De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Medewerkster Luik Natie speelde informatie door aan drugscriminelen: aanklager vordert 40 maanden celstraf

Gazet van Antwerpen

24/11/2022 - 15:08

Het openbaar ministerie heeft 40 maanden celstraf geëist tegen Yeliz G., een voormalig logistiek medewerkster van een groot havenbedrijf, wegens interne hacking en misbruik van vertrouwen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Logistiek medewerkster speelde adres van collega door aan drugsbende: aanklager eist 40 maanden celstraf (25/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het Openbaar Ministerie heeft 40 maanden celstraf geëist tegen Yeliz G., een voormalig logistiek medewerkster van een groot havenbedrijf, wegens interne hacking en misbruik van vertrouwen.
  [naar artikel]
 2. “Toppleiter lekt met de glimlach info uit drugsdossier”: procureur vordert 18 maanden celstraf (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Advocaat Pol Vandemeulebroucke (57) heeft volgens de procureur maandenlang informatie gelekt uit een drugszaak van 443 kg cocaïne. Hij speelde de geheime info door aan zijn goede vriend en drugscrimineel Dis (60), naar wie de speurders toen volop op zoek waren. De procureur vordert 18 maanden celstraf tegen Vandemeulebroucke. Een nieuwe veroordeling kan de doodsteek worden voor de Antwerpse advocaat die al jaren een doorn in het oog is van politie en gerecht.
  [naar artikel]
 3. “Zwijg over mijn vriend, dan hoef je geen ereloon te betalen”: toppleiter Pol Vandemeulebroucke riskeert 18 maanden cel voor lekken van informatie in drugsdossier (25/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Advocaat Pol Vandemeulebroucke (57) heeft volgens de procureur maandenlang informatie gelekt uit een drugszaak van 443 kg cocaïne. Hij speelde de geheime info door aan zijn goede vriend en drugscrimineel Dis (60), naar wie de speurders toen volop op zoek waren. De procureur vordert 18 maanden celstraf tegen Vandemeulebroucke. Een nieuwe veroordeling kan de doodsteek worden voor de Antwerpse advocaat die al jaren een doorn in het oog van politie en gerecht is.
  [naar artikel]
 4. Onthaalmedewerkster ziekenhuis die adressen opzocht voor drugsmaffia: 18 maanden celstraf gevraagd (14/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het openbaar ministerie heeft 18 maanden celstraf geëist tegen een onthaalmedewerkster van het Stuivenbergziekenhuis die op vraag van drugscriminelen adressen van havenarbeiders had opgezocht in het rijksregister. De feiten kwamen aan het licht dankzij Operatie Sky. “Een adres opzoeken lijkt onschuldig”, aldus de aanklager. “Maar men moet goed beseffen dat je onschuldigen enorm veel miserie bezorgt.”
  [naar artikel]
 5. Celstraf voor medewerkster van OCMW die 58.000 euro verduisterde (12/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een 58-jarige oud-medewerkster van het OCMW van Linkebeek is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 30 maanden, waarvan 20 maanden met uitstel. De...
  [naar artikel]
 6. Openbaar aanklager vordert tien jaar voor Syriër die Duitser neerstak in Chemnitz (19/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De openbaar aanklager in het Duitse Dresden vordert 10 jaar celstraf voor een Syriër die vorig jaar een Duitse man in de stad Chemnitz neerstak....
  [naar artikel]
 7. Operatie Sky: “Naïeve bediende gaf adressen door aan drugsmaffia, havenarbeider tot drie keer toe bedreigd” (14/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De openbare aanklager vraagt een straf van 18 maanden voor een naïeve ziekenhuisbediende uit Antwerpen die adressen opzocht in het rijksregister. Zij gaf de adressen door aan een vriend die ze doorspeelde aan drugscriminelen. Een havenarbeider werd tot drie keer toe aan zijn woning in Beveren onder druk gezet om posities van containers door te geven. Dankzij de operatie Sky liepen de drugscriminelen tegen de lamp.
  [naar artikel]
 8. Luik Natie gaat voor 100% CO2-neutraal met batterij zo groot als 3.000 e-bikes (27/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse haven gebruikt gigantisch veel elektriciteit. Bedrijven produceren die voor een stuk zelf, maar helemaal loskoppelen van het net zit daar (nog) niet bij. Luik Natie doet een poging, en laat Engie een grote industriële batterij en duizenden zonnepanelen plaatsen. “We willen 100% CO2-neutraal worden”, zegt Stefaan Verhelst, CEO van Luik Natie.
  [naar artikel]
 9. Huiszoekingen bij politie Luik: zeker 120.000 euro ontvreemd door logistiek medewerkster (06/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  De huiszoekingen van vorige maandag bij de gerechtelijke politie van Luik draaien rond een logistiek medewerkster die minstens 120.000 euro heeft ontvreemd in de voorbije zeven jaar. Dat heeft de substituut-procureur des konings van Luik donderdag verklaard.
  [naar artikel]
 10. Corrupte medewerkster FOD Financiën riskeert celstraf: “Rotte appel moet uit overheidsbestel verwijderd worden” (03/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een corrupte medewerkster van de FOD Financiën riskeert 40 maanden cel. Ze deed opzoekingen op vraag van een ex-lief en een jeugdvriend. Die speelden de adressen en nummerplaten volgens het parket door naar het criminele milieu.
  [naar artikel]
 11. Procureur vordert celstraf van 6 maanden tegen twee vakbondsmannen voor wegblokkades in Antwerpse haven (15/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De procureur heeft een celstraf van zes maanden gevorderd tegen Bruno Verlaeckt, de voorzitter van de Antwerpse ABVV-afdeling, en een...
  [naar artikel]
 12. Medewerkster FOD Financiën die info doorspeelde naar criminele milieu riskeert celstraf: “Rotte appel moet uit overheidsbestel verwijderd worden” (03/11/2022 - Het Nieuwsblad)
  Een corrupte medewerkster van de FOD Financiën riskeert 40 maanden cel. Ze deed opzoekingen op vraag van een ex-lief en een jeugdvriend. Die speelden de adressen en nummerplaten volgens het parket door naar het criminele milieu.
  [naar artikel]
 13. Luik Natie in Waaslandhaven neemt eerste batterij ‘Tesla Megapack’ in België in gebruik (12/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op de site van Luik Natie in de Waaslandhaven heeft energiebedrijf Engie een ‘Tesla Megapack’ geïnstalleerd, een grote batterij om energie op te slaan. Dankzij het batterijsysteem, in combinatie met de zonnepanelen en windturbine op de site, is Luik Natie de eerste koolstofneutrale logistieke speler in de Antwerpse haven.
  [naar artikel]
 14. Openbaar ministerie vordert zes maanden cel tegen A$AP Rocky (02/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Zweden heeft de openbare aanklager Daniel Suneson vandaag een gevangenisstraf van zes maanden gevorderd tegen A$AP Rocky voor slagen en...
  [naar artikel]
 15. Opmerkelijke onthulling in onderzoek naar SKY-ECC: politieman speelde jarenlang onder één hoedje met drugsmaffia (01/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Politieman B.W. (54) van de politiezone Brussel-Zuid is aangehouden. Dat heeft het federaal parket bevestigd. De man zou volgens onze informatie politie-informatie doorgespeeld hebben aan de drugscriminelen. Het onderzoek is van een van de meer opmerkelijke in het hele Sky-ECC-dossier. De man ontkent.
  [naar artikel]
 16. Opmerkelijke onthulling in onderzoek naar SKY-ECC: politieman speelde jarenlang onder één hoedje met drugsmaffia (01/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  Politieman B.W. (54) van de politiezone Brussel-Zuid is aangehouden. Dat heeft het federaal parket bevestigd. De man zou volgens onze informatie politie-informatie doorgespeeld hebben aan de drugscriminelen. Het onderzoek is van een van de meer opmerkelijke in het hele Sky-ECC-dossier. De man ontkent.
  [naar artikel]
 17. Celstraf dreigt voor 'slavendrijfster' Daisy Van Cauwenbergh (22/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het arbeidsauditoraat Halle-Vilvoorde vordert een celstraf van 18 maanden voor Daisy Van Cauwenbergh. De ex-Miss België wordt verdacht van...
  [naar artikel]
 18. Ex-adviseur Trump veroordeeld tot 47 maanden cel (08/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Paul Manafort, de voormalige campagneleider van president Donald Trump, is donderdag veroordeeld tot een celstraf van 47 maanden voor financiële misdaden. Dat berichten Amerikaanse media. De federale rechter in Alexandria, in de Amerikaanse deelstaat Virginia, bleef daarmee ruim onder de vordering van de speciale aanklager, die een celstraf tot 24 jaar had gevraagd. In een antwoord op die eis noemde de rechter de officiële richtlijnen voor een celstraf van 19 à 24 jaar “overdreven”.
  [naar artikel]
 19. Onverbeterlijke alcoholdief riskeert celstraf van 18 maanden (18/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  De openbare aanklager in de Hasseltse correctionele rechtbank heeft woensdag een celstraf van achttien maanden en een boete van 1.200 euro gevraagd voor een onverbeterlijke alcoholdief. De man werd meermaals betrapt op het stelen van flessen sterke drank uit supermarkten. Hij werd ook op het bezit van cocaïne betrapt.
  [naar artikel]
 20. Messi kan celstraf van 21 maanden inwisselen voor een boete (23/06/2017 - Sporza)
  Lionel Messi kan zijn celstraf van 21 maanden voor belastingfraude inwisselen voor een boete van 255.000 euro. Dat heeft de Spaanse openbare aanklager vandaag voorgesteld.
  [naar artikel]
 21. Medewerkster Antwerps parket aangehouden in Sky ECC-zaak (29/03/2021 - De Standaard)
  Een administratief medewerkster van het Antwerpse parket gaf informatie aan criminelen.
  [naar artikel]
 22. Vrouw die tuinkabouters steelt bij buren riskeert acht maanden celstraf (07/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket van Luik heeft acht maanden celstraf geëist voor een vrouw die ‘s nachts op rooftocht ging in de tuinen van haar buren. Daarbij viseerde...
  [naar artikel]
 23. Na dodelijk ongeval in haven: worden tijdelijke arbeiders wel genoeg gewezen op de gevaren ‘aan de dok’? (11/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De 37-jarige Stevie, een werkneemster van Katoen Natie, is woensdag om het leven gekomen bij een arbeidsongeval in de haven. De vrouw uit Antwerpen werd gegrepen door een vorkheftruck die en was op slag dood. Ze was nog maar een drietal maanden aan het werk op de kaaien, als ‘pasvrouw’, ofwel gelegenheidsarbeider. Speelde dat een rol in het tragische ongeval op kaai 1227 bij Katoen Natie?
  [naar artikel]
 24. ASSISEN. Aanklager vordert 27 jaar cel voor dood van agent en vader van drie: “Een kille, genadeloze en uiterst laffe daad van zinloos geweld” (10/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Aanklager Ken Witpas heeft voor het Tongerse assisenhof een celstraf van 27 jaar gevorderd voor Yvo Theunissen (40). De Nederlander doodde politie-inspecteur Amaury Delrez (38) tijdens een verkeerscontrole op 26 augustus 2018 met een nekschot en vuurde ook meermaals op diens vluchtende collega Ghislain Schils. Witpas somde vooral verzwarende omstandigheden op voor de kille en laffe doodslag. Sven Mary, advocaat van Theunissen, zag dat anders.
  [naar artikel]
 25. 15 maanden celstraf geëist tegen ex-Miss België Ilse De Meulemeester (31/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het Openbaar Ministerie eist 15 maanden celstraf tegen ex-Miss België Ilse De Meulemeester wegens witwassen en valsheid in geschrifte. De aanklager vraagt ook een boete van 8.000 euro en de verbeurdverklaring van het illegaal vermogen.
  [naar artikel]
 26. Huiszoekingen bij politie Luik: zeker 120.000 euro ontvreemd (06/12/2018 - Metro)
  De huiszoekingen van vorige maandag bij de gerechtelijke politie van Luik draaien rond een logsitiek medewerkster die minstens 120.000 euro heeft ontvreemd in de voorbije zeven jaar. Dat heeft de substituut-procureur des konings van Luik vandaag verklaard. Het politiekantoor in de Natalis-straat in Luik werd maandag doorzocht door leden van de gerechtelijke politie van Luik. Ze hebben een logistiek medewerkster van de vzw “5277 – Police de Liège”, een vereniging die zich bezighoudt met het welzijn van de politiedienst, opgepakt voor verhoor. De vrouw werd dinsdag uitvoerig verhoord door de onderzoeksrechter en werd daarna vrijgelaten onder voorwaarden. Ze heeft bekentenissen afgelegd, maar ze zegt dat er geen sprake is van persoonlijke verrijking. Het parket legt haar schriftvervalsing en het gebruik van valse stukken ten laste en het ontvreemden van geld door een ambtenaar in functie. Het onderzoek gaat voort. Bron: Belga   Het bericht Huiszoekingen bij politie Luik: zeker 120.000 euro ontvreemd verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Vrouw sleurt ex 40 meter mee met wagen (07/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een vrouw van 50 moest woensdag voor de Kortrijkse strafrechter verschijnen, nadat ze in 2014 haar ex-partner aanreed. “Ze gaf nog gas bij, sleurde hem 40 meter mee en liet hem voor dood achter”, zei de openbare aanklager, die drie jaar celstraf vordert, waarvan een jaar effectief.
  [naar artikel]
 28. Duo met wie Brahim Abdeslam inbraak zou gepleegd hebben, riskeert 18 maanden cel (07/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket vordert 18 maanden celstraf tegen twee mannen die in maart 2015 een inbraak zouden gepleegd hebben in Dilbeek. Een vermoedelijke derde...
  [naar artikel]
 29. Jongeman krijgt ‘waarschuwingsschot’ van luchtdrukgeweer in oog (17/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  Een Torhoutse twintiger riskeert een effectieve celstraf omdat hij een kennis in het oog raakte met een luchtdrukgeweer. De jongeman moest zich donderdag verantwoorden voor de correctionele rechtbank van Ieper. De openbare aanklager vordert een gevangenisstraf. Het slachtoffer weet, bijna twee jaar na de feiten, nog steeds niet of hij zijn oog kan houden.
  [naar artikel]
 30. Veertien maanden voorwaardelijk voor gasontploffing in Luik die veertien levens eiste (15/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De correctionele rechtbank van Luik heeft donderdag Mehmet C., de eigenaar van het gebouw dat in januari 2010 ontplofte in de stad, veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 14 maanden. De preventiedienst van de brandweer kreeg opschorting van uitspraak en twee ambtenaren van de Luikse huisvestingsdienst zijn vrijgesproken.
  [naar artikel]
 31. Ex-miss België Ilse De Meulemeester riskeert 15 maanden cel voor witwassen en schriftvervalsing (31/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De openbare aanklager heeft vanmorgen 15 maanden celstraf gevorderd tegen ex-miss België Ilse De Meulemeester. Zij wordt vervolgd voor schriftvervalsing en witwassen van illegaal vermogen. De verkoop van goudstaven en de aankoop van een Porsche kan zij volgens de aanklager niet verantwoorden met haar inkomen.
  [naar artikel]
 32. Ex-Miss België Ilse De Meulemeester riskeert 15 maanden celstraf en boete van 8.000 euro (31/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het Openbaar Ministerie eist 15 maanden celstraf tegen ex-Miss België Ilse De Meulemeester wegens witwassen en valsheid in geschrifte. De aanklager vraagt ook een boete van 8.000 euro en de verbeurdverklaring van het illegaal vermogen.
  [naar artikel]
 33. Ex-Miss België Ilse De Meulemeester riskeert 15 maanden celstraf en boete van 8.000 euro (31/03/2022 - De Standaard)
  Het Openbaar Ministerie eist 15 maanden celstraf tegen ex-Miss België Ilse De Meulemeester wegens witwassen en valsheid in geschrifte. De aanklager vraagt ook een boete van 8.000 euro en de verbeurdverklaring van het illegaal vermogen.
  [naar artikel]
 34. Halfnaakte man krijgt 6 maanden cel omdat hij agenten in gezicht spuwt (29/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een 35-jarige man uit Tsjechië kreeg een celstraf van zes maanden en een geldboete van 1.200 euro omdat hij dronken en halfnaakt door de straten van Dilsen-Stokkem liep. Tijdens zijn arrestatie probeerde hij de agenten in het gezicht te spuwen. Onaanvaardbaar in coronatijden volgens de aanklager.
  [naar artikel]
 35. Aanklager vordert vier jaar cel voor “Belgische Madoff” (18/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Voor de correctionele rechtbank van Brussel heeft het parket woensdag vier jaar effectieve celstraf gevorderd voor Stéphane Bleus en een werkstraf voor zijn voormalige handlanger Xavier Barnich. Bleus, die als bijnaam de “Belgische Madoff” kreeg, staat terecht voor oplichting van tientallen mensen door middel van een piramidesysteem.
  [naar artikel]
 36. Messi kan celstraf inwisselen voor boete (23/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Lionel Messi kan zijn celstraf van 21 maanden inwisselen voor een boete van 255.000 euro. De openbaar aanklager van Barcelona staat niet negatief
  [naar artikel]
 37. Messi kan celstraf inwisselen voor monsterboete (die hij na een halve week kan betalen) (23/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Lionel Messi kan zijn celstraf van 21 maanden inwisselen voor een boete van 255.000 euro. De openbaar aanklager van Barcelona staat niet negatief tegenover een dergelijke schikking met de voor belastingfraude veroordeelde Argentijnse stervoetballer.
  [naar artikel]
 38. Messi kan celstraf inwisselen voor monsterboete (die hij na een halve week kan betalen) (23/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Lionel Messi kan zijn celstraf van 21 maanden inwisselen voor een boete van 255.000 euro. De openbaar aanklager van Barcelona staat niet negatief tegenover een dergelijke schikking met de voor belastingfraude veroordeelde Argentijnse stervoetballer.
  [naar artikel]
 39. Dronken en halfnaakte man riskeert 15 maanden cel voor herrie in Dilsen-Stokkem (12/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De procureur vroeg een celstraf van vijftien maanden en een geldboete van 1.200 euro voor een man die dronken en halfnaakt door de straten van Dilsen-Stokkem liep. Tijdens zijn arrestatie probeerde hij de agenten in het gezicht te spuwen. “En dat in coronatijden”, zo klonk het bij de aanklager.
  [naar artikel]
 40. Man misbruikte stiefkleindochter en nichtje en riskeert nu 37 maanden cel (11/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een 54-jarige man uit Heusden-Zolder moest zich maandag in de Hasseltse correctionele rechtbank verantwoorden wegens seksueel misbruik van een tienjarige stiefkleindochter in 2017 en van een achtjarig nichtje in 2000. De openbare aanklager vroeg voor de man een celstraf van 37 maanden. Als hij bereid is probatiemaatregelen na te leven, kan het parket zich vinden in een uitstel voor de helft van de celstraf. De procureur vroeg hem ook een verbod op te leggen om bijvoorbeeld in de buurt van scholen te wonen.
  [naar artikel]
 41. Medewerkster FOD Financiën riskeert cel door info door te spelen naar criminelen: “Rotte appel” (03/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een corrupte medewerkster van de FOD Financiën riskeert 40 maanden cel. Ze deed opzoekingen op vraag van een ex-lief en een jeugdvriend. Die speelden de adressen en nummerplaten volgens het parket door naar het criminele milieu.
  [naar artikel]
 42. Celstraffen voor mortuarium-personeel dat stiekem autopsie voetballer Sala filmde (23/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De baas en een medewerkster van een mortuarium in de Engelse kustplaats Bournemouth hebben respectievelijk veertien en vijf maanden celstraf...
  [naar artikel]
 43. Naïeve bediende geeft adres collega aan drugsbende: "Nooit verwacht dat hij bedreigd zou worden” (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De 28-jarige Yeliz G. riskeert 3,5 jaar cel en een boete van 15.000 euro, omdat ze een collega bij havenbedrijf Luiknatie in gevaar bracht door zijn gegevens door te spelen aan drugscriminelen. “Ik dacht dat het algemene informatie was waarmee die gasten niets konden doen. Pas later heb ik de gevaren ingezien”, zei Yeliz G. vanmorgen op de Antwerpse rechtbank. Maar volgens haar werkgever speelde ze een veel grotere rol dan ze wilde toegeven.
  [naar artikel]
 44. Vrouw die tuinkabouters steelt bij buren riskeert celstraf (07/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket van Luik heeft acht maanden celstraf geëist voor een vrouw die ‘s nachts op rooftocht ging in de tuinen van haar buren. Daarbij viseerde...
  [naar artikel]
 45. Scoutsleider plaatst verborgen camera in douche: aanklager eist 30 maanden met uitstel (02/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het Openbaar Ministerie heeft 30 maanden celstraf met uitstel gevorderd tegen een scoutsleider uit Schoten wegen voyeurisme. De man had heimelijk beelden gemaakt van meisjes in de douches van het scoutslokaal.
  [naar artikel]
 46. Man slaat L.O.-leraar van zijn dochter werkonbekwaam (30/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De openbare aanklager in de Hasseltse correctionele rechtbank heeft dinsdag een celstraf van 14 maanden en boete van 1.500 euro gevorderd voor een...
  [naar artikel]
 47. Spoedarts (31) riskeert celstraf voor aanrijden fietser en vluchtmisdrijf (12/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een 31-jarige spoedarts uit Oudenaarde die in mei een positieve ademtest aflegde nadat hij in de Gentse deelgemeente Zwijnaarde een 78-jarige fietser aanreed en vluchtmisdrijf pleegde, moet gestraft worden met een celstraf van 12 maanden en een rijverbod van anderhalf jaar. Dat vorderde het openbaar ministerie woensdag voor de Gentse politierechtbank. “Ik zou niet graag door u behandeld worden in een ziekenhuis”, stelde de aanklager.
  [naar artikel]
 48. Belgische diplomaat “die beetje te veel James Bond speelde” krijgt straf met uitstel (13/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een 62-jarige diplomaat uit Brugge is door de Brugse strafrechter veroordeeld tot twaalf maanden gevangenisstraf met uitstel voor deelname aan een vereniging van misdadigers. Oswald G. speelde volgens het federaal parket bewust informatie door aan een Russische inlichtingendienst. Een Russische inlichtingenofficier kreeg bij verstek twee jaar effectief.
  [naar artikel]
 49. Beerschot vordert 254.000 schadevergoeding van vuurpijlgooier tijdens stadsderby (13/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De 28-jarige Jorn V.d.B. riskeert niet alleen 18 maanden celstraf voor zijn vuurpijl die hij tijdens de stadsderby Beerschot-Antwerp gooide. Zijn eigen club Beerschot vordert van hem een schadevergoeding van 254.000 euro voor de twee wedstrijden achter gesloten deuren. “Maar de ondervoorzitter van Beerschot, Walter Damen, had zelf in de kranten aangekondigd dat een ‘klein beetje oorlog’ wel moest kunnen”, riep Jorn V.d.B. ter verdediging in.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy