De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘Waardeloos België heeft geluk’: internationale media hard voor prestatie Rode Duivels tegen Canada

De Morgen

24/11/2022 - 09:22


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Canada is het soort team waar België niet graag tegen speelt’: Vandeweghe over Rode Duivels tegen Canada (23/11/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 2. LIVE BELGIË-CANADA. Weinig vertrouwen in Rode Duivels: 37 procent denkt dat België groepsfase niet overleeft (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover. De Rode Duivels openen vanavond om 20 uur hun WK voetbal tegen Canada. Starten ze met een knal? Of gaan er nog meer twijfels de kop opsteken? In onderstaande liveblog zit u op de eerste rij voor de aanloop naar de match en uiteraard de wedstrijd zelf!
  [naar artikel]
 3. Rode Duivels bibberen en beven tegen Canada, maar staan wel op een zege van volgende ronde (23/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Net als in 2014 en 2018 wonnen de Rode Duivels hun openingsmatch van het WK. Met een dosis geluk. Als België zondag van Marokko wint, kan de kwalificatie voor de achtste finale al binnen zijn. Zo zit voetbal in mekaar.
  [naar artikel]
 4. “De Bruyne is zichzelf niet helemaal”: Mulder en Degryse in ‘Deviltime’ over hoe Duivels overlopen werden door Canada (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is verbijsterend wat hier aan de hand is.” Onze analisten Marc Degryse en Jan Mulder geloofden hun ogen niet na de eerste helft van België-Canada. Degryse en Mulder geven hun visie in ‘Deviltime’ voor, tijdens en na de eerste match van de Rode Duivels op het WK voetbal. Volg België-Canada HIER live.
  [naar artikel]
 5. Kroatië, Marokko en Canada WK-tegenstanders van Rode Duivels; Spanje of Duitsland mogelijke opponent in de tweede ronde (01/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels nemen het tijdens het WK voetbal 2022 in Qatar (21 november-18 december) op tegen Kroatië, Marokko en Canada. België is ingedeeld in groep F. Dat wil zeggen dat de Rode Duivels pas op woensdag 23 november voor het eerst in actie komen.
  [naar artikel]
 6. Rode Duivels verliezen ook troostfinale Nations League: België met 2-1 onderuit tegen Italië (10/10/2021 - De Morgen)
  De Rode Duivels zijn er niet in geslaagd de ‘kleine finale’ van de Nations League tegen Italië te winnen, nadat België eerder deze week ook al van wereldkampioen Frankrijk verloor. België verloor met 2-1 in het Juventusstadion in Turijn tegen de Europese kampioen en het gastland.
  [naar artikel]
 7. Slecht nieuws voor de Rode Duivels: Kroatië klopt Canada, waardoor België donderdag moét winnen om achtste finale te halen (27/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  De berg die de Rode Duivels moeten beklimmen is net nog wat steiler geworden. Een sterk spelend Kroatië maakte een vroege achterstand ongedaan tegen Canada en won met ruime 4-1-cijfers. Daardoor moeten de Rode Duivels donderdag zo goed als zeker winnen van Kroatië, anders liggen ze er dan al uit op het WK.
  [naar artikel]
 8. 1.692.643 Vlamingen beleven trieste afgang van Rode Duivels tegen Marokko (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gemiddeld 1.692.643 Vlamingen volgden zondagmiddag de trieste afgang van de Rode Duivels tegen Marokko. De ‘openingswedstrijd’ van België tegen Canada was nog goed voor 1.881.984 kijkers.
  [naar artikel]
 9. Onze chef voetbal merkt weinig stress bij Rode Duivels: “Maar ‘The Canada-game’ wordt wel richtinggevend, sfeer- en teneurbepalend” (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Van stress ogenschijnlijk geen sprake in het Hilton Salwa Beach Resort bij onze Rode Duivels. En toch heeft België tegen Canada alles te verliezen in zijn openingsmatch van het WK voetbal in Qatar. “Je wil het niet gedroomd hebben dat je met het mes op de keel tegen Marokko en Kroatië moet”, stelt onze chef voetbal Niels Poissonnier. En dus is het kijken naar onze twee genieën.
  [naar artikel]
 10. Buitenlandse media hard voor ‘statische’ Duivels: “België is geraakt en was niet meer te redden” en “tweede tegengoal moet zorgen baren” (19/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Geen prettige generale repetitie voor de Rode Duivels in Koeweit City. Onderuit tegen Egypte na een slappe prestatie. Dat ontging ook enkele buitenlandse media niet. De Spaanse pers moest weer maar eens constateren hoe Eden Hazard niet langer Hazard is, terwijl de Engelse media ziet hoe Alderweireld niet langer de topverdediger van bij Tottenham is en Batshuayi net zoals bij Chelsea kwaliteit tekort komt. “Martínez heeft werk voor de boeg. En hij zal ongetwijfeld bidden opdat Lukaku er snel staat.”
  [naar artikel]
 11. LIVE BELGIË-CANADA (20u). Winnen de Rode Duivels hun openingsmatch? (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover. De Rode Duivels openen vanavond om 20u hun WK voetbal tegen Canada. Starten ze met een knal? Of gaan er nog meer twijfels de kop opduiken? In onderstaande liveblog zit u op de eerste rij voor de aanloop naar de match en uiteraard de wedstrijd zelf.
  [naar artikel]
 12. LIVE CANADA-KROATIË. Larin komt in de ploeg bij Canada, wie profiteert van nederlaag Rode Duivels? (27/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  • Tweede speeldag in groep F van ook België • Kroatië speelde gelijk tegen Marokko (0-0), Canada verloor van Duivels • Khalifa International Stadium • Scheidsrechter: Andres Matonte (Uruguay)
  [naar artikel]
 13. ‘De frivole immer aanvallende Rode Duivels lijken dood en begraven’: Hans Vandeweghe over België-Canada (24/11/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 14. ‘België is de grootste teleurstelling van het WK’: internationale pers over uitschakeling Rode Duivels (01/12/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 15. Rode Duivels verliezen nipt van ‘De Columbus’ (06/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Feest ten huize Wim Lybaert, want zijn ‘Columbus’ heeft zondag gewonnen van de Rode Duivels. Voor de overigens bijzonder aangename wedstrijd België-Tsjechië wist VTM 903.000 voetbalfans te lokken. De match piekte tot 1.009.000 kijkers.
  [naar artikel]
 16. Alleen winst tegen Kroatië volstaat (behoudens Canadees mirakel): onmondige Rode Duivels flirten nu al met exit na pijnlijk verlies (27/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wat een domper. Werd de Belgische wanprestatie tegen Canada nog gemaskeerd door het resultaat, gingen onmondige Rode Duivels tegen Marokko met de billen bloot. Twee Marokkaanse en niet eens onverdiende goals na de pauze kwamen erg hard aan. Omdat Kroatië enkele uren later met 4-1 van Canada won, zijn de Rode Duivels verplicht om donderdag te winnen van de vicewereldkampioen. Bij een draw tegen Kroatië is het alleen in theorie nog mogelijk om de achtste finale van het WK te bereiken. Het definitieve einde van een geweldige generatie lijkt nabij.
  [naar artikel]
 17. ANTWERPEN LIVE. Patrick Goots over match Rode Duivels: “Hopelijk spelen ze zondag minder lamlendig” (24/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Huisanalist Patrick Goots geeft zijn onverbloemde mening over de prestatie van de Rode Duivels in hun eerste WK-match tegen Canada woensdagavond. “Het enige positieve was dat België de wedstrijd won.”
  [naar artikel]
 18. LIVE BELGIË-CANADA. Fans Rode Duivels, met zingende papa Courtois, op weg naar Doha - De Bilde verwacht Belgische zege: “Canada zal wellicht nerveus zijn” (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover. De Rode Duivels openen vanavond om 20 uur hun WK voetbal tegen Canada. Starten ze met een knal? Of gaan er nog meer twijfels de kop opduiken? In onderstaande liveblog zit u op de eerste rij voor de aanloop naar de match en uiteraard de wedstrijd zelf.
  [naar artikel]
 19. LIVE BELGIË-CANADA. Rode Duivels hebben het ook na penaltysave Courtois allerminst onder de markt tegen enthousiaste Canadezen (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover! De Rode Duivels, met Leander Dendoncker in de basis, hebben hun WK voetbal geopend met een groepsmatch tegen Canada. Starten ze met een knal? Of gaan er nog meer twijfels de kop opsteken? In onderstaande liveblog zit u op de eerste rij voor alle ontwikkelingen in het Ahmad Bin Ali Stadium!
  [naar artikel]
 20. Mathematisch kan het nog, statistisch niet meer: ‘finalist’ België helemaal verdwenen uit nieuwste WK-simulatie (28/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Afgelopen vrijdag telde België nog tussen de 80% en 90% kans om door te stoten naar de knock-outfase, maar maandag zijn de Rode Duivels plots helemaal verdwenen uit de statistische berekeningen van het gerenommeerde statistiekenbureau Gracenote. En dat heeft natuurlijk alles met de prestatie tegen Marokko. Mathematisch kan het nog, zegt men dan.
  [naar artikel]
 21. Mathematisch kan het nog, statistisch niet meer: ‘finalist’ België helemaal verdwenen uit nieuwste WK-simulatie (28/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen vrijdag telde België nog tussen de 80% en 90% kans om door te stoten naar de knock-outfase, maar maandag zijn de Rode Duivels plots helemaal verdwenen uit de statistische berekeningen van het gerenommeerde statistiekenbureau Gracenote. En dat heeft natuurlijk alles met de prestatie tegen Marokko. Mathematisch kan het nog, zegt men dan.
  [naar artikel]
 22. ‘België leeft zich uit’: riante overwinning Rode Duivels opgepikt in internationale pers (09/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 23. LIVE BELGIË-CANADA. Supporters Rode Duivels, met zingende papa Courtois, op weg naar Doha - De Bilde verwacht Belgische zege: “Canada zal wellicht nerveus zijn, ook al beginnen ze als underdog” (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover. De Rode Duivels openen vanavond om 20 uur hun WK voetbal tegen Canada. Starten ze met een knal? Of gaan er nog meer twijfels de kop opduiken? In onderstaande liveblog zit u op de eerste rij voor de aanloop naar de match en uiteraard de wedstrijd zelf.
  [naar artikel]
 24. Geen recordscore voor Rode Duivels: 1.812.563 kijkers volgen de match (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er mag dan wel geen Rode Duivels-gekte heersen, woensdagavond keken toch liefst 1.812.563 fans naar de moeizame overwinning van België tegen Canada. Een topcijfer, maar wel nog ver verwijderd van de absolute topscore van 2.502.400 fans voor de halve finale match van de Rode Duivels tegen Frankrijk tijdens het EK in 2018. Op eerdere WK’s, in 2014 en 2018, lokten de Duivels ook tijdens de eerste fase moeiteloos meer dan 2 miljoen kijkers.
  [naar artikel]
 25. “Ik ga met angst en vrees naar bed”: Mulder en Degryse houden in ‘Deviltime’ slecht gevoel over aan zege van Rode Duivels (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is verbijsterend wat hier gebeurd is.” Marc Degryse en Jan Mulder geloofden hun ogen niet tijdens en na België-Canada. Onze analisten waren in ‘Deviltime’ niet bepaald enthousiast over de eerste match van de Rode Duivels op het WK voetbal.
  [naar artikel]
 26. COMMENTAAR. “Canada het hart, de Rode Duivels de punten. Maar dit team is niet klaar om te schitteren” (23/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  We vroegen om te vlammen. Dat hebben de Rode Duivels niet gedaan. Canada stal de harten, maar de Duivels hebben de drie punten. Dankzij Thibaut Courtois en Michy Batshuayi. Opdracht volbracht dan maar, zeker? Winnen tegen Marokko en de Rode Duivels zitten in de tweede ronde. Maar zover is het nog lang niet. België moet dringend beter gaan spelen.
  [naar artikel]
 27. LIVE BELGIË-CANADA. Waar ziet u Duivels eindigen op dit WK? - Sfeer zit er al goed in bij papa Courtois & co (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover. De Rode Duivels openen vanavond om 20 uur hun WK voetbal tegen Canada. Starten ze met een knal? Of gaan er nog meer twijfels de kop opsteken? In onderstaande liveblog zit u op de eerste rij voor de aanloop naar de match en uiteraard de wedstrijd zelf!
  [naar artikel]
 28. Het is overal iets: ook WK-tegenstanders van de Rode Duivels hebben kun kopzorgen (07/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  In ons land is de 1-4-nederlaag tegen Oranje hard aangekomen. Maar hoe gaat het ondertussen met Marokko, Canada en Kroatië, de tegenstanders van de Rode Duivels op het WK? Wat blijkt: ook zij zitten met kopzorgen. Van stakende spelers tot een ruziënde bondscoach.
  [naar artikel]
 29. De Rode Duivels doen wat moet: scoren voor 1.813.000 fans (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er mag dan wel geen Rode Duivels-gekte heersen, woensdagavond keken toch liefst 1.812.563 fans naar de moeizame overwinning van België tegen Canada. Een topcijfer, maar wel nog ver verwijderd van de absolute topscore van 2.502.400 fans voor de halve finale match van de Rode Duivels tegen Frankrijk in de halve finale van het EK 2018.
  [naar artikel]
 30. "De mooiste verliezer ooit": dit schrijven buitenlandse media over de Rode Duivels (11/07/2018 - De Morgen)
  Ondanks de nederlaag tegen Frankrijk zijn de internationale media overwegend lovend voor de Rode Duivels. "Dit waren de twee beste landen op het WK. Spijtig dat er eentje moest verliezen." Al is er ook kritiek op de prestatie van onder meer Kevin De Bruyne en Moussa Dembélé. Een overzicht. 
  [naar artikel]
 31. Brengt het Ahmed bin Ali Stadium de Rode Duivels (in tegenstelling tot Marc Wilmots) opnieuw geluk? (01/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels strijden vanmiddag in een rechtstreeks duel met Kroatië om een plek in de achtste finales van het WK in Qatar. De arena is het Ahmed bin Ali Stadium, een tempel voor 40.000 man waar België dit WK al het nodige geluk kende. In elk geval meer dan Marc Wilmots in het verleden...
  [naar artikel]
 32. Had jij deze vreemde en nieuwe WK-statistiek ook al opgemerkt? Wat is ‘contested’ balbezit? (24/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hebt u zich ook al afgevraagd wat ‘contested’ balbezit is? Het verschijnt elke wedstrijd wel eens in beeld. Na België-Canada bleken de Rode Duivels 46 procent balbezit te hebben, de Canadezen 43 procent. De overige 11 procent is ‘contested’. Gecontesteerd dus.
  [naar artikel]
 33. LIVE BELGIË-CANADA (20u). In dit stadion spelen Duivels hun WK-opener - Martínez: “Niets zo gevaarlijk als tegenstander die niets te verliezen heeft” (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover. De Rode Duivels openen vanavond om 20u hun WK voetbal tegen Canada. Starten ze met een knal? Of gaan er nog meer twijfels de kop opduiken? In onderstaande liveblog zit u op de eerste rij voor de aanloop naar de match en uiteraard de wedstrijd zelf.
  [naar artikel]
 34. ANALYSE. Onze Rode Duivels-watcher weet hoe we Kroaten op de knieën kunnen dwingen (01/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Per seconde worden er op Google maar liefst 99.000 zoektermen ingetikt. Bij elke term verschijnt er een blokje ‘Mensen vragen ook’, met daaronder enkele vragen. Toen we woensdagmiddag ‘Rode Duivels’ door de zoekmachine joegen, wilden de mensen volgens Google het volgende weten: ‘Welke datums spelen de Belgen?’, ‘Hoe rijk zijn de Rode Duivels?’, ‘Hoeveel kost een ticket voor de Rode Duivels?’.
  [naar artikel]
 35. LIVE (17u). Canada na verlies tegen België op zoek naar eerste punten tegen Kroatië (27/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  • Tweede speeldag in groep F van ook België • Kroatië speelde gelijk tegen Marokko (0-0), Canada verloor van Duivels • Khalifa International Stadium • Scheidsrechter: Andres Matonte (Uruguay)
  [naar artikel]
 36. LIVE BELGIË-CANADA. Rode Duivels maken wandeling in aanloop naar match - Buitenlandse pers: “Kan Martínez eindelijk bewijzen dat hij het genie is dat hij denkt te zijn?” (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover. De Rode Duivels openen vanavond om 20 uur hun WK voetbal tegen Canada. Starten ze met een knal? Of gaan er nog meer twijfels de kop opduiken? In onderstaande liveblog zit u op de eerste rij voor de aanloop naar de match en uiteraard de wedstrijd zelf.
  [naar artikel]
 37. LIVE BELGIË-CANADA. Batshuayi knalt meteen op doel, Borjan kent weinig problemen met z’n schot (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover! De Rode Duivels, met Leander Dendoncker in de basis, hebben hun WK voetbal geopend met een groepsmatch tegen Canada. Starten ze met een knal? Of gaan er nog meer twijfels de kop opsteken? In onderstaande liveblog zit u op de eerste rij voor alle ontwikkelingen in het Ahmad Bin Ali Stadium!
  [naar artikel]
 38. Buitenlandse media snoeihard voor de Rode Duivels: “Voor een team van zogenaamde sterren, waren ze echt verschrikkelijk” (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels legden Canada met 1-0 over de knie, maar konden allesbehalve overtuigen. Dat ontging ook enkele buitenlandse media niet. “België probeerde de geesten van zich af te schudden die hen de laatste tijd hebben geteisterd, maar slaagde daar niet in.”
  [naar artikel]
 39. Buitenlandse media vrezen voor de Rode Duivels op dit WK: van “België is een ramp” tot “weer zo’n slap optreden” (27/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels hebben zondagnamiddag op de tweede speeldag in groep F op het WK in Qatar met 0-2 verloren van Marokko. Ook in de buitenlandse media zagen ze dat het niet goed was.
  [naar artikel]
 40. Buitenlandse media vrezen voor de Rode Duivels op dit WK: van “België is een ramp” tot “weer zo’n slap optreden” (27/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Rode Duivels hebben zondagnamiddag op de tweede speeldag in groep F op het WK in Qatar met 0-2 verloren van Marokko. Ook in de buitenlandse media zagen ze dat het niet goed was.
  [naar artikel]
 41. Officieel: in deze ‘vlammende’ shirts spelen de Rode Duivels op het WK (19/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Rode Duivels trekken naar het komende WK voetbal in Qatar met nieuwe truitjes. Adidas lanceerde maandag alvast de rode thuisoutfits waarmee onze nationale ploeg de groepsfase met Canada, Marokko en Kroatië aanvat. Met vlammen op de armen, dus.
  [naar artikel]
 42. LIVE WK. Marokko of Kroatië: wie neemt de beste start in de groep van de Rode Duivels? (23/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag gaat de bal aan het rollen in de groep van de Rode Duivels. België neemt het om 20u op tegen Canada, maar eerst is er nog het duel tussen Marokko en Kroatië. Wie pakt de drie punten? Volg het hier live vanaf 11u.
  [naar artikel]
 43. Kroatisch bondscoach Dalic gelooft nog in de Rode Duivels: “We moeten België nog niet begraven” (28/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Rode Duivels moeten donderdag winnen van Kroatië om de 1/8ste finale nog te halen. Dat wordt allesbehalve een simpele opdracht. De Kroaten zitten opnieuw vol vertrouwen na de 4-1 zege tegen Canada en op verdediger Vida na is iedereen fit. Bondscoach Zlatko Dalic vervalt echter niet in grootspraak. “Ik verwacht donderdag een veel beter België.”
  [naar artikel]
 44. Kroatisch bondscoach Dalic gelooft nog in de Rode Duivels: “We moeten België nog niet begraven” (28/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels moeten donderdag winnen van Kroatië om de 1/8ste finale nog te halen. Dat wordt allesbehalve een simpele opdracht. De Kroaten zitten opnieuw vol vertrouwen na de 4-1 zege tegen Canada en op verdediger Vida na is iedereen fit. Bondscoach Zlatko Dalic vervalt echter niet in grootspraak. “Ik verwacht donderdag een veel beter België.”
  [naar artikel]
 45. LIVE BELGIË-CANADA. Dendoncker start in plaats van Debast - Heel wat bekende steun voor Duivels in tribunes (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover. De Rode Duivels, met Leander Dendoncker in de basis, openen straks hun WK voetbal tegen Canada. Starten ze met een knal? Of gaan er nog meer twijfels de kop opsteken? In onderstaande liveblog zit u op de eerste rij voor de aanloop naar de match en uiteraard de wedstrijd zelf!
  [naar artikel]
 46. LIVE BELGIË-CANADA (20u). Buitenlandse pers: “Kan Martínez eindelijk bewijzen dat hij genie is die hij denkt te zijn?” - In dit stadion spelen Duivels straks (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover. De Rode Duivels openen vanavond om 20u hun WK voetbal tegen Canada. Starten ze met een knal? Of gaan er nog meer twijfels de kop opduiken? In onderstaande liveblog zit u op de eerste rij voor de aanloop naar de match en uiteraard de wedstrijd zelf.
  [naar artikel]
 47. LIVE BELGIË-CANADA (20u). Buitenlandse pers: “Kan Martínez eindelijk bewijzen dat hij het genie is dat hij denkt te zijn?” - In dit stadion spelen Duivels straks (23/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het is zover. De Rode Duivels openen vanavond om 20 uur hun WK voetbal tegen Canada. Starten ze met een knal? Of gaan er nog meer twijfels de kop opduiken? In onderstaande liveblog zit u op de eerste rij voor de aanloop naar de match en uiteraard de wedstrijd zelf.
  [naar artikel]
 48. Zege tegen Japan, maar toch verliest Canada het momentum: hoe Buchanan en co met zorgen naar match tegen Rode Duivels trekken (17/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Blessures, reisproblemen en een povere generale repetitie tegen Japan (2-1). Sinds de WK-kwalificatie in maart zijn de problemen bij de Canadezen alleen maar toegenomen. En zeggen dat Club-speler Buchanan vorige week nog zei dat Canada wereldkampioen kan worden. Of hoe de openingsmatch een ‘must-win’ wordt voor onze Rode Duivels.
  [naar artikel]
 49. Buitenlandse media zien ‘roemloze aftocht voor België’ en pakken onfortuinlijke Lukaku hard aan: “Flop mondiale” (01/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Ook in de buitenlandse pers was er veel aandacht voor de uitschakeling van de Rode Duivels, toch één van de smaakmakers van het voorbije WK in Rusland. En ook zij zagen Romelu Lukaku de goal van de kwalificatie missen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy