De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

“Vastgoedbeleggingen blijven veilig en rendabel”.

Express

24/11/2022 - 11:28

Geschreven met branded content van Thomas&Piron In het merendeel van de residentiële projecten vanThomas & Piron, wordt bijna 50% verkocht aan beleggers. “De vraag naar huurwoningen zal niet stilvallen”, zegt Edouard Herinckx, gedelegeerd bestuurder van de Waalse groep. Inflatie, een zware impact op de belegging? “Jonge mensen willen niet per se snel huiseigenaar worden, want […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Dierenwinkel Klein Amerika in Achel sluit: “We moesten onder ogen zien dat het niet meer rendabel is” (27/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Na ruim vier decennia verdwijnt een icoon definitief uit het straatbeeld van Achel. Dierenspeciaalzaak Klein Amerika houdt het voor bekeken. “Het is heel arbeidsintensief en niet meer rendabel”, luidt het.
  [naar artikel]
 2. Regenweer doet zomerbars de nek om: “Het is niet langer rendabel” (03/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Geen zomer in Limburg zonder zomerbars, al oogt de balans halverwege de vakantie somber. Heel wat bars moesten in juli vaker wel dan niet de deuren gesloten houden door het regenweer. Pop-up Pelouze in Heppen trok er maandag de stekker uit. “Het is niet langer rendabel.”
  [naar artikel]
 3. Buurtsuper waarschuwt: “Delhaize moet waken over rendabiliteit verzelfstandigde winkels” (07/03/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Zelfstandige supermarkten zijn succesvoller “omwille van hun ondernemerschap en lokale verankering”, zegt Buurtsuper.be. De organisatie voor zelfstandige supermarkten waarschuwt wel dat Delhaize ervoor zal moeten zorgen dat “de overgenomen winkels rendabel blijven”.
  [naar artikel]
 4. Buurtsuper waarschuwt: “Delhaize moet waken over rendabiliteit verzelfstandigde winkels” (07/03/2023 - Het Nieuwsblad)
  Zelfstandige supermarkten zijn succesvoller “omwille van hun ondernemerschap en lokale verankering”, zegt Buurtsuper.be. De organisatie voor zelfstandige supermarkten waarschuwt wel dat Delhaize ervoor zal moeten zorgen dat “de overgenomen winkels rendabel blijven”.
  [naar artikel]
 5. “Een dikke jas is niet voldoende”: met dit advies sport je veilig in de vrieskou (03/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De vrieskou is weer in het land, en dat is voor sommigen het gedroomde excuus om hun work-out in de buitenlucht even op pauze te zetten. “Maar met enkele slimme aanpassingen kan je perfect veilig blijven sporten”, zegt prof. Bart Roelands van de onderzoeksgroep Menselijke Fysiologie en Sportkinesitherapie (MFYS) van de VUB. Waar moet je allemaal rekening mee houden?
  [naar artikel]
 6. Demir beslist dit jaar nog over bijsturing premie thuisbatterij: “Niet voor iedereen rendabel” (05/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams Energieminister Zuhal Demir (N-VA) beslist dit najaar nog of de premie voor een thuisbatterij wordt bijgestuurd. “De kostprijs van zo’n batterij blijft zeer hoog en niet voor iedereen rendabel”, antwoordt de minister op een schriftelijke vraag van Chris Janssens (Vlaams Belang).
  [naar artikel]
 7. Evenepoel na “de perfecte race”: “Had Pedersen beloofd om mee de vlucht onder controle te houden” (09/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een zorgeloze dag voor Remco Evenepoel in de Vuelta. Belangrijk met die zware rit van morgen. “De grootste schrik was dat ik tegenslag kreeg. Veilig blijven was belangrijk.”
  [naar artikel]
 8. Voedingsproductie momenteel amper nog rendabel: 4 op 10 bedrijven overwegen productie te verminderen, of te stoppen (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  4 op de 10 Belgische voedingsbedrijven zullen de productie de komende weken wellicht moeten verminderen of zelfs stopzetten. “De grondstofschaarste en hoge kosten, die bovendien amper kunnen worden doorgerekend, maken het nauwelijks nog rendabel om te produceren”, aldus de sector.
  [naar artikel]
 9. Thuisbatterij: massaal gepromoot, maar niet rendabel (14/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een thuisbatterij installeren om de elektriciteit op te slaan die je zonnepanelen opwekken – érg in trek en érg gepromoot – is “financieel niet rendabel”, concludeert consumentenorganisatie Test Aankoop. En dat ondanks een forse premie van de Vlaamse overheid.
  [naar artikel]
 10. Het gaat slecht met de Vlaamse appels: nu al 10 procent van bomen gerooid wegens niet rendabel (01/03/2023 - Het Nieuwsblad)
  Het gaat slecht met de appelteelt in Vlaanderen. Zeker tien procent van de fruitbomen in het Hageland is de afgelopen maanden gerooid. “Niet meer rendabel”, klinkt het. Sommige telers schakelen over op peren, maar ook daar worden ze niet rijk van.
  [naar artikel]
 11. Fruittelers Hageland vinden appelteelt niet rendabel meer: “Binnen 5 jaar zijn er geen appelbloesems meer ” (28/02/2023 - VRT NWS)
  Fruittelers uit het Hageland zouden al tien procent van hun appelaars gerooid hebben omdat de appelteelt niet meer rendabel is. Bert Morren heeft een appel- en perenkwekerij in Kortenaken en vreest dat de appelteelt zal verdwijnen. “Hier zie je mijn appelbomen liggen, ik heb ze gerooid. Ze brengen niets op. Ik kan beter mais planten."
  [naar artikel]
 12. 100% Retro in Bobbejaanland verschuift plots naar 2023: “Overaanbod aan festivals speelt ons parten” (19/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Amper een dag voor het retrofestival 100% Retro zou plaatsvinden in het pretpark Bobbejaanland in Lichtaart (Kasterlee) besliste de organisatie om het muzikaal evenement te verschuiven naar 20 augustus 2023. Volgens 100 % Retro is het niet rendabel om het muziekfestival nu te laten doorgaan. “De aangekochte tickets blijven geldig tot 2023. De mensen kunnen ook hun geld terugvragen”, zegt organisator Hugo Foets.
  [naar artikel]
 13. Kunnen de scholen na de langere vakantie veilig heropenen (en open blijven)? (03/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Omikron stuwt het aantal coronabesmettingen stevig omhoog. Kinderartsen hopen dat de scholen zo wel open zullen kunnen blijven. “Dat is een grote bezorgdheid”, luidt het bij de Pediatric Covid-19 Task Force. De schoolstart volgende week gaat voorlopig door zoals gepland. “Maar elke dag opnieuw evalueren we de cijfers”, zegt viroloog Marc Van Ranst.
  [naar artikel]
 14. Heeft afkoelingsweek genoeg effect gehad om scholen veilig te laten openen? “Bezorgdheid over wat omikron betekent voor scholen” (03/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Omikron stuwt het aantal coronabesmettingen stevig omhoog, net nu de heropening van de scholen na een verlengde kerstvakantie in zicht komt. Heeft de afkoelingsweek dan genoeg effect gehad? En zullen de scholen veilig open kunnen gaan én blijven? “Er is een grote bezorgdheid bij de kinderartsen over omikron.”
  [naar artikel]
 15. Alle 35 kinderen “veilig en wel” na brand in bus, Antwerpse school opgelucht: “Maakt natuurlijk een grote indruk” (14/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Het was even schrikken woensdagmiddag, toen er onderweg in Puurs-Sint-Amands brand uitbrak op een bus met 35 derdeklassers van het Antwerpse H. Pius X-instituut op het Kiel. De leerlingen hadden net een fijne driedaagse achter de rug. “Het voornaamste is dat iedereen veilig en wel is”, zegt directeur ad interim Joris Gulikers.
  [naar artikel]
 16. Een buitenlandse stage in coronatijden, is dat wel verstandig? “In Spanje is het niet minder veilig” (04/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht, Racing Genk en Standard blijven thuis, terwijl AA Gent en Club Brugge wel de zon opzoeken. Wie doet de beste zet? “Puur epidemiologisch nemen de vertrekkers geen onverantwoord risico”, zegt Viroloog Marc Van Ranst. Sportpsycholoog Jef Brouwers benadrukt dan weer het belang van een stage. “Elk initiatief om de sleur te breken is mooi meegenomen.”
  [naar artikel]
 17. Meer mensen met hiv kunnen veilig vrijen zonder condoom: “Met juiste behandeling kan je normaal leven leiden” (23/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Wereldgezondheidsorganisatie past haar advies aan over hiv. Volgens de WHO is het voor veel meer hiv-patiënten die aidsremmers nemen veilig om veilig seks te hebben zonder condoom. ”Een belangrijk symbool voor mensen met hiv.!”
  [naar artikel]
 18. Gaat de kleine bouwsector overkop in 2023? “Steeds meer klanten stellen bouwwerken uit" (27/12/2022 - VRT NWS)
  Ongeveer 1 op de 6 Vlaamse bouwbedrijven geeft aan dat er te weinig opdrachten zijn om rendabel te blijven. Dat blijkt uit de nieuwe driemaandelijkse bouwbarometer van Bouwunie, de sectororganisatie die de kmo's en zelfstandigen in de bouwsector vertegenwoordigt. “Steeds meer klanten stellen bouwwerken uit, of gelasten ze zelfs helemaal af.”
  [naar artikel]
 19. Elektrische vrachtwagens die hun batterij opladen tijdens het rijden: rendabel, snel mogelijk én best starten in Antwerpen (17/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het installeren van een systeem waarbij elektrische vrachtwagens op de autosnelweg hun batterij opladen aan een hoogspanningslijn, zoals een tram dat doet, is rendabel, technisch haalbaar en goed voor het milieu. Dat zeggen het onderzoeksinstituut VIL en de Universiteit Antwerpen. In Duitsland en Zweden doen ze het al. “Vlaanderen mag die boot niet missen”, zegt Raimonds Aronietis, transporteconoom van de UAntwerpen.
  [naar artikel]
 20. Limburgers op Rhodos zijn weer veilig: “Dankzij hulp van reisbureau thuis” (25/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse reizigers die uit de gevarenzone op Rhodos geëvacueerd moesten worden, zijn intussen weer veilig. Lanakenaar Stefan Moonen (47) vond onderdak in een ander hotel. Koen Vertessen (37) en z’n gezin zijn weer veilig thuis in Borgloon. “De politie zei alleen: Just walk, walk, walk.”
  [naar artikel]
 21. Tankstations hebben het steeds moeilijker om rendabel te blijven (15/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het wordt steeds moeilijker om een tankstation leefbaar en rendabel te houden. Dat blijkt uit het jaarverslag over 2016 van de federatie van de voertuigensector TRAXIO. De omzet van de Belgische tankstations kromp van 2014 tot eind 2016 van bijna 6 miljard euro tot bijna 4,5 miljard euro.
  [naar artikel]
 22. Ondanks forse premie van de overheid: thuisbatterij is financieel niet rendabel (14/07/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een thuisbatterij installeren om de elektriciteit op te slaan die je zonnepanelen opwekken – érg in trek en érg gepromoot – is “financieel niet rendabel”, concludeert consumentenorganisatie Test Aankoop. En dat ondanks een forse premie van de Vlaamse overheid. Energie-experts onderschrijven de analyse.
  [naar artikel]
 23. Ondanks forse premie van de overheid: thuisbatterij is financieel niet rendabel (14/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een thuisbatterij installeren om de elektriciteit op te slaan die je zonnepanelen opwekken – érg in trek en érg gepromoot – is “financieel niet rendabel”, concludeert consumentenorganisatie Test Aankoop. En dat ondanks een forse premie van de Vlaamse overheid. Energie-experts onderschrijven de analyse.
  [naar artikel]
 24. Tennisbond WTA: “We hebben garantie dat Peng veilig is en niet wordt bedreigd” (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tennisster Peng Shuai is veilig en wordt niet bedreigd. Steve Simon, voorzitter van de profbond voor tennissters WTA, zegt dat in gesprek met The New York Times. “We hebben van meerdere bronnen, waaronder de Chinese tennisbond, de bevestiging gekregen dat ze veilig is en niet wordt bedreigd.”
  [naar artikel]
 25. Horeca-topman Matthias De Caluwé: “Terrassen alleen openen kan niet rendabel zijn” (02/03/2021 - VRT NWS)
  Als de regering er zou aan denken om in een eerste fase van versoepeling van de coronamaatregelen alleen de terrassen van cafés en restaurants te laten opengaan, dan moeten voor Horeca Vlaanderen de steunmaatregelen wel blijven. “Anders is het niet rendabel.” Toch lijkt terrassen openen praktisch niet meteen haalbaar.
  [naar artikel]
 26. “Rij veilig, wij veilig”: nieuwe campagne voor verkeersveiligheid aan wegenwerken (05/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Openbare Werken en Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) heeft zondagvoormiddag, samen met het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV), een nieuwe campagne gelanceerd rond veilig rijden langs wegenwerken. Jaarlijks vinden immers nog steeds heel wat verkeersongevallen plaats ter hoogte van wegenwerken. Met de slogan "Rij veilig, wij veilig" wordt ook de aandacht getrokken op de risico's voor de wegenwerkers.
  [naar artikel]
 27. Remco Evenepoel wil morgen eigen koers rijden: “Mogelijk zit iedereen al na eerste klim geïsoleerd” (09/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een zorgeloze dag voor Remco Evenepoel in de Vuelta. Belangrijk met die zware rit van morgen. “De grootste schrik was dat ik tegenslag kreeg. Veilig blijven was belangrijk.”
  [naar artikel]
 28. Tropisch weer, en toch blijven heel wat buitenzwembaden gesloten: “Niet rendabel” (07/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Krijgen we komend weekend een hittegolf of niet? De temperaturen zullen er in ieder geval flink mee flirten. Toch kan zelfs dat heel wat buitenzwembaden niet verleiden om de deuren te openen. De reden? Te weinig redders, te veel examens.
  [naar artikel]
 29. Rousseau: “Dicht bij code oranje, maar we moeten voorzichtig blijven” (06/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens Vooruit-voorzitter Conner Rousseau staan we dicht bij code oranje op de coronabarometer. “Ik gok dat we over een week, twee weken die beslissing kunnen nemen”, zei hij in ‘De Zevende Dag’. “Maar we moeten wel voorzichtig en veilig versoepelen, met de barometer als houvast.” Ook Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) liet weten dat het zijn “aanvoelen is dat we dicht bij code oranje staan”.
  [naar artikel]
 30. Kersenpitkussen in de microgolf opwarmen kan brand veroorzaken: met deze simpele truc kan het veilig (07/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zalig toch, na een dag werken wegzakken in de zetel met een deugddoend kersenpitkussentje in je nek? “Maar let daarmee op”, waarschuwt Goed-coördinator Stephanie Verhelst. “Is het kussen lauw geworden, dan mag je het niet te snel weer opwarmen.” Zij deelt tips voor een veilig avondje warmte.
  [naar artikel]
 31. Antwerpse winkeliers signaleren dat hun staf ‘fully vaccinated’ is: “Zo weten mensen dat ze zich veilig kunnen voelen bij ons” (03/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op sommige plaatsen in Antwerpen geven winkeliers of horecauitbaters hun klanten de boodschap dat ze volledig gevaccineerd zijn. “Dan weten mensen dat ze zich veilig kunnen voelen bij ons”, zegt David Michiels van Mexicaans restaurant El Gato Gordo in de Lange Koepoortstraat. “Al volgen we alle regels uiteraard ook nog op.”
  [naar artikel]
 32. Meerderheid Amerikaanse steenkoolcentrales is niet langer rendabel (06/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Meerderheid Amerikaanse steenkoolcentrales is niet langer rendabel In de Verenigde Staten is een grote meerderheid van de steenkoolcentrales inmiddels economisch minder rendabel geworden dan de nieuwe projecten die met windenergie of zonnekracht worden opgezet. Dat blijkt uit een rapport van de denktank Energy Innovation. De onderzoekers stelden vast dat in de Verenigde Staten momenteel nog 235 steenkoolcentrales operationeel zijn. ‘In dat arsenaal […] Lees dit artikel: Meerderheid Amerikaanse steenkoolcentrales is niet langer rendabel
  [naar artikel]
 33. KIJK. Japanse premier eet vis uit afvalwater van Fukushima om te bewijzen “hoe veilig het is” (31/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De zeevruchten uit de Stille Oceaan – waarin Japan nucleair afvalwater uit de kerncentrale van Fukushima loost – zijn “veilig en verrukkelijk”. Of toch als we de Japanse premier Fumio Kishida (66) mogen geloven. Om zijn standpunt te staven, verorberde die laatste woensdag sashimi afkomstig uit het afvalwater. “Heel lekker”, zei de premier na afloop.
  [naar artikel]
 34. Sacha hoopt dat familie in Oekraïne veilig uit belegerde stad geraakt: “Deze invasie had niemand verwacht” (24/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Oekraïense Sacha Nikolaienko (34) vluchtte vijf jaar geleden van Oekraïne naar Sint-Niklaas, en hoop dat nu ook haar vader, broer en zus veilig de grens halen. “Ze proberen vanavond met de bus richting Polen te geraken”, staat ze bange uren uit. “De stad waar ze wonen wordt aangevallen door de Russen.”
  [naar artikel]
 35. Trump wordt “zeer, zeer, zeer waarschijnlijk” opnieuw presidentskandidaat: “Om VS veilig te maken” (04/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Oud-president van de Verenigde Staten, Donald Trump, heeft duidelijk gehint dat hij bij de verkiezingen in 2024 zich opnieuw kandidaat zal stellen voor het Witte Huis. “Om ons land succesvol, veilig en groots te maken, zal ik het zeer, zeer, zeer waarschijnlijk opnieuw doen”, zei hij donderdagavond op een Republikeins campagne-event in Sioux City, in de staat Iowa.
  [naar artikel]
 36. Servië laat EuroPride dan toch toe: “EuroPride zal veilig doorgaan” (17/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Servische premier Ana Brnabic heeft zaterdagmiddag dan toch aangekondigd dat de EuroPride zal doorgaan. Dat heeft de organisatie van de LGBTQIA+-mars laten weten en zo schrijven ook verschillende lokale media. Eerder hadden de Servische autoriteiten het evenement “om veiligheidsredenen” verboden, maar nu - onder druk van de internationale gemeenschap - beloofde Brnabic dat de EuroPride “veilig zal doorgaan”.
  [naar artikel]
 37. Topman Ryanair zegt dat vliegtickets te goedkoop zijn (03/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vliegtickets zijn eigenlijk “te goedkoop” en de prijzen zullen de komende vijf jaar moeten stijgen om voor luchtvaartmaatschappijen rendabel te blijven. Dat heeft Ryanair-topman Michael O’Leary gezegd in een interview met zakenkrant ‘Financial Times’.
  [naar artikel]
 38. Groei Home Invest vertraagt (02/05/2017 - De Tijd)
  20:45 De waarde van de vastgoedbeleggingen van vastgoedgroep Home Invest Belgium is in het eerste kwartaal met 1,8 procent gestegen naar 416,2 miljoen euro.
  [naar artikel]
 39. Beelden tonen meisje dat gesloten spoorwegovergang oversteekt: “Doe dit niet, want trein kan onmogelijk op tijd stoppen” (28/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Op sociale media is vandaag een filmpje opgedoken van een meisje dat een gesloten overweg in Neerwinden oversteekt. Gelukkig liep het allemaal goed af en geraakte het meisje veilig aan de overkant. “Frustrerend dat sommigen dit toch blijven doen”, aldus Thomas Baeken van Infrabel.
  [naar artikel]
 40. “Een dikke jas is niet voldoende”: Expert geeft advies om te sporten in de vrieskou (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De vrieskou is weer in het land, en dat is voor sommigen het gedroomde excuus om hun work-out in de buitenlucht even op pauze te zetten. “Maar met een paar slimme aanpassingen kan je perfect veilig blijven sporten”, zegt prof. Bart Roelands van de onderzoeksgroep Menselijke Fysiologie en Sportkinesitherapie (MFYS) van de VUB. Waar moet je allemaal rekening mee houden?
  [naar artikel]
 41. Ook Betty (55) verloor haar vriend bij quadongeval op Rhodos: “Die quads zijn echt niet veilig” (23/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  “Die quads zien er fantastisch uit, maar ze zijn totaal niet veilig.” Ook voor Betty Vandekerckhove (55) en haar vriend Bart (53) draaide een romantisch tripje op Rhodos uit op een regelrechte nachtmerrie. “Heel droog vertelden ze mij dat Bart dood was. Maar niemand bekommerde zich om mij.”
  [naar artikel]
 42. Wat als het klimaat redden rendabel was? (10/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Wat als het klimaat redden rendabel was? Koolstofdioxide (CO2) uit de lucht houden door dode bomen te verbranden, het klinkt een beetje tegenstrijdig. Toch is dat ongeveer de manier waarop een bedrijf in Helsinki, Carbo Culture, het klimaat probeert te redden.  Alles wat leeft, bestaat uit koolstof. Het is bovendien het vierde meest voorkomende element op aarde. Fotosynthese trekt elk jaar bakken […] Lees dit artikel: Wat als het klimaat redden rendabel was?
  [naar artikel]
 43. De bom die een groter doel had dan te doden: “Dit is een boodschap aan alle Oekraïners: je bent nergens meer veilig” (18/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Je schrijft in grote letters “kinderen” op het plein voor de ingang, in de hoop dat de bommen andere doelen kiezen. Je gaat de schuilkelder binnen, met meer dan duizend anderen. En je stelt je kroost gerust – hier gaan ze ons niks doen. Tot er toch een bom valt. “Dit is een boodschap aan alle anderen in Oekraïne: je bent nergens veilig.”
  [naar artikel]
 44. De bom die een groter doel had dan te doden: “Dit is een boodschap aan alle Oekraïners: je bent nergens meer veilig” (18/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Je schrijft in grote letters “kinderen” op het plein voor de ingang, in de hoop dat de bommen andere doelen kiezen. Je gaat de schuilkelder binnen, met meer dan duizend anderen. En je stelt je kroost gerust – hier gaan ze ons niks doen. Tot er toch een bom valt. “Dit is een boodschap aan alle anderen in Oekraïne: je bent nergens veilig.”
  [naar artikel]
 45. Route tussen Brussel en Dubai is rendabel, zegt Emirates (09/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Route tussen Brussel en Dubai is rendabel, zegt Emirates Ondanks de coronapandemie die internationaal reizen zwaar belast, is de vliegroute tussen Brussel en Dubai rendabel sinds vorige winter. Dat zegt de uitvoerende luchtvaartmaatschappij Emirates. Het bedrijf geeft gesnoeid in de kosten: acht medewerkers in ons land werden ontslagen. De frequentie op de route werd teruggebracht naar vijf dagen per week. De luchtvaartmaatschappij kijkt de […] Lees dit artikel: Route tussen Brussel en Dubai is rendabel, zegt Emirates
  [naar artikel]
 46. Energieprijzen gaan almaar verder over de pijngrens heen: “De markt wordt beheerst door paniek” (23/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het ene prijsrecord na het andere sneuvelt en volgens premier De Croo is het einde nog niet in zicht. “Meer en meer bedrijven zetten hun productie stop omdat ze niet rendabel kunnen werken”, waarschuwt Voka-topman Hans Maertens.
  [naar artikel]
 47. Energieprijzen gaan almaar verder over de pijngrens heen: “De markt wordt beheerst door paniek” (23/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het ene prijsrecord na het andere sneuvelt en volgens premier De Croo is het einde nog niet in zicht. “Meer en meer bedrijven zetten hun productie stop omdat ze niet rendabel kunnen werken”, waarschuwt Voka-topman Hans Maertens.
  [naar artikel]
 48. Energieprijzen gaan almaar verder over de pijngrens heen: “De markt wordt beheerst door paniek” (23/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het ene prijsrecord na het andere sneuvelt en volgens premier De Croo is het einde nog niet in zicht. “Meer en meer bedrijven zetten hun productie stop omdat ze niet rendabel kunnen werken”, waarschuwt Voka-topman Hans Maertens.
  [naar artikel]
 49. Betalen we binnenkort in de winkel met cryptomunten? Hoe veilig is dat? “Onder deze 2 voorwaarden is de transactie betrouwbaar” (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie wil, kan in principe betalen met cryptomunten bij de bakker. De betaalterminals van Mastercard en Visa aanvaarden dat. “Aan de kassa zie je dan wel nog het bedrag in euro staan, maar het gaat in crypto van je rekening af,” vertelt Rigo Van den Broeck, verantwoordelijke cyberveiligheid bij betaalbedrijf Mastercard. Waarom zou je vandaag overwegen om te betalen met cryptomunten? Met welke coins kan het? En hoe veilig is dat? “Bij een transactie zullen mensen moeten nadenken over hoeveel ze effectief aan het uitgeven zijn, dat doet denken aan de beginjaren van de euro.”
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy