naar artikel]
 27. Na kritiek William Boeva: ‘Wanneer mensen met een beperking opduiken op het scherm, is dat toch vaak als ‘zero’ of als ‘hero’’ (14/09/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 28. Bahamas Leaks: "Huts strijkt miljoenen op dankzij belastingconstructies" (24/09/2016 - De Redactie)
  Fernand Huts, de topman en eigenaar van de logistieke groep Katoen Natie, is meer dan 15 jaar directeur geweest van de Bahamaanse vennootschap Zonamerica Limited. Huts' bedrijvenpark in Uruguay blijkt een draaischijf te zijn voor internationale belastingconstructies.
  [naar artikel]
 29. Fernand Huts heeft grote plannen met de Boerentoren: ‘Ik zou geen Antwerpenaar zijn, mocht ik niet groots denken’ (22/11/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 30. Slangen op maandag. Stemmen uit boosheid, teleurstelling, afgunst of desinteresse was nooit populairder. Spaar ons daarom de ongein (21/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  U mag mij een droogstoppel vinden of volkomen ouderwets, maar wanneer bij een zangwedstrijd een partijvoorzitter uit een konijnenpak kruipt, stelt wat mij betreft het politieke bedrijf een nieuw diepterecord op scherp. Was er geen volwassene in de buurt toen Conner Rousseau opperde dat deelnemen aan ‘The Masked Singer’ een ‘leutig idee’ was? Tik in Google vandaag ‘Conner Rousseau’ in en als eerste suggestie krijg je niet ‘socialisme’, ‘armoede’, ‘rechtvaardigheid’ of ‘solidariteit’ te zien, maar wel het woord ‘konijn’.
  [naar artikel]
 31. ‘Koop schalieolie of winkelcentra wanneer niemand ze wil’ (15/03/2022 - De Tijd)
  17:15 Het bij ons onbekende Smead Capital staat op de eerste plaats in de ranglijst van beste Amerikaanse waardebeleggers de voorbije vijf jaar. ‘Investeer in topbedrijven wanneer niemand ze wil’, is de raa...
  [naar artikel]
 32. Huts wuift aantijgingen Bahamas Leaks weg: “Ik hou mij aan de wet” (26/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De naam van Fernand Huts – baas van het logistieke bedrijf Katoen Natie en een van de grootste werkgevers van ons land – valt in de zogenaamde ‘Bahamas Leaks’, een nieuwe reeks uitgelekte documenten over belastingparadijzen. Vooral het bedrijvenpark Zonamerica dat hij uitbaat in Montevideo (Uruguay) komt in het vizier. “Ik hou mij altijd aan de regels”, reageert Huts.
  [naar artikel]
 33. 7 vragen over de ‘vuile bom’ die Oekraïne welles nietes produceert (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Oekraïne heeft het Internationaal Atoomenergieagentschap (IAEA) zelf gevraagd om te onderzoeken of het land werkt aan een zogenoemde ‘vuile bom’, zoals de Russische defensieminister Sergej Sjojgoe beweert. Wat is het verschil tussen een ‘vuile bom’ en een ‘kernbom’? Hoeveel schade kan zo’n ‘vuile bom’ aanrichten en wanneer werd zo’n bom voor het laatst gebruikt in een gewapend conflict? Oud-kolonel Roger Housen legt uit.
  [naar artikel]
 34. De man die de Eiffeltoren wist te verkopen (11/12/2021 - Express)
  Lees dit artikel: De man die de Eiffeltoren wist te verkopen Weinig oplichters is het talent gegeven dat Victor Lustig bezat. Hij verkocht de Eiffeltoren, was maffiabaas Al Capone te snel af en lulde zich uit 37 arrestaties. Uiteindelijk werd een vrouw hem fataal. Victor Lustig werd in 1890 geboren in het Tsjechische dorpje Hostinne. Van jongs af aan was hij mentaal zeer begaafd, maar gebruikte […] Lees dit artikel: De man die de Eiffeltoren wist te verkopen
  [naar artikel]
 35. Schrik voor ‘Mevrouw Eiffeltoren’: Duitsland en Frankrijk vechten vanavond titanenduel uit om een plekje in de finale (27/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Acht van de twaalf EK’s heeft Duitsland al gewonnen in het vrouwenvoetbal, maar vanavond in de halve finale zijn ze op hun hoede voor Frankrijk. Tegen de getalenteerde Fransen gaan de kansen gelijk op. ‘Die Frauschaft’ vreest vooral de 1m87 lange Franse kapitein Wendie Renard (32).
  [naar artikel]
 36. Ryan Reynolds speelt vierjarige volwassene in ‘Free Guy’ (10/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wat gebeurt er wanneer een videogamepersonage verliefd wordt? Dat kom je te weten in de Disney-actiekomedie ‘Free Guy’ met Ryan Reynolds. Voor de fans van ‘Groundhog Day’ en ‘The Truman Show’.
  [naar artikel]
 37. Is stad Gent plots 17,5 miljoen euro armer? Verkoop OCMW-grond aan Fernand Huts is onwettig (08/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De verkoop van landbouwgrond van de stad Gent aan ondernemer Fernand Huts is onwettig. Dat besliste het hof van beroep dinsdag. Mogelijk ziet de stad 17,5 miljoen euro aan haar neus voorbijgaan. Huts kocht in 2016 zo’n tachtig percelen in Zeeuws-Vlaanderen over van het Gentse OCMW, maar die verkoop was discriminerend en de prijs te laag. Een overwinning voor het Belgisch landbouwerskoppel dat de kat de bel aanbond.
  [naar artikel]
 38. VIDEO. Huts wil opnieuw investeren, maar vraagt dan moet er eerst iets gebeuren (20/09/2016 - Het Nieuwsblad)
  Nog eens 400 extra jobs.  Met die belofte zwaait de grote baas van Katoen Natie, Fernand Huts.  Maar, er is een een maar.  Huts wil eerst zeker zijn dat hij er niet verplicht met erkende havenarbeiders zal moeten werken, maar wel met gewone arbeiders of bedienden.  
  [naar artikel]
 39. Fernand Huts toont Vlaamse meesters in Denver: “We maken de Amerikaanse droom waar” (14/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het Denver Art Museum hoopt 100.000 bezoekers te ontvangen voor ‘Saints, Sinners, Lovers and Fools’, een expositie met de meesterwerken van de Phoebus Foundation van Fernand Huts. “We zijn trots om onze Amerikaanse droom te realiseren in het mooiste museum tussen de Oost- en Westkust van de Verenigde Staten”, zegt de Antwerpse ondernemer. De expositie opent zondag
  [naar artikel]
 40. Eerste beelden tonen hoe Antwerpse Boerentoren er gaat uitzien: nieuwe kroon op top en daktuin met beelden (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe kroon op de top, een bijkomende boeg, een daktuin met beelden én plaats voor verschillende horecazaken. Havenbaas Fernand Huts, die de Antwerpse Boerentoren de komende jaren tot een ‘cultuurtoren’ omvormt, heeft voor het eerst inzicht gegeven in de architecturale plannen voor het iconische gebouw. Huts maakte ook bekend wie als architect is aangesteld: de wereldvermaarde Amerikaan Daniel Libeskind.
  [naar artikel]
 41. Met 90 kilometer per uur de Eiffeltoren af (06/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Parijs is tijdelijk een kabelbaan geopend vanaf de Eiffeltoren. Tijdens het tenniskampioenschappen van Roland Garros kunnen vrijwilligers
  [naar artikel]
 42. Eiffeltoren ontruimd na misverstand (05/08/2016 - Knack)
  De Eiffeltoren werd vrijdagavond per vergissing geëvacueerd, omdat een werknemer dacht dat een interne noodoefening echt was.
  [naar artikel]
 43. Sneeuw en ijzel houden Eiffeltoren dicht (09/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Eiffeltoren in Parijs blijft vrijdag en zaterdag gesloten vanwege de sneeuw en de ijzel. De trappen en platformen zijn “onbegaanbaar” door de gure weersomstandigheden, zo heeft de uitbater van het monument laten weten. De Eiffeltoren was dinsdag ook al gesloten vanwege de sneeuw.
  [naar artikel]
 44. Sneeuw en ijzel houden Eiffeltoren dicht (09/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Eiffeltoren in Parijs blijft vrijdag en zaterdag gesloten vanwege de sneeuw en de ijzel. De trappen en platformen zijn “onbegaanbaar” door de gure weersomstandigheden, zo heeft de uitbater van het monument laten weten. De Eiffeltoren was dinsdag ook al gesloten vanwege de sneeuw.
  [naar artikel]
 45. Microsoft betaalt dik 60 miljard euro voor bedrijf achter ‘Call of Duty’ (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Microsoft koopt gamesontwikkelaar Activision Blizzard voor 68,7 miljard dollar (60,3 miljard euro). Activision Blizzard is de uitgever en ontwikkelaar van games zoals ‘Call of Duty', ‘World of Warcraft’, ‘Overwatch’, ‘Diablo’ en ‘Candy Crush’. Microsoft is bereid om 95 dollar te betalen per aandeel van het beursgenoteerde bedrijf.
  [naar artikel]
 46. Eiffeltoren gaat de biologische toer op (12/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Biologisch, sociaal en met respect voor het milieu. De Eiffeltoren moderniseert en de keukens van de restaurants van het monument gaan mee met de...
  [naar artikel]
 47. Viktor Verhulst ‘verlegen’ wanneer papa Gert een lied voor hem zingt in ‘De Verhulstjes’ (21/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘De Verhulstjes’ zijn in een echte André Hazes-karaokebar en daar besluit Gert om ‘Kleine Zoon’ voor zijn eigen kleine zoon Viktor te zingen. Mooi gebaar, maar wanneer Gert de longen uit zijn lijf zingt kijkt Viktor vooral wat bedenkelijk.
  [naar artikel]
 48. Eiffeltoren niet verlicht uit medeleven slachtoffers Pittsburgh (28/10/2018 - Metro)
  Na het bloedbad in een synagoge in de Amerikaanse stad Pittsburgh heeft het stadsbesuur van Parijs beslist om de traditionele nachtverlichting van de Eiffeltoren zondagnacht niet aan te steken. “Als herdenking aan de slachtoffers van de antisemitische aanval in Pittsburgh, hebben we beslist zondag om middernacht de verlichting van de Eiffeltoren te doven”, meldt burgemeester Anne Hidalgo op Twitter. Bij de aanslag op de synagoge werden zaterdag elf mensen vermoord. De verlichting van de Eiffeltoren werd eerder ook al uitgeschakeld na de terroristische aanslagen in Brussel, Londen, Sint-Petersburg en Kaboel. bron: Belga Het bericht Eiffeltoren niet verlicht uit medeleven slachtoffers Pittsburgh verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. Elegant, mysterieus én een tikje controversieel: Saint Laurent blaast nieuw leven in zijn iconische ‘capuchon-jurk’ (01/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks dat de ‘capuche-dress’ al zo’n zestig jaar bestaat, blonk het ontwerp deze week als nooit tevoren. Onder de schaduw van de Eiffeltoren toonde Saint Laurent nogmaals hoe iconisch het stuk is, dat naar aanleiding van de modeweek in Parijs heruitgevonden werd. Maar het zorgt tegenwoordig ook voor de nodige controverse. Mode-redacteur David Devriendt legt uit waarom, en hoe het komt dat de ‘hoodie-dress’ zo nauw aan het hart lag van wijlen ontwerper Yves Saint Laurent.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy