De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

IN BEELD - Geboortefotograaf Barbara Stynen uit Geel scoort op internationale wedstrijd

VRT NWS

24/11/2022 - 13:00

Geboortefotograaf Barbara Stynen uit Geel heeft 2 keer zilver, 1 keer brons en een plaats in de 20 op de Birth Photographer of the Year Competition behaald, een internationale wedstrijd waar honderden geboortefotografen meedoen. Ze is nochtans nog maar een goed jaar bezig. "Er is meer en meer vraag naar. Mama's zeggen me dat ze die foto's het meest bekijken."


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Barbara Sarafian: “Ik ken geen schaamte” (04/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Actrice Barbara Sarafian (50) leeft voor twee. Ze combineert nachtopnames voor de internationale serie ‘Baptiste’ met o.a. haar nieuwe job als jurylid voor ‘De Slimste Mens’ én ze staat elke dag om 5 uur op. “Ik heb meer energie dan twintig jaar geleden”, zegt ze. Hoe, in godsnaam? Met minder piekeren, een kopje koffie, buldergelach, en ook wel die verdomde sigaretten. “Het lijkt wel The Curious Case of Barbara Sarafian.”
  [naar artikel]
 2. IN BEELD. Barbara Sarafian en Rik Verheye openen spectaculaire lichttunnel in Oostende (30/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Oostende is het nu al één en al kerstsfeer. Gisterenavond hebben enkele bekende gezichten, waaronder Barbara Sarafian en Rik Verheye, het...
  [naar artikel]
 3. Deze mama krijgt na de bevalling de schok van haar leven (17/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Geboortefotograaf Neely Ker-Fox nam al heel veel foto's tijdens bevallingen maar zegt zelf dat dit hét beeld is dat ze vast nooit meer zal kunnen nemen. Wanneer Dara Crouch ontdekt dat ze net bevallen is van een jongen en de baby in haar handen krijgt, is de mama compleet verbijsterd.
  [naar artikel]
 4. Deze mama krijgt na de bevalling de schok van haar leven (17/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Geboortefotograaf Neely Ker-Fox nam al heel veel foto's tijdens bevallingen maar zegt zelf dat dit hét beeld is dat ze vast nooit meer zal kunnen maken. Wanneer Dara Crouch de pasgeboren baby in haar handen krijgt en ontdekt dat ze net bevallen is van een jongen, is de mama compleet van de kaart.
  [naar artikel]
 5. Slagerij Brabants scoort vijf keer goud op internationale wedstrijd (07/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Slagerskoppel Jelle en Evy Brabants nam zopas voor de allereerste keer deel aan een internationale keurwedstrijd voor vleesproducten. Tot hun verbazing en trots haalden de zes inzendingen vijf keer goud en één keer zilver.
  [naar artikel]
 6. LIVE: Janga scoort opnieuw voor AA Gent en geeft zo doodsteek aan STVV (3-0) (10/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Stadion: Ghelamco Arena Scheidsrechter: Christof Dierick Kotysch geel gevaar Yaremchuk, Verstraete, Gigot en Machado geel gevaar
  [naar artikel]
 7. Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Gert Verhulst en James Cooke brengen ‘Vergeet Barbara' bij ‘Tien om te zien’ (09/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee jaar geleden wilden ze Will Tura een musical cadeau doen voor z’n tachtigste verjaardag, maar corona gooide roet in het eten. Vandaag kende ‘Vergeet Barbara’ - de feel-good musical met Gert Verhulst, James Cooke, Jonas Van Geel en Jelle Cleymans - eindelijk z’n doorstart, op het podium van ‘Tien Om Te Zien’.
  [naar artikel]
 8. ASSISEN. “Hij dacht de dagen voor de moord dat het weer goed zou komen met Barbara” Ex-collega van Dennis Peeters schetst beeld van onvoorspelbare gemoedstoestand van beschuldigde (18/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ’s Nachts werken is een aanslag op je gezondheid, maar hij deed dat voor zijn gezin.” Collega’s en een Tinderdate van Dennis Peeters (39) schetsen over de beschuldigde het beeld van een zorgzame en dynamische man die weliswaar depressief was over de breuk met zijn latere slachtoffer. “Toen hij zei dat hij niet meer wilde afspreken omdat hij nog met Barbara in zijn hoofd zat, was ik oprecht teleurgesteld.”
  [naar artikel]
 9. Naomi Stynen zet in ‘Lisa’ eerste stappen als tv-actrice, al droomde ze vroeger van andere telenovelle (28/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Haar naam dook al even op in de generiek, en nu is ze ook daadwerkelijk te zien in de telenovelle. Naomi Stynen (22) zet in Lisa haar eerste stappen als actrice voor televisie.
  [naar artikel]
 10. BINNENKIJKEN. Zo is het wonen in een huis van Léon Stynen (21/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  2018 is het jaar van Léon Stynen (1899-1990), de architect die in Antwerpen mee het modernisme op de kaart zette en als eerste aan de slag ging met betonstructuren. Daarmee kon hij de huizen die hij tekende zo indelen dat ze tegemoetkwamen aan de leef- en werkgewoonten van de bewoners. Sabine en Ruud hebben het geluk om in zo’n Stynenhuis te wonen. “We ervaren nog elke dag de ruimtelijkheid, het licht en het comfort, zoals de architect het tachtig jaar geleden bedoeld heeft.”
  [naar artikel]
 11. KV Mechelen boekt vijfde opeenvolgende zege, Kaya scoort weergaloze goal (27/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  15 op 15. Dat is het knappe rapport van KV Mechelen na de wedstrijd tegen Roeselare. Malinwa had het nochtans knap lastig met de West-Vlamingen, maar trok uiteindelijk toch aan het langste eind: 3-0. Mera opende de score na 70 minuten, Kaya maakte de 2-0 met een weergaloze goal. Schmisser zorgde voor de zware 3-0 cijfers door een owngoal. Roeselare eindigde de wedstrijd met zijn tienen na tweemaal geel en dus rood voor Gravenberch.
  [naar artikel]
 12. Bram Lentjes scoort in Modena (25/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tongenaar Bram Lentjes heeft een uitstekende sportprestatie neergezet op de internationale wedstrijd modelvliegen in Modena, Italië.
  [naar artikel]
 13. Ex-man Barbara Sarafian verweert zich tegen haar beschuldigingen: “Mezelf verwonden om Barbara erbij te lappen? Onzin!” (30/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De huwelijksbreuk van Barbara Sarafian (51) raakt maar niet afgerond. De reden: nog te veel, soms ronduit gênante, verwikkelingen. Daarover heeft...
  [naar artikel]
 14. Maud uit Geel scoort met dans- en turnvideo’s: “Ik ben heel dankbaar dat mensen mij volgen” (15/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Met bijna 400.000 volgers op TikTok en meer dan 45.000 volgers op Instagram is Maud Van der Vorst (22) uit Geel een van de grotere namen op sociale media. “Ik probeer te tonen dat je volop moet genieten van het leven”, zegt ze.
  [naar artikel]
 15. COMMENTAAR. De toekomst voor KV Mechelen en Beerschot Wilrijk kleurt boeiend (11/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Net geen uur ver in KV Mechelen - Waasland-Beveren en Bandé scoort de 2-0. Het stadion ontploft, iedereen met een rood-geel hart ziet het wonder gebeuren. Zeker omdat 120 kilometer verderop, ergens diep in de Oostkantons, het op dat moment nog troosteloos 0-0 staat in de wedstrijd tussen Eupen en Moeskroen. Nog een half uur…
  [naar artikel]
 16. Beerschot Wilrijk nieuwe leider na winst tegen ASV Geel (08/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Beerschot Wilrijk heeft zijn thuiswedstrijd tegen ASV Geel in de Eerste Klasse Amateurs gewonnen met 2-0. In een entertainende wedstrijd zorgden Losada en Boualouali voor de doelpunten. Na een onderhoudende wedstrijd pakt Beerschot Wilrijk zo 16 op 18 en is het alleen leider in het klassement.
  [naar artikel]
 17. Ze verwachtte een dochter, maar het werd een zoon: fotograaf legt verrassend geboortemoment vast (07/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse mama Nancy Ray verwachtte in december haar derde dochtertje, maar tijdens haar bevalling bleek dat de gynaecoloog zich had vergist. De vrouw had plots - tegen alle verwachtingen in - een zoontje in haar armen. Het moment waarop ze de verrassing te weten kwam, kon een geboortefotograaf vastleggen op de gevoelige plaat. Nu deelt de mama van drie haar verhaal bij het beeld op Instagram.
  [naar artikel]
 18. Geelse TikTokster scoort eerste hit: “Ook oudere mensen herkennen mij nu op straat” (25/02/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Dat ze kan dansen en zingen wisten de 460.000 volgers van Maude Van der Vorst (23) op TikTok al, maar binnenkort weet de rest van Vlaanderen het ook. De populaire influencer uit Geel scoort niet alleen online met haar allereerste hit Dance You Off, ze staat ook in de Ultratop 50 en zelfs Regi heeft zich al geuit als fan.
  [naar artikel]
 19. Barbara Dex vanavond uitverkocht in Palethe (31/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het optreden van Barbara Dex voor vanavond (vrijdag 31 januari) in Cc Palethe is uitverkocht. Barbara Dex overloopt in deze voorstelling haar carrière onder de noemer 'In een notendop'.
  [naar artikel]
 20. Woning Janssens van architect Léon Stynen voorlopig beschermd als monument (07/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Woning Janssens in de Ruytenburgstraat 29, in de Berchemse wijk Pulhof, is voorlopig beschermd als monument. Het modernistische huis, ontworpen door de Antwerpse architect Léon Stynen, werd in 1936 opgetrokken en moet volgens minister-president Geert Bourgeois (N-VA), eveneens bevoegd voor onroerend erfgoed, bewaard worden vanwege de “architecturale waarde, zowel exterieur als interieur”.
  [naar artikel]
 21. Geel zoekt stadsdichter: "Er worden nog weinig mooie gedichten geschreven" (08/07/2020 - VRT NWS)
  De stad Geel is op zoek naar een stadsdichter die creatieve gedichten over Geel kan maken en voordragen. De aanleiding daarvoor is het 50-jarige bestaan van de cultuurdienst. Om zijn stadsdichter te vinden, organiseert de stad een wedstrijd.
  [naar artikel]
 22. RECENSIE. ‘Kat Zonder Grenzen’: “Barbara Sarafian zoekt goedkope gigolo’s” (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Kat Zonder Grenzen’, waarin Kat Kerkhofs (32) unieke liefdesverhalen in beeld brengt. Al ging in de eerste aflevering vooral actrice Barbara Sarafian (52) met alle aandacht lopen door enkele pittige anekdotes te delen over haar seksleven.
  [naar artikel]
 23. Studio 100 kondigt sterrencast aan voor ‘Vergeet Barbara’ (07/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Gert Verhulst (54), James Cooke (37), Jonas Van Geel (37) en Jelle Cleymans (37) de hoofdrollen voor hun rekening zullen nemen in de feelgoodmusical met hits van Will Tura (82), was reeds bekend. Maar vandaag werd ook onthuld wie de andere castleden zijn van ‘Vergeet Barbara’. En dat zijn niet de minste. Want onder meer Peter Van de Velde (55), Free Souffriau (42) en Michiel De Meyer (28) zullen ook te zien zijn in het stuk.
  [naar artikel]
 24. IN BEELD. 50.000 bezoekers voor ,Reggae Geel (06/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het tweedaagse festival Reggae Geel heeft vrijdag en zaterdag ondanks het wisselvallige weer volgens de organisatie zowat 50.000 bezoekers gelokt. Dat zijn er een tweeduizendtal minder dan vorig jaar.
  [naar artikel]
 25. IN BEELD. 50.000 bezoekers voor 39ste Reggae Geel (06/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het tweedaagse festival Reggae Geel heeft vrijdag en zaterdag ondanks het wisselvallige weer volgens de organisatie zowat 50.000 bezoekers gelokt. Dat zijn er een tweeduizendtal minder dan vorig jaar.
  [naar artikel]
 26. Studio 100 kondigt sterrencast aan voor feelgoodmusical ‘Vergeet Barbara’ (07/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Gert Verhulst (54), James Cooke (37), Jonas Van Geel (37) en Jelle Cleymans (37) de hoofdrollen voor hun rekening zullen nemen in de feelgoodmusical met hits van Will Tura (82), was reeds bekend. Maar vandaag werd ook onthuld wie de andere castleden zijn van ‘Vergeet Barbara’. En dat zijn niet de minste. Want onder meer Peter Van de Velde (55), Free Souffriau (42) en Michiel De Meyer (28) zullen ook te zien zijn in het stuk.
  [naar artikel]
 27. VTM maakt comedyreeks met Jonas Van Geel, Koen De Bouw en Barbara Sarafian (28/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een politiewagen, de centrale dispatch en de schuilplaats van een bende criminelen: deze drie locaties vormen het decor van de nieuwe comedyserie...
  [naar artikel]
 28. Studio 100 kondigt sterrencast aan voor feelgood musical ‘Vergeet Barbara’ (07/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Gert Verhulst (54), James Cooke (37), Jonas Van Geel (37) en Jelle Cleymans (37) de hoofdrollen voor hun rekening zullen nemen in de feelgood musical met hits van Will Tura (82), was reeds bekend. Maar vandaag werd ook onthuld wie de andere castleden zijn van ‘Vergeet Barbara’. En dat zijn niet de minste. Want onder meer Peter Van de Velde (55), Free Souffriau (42) en Michiel De Meyer (28) zullen ook te zien zijn in het stuk.
  [naar artikel]
 29. Geen rijdende tribunes bij ‘Vergeet Barbara’, maar Jelle Cleymans hint wel op één ‘enorm’ groot attribuut (15/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Al twee jaar wordt de nieuwe Studio 100-musical ‘Vergeet Barbara’ aangekondigd, maar in december is het eindelijk zo ver. Jarne gaat op zoek naar de vele nummers van Will Tura die in de show verwerkt zitten. Hij praat daarvoor met James Cooke, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel. “Gert is blijven sleutelen aan het scenario, om het nog scherper te zetten. We zitten nu aan versie 21”, vertellen ze. Ook wie de mysterieuze Barbara gaat spelen, is nu bekend. De rol gaat naar Free Souffriau. Ze speelde al de liefdespartner van heel wat collega-acteurs, maar voor 1 wordt het de eerste keer. Ontdek wie in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 30. Geen rijdende tribunes bij musical 'Vergeet Barbara', Jelle Cleymans belooft wel spektakel door één ‘enorm’ groot attribuut (15/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Al twee jaar wordt de nieuwe Studio 100-musical ‘Vergeet Barbara’ aangekondigd, maar in december is het eindelijk zo ver. Jarne gaat op zoek naar de vele nummers van Will Tura die in de show verwerkt zitten. Hij praat daarvoor met James Cooke, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel. “Gert is blijven sleutelen aan het scenario, om het nog scherper te zetten. We zitten nu aan versie 21”, vertellen ze. Ook wie de mysterieuze Barbara gaat spelen, is nu bekend. De rol gaat naar Free Souffriau. Ze speelde al de liefdespartner van heel wat collega-acteurs, maar voor 1 wordt het de eerste keer. Ontdek wie in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 31. Barbara Rottiers zet Astrid Lindgren in de kijker: “Van meisjes maakte zij superhelden” (08/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Exact twintig jaar na haar begrafenis op 8 maart 2002, niet toevallig op Internationale Vrouwendag, verschijnt in Vlaanderen een speelse biografie over de schrijfster van Pippi Langkous. “Door vaak te kiezen voor vrouwelijke helden, heeft Astrid Lindgren veel betekend voor het feminisme”, zegt Barbara Rottiers, auteur van Leve Astrid!.
  [naar artikel]
 32. LIVE. Eerste beeld van zwart gat vrijgegeven (10/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het internationale onderzoeksteam Event Horizon Telescope (EHT) heeft voor het eerst in de geschiedenis een beeld van een zwart gat getoond.
  [naar artikel]
 33. Geen rijdende tribunes bij musical ‘Vergeet Barbara’, maar Jelle Cleymans verklapt wel één ‘enorm’ groot attribuut (15/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Al twee jaar wordt de nieuwe Studio 100-musical ‘Vergeet Barbara’ aangekondigd, maar in december is het eindelijk zo ver. Jarne gaat op zoek naar de vele nummers van Will Tura die in de show verwerkt zitten. Hij praat daarvoor met James Cooke, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel. “Gert is blijven sleutelen aan het scenario, om het nog scherper te zetten. We zitten nu aan versie 21”, vertellen ze. Ook wie de mysterieuze Barbara gaat spelen, is nu bekend. De rol gaat naar Free Souffriau. Ze speelde al de liefdespartner van heel wat collega-acteurs, maar voor 1 wordt het de eerste keer. Ontdek wie in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 34. MULTILIVE: Dries Mertens krijgt geel na opstootje - Getafe scoort met tien man aansluitingstreffer tegen Real (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

  [naar artikel]
 35. LIVE. Aftrap gegeven! Scoort Lukaku in 10de Europese match op rij? (27/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • NSK Olimpiyskiy, Kiev (18u55) • Ref: Georgi Kabakov (BUL) • Inter speelde eerder gelijk tegen Gladbach, Shakhtar klopte Real • Scoort Romelu Lukaku in zijn tiende Europese wedstrijd op rij?
  [naar artikel]
 36. Gert Verhulst maakt musicaldebuut in "Vergeet Barbara" rond muziek van Will Tura (27/01/2020 - VRT NWS)
  In het Pop-Up Theater van Studio 100 in Puurs zal dit najaar "Vergeet Barbara" te zien zijn, een nieuwe musical rond het oeuvre van zanger Will Tura. Studio 100-bezieler en producent Gert Verhulst zal zelf een van de hoofdrollen vertolken en maakt op die manier zijn musicaldebuut. Ook onder meer Jonas Van Geel, James Cooke en Jelle Cleymans zullen er op het podium te zien zijn.
  [naar artikel]
 37. Opvallend beeld op Antwerp-Anderlecht: kinderen mogen wedstrijd volgen (06/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het was een opvallend beeld op de Bosuil maandagavond. Kinderen die in de tribune Antwerp-Anderlecht bijwoonden. Tijdens het paasweekend mochten kinderen met autismespectrumstoornis samen met een begeleider een wedstrijd in de Jupiler Pro League of 1B Pro League bijwonen, onder strikte voorwaarden.
  [naar artikel]
 38. Vijfde overwinning op rij voor Bram Lentjes in Europa (09/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Tongenaar Bram Lentjes behaalde in 2019 drie keer goud op de internationale wedstrijden modelvliegen in Italië, Zweden en Tsjechië. Dit in de hoogste categorie F3D Pylon Racing. Wegens de pandemie kon er jammer genoeg in 2020 maar één internationale wedstrijd doorgaan in Tsjechië, die hij tevens won. De allereerste internationale wedstrijd van dit jaar werd in het weekend van 26 en 27 juni gevlogen in Hamburg (Duitsland) ter voorbereiding van de drie grote Europese kampioenschappen eind deze zomer.
  [naar artikel]
 39. "Onnozelaar": Italië in shock door surrealistisch beeld van man die selfie scoort bij zwaargewonde vrouw (04/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Italianen zijn in shock door een surrealistisch beeld van een tragisch ongeval in het station van Piacenza. Plots daagde op het perron een man op...
  [naar artikel]
 40. Studio 100-musical ‘Vergeet Barbara’ gaat terug naar essentie van theater: “Zonder rijdende tribunes, maar wel met één ‘enorm’ groot attribuut” (15/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Al twee jaar wordt de nieuwe Studio 100-musical ‘Vergeet Barbara’ aangekondigd, maar in december is het eindelijk zo ver. Jarne gaat op zoek naar de vele nummers van Will Tura die in de show verwerkt zitten. Hij praat daarvoor met James Cooke, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel. “Gert is blijven sleutelen aan het scenario, om het nog scherper te zetten. We zitten nu aan versie 21”, vertellen ze. Ook wie de mysterieuze Barbara gaat spelen, is nu bekend. De rol gaat naar Free Souffriau. Ze speelde al de liefdespartner van heel wat collega-acteurs, maar voor 1 wordt het de eerste keer. Ontdek wie in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 41. MULTILIVE: Dries Mertens krijgt geel na opstootje, Dzeko maakt er heerlijk 1-3 van - Getafe scoort met tien man aansluitingstreffer tegen Real (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

  [naar artikel]
 42. Gert Verhulst maakt musicaldebuut in ‘Vergeet Barbara’ rond oeuvre van Will Tura (27/01/2020 - Metro)
  In het Pop-Up Theater van Studio 100 in Puurs zal dit najaar ‘Vergeet Barbara’ te zien zijn, een nieuwe musical rond het oeuvre van zanger Will Tura. Studio 100-bezieler Gert Verhulst zal zelf een van de hoofdrollen vertolken en maakt zo zijn musicaldebuut. Ook onder meer Jonas Van Geel en James Cooke zullen op het podium te zien zijn. ‘Vergeet Barbara’ moet een eerbetoon worden aan “de keizer van het Vlaamse lied”, die dit jaar 80 jaar oud wordt. Will Tura schreef eerder al samen met Steve Willaert de muziek voor de Studio 100-spektakelmusical ’40-45′ en krijgt nu dus een musical cadeau rond een aantal van zijn grootste hits. “Toen Gert Verhulst me vroeg of hij mijn muziek mocht gebruiken om een nieuwe feelgoodmusical te maken, heb ik geen seconde getwijfeld”, aldus Will Tura. “Ik heb er dan ook alle vertrouwen in!” Fan Verhulst noemt zichzelf “een echte fan” van Will Tura. “Ik ben heel blij dat Will ons het vertrouwen heeft gegeven om met zijn rijke oeuvre aan de slag te gaan”, zegt hij. “Het zal dan ook bijzonder moeilijk zijn om voor deze voorstelling een keuze te maken uit al zijn prachtige songs.” Gert Verhulst (l.) en Will Tura (r.) – Foto Belga / D. Waem Het verhaal van ‘Vergeet Barbara’ zal zich afspelen in de zomer van 1976, rond het café van uitbater Willy (Verhulst) en zijn zoon Arthur (Cooke). Een tweede zoon, Achiel (Van Geel), probeert door te breken met zijn rockbandje en de derde, Albert (Cleymans), is de lokale wielergod in wording. Op dat moment komt titelpersonage Barbara in het dorp wonen. Wie die rol zal vertolken, is nog niet bekend. ‘Vergeet Barbara’ is vanaf 29 november te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater. Lees ook: Sportwereld in shock na plotselinge overlijden Kobe Bryant Het bericht Gert Verhulst maakt musicaldebuut in ‘Vergeet Barbara’ rond oeuvre van Will Tura verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. De Wereld VOLGENS BARBARA (13/04/2019 - De Morgen)
  Met pen en potlood als enige wapens probeert illustrator Barbara Rottiers de dingen te raken die háár raken.
  [naar artikel]
 44. Barbara (43) is universitair docent filosofie (29/03/2019 - De Morgen)
  De gigolo die Barbara had ingehuurd voor een avondje uit leek niet veel meer dan een ordinaire praatjes-maker. Tot hij begon te zoenen en haar een duizelingwekkende nacht bezorgde.
  [naar artikel]
 45. Proficiat! Barbara Sarafian is 50 geworden (16/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Barbara Sarafian is jarig vandaag! De Gentse actrice mag vijftig kaarsjes uitblazen. Wij zetten enkele legendarische fragmenten uit haar...
  [naar artikel]
 46. LIVE. Inter heeft wat recht te zetten bij Shakhtar, scoort Lukaku in 10de Europese match op rij? (27/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • NSK Olimpiyskiy, Kiev (18u55) • Ref: Georgi Kabakov (BUL) • Inter speelde eerder gelijk tegen Gladbach, Shakhtar klopte Real • Scoort Romelu Lukaku in zijn tiende Europese wedstrijd op rij?
  [naar artikel]
 47. Termien buigt vroege achterstand om en verslaat Wellen in geel-blauwe derby (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Termien won de geel-blauwe derby met verve. Het bikkelde zich naar een verdiende 3-1. “De tweede winstmatch na een prima wedstrijd, dat maakt me een blije jongen”, lacht Maasmechelaar Francesco Piras.
  [naar artikel]
 48. De leukste plekken op Ibiza volgens parttime eilandbewoner Barbara (16/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wonen op ‘the White Isle’ staat gelijk aan een versnelling terugschakelen. En dus koos Barbara met plezier voor een leven dat pendelt tussen...
  [naar artikel]
 49. Barbara Gandolfi schuldig aan oplichting Jean-Paul Belmondo (09/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Brugse strafrechter heeft ex-playmate en mediafiguur Barbara Gandolfi (41) veroordeeld tot 9 maanden voorwaardelijke celstraf voor het
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy