De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

LIVE. Alle ogen bij Zuid-Korea tegen Uruguay zijn gericht op Son

Gazet van Antwerpen

24/11/2022 - 13:35

Later op de dag neemt Portugal het op tegen Ghana, maar om 14u openen Zuid-Korea en Uruguay de debatten in poule H. Bij de Koreanen werden er de voorbije dagen een heleboel kaarsen gebrand voor sterspeler Son, die net op tijd fit lijkt te geraken voor hun openingswedstrijd. Volg hier alle actie LIVE.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. LIVE WK. Opent Uruguay zijn WK met een zege tegen Zuid-Korea? (24/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  In groep H staan Uruguay en Zuid-Korea om 14 uur tegenover elkaar. Wie pakt de punten? Volg het hier live.
  [naar artikel]
 2. LIVE. Ghana komt gevleid op voorsprong tegen Zuid-Korea (28/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Om 14u kijken Zuid-Korea en Ghana elkaar in de ogen op het WK. De Koreanen puurden een punt uit hun openingsmatch tegen Uruguay, terwijl Ghana na een spektakelstuk ten onder ging tegen Portugal. Een nieuwe nederlaag betekent dan ook uitschakeling voor Denis Odoi en co. Volg hier alle actie LIVE.
  [naar artikel]
 3. LIVE WK. Zuid-Korea of Ghana: wie mag blijven dromen van tweede ronde? (28/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Om 14 uur kijken Zuid-Korea en Ghana mekaar in de ogen. Met een slotmatch tegen respectievelijk Portugal en Uruguay op het menu kunnen beide landen enkel vrede nemen met een zege. Wie trekt aan het langste eind? Volg het hier live.
  [naar artikel]
 4. Luis Suarez en Uruguay tonen hun tanden niet, al treffen ze tweemaal de paal tegen Zuid-Korea (24/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Uruguay had meer verwacht van zijn openingsmatch. Luis Suarez en co. raakten niet voorbij Zuid-Korea, dat het doelhout mocht danken maar al met al een verdiend punt pakte.
  [naar artikel]
 5. LIVE PORTUGAL-URUGUAY. Drie wijzigingen bij Portugal, Cavani vervangt Suarez bij Uruguay (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  • Tweede speeldag groepsfase WK voetbal • Aftrap: 20u • Portugal heeft drie punten, Uruguay speelde gelijk tegen Zuid-Korea • Lusail Stadium
  [naar artikel]
 6. Zuid-Korea geeft toestemming voor Pfizer-pil tegen coronavirus (27/12/2021 - Express)
  Zuid-Korea heeft toestemming gegeven voor een noodgebruik van Pfizer’s antivirale pillen gericht tegen Covid-19. De pil is de eerste in zijn soort die in Zuid-Korea wordt geïntroduceerd. Dat zei het Zuid-Koreaanse ministerie van Voedsel- en Drugsveiligheid op maandag. Zuid-Korea voerde vorige week weer strenge sociale beperkingen in nadat het land deze in november had versoepeld. […]
  [naar artikel]
 7. LIVE PORTUGAL-URUGUAY. De bal rolt! Verzekeren Ronaldo en co zich van achtste finales? (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  • Tweede speeldag groepsfase WK voetbal • Aftrap: 20u • Portugal heeft drie punten, Uruguay speelde gelijk tegen Zuid-Korea • Lusail Stadium
  [naar artikel]
 8. LIVE PORTUGAL-URUGUAY. Voorzet Bruno Fernandes gaat zonder aanraking van Ronaldo binnen (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  • Tweede speeldag groepsfase WK voetbal • Aftrap: 20u • Portugal heeft drie punten, Uruguay speelde gelijk tegen Zuid-Korea • Lusail Stadium
  [naar artikel]
 9. LIVE PORTUGAL-URUGUAY. Krijgen we in de tweede helft wél doelpunten te zien? (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  • Tweede speeldag groepsfase WK voetbal • Aftrap: 20u • Portugal heeft drie punten, Uruguay speelde gelijk tegen Zuid-Korea • Lusail Stadium
  [naar artikel]
 10. LIVE PORTUGAL-URUGUAY. Ronaldo en co ontsnappen: Bentancur scoort niet na héérlijke actie (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  • Tweede speeldag groepsfase WK voetbal • Aftrap: 20u • Portugal heeft drie punten, Uruguay speelde gelijk tegen Zuid-Korea • Lusail Stadium
  [naar artikel]
 11. OPINIE. Na de mislukte top in Vietnam: wat nu met de Korea’s? (01/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de mislukte top in Vietnam waren alle schijnwerpers gericht op de Verenigde Staten en Noord-Korea, en bleef Zuid-Korea veel meer op de...
  [naar artikel]
 12. Noord-Korea verbreekt communicatie met Zuid-Korea na "propagandaballonnen" (09/06/2020 - VRT NWS)
  Noord-Korea verbreekt alle communicatie met zijn buurland Zuid-Korea. Het land doet dat uit onvrede met de propaganda die Zuid-Korea via luchtballonnen verspreidt in het noorden. Als Zuid-Korea daar niet mee ophoudt, komen er nog meer maatregelen, dreigt het Noorden.
  [naar artikel]
 13. Een terugkeer uit liefde voor het voetbal: alle ogen zijn vandaag gericht op ‘comeback kid’ Arjen Robben (13/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Groningen maakt zich klaar. Arjen Robben (36) keerde terug uit pensioen, zondag speelt hij meteen tegen ex-club PSV. Alle ogen op hem gericht.
  [naar artikel]
 14. LIVE URUGUAY-ZUID-KOREA (14u). Jaagt Heung-Min Son een ervaren rot als Luis Suárez schrik aan? (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  • Eerste speeldag groep H op het WK voetbal
  [naar artikel]
 15. Wereldwijd maatregelen tegen nieuwe coronavirus, in Europa zijn alle ogen gericht op Italië (25/02/2020 - VRT NWS)
  Wereldwijd nemen landen maatregelen om het nieuwe coronavirus Covid-19 in te dijken. De Wereldgezondheidsorganisatie spreekt nog niet van een pandemie en zegt dat het nog mogelijk is het virus te stoppen. In Europa zijn alle ogen gericht op Italië waar er nu meer dan 220 besmettingen zijn en al zeven mensen gestorven zijn aan het virus. Vlamingen die op skivakantie zijn in Zuid-Tirol maken zich weinig zorgen. Ook de Vlaamse Ute Loosveld, die sinds kort in Padua woont, blijft kalm.
  [naar artikel]
 16. Alle ogen gericht op Puigdemont vandaag (10/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Alle ogen zijn vanaf vanavond gericht op Barcelona, waar de Catalaanse minister-president Carles Puigdemont om 18 uur een toespraak houdt voor het...
  [naar artikel]
 17. ASEAN viert 50ste verjaardag in mineur (10/08/2017 - Knack)
  Door de verhoogde spanningen tussen de VS en Noord-Korea waren alle ogen gericht op de ASEAN-top in de Filipijnse hoofdstad Manilla. Daar werd dinsdag de 50ste verjaardag van de organisatie met tien Zuidoost- Aziatische landen gevierd. Behalve de spanningen tussen Noord-Korea en de VS, gooien ook enkele eilandjes in de Zuid-Chinese Zee roet in de feestdis.
  [naar artikel]
 18. Geraakt Son dan toch fit? Volgens Zuid-Koreaanse bondscoach alvast wel (23/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bondscoach Paulo Bento vertrouwt erop dat zijn sterspeler Son Heung-Min donderdag speelklaar geraakt voor de openingsmatch van Zuid-Korea tegen Uruguay op het WK in Qatar.
  [naar artikel]
 19. Alle ogen zijn gericht op Bouchez: trop is te veel, zo lijkt het (21/09/2020 - De Morgen)
  Komt het nog goed met de Vivaldi-coalitie? Vanmiddag zitten de ‘Vivaldisten’ opnieuw samen, na de crisis van zondag. Alle ogen zijn gericht op MR-voorzitter Bouchez.
  [naar artikel]
 20. Noord-Korea verbreekt alle communicatie met Zuid-Korea (09/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Noord-Korea gaat vandaag alle communicatiekanalen, in het bijzonder de militaire, met "vijand" Zuid-Korea doorknippen. Dat meldt het...
  [naar artikel]
 21. Brazilië wint in Londen Zuid-Amerikaanse clash tegen Uruguay (16/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Braziliaanse voetbalelftal heeft vrijdagavond in Londen een oefenwedstrijd tegen Uruguay gewonnen met 0-1. Neymar besliste de Zuid-Amerikaanse galamatch in het Emirates Stadium van Arsenal vanaf de penaltystip.
  [naar artikel]
 22. LIVE. Losada kiest voor zelfde elf tegen Cercle, alle ogen gericht op Holzhauser (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • Het Kiel (18u30)
  [naar artikel]
 23. IN KAART. Alle ogen gericht op vijf staten: welke scenario’s zijn nu nog mogelijk? (05/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu Joe Biden ook Michigan en Wisconsin op zak heeft, zijn alle ogen gericht op vijf ultieme strijdstaten. Biden leidt de dans met voorlopig 253 kiesmannen, tegenover 214 voor Trump. Wie springt als eerste over de magische grens van 270? We zetten alle scenario's en de huidige stand van zaken op een rijtje.
  [naar artikel]
 24. Alle ogen gericht op Mark Rutte (10/04/2019 - De Morgen)
  In Nederland zijn alle ogen gericht op Mark Rutte. Met wie probeert het VVD-boegbeeld een regering te vormen na zijn nipte maar historische verkiezingsoverwinning? ‘Eerst een potje klaverjassen met Wilders onder druk van de liberale rechtervleugel, daarna pimpelpaars’, voorspelt politoloog André Krouwel.
  [naar artikel]
 25. Zuid-Korea: "Er komt geen oorlog op het Koreaanse Schiereiland" (17/08/2017 - De Redactie)
  De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in heeft zijn volk verzekerd dat er geen nieuwe oorlog tegen Noord-Korea zal uitbreken. De VS zal bovendien de toestemming moeten vragen van Zuid-Korea, alvorens enige militaire actie te ondernemen tegen Noord-Korea.
  [naar artikel]
 26. Alle ogen gericht op onderwijs, maar wat daarbuiten? “Opvallende cijfers in kapperszaken” (22/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Alle ogen zijn op het onderwijs gericht, nu ons land met steeds slechtere coronacijfers kampt. Toch is dat een verkeerde perceptie, zegt biostatisticus Geert Molenberghs, die de cijfers toelicht. “Enkel naar scholen kijken, is te kort door de bocht.”
  [naar artikel]
 27. Alle ogen zijn gericht op Oekraïne. 6 andere gebeurtenissen die je misschien hebt gemist (06/02/2022 - De Morgen)
  Al wekenlang zijn alle ogen gericht op Oekraïne. Maar ook in andere broeihaarden lopen de spanningen hoog op. Een overzicht van de conflicten die de voorpagina’s niet haalden.
  [naar artikel]
 28. Noord-Korea zet klok gelijk met Zuid-Korea (05/05/2018 - VRT NWS)
  Noord-Korea heeft zijn klokken vannacht een half uur vooruit gedraaid. Daarmee zit Noord-Korea weer in dezelfde tijdzone als Zuid-Korea. Het toont de toenadering tussen beide Korea's aan.  
  [naar artikel]
 29. LIVE. Alle ogen op Wout van Aert bij crossrentree: eist Belgisch kampioen hoofdrol op in de modder van Boom? (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Superprestigemanche van Boom is vandaag het decor van de terugkeer van Wout van Aert in het veld. Hij staat zonder druk aan de start, al zijn alle ogen - uiteraard - wel op hem gericht. Kan Van Aert meteen meedoen voor de zege? Of is Eli Iserbyt weer aan het feest? Volg de cyclocross van Boom hier LIVE!
  [naar artikel]
 30. Alle ogen zijn gericht op een Belgische fabriek: dit loopt er fout bij AstraZeneca (28/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  De ogen van Europa zijn op de Henegouwse gemeente Seneffe gericht. Daar liepen de bioreactoren van Henogen vertraging op bij het ontwikkelen van cruciale bestanddelen van het vaccin van AstraZeneca.
  [naar artikel]
 31. Noord-Korea gaat pamfletten sturen naar Zuid-Korea (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Noord-Korea bereidt zich voor om op zijn beurt pamfletten op het Zuid-Koreaans grondgebied te droppen, zo meldden staatsmedia zaterdag. De spanningen tussen de Korea’s lopen weer hoog op nadat activisten vanuit Zuid-Korea eind mei ballonnen met pamfletten richting Noord-Korea hadden verstuurd.
  [naar artikel]
 32. LIVE (18u30). Losada kiest voor zelfde elf tegen Cercle, alle ogen gericht op Holzhauser (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  • Het Kiel (18u30)
  [naar artikel]
 33. Noord-Korea sluit verbindingskantoor met Zuid-Korea: komt er een einde aan de dooi? (22/03/2019 - VRT NWS)
  Vrij onverwacht heeft Noord-Korea zijn personeel weggetrokken uit een verbindingskantoor met Zuid-Korea. Blijkbaar verstrakt de houding van het regime in Pyongyang na de mislukte top met president Trump. Zuid-Korea maakt er nog geen drama van, maar de "dooi in Korea" is nu wel koeler.
  [naar artikel]
 34. Noord-Korea verwerpt dialoog met Zuid-Korea (16/08/2019 - De Tijd)
  07:14 Pyongyang doet dat uit protest tegen gezamenlijke militaire oefeningen van de VS en Zuid-Korea. Het voerde ook nieuwe proeven uit met niet geïdentificeerde projectielen.
  [naar artikel]
 35. Zuid-Korea mag zwaardere wapens inzetten tegen Noord-Korea als er oorlog komt (05/09/2017 - VRT NWS)
  Zuid-Korea neemt extra voorzorgen met het oog op een eventueel conflict met het communistische buurland Noord-Korea. Het land gaat zwaardere bommen op haar raketten laden en breidt het raketafweersysteem uit. De Zuid-Koreaanse president Moon heeft daarover afspraken gemaakt met de Verenigde Staten.    
  [naar artikel]
 36. Noord-Korea gaat 3.000 ballonnen met sigarettenpeuken, afval en flyers in Zuid-Korea dumpen (24/06/2020 - Express)
  De communistische staat Noord-Korea bereidt een alternatieve bommenregen voor tegen zijn buur Zuid-Korea. Het land heeft 3.000 ballonnen klaarstaan, gevuld... The post Noord-Korea gaat 3.000 ballonnen met sigarettenpeuken, afval en flyers in Zuid-Korea dumpen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. Kim, Kim, Kim, Kim en Kim: ziehier het defensieve blok van Zuid-Korea (en de nachtmerrie voor een commentator) (24/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ook voor Zuid-Korea is het WK begonnen. Is het om de Uruguayanen zand in de ogen te strooien of is het een makkelijkheidsoplossing voor bondscoach Paulo Bento. Feit is dat doelman en de vier verdedigers met zijn allen dezelfde familienaam dragen: Kim.
  [naar artikel]
 38. VS werken raketschild in Zuid-Korea in alle haast af (26/04/2017 - De Tijd)
  18:23 De Amerikanen proberen hun raketschild in Zuid-Korea zo snel mogelijk af te werken voor er een nieuwe president komt die tegen de plannen is.
  [naar artikel]
 39. Trump in Zuid-Korea: meest symbolische bezoek van Aziëreis (07/11/2017 - VRT NWS)
  De Amerikaanse president Donald Trump bezoekt na Japan het tweede land op zijn rondreis door Azië. Tijdens de 24 uur in Zuid-Korea heeft hij belangrijke thema's aangestipt. De nucleaire dreiging van Noord-Korea en de handelsrelaties tussen de VS en Zuid-Korea.   
  [naar artikel]
 40. Alle ogen zijn weer gericht op Jutgla: “Het WK met Spanje? Ferran is net heel gefocust op Club Brugge” (12/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Veel ogen zijn vanavond opnieuw gericht op Ferran Jutgla (23). De Spaanse spits van Club scoorde in de heenmatch tegen Atlético en kreeg zo enorm veel exposure in eigen land. Zijn vriendin Maria kan ervan meespreken.
  [naar artikel]
 41. Korea-expert: "Gesprekken tussen Noord- en Zuid-Korea gevaarlijk" (09/01/2018 - VRT NWS)
  De gesprekken tussen Noord-Korea en Zuid-Korea drijven mogelijk een wig tussen Zuid-Korea en Amerika, zegt Korea-expert Remco Breuker van de universiteit Leiden. Volgens Breuker doet Zuid-Korea te veel toegevingen aan het Noorden.
  [naar artikel]
 42. Noord-Korea verbreekt alle communicatie met Zuid-Koreaanse ‘vijand’ (09/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Noord-Korea gaat dinsdag alle communicatiekanalen, in het bijzonder de militaire, met ‘vijand’ Zuid-Korea doorknippen. Dat meldt het Noord-Koreaanse persagentschap KCNA.
  [naar artikel]
 43. Noord-Korea verbreekt alle communicatie met Zuid-Koreaanse 'vijand' (09/06/2020 - Knack)
  Noord-Korea gaat dinsdag alle communicatiekanalen, in het bijzonder de militaire, met 'vijand' Zuid-Korea doorknippen. Dat meldt het Noord-Koreaanse persagentschap KCNA.
  [naar artikel]
 44. Zijn de VS terug op het wereldtoneel? Alle ogen zijn bij de G20 gericht op Joe Biden (30/10/2021 - De Morgen)
  Alle ogen zijn dit weekend gericht op de Amerikaanse president Joe Biden. De G20, die zaterdagmorgen van start ging in Rome, is de eerste fysieke bijeenkomst van wereldleiders sinds het uitbreken van de coronapandemie en daarmee een eerste toets voor internationale samenwerking en solidariteit – na de jaren van Amerikaanse afzijdigheid op het wereldpodium onder Donald Trump.
  [naar artikel]
 45. Live - Eurovisiesongfestival 2022: Alle ogen gericht op topfavoriet Oekraïne (14/05/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 46. En plots zijn alle ogen gericht op dit speciaal ‘model’ tijdens modeshow Dior (01/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens een modeshow van Dior in Marokko waren alle ogen plots gericht op een erg speciale gast. Dat de catwalk vol liep met dames in prachtige gewaden, leek even bijzaak te zijn. Want onverwacht kwam een kat de show stelen. Hoe het diertje daar geraakt is, is niet geweten.
  [naar artikel]
 47. Storm op komst? Ogen van de hele wereld gericht op Aalst Carnaval (23/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het belooft een turbulente editie te worden van Aalst Carnaval, en niet alleen door de storm die vandaag weer over ons land trekt. Na de heisa over de joodse poppen en het vermeende antisemitisme in de stoet van vorig jaar, zijn de ogen van de hele wereld vandaag gericht op de stad van burgemeester Christophe D'Haese (N-VA). Volg alle ontwikkelingen hier LIVE.
  [naar artikel]
 48. Genkse YouTubers halen nationale tv in Zuid-Korea (10/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  YouTubers Esosa Cheryl Obobaifo (32) en Özlem Altinpinar (21) uit Genk konden hun ogen niet geloven toen hun video van de razend populaire meisjesband Dreamcatcher de nationale televisie in Zuid-Korea haalde. “We zijn nog altijd in shock”, klinkt het.
  [naar artikel]
 49. Alle ogen gericht op Vlaanderen: wat kan de Vlaamse regering doen om de energiefactuur te verlagen? (03/02/2022 - De Morgen)
  Nu de federale regering een pakket klaar heeft om de energiefactuur te verlagen, zijn alle ogen ook gericht op de Vlaamse regering. Zij kijkt naar het Vlaamse Klimaatfonds en bedrijven die veel groenestroomsubsidies krijgen om de situatie van gezinnen te verlichten.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy