De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Canada! Zijn ze niet beschaamd? Zelden heb ik elf voetballers zo schijterig zien spelen

De Morgen

24/11/2022 - 11:26


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De hoop is nog niet verloren: kan deze generatie voetballers straks toch naar de Olympische Spelen? (05/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu de FIFA overweegt om de leeftijdslimiet voor spelers op de Olympische Spelen met een jaar te verhogen, kunnen heel wat voetballers opgelucht...
  [naar artikel]
 2. Voetballers van Afrikaanse origine krijgen vaker rode kaart en spelen minder (16/03/2023 - Knack)
  Voetballers van Afrikaanse origine beginnen vaker op de bank aan een wedstrijd, krijgen vaker een rode kaart, krijgen minder speeltijd en worden vaker vervangen dan blanke spelers. Dat blijkt uit een discriminatiestudie van de KU Leuven in opdracht van de Belgische voetbalbond, zo meldt Le Soir. Socioloog Martijn Truys analyseerde gegevens van 385 spelers in de Jupiler Pro League tijdens het seizoen 2019-2020 met focus op de etnische parameter.  Uit het onderzoek blijkt niet alleen het nadeel dat spelers van Afrikaanse origine hebben. Ze blijken ook oververtegenwoordigd in de aanval, terwijl ze zelden in doel staan. Omgekeerd zijn blanke spelers veel vaker te vinden in de verdediging en hebben ze vijf keer meer kans om in doel te staan. Een eerdere studie onder Belgische jeugdspelers kwam al tot gelijkaardige vaststellingen. The post Voetballers van Afrikaanse origine krijgen vaker rode kaart en spelen minder appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 3. Club voor werkloze voetballers telt al meer dan 20 spelers (22/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Free Pro Players FC, een voetbalclub die is opgericht om werkloze voetballers te ondersteunen en trainen, heeft sinds begin vorige maand al 21 professionals de revue zien passeren. “We gaan oefenwedstrijden spelen wanneer we met 16 zijn. We hebben al 2 keepers”, zegt initiatiefnemer Lode Leirens. “Laat ons zeggen dat we stilaan een volwaardige ploeg bijeen hebben gebracht.”
  [naar artikel]
 4. Voetballers strak in het pak op het Gala van de Gouden Schoen (08/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Woensdag is er het Gala van de Gouden Schoen en naar jaarlijkse gewoonte is er heel wat schoon volk te zien op de rode loper. Heel wat voetballers en ex-voetballers hebben hun beste kostuum uit de kast gehaald, en ook de WAG’s moeten niet onderdoen.
  [naar artikel]
 5. Voetballers strak in het pak op het Gala van de Gouden Schoen (08/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Woensdag is er het Gala van de Gouden Schoen en naar jaarlijkse gewoonte is er heel wat schoon volk te zien op de rode loper. Heel wat voetballers en ex-voetballers hebben hun beste kostuum uit de kast gehaald, en ook de WAG’s moeten niet onderdoen.
  [naar artikel]
 6. Senegalese en Gambiaanse voetballers spelen in truitjes van… Stokkem VV (17/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  In Gambia en Senegal spelen plaatselijke voetballers in truitjes van… Stokkem VV. Het bestuur van de voetbalclub besloot om de afgedankte voetbaltruitjes een nieuw leven te geven in Afrika.
  [naar artikel]
 7. De Rode Duivels spelen, dus het land ligt stil: opvallende beelden uit het Verkeerscentrum (23/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Nu de Rode Duivels de overwinning tegen Tunesië tegemoet spelen, zit menig Belg voor het (grote) scherm gekluisterd. Dat is niet enkel te zien aan de kijkcijfers en pleinen vol enthousiaste supporters, maar ook aan de leegte op de weg. Onze autosnelwegen zien er maar zelden zo rustig uit, en dat levert deze beelden op uit het Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 8. Vrees voor mentale problemen bij voetballers tijdens coronacrisis: “De ene dag ben je de held, de volgende dag ben je vergeten” (09/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De internationale spelersvakbond FIFPro vreest dat veel voetballers als gevolg van de genomen maatregelen rond de uitbraak van het coronavirus mentale problemen krijgen. Het gaat dan vooral om voetballers die in buitenlandse competities spelen en vaak alleen wonen.
  [naar artikel]
 9. Vrees voor mentale problemen bij voetballers tijdens coronacrisis: “De ene dag ben je de held, de volgende dag ben je vergeten” (09/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De internationale spelersvakbond FIFPro vreest dat veel voetballers als gevolg van de genomen maatregelen rond de uitbraak van het coronavirus mentale problemen krijgen. Het gaat dan vooral om voetballers die in buitenlandse competities spelen en vaak alleen wonen.
  [naar artikel]
 10. Straatwaarde (11/04/2019 - De Morgen)
  Pleintjesvoetballers zijn anders dan gewone voetballers: ze spelen op gevoel en doen altijd hun goesting. In de documentaire De pleintjes keren we samen met vier getalenteerde voetballers terug naar waar het voor hen begon.
  [naar artikel]
 11. Decadentie ten top: van de tien bestbetaalde voetballers ter wereld, spelen er nu acht in de woestijn (16/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Machtsverschuiving. In de actuele lijst met de best betaalde voetballers ter wereld, spelen er slechts twee niet in Saoedi-Arabië. Lionel Messi, die dan weer voor de Amerikaanse dollars van Inter Miami koos, en Kylian Mbappé. Die laatste is met zijn 24 jaar de enige niet-dertiger in de lijst en zwichtte niet voor Al-Hilal, dat naar verluidt een operatie van een miljard euro veil had om ook de Franse superster naar de woestijn te halen.
  [naar artikel]
 12. Boycot Spelen door Canada geen unicum: ook in jaren ‘80 weigerden landen deel te nemen (23/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De boycot van de Olympische Spelen door Canada is zeker geen primeur. Ook in 1980 en 1984 stuurden verschillende landen hun kat naar de Spelen - al...
  [naar artikel]
 13. Zeker van groepswinst: Red Lions spelen Canada op een hoopje en winnen 9-1 (29/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Red Lions blijven door het hockeytoernooi wervelen op de Olympische Spelen. De hockeymannen zetten in hun vierde groepswedstrijd Canada bijzonder vlot opzij met 9-1. De Lions zijn al zeker van een plaats in de kwartfinales.
  [naar artikel]
 14. “Zulke helden vind je zelden”: Gentse Ultra’s laten zich van hun mooiste kant zien met spandoeken aan ziekenhuizen (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Mooi initiatief van de Ultra’s van AA Gent, de harde kern van de Buffalo’s. Ditmaal geen verafgoding van voetballers, wel van verpleegkundigen. Op...
  [naar artikel]
 15. Cultuur versus voetbal: “Wij mogen niet optreden, maar voetballers knuffelen elkaar dood” (29/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De cultuurpoorten moeten weer dicht, maar voetballers mogen verder spelen. Weliswaar zonder publiek. Toch schiet dat bij muzikanten en theatermakers in het verkeerde keelgat. “Ik ken niet één verhaal over een besmetting in de cultuursector, maar in het profvoetbal zijn er elke dag.”
  [naar artikel]
 16. Twijfel over Olympische Spelen groeit door corona: Canada en Australië passen alvast (23/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Worden de Olympische Spelen in Tokio dit jaar nog gehouden of niet? Het ziet er minder en minder naar uit, nu Canada heeft beslist om al zeker geen atleten te sturen. De kans lijkt groot dat andere landen dat voorbeeld zullen volgen.
  [naar artikel]
 17. Spelersvakbond FIFPro: “Dortmund had niet zo snel na aanslag moeten spelen” (13/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  De internationale vakbond voor voetballers FIFPro vindt dat Borussia Dortmund woensdag nooit had mogen spelen in de Champions League tegen AS Monaco. Een dag eerder was de selectie het doelwit van een bomaanslag, waarbij de Spaanse verdediger Marc Bartra gewond raakte. “Voetballers zijn in de eerste plaats ook mensen. De gebeurtenissen waren ernstig genoeg om de wedstrijd met meer dan 24 uit te stellen”, twitterde de in het Nederlandse Hoofddorp (Haarlemmermeer) gevestigde spelersvakbond donderdag.
  [naar artikel]
 18. ‘Ik ben beschaamd over mijn land’: 9 ministers van staat over de politieke impasse (22/02/2020 - De Morgen)
  Als niemand het nog weet, zijn daar gelukkig altijd de ministers van staat. Negen maanden nadat we negen éminences grises een stand van zaken lieten opmaken, vlak na 26 mei, vragen we hun of zij nog licht zien aan het eind van de formatietunnel. ‘Ik ben beschaamd over mijn land.’
  [naar artikel]
 19. Antwerpse voetbalshirts herleven in Afrika: “In Burkina Faso spelen ze met dikke wintershirts van FC Kempenzonen” (28/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Ze voetballen op Afrikaanse stranden en pleintjes. En als ze scoren, dan grijpen ze naar de logo’s van FC Turksport, Berchem Sport of zelfs Royal Antwerp FC. Best wat voetballers in Afrika spelen in de shirts van Belgische clubs. Je ziet ze zelfs in amateurcompetities met duizenden toeschouwers. “Het is met allemaal aanvallen en niet zelden is het 8-7. Maar de passie en beleving druipen ervan af”, aldus Tom Saintfiet, de Molse bondscoach van Gambia, een land waar veel Belgische voetbaltruitjes een tweede leven krijgen.
  [naar artikel]
 20. Amerikaanse voetballers spreken zich openlijk uit tegen Trump: “Vreemdelingen- en vrouwenhater” (30/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  De vereniging van voetballers die uitkomen in de Amerikaanse voetbalcompetitie MLS heeft zich in een persmededeling openlijk uitgesproken tegen de nieuwe president van de Verenigde Staten, Donald Trump. De voetballersunie zegt dat het inreisverbod voor zeven landen dat Trump uitvaardigde indruist tegen de waarden waar hun natie voor staat. Ze zeggen ook trots te zijn op Michael Bradley, de kapitein van de nationale voetbalploeg, die zei “verdrietig en beschaamd” te zijn over Trump, die hij een "xenofobe, vrouwenhatende, narcistische retoricus” noemde.
  [naar artikel]
 21. Amerikaanse voetballers spreken zich openlijk uit tegen Trump: “Vreemdelingen- en vrouwenhater” (30/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De vereniging van voetballers die uitkomen in de Amerikaanse voetbalcompetitie MLS heeft zich in een persmededeling openlijk uitgesproken tegen de nieuwe president van de Verenigde Staten, Donald Trump. De voetballersunie zegt dat het inreisverbod voor zeven landen dat Trump uitvaardigde indruist tegen de waarden waar hun natie voor staat. Ze zeggen ook trots te zijn op Michael Bradley, de kapitein van de nationale voetbalploeg, die zei “verdrietig en beschaamd” te zijn over Trump, die hij een "xenofobe, vrouwenhatende, narcistische retoricus” noemde.
  [naar artikel]
 22. Voetballers die op kunstgras spelen, trekken beter aangepast schoeisel aan hun voeten (05/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Voetballers die vaak op kunstgras spelen, kiezen beter voor aangepast schoeisel met ronde, holle studs. Dit verkleint het risico dat de speler bij een korte draaibeweging blijft vastzitten in de ondergrond. Een bijkomende voordeel is dat deze schoenen ook minder snel verslijten door het gebruik van ander zoolmateriaal.
  [naar artikel]
 23. Nu de videoref zijn intrede maakt, is er één boodschap voor onze voetballers: "Stop niet met spelen als de grensrechter vlagt" (18/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf zaterdag, bij de Supercup, voor het eerst te zien bij een officiële wedstrijd op de Belgische voetbalvelden: de Video Assistent Referee
  [naar artikel]
 24. Canada gaat niet naar Olympische Spelen, heel wat sporters steunen terugtrekking (23/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Canada heeft als eerste land besloten komende zomer vanwege de pandemie van het coronavirus geen atleten naar de Olympische en Paralympische Spelen in de Japanse hoofdstad Japan te sturen, zo maakte het Canadese Olympische (COC) en Paralympische Comité (CPC) zondag bekend.
  [naar artikel]
 25. Waarom mag Pommeline niet wat voetballers wél mogen? (06/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zelden werd zo druk over een uitspraak van de Jury voor Ethische Praktijken inzake reclame (JEP) gediscussieerd als gisteren. De JEP velde een
  [naar artikel]
 26. Canadese voetballers in staking: WK-tegenstander Rode Duivels weigert te spelen door dispuut over vergoeding (06/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele uren voor de start is een oefenwedstrijd tussen de nationale voetbalelftallen van Canada en Panama geannuleerd. De Canadese spelers, op het WK tegenstander van de Rode Duivels, zijn in staking gegaan omdat ze ontevreden zijn over een beloningsvoorstel van hun voetbalbond.
  [naar artikel]
 27. Oproep om dopingregels te veranderen na “buitensporige schorsing” van Ajax-doelman: “Voetballers spelen niet vals” (12/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  De internationale spelersvakbond FIFPRO heeft er nogmaals op aangedrongen dat de antidopingregels worden herzien. Dat deed de vakbond voor voetballers als reactie op de schorsing van Ajax-doelman André Onana.
  [naar artikel]
 28. Nieuw alcoholprobleem bij Australië: Lions-tegenstander “beschaamd” nadat spelers bubbel doorbreken om extra bier te gaan halen (07/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Alsof de nederlaag tegen de Red Lions nog niet pijnlijk genoeg was. Enkele Australische hockeymannen kregen gisteren huisarrest opgelegd, nadat ze tegen de Covid-protocols in het olympisch dorp hadden verlaten in hun jacht op alcohol. Onder meer de bondscoach reageert misnoegd: “We zijn beschaamd.” ‘t Is niet de eerste keer dat het Australisch Olympisch Comité het mag uitleggen tijdens deze Olympische Spelen.
  [naar artikel]
 29. Overstromingen in Canada na hittegolf van zomer laten zien hoe klimaatrampen elkaar versterken – en hoe duur ze zijn (29/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Overstromingen in Canada na hittegolf van zomer laten zien hoe klimaatrampen elkaar versterken – en hoe duur ze zijn Mensen die in British Columbia in Canada wonen, hebben in 2021 meer dan hun deel van klimaatrampen gehad. Na een recordbrekende hittegolf in juni werd de provincie in het westen van Canada in november overspoeld door hevige regenbuien die leidden tot catastrofale overstromingen en aardverschuivingen. De langdurige effecten van de hittegolf hebben die van de […] Lees dit artikel: Overstromingen in Canada na hittegolf van zomer laten zien hoe klimaatrampen elkaar versterken – en hoe duur ze zijn
  [naar artikel]
 30. Paul Van Himst: 'Ik zou de jeugd met de buitenkant leren spelen' (06/06/2020 - Knack)
  Paul Van Himst eindigde op een tweede plek in onze verkiezing van de beste Europese voetballers op de Belgische velden. Toen we hem interviewden naar aanleiding van zijn 75e verjaardag, had het Anderlechticoon een paar tips voor jonge voetballers.
  [naar artikel]
 31. Topvoetballers: wie zijn ze, en wat drijft hen? (22/06/2021 - De Morgen)
  Wie zijn die jonge mannen die het EK voetbal spelen? Auteur Simon Kuper, zoon van een antropoloog, interviewt al bijna dertig jaar voetballers en probeert een etnografie van hun beroepsgroep te schrijven. Hoe leven ze, hoe gaan ze om met geld en aandacht, en hoe zien zij de wereld?
  [naar artikel]
 32. In dit stadion spelen de Rode Duivels tegen Canada: splinternieuw, uitgerust met airco en luxueuze kleedkamer (23/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels spelen tegen Canada in het Ahmad bin Ali Stadium in Doha. Binnen in het stadion is er airco voorzien, de kleedkamers zijn heel groot en er hangt een videoscherm waar Roberto Martinez zijn tactische uiteenzetting kan geven.
  [naar artikel]
 33. BEKIJK. In dit stadion spelen de Rode Duivels tegen Canada: splinternieuw, uitgerust met airco en luxueuze kleedkamer (23/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Rode Duivels spelen tegen Canada in het Ahmad bin Ali Stadium in Doha. Binnen in het stadion is er airco voorzien, de kleedkamers zijn heel groot en er hangt een videoscherm waar Roberto Martinez zijn tactische uiteenzetting kan geven.
  [naar artikel]
 34. Bart Somers: ‘Ik ben beschaamd’ (15/09/2016 - De Standaard)
  Ook van prominente partijgenoten krijgt Luk Van Biesen (Open VLD) nu de wind van voren. Vlaams fractieleider en Mechels burgemeerster Bart Somers laat op Twitter niet veel aan de verbeelding over: ‘Ik ben beschaamd @MeryameKitir’.
  [naar artikel]
 35. Love is in the air: met deze romantische kiekjes vieren voetballers Valentijn (14/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Valentijn: de dag waarop ook bekende voetballers zich van hun meest romantische kant laten zien. Op de sociaalnetwerksites passeerden al tal van...
  [naar artikel]
 36. Supermannen tussen groene mat en gouden kooi (22/06/2021 - De Morgen)
  Wie zijn die jonge mannen die het EK voetbal spelen? Auteur Simon Kuper, zoon van een antropoloog, interviewt al bijna dertig jaar voetballers en probeert een etnografie van hun beroepsgroep te schrijven. Hoe leven ze, hoe gaan ze om met geld en aandacht, en hoe zien zij de wereld?
  [naar artikel]
 37. Supermannen tussen groene mat en gouden kooi (22/06/2021 - De Morgen)
  Wie zijn die jonge mannen die het EK voetbal spelen? Auteur Simon Kuper, zoon van een antropoloog, interviewt al bijna dertig jaar voetballers en probeert een etnografie van hun beroepsgroep te schrijven. Hoe leven ze, hoe gaan ze om met geld en aandacht, en hoe zien zij de wereld?
  [naar artikel]
 38. Zelden gezien: speler krijgt paniekaanval en trapt het gewoon af tijdens live interview (04/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Interviews geven is bij veel voetballers niet meteen de leukste bezigheid van hun job. Vraag dat maar eens aan Mitch Austin. De 26-jarige...
  [naar artikel]
 39. Extrema Outdoor: ‘Uw moeder zou beschaamd zijn’ (08/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bijna 15.000 bezoekers openden vrijdagavond het Limburgse festivalseizoen in Houthalen-Helchteren. Dat er dit weekend stevig gedronken en gefeest zal worden op Extrema Outdoor werd al snel duidelijk. Vertel het enkel niet aan de Limburgse mama’s want die zouden wel eens beschaamd kunnen zijn.
  [naar artikel]
 40. Voetballers Iran steunen demonstranten en vrouwen met protest tijdens duel met Senegal (27/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De voetballers van de nationale ploeg van Iran hebben voorafgaand aan de oefeninterland tegen Senegal geprotesteerd tegen het geweld in hun land. De spelers kwamen in Oostenrijk het veld op in volledig zwarte jassen over hun wedstrijdshirt, zodat het logo van de nationale bond niet te zien was tijdens het volkslied. De voetballers lieten zo hun onvrede blijken over de vaak harde manier waarop de religieuze politie in Iran optreedt tegen demonstraties in het land.
  [naar artikel]
 41. Sterke Red Dragons winnen tegen Canada en staan op 1 zege van Olympische Spelen (07/10/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische volleymannen (FIVB 17) hebben zaterdag hun zesde wedstrijd van het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in het Chinese Xi’an gewonnen tegen Canada (FIVB 11). De setstanden waren 25-16, 30-28, 22-25 en 25-14. Zo blijven de Red Dragons op koers om een ticket voor de Olympische spelen te halen
  [naar artikel]
 42. INTERVIEW. Bisschop Johan Bonny beschaamd en boos over weigering Vaticaan om homokoppels te zegenen: “Helft van de bisschoppen denkt er hetzelfde over” (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische bisschoppen keren zich tegen het Vaticaan. De beslissing dat priesters nog altijd geen holebikoppels mogen zegenen, vinden onze kerkvaders onbegrijpelijk. Later op de dag brengen ze een communiqué uit waarin ze uiting geven aan hun teleurstelling. Vanochtend had Johan Bonny (65), de bisschop van Antwerpen, in een open brief al geschreven dat hij beschaamd was. Maar hij is nog veel meer dan ‘beschaamd’. “Dit kunnen we niet zomaar laten passeren.”
  [naar artikel]
 43. Canada doet dit jaar niet mee aan Olympische Spelen (23/03/2020 - De Morgen)
  Het Canadese Olympische Comité (COC) en het Paralympische Comité hebben zondag (lokale tijd) bekendgemaakt niet mee te doen aan de Olympische en Paralympische Spelen in de zomer van 2020 in de Japanse hoofdstad Tokio. Ze roepen het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en de Wereldgezondheidsorganisatie op de Spelen een jaar uit te stellen. De Japanse premier Shinzo Abe sluit een uitstel van de Spelen niet uit.
  [naar artikel]
 44. Spelersvakbond FIFPro: Dortmund had niet zo snel na bomaanslag moeten spelen (13/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De internationale vakbond voor voetballers FIFPro vindt dat Borussia Dortmund gisteren nooit had mogen spelen in de Champions League tegen AS
  [naar artikel]
 45. Pukkelpop, uw moeder zou beschaamd zijn: “Ik heb seks gehad met een man” (18/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Er werd de voorbije 3 dagen al stevig gedronken en gefeest op Pukkelpop. Om er voor te zorgen dat jullie niets van die mooie herinneringen zouden vergeten, hebben wij jullie wildste activiteiten gebundeld in een video. Toon het enkel niet aan de mama’s, want die zouden wel eens beschaamd kunnen zijn.
  [naar artikel]
 46. Voetballers zonder voetbal: zo beleeft Antwerp-verdediger Ritchie De Laet de quarantaine (15/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wat als... een voetballer niet meer mag voetballen? Een vraag die, gelukkig maar, zelden gesteld moet worden, maar nu realiteit is voor zowat alle...
  [naar artikel]
 47. Kitir (SP.A): 'CD&V moet beschaamd zijn over effectentaks' (11/10/2017 - Knack)
  Sp.a-fractieleider Meryame Kitir vreest dat de effectentaks die de regering-Michel zal invoeren niet voor fiscale rechtvaardigheid zal zorgen. In de Kamer richtte ze haar pijlen op de CD&V, die binnen de regering voor een vorm van vermogensheffing had gepleit. 'Ik zou beschaamd zijn in uw plaats', zei Kitir.
  [naar artikel]
 48. VS en Canada bereiken akkoord over de hervorming van NAFTA (01/10/2018 - VRT NWS)
  Canada en de Verenigde Staten hebben een akkoord om het Noord-Amerikaanse vrijhandelsakkoord NAFTA te hervormen. Veel details zijn nog niet bekend, er zouden onder meer afspraken zijn gemaakt over de invoer van Amerikaanse melk in Canada en de export van in Canada gemaakte auto's naar de VS.
  [naar artikel]
 49. Bart Somers: “Ik ben beschaamd” (15/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Ook Bart Somers, fractieleider voor Open Vld in het Vlaams Parlement, kan niet lachen met de uitval van partijgenoot Luk Van Biesen (Open Vld) richting sp.a-fractieleidster Meryame Kitir in de Kamer. “Ik ben beschaamd @MeryameKitir”, zo stelt Somers op Twitter.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy