De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Chinese autoriteiten leggen lockdown op in Zhengzhou na protesten

Knack

24/11/2022 - 06:18

In de Chinese stad Zhengzhou zijn verschillende wijken in lockdown geplaatst wegens een uitbraak van het coronavirus die tot gewelddadige protesten heeft geleid. Mensen die in het stadscentrum wonen, mogen het gebied niet langer verlaten zonder een negatieve COVID-19-test en toestemming van de plaatselijke autoriteiten. Ze kregen het advies om hun huizen niet te verlaten […] The post Chinese autoriteiten leggen lockdown op in Zhengzhou na protesten appeared first on Knack.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Chinese autoriteiten leggen na protesten lockdown op in miljoenenstad Zhengzhou (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Chinese stad Zhengzhou zijn verschillende wijken in lockdown geplaatst wegens een uitbraak van het coronavirus die tot gewelddadige protesten heeft geleid. Mensen die in het stadscentrum wonen, mogen het gebied niet langer verlaten zonder een negatieve coronatest en toestemming van de plaatselijke autoriteiten. Ze kregen het advies om hun huizen niet te verlaten "tenzij dat noodzakelijk is".
  [naar artikel]
 2. Chinese autoriteiten leggen na protesten lockdown op in miljoenenstad Zhengzhou (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Chinese stad Zhengzhou zijn verschillende wijken in lockdown geplaatst wegens een uitbraak van het coronavirus die tot gewelddadige protesten heeft geleid. Mensen die in het stadscentrum wonen, mogen het gebied niet langer verlaten zonder een negatieve coronatest en toestemming van de plaatselijke autoriteiten. Ze kregen het advies om hun huizen niet te verlaten "tenzij dat noodzakelijk is".
  [naar artikel]
 3. Dodentol van overstroming in Chinese stad Zhengzhou stijgt tot 51 (23/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na de zware overstromingen in de Chinese metropool Zhengzhou is het aantal doden opgelopen tot 51. Er is 65,5 miljard yuan (omgerekend 8,5 miljard euro) schade, meldt de Chinese staatstelevisie. Bovendien is het einde nog niet in zicht want de zware regenval is nog niet voorbij in de provincie Henan, waartoe ook Zhengzhou behoort.
  [naar artikel]
 4. Lockdown van start in Zhengzhou, waar grootste iPhonefabriek staat (25/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Chinese stad Zhengzhou, waar ‘s werelds grootste iPhonefabriek staat, is vrijdag een lockdown van zes miljoen mensen van start gegaan na de gewelddadige botsingen tussen arbeiders van de fabriek en de politie. Die waren boos vanwege onbetaalde lonen.
  [naar artikel]
 5. Chinese stad Zhengzhou test alle 12 miljoen inwoners op corona na 11 besmettingen (05/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De 12 miljoen inwoners van de Chinese stad Zhengzhou moeten allemaal een coronatest doen. De stad is in gedeeltelijke lockdown nadat de afgelopen dagen elf besmettingen waren vastgesteld. Meerdere wijken zijn dinsdag afgesloten.
  [naar artikel]
 6. Zware overstromingen China: bijna 200.000 bewoners Zhengzhou geëvacueerd (21/07/2021 - Knack)
  In de Chinese miljoenenstad Zhengzhou zijn bijna 200.000 mensen geëvacueerd naar aanleiding van het extreme noodweer. Dat zeggen de lokale autoriteiten woensdag.
  [naar artikel]
 7. Lockdown van start in Zhengzhou, waar grootste iPhone-fabriek staat (25/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Chinese stad Zhengzhou, waar ‘s werelds grootste iPhone-fabriek staat, is vrijdag een lockdown van zes miljoen mensen van start gegaan na de gewelddadige botsingen tussen arbeiders van de fabriek en de politie. Die waren boos vanwege onbetaalde lonen.
  [naar artikel]
 8. Chinese anti-COVID-protesten breiden zich uit naar andere steden (28/11/2022 - Express)
  In verschillende grote Chinese steden werd afgelopen weekend betoogd tegen de strenge COVID-maatregelen. Ook de Communistische Partij en president Xi Jinping kwamen in het vizier van de betogende menigte. In het nieuws: In verschillende grote steden, waaronder Shanghai en hoofdstad Beijing, vonden hevige protesten plaats. De start: De protesten begonnen in de Foxconn-fabriek in Zhengzhou […]
  [naar artikel]
 9. Chinese Apple-fabriek betaalt vertrekkers om onlust te verstommen (24/11/2022 - De Tijd)
  07:19 De belangrijkste Chinese Apple-leverancier in Zhengzhou, waar woensdag geweldadige protesten uitbraken, geeft elke misnoegde arbeider die wil vertrekken 1.400 dollar.
  [naar artikel]
 10. Chinese stad zet 13 miljoen inwoners in lockdown (22/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Chinese autoriteiten beslissen om de grote Chinese stad Xi'an met haar 13 miljoen inwoners in lockdown te plaatsen, wegens een opstoot van Covid-19-gevallen. Over ruim een maand vinden de Olympische Winterspelen van Peking plaats en de autoriteiten willen geen risico nemen.
  [naar artikel]
 11. Yanina Wickmayer zit bij laatste vier in Chinese Zhengzhou (20/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Yanina Wickmayer (WTA 107) heeft zich vrijdag vlot geplaatst voor de halve finales van het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou (hard/125.000 dollar).
  [naar artikel]
 12. Chinese vrouw zat plots in lockdown met date tijdens eerste afspraakje (13/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  China staat al sinds het begin van de coronapandemie bekend om een zeer strenge aanpak. Amper enkele besmettingen kunnen er leiden tot een strikte lockdown. Net toen de Chinese Wang op bezoek was bij haar blind date in de stad Zhengzhou, werd de hele omgeving afgesloten. De Chinese vrouw kon niet meer naar huis en zat bijgevolg vast bij haar blind date.
  [naar artikel]
 13. Chinese burgers komen in opstand; “Beheers verlangen van uw ziel naar vrijheid” (11/04/2022 - Express)
  De lockdown in de Chinese stad Shanghai zorgt voor steeds meer bezorgdheid rond de toegang tot voedsel. Burgers beginnen nu in opstand te komen tegen de autoriteiten, met zelfs plunderingen als gevolg. Bijna alle 26 miljoen inwoners van de stad Shanghai zitten al weken in een strenge lockdown. De Chinese autoriteiten voeren een zero-COVID-beleid om […]
  [naar artikel]
 14. Chinese techhub Shenzhen gaat in lockdown (13/03/2022 - De Tijd)
  17:38 De Chinese autoriteiten hebben zondag een harde lockdown afgekondigd in de zuidelijke stad Shenzhen. De maatregel treft 17,5 miljoen inwoners in het technologiecentrum van het land.
  [naar artikel]
 15. Zwaarste regenval in 100 jaar in Chinese metropool: minstens 25 doden, “pendelaars zitten al 44 uur vast” (21/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De overstromingen in de Chinese miljoenenstad Zhengzhou hebben al minstens 25 mensenlevens geëist. Dat melden de lokale autoriteiten. Gevreesd wordt dat er nog meer lichamen geborgen zullen worden. Levens redden is nu “de topprioriteit”, verklaarde president Xi Jinping. De stortbuien worden veroorzaakt door de tyfoon In-Fa. Volgens de autoriteiten komt dergelijke regenval maar eens in de 100 jaar voor.
  [naar artikel]
 16. Minnen bereikt hoofdtabel in Seoel - Wickmayer verliest dubbelfinale Zhengzhou (15/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Yanina Wickmayer is er niet in geslaagd het dubbelspel op het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou (hard/1,5 miljoen dollar) op haar naam te...
  [naar artikel]
 17. Protesten uitgebroken in ’s werelds grootste iPhone-fabriek in China (23/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij de grootste iPhone-fabriek ter wereld, in het Chinese Zhengzhou, zijn woensdag protesten uitgebroken. Dat blijkt uit video’s en foto’s die op social media als Weibo en Twitter verspreid worden. De fabriek is eigendom van de Taiwanese onderaannemer Foxconn.
  [naar artikel]
 18. Zerocovidbeleid lokt gewelddadig protest uit in Chinese Apple-fabriek (23/11/2022 - De Tijd)
  09:21 De spanning over het strenge coronabeleid in China stijgt. Op de productiesite van de belangrijkste leverancier van Apple in Zhengzhou braken gewelddadige protesten uit toen arbeiders probeerden te ve...
  [naar artikel]
 19. China zet zone rond grootste iPhonefabriek van de wereld in lockdown (02/11/2022 - VRT NWS)
  In China hebben de autoriteiten een lockdown ingesteld in het gebied rond de grootste iPhonefabriek ter wereld, in Zhengzhou. Die heeft te maken met een uitbraak van coronagevallen.
  [naar artikel]
 20. Yanina Wickmayer sneuvelt in halve finales Zhengzhou (21/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Yanina Wickmayer (WTA 107) is er vandaag niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou...
  [naar artikel]
 21. Yanina Wickmayer zit bij laatste vier in WTA Zhengzhou (20/04/2018 - Metro)
  Yanina Wickmayer (WTA 107) heeft zich vandaag vlot geplaatst voor de halve finales van het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou (hard/125.000 dollar). De 28-jarige Wickmayer, het zesde reekshoofd, haalde het in twee korte sets van de 26-jarige Japanse qualifier Mai Minokoshi (WTA 336). Na 1 uur en 6 minuten stond de 6-1, 6-3 eindstand op het scorebord. Om door te stoten naar de finale, moet Wickmayer voorbij de 23-jarige Yafan Wang (WTA 98). De als vierde geplaatste Chinese versloeg in haar kwartfinale landgenote Lin Zhu (WTA 129) met 6-4 en 7-6 (7/5). In hun enige eerdere duel, in 2013 op hardcourt in het Chinese Nanjing, trok Wickmayer met twee keer 6-2 aan het langste eind. Yanina Wickmayer is in Zhengzhou ook nog actief in het dubbelspel. Met de Britse Naomi Broady vormt ze het derde reekshoofd en staat ze eveneens in de halve finales. Bron: Belga   Het bericht Yanina Wickmayer zit bij laatste vier in WTA Zhengzhou verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Problemen met voedsel en medicijnen door strenge lockdown in Chinese stad Xi’an (29/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Chinese autoriteiten hebben woensdag toegegeven dat er moeilijkheden zijn om de Chinese stad Xi’an te bevoorraden met voeding en andere essentiële producten. De stad zit in een strenge lockdown en bewoners vroegen via sociale media om hulp.
  [naar artikel]
 23. Yanina Wickmayer bereikt halve finales dubbelspel in Zhengzhou (19/04/2018 - Metro)
  Yanina Wickmayer heeft zich op het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou (hard/125.000 dollar) geplaatst voor de halve finales van het dubbelspel. Aan de zijde van de Britse Naomi Broady won ze donderdag in de tweede ronde met 6-1 en 6-1 van de Indiase Prarthana Thombare en de Chinese Xun Fangying. Na 51 minuten was de wedstrijd afgelopen. Wie de tegenstanders in de halve eindstrijd worden, is nog niet duidelijk. In het enkeltoernooi staat Wickmayer (WTA 107) in de kwartfinale tegenover de Japanse Mai Minokoshi (WTA 336). Bron: Belga   Het bericht Yanina Wickmayer bereikt halve finales dubbelspel in Zhengzhou verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Yanina Wickmayer bereikt halve finales dubbelspel in Zhengzhou (19/04/2018 - Metro)
  Yanina Wickmayer heeft zich op het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou (hard/125.000 dollar) geplaatst voor de halve finales van het dubbelspel. Aan de zijde van de Britse Naomi Broady won ze donderdag in de tweede ronde met 6-1 en 6-1 van de Indiase Prarthana Thombare en de Chinese Xun Fangying. Na 51 minuten was de wedstrijd afgelopen. Wie de tegenstanders in de halve eindstrijd worden, is nog niet duidelijk. In het enkeltoernooi staat Wickmayer (WTA 107) in de kwartfinale tegenover de Japanse Mai Minokoshi (WTA 336). Bron: Belga   Het bericht Yanina Wickmayer bereikt halve finales dubbelspel in Zhengzhou verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Lockdown van start in Zhenghou, waar iPhone-fabriek staat (25/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de Chinese stad Zhengzhou, waar ‘s werelds grootste iPhone-fabriek staat, is vrijdag een lockdown van zes miljoen mensen van start gegaan na de gewelddadige botsingen tussen arbeiders van de fabriek en de politie. Die waren boos vanwege onbetaalde lonen.
  [naar artikel]
 26. Meer dan 20.000 werknemers van grootste iPhone-fabriek ter wereld in China vertrekken vanwege lockdown (25/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan 20.000 werknemers van de Chinese fabriek van Apple-leverancier Foxconn zijn naar verluidt vertrokken vanwege de aangekondigde lockdown in de stad Zhengzhou, waar de fabriek staat. De meesten van hen waren onlangs aangenomen en werkten nog niet eens aan de productie van de iPhones.
  [naar artikel]
 27. Yanina Wickmayer staat in kwartfinales van WTA-toernooi Zhengzhou (18/04/2018 - Metro)
  Yanina Wickmayer (WTA 107) heeft zich vandaag geplaatst voor de kwartfinales van het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou (hard/125.000 dollar). Het zesde reekshoofd was in de tweede ronde een maat te groot voor de 17-jarige thuisspeelster en wildcard Xiyu Wang (WTA 496). Het werd 6-3 en 6-1 na 1 uur en 2 minuten tennis. Om door te stoten naar de halve finales moet de 28-jarige Wickmayer voorbij de Japanse kwalificatiespeelster Mai Minokoshi (WTA 336) of de Chinese ‘lucky loser’ Xiaodi You (WTA 365). Wickmayer is aan de zijde van de Britse Naomi Broady ook nog actief in het dubbeltoernooi. Bron: Belga   Het bericht Yanina Wickmayer staat in kwartfinales van WTA-toernooi Zhengzhou verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Chinese metropool nog minstens tot woensdag in lockdown (05/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De lockdown in de Chinese grootstad Chengdu wordt tot minstens woensdag verlengd. Dat hebben de autoriteiten maandag meegedeeld. De circa 21 miljoen inwoners van de metropool mogen al sinds donderdagavond niet meer buiten vanwege een corona-uitbraak.
  [naar artikel]
 29. Chinese stad van vier miljoen inwoners in lockdown (26/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Chinese autoriteiten hebben dinsdag een lockdown opgelegd in Lanzhou, een stad van vier miljoen inwoners in het noordwesten. Het aantal nieuwe besmettingen is er namelijk fors gestegen op honderd dagen voor de start van de Olympische Winterspelen in Peking.
  [naar artikel]
 30. Chinese stad van vier miljoen inwoners in lockdown (26/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Chinese autoriteiten hebben dinsdag een lockdown opgelegd in Lanzhou, een stad van vier miljoen inwoners in het noordwesten van het land. Het aantal nieuwe besmettingen is er namelijk fors gestegen, en dat op honderd dagen voor de start van de Olympische Winterspelen in Peking.
  [naar artikel]
 31. WTA Zhengzhou – Yanina Wickmayer sneuvelt in halve finales (21/04/2018 - Metro)
  Yanina Wickmayer (WTA 107) is er zaterdag niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou (hard/125.000 dollar). De 28-jarige Wickmayer, het zesde reekshoofd, verloor in de halve finales van thuisspeelster Yafan Wang (WTA 98) in drie sets. Na twee uur en zestien minuten gaf het scorebord 6-2, 3-6 en 6-2 aan. Wang treft in de finale de winnares van het duel tussen haar landgenotes Xin-Yun Han (WTA 173) en Saisai Zheng (WTA 139). Yanina Wickmayer is in Zhengzhou ook nog actief in het dubbelspel. Met de Britse Naomi Broady vormt ze het derde reekshoofd en staat ze eveneens in de halve finales. bron: Belga Het bericht WTA Zhengzhou – Yanina Wickmayer sneuvelt in halve finales verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Air Belgium mag landen op Chinese vasteland (24/10/2018 - De Tijd)
  20:17 De noodlijdende luchtvaartmaatschappij Air Belgium heeft van de Chinese luchtvaartautoriteit de toelating gekregen om van en naar het Chinese vasteland te vliegen, te beginnen met Zhengzhou.
  [naar artikel]
 33. Chinese miljoenenstad Shanghai heropent geleidelijk na strenge lockdown (15/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het bestuur van de Chinese miljoenenstad Shanghai kondigt een “geleidelijke” heropening aan van onder meer winkels en kappers, vanaf maandag. Al meer dan een maand geldt een strenge lockdown in de stad, en de bevolking raakt alsmaar meer gefrustreerd over het zerocovidbeleid van de autoriteiten.
  [naar artikel]
 34. Gebied rond Chinese iPhonefabriek in lockdown (02/11/2022 - De Tijd)
  07:56 China heeft het gebied rond de hoofdfabriek van Foxconn Technology Group in Zhengzhou voor zeven dagen afgesloten. De aan- en afvoer van leveringen vanuit 's werelds grootste iPhonefabriek wordt sterk...
  [naar artikel]
 35. Hevig onweer in China eiste al 63 doden - tyfoon bereikt oostelijke kust (25/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De zware overstromingen van de voorbije dagen in de Chinese grootstad Zhengzhou hebben al 63 mensenlevens geëist. Vijf mensen zijn vermist, deelden de autoriteiten mee. Intussen dreigt nieuw onweer door de tyfoon In-Fa, die zondag met stormachtige winden en hevige regenval de Oost-Chinese kust heeft bereikt. De provincie Zhejiang had zaterdag al de hoogste alarmfase afgekondigd.
  [naar artikel]
 36. 17-jarige wildcard geen partij: Yanina Wickmayer plaatst zich voor kwartfinales WTA Zhengzhou (18/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Yanina Wickmayer (WTA 107) heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou (hard/125.000 dollar).
  [naar artikel]
 37. WTA Zhengzhou - Yanina Wickmayer bereikt tweede ronde na winst tegen voormalige topspeelster (16/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Yanina Wickmayer (WTA 107) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou. Ze haalde het van het voormalige nummer twee van de wereld, de Russische Zvonareva.
  [naar artikel]
 38. Shanghai kondigt einde van lockdown aan (16/05/2022 - Express)
  “Het normale leven zal vanaf juni hervatten.” Dat zei Zong Ming, de onderburgemeester van de Chinese stad Shanghai, op een persconferentie. Maar is de zware coronalockdown daarmee gedaan voor de inwoners van Shanghai? De strenge lockdown die bijna twee maanden geleden in Shanghai werd ingevoerd zou binnenkort op zijn einde komen. Chinese autoriteiten hanteren een […]
  [naar artikel]
 39. WTA Zhengzhou - Yanina Wickmayer sneuvelt in halve finales (21/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Yanina Wickmayer (WTA 107) is er zaterdag niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou (hard/125.000 dollar). De 28-jarige Wickmayer, het zesde reekshoofd, verloor in de halve finales van thuisspeelster Yafan Wang (WTA 98) in drie sets. Na twee uur en zestien minuten gaf het scorebord 6-2, 3-6 en 6-2 aan.
  [naar artikel]
 40. Yanina Wickmayer gaat onderuit in dubbelfinale Zhengzhou (22/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Yanina Wickmayer is er zondag niet in geslaagd de finale van het dubbelspel te winnen op het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou (hard/125.000 dollar). Wickmayer en de Britse Naomi Broady, de derde reekshoofden, gingen in de finale met 7-6 (7/5) en 6-3 onderuit tegen de Chinezen Duan Yingying en Wang Yafan. De wedstrijd duurde 1 uur en 25 minuten.
  [naar artikel]
 41. Chinese miljoenenstad Chengdu in lockdown (01/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanwege een corona-uitbraak hebben de Chinese autoriteiten opnieuw een uitgaansverbod ingesteld in een van de grootste steden van het land. Volgens Chinese staatsmedia mogen de circa 21 miljoen inwoners van de metropool Chengdu in Zuidwest-China vanaf donderdagavond niet meer naar buiten. Binnen vier dagen wordt de hele stad getest.
  [naar artikel]
 42. China zet activisten vast aan vooravond herdenking protesten Tiananmen (03/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Chinese autoriteiten hebben in verband met de dertigste verjaardag van de bloedige onderdrukking van de demonstraties op het Tiananmenplein, of...
  [naar artikel]
 43. Yanina Wickmayer verliest dubbelfinale WTA Zhengzhou (15/09/2019 - Metro)
  Yanina Wickmayer is er niet in geslaagd het dubbelspel op het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou (hard/1,5 miljoen dollar) op haar naam te schrijven. Aan de zijde van de Sloveense Tamara Zidansek verloor Wickmayer met 6-1 en 7-6 (7/2) tegen de Amerikaanse Nicole Melicharen en Tsjechische Kveta Peschke, de eerste reekshoofden. De partij duurde 1 uur en 9 minuten. De 29-jarige Wickmayer maakte jacht op de vierde dubbelzege uit haar loopbaan. Ze won eerder in Luxemburg (2013), Washington (2016) en Indian Wells (2018/WTA 125 Series). In het enkelspel sneuvelde Wickmayer (WTA 160) in de eerste voorronde tegen de Amerikaanse Asia Muhammad (WTA 281). bron: Belga Het bericht Yanina Wickmayer verliest dubbelfinale WTA Zhengzhou verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Lockdown in Chinese miljoenenstad leidt tot voedseltekorten (02/01/2022 - De Tijd)
  10:27 De Chinese overheid belooft een oplossing voor problemen met de voedselvoorziening in Xi'an, een grootstad die al een week in lockdown is door een corona-uitbraak.
  [naar artikel]
 45. Zware overstromingen in China (21/07/2021 - De Tijd)
  10:12 In de Chinese miljoenenstad Zhengzhou werden 200.000 mensen geëvacueerd.
  [naar artikel]
 46. Karolina Pliskova triomfeert in Zhengzhou na zege tegen Kroatische Martic (15/09/2019 - Metro)
  Karolina Pliskova (WTA 2) heeft het WTA-toernooi in het Chinese Zhengzhou (hard/1,5 miljoen dollar) op haar naam geschreven. Pliskova klopte in de finale de Kroatische Petra Martic (WTA 23) in twee sets: 6-3 en 6-2. De partij duurde 1 uur en 17 minuten. De 27-jarige Tsjechische, het eerste reekshoofd, won eerder in haar loopbaan al veertien WTA-titels. Dit jaar was ze ook de beste in Brisbane, Rome en Eastbourne. De 28-jarige Martic was dit jaar de beste in Istanboel en won in 2018 ook het WTA 125-toernooi in Chicago. bron: Belga Het bericht Karolina Pliskova triomfeert in Zhengzhou na zege tegen Kroatische Martic verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. China zet zone rond grootste iPhonefabriek ter wereld in lockdown (02/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Chinese autoriteiten hebben vandaag een lockdown ingesteld in het gebied rond de grootste iPhonefabriek ter wereld nadat in de fabriek een uitbraak van coronagevallen was ontdekt.
  [naar artikel]
 48. Olieprijzen zakken na nieuwe lockdown in Shanghai (28/03/2022 - Express)
  China heeft een nieuwe lockdown in zijn financiële hub Shanghai aangekondigd. Dat zorgt ervoor dat de olieprijzen wereldwijd omlaag gaan. De Chinese autoriteiten hebben beslist dat Shanghai vanaf maandag in twee fasen en gedurende negen dagen in lockdown gaat. Het financiële centrum van het land probeert al weken het coronavirus in te dijken. Bruggen en […]
  [naar artikel]
 49. Chinese metropool Xiamen in lockdown na nieuwe uitbraak van COVID-19 (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe uitbraak van de deltavariant van het coronavirus heeft in het zuidoosten van China geleid tot een lockdown. De autoriteiten van de kuststad Xiamen, gelegen aan de Straat van Taiwan in de provincie Fujian, hebben de bewoners opgedragen hun stad niet meer te verlaten.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy