De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Auguste Boxy uit ‘Latem Leven’ liet alles achter voor een eiland in de Caraïben: “Je ziet het niet eens op de wereldkaart”

Het Laatste Nieuws

24/11/2022 - 08:25

Hij had een ontzettend drukke job in het cateringbedrijf van papa Stefan, maar vijf jaar geleden liet Auguste Boxy (31) dat allemaal achter zich. Hij trok naar het paradijselijke eiland Bequia in de Caraïben, vond er een eigen woning en verbouwt die helemaal zelf. “Mensen denken dat ik veel geld heb omdat ik uit Sint-Martens-Latem kom, maar geloof me, dat helpt hier juist niets.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Auguste Boxy uit ‘Latem Leven’ woont in de Caraïben: “Of ik iets mis uit België? Ja, oesters” (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij had een ontzettend drukke job in het cateringbedrijf van papa Stefan, maar vijf jaar geleden liet Auguste Boxy (31) dat allemaal achter zich. Hij trok naar het paradijselijke eiland Bequia in de Caraïben, vond er een eigen woning en verbouwt die helemaal zelf. “Eerst deed ik beroep op een architect, maar ik had al snel door dat ik er meer van wist.”
  [naar artikel]
 2. Boxy's schakelen geheim wapen in om boek te promoten (28/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren stelden Stefan en Kristof Boxy niet alleen hun nieuwe boek "Out Of The Boxy" aan de pers voor, zij stelden ook hun geheime wapen Auguste
  [naar artikel]
 3. Na alle protest: prins William en Kate Middleton gaan “reflecteren” na roerige reis door Caraïben (27/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Prins William (39) en zijn vrouw Kate Middleton (40) hebben een bewogen achtdaagse reis door de Caraïben achter de rug. De komst van de Cambridges zorgde voor meerdere demonstraties van de lokale inwoners. Toch kijkt William positief terug en liet hij vlak voor vertrek uit de Bahama’s in een verklaring weten dat buitenlandse reizen een goede manier zijn “om te reflecteren.”
  [naar artikel]
 4. Auguste, Kimball en Tristan over die ene vuurwerkpijl die hun leven veranderde: “Mama, niet kijken, mijn hand ligt eraf” (31/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Elke nieuwjaarsnacht belanden in ons land tientallen mensen in het ziekenhuis na een vuurwerkongeval. Ze raken verbrand, lopen gehoorschade op of verliezen een hand of een oog. “We merken dat er een taboe op rust”, zegt Stefaan Lauwaert van de Stichting Brandwonden. “‘Eigen schuld, dikke bult’, denken mensen, waardoor slachtoffers vaak niet durven praten over wat hen is overkomen. Kimball en de ouders van Tristan en Auguste doen dat wél. “Omdat iedereen moet beseffen hoe gevaarlijk vuurwerk kan zijn. Eén moment van onoplettendheid is genoeg om voor het leven verminkt te zijn.”
  [naar artikel]
 5. Sterren reageren op overlijden Irene Cara: “Je hebt me meer geïnspireerd dan je ooit zou denken” (27/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een aantal sterren hebben vol droefenis gereageerd op het overlijden van zanges Irene Cara. De meervoudige Grammy-winnares die hits scoorde met ‘Fame’ en ‘What A Feeling’ overleed zaterdag op 63-jarige leeftijd.
  [naar artikel]
 6. Na zijn topjaar in China: Marouane Fellaini en Russische vriendin genieten met volle teugen van vakantie op de Caraïben (19/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Big Fella’ met een ‘big smile’. Marouane Fellaini (34) geniet van een welverdiende vakantie op het Caraïbische eiland Saint-Barthélemy. Mét mooi gezelschap: zijn vriendin Victoria Alex, een Russische artieste.
  [naar artikel]
 7. 20 jaar na 'Spring': hoe gaat het nu met Cara ‘Chantal’ Van der Auwera? “Voor een film mogen ze me altijd bellen” (05/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In 2002 streed Chantal dagelijks tegen Katrijn om de solo te mogen dansen in het Ketnet-programma ‘Spring’. Maar wat steekt actrice Cara Van der Auwera 20 jaar later uit? Reporter Jarne Rediers zoch haar op bij de VRT om het aan haar zelf te vragen. “Ondertussen werk ik al 8 jaar bij Klara, de klassieke radiozender hier” vertelt Cara fier. Of ze het niet vervelend vindt om na al die tijd nog dagelijks over ‘Spring’ aangesproken te worden? Ontdek het in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 8. “Op een bepaald moment dronk ik drie flessen cognac per dag”: Pete Townshend van ‘The Who’ blikt terug op bewogen leven (10/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘I hope I die before I get old’, schreef hij ooit in de klassieker ‘My Generation’ van The Who, maar ondertussen is de gitarist van de groep, Pete Townshend, toch al 77 geworden. “Hoewel, ik beschouw mezelf niet als oud”, zegt hij. De muzikant blikt terug op een zeer bewogen leven, met onder meer een stevige verslaving aan alcohol, cocaïne en heroïne. Dat hij twee bandleden verloor aan dezelfde problematiek, hakt er nog altijd diep in. “Alles heb ik gedaan om onze drummer ervan af te helpen, maar hij stikte in zijn eigen braaksel.”
  [naar artikel]
 9. Spaghetti Carabonara, of liever chili con Cara? Dorian (26) lanceert kookboek rond het festivalbier bij uitstek: “Alleen de soep van Cara Pils was niet te eten” (30/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ben je een liefhebber van Cara Pils en ga je graag creatief te werk in de keuken? Dan heeft de Hasseltse arts in opleiding Dorian Coppenrath (26) het ideale eindejaarsgeschenk voor u op de markt gebracht. In ‘Koken met Cara Pils’ worden 26 recepten beschreven waarmee liefhebbers van het huismerkbier van Colruyt aan de slag kunnen. “Eigenlijk is het een uit de hand gelopen grap”, lacht Dorian.
  [naar artikel]
 10. Van pasta carabonara tot chili con cara: Colruyt lanceert het ‘Cara-kookboek’ (01/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Binnenkort kunnen prettig gestoorde koks aan de slag met het recept voor een ‘Pasta Carabonara’, of een ‘Chili con Cara’. U leest het goed: deze recepten zijn terug te vinden in het kookboek ‘Koken met Cara Pils’.
  [naar artikel]
 11. Verkeerd vaccin? Geen cruise dan. Pechvogel Willy (71) mag niet op boottocht door Caraïben: “Amerika blijft reizigers weigeren die AstraZeneca kregen” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dolblij was Willy Janssen (71) toen hij in het voorjaar zijn eerste prik AstraZeneca kreeg. Vooraan in de rij om de vrijheid eindelijk te omarmen en vooral klaar voor de reis van zijn leven. Twee weken op cruise door de Caraïben met zijn vrouw en een bevriend koppel. Alleen de vluchten moest hij nog boeken, tot hij van de organisatie te horen kreeg dat gevaccineerden met AstraZeneca niet welkom zijn in de Verenigde Staten. “Ik begrijp er niets van”, zegt Willy die zijn droomreis in duigen ziet vallen.
  [naar artikel]
 12. “Mijn dochter vroeg ‘mama, ga je dood?’ Dat was een boks in mijn buik”: jonge mama Laurence (32) streed tegen een eetstoornis (15/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Onlangs werd nog maar eens duidelijk: de jongeren die oorlog voeren met hun bord zijn steeds jonger én talrijker. Eetstoornissen pieken, wachtlijsten ook. En toch staat daar niet enkel ‘het jonge pubermeisje’ op. Ook volwassenen strijden met eten, achter de gevel van hun huis, job, gezin. Mama Laurence Bauffe (32) liet zich begin dit jaar opnemen voor anorexia en boulimie, terwijl Anaïs (6) en Rémi (3) met papa thuis geduldig kruisjes zetten op een aftelkalender. Voor hen schreef ze nu een boek. “Hoe zij met alles omgingen, daar ben ik hen eeuwig dankbaar voor.”
  [naar artikel]
 13. “Mijn dochter vroeg ‘mama, ga je dood?’ Dat was een boks in mijn buik”: jonge mama Laurence (32) streed tegen een eetstoornis (15/10/2022 - Het Nieuwsblad)
  Onlangs werd nog maar eens duidelijk: de jongeren die oorlog voeren met hun bord zijn steeds jonger én talrijker. Eetstoornissen pieken, wachtlijsten ook. En toch staat daar niet enkel ‘het jonge pubermeisje’ op. Ook volwassenen strijden met eten, achter de gevel van hun huis, job, gezin. Mama Laurence Bauffe (32) liet zich begin dit jaar opnemen voor anorexia en boulimie, terwijl Anaïs (6) en Rémi (3) met papa thuis geduldig kruisjes zetten op een aftelkalender. Voor hen schreef ze nu een boek. “Hoe zij met alles omgingen, daar ben ik hen eeuwig dankbaar voor.”
  [naar artikel]
 14. Cleymans & Van Geel over nieuwe plaat: “Of ik nog geloof in de liefde? Vraag me dat over een jaar nog eens” (18/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoop en dansbaarheid als overwinnaars. Zelfs nadat het leven hem het diepste dal liet zien. Jonas Van Geel (37) recht de rug een jaar na zijn scheiding, leunend op de schouders van zijn beste maat Jelle Cleymans (36). Het verdriet van zich afgeschreven in ‘We kunnen ons redden’, de nieuwste plaat van het duo. “Ik zou mezelf niet geloofd hebben als ik nu stond te zingen ‘alles gaat goed, ik ben kei gelukkig’.”
  [naar artikel]
 15. Harry en Olga stellen hun dochter voor: “Ze zal van ons niet alles krijgen wat ze wil” (11/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Harry Schurmans (60) en Olga Zelenko (40) uit ‘The Sky is the Limit’ leven al drie maanden op een roze wolk dankzij hun dochter Cataleya. “Ze is alles wat ik kon dromen”, zegt Olga. En zelfs Harry neemt zijn rol als vader heel serieus. “Ik was zelfs de eerste om haar luier te verversen.” Het koppel vertelt in ‘Story’ over hun prille babygeluk, dat enigszins overschaduwd wordt door de oorlog in Olga’s geboorteland Oekraïne, en de moeilijke bevalling. “Ik heb gehuild en één keer verloor ik door de pijn bijna het bewustzijn.”
  [naar artikel]
 16. Andy Peelman: “Als ik mijn vrouw en kinderen niet had, ik zat al lang in Oekraïne” (17/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Andy Peelman, bekend van ‘De Buurtpolitie’ is erg begaan met het lot van de Oekraïners. Dat liet hij verstaan tijdens de radio-uitzending ‘Oekraïne 12-12’. Vanavond zal hij tijdens de live tv-show mee het callcenter bemannen, waarnaar mensen naar kunnen bellen om geld te doneren. “Dat is het minste wat we kunnen doen”, aldus Peelman, die zich liet ontvallen dat hij al lang in Oekraïne zou zitten, mocht hij zijn vrouw en kinderen niet hebben.
  [naar artikel]
 17. De ene blunder na de andere: bezoek van prins William en Kate aan Caraïben wordt pr-nachtmerrie (29/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het moest een feestelijk koninklijk bezoek worden, het bezoek van de hertog en hertogin van Cambridge aan de Caraïben. Het werd een opeenstapeling van faux-pas die in het beste geval als “toondoof” en “tenenkrullend” omschreven werden. “Dat krijg je als je hetzelfde draaiboek uit de jaren 60 anno 2022 volgt”, zegt Engeland-kenner Harry De Paepe.
  [naar artikel]
 18. Chaos aan de ronde tafel in ‘De verraders’: “Wat is hier de redenering achter?” (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De bondgenoten weten niet wat hen overkomt na Loïc zijn bekentenis. “Een verrader mag zich toch nooit kenbaar maken?”, klinkt het verbaasd. “Plots zegt hij: ‘Ik ben een verrader’”, zegt medeverrader Jaimie-Lee. “Ik zakte door de grond.”
  [naar artikel]
 19. Chaos aan de ronde tafel in ‘De verraders’: “Wat is hier de redenering achter?” (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De bondgenoten weten niet wat hen overkomt na Loïc zijn bekentenis. “Een verrader mag zich toch nooit kenbaar maken?”, klinkt het verbaasd. “Plots zegt hij: ‘Ik ben een verrader’”, zegt medeverrader Jaimie-Lee. “Ik zakte door de grond.”
  [naar artikel]
 20. Antwerpse gebruikers over ‘mefi’: “’Meisjesdrug’ die goedkoper is dan cocaïne” (21/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De drug ‘mefi’ of mefedron waarover de 26-jarige Emna Rejeb getuigt in een TikTok-video, circuleert vooral onder 18-jarige meisjes. De reden: goedkoper dan een gram cocaïne en een zachtere uitwerking. Van een rage is evenwel geen sprake, zeggen gebruikers en De Druglijn, die in verhouding weinig meldingen binnenkrijgt. “Prijs-kwaliteit is ‘mefi’ een goeie rush”, aldus een Antwerpse dealer. “Maar eens een job schakelen ze over op cocaïne.”
  [naar artikel]
 21. Weduwe boer Charel ziet grote plannen met boerderij gedwarsboomd: “Burgemeester De Crem wil me niet eens spreken” (13/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vera Schouppe (59) kwam in een storm terecht toen ze het ja-woord gaf aan boer Charel, bekend door zijn passage bij ‘Jambers’. Een veroordeling in een drugszaak maakte het er niet beter op, maar nu heeft ze haar leven omgegooid. “Ik wil mensen gelukkig maken op de boerderij”, zegt ze aan ‘Dag Allemaal’. “Maar dat is me niet gegund.”
  [naar artikel]
 22. Weduwe boer Charel ziet grote plannen met boerderij gedwarsboomd: “Burgemeester De Crem wil me niet eens spreken” (13/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Vera Schouppe (59) kwam in een storm terecht toen ze het ja-woord gaf aan boer Charel, bekend door zijn passage bij ‘Jambers’. Een veroordeling in een drugszaak maakte het er niet beter op, maar nu heeft ze haar leven omgegooid. “Ik wil mensen gelukkig maken op de boerderij”, zegt ze aan ‘Dag Allemaal’. “Maar dat is me niet gegund.”
  [naar artikel]
 23. John Oliver lacht het leven tegemoet: “Ik heb geen idee wat mensen bedoelen als ze over ‘cancel culture’ praten” (21/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  John Oliver lacht het leven tegemoet, soms tegen beter weten in. Maar de host van het uitstekende, satirische ‘Last Week Tonight’, dat weldra aan zijn negende seizoen begint, ziet ook in dat het niet per se goed gaat met de wereld. Of met Coldplay. Gelukkig heeft hij zijn zoontjes nog. “Als alles slecht gaat, is er niets zo behulpzaam als het kinderlijke gebrek aan besef dat alles slecht gaat.”
  [naar artikel]
 24. Inna keerde in de zomer na vier maanden in België terug naar ‘veilig’ Kyiv: “Ik laat mijn man niet meer achter” (11/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Meteen na de Russische invasie liet ze alles achter. Zelfs haar echtgenoot. Dood van de schrik voor de Russische aanvaller. Na een rustige lente Lanaken keerde ze met haar dochter Julia terug naar Kyiv. Omdat de rust er was teruggekeerd. Tot gisteren. Tot de wraak van Poetin. “Maar nog eens vluchten? Nooit meer.”
  [naar artikel]
 25. Jani Kazaltzis openhartig over zijn pijnlijke outing: “Papa vroeg aan de dokter een pilletje voor mij” (02/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Straks presenteert hij ‘Blind Gekocht’, maar verder is het momenteel windstil rond Jani Kazaltzis (42). In ‘James, De Musical’ staat Vlaanderens bekendste stylist deze week wel nog eens in de schijnwerpers, en daarbij klinkt ook een droevige noot. “Ik wist dat ik m’n ouders diep ongelukkig zou maken met mijn outing, en dat deed mij veel pijn”, zegt Jani. “Ik durfde het mama niet vertellen, dus ik liet een brief achter.”
  [naar artikel]
 26. Je doelen bereiken én gezond leven: de ‘girl boss' uit de millennialgeneratie maakt plaats voor ‘that girl’. “We worden aangeleerd om onszelf als bedrijf te zien” (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Herinner je je de ‘girlboss’ nog? Die term werd door Gen Z in een nieuw jasje gestoken en ‘that girl’ gedoopt, met een hashtag die al meer dan 639 miljoen keer bekeken is. Een exacte definitie voor ‘that girl’ (vrij vertaald ‘dát ene meisje’) is er niet, maar het heeft alles te maken met je leven perfect op orde hebben. Is het idealiseren van die levensstijl wel zo’n gezonde tendens? “Nadruk ligt vooral op individualisme.”
  [naar artikel]
 27. Oorlog brengt tweede seizoen ‘Fair Trade’ in problemen: “We laten onze Oekraïense collega’s niet in de steek” (21/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Onzekerheid op de set van ‘Fair Trade’. Nadat het eerste seizoen van de Streamz-reeks kon bogen op talent uit het Oekraïne, hangt hun medewerking aan het tweede seizoen van de politiereeks nu aan een zijden draadje. “Door de oorlog zitten verschillende actrices vast in Oekraïne of haar buurlanden, en met twee acteurs is er momenteel zelfs geen contact”, legt regisseur en scenarist Marc Punt uit. Hij zet nu alles op alles om de cast in België te krijgen: “Ik kén deze mensen: wie zou ik zijn als ik hen nu in de steek laat?”
  [naar artikel]
 28. Na kritiek van praatgasten over ongeïnteresseerde houding Gert Verhulst: “Ik ga niet iemand uitnodigen die mij niet boeit” (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe ziet de gemiddelde werkdag van Gert Verhulst eruit? Met z’n dagelijkse talkshow ‘De Tafel van Vier’ is hij vier avonden per week live op televisie. Een intensief regime dus en het is niet zo dat Gert pas net voor de uitzending naar de studio afzakt. “Om 9 uur ‘s morgens is er al een eerste overleg met de redactie”, vertelt hij aan Desna. Zij volgt de opname achter de schermen. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 29. “Rusland wil Oekraïne van wereldkaart laten verdwijnen”, zegt Amerikaanse VN-ambassadeur (31/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse ambassadeur bij de Verenigde Naties zei vrijdag dat er geen twijfel meer mag bestaan dat Rusland van plan is Oekraïne te ontmantelen “en het volledig van de wereldkaart te laten verdwijnen”.
  [naar artikel]
 30. “Rusland wil Oekraïne van wereldkaart laten verdwijnen”, zegt Amerikaanse VN-ambassadeur (31/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse ambassadeur bij de Verenigde Naties zei vrijdag dat er geen twijfel meer mag bestaan dat Rusland van plan is Oekraïne te ontmantelen “en het volledig van de wereldkaart te laten verdwijnen”.
  [naar artikel]
 31. RECENSIE. ‘Latem Leven’: “Ondraaglijk normaal” (03/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Onze tv-recensent Jelle Brans laat zijn kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier z’n ongezouten mening. Vandaag: ‘Latem Leven’ op VTM2, waarin mediafiguur Valerie De Booser, tabakshandelaar Patrick Goossens, schrijver Oscar van den Boogaard, schoenenontwerpster Virginie Morobé en ex-voetballer en ondernemer David Damman en de Boxy-broers een inkijk in hun leven geven. Onthullende of spannende televisie leverde dat in de eerste aflevering nog niet op: “De figuren in dit programma zijn helaas van een ondraaglijke normaalheid.”
  [naar artikel]
 32. De vrouw van Lars (36) wil ‘vrije liefde’ met ander koppel, hij niet. “Ik wist niet dat ze al seks had met hen” (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lars’ (36) vrouw Iny (34) trekt steeds vaker op met een bevriend koppel. “Wat ik niet wist, was dat die twee ‘de vrije liefde’ vieren: alles kan, alles mag.” Iny biecht op dat ze al sliep met het koppel en smeekt Lars om ook hun relatie te openen. Hij ziet dat écht niet zitten. “Maar tussen haar en mij is er nu geen affectie meer.” Wat doe je als je partner plots een andere relatievorm wil? Seksuoloog Wim Slabbinck geeft advies.
  [naar artikel]
 33. Ludo Hellinx heeft ontslag bij ‘Familie’ nog niet verteerd: “Bij ‘Thuis’ is naar het schijnt net hetzelfde bezig” (30/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “‘Familie’ interesseert me geen zak meer. Ik ben meteen gestopt met kijken.” Ludo Hellinx (67) heeft zijn ontslag bij ‘Familie’ duidelijk nog niet verteerd. De manier waarop alles verlopen is, laat een wrange nasmaak achter. Het contact met zijn voormalige collega’s is al verwaterd, en nieuwe jobs blijven voorlopig uit. “Het wordt mij kennelijk niet gegund”, verzucht hij in Dag Allemaal. En er staan nog anderen hetzelfde lot te wachten, voorspelt hij. “Bij ‘Thuis’ gaat het nog drastisch worden.”
  [naar artikel]
 34. 20 jaar na 'Spring' werkt Cara Van der Auwera als presentatrice bij Klara: "Maar voor een film mogen ze me altijd bellen” (05/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In 2002 streed Chantal dagelijks tegen Katrijn om de solo te mogen dansen in het Ketnet-programma ‘Spring’. Maar wat steekt actrice Cara Van der Auwera 20 jaar later uit? Reporter Jarne Rediers zoch haar op bij de VRT om het aan haar zelf te vragen. “Ondertussen werk ik al 8 jaar bij Klara, de klassieke radiozender hier” vertelt Cara fier. Of ze het niet vervelend vindt om na al die tijd nog dagelijks over ‘Spring’ aangesproken te worden? Ontdek het in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 35. 20 jaar na 'Spring' werkt Cara Van der Auwera als presentatrice bij Klara: "Maar voor een film mogen ze me altijd bellen” (05/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In 2002 streed Chantal dagelijks tegen Katrijn om de solo te mogen dansen in het Ketnet-programma ‘Spring’. Maar wat steekt actrice Cara Van der Auwera 20 jaar later uit? Reporter Jarne Rediers zoch haar op bij de VRT om het aan haar zelf te vragen. “Ondertussen werk ik al 8 jaar bij Klara, de klassieke radiozender hier” vertelt Cara fier. Of ze het niet vervelend vindt om na al die tijd nog dagelijks over ‘Spring’ aangesproken te worden? Ontdek het in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 36. Verenigde Naties: Russische ‘schijnreferenda’ geen uitdrukking van wil van het volk (27/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Verenigde Naties hebben dinsdag nog eens laten weten dat de “schijnreferenda” in de door Rusland bezette delen van Oekraïne geen legitimiteit hebben. De VN ondersteunen de “territoriale integriteit” van Oekraïne binnen de “erkende grenzen” van het land, zo liet Rosemary DiCarlo, de adjunct-secretaris voor Politieke Aangelegenheden, optekenen bij het begin van een zitting van de VN-Veiligheidsraad. De Oekraïense president Volodimir Zelenski zal het gremium later toespreken via een videoverbinding.
  [naar artikel]
 37. Postbode beleeft gênant moment en ziet dan dat bewakingscamera’s alles filmden: “Oh nee...” (16/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een Amerikaanse postbode heeft dinsdag een erg gênant moment meegemaakt toen hij aan het werk was. De man bezorgde enkele brieven en pakketjes bij een huis en liet ondertussen een grote scheet. Pas daarna zag hij dat een bewakingscamera alles had opgenomen. “Oh nee, toch geen camera’s”, klonk het nog. Maar het was te laat. De eigenaars van het huis konden er eens goed om lachen.
  [naar artikel]
 38. Schiet Frank ‘De Tank’ niet in eigen voet met zijn patserige filmpjes op TikTok? “Niet alles geloven wat je op sociale media ziet” (10/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In het grote drugsproces dat deze week plaatsvindt in het Antwerpse justitiepaleis zal morgen, vrijdag, John Maes pleiten, de advocaat van spilfiguur Frank ‘De Tank’ V.. Die riskeert 9 jaar cel als zogenaamde uithaalchef van een reeks drugstransporten van in totaal 2 ton cocaïne in de periode 2015-2016. Volgens zijn advocaat heeft Frank V. een streep getrokken onder zijn luxueuze verleden. Nochtans pronkt hij dezer dagen op TikTok met zijn luxueuze levensstijl die hij schijnt te leiden in Kenia. “Ik denk dat je niet alles moet geloven wat je op de sociale media ziet”, aldus zijn advocaat.
  [naar artikel]
 39. “Het tussenschot in mijn neus was zo goed als weg”: voormalig ‘Familie’-acteur waagt na cocaïneverslaving zijn kans in ‘The Voice’ (20/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Niet alleen tijd, ook muziek kan wonden helen. Acteur Bram Van Outryve (37) belandde na rollen in ‘Familie’ en ‘David’ door drugs in een sukkelstraatje, maar wil met een auditie in ‘The Voice’ tonen dat hij er terug staat. “Muziek is nu de enige drug in mijn leven.”
  [naar artikel]
 40. COLUMN. Gelein houdt een depressiedagboek bij. “Hoe slechter het met me gaat, hoe specifieker mijn to-dolijstjes worden” (23/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Als je m’n Instagram moet geloven, heb ik nu de tijd van m’n leven. Vrolijke foto’s op het strand, lachend op een surfplank en uitbundig op de fiets. Ze moesten eens weten.” Sinds onze collega Gelein (34) het etiket ‘depressief’ opgeplakt kreeg, houdt ze een dagboek bij. Deze week vertelt ze hoe werken maar niet lukt, over haar overeenkomsten met Simone Biles en waarom haar to-dolijstjes niet alleen nutteloos, maar ook nog eens giftig zijn. “Ik doe van alles om tussen de dutjes door de verveling tegen te gaan.”
  [naar artikel]
 41. Dierenarts Geert woont al meer dan een week op “eiland”: “Even werd het echt benauwelijk” (05/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Al meer dan een week woont dierenarts Geert Beeckaert (55) op een ‘eiland’ in de ‘broekenzee’. Het overtollige water uit de IJzer deed de weilanden rond zijn woning onderlopen, inclusief de openbare weg naar de bewoonde wereld. Het water kwam op een bepaald moment zodanig hoog, dat hij zijn vrouw en dochter elders liet overnachten.
  [naar artikel]
 42. Parket beloont Frank ‘De Tank’ met lagere strafeis van 9 jaar: “Hij heeft zijn verantwoordelijkheid genomen” (10/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het Openbaar Ministerie heeft in de drugszaak rond Frank ‘De Tank’ V. 15 jaar gevangenisstraf geëist voor ‘Dikke’ Nordin El Hajjioui en Ermir ‘Cinco’ N., twee vermeende zwaargewichten van de Antwerpse cocaïnemaffia. Het parket ziet hen als opdrachtgevers achter een reeks drugstransporten die in 2015 en 2016 afgehandeld werden door uithaalchef Frank ‘De Tank’ V., die bekentenissen aflegde in de zaak. Het parket beloonde de openhartigheid van De Tank met een lagere strafeis: “Ik was van plan om 12 jaar te vragen”, aldus de openbare aanklager. “Maar omdat hij zijn verantwoordelijkheid heeft genomen, vorder ik 9 jaar.”
  [naar artikel]
 43. BINNENKIJKEN bij Stefan Boxy die zijn huis liet renoveren door Maarten Van Severen: “Hij heeft het nooit kunnen afronden” (30/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Stefan Boxy (60) is beroemd in België als kok en tv-figuur, zijn vrouw Carine vooral in het buitenland, als ontwerpster van schapenhuiden en objecten. Hun creatieve breinen hebben lak aan regeltjes, wat zich ook toont in het interieur van hun landhuis in Deurle. “Een huis mag zijn eigenheid niet verliezen en moet tegelijk de stempel dragen van zijn bewoners. Hier levert dat een mix op die wij mooi vinden. Dat anderen daar anders over denken, maakt ons niets uit.”
  [naar artikel]
 44. Achter de schermen van ‘De bende van Jan de Lichte’: “Bijna elke acteur wou in dit Vlaamse Robin Hood-verhaal meespelen” (23/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wat je nooit ziet op tv... Onze reporter Jeroen Vermeiren gluurt elke week achter de schermen van een tv-programma en onthult hoe het precies wordt gemaakt. Deze week: ‘De bende van Jan de Lichte’, dat nu te bekijken is op Streamz. “Je moet rekenen dat deze serie alles bijeen tussen de 6 en de 7 miljoen euro kost. Dat lijkt veel, maar in vergelijking met het buitenland is dat een peulschil.”
  [naar artikel]
 45. LEVENSVERHAAL. Acteur Arnold Willems (90) kwam 1.067 keer in uw huiskamer op bezoek: “Ik heb artrose, een pacemaker en een heupprothese, maar ik klaag niet” (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Kom, we gaan een pintje drinken.” Het waren zijn ‘famous last words’, làng voor Arnold Willems (90) de ongelijke strijd tegen het leven verloor - een ongelukkige val en een kansloos gevecht tegen corona, weet u wel. Dit is het portret van een acteur wiens bekendste rol hem 1.067 keer in uw huiskamer bracht. Maar vooral van een man die helemaal niet zo gewoontjes was als zijn alter ego in ‘Wittekerke’ doet vermoeden: “Mocht ik m’n leven kunnen overdoen, ik zou alles op dezelfde manier aanpakken. Alles.”
  [naar artikel]
 46. Achter de schermen van ‘Belgium’s Got Talent': “Boos met microfoons gooien? Dat doet een Vlaming niet” (26/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wat je nooit ziet op tv... Onze reporter Jeroen Vermeiren gluurt elke week achter de schermen van een ­­ tv-programma en onthult hoe het wordt gemaakt. Deze week: ‘Belgium’s Got Talent’. “Bij de inschrijvingen zitten heel straffe dingen, maar ook de meest onnozele acts. En dan heb je nog de grappenmakers die iemand anders inschrijven.”
  [naar artikel]
 47. “Doe je ondergoed uit, hier is glijmiddel”: Cara Delevingne volgde masturbatiecursus voor nieuwe docureeks (20/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Cara Delevingne (30) komt met een nieuwe docureeks voor Hulu, genaamd ‘Planet Sex’. Daarin worden vragen over de menselijke seksualiteit onderzocht, waardoor de actrice zelf vaak op onderzoek uit moest tijdens het filmen. Gedurende de presentatie van de serie, vertelt ze over de masturbatiecursus die ze bijwoonde: “Ik wist niet dat ik zo preuts was.”
  [naar artikel]
 48. Joke waagt kans bij 'K2 zoekt K3' na strijd tegen kanker: “Ik besef dat het leven kort is, dus geniet ervan” (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuwe auditieronde bij ‘K2 zoekt K3'. In de tweede show treden alweer 13 kandidaten uit Vlaanderen en Nederland aan. Onder hen ook de 22-jarige Joke uit Rotselaar, die met haar auditie voor ‘K2 zoekt K3' een bijzonder heftige periode afsluit. “Ik heb het afgelopen jaar borstkanker gehad”, vertelt ze. “Momenteel gaat alles goed en is de behandeling achter de rug. Daardoor besef ik: het leven is kort, dus geniet ervan. Waag de sprong en we zien wel waar we belanden.” Ze brengt het betekenisvolle ‘Jij Bent Mooi’, “omdat ik vind dat iedereen zo’n mooie boodschap elke dag wel mag horen.”
  [naar artikel]
 49. Loïc Van Impe nadert tram drie: “Trouwen staat niet op de planning, maar kinderen krijgen wél” (20/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Loïc Van Impe (29) wordt volgend jaar dertig. Voor heel wat mensen een moment om na te denken over de toekomst, maar de tv-kok weet perfect wat hij wil. Zowel op professioneel als op privé-vlak. In ‘Story’ vertelt Loïc over het nieuwe tv-programma dat hij aan het ontwikkelen is en over zijn relatie met vriendin Ella. Bovendien legt hij uit waarom hij ervoor kiest om nu een pauze in te lassen. “Mijn vriendin zei me onlangs: ‘Loïc, probeer eens wat vaker thuis te zijn.’”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy