De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Vrouw vergist zich van pedaal en rijdt met auto tegen eigen woning: schade is groot, gevel moet gestut worden

Het Nieuwsblad

24/11/2022 - 09:27

De brandweer moest woensdagavond een woning stutten in Koekelare nadat een vrouw haar auto op de oprit wilde parkeren maar zich daarbij wellicht van pedaal vergiste of een verkeerd manoeuvre maakte. De wagen schoot vooruit en boorde zich in de gevel van haar eigen huis. De schade is groot.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Bestuurder vergist zich van pedaal en rijdt tegen woning (03/06/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een ongeval op de Turnhoutsebaan in Wijnegem is een oudere dame woensdag met haar wagen tegen de gevel van een woning beland. Daarbij raakte de vrouw van eind de tachtig lichtgewond. De Antwerpse brandweer kwam ter plaatse om de woning te stutten.
  [naar artikel]
 2. Bestuurder vergist zich van pedaal en belandt aan de overkant tegen gevel (24/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een bewoner van de Verbindingsstraat in Turnhout veroorzaakte zondag iets na 11u heel wat schade toen hij per ongeluk het gaspedaal in plaats van de rem van zijn auto induwde. Hij eindigde aan de overkant tegen de gevel.
  [naar artikel]
 3. Auto rijdt in gevel in Denderleeuw (06/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een BMW-personenwagen is in de nacht van zaterdag op zondag in de gevel van een woning op het kruispunt van de Kruisstraat met de Schoolstraat in Denderleeuw gereden. De woning moest gestut worden.
  [naar artikel]
 4. Auto rijdt in gevel in Denderleeuw (06/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een BMW-personenwagen is in de nacht van zaterdag op zondag in de gevel van een woning op het kruispunt van de Kruisstraat met de Schoolstraat in Denderleeuw gereden. De woning moest gestut worden.
  [naar artikel]
 5. Bestuurder vergist zich van pedaal en rijdt in zijgevel van buurman (01/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een bestuurder is zaterdagmiddag met zijn auto achteruit in de zijgevel van het huis van een buurman gereden. De man had zich tijdens het manoeuvreren op zijn eigen oprit van pedaal vergist.
  [naar artikel]
 6. Man vergist zich van pedaal en rijdt tegen huis in Diksmuide (07/07/2020 - VRT NWS)
  Een zestiger uit Diksmuide maakte vanmiddag een lelijke vergissing. Hij duwde op het gaspedaal in plaats van op de rem en knalde tegen een huis. Gelukkig stond de woning klaar om gesloopt te worden. Zijn auto is wel volledig stuk.
  [naar artikel]
 7. Bestuurster vergist zich van pedaal, rijdt fietsster aan en belandt in bosjes (11/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In Berchem is donderdagmiddag een vrouw van 81 op een nogal ongelukkige manier gewond geraakt. Ze stopte voor een fietsster, maar vergiste zich vervolgens van pedaal en belandde zo met haar auto in de struiken waardoor ze gewond raakte.
  [naar artikel]
 8. 81-jarige bestuurster vergist zich van pedaal, rijdt fietsster aan en belandt in bosjes (11/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  In het Antwerpse Berchem is donderdagmiddag een vrouw van 81 op een nogal ongelukkige manier gewond geraakt. Ze stopte voor een fietsster, maar vergiste zich vervolgens van pedaal en belandde zo met haar auto in de struiken waardoor ze gewond raakte.
  [naar artikel]
 9. Automobiliste vergist zich van pedaal en ramt kantoorgebouw (19/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een Chinese vrouw heeft zich vorige week van pedaal vergist toen ze van een parking wilde rijden, en dat had verregaande gevolgen. De bestuurster verloor de controle over haar voertuig en reed een kantoorgebouw binnen. De schade was enorm en er vielen ook twee gewonden. De precieze oorzaak van het dramatische ongeval wordt nog onderzocht door de lokale politie.
  [naar artikel]
 10. Automobilist mist bocht en rijdt tegen gevel (13/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Op Steenbergen in Laakdal is vrijdagochtend rond 7u een auto tegen de gevel van een woning geknald. De bestuurder kwam er met relatief lichte verwondingen vanaf. De schade aan de woning is aanzienlijk.
  [naar artikel]
 11. Auto belandt tegen gevel van woning (03/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In de Kerkhofstraat in Niel is woensdagavond een auto tegen de gevel van een woning terechtgekomen. Daarbij raakte niemand gewond, maar er is wel schade aan de gevel.
  [naar artikel]
 12. Bestuurder (79) vergist zich van pedaal en rijdt met auto doe-het-zelfzaak binnen (19/05/2020 - VRT NWS)
  Even na de middag is een 79-jarige bestuurder met zijn auto een doe-het-zelfzaak in Mechelen binnengereden. Per vergissing duwde hij op het gaspedaal in plaats van op de rem. Twee winkelbedienden en een klant stonden vlakbij, maar bleven ongedeerd. De autobestuurder werd in shock naar het ziekenhuis gebracht. Hij had niet te veel gedronken. De schade aan de winkel is wel groot. De brandweer kwam het gebouw stutten.
  [naar artikel]
 13. Auto rijdt van oprit af en belandt in gevel van woning aan overkant (04/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In de straat Geerdegem-Schonenberg in Mechelen-Zuid is woensdagnamiddag een wagen in een woning gereden. De schade aan het huis is groot.
  [naar artikel]
 14. Auto rijdt van oprit af en belandt in gevel van woning aan overkant (04/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  In de straat Geerdegem-Schonenberg in Mechelen-Zuid is woensdagnamiddag een wagen in een woning gereden. De schade aan het huis is groot.
  [naar artikel]
 15. Buurman vergist zich van pedaal en knalt in gevel overbuurvrouw in Beselare: “Gelukkige passeerden er geen wandelaars of kindjes op de step.” (11/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Beselare (Zonnebeke) is een bejaarde man zondagochtend met zijn wagen in de gevel van zijn overbuurvrouw gereden. Dat gebeurde toen hij zich vergiste van pedaal en op de gas trapte in plaats van de rem. Ook twee geparkeerde wagens raakten beschadigd.
  [naar artikel]
 16. Vrouw knalt na raar manoeuvre tegen woning: aanzienlijke schade, woning gestut (16/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de Fazantenlaan in Ieper is een oude vrouw met haar wagen tegen een woning aangereden na een vreemd manoeuvre. Het huis liep aanzienlijke schade op, de vrouw werd in verwarde toestand naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 17. Bestelwagen van brouwerij rijdt frontaal in op gevel van woning (27/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een bestelwagen van de brouwerij ‘Bier en Karakter’ reed donderdagavond omstreeks 22.30 uur tegen de gevel van een woning in het West-Vlaamse Moorslede. Niemand raakte gewond, de schade aan het huis is wel groot.
  [naar artikel]
 18. Auto smakt in gevel van woning: “De schade is enorm” (22/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Maandagnacht is een auto tegen de gevel van een woning op de Lierbaan in Putte gereden. De ravage was enorm groot. In de voor- en zijgevel van de woning gaapte een opening en binnen in het huis vielen allerlei zaken op de grond. De bestuurder van de wagen bleek onder invloed te zijn van alcohol en drugs. Zijn rijbewijs werd ingetrokken.
  [naar artikel]
 19. Auto komt tegen gevel fotowinkel terecht (26/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een wagen is woensdagmorgen tegen de gevel van een fotowinkel in Arendonk gereden. De gevel moest gestut worden door de brandweer.
  [naar artikel]
 20. Chauffeur vergist zich van pedaal en rijdt bakkerij binnen (10/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een verstrooide bestuurder heeft zondagochtend de etalage van bakkerij Mathues op de Turnhoutsebaan in Mol aan diggelen gereden. De man vergiste zich van pedaal en duwde met zijn voet op het gaspedaal in plaats van op de rem.
  [naar artikel]
 21. Chauffeur vergist zich van pedaal en rijdt vitrine van bakkerij in (10/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een verstrooide bestuurder heeft zondagochtend de etalage van bakkerij Mathues op de Turnhoutsebaan in Mol aan diggelen gereden. De man vergiste zich van pedaal en duwde met zijn voet op het gaspedaal in plaats van op de rem.
  [naar artikel]
 22. Van pedaal vergist: gloednieuwe Tesla rijdt vitrine binnen van brasserie (23/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een auto is vanmiddag door de vitrine van een brasserie op het Gemeenteplein van Edegem gereden. Dat bevestigt politiezone HEKLA. De chauffeur stond geparkeerd voor het restaurant en drukte per ongeluk het gaspedaal van de gloednieuwe wagen in in plaats van het rempedaal. Omdat de brasserie gesloten was, raakte niemand gewond, maar de auto is niet meer rijvaardig. De schade aan de vitrine is groot.
  [naar artikel]
 23. Stomdronken chauffeur rijdt twee keer tegen gevel van woning (22/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Leon (80) en Jeanine (80) De Bondt beleefden donderdagavond de schrik van hun leven. Een dronken bestuurder reed met zijn auto tot tweemaal toe tegen de voorgevel van hun woning in de Kapelstraat in Bornem. Als bij wonder vielen er geen gewonden, maar de schade aan de woning is aanzienlijk.
  [naar artikel]
 24. Woning loopt zware schade op: wagen rijdt tegen gevel (10/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Ninoofsesteenweg in Dilbeek is donderdagavond rond 22.30 uur een wagen tegen de gevel van een woning gebotst. Dat melden de hulpdiensten.
  [naar artikel]
 25. Hoogbejaarde vrouw rijdt per ongeluk achteruit en knalt tegen gevel van woning (26/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het Nederlands-Limburgse Buchten is zondagmiddag een auto tegen een woning aangereden. De hoogbejaarde bestuurster had het voertuig per ongeluk in z’n achteruit gezet en reed vol door de gevel heen.
  [naar artikel]
 26. Auto knalt op gevel: heel wat materiële schade (02/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In de Legastraat in Niel is vrijdagavond een auto tegen de gevel van een woning terechtgekomen. Bij de klap zou niemand gewond zijn geraakt, maar er was toch flink wat materiële schade.
  [naar artikel]
 27. Auto rijdt huis binnen in Halen (30/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Aan de Diestersteenweg in Halen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto in de gevel van een woning geknald. Niemand raakte gewond, maar de schade aan het huis is wel groot.
  [naar artikel]
 28. Vrouw vergist zich van pedaal: auto ramt glazen deur van volwassenonderwijs (07/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de Arme-Klarenstraat in Roeselare is een wagen tegen de gebouwen van het volwassenonderwijs gereden. Dat gebeurde toen een oudere vrouw die geparkeerd stond in de straat wilde wegrijden.
  [naar artikel]
 29. Jongeren rijden op voorgevel woning in Niel (22/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de Antwerpsestraat in Niel is een wagen met vier jongeren tegen de voorgevel van een woning gereden. Er zijn geen gewonden, maar de materiële schade is groot. De huisgevel vertoont grote barsten en moet gestut worden door de brandweer.
  [naar artikel]
 30. Auto botst tegen gevel in Genk, twee lichtgewonden (22/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Grotestraat in Genk is een auto dinsdagochtend rond 4 uur tegen de gevel van een woning beland. De twee inzittenden raakten lichtgewond. De schade aan de woning bleef beperkt.
  [naar artikel]
 31. Auto ramt gevel op recht stuk in Buggenhout (23/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Dinsdag rond 17.30 uur belandde een bestuurder met zijn auto in een gevel in Weiveld in Buggenhout. Het raam moest gestut worden, de auto is voor de schroothoop.
  [naar artikel]
 32. Vrouw met kind in auto rijdt tegen gevel (10/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw (36) reed maandag om 20.30 uur tegen de gevel van een huis in de Onze-Lieve-Vrouwstraat tussen Keienberg en Boekt. De vrouw zat samen met haar kind in de auto. Ze waren lichtgewond. (ppn)
  [naar artikel]
 33. Bestuurster (80) vergist zich van pedaal en belandt op fietsenrek (28/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij het indraaien van de Koeistraat in Arendonk vergiste de 80-jarige S.L. zich vrijdag rond 14u wellicht van pedaal. Haar auto maakte snelheid en belandde op een fietsenrek voor de Onze-Lieve-Vrouwekerk.
  [naar artikel]
 34. Bestuurster (80) vergist zich van pedaal en belandt op fietsenrek (28/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Bij het indraaien van de Koeistraat in Arendonk vergiste de 80-jarige S.L. zich vrijdag rond 14u wellicht van pedaal. Haar auto maakte snelheid en belandde op een fietsenrek voor de Onze-Lieve-Vrouwekerk.
  [naar artikel]
 35. Joyriders knallen met auto tegen gevel van woning en proberen te vluchten (29/04/2018 - Het Nieuwsblad)
  Na een dolle rit is zondagmorgen een Audi met vier joyriders aan boord ingereden op de gevel van een woning in de doodlopende Engelstraat. Niemand raakte gewond, maar de woning zelf liep aanzienlijke schade op.
  [naar artikel]
 36. Automobilist (96) vergist zich van pedaal en ramt tramhokje in Antwerpen (30/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op het kruispunt van de Oudaan, Lange Gasthuisstraat en Huidevettersstraat is dinsdagnamiddag een voertuig frontaal ingereden op een tramhokje. De bestuurder, een 96-jarige man, had zich wellicht van pedaal vergist. Niemand raakte ernstig gewond, maar de man zelf werd voor de zekerheid afgevoerd naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 37. Auto rijdt tegen gevel (14/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een voertuig kwam woensdag om 14 uur tegen een gevel van een huis in de Sint-Rumoldusstraat in Gingelom terecht. Het bleef bij stoffelijke schade. (ppn)
  [naar artikel]
 38. Pick-up tegen woning in Essene. "Ik ben blij dat de bestuurster ongedeerd bleef. Materiële schade kan je herstellen", zegt bewoner (04/08/2020 - VRT NWS)
  Zondagnacht is een jonge vrouw met een pick-up tegen de gevel van een woning in Essene bij Affligem gereden. De schade aan de woning is groot. De bestuurster, die slechts licht gewond raakte, vluchtte weg. Filip Schaukens, de eigenaar van de getroffen woning, is vooral blij dat de bestuurster de zware klap overleefde.
  [naar artikel]
 39. Auto rijdt achteruit en knalt door gevel (04/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een man is vanavond met zijn auto door de gevel van een woning langs de Geerdegem-Schonenberg in Mechelen-Zuid gereden. De woning in onbewoond en...
  [naar artikel]
 40. Takelwagen duwt container tegen gevel: enorme schade aan woning (29/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In Moleneinde in Desteldonk is een takelwagen tegen een container op straat gereden en heeft deze zo tegen de gevel van een huis geduwd. De schade is groot.
  [naar artikel]
 41. Auto rijdt frontaal in op gevel: huis onbewoonbaar (01/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  in de Ophovenstraat in Meeuwen-Gruitrode is zondagmorgen een wagen frontaal tegen de gevel gereden van een leegstaande woning. Door de enorme klap moest de brandweer de gevel komen stutten en werd de woning onbewoonbaar verklaard. De twee inzittenden werden naar het ziekenhuis overgebracht.
  [naar artikel]
 42. Enorme ravage: auto rijdt achteruit en knalt door gevel (04/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een man is vanavond met zijn auto door de gevel van een woning langs de Geerdegem-Schonenberg in Mechelen-Zuid gereden. De woning is onbewoond.
  [naar artikel]
 43. Auto wijkt uit voor vrachtwagen en rijdt tegen gevel van woning (01/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In Beerzel bij Putte is omstreeks 6.00 uur een personenwagen tegen de gevel van een hoekwoning gereden. Dat gebeurde op het kruispunt van de
  [naar artikel]
 44. Auto rijdt frontaal in op gevel in Meeuwen-Gruitrode (01/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  In de Ophovenstraat in Meeuwen-Gruitrode is zondagmorgen een wagen frontaal tegen de gevel gereden van een leegstaande woning. Door de enorme klap moest de brandweer de gevel komen stutten en werd de woning onbewoonbaar verklaard. De twee inzittenden werden naar het ziekenhuis overgebracht.
  [naar artikel]
 45. Heeft schutter met zwaar machinegeweer zich vergist? Gevel van 74-jarige dame doorzeefd met kogels (29/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerpse parket en de federale gerechtelijk politie zijn een onderzoek gestart naar een brutale aanslag op een woning in de Oudebaan in Ekeren. De kans is groot dat de schutter zich van adres heeft vergist, want de woning die hij met zijn machinegeweer onder vuur nam wordt bewoond door een 74-jarige dame.
  [naar artikel]
 46. Bestuurster vergist zich van pedaal: twee voetgangers aangereden (11/05/2019 - Het Nieuwsblad)
  Twee voetgangers zijn vrijdagnamiddag in Dinant door een wagen aangereden. Ze werden naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster, een zeventiger met een fysieke beperking, had zich van pedaal vergist en versnelde in plaats van te remmen. Dat meldt het parket van Namen.
  [naar artikel]
 47. Bestuurster vergist zich van pedaal: twee voetgangers aangereden (10/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Twee voetgangers zijn vrijdagnamiddag in Dinant door een wagen aangereden. Ze werden naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster, een zeventiger met een fysieke beperking, had zich van pedaal vergist en versnelde in plaats van te remmen. Dat meldt het parket van Namen.
  [naar artikel]
 48. Auto boort zich in gevel nagelstudio (22/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  In Roeselare heeft zich zaterdagmiddag een auto in de gevel van een nagelstudio geboord. De zaak was gelukkig gesloten en er was niemand aanwezig, maar de schade is bijzonder groot.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy