De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

▶ Journalist en pleegouder Ann Van den Broek: ‘Als ze haar ooit weer komen halen, kan je mij opvegen’

De Morgen

24/11/2022 - 07:49


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ▶ Journalist en pleegouder Ann Van den Broek: ‘Dé vraag die altijd terugkeert: wat als je het kind weer moet afgeven?’ (24/11/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 2. Chrissy (26) is pleegouder van haar eigen broertje (10): “Ik blijf zijn zus, maar neem ook de taken als mama op mij” (19/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Van vrijdag 18 tot en met zondag 27 november is het de ‘Week van de Pleegzorg’. Bijna 350 Vlaamse frituren toveren tijdens een campagne hun zaak om tot pleegzorgfrituur, een initiatief van Pleegzorg Vlaanderen. Chrissy (26) is zelf frituuruitbater in Oostende en is tevens de pleegouder van haar eigen tienjarig broertje.
  [naar artikel]
 3. Evelien is pleegouder in de ‘crisisopvang’: “Als ik ja zeg, staan ze hier twee uur later al met het kind” (22/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Pleegouder Evelien Chiau (31) uit Brussel had al een baby en een peuter in huis. Het derde pleegkind is 3,5 maanden bij haar. “De eerste nacht kan ik nooit slapen. Ik lig dan aldoor naar dat kind te kijken.”
  [naar artikel]
 4. Katy Perry scheurt broek tijdens optreden, en lost het dan maar op met tape (30/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens een optreden bij ‘American Idol’ is Katy Perry iets te enthousiast aan het meezingen waardoor haar broek het plots begeeft. Op de lyrics van ‘Teenage Dream’ scheurt haar rode leren broek open. “Kan ik wat tape krijgen?”, roept Katy Perry naar de crewleden. Het grappige voorval zorgt uiteindelijk voor een mooi plaatje met gele tape op een rode broek. Het is trouwens niet de eerste keer dat Katy haar broek scheurt. In 2018 had ze ook al eens tape nodig om haar outfit te redden.
  [naar artikel]
 5. Lien Van de Kelder overweegt om ooit pleegouder te worden: “Het is verrijkend voor onze kinderen” (04/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Nu het verhaal van haar personage Marie verteld is, zit het werk bij ‘Familie’ erop voor Lien Van de Kelder (36). De komende maanden is ze vooral...
  [naar artikel]
 6. ▶ ‘Hold Me Closer’ van Britney Spears en Elton John is uit: ‘Hopelijk herstelt dit haar vertrouwen’ (26/08/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 7. STANDPUNT. Een wetenschappelijke onderbouwing voor ‘vadsige wijven’? We zijn benieuwd (09/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  ‘‘Bende trienen’, ‘vadsige schijtwijven’, ‘dom wicht’, ‘hoer’, ‘geit’, ‘dansende discotheekwijven’: volleybalcoach Gert Vande Broek had een bedenkelijke methode om de speelsters van het nationale team scherp te houden.
  [naar artikel]
 8. Nigel Farage stevig in de clinch met BBC-journalist in “belachelijkste interview ooit” (12/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘‘Je bent in ontkenning, de BBC is in ontkenning’’. Een woedende Nigel Farage had het deze ochtend flink aan de stok met BBC-journalist Andrew...
  [naar artikel]
 9. RECENSIE. Wij keken naar ‘Stranger things 4’: gruwelijker en langer dan ooit (27/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Walkietalkies, zaklampen en hormonen blijven de basis van Stranger things 4, de serie die Bridgerton 2 de broek zal afdoen als best bekeken Engelstalige Netflix-reeks aller tijden. De gruwel is dan weer groter dan ooit, de waar voor je geld ook.
  [naar artikel]
 10. ▶ Nabestaanden Julie Van Espen delen video vol herinneringen: ‘Dit filmpje is haar getuigenis’ (28/12/2021 - De Morgen)
  Een week na de levenslange veroordeling van haar moordenaar, blikken de nabestaanden van Julie Van Espen terug op het proces. ‘Wie eraan mocht twijfelen, we hebben ook Julie een stem gegeven op het assisenproces’, klinkt het op de Instagrampagina die in het teken staat van haar nagedachtenis. Bij de post hoort een video vol beelden van een vrolijke Julie. ‘Dit is haar getuigenis.’
  [naar artikel]
 11. Stien den Hollander: ‘Een journalist vroeg me ooit: ‘Wat zeggen die stemmen in je hoofd zoal tegen je?’’ (10/07/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 12. ▶ Emotionele Biden: ‘Deze massale schietpartijen komen nergens anders ter wereld voor. En waarom?’ (25/05/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 13. ▶ Morgen start het Reuzegom-proces. Hierop moeten we letten: ‘Racisme mag toch ook even ter sprake komen’ (21/04/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 14. ▶ Wereldwijd komen rechten op de helling te staan: ‘We hebben te naïef gedacht dat de morele vooruitgang onomkeerbaar was’ (06/05/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 15. Wat kan het Overlegco­mité beslissen nu de cijfers weer aan het stijgen zijn? “Komende weken zullen onprettig worden” (06/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In het verleden kregen Overlegcomités al de bijnamen ‘het spannendste’ of ‘het moeilijkste ooit’, maar deze vergadering zal allicht de geschiedenis ingaan als ‘de saaiste ooit’. Wat mogen we vandaag dan verwachten, met besmettingen die in de lift zitten en omikron die haar geheimen slechts stap voor stap prijsgeeft? En wat met de langverwachte barometer?
  [naar artikel]
 16. ▶ ‘Het is gewoon zielig om te zien’: kan Liz Truss haar premierschap nog redden? (20/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 17. Sarah en Dieter getuigen in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ over het moment dat ze pleegouder werden: “Ze gingen onze tweeling uit elkaar halen” (09/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ kregen Sarah en Dieter eindelijk hun ‘nieuwe woning’ te zien, maar daarnaast leerden de kijkers het gezin nog een beetje beter kennen. Het koppel heeft namelijk samen vijf kinderen, waarvan drie pleegkinderen. In de aflevering van zaterdag vertelden de twee alvast wat meer over het moment waarop ze besloten hebben om pleegouders te worden. “Alleen al er opnieuw aan denken, maakt mij emotioneel.”
  [naar artikel]
 18. ‘Naar mijn gevoel is Kaboel nu veiliger dan ooit. Alle Afghanen die ik spreek, bevestigen dat’ (26/09/2021 - De Morgen)
  Terwijl veel mensen uit Afghanistan proberen te raken, trok VTM-journalist Robin Ramaekers net naar Kaboel. Hij kijkt hoe het leven is veranderd nu de taliban de macht hebben. ‘Meisjes boven de twaalf jaar mogen niet meer naar de klas komen.’
  [naar artikel]
 19. Popzangeres Demi Lovato omarmt weer de voornaamwoorden ‘zij/haar’: “Ik voel mijn vrouwelijke kant weer sterker” (03/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse popzangers en actrice Demi Lovato (29) wil dat er voortaan weer over haar gesproken wordt met de voornaamwoorden ‘zij/haar’ in plaats van ‘hen/hun’.
  [naar artikel]
 20. Wat kan het Overlegcomité beslissen nu de cijfers weer aan het stijgen zijn? (06/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In het verleden kregen Overlegcomités al de bijnamen ‘het spannendste’ of ‘het moeilijkste ooit’, maar deze vergadering zal allicht de geschiedenis ingaan als ‘de saaiste ooit’. Met besmettingen die in de lift zitten en omikron die haar geheimen slechts stap voor stap prijsgeeft, kiest de politiek vandaag voor de status quo. De langverwachte barometer is voor volgende week.
  [naar artikel]
 21. ▶ Meer dan 1.000 kinderen wachten op een pleeggezin: ‘Dé vraag die altijd terugkeert: wat als je het kind weer moet afgeven?’ (24/11/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 22. ▶ Sta slimmer in het leven en uw carrière: luister nu naar de podcast ‘Beter leven’ (21/02/2022 - De Morgen)
  ‘Beter Leven’ is een podcastreeks van De Morgen met praktisch advies en tips. We praten met mensen die ons helpen om meer uit het leven of onze carrière te halen. In de eerste reeks van 5 afleveringen focussen we elke dinsdag op energie.
  [naar artikel]
 23. Om ter best Kerstmis vieren in VTM-programma ‘Mijn beste kerst ooit’ (04/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Halloween is nog maar net voorbij, maar VTM begint al aan de voorbereidingen van het kerstfeest. Binnenkort pakt de zender uit met ‘Mijn Beste Kerst Ooit’, een programma dat zich nog het best laat omschrijven als “‘Komen Eten’ voor kerstfreaks”. Vier duo’s zullen wekelijks alles in de strijd gooien om het beste kerstfeest ooit te organiseren.
  [naar artikel]
 24. Terug van weggeweest (helaas): de string-boven-broek-look (13/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het was ooit modieus, werd vervolgens supertrashy en is nu weer in opmars: je ondergoed mag weer zichtbaar deel uitmaken van je look. De string boven de (jogging)broek is zelfs zo hip dat kledingmerken kant-en-klare exemplaren verkopen.
  [naar artikel]
 25. ‘We don’t talk about Bruno’ nu ook grootste Disney-hit ooit (02/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het lied ‘We don’t talk about Bruno’, uit de animatiefilm ‘Encanto’, is officieel het populairste Disney-nummer ooit. In de Amerikaanse Billboard Top 100 klimt het naar de eerste plaats. Hoger dan ‘Let it go’ uit de kaskraker ‘Frozen’.
  [naar artikel]
 26. ▶ ‘Terugpakken wat van ons is’: staatszender voorspelt uitbreiding van Rusland tot ‘sterkste macht van de wereld’ (12/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 27. ▶ Overleeft de Vlaamse regering de groene ‘shitdossiers’ wel? ‘Je voelt aan alles dat het niet lekker zit’ (04/11/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 28. ‘Zolang de regering haar berekeningen niet vrijgeeft, is dit luchtfietserij’: bellen met journalist Ann De Boeck (05/11/2021 - De Morgen)
  Vlaanderen heeft beslist om tegen 2030 de CO2-uitstoot met 40 procent te verminderen ten opzichte van 2005. De Morgen-journalist Ann De Boeck legt uit wat dat concreet betekent. ‘Ik merk dat er binnen de regering nog wat onduidelijkheid is over een aantal maatregelen.’
  [naar artikel]
 29. Snookericoon Ronnie O’Sullivan heeft onderzoek aan z’n broek na ‘obsceen gebaar’ na misser op WK (18/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ophef op het WK snooker. Zesvoudige wereldkampioen Ronnie O’Sullivan heeft een onderzoek aan zijn broek voor het maken na wat men een ‘obsceen gebaar’ noemde.
  [naar artikel]
 30. Nathalie Meskens bezingt haar eigen liefdesverhaal en de comeback van Toast: dit was ‘Tien om te zien’ (12/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op zondag was het het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘Tien om te zien’. Nathalie Meskens bezong er met ‘You Knocked Down My Walls’ haar eigen liefdesverhaal. Daarnaast zorgde de Nederlandse Meau voor een kippenvelmoment met haar hit ‘Dat heb jij gedaan’. Marthe, Hanne en Julia van K3 kregen iedereen op de dijk van Westende dan weer aan het dansen met ‘Waterval’.
  [naar artikel]
 31. ▶ En plots liggen alle ‘shitdossiers’ tegelijk op tafel: ‘Die decennia van slap landbouwbeleid grenzen aan schuldig verzuim’ (04/11/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 32. Striemende aanklacht tegen de ‘yoga-industrie’: ‘Hoe is het met zo’n eeuwenoude discipline ooit zover kunnen komen?’ (24/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 33. ▶ ‘We zijn in een perfecte storm terechtgekomen’: hoe ziet de toekomst eruit voor onze energiefactuur? (15/02/2022 - De Morgen)
  De energieprijzen zijn historisch hoog. Het lijkt onbegonnen werk om nog een interessant tarief te vinden. Wat heb je zelf nog in de hand? Zullen de tarieven straks weer dalen? ‘De lage prijzen van 2020 zien we niet meer terug.’
  [naar artikel]
 34. ▶ Filosofe Tinneke Beeckman deelt haar ultieme inzicht: ‘Dat je alles kan worden wat je wil, is helemaal niet waar’ (06/09/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 35. ‘Machtsmisbruik, beledigingen en vernederingen’: klachten over coach Gert Vande Broek schrikken volleybal op (08/12/2021 - De Morgen)
  Daags na de uitzending De prijs van de winnaar op Canvas, waarin drie ex-internationals van de Yellow Tigers bondscoach Gert Vande Broek van grensoverschrijdend gedrag beschuldigen, sluiten drie andere speelsters zich bij hen aan en kondigt Kapitein Ilka Van de Vyver haar vertrek aan. Vande Broek zegt intussen geschrokken te zijn.
  [naar artikel]
 36. Van ‘CVP-Staat’ naar ‘CD&V-clubje’: hoe konden de ooit zo machtige christendemocraten zo afglijden? (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ooit behaalde de CVP de absolute meerderheid. Vier naoorlogse regeringen telden enkel en alleen ministers uit die ene partij. Ooit spraken tegenstanders met een mengeling van afgunst en afkeer over “de CVP-staat”. Vandaag rest alleen nog stof en as. Hoe is het zover kunnen komen?
  [naar artikel]
 37. Gluren bij BV’s: Tine Embrechts toont haar vakantieliefde, Jani vindt een zonnestraal (01/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een zeldzame zonnestraal, een zoutspoeling en een ‘vergeten’ broek: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram – die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 38. ▶ Waarom blijft covid bij sommige mensen maanden aanslepen? ‘Ik wil heel graag weer gaan werken, maar het lukt mij niet’ (28/10/2021 - De Morgen)
  Veel mensen kampen maanden na een besmetting met het coronavirus nog steeds met ernstige klachten. Het Federaal Kenniscentrum (KCE) bracht deze week een eerste rapport uit dat ‘long covid’ beschrijft. Wat is het, wie krijgt ermee te maken en hoe komt dat? ‘Ik hoor dat ik er erg aan toe was, maar ik herinner het mij niet meer.’
  [naar artikel]
 39. VRT-journalist Luc Pauwels: ‘Na haar interview kwam de minister boos op mij af: ‘Hoe kom jij daarbij?’’ (19/04/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 40. ‘We waren naïef, nog werk aan de winkel’: Ann Wauters reageert na kwetsende uitspraken over Belgian Cats (09/08/2021 - De Morgen)
  ‘Toogpraat? Dit soort uitspraken hoort nergens, ook niet op café.’ Basketbalster en Belgian Cat Ann Wauters, die afscheid nam van haar carrière na de Spelen, is duidelijk: de recente uitspraken van Sporza-journalist Eddy Demarez hakten er diep in bij de Belgische basketvrouwen. ‘Dialoog moet er komen, maar nu kunnen we dat nog niet aan’, zo reageerde ze deze ochtend op Radio 1.
  [naar artikel]
 41. ‘Doe ’s avonds ook een ommetje na het werk zodat je echt thuis kunt komen om te ontspannen’: zo blijft thuiswerken haalbaar (17/11/2021 - De Morgen)
  Net nu we de kantoorbanden weer aanhalen, duwt het virus ons terug in ons thuiswerkhok. Hoe hou je het zo aangenaam mogelijk? ‘Contact houden met collega’s is nu ook weer niet zo onmogelijk.’
  [naar artikel]
 42. Ze probeerde onzichtbaar te worden, maar nu heeft Kate Bush plots weer megahit dankzij ‘Stranger things’ (02/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Met ‘Wuthering heights’ kampeerde Kate Bush (63) ooit in allemans oren, en hoog in de charts. Maar de laatste decennia was ze daar niet meer te bespeuren. Tot nu. Plots staat de Britse, 37 jaar na datum, weer bovenaan de lijsten met haar klassieker ‘Running up that hill’. Allemaal dankzij de Netflix-hit ‘Stranger things’. Waar Bush zich al die tijd verschool? Jawel, bovenop een heuvel.
  [naar artikel]
 43. ▶Live - België schakelt over op code oranje, De Croo ziet ‘vrijere, gemoedelijkere en feestelijkere lente’ (11/02/2022 - De Morgen)
  Het aantal besmettingen met het coronavirus daalt weer in België, na een forse stijging gedreven door de nieuwe ‘omikrongolf’. Volg hieronder al het nieuws en de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus.
  [naar artikel]
 44. ▶ Mogen de Duivels nog hopen op wereldtitel? ‘Kevin De Bruyne háát het, maar ze moeten weer een counterploeg worden’ (17/11/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 45. Olga Leyers quizt zonder broek in ‘De allerslimste mens’ (of zo lijkt het toch) (17/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De overwinning van Bart Cannaerts en van Michèle Cuvelier had ze al op zak, maar bij aanvang van haar derde beurt leek het vooral dat Olga Leyers een broek of een ander vestimentair onderdeel was vergeten aan te trekken. Er waren vooral blote benen te zien. Het viel jurylid Jelle De Beule meteen op. “Ik vind het gewaagd dat Olga geen broek draagt”, klonk het. Wat natuurlijk niet het geval was. Maar ook met (korte) broek haalde Olga het dit keer niet.
  [naar artikel]
 46. ▶ Wat heeft Vlaanderen te vertellen op de klimaattop? ‘We doen beloftes op steroïden, maar het is beter dan vroeger’ (04/11/2021 - De Morgen)
  Zaterdag vertrekt Vlaams klimaatminister Zuhal Demir (N-VA) naar de klimaattop in Glasgow. Welke plannen kan ze daar voorleggen? Heeft Vlaanderen iets in de pap te brokken op het wereldtoneel? En zal die hele klimaattop wel echt iets veranderen? ‘Die anderhalve graad halen wordt moeilijk, maar 1,6° is ook nog goed.’
  [naar artikel]
 47. Strak en sexy: deze zomer staat in het teken van ‘revenge dressing’ of ‘wraakmode’ (30/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Deze zomer doet ‘revenge dressing’ of ‘wraakmode’ opnieuw haar intrede. Schrik dus niet als je veel meer strakke, sexy silhouetten ziet op straat of op sociale media, want de Instagramhashtag #revengeshopping viert hoogtij. “September zal meer dan ooit voor ‘back to work’ staan. Op modevlak gaan veel mensen dan uit hun schulp komen”, reageert onze modejournalist David Devriendt.
  [naar artikel]
 48. Na ‘Ongewoon’ en ‘Wat een idee?!’: Pommelien Thijs teast nieuwe single ‘Zilver’ (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Deze zomer veroverde Pommelien Thijs (21) Vlaanderen met haar single ‘Ongewoon’. Daarna deed ze hetzelfde met ‘Wat een idee?!’. En nu komt ze weer met een nieuwe single. Op haar TikTok-account geeft Pommelien haar fans een kleine teaser van haar nieuwe nummer ‘Zilver’. Vanaf 1 december laat ze het lied los op streamingplatforms.
  [naar artikel]
 49. ‘In Marokko ben ik niet meer dan een toerist. Uiteraard’ (23/01/2022 - De Morgen)
  Na de dood van haar moeder bereikte de innerlijke tweestrijd bij VRT-journalist Yasmina El Messaoudi (38) een breekpunt: was ze nu Vlaams, zoals haar moeder, of Marokkaans, zoals haar vader? ‘Mijn afkomst was een handicap die ik moest verstoppen.’
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy