De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

“Vastgoedbeleggingen blijven veilig en rendabel”.

Express

24/11/2022 - 11:28

Geschreven met branded content van Thomas&Piron In het merendeel van de residentiële projecten vanThomas & Piron, wordt bijna 50% verkocht aan beleggers. “De vraag naar huurwoningen zal niet stilvallen”, zegt Edouard Herinckx, gedelegeerd bestuurder van de Waalse groep. Inflatie, een zware impact op de belegging? “Jonge mensen willen niet per se snel huiseigenaar worden, want […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Regenweer doet zomerbars de nek om: “Het is niet langer rendabel” (03/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Geen zomer in Limburg zonder zomerbars, al oogt de balans halverwege de vakantie somber. Heel wat bars moesten in juli vaker wel dan niet de deuren gesloten houden door het regenweer. Pop-up Pelouze in Heppen trok er maandag de stekker uit. “Het is niet langer rendabel.”
  [naar artikel]
 2. Evenepoel na “de perfecte race”: “Had Pedersen beloofd om mee de vlucht onder controle te houden” (09/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een zorgeloze dag voor Remco Evenepoel in de Vuelta. Belangrijk met die zware rit van morgen. “De grootste schrik was dat ik tegenslag kreeg. Veilig blijven was belangrijk.”
  [naar artikel]
 3. Demir beslist dit jaar nog over bijsturing premie thuisbatterij: “Niet voor iedereen rendabel” (05/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams Energieminister Zuhal Demir (N-VA) beslist dit najaar nog of de premie voor een thuisbatterij wordt bijgestuurd. “De kostprijs van zo’n batterij blijft zeer hoog en niet voor iedereen rendabel”, antwoordt de minister op een schriftelijke vraag van Chris Janssens (Vlaams Belang).
  [naar artikel]
 4. Voedingsproductie momenteel amper nog rendabel: 4 op 10 bedrijven overwegen productie te verminderen, of te stoppen (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  4 op de 10 Belgische voedingsbedrijven zullen de productie de komende weken wellicht moeten verminderen of zelfs stopzetten. “De grondstofschaarste en hoge kosten, die bovendien amper kunnen worden doorgerekend, maken het nauwelijks nog rendabel om te produceren”, aldus de sector.
  [naar artikel]
 5. Thuisbatterij: massaal gepromoot, maar niet rendabel (14/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een thuisbatterij installeren om de elektriciteit op te slaan die je zonnepanelen opwekken – érg in trek en érg gepromoot – is “financieel niet rendabel”, concludeert consumentenorganisatie Test Aankoop. En dat ondanks een forse premie van de Vlaamse overheid.
  [naar artikel]
 6. Een buitenlandse stage in coronatijden, is dat wel verstandig? “In Spanje is het niet minder veilig” (04/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht, Racing Genk en Standard blijven thuis, terwijl AA Gent en Club Brugge wel de zon opzoeken. Wie doet de beste zet? “Puur epidemiologisch nemen de vertrekkers geen onverantwoord risico”, zegt Viroloog Marc Van Ranst. Sportpsycholoog Jef Brouwers benadrukt dan weer het belang van een stage. “Elk initiatief om de sleur te breken is mooi meegenomen.”
  [naar artikel]
 7. Kunnen de scholen na de langere vakantie veilig heropenen (en open blijven)? (03/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Omikron stuwt het aantal coronabesmettingen stevig omhoog. Kinderartsen hopen dat de scholen zo wel open zullen kunnen blijven. “Dat is een grote bezorgdheid”, luidt het bij de Pediatric Covid-19 Task Force. De schoolstart volgende week gaat voorlopig door zoals gepland. “Maar elke dag opnieuw evalueren we de cijfers”, zegt viroloog Marc Van Ranst.
  [naar artikel]
 8. 100% Retro in Bobbejaanland verschuift plots naar 2023: “Overaanbod aan festivals speelt ons parten” (19/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Amper een dag voor het retrofestival 100% Retro zou plaatsvinden in het pretpark Bobbejaanland in Lichtaart (Kasterlee) besliste de organisatie om het muzikaal evenement te verschuiven naar 20 augustus 2023. Volgens 100 % Retro is het niet rendabel om het muziekfestival nu te laten doorgaan. “De aangekochte tickets blijven geldig tot 2023. De mensen kunnen ook hun geld terugvragen”, zegt organisator Hugo Foets.
  [naar artikel]
 9. Heeft afkoelingsweek genoeg effect gehad om scholen veilig te laten openen? “Bezorgdheid over wat omikron betekent voor scholen” (03/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Omikron stuwt het aantal coronabesmettingen stevig omhoog, net nu de heropening van de scholen na een verlengde kerstvakantie in zicht komt. Heeft de afkoelingsweek dan genoeg effect gehad? En zullen de scholen veilig open kunnen gaan én blijven? “Er is een grote bezorgdheid bij de kinderartsen over omikron.”
  [naar artikel]
 10. Rousseau: “Dicht bij code oranje, maar we moeten voorzichtig blijven” (06/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens Vooruit-voorzitter Conner Rousseau staan we dicht bij code oranje op de coronabarometer. “Ik gok dat we over een week, twee weken die beslissing kunnen nemen”, zei hij in ‘De Zevende Dag’. “Maar we moeten wel voorzichtig en veilig versoepelen, met de barometer als houvast.” Ook Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) liet weten dat het zijn “aanvoelen is dat we dicht bij code oranje staan”.
  [naar artikel]
 11. Remco Evenepoel wil morgen eigen koers rijden: “Mogelijk zit iedereen al na eerste klim geïsoleerd” (09/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een zorgeloze dag voor Remco Evenepoel in de Vuelta. Belangrijk met die zware rit van morgen. “De grootste schrik was dat ik tegenslag kreeg. Veilig blijven was belangrijk.”
  [naar artikel]
 12. Tennisbond WTA: “We hebben garantie dat Peng veilig is en niet wordt bedreigd” (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tennisster Peng Shuai is veilig en wordt niet bedreigd. Steve Simon, voorzitter van de profbond voor tennissters WTA, zegt dat in gesprek met The New York Times. “We hebben van meerdere bronnen, waaronder de Chinese tennisbond, de bevestiging gekregen dat ze veilig is en niet wordt bedreigd.”
  [naar artikel]
 13. Antwerpse winkeliers signaleren dat hun staf ‘fully vaccinated’ is: “Zo weten mensen dat ze zich veilig kunnen voelen bij ons” (03/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op sommige plaatsen in Antwerpen geven winkeliers of horecauitbaters hun klanten de boodschap dat ze volledig gevaccineerd zijn. “Dan weten mensen dat ze zich veilig kunnen voelen bij ons”, zegt David Michiels van Mexicaans restaurant El Gato Gordo in de Lange Koepoortstraat. “Al volgen we alle regels uiteraard ook nog op.”
  [naar artikel]
 14. Elektrische vrachtwagens die hun batterij opladen tijdens het rijden: rendabel, snel mogelijk én best starten in Antwerpen (17/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het installeren van een systeem waarbij elektrische vrachtwagens op de autosnelweg hun batterij opladen aan een hoogspanningslijn, zoals een tram dat doet, is rendabel, technisch haalbaar en goed voor het milieu. Dat zeggen het onderzoeksinstituut VIL en de Universiteit Antwerpen. In Duitsland en Zweden doen ze het al. “Vlaanderen mag die boot niet missen”, zegt Raimonds Aronietis, transporteconoom van de UAntwerpen.
  [naar artikel]
 15. Sacha hoopt dat familie in Oekraïne veilig uit belegerde stad geraakt: “Deze invasie had niemand verwacht” (24/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Oekraïense Sacha Nikolaienko (34) vluchtte vijf jaar geleden van Oekraïne naar Sint-Niklaas, en hoop dat nu ook haar vader, broer en zus veilig de grens halen. “Ze proberen vanavond met de bus richting Polen te geraken”, staat ze bange uren uit. “De stad waar ze wonen wordt aangevallen door de Russen.”
  [naar artikel]
 16. Trump wordt “zeer, zeer, zeer waarschijnlijk” opnieuw presidentskandidaat: “Om VS veilig te maken” (04/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Oud-president van de Verenigde Staten, Donald Trump, heeft duidelijk gehint dat hij bij de verkiezingen in 2024 zich opnieuw kandidaat zal stellen voor het Witte Huis. “Om ons land succesvol, veilig en groots te maken, zal ik het zeer, zeer, zeer waarschijnlijk opnieuw doen”, zei hij donderdagavond op een Republikeins campagne-event in Sioux City, in de staat Iowa.
  [naar artikel]
 17. Servië laat EuroPride dan toch toe: “EuroPride zal veilig doorgaan” (17/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Servische premier Ana Brnabic heeft zaterdagmiddag dan toch aangekondigd dat de EuroPride zal doorgaan. Dat heeft de organisatie van de LGBTQIA+-mars laten weten en zo schrijven ook verschillende lokale media. Eerder hadden de Servische autoriteiten het evenement “om veiligheidsredenen” verboden, maar nu - onder druk van de internationale gemeenschap - beloofde Brnabic dat de EuroPride “veilig zal doorgaan”.
  [naar artikel]
 18. Ondanks forse premie van de overheid: thuisbatterij is financieel niet rendabel (14/07/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een thuisbatterij installeren om de elektriciteit op te slaan die je zonnepanelen opwekken – érg in trek en érg gepromoot – is “financieel niet rendabel”, concludeert consumentenorganisatie Test Aankoop. En dat ondanks een forse premie van de Vlaamse overheid. Energie-experts onderschrijven de analyse.
  [naar artikel]
 19. Ondanks forse premie van de overheid: thuisbatterij is financieel niet rendabel (14/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een thuisbatterij installeren om de elektriciteit op te slaan die je zonnepanelen opwekken – érg in trek en érg gepromoot – is “financieel niet rendabel”, concludeert consumentenorganisatie Test Aankoop. En dat ondanks een forse premie van de Vlaamse overheid. Energie-experts onderschrijven de analyse.
  [naar artikel]
 20. “Rij veilig, wij veilig”: nieuwe campagne voor verkeersveiligheid aan wegenwerken (05/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Openbare Werken en Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) heeft zondagvoormiddag, samen met het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV), een nieuwe campagne gelanceerd rond veilig rijden langs wegenwerken. Jaarlijks vinden immers nog steeds heel wat verkeersongevallen plaats ter hoogte van wegenwerken. Met de slogan "Rij veilig, wij veilig" wordt ook de aandacht getrokken op de risico's voor de wegenwerkers.
  [naar artikel]
 21. “Een dikke jas is niet voldoende”: Expert geeft advies om te sporten in de vrieskou (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De vrieskou is weer in het land, en dat is voor sommigen het gedroomde excuus om hun work-out in de buitenlucht even op pauze te zetten. “Maar met een paar slimme aanpassingen kan je perfect veilig blijven sporten”, zegt prof. Bart Roelands van de onderzoeksgroep Menselijke Fysiologie en Sportkinesitherapie (MFYS) van de VUB. Waar moet je allemaal rekening mee houden?
  [naar artikel]
 22. De bom die een groter doel had dan te doden: “Dit is een boodschap aan alle Oekraïners: je bent nergens meer veilig” (18/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Je schrijft in grote letters “kinderen” op het plein voor de ingang, in de hoop dat de bommen andere doelen kiezen. Je gaat de schuilkelder binnen, met meer dan duizend anderen. En je stelt je kroost gerust – hier gaan ze ons niks doen. Tot er toch een bom valt. “Dit is een boodschap aan alle anderen in Oekraïne: je bent nergens veilig.”
  [naar artikel]
 23. De bom die een groter doel had dan te doden: “Dit is een boodschap aan alle Oekraïners: je bent nergens meer veilig” (18/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Je schrijft in grote letters “kinderen” op het plein voor de ingang, in de hoop dat de bommen andere doelen kiezen. Je gaat de schuilkelder binnen, met meer dan duizend anderen. En je stelt je kroost gerust – hier gaan ze ons niks doen. Tot er toch een bom valt. “Dit is een boodschap aan alle anderen in Oekraïne: je bent nergens veilig.”
  [naar artikel]
 24. Betalen we binnenkort in de winkel met cryptomunten? Hoe veilig is dat? “Onder deze 2 voorwaarden is de transactie betrouwbaar” (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie wil, kan in principe betalen met cryptomunten bij de bakker. De betaalterminals van Mastercard en Visa aanvaarden dat. “Aan de kassa zie je dan wel nog het bedrag in euro staan, maar het gaat in crypto van je rekening af,” vertelt Rigo Van den Broeck, verantwoordelijke cyberveiligheid bij betaalbedrijf Mastercard. Waarom zou je vandaag overwegen om te betalen met cryptomunten? Met welke coins kan het? En hoe veilig is dat? “Bij een transactie zullen mensen moeten nadenken over hoeveel ze effectief aan het uitgeven zijn, dat doet denken aan de beginjaren van de euro.”
  [naar artikel]
 25. Energieprijzen gaan almaar verder over de pijngrens heen: “De markt wordt beheerst door paniek” (23/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het ene prijsrecord na het andere sneuvelt en volgens premier De Croo is het einde nog niet in zicht. “Meer en meer bedrijven zetten hun productie stop omdat ze niet rendabel kunnen werken”, waarschuwt Voka-topman Hans Maertens.
  [naar artikel]
 26. Energieprijzen gaan almaar verder over de pijngrens heen: “De markt wordt beheerst door paniek” (23/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het ene prijsrecord na het andere sneuvelt en volgens premier De Croo is het einde nog niet in zicht. “Meer en meer bedrijven zetten hun productie stop omdat ze niet rendabel kunnen werken”, waarschuwt Voka-topman Hans Maertens.
  [naar artikel]
 27. Energieprijzen gaan almaar verder over de pijngrens heen: “De markt wordt beheerst door paniek” (23/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het ene prijsrecord na het andere sneuvelt en volgens premier De Croo is het einde nog niet in zicht. “Meer en meer bedrijven zetten hun productie stop omdat ze niet rendabel kunnen werken”, waarschuwt Voka-topman Hans Maertens.
  [naar artikel]
 28. Opnieuw veel Nederlanders in Limburg: “Hopen dat ze blijven komen” (03/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Nat, druk, en Nederlanders: dat is de korte samenvatting van de eerste soldendag. “25 procent van onze klanten komt uit Nederland”, klinkt het bij Maasmechelen Village. “We hopen dat ze de grens blijven oversteken”, zegt Karine Valy, voorzitter van Centrummanagement Hasselt.
  [naar artikel]
 29. “Ultrawitte tanden zoals in de reclames zijn vaak niet realistisch”: hoe kan je veilig bleachen en hoeveel kost het? (25/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 3 Belgen zich schaamt voor hun gebit. Ze dromen van een witte glimlach, iets waar een bleaching kan voor zorgen. Maar hoe pak je dat veilig aan? En hoeveel kost zo'n behandeling? Wij vroegen het aan tandarts Frederik Ardenois: “Hoelang je het effect zal zien, hangt af van verschillende factoren.”
  [naar artikel]
 30. Topman Ryanair zegt dat vliegtickets te goedkoop zijn (03/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vliegtickets zijn eigenlijk “te goedkoop” en de prijzen zullen de komende vijf jaar moeten stijgen om voor luchtvaartmaatschappijen rendabel te blijven. Dat heeft Ryanair-topman Michael O’Leary gezegd in een interview met zakenkrant ‘Financial Times’.
  [naar artikel]
 31. Betalen met cryptomunten in de winkel kan in principe, hoe veilig is dat? “Een transactie moet aan deze twee voorwaarden voldoen” (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie wil, kan in principe betalen met cryptomunten bij de bakker. De betaalterminals van Mastercard en Visa aanvaarden dat. “Aan de kassa zie je dan wel nog het bedrag in euro staan, maar het gaat in crypto van je rekening af,” vertelt Rigo Van den Broeck, verantwoordelijke cyberveiligheid bij betaalbedrijf Mastercard. Waarom zou je vandaag overwegen om te betalen met cryptomunten? Met welke coins kan het? En hoe veilig is dat? “Bij een transactie zullen mensen moeten nadenken over hoeveel ze effectief aan het uitgeven zijn, dat doet denken aan de beginjaren van de euro.”
  [naar artikel]
 32. Tankstations hebben het steeds moeilijker om rendabel te blijven (15/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het wordt steeds moeilijker om een tankstation leefbaar en rendabel te houden. Dat blijkt uit het jaarverslag over 2016 van de federatie van de voertuigensector TRAXIO. De omzet van de Belgische tankstations kromp van 2014 tot eind 2016 van bijna 6 miljard euro tot bijna 4,5 miljard euro.
  [naar artikel]
 33. Trump wordt “zeer, zeer, zeer waarschijnlijk” opnieuw presidentskandidaat: “Om VS veilig te maken” (04/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Oud-president van de Verenigde Staten, Donald Trump, heeft duidelijk gehint dat hij bij de verkiezingen in 2024 zich opnieuw kandidaat zal stellen voor het Witte Huis. Op videobeelden is te zien hoe Trump, met typische ‘Make America Great Again’-pet, zijn achterban toespreekt op een Republikeins campagne-event in Sioux City, in de staat Iowa: “Om ons land succesvol, veilig en groots te maken, zal ik het zeer, zeer, zeer waarschijnlijk opnieuw doen”.
  [naar artikel]
 34. Boosterprik kan al dubbel zo snel “veilig en effectief” toegediend worden (09/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Opvallend nieuws van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). Dat stelt in een nieuw advies dat het boosteradvies “veilig en effectief” kan toegediend worden drie maanden na de vorige vaccinatie. Eerder had het aanbevolen minstens zes maanden te wachten. Vlaanderen wacht nieuw advies van de Hoge Gezondheidsraad af.
  [naar artikel]
 35. Boosterprik kan al dubbel zo snel “veilig en effectief” toegediend worden (10/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Opvallend nieuws van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). Dat stelt in een nieuw advies dat het boosteradvies “veilig en effectief” kan toegediend worden drie maanden na de vorige vaccinatie. Eerder had het aanbevolen minstens zes maanden te wachten. Vlaanderen wacht nieuw advies van de Hoge Gezondheidsraad af.
  [naar artikel]
 36. Boosterprik kan al dubbel zo snel “veilig en effectief” toegediend worden (09/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Opvallend nieuws van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). Dat stelt in een nieuw advies dat het boosteradvies “veilig en effectief” kan toegediend worden drie maanden na de vorige vaccinatie. Eerder had het aanbevolen minstens zes maanden te wachten. Vlaanderen wacht nieuw advies van de Hoge Gezondheidsraad af.
  [naar artikel]
 37. Horeca-topman Matthias De Caluwé: “Terrassen alleen openen kan niet rendabel zijn” (02/03/2021 - VRT NWS)
  Als de regering er zou aan denken om in een eerste fase van versoepeling van de coronamaatregelen alleen de terrassen van cafés en restaurants te laten opengaan, dan moeten voor Horeca Vlaanderen de steunmaatregelen wel blijven. “Anders is het niet rendabel.” Toch lijkt terrassen openen praktisch niet meteen haalbaar.
  [naar artikel]
 38. Pudding en 5 andere leuke conversation starters voor een honderduit-gesprek met je kind (13/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Hoe was het op school?” “Saai.” “Wat heb je zoal gedaan?” “Weet ik niet meer.” Hilarisch herkenbaar? Je bent niet alleen! Heel wat ouders blijven...
  [naar artikel]
 39. Twee ‘preppers’ blijven aangehouden: “Wij staatsgevaarlijk? Dat is compleet belachelijk” (30/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Er waren geen plannen voor een aanslag.” Dat zeggen de verdachten in Operatie Argentum, die volgens het parket “gewapend verzet wilden plegen tegen de overheid”. Volgens de advocaat van Marc D. - een van de twee verdachten die in de cel blijven - greep het gerecht in omwille van de combinatie van hun “preppers-gedachtengoed, het gegeven dat zij over wapens beschikten en lid waren van een schietclub”.
  [naar artikel]
 40. Hoe open je een fles bubbels wél veilig? “Champagnekurk kan uit fles schieten zoals een auto optrekt” (18/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Een fles bubbels kan even gevaarlijk worden als een luchtdrukpistool”, waarschuwen kenners nu supertalent Biniam Girmay ondanks zijn knalprestatie de Giro moest verlaten door een ongelukkige knal van een ‘tappo’. Met welke snelheid kan een champagnekurk uit de fles schieten? En hoe haal je veilig bubbels op?
  [naar artikel]
 41. Afbraakwerken voor de boeg? Johny uit ‘Huis gemaakt’: “Zo hou je het veilig op je werf” (15/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Elke week geeft bouwopzichter Johny Kaczmarowski van het programma ‘Huis gemaakt’ een handige verbouwtip aan bouwsite Livios, die ook jou kan helpen met je renovatieproject. Vandaag voorziet hij enkele tips over hoe je je bouwwerf veilig houdt. “Zorg zeker ook voor de juiste verzekeringen.”
  [naar artikel]
 42. Hoge brandstofprijzen laten Flandria aan de kade staan: “Twee keer zoveel inschrijvingen nodig om rendabel te zijn” (11/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Wie binnenkort langs de kaaien wandelt, zal de Flandria minder zien uitvaren. Door de forse stijging van de brandstofprijzen heeft het bedrijf al boottochten afgelast en dat zal er vooralsnog niet op beteren. “We betalen voor mazout nu het achtvoudige”, zegt John Beyen, zaakvoerder van Flandria.
  [naar artikel]
 43. Opwarming van de aarde: “Vrijwel geen kind zal gespaard blijven” (23/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Opwarming van de aarde: “Vrijwel geen kind zal gespaard blijven” Volgens UNICEF vormen de gevolgen van de opwarming van de aarde een “extreem risico” voor een miljard kinderen. “De situatie is onvoorstelbaar schrijnend”, aldus Henrietta Fore, het hoofd van het VN-agentschap. De opwarming van de aarde manifesteert zich op vele manieren over de hele wereld. De gevolgen van die opwarming gaan dan ook veel verder […] Lees dit artikel: Opwarming van de aarde: “Vrijwel geen kind zal gespaard blijven”
  [naar artikel]
 44. Hoe gaan koffiebars om met ‘profiteurs’? “Zelfs nu het druk is, heb ik daar geen probleem mee” (03/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gratis wifi, een warme omgeving en sanitair. En dat voor de prijs van een kop koffie. De vele koffiebarwerkers met hun laptop zorgen voor kopzorgen bij heel wat uitbaters. ‘Het is niet rendabel als twintig klanten één koffie bestellen en drie uur blijven zitten met hun laptop.’
  [naar artikel]
 45. “6 vrouwen raakten ongewenst zwanger.” Is het wel veilig om een menstruatiecup te gebruiken als je een spiraal hebt? (08/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Steeds meer vrouwen gebruiken een menstruatiecup, omdat het een duurzaam alternatief is voor tampons en maandverband. Zo’n cup is ook perféct veilig in gebruik, behalve als je een specifiek anticonceptiemiddel neemt: het koperspiraaltje. Gynaecoloog Wilfried Gyselaers legt uit wat precies de risico’s zijn. “Artsen en gynaecologen moeten hun patiënten hiervoor waarschuwen.”
  [naar artikel]
 46. Blijven Plakken met Axana van Def Dames Dope: “Ik was een seut ” (21/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na anderhalf jaar hebben we het helemaal gehad met het leven op anderhalve meter en groeten met ons voeten. We verlangen, meer dan ooit, naar de goeie oude tijd dat je in Antwerpen nog overal kon “blijven plakken”. Niet alleen blijven plakken op café of aan de dansvloer, maar ook aan mekaar.
  [naar artikel]
 47. Blijven Plakken met Axl Peleman: “Er is een reden waarom ik kaal ben” (21/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na anderhalf jaar hebben we het helemaal gehad met het leven op anderhalve meter en groeten met ons voeten. We verlangen, meer dan ooit, naar de goeie oude tijd dat je in Antwerpen nog overal kon “blijven plakken”. Niet alleen blijven plakken op café of aan de dansvloer, maar ook aan mekaar.
  [naar artikel]
 48. WTA heeft “garantie” dat bedreigde Peng veilig is: “Ze wordt niet bedreigd” (15/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Tennisster Peng Shuai zou in veiligheid zijn en niet bedreigd worden. Steve Simon, voorzitter van de profbond voor tennissters (WTA), zegt dat in gesprek met The New York Times. “We hebben van meerdere bronnen, waaronder de Chinese tennisbond, de bevestiging gekregen dat ze veilig is en niet wordt bedreigd”, klinkt het hoopgevend. Maar Simon geeft meteen toe dat niemand van de WTA Tour, zoals officials en andere speelsters, reeds in staat zijn geweest Peng rechtstreeks te bereiken om haar veiligheid te bevestigen.
  [naar artikel]
 49. Klokkenluider Chelsea Manning (30) “veilig” nadat ze ‘zelfmoordfoto’ post op Twitter (28/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Chelsea is veilig. Ze is aan de telefoon met vrienden, bedankt voor jullie bezorgdheid en geef haar alsjeblieft een beetje ruimte.” Dat bericht...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy