De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Hoe ga je om met al die storende geluiden op kantoor? En waarom ergeren we ons er eigenlijk zo aan?

De Morgen

24/11/2022 - 12:28


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

  1. Misofonie: als alledaagse geluiden een kwelling zijn (27/10/2019 - Knack)
    We ergeren ons allemaal weleens aan iemand die smakt of luidruchtig zijn neus ophaalt. Maar wat als je kampt met misofonie, waardoor dit soort geluiden je elke keer de gordijnen injaagt?
    [naar artikel]
  2. Mysterie van de dag: waarom worden sommigen boos van smakkende geluiden? (15/07/2017 - Knack)
    Deze zomer viert Knack.be de mysteries van het leven. Elke dag kruipen we in de huid van een verwonderd kind en verbazen we ons over al dan niet alledaagse mysteries. Vandaag: waarom worden sommigen boos van smakkende geluiden?
    [naar artikel]
  3. Hybride werken: wat wíl de Belg nu eigenlijk? (18/09/2021 - Express)
    Lees dit artikel: Hybride werken: wat wíl de Belg nu eigenlijk? Thuiswerken of terug naar kantoor? Of een combinatie? En hoe vaak gaan we dan naar kantoor en welke dagen werken we thuis? Internationaal rekruteringsspecialist Robert Walters deed zeer recent onderzoek bij ruim 5000 werknemers in 31 landen naar hun wensen en verwachtingen rond hybride werken. Daaruit blijkt dat de Belg bij voorkeur 2 dagen per week op kantoor doorbrengt, en de andere dagen […] Lees dit artikel: Hybride werken: wat wíl de Belg nu eigenlijk?
    [naar artikel]
  4. Oproep aan Bruggelingen: "Neem typisch Brugse geluiden op en stuur ze naar de ruimte!" (22/07/2020 - VRT NWS)
    Kunstorganisatie Aifoon vzw is op zoek naar typisch Brugse geluiden. Eind 2020 vertrekken 20 geluiden voor 20 jaar op tijdreis. De vzw is daarom op zoek naar Bruggelingen of bezoekers van Brugge die typische geluiden van de stad willen opnemen en doorsturen.
    [naar artikel]
  5. Waarom vrouwen rillen en mannen zweten op kantoor (14/04/2019 - De Morgen)
    Ben je een vrouw en heb je het op kantoor altijd te koud, terwijl je mannelijke collega's smalend in T-shirt rondlopen? Daar is een wetenschappelijke verklaring voor.
    [naar artikel]
  6. Waarom vrouwen rillen en mannen zweten op kantoor (30/11/2017 - De Morgen)
    Ben je een vrouw en heb je het op kantoor altijd te koud, terwijl je mannelijke collega's smalend in T-shirt rondlopen? Daar is een wetenschappelijke verklaring voor.
    [naar artikel]
  7. Waarom in een druk café werken productiever is dan op kantoor (05/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
    Je zit een hele dag achter je computer op kantoor, maar je concentreren lukt moeilijk.  Je hebt het gevoel heel de tijd afgeleid te zijn en 's
    [naar artikel]
  8. Mondmasker verplichten op kantoor? “Koffiehoek en kantine zijn dé risicoplaatsen” (16/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Waarom worden mondmaskers op kantoor niet verplicht? We dragen ze ondertussen in de winkel, de bioscoop, op het openbaar vervoer... maar op de plek...
    [naar artikel]
  9. Waarom is Bitcoin eigenlijk zo waardevol? 6 redenen (25/07/2021 - Express)
    Lees dit artikel: Waarom is Bitcoin eigenlijk zo waardevol? 6 redenen Een van de moeilijkste concepten die elke cryptobelegger moet begrijpen is waarom een cryptomunt zoals Bitcoin waardevol is. De digitale munt wordt niet gedragen door fysieke activa en het proces van cryptomijnen is ook bijzonder abstract. Toch zijn er enkele duidelijke redenen waarom Bitcoin van onschatbare waarde is. De bankbiljetten die we vandaag gebruiken, worden […] Lees dit artikel: Waarom is Bitcoin eigenlijk zo waardevol? 6 redenen
    [naar artikel]
  10. Hier ergeren weggebruikers zich vooral aan (15/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
    Fietsers ergeren zich bij autobestuurders het meest aan het openen van een portier zonder op te letten. De grootste ergernis bij voetgangers is
    [naar artikel]
  11. Apple stelt terugkeer naar kantoor uit door stijgende coronacijfers (17/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Apple stelt de terugkeer naar kantoor voor medewerkers uit omdat het aantal coronabesmettingen de laatste tijd weer oploopt. Eigenlijk zou personeel met ingang van volgende week verplicht worden om weer drie dagen per week naar kantoor te komen, maar die eis wordt voorlopig op de lange baan geschoven.
    [naar artikel]
  12. Nu verplicht telewerk vanaf vrijdag verdwijnt: eerste hulp bij terugkeer naar kantoor, voor werknemers en werkgevers (14/02/2022 - VRT NWS)
    Nu het einde van de telewerkverplichting in zicht is, maken heel wat mensen zich op om voor het eerst sinds lang weer meer tijd door te brengen op kantoor. Hoe pak je dat het beste aan, wat als je dat eigenlijk helemaal niet ziet zitten en wat kan je als werkgever doen? "Je moet je afvragen wanneer het efficiënt is om van thuis te werken en wanneer het beter is om op het kantoor te werken."
    [naar artikel]
  13. Bollen aan hoogspanningslijn maken storend lawaai: Elia belooft oplossing tegen midden 2023 (03/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
    Netbeheerder Elia krijgt uit Temse regelmatig meldingen over storende geluiden afkomstig van hoogspanningslijnen die over de gemeente lopen. “Na onderzoek blijken bepaalde rood-witte bebakeningsbollen verantwoordelijk voor het storend geluid te zorgen. Hier zijn gelukkig geen veiligheidsrisico’s”, legt woordvoerder Pieter Verlaak uit. Elia gaat de bollen dan ook vervangen.
    [naar artikel]
  14. Hybride werken: wat wíl de Belg nu eigenlijk? (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Thuiswerken of terug naar kantoor? Of een combinatie? En hoe vaak gaan we dan naar kantoor en welke dagen werken we thuis? Internationaal rekruteringsspecialist Robert Walters deed zeer recent onderzoek bij ruim 5000 werknemers in 31 landen naar hun wensen en verwachtingen rond hybride werken. Daaruit blijkt dat de Belg bij voorkeur 2 dagen per week op kantoor doorbrengt, en de andere dagen verder wil thuiswerken.
    [naar artikel]
  15. Ssssst... hier wordt gewerkt! Hoe omgaan met lawaai op de werkvloer? (11/09/2017 - VRT NWS)
    Collega’s die plots een gesprek beginnen aan een landschapsbureau. Muffe binnenlucht, waardoor je tegen de middag altijd hoofdpijn krijgt. Een collega die een bord met smerige etenresten achterlaat. Het zijn allemaal vaak voorkomende klachten, die impact hebben op onze werkvreugde en zelfs op onze gezondheid. Vijf dagen na elkaar onderzoekt onze reporter de materiële factoren die welbevinden op het werk beïnvloeden. Vandaag: de impact van storende geluiden.
    [naar artikel]
  16. Duizenden bedrijven slaan verplicht telewerk in de wind: ‘Mijn baas vindt het op kantoor veiliger dan thuis’ (01/04/2021 - De Morgen)
    Waar mogelijk is thuiswerk verplicht. Toch gaan tal van werknemers nog naar kantoor. Ook als dat eigenlijk niet nodig is, blijkt uit nieuwe cijfers van de overheid. Zo gingen al meer dan tweeduizend bedrijven in de fout.
    [naar artikel]
  17. Duizenden bedrijven slaan verplicht telewerk in de wind: “Mijn baas vindt het op kantoor veiliger dan thuis” (02/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
    Waar mogelijk is thuiswerk verplicht. Toch gaan tal van werknemers nog naar kantoor. Ook als dat eigenlijk niet nodig is, blijkt uit nieuwe cijfers van de overheid. Zo gingen al meer dan tweeduizend bedrijven in de fout.
    [naar artikel]
  18. Meer geluiden gehoord in zoektocht naar Titan-onderzeeër: “Met dat interval van 30 minuten, moet het wel van mensen komen” (22/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
    Woensdag zijn opnieuw geluiden gehoord tijdens de zoektocht naar de vermiste Titan-onderzeeër, nadat dinsdag ook al gebonk of geklop met tussenpozen van een halfuur werd gedetecteerd door sonarboeien. De zoekacties worden gefocust op het gebied waar de geluiden zijn gehoord. Dat liet de Amerikaanse kustwacht weten, zonder meer details te geven over de nieuwe geluiden.
    [naar artikel]
  19. Natuurlijk mag je ‘eigenlijk’ zeggen, dat is zelfs goed (09/03/2023 - De Standaard)
    Waarom gebruiken we eigenlijk zo vaak het woord ‘eigenlijk’? En waarom kun je nu duizend euro winnen als je het toch hoort op de radio? ‘Het woord is voor onze taal wat een bouillonblokje is voor tomatensoep.’
    [naar artikel]
  20. Vreemde geluiden in de nacht schrikken Boxbergheide en Bokrijk op (24/08/2017 - Het Belang van Limburg)
    In de nacht van dinsdag op woensdag waren in de omgeving van Boxbergheide en Bokrijk vreemde geluiden te horen. Ze zijn vergelijkbaar met de geluiden die eerder al eens werden vastgesteld op diverse plekken in de wereld. Daar zijn tal van fragmenten te horen op internet.
    [naar artikel]
  21. Zaakvoerder sloopt kantoor om alles coronaproof te maken: “Eigenlijk gingen we gewoon schilderen” (27/06/2020 - Het Nieuwsblad)
    Een softwarebedrijf uit Knokke-Heist neemt het zekere voor het onzekere: het kantoor wordt volledig gestript om alles coronaproof te maken. “Wie weet wat morgen op ons afkomt”, zegt zaakvoerder Geert Haeghebaert.
    [naar artikel]
  22. Wat is eigenlijk een “share buyback” en waarom doen ondernemingen dit? (04/08/2021 - Express)
    Lees dit artikel: Wat is eigenlijk een “share buyback” en waarom doen ondernemingen dit? Een “share buyback” of aandeleninkoop betekent eigenlijk precies wat je zou denken dat het betekent: een onderneming koopt haar eigen aandelen terug. Maar waarom? En hoe komt dat de aandeelhouders ten goede? Het financieel magazine Moneyweek zocht het voor ons uit. Er zijn twee belangrijke manieren waarop ondernemingen geld kunnen teruggeven aan aandeelhouders. Dividenden genieten […] Lees dit artikel: Wat is eigenlijk een “share buyback” en waarom doen ondernemingen dit?
    [naar artikel]
  23. Te veel lawaai op kantoor? Dit zijn de beste koptelefoons met noisecancelling (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
    De kantoren lopen weer vol met collega’s. Hunker jij naar de stilte van je serene thuiswerkplek? Met een noisecancelling koptelefoon demp je storende omgevingsgeluiden. Zo verzeker je jezelf van vlotte calls en kun je aangenaam verder werken met je lievelingsmuziek op de achtergrond. Hoe werkt noisecancelling precies en wat zijn de beste hoofdtelefoons met noisecancelling? Hardware.Info zocht het voor je uit.
    [naar artikel]
  24. Waarom Google meest irritante reclame muilkorft (18/02/2018 - Het Belang van Limburg)
    Google kondigde vorig jaar aan dat het de strijd tegen al te opdringerige webreclame wil opdrijven. En zie: nog voor de internetreus één schot heeft gelost, zijn de storende advertenties al zo goed als uitgeroeid.
    [naar artikel]
  25. BEKIJK: Verbruiken wij eigenlijk veel water? En waarom voelen wij de gevolgen van droogte sneller dan elders in Europa? (13/08/2020 - VRT NWS)
    Van zodra we een langere droge periode beleven, moeten we extra uitkijken met ons verbruik van leidingwater. Waarom is dat eigenlijk? Zijn we in Vlaanderen dan zulke "grootverbruikers"? En wat is het specifieke probleem eigenlijk voor Vlaanderen? Over een 600 kilometer diep olympisch zwembad en veel meer gaat het in deze video-explainer.
    [naar artikel]
  26. Wat als je niet terug naar kantoor wilt? (11/05/2020 - De Morgen)
    Sinds een week mogen telewerkers mondjesmaat terug naar kantoor. Maar terwijl de ene staat te springen om terug te keren naar de collega’s, kruipt de ander liever nog dieper in zijn kot. Waarom?
    [naar artikel]
  27. De bakfiets is hot: deze vier Vlamingen vertellen waarom ze niet meer zonder kunnen (21/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
    De bakfiets is van zijn geitenwollensokkenimago af. Tom (30), Kenneth (37), An (36) en Tom (44) vertellen waarom ze een bakfiets hebben gekocht, hoeveel hij heeft gekost en wat ze er allemaal mee doen. “In de auto zit ik me al snel te ergeren. Op de bakfiets kan ik mijn hoofd vrijmaken en gewoon overal doorrijden.”
    [naar artikel]
  28. Schutter ACV-kantoor Diest blijft in de cel (25/08/2017 - De Redactie)
    De 36-jarige man van Poolse origine die maandag een bediende doodschoot in een ACV-kantoor in Diest, blijft in de cel. Dat heeft de raadkamer van Leuven zonet beslist. Waarom hij de vrouw vermoord heeft, blijft onduidelijk.
    [naar artikel]
  29. VIDEO. Lummense zorgt voor prachtige geluiden in centrum Brussel (22/11/2016 - Het Belang van Limburg)
    De Brusselse tv-zender Bruzz gaat elke week op zoek naar opvallende geluiden in onze hoofdstad. Tussen al het verkeersgeweld door zijn er immers nog heel wat geluiden die Brussel typeren, en daar zit telkens een verhaal achter. Zo vonden de reportagemakers deze week de Lummense Anne Bambynek op het Muntplein. Zij probeert met haar prachtige stemgeluid een straatmuzikantenvergunning te krijgen.
    [naar artikel]
  30. Dit is het meest storende wat je op een vliegtuig kunt doen (11/04/2019 - Metro)
    Vliegen is nog steeds de meest comfortabele manier om snel van punt A naar B te reizen. Maar mensen kunnen zich ergeren aan bepaalde gedragingen van medepassagiers. Een reisjournalist schrijft haar grootste frustratie op het vliegtuig neer. Hoewel sommige mensen zich er tijdens het vliegen wel aan ergeren, heeft Anna Gingras geen last van krijsende baby’s. Bovenaan haar frustratielijstje staan mensen die achteroverleunen en daarmee totaal geen rekening houden met de passagiers achter zich. Het enige moment wanneer dat voor haar wél acceptabel is, is als de vlucht langer dan vier uur duurt. “Als je je stoel achteroverleunt op een dagvlucht van twee uur, hoop ik dat je je aansluiting mist en vastzit op de luchthaven. Je weet dat je een eikel bent als je dat knopje induwt. En mocht je niet beseffen wat je verkeerd doet: je gedrag heeft directe gevolgen voor de mensen rondom je. Elke ruimte die je inneemt, pak je van iemand anders af”, schrijft ze in Outside Magazine. Nekpijn De meningen van de lezers zijn verdeeld. Sommige mensen delen haar frustratie, anderen raden haar aan om in het vervolg te betalen voor een stoel met meer ruimte. “Ik ga volledig akkoord. Uiteindelijk zijn er slechts twee opties: iedereen leunt achterover of niemand doet het. De eerste optie is uiteraard de beste”, reageert iemand. Een frequente reiziger repliceert dat hij die frustratie nooit begrepen heeft. “Moet je niet eerder boos zijn op de vliegtuigmaatschappij omdat ze je opzadelen met weinig ruimte? Of op jezelf omdat je niet meer betaalde voor een comfortabele stoel? Als ik betaal voor een stoel die achterover kan leunen, dan leun ik achterover”, schrijft hij. Nog iemand anders legt uit dat ze niet anders kan dan achteroverleunen. “Ik ben erg klein en daardoor raakt mijn hoofd de bovenkant van de leuning, waar de meeste mensen hun nek op kunnen rusten. Daardoor steekt mijn hoofd de ganse vlucht naar voor, wat tot nekpijn leidt. Achteroverleunen verlicht dat probleem voor een stuk”, klinkt het. Lees ook : Dit is de échte reden waarom je je telefoon op vliegtuigmodus moet zetten tijdens een vlucht Het bericht Dit is het meest storende wat je op een vliegtuig kunt doen verscheen eerst op Metro.
    [naar artikel]
  31. Brusselse DJ Henri PFR lanceert nieuw dansnummer met dagelijkse geluiden "uit uw kot" (06/05/2020 - VRT NWS)
    Op 18 maart, de eerste dag van de lockdown in België, lanceerde Henri PFR een oproep via sociale media en nodigde hij zijn volgers uit om actief deel te nemen aan het maken van een nummer met geluiden uit het dagelijkse leven. Met die geluiden ging hij anderhalve maand geleden aan de slag. Het nummer "Lockdown Music" werd vanmorgen online gezet.
    [naar artikel]
  32. Hoge energiefactuur drijft werknemers weer naar hun werk: zoveel kan je aan huidige prijzen besparen door voltijds op kantoor te werken (17/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
    Bijna drie op de tien Belgen passen hun werkgewoonten aan onder druk van de hoge energieprijzen. Zo zijn we van plan méér op kantoor te gaan werken om thuis niet te hoeven verwarmen. Maar hoeveel levert dat eigenlijk op?
    [naar artikel]
  33. Inbraak in kantoor in Maaseik: geen buit (11/02/2023 - Het Belang van Limburg)
    In de Canadastraat in Maaseik is ingebroken in een kantoor. Zowel het kantoor als de winkelruimte werden doorzocht. Er zou niets zijn gestolen.
    [naar artikel]
  34. Waarom staken de cipiers eigenlijk? (20/06/2018 - VRT NWS)
    Dat cipiers staken is op zich al geen nieuws meer. Maar de inzet van de staking is wel opmerkelijk: de invoering van de minimale dienstverlening. Hoewel iedereen, inclusief de vakbonden, weet dat dit onvermijdelijk is, wordt het stakingswapen toch weer bovengehaald. Waarom eigenlijk?    
    [naar artikel]
  35. Je kunt 1.000 euro winnen als je het hoort, maar ‘eigenlijk’ zou je het niet mogen horen (09/03/2023 - Het Belang van Limburg)
    Waarom gebruiken we eigenlijk zo vaak het woord ‘eigenlijk’? En waarom kun je nu 1.000 euro winnen als je het toch hoort op de radio? “Het woord is voor onze taal wat een bouillonblokje is voor tomatensoep.”
    [naar artikel]
  36. Waarom we in de toekomst net wel terug naar kantoor zullen willen. “Op de werkvloer weet je beter wat je waard bent”, zegt bedrijfspsycholoog (17/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Met drie vaccins op de plank lijkt het einde van de lockdown – en, als we even mogen dromen, van de pandemie – in zicht. Zullen we met z’n allen dan weer naar kantoor gaan? Laat ons hopen van wel. Want al verloopt thuiswerk nu vlotjes, op kantoor werken, fysiek omringd door collega’s, komt met een hele resem voordelen. Voor je mentale welzijn, je werkprestaties en je carrière. Professor bedrijfspsychologie Bart Wille: “Je deelt lief en leed aan de koffiemachine.”
    [naar artikel]
  37. Al meer dan 2.000 bedrijven lieten werknemers onterecht naar kantoor komen: ‘Mijn baas vond thuis werken niet handig’ (01/04/2021 - De Morgen)
    Waar mogelijk is thuiswerk verplicht. Toch gaan tal van werknemers nog naar kantoor. Ook als dat eigenlijk niet nodig is, blijkt uit nieuwe cijfers van de overheid. Zo gingen al meer dan tweeduizend bedrijven in de fout.
    [naar artikel]
  38. Waarom de heropening van de scholen op 15 mei eigenlijk geen verrassing is (23/04/2020 - De Standaard)
    Huisdj Hakim Chatar voorziet het één-programma 'Vandaag' elke avond van een uitsmijter. In de aflevering van woensdag vertelt Chatar waarom we de heropening van de scholen op 15 mei eigenlijk hadden kunnen zien aankomen.
    [naar artikel]
  39. 4 items waarmee je het kantoor een upgrade geeft (17/11/2021 - Express)
    Lees dit artikel: 4 items waarmee je het kantoor een upgrade geeft Geschreven met input van Fonteyns Spas Kan jullie kantoor ook wel een upgrade gebruiken? Niet gek! Doordat we veel hebben thuis gewerkt het afgelopen jaar, is het uiterlijk van het kantoor een beetje vergeten. Hoogste tijd dus voor wat meer aandacht voor het kantoorinterieur. Wil jij het kantoor een upgrade geven? Dan lees je in […] Lees dit artikel: 4 items waarmee je het kantoor een upgrade geeft
    [naar artikel]
  40. Waarom zetelen eigenlijk zoveel politici in raden van bestuur? En wat doen ze daar eigenlijk? (15/02/2017 - Het Nieuwsblad)
    “Poenschepper? Ik niet”, zo klonk het dinsdagavond bij Kamervoorzitter Siegfried Bracke. Waarna hij ontslag nam uit de adviesraad van Telenet. De politicus zal voortaan minstens 12.000 euro minder per jaar zien staan op zijn loonbriefje. Een mandaat in een intercommunale of een raad van bestuur levert dus aardig wat geld op. Maar wat doen politici daar eigenlijk? En waarom komen ze nu plots in nauwe schoentjes te staan?
    [naar artikel]
  41. Bestuurder knalt in kantoor Randstad in centrum Ieper (10/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
    Een bestuurder is maandagmiddag met zijn auto in het kantoor van uitzendkantoor Randstad gereden in de Tempelstraat in het centrum van Ieper. Hij belandde zo goed als volledig in het kantoor en werd met lichte verwondingen afgevoerd. Het kantoor zelf is volledig vernield.
    [naar artikel]
  42. ‘Eindelijk sociaal contact’ of ‘einde van de vrijheid’: iedereen reageert anders op terugkeer naar kantoor (10/06/2021 - De Morgen)
    De koffieautomaten draaien warm, busjes handgel worden bijgevuld en tapijten gestofzuigd. Na maanden verplicht thuiswerken is iedereen weer een dag per week welkom op kantoor. Twee werknemers vertellen waarom ze (nog niet) meteen naar de werkvloer terugkeren.
    [naar artikel]
  43. Waarom wordt er nu eigenlijk gestaakt vandaag? (10/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Om de zoveel tijd wordt er weer eens gestaakt. Maar weet er iemand eigenlijk nog waarom er gestaakt wordt?
    [naar artikel]
  44. Camera in kantoor betrapte Britse minister van Volksgezondheid uitgeschakeld, maar politici vragen zich af waarom die daar hing (29/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
    De camera die de Britse minister van Volksgezondheid, Matt Hancock (42), in zijn kantoor betrapte tijdens een innige omhelzing met zijn medewerkster, is uitgeschakeld. Er loopt nu een onderzoek naar hoe de beelden van de overspelige kantoorkus bij tabloid The Sun terechtkwamen, maar er rijzen ook vragen waarom de bewuste veiligheidscamera daar hing.
    [naar artikel]
  45. Samen sterk: de aanwezigheid van een ander persoon helpt je kalm te blijven in stressvolle situaties (04/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
    Duitse onderzoekers lieten een aantal vrouwen luisteren naar enge geluiden, zoals geschreeuw, en neutrale geluiden zoals opspattend water. Hoe de...
    [naar artikel]
  46. Ondernemers ergeren zich aan NVA en VLD: “Verdorie, stop met die communautaire twisten” (14/07/2016 - Het Nieuwsblad)
    “Confederalisme!”, roept N-VA. “Herfederaliseren!”, roept Open VLD. Beide partijen blazen de communautaire discussie nieuw leven in, en verwijzen daarbij naar de moeilijke situatie voor bedrijven. Maar diezelfde werkgeversorganisaties ergeren zich vooral. “Het is niet het goede moment om hierover te discussiëren.”
    [naar artikel]
  47. De digitale ramptoerist in elk van ons: waarom kijken we zo graag naar gelekte naaktfoto’s? En wat is nu eigenlijk het schandaal? (19/09/2020 - De Morgen)
    Sinds ruim een week ligt het (geheime) seksuele leven van drie Bekende Vlamingen te grabbel.?Maar waarom kijken we zo graag toe? Zouden we zelf ook graag overmoedig zijn? En wat is nu eigenlijk het schandaal?
    [naar artikel]
  48. Trage bestuurders die niet inhalen op snelste rijstrook: ook Aussies ergeren zich blauw (01/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
    Ook Down Under ergeren automobilisten zich aan wagens die op de snelste rijstrook rijden en dan niet inhalen. De verkeerspolitie van deelstaat
    [naar artikel]
  49. Twitter sluit kantoor in België (31/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
    Twitter gaat zijn kantoor in België sluiten, meldt De Morgen. Het kantoor van de sociaalnetwerksite was nog geen twee jaar open. Er werkt een
    [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy