De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

“Helft van woning afbreken” of dwangsom betalen: Steven (38) en Priscilla (41) begrijpen niet wat hen plots overkomt

Het Nieuwsblad

24/11/2022 - 15:08

Steven Sluse (38) en Priscilla De Valck (41) uit het Oost-Vlaamse Zandbergen beleven een echte nachtmerrie. Na de zoveelste overstromingsschade in hun tuin en huis bouwden de twee een klein muurtje aan de nabijgelegen beek, zoals zoveel van hun buren. Maar door een dispuut met de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) dreigt het koppel echter de helft van hun huis te verliezen. “De deurwaarder heeft al alles genoteerd.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Stad laat huis afbreken, maar aanpalende rijwoning loopt zware schade op: “Scheuren in mijn muren, groot gat in het dak... Wie gaat dat betalen?” (30/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Al vijf jaar is Marc Van Hecke (52) zijn rijhuis in Hofstade bij Aalst aan het renoveren, maar nu de stad de woning naast de zijne heeft laten afbreken, lijkt hij te moeten herbeginnen. De averij is aanzienlijk. “Wat als mijn muur hier omvalt en er kinderen aan het spelen zijn? En ik had ze nochtans gewaarschuwd dat ze moesten oppassen”, zegt hij.
  [naar artikel]
 2. Peter Gillis betaalt dwangsom van 250.000 euro niet: “Denk niet dat ze daar recht op hebben” (11/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Peter Gillis heeft de dwangsom van 250.000 euro die hij moest betalen aan de gemeente Peel en Maas, vlak over de Nederlands-Limburgse grens, niet betaald.
  [naar artikel]
 3. Francken moet dwangsom dan toch niet betalen (08/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De dwangsom van vierduizend euro per dag die Staatssecretaris voor Migratie Theo Francken (N-VA) moest betalen, valt weg. Dat bevestigt het
  [naar artikel]
 4. Francken moet geen dwangsom betalen aan Syrisch gezin (08/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) moet geen dwangsom betalen aan het Syrische gezin dat bij een rijke Waalse familie onderdak kan krijgen. De rechtbank in eerste aanleg oordeelde dat ze “niet bevoegd” is om een dwangsom op te leggen in deze materie. Met andere woorden: de eindbeslissing over het al dan niet afleveren van een visum blijft in handen van Francken.
  [naar artikel]
 5. Chaos aan de ronde tafel in ‘De verraders’: “Wat is hier de redenering achter?” (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De bondgenoten weten niet wat hen overkomt na Loïc zijn bekentenis. “Een verrader mag zich toch nooit kenbaar maken?”, klinkt het verbaasd. “Plots zegt hij: ‘Ik ben een verrader’”, zegt medeverrader Jaimie-Lee. “Ik zakte door de grond.”
  [naar artikel]
 6. Chaos aan de ronde tafel in ‘De verraders’: “Wat is hier de redenering achter?” (25/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De bondgenoten weten niet wat hen overkomt na Loïc zijn bekentenis. “Een verrader mag zich toch nooit kenbaar maken?”, klinkt het verbaasd. “Plots zegt hij: ‘Ik ben een verrader’”, zegt medeverrader Jaimie-Lee. “Ik zakte door de grond.”
  [naar artikel]
 7. Gitaar van Ed Sheeran begeeft het plots voor 60.000 man: “Sorry jongens, de batterij is plat” (22/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens het concert van Ed Sheeran in Engeland in het Etihad Stadium stopt Sheerans gitaar plots met werken. De zanger snapt niet meteen wat hem overkomt: “Mijn gitaar schakelt steeds uit of zoiets...” Gelukkig is zijn crew snel bij hem om een vervangexemplaar te voorzien en kan Sheeran zijn concert niet veel later alweer verderzetten.
  [naar artikel]
 8. “Iedere ochtend word ik wakker naast een andere vrouw”: Steven (45) heeft net zoals Brad Pitt last van gezichtsblindheid (08/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de spiegel kijken, maar jezelf niet herkennen. Het overkomt Steven Boers (45) iedere dag. Net zoals wereldster wereldster Brad Pitt lijdt hij aan prosopagnosie of gezichtsblindheid. “Ik heb al de verkeerde kinderen van school willen halen, en weet eigenlijk niet hoe mijn vrouw eruit ziet.” Maar wat is de oorzaak hiervoor? En kan je er iets tegen doen? Wij vroegen raad aan neuropsycholoog prof. Christophe Lafosse. “Je kunt je brein trainen door eenvoudige trucjes te gebruiken.”
  [naar artikel]
 9. Richtlijn rond snel internet niet in orde: België moet dwangsom van 5.000 euro per dag betalen (08/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  België moet de Europese Commissie een dwangsom van 5.000 euro per dag betalen zolang het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een richtlijn niet heeft...
  [naar artikel]
 10. Vlasmarkt en Trefpunt verdedigen vlees op de Gentse Feesten: “Op een krop sla kunt ge geen hele nacht uitgaan” (24/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De helft van de eetkramen op de Gentse Feesten vegetarisch, dat lokt reacties uit. Nachtburgemeester Edmond Cocquyt en Nicolas Marichal van ‘t Botramkot begrijpen niet waarom er plots neergekeken wordt op de verkoop van vlees. “Wij doen het lokaal, met uufflakke van varkens uit de Vlaamse Ardennen en mosterd van op de Groentemarkt. Dat is pas ‘duurzaam’.”
  [naar artikel]
 11. “Als hij kwaad werd, haalde hij zijn pistool boven”: het turbulente liefdesverhaal van Elvis en Priscilla Presley (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn maar weinig liefdesverhalen zo iconisch als die van Elvis en Priscilla Presley, al was hun huwelijk er ook eentje met enorm veel hindernissen. Priscilla moest haar man met heel wat andere vrouwen delen, hij sleutelde aan haar uiterlijk en op een bepaald moment weigerde hij haar nog aan te raken. De 76-jarige actrice vertelt in een nieuw interview met People hoe de vonk tussen hen al op haar 14e oversloeg en moeilijk het was om met de bekendste zanger ter wereld samen te zijn. “Ik ging zelfs mee naar zijn tandartsafspraken om een oogje in het zeil te houden.”
  [naar artikel]
 12. Francken moet Syrisch gezin geen dwangsom betalen (07/11/2016 - De Tijd)
  22:36 Syrische familie heeft recht op een visum, maar staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) moet geen dwangsom betalen als hij dat niet wil geven.
  [naar artikel]
 13. Trump noemt dwangsom van 10.000 dollar per dag “oneerlijk” (03/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De voormalige Amerikaanse president Donald Trump noemt de dwangsom van 10.000 dollar per dag die vorige week aan hem werd opgelegd oneerlijk. De rechter legde de dwangsom op omdat Trump niet gereageerd zou hebben op een dagvaarding.
  [naar artikel]
 14. Francken moet geen dwangsom van 800.000 euro betalen aan Syrisch gezin (04/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) moet geen dwangsom betalen aan een Syrisch gezin nadat hij weigerde hen een visum te geven, dat heeft het Brussels Hof van Beroep beslist. De dwangsom was intussen opgelopen tot 800.000 euro. Staatssecretaris Francken reageert tevreden. “Ik heb altijd gezegd dat ik nul euro zou betalen. Dit was een principiële en fundamentele kwestie.”
  [naar artikel]
 15. Francken moet geen dwangsom van 800.000 euro betalen aan Syrisch gezin (04/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) moet geen dwangsom betalen aan een Syrisch gezin nadat hij weigerde hen een visum te geven, dat heeft het Brussels Hof van Beroep beslist. De dwangsom was intussen opgelopen tot 800.000 euro. Staatssecretaris Francken reageert tevreden. “Ik heb altijd gezegd dat ik nul euro zou betalen. Dit was een principiële en fundamentele kwestie.”
  [naar artikel]
 16. Onze misdaadverslaggever over familiedrama in Waardamme: “Dit kun je niet begrijpen. Meer nog, dit wíl je niet begrijpen” (18/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De gebeurtenissen in Waardamme hebben ook onze misdaadreporter Tim Lescrauwaet diep geraakt. Hij maakt de persoonlijke balans op na een dag verslag uitbrengen. “Pas thuis, bij je eigen dochters, dringt helemaal door wat daar gebeurd is. Ik probeer het niet meer te begrijpen. Dat is toch onmogelijk.”
  [naar artikel]
 17. Binnenkijken in de jaren 80-woning van Siem: “Na 40 jaar is ons huis nog altijd niet voorbijgestreefd” (28/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Rode bakstenen, niveauverschillen en een open trap. Als Steven Van Herreweghe voor het Eén-programma ‘De jaren 80 voor tieners’ wil tonen hoe de huizen er in die tijd uitzagen, moet hij een bezoek brengen aan de woning van Siem en Tim. Alles is er nog precies zoals in 1982: het koppel laat ons binnenkijken in hun authentieke woning. “Ik heb die periode niet eens meegemaakt, maar de stijl spreekt mij wel aan”.
  [naar artikel]
 18. Theo Francken moet dwangsom niet betalen na eenzijdig verzoekschrift (15/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het innen van de dwangsom die het Brusselse hof van beroep aan de Belgische staat had opgelegd in het aanslepende conflict over humanitaire visa
  [naar artikel]
 19. Koppel redt zwangere dalmatiër die zwaar werd geschopt en geslagen: “Niet te begrijpen dat iemand een dier zo kan mishandelen” (10/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Helden zijn het, Priscilla Deschodt (42) en Patrick ‘Patje’ Degrande (51) uit Lendelede. Het is dankzij hen dat Snow, een nu 1 jaar en 7 maanden oude dalmatiër, nog in leven is nadat de viervoeter zwaar werd mishandeld door een Poolse man uit Harelbeke. Het dier was zwanger en van de 7 pups overleefden er slechts 2. “Ons meisje is voor het leven getraumatiseerd.”
  [naar artikel]
 20. Familie in rouw nadat schoonheidsspecialiste Heidi (49) plots overlijdt: “Ze was kerngezond, we begrijpen het niet” (26/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Schoonheidsspecialiste Heidi Fonteyn (49), en moeder van vier (plus)kinderen, uit Oostakker is deze week plots overleden. Een zware klap voor haar familie en vrienden. “We waren een enorm hecht gezin, maar met de feestdagen nu blijven we verweesd achter”, zegt haar man Frank Van Eenaeme.
  [naar artikel]
 21. Helft van huurders op privémarkt kan woning eigenlijk niet betalen (02/05/2019 - De Morgen)
  Meer dan de helft van de huurders op de privémarkt geeft ongezond veel geld uit aan zijn woning. Dat blijkt uit een grootschalig woononderzoek van de Vlaamse overheid. Sp.a wil daarom 100.000 nieuwe sociale woningen bouwen. Maar is dat realistisch?
  [naar artikel]
 22. 4.000 euro per dag voor Syrisch gezin dat België niet in mag (27/10/2016 - De Standaard)
  De Belgische staat moet van de rechtbank van eerste aanleg een forse dwangsom betalen aan een Syrische familie zolang die ons land niet binnen mag. Staatssecretaris Francken verzet zich tegen dwangsom
  [naar artikel]
 23. Francken moet geen dwangsom betalen aan Syrische familie (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ons land moet geen dwangsom betalen aan het Syrische gezin uit Aleppo. Dat heeft de rechtbank beslist nadat staatssecretaris voor Asiel en
  [naar artikel]
 24. Francken moet geen dwangsom betalen aan Syrische familie (08/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Ons land moet geen dwangsom betalen aan het Syrische gezin uit Aleppo. Dat heeft de rechtbank beslist nadat staatssecretaris voor Asiel en
  [naar artikel]
 25. Koppel weet niet wat hen overkomt. Plots oog in oog met Messi in hotel: “Ik wist niet wat me overkwam” (14/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De droom van elke voetbalfanaat? Lionel Messi ontmoeten. Door een toeval én vroege hotelboeking werd die droom werkelijkheid voor Luuk (33). “Maar niet alleen Messi, ook Neymar, Mbappé en de andere sterren van PSG heb ik van dichtbij gezien. Fantastisch”, zegt de man trots. “Morgen samen ontbijten? Wie weet."
  [naar artikel]
 26. Helft van de jonge kopers kan extra kosten bij aankoop woning niet correct inschatten (04/03/2021 - Express)
  Een woning kopen gaat gepaard met allerhande kosten. Het is daarom niet eenvoudig om in te schatten hoeveel u in totaal moet betalen voor de aankoop van een woning. Voornamelijk de jongeren blijken moeite te hebben om het kostenplaatje correct in te schatten, leert een onderzoek van AXA Bank. Wie een woning koopt, moet rekening […] The post Helft van de jonge kopers kan extra kosten bij aankoop woning niet correct inschatten appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. Rechtbank noemt coronapas in Wallonië onwettig: “Trek die situatie recht, anders dwangsom van 5.000 euro per dag” (30/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een Naamse rechtbank heeft het gebruik van het Corona Safe Ticket in Wallonië onwettig verklaard. Als er geen maatregelen worden getroffen om die situatie recht te trekken, moet het Waalse gewest binnenkort een dwangsom van 5.000 euro per dag betalen.
  [naar artikel]
 28. Theo Francken moet voorlopig niet betalen: dwangsom opgeschort (14/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het kabinet van staatssecretaris Theo Francken (N-VA) moet voorlopig dan toch geen dwangsom betalen zolang het Syrisch gezin van vier geen
  [naar artikel]
 29. ‘Extreme makeover Vlaanderen’ geeft leden van groot Halens gezin elk een eigen kamer: “Het is keimooi” (19/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  De vonken sloegen meteen over toen Steven en Sofie elkaar enkele jaren geleden leerden kennen. Ze hadden elk een relatie achter de rug en toen Sofie bij Steven introk waren ze plots met zeven. Het huis was niet voorzien op zo’n groot gezin, waardoor de kinderen noodgedwongen op één kamer moesten slapen. James Cooke besloot de woning voor hen aan te pakken in Extreme makeover Vlaanderen en hield rekening met die ene wens dat iedereen deelde: een eigen kamer. Voor dochter Alexia deed het team er nog een schepje bovenop met een heuse #LikeMe-kamer. “Het is keimooi”, aldus het dolgelukkige meisje die nog een leuke boodschap kreeg van “een aantal vrienden”.
  [naar artikel]
 30. Zware brand in woning paralympisch kampioene Michèle George: “De rook kwam me plots tegemoet en heb iedereen gewekt” (10/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de woning van paralympisch kampioene Michèle George in de Galopstraat in Waregem is maandagmorgen vroeg brand uitgebroken. Michèle George was omstreeks 5.15 uur al in de badkamer toen plots het brandalarm afging. “We konden allemaal veilig en snel het huis verlaten”, vertelt de amazone.
  [naar artikel]
 31. Dwangsom voor niet terughalen van kinderen van Syriëstrijders loopt op: al 100.000 euro op hun spaarboekje (28/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Belgische staat moet al 100.000 euro betalen aan tien kinderen van Antwerpse Syriëstrijders, omdat ze geen hulp hebben gekregen om daar te vertrekken. Deze dinsdag krijgt de regering via een deurwaarder al een eerste rekening in de brievenbus. Dat bedrag kan binnen de kortste keren enorm oplopen. Of ons land de opgelegde dwangsom zal betalen, wil Buitenlandse Zaken niet kwijt.
  [naar artikel]
 32. Advocaat Delphine Boël: “Geld van dwangsom gaat naar goed doel” (16/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Brusselse hof van beroep heeft voor een “serene oplossing” gekozen nu koning Albert II op straffe van dwangsom een DNA-staal moet afstaan. Dat...
  [naar artikel]
 33. Schauvliege dreigt dwangsom van 15.000 euro per dag te moeten betalen (31/01/2017 - Het Nieuwsblad)
  15.000 euro per dag. Die dwangsom moet Vlaams minister Joke Schauvliege betalen indien ze de uitbating van de zandgroeve in Neerijse (Huldenberg) door NV De Kock niet binnen de 24 uur stopzet. Dat heeft de Raad van State beslist. De raad schorst daarbij een besluit van Schauvliege, waarin stond dat het bedrijf de exploitatie mocht voortzetten ondanks de vernietiging van de milieuvergunning.
  [naar artikel]
 34. Na Panos, nu ook Carrefour Express: zakken vol niet verkocht brood belanden op straat (09/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Op foto’s die woensdagavond genomen werden aan de supermarkt Carrefour Express in de Sint-Gummarusstraat in Antwerpen, zijn zo’n tiental vuilniszakken te zien met niet-verkochte broden. “We begrijpen dat dit verkeerd overkomt”, reageert Carrefour.
  [naar artikel]
 35. Na Panos, nu ook Carrefour Express: zakken vol niet verkocht brood belanden op straat (09/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op foto’s die woensdagavond genomen werden aan de supermarkt Carrefour Express in de Sint-Gummarusstraat in Antwerpen, zijn zo’n tiental vuilniszakken te zien met niet-verkochte broden. “We begrijpen dat dit verkeerd overkomt”, reageert Carrefour.
  [naar artikel]
 36. Vlaamse regering moet dwangsom van 850.000 euro betalen voor falend Luchtbeleidsplan (24/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse regering moet milieuorganisatie Greenpeace een dwangsom van 850.000 euro betalen. Het Luchtbeleidsplan dat was opgesteld na een veroordeling door de Brusselse rechtbank van eerste aanleg voldoet niet aan de eisen van dat vonnis. Dat meldt Greenpeace dinsdag.
  [naar artikel]
 37. “Plots zagen ze voetjes”: hoe vermiste Paislee (6) na twee jaar werd teruggevonden in “geheime ruimte” bij haar opa (16/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Paislee Shultis, een zesjarig Amerikaans meisje dat in 2019 als vermist werd opgegeven, is levend en wel teruggevonden. De politie trof haar aan in een “geheime ruimte” onderaan een trap in de woning van haar opa. “Plots zagen ze voetjes.”
  [naar artikel]
 38. “Plots zagen ze voetjes”: hoe vermiste Paislee (6) na twee jaar werd teruggevonden in “geheime ruimte” bij haar opa (16/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Paislee Shultis, een zesjarig Amerikaans meisje dat in 2019 als vermist werd opgegeven, is levend en wel teruggevonden. De politie trof haar aan in een “geheime ruimte” onderaan een trap in de woning van haar opa. “Plots zagen ze voetjes.”
  [naar artikel]
 39. Milow is op nieuwe plaat voor het eerst openhartig over zijn kinderen: “Mijn dochter vroeg: ‘Papa, wat doe je het liefst: optreden of bij ons zijn?’” (20/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Nice to meet you’. Plaat nummer zeven al, maar nu pas een échte kennismaking met Milow. Op het podium een succesvolle singer-songwriter, thuis papa van een 7-jarige dochter en 4-jarige zoon. “Geen breaking news”, vindt hij dat. “Wel een belangrijk ontbrekend puzzelstukje om mij te kunnen begrijpen.” Eentje dat hij jaren - met trots - afschermde, tot het plotse verlies van zijn vriend en drummer. “Ik zou niet willen dat mijn kinderen niks over zichzelf terugvinden als er mij iets overkomt.”
  [naar artikel]
 40. Vlaamse regering moet dwangsom van 850.000 euro betalen voor falend Luchtbeleidsplan (24/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  De Vlaamse regering moet milieuorganisatie Greenpeace een dwangsom van 850.000 euro betalen omdat het Luchtbeleidsplan dat was opgesteld na een veroordeling door de Brusselse rechtbank van eerste aanleg, niet aan de eisen van dat vonnis voldoet. Dat meldt Greenpeace dinsdag.
  [naar artikel]
 41. ‘Extreme makeover Vlaanderen’ geeft leden van groot gezin elk een eigen kamer: “Het is keimooi” (20/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De vonken sloegen meteen over toen Steven en Sofie elkaar enkele jaren geleden leerden kennen. Ze hadden elk een relatie achter de rug en toen Sofie bij Steven introk waren ze plots met zeven. Het huis was niet voorzien op zo’n groot gezin, waardoor de kinderen noodgedwongen op één kamer moesten slapen. James Cooke besloot de woning voor hen aan te pakken in ‘Extreme makeover Vlaanderen’en hield rekening met die ene wens dat iedereen deelde: een eigen kamer. Voor dochter Alexia deed het team er nog een schepje bovenop met een heuse ‘#LikeMe’-kamer. “Het is keimooi”, aldus het dolgelukkige meisje die nog een leuke boodschap kreeg van “een aantal vrienden”.
  [naar artikel]
 42. Plots is Rusland “een beetje failliet”: officieel label van “wanbetaler” opgespeld (03/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Voor het eerst sinds de revolutie kon Rusland de rente niet betalen op een staatsobligatie in een buitenlandse munt. Wat betekent dat?
  [naar artikel]
 43. Plots is Rusland “een beetje failliet”: officieel label van “wanbetaler” opgespeld (03/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Voor het eerst sinds de revolutie kon Rusland de rente niet betalen op een staatsobligatie in een buitenlandse munt. Wat betekent dat?
  [naar artikel]
 44. Plots is Rusland “een beetje failliet”: officieel label van “wanbetaler” opgespeld (03/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Voor het eerst sinds de revolutie kon Rusland de rente niet betalen op een staatsobligatie in een buitenlandse munt. Wat betekent dat?
  [naar artikel]
 45. De driegevelwoning van Giovanni en Lesley baadt in luxe: "Ik sluit niet uit dat er iemand 500.000 euro voor wil betalen” (31/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij met Stefan Vanweddingen van Aktimmo een halfopen nieuwbouw in Sint-Truiden. “De woning heeft de allure van een villa, maar het is opletten dat je niet te veel investeert.”
  [naar artikel]
 46. Koning Albert moet dwangsom van 5.000 euro per dag betalen in zaak-Boël (16/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het hof van beroep in Brussel heeft beslist dat koning Albert toch een dwangsom van 5.000 euro per dag moet betalen als hij geen DNA-afstaat in de...
  [naar artikel]
 47. “Koning Albert moet dwangsom van 5.000 euro per dag betalen in zaak-Boël” (16/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het hof van beroep in Brussel heeft beslist dat koning Albert toch een dwangsom van 5.000 euro per dag moet betalen als hij geen DNA-afstaat in de...
  [naar artikel]
 48. INTERVIEW. Steven Defour over stageweek in Burnley en ambities: “Hoofdcoach worden? Ik weet nog niet of ik vrijheid wil opgeven” (18/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ben er nog niet uit of ik ooit hoofdcoach wil worden.” Een gesprek over trainers en het trainerschap met Steven Defour (33), assistent bij KV Mechelen. “Ik kan genieten van Mourinho, maar soms denk ik: ‘José, dit kan niet.’”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy