De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘Brave vader’ (45) riskeert drie jaar cel voor extreme en perverse chatsessies met twee 13-jarigen: “Maar ik deed het niet uit opwinding”

Het Laatste Nieuws

24/11/2022 - 15:39

Een ‘modelvader’ (45) uit Riemst riskeert een celstraf van ruim drie jaar, nadat hij in augustus 2020 twee jonge meisjes van 13 jaar tijdens een chatsessie met een speciaal bewerkt en ‘uiterst pervers filmpje’ wilde overtuigen om hun kledij uit te trekken. Een van de meisjes stapte bang naar de politie, waarna heel wat meer aan het licht kwam. “Zeer ernstige en perverse feiten”, sneerde de procureur.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Riemstenaar zet Nederlander aan tot verkrachting dochtertje (4): “We speelden een rollenspel” (24/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een Riemstenaar (45) riskeert 40 maanden met deels uitstel omdat hij een vader via chat zou aangezet hebben tot verkrachting van diens dochtertje. “Extreme en perverse feiten”, sprak de procureur.
  [naar artikel]
 2. Moeder en minnaar gebruikten zesjarige dochter als ‘seksspeeltje’: “Kind is verwoest door perverse en ziekelijke feiten” (05/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 46-jarige man uit Overijse riskeert acht jaar cel voor seksueel misbruik van een zesjarig meisje. Samen met de moeder van het kind, uit Aalst, maakt hij zich aan vreselijke zedenfeiten schuldig. Het kind diende als het ware als ‘seksspeeltje’ voor de twee. “Het verhaal getuigt van een ongeziene wreedheid”, zegt de advocaat van de familie van het slachtoffer.
  [naar artikel]
 3. Frances Lefebure in ‘Een goed jaar’ (25/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tot twee maanden voor z’n dood stond hij nog op de set van ‘Een goed jaar’, maar in maart 2020 overleed Johny Voners aan huidkanker. Frances Lefebure, die de dochter speelt van Voners in de serie, is dankbaar dat ze nog met hem op de set mocht staan. “Hij deed me echt denken aan mijn eigen vader.” En dat is niet het enige wat de set speciaal maakt. in ‘Een goed jaar’ stond Lefebure voor het eerst samen op de set met haar man Boris, al was er toen nog geen relatie. “Versterkt”
  [naar artikel]
 4. De Belgische ‘Tinder Swindler’ X.S. riskeert zes jaar cel: “Charmeren, chanteren en seksueel afmaken” (10/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Don’t fuck it up with me... Als je nog een keer zegt ‘dit is niet leuk’, gooi ik alles online.” Zo bedreigde X.S. (27) uit Deurne zijn slachtoffers van wie hij - via een vals profiel - eerst naaktbeelden aftroggelde om ze erna te gebruiken tegen hen. Hij maakte meer dan 27 slachtoffers en riskeert nu een celstraf van 6 jaar wegens verkrachting, aanranding en bedreigingen. Het verhaal van ‘Jonas’, het Trojaans paard dat maar één doel had: “seksueel afmaken.”
  [naar artikel]
 5. Sam De Graeve (50) ging op vijfdaagse wandeling met zijn vader, voor het te laat is: “Maar hét gesprek voeren wij niet” (30/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Vader, hebben wij elkaar alles wel gezegd?” Dat dacht Sam De Graeve (50), ex-eindredacteur van ‘De slimste mens ter wereld’ en ex-hoofdredacteur van ‘Humo’. Daarom ondernam hij met die vader een voettocht langs de Muur van Hadrianus. Over die tocht heeft hij nu een boek geschreven, waarin hij niet alleen de voettocht, maar ook de band tussen vader en zoon uitspit. Een interview aan de hand van fragmenten. “Hoe lang was het geleden dat we elkaar met twee zagen? Hoeveel keer was dat eigenlijk ooit gebeurd?”
  [naar artikel]
 6. Sarah en Dieter getuigen in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ over het moment dat ze pleegouder werden: “Ze gingen onze tweeling uit elkaar halen” (09/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ kregen Sarah en Dieter eindelijk hun ‘nieuwe woning’ te zien, maar daarnaast leerden de kijkers het gezin nog een beetje beter kennen. Het koppel heeft namelijk samen vijf kinderen, waarvan drie pleegkinderen. In de aflevering van zaterdag vertelden de twee alvast wat meer over het moment waarop ze besloten hebben om pleegouders te worden. “Alleen al er opnieuw aan denken, maakt mij emotioneel.”
  [naar artikel]
 7. Mentaal beperkte moeder gebruikt eigen dochter als ‘seksspeeltje’: “Perverse seksuele roofdieren” (07/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een mentaal beperkte moeder uit Aalst die haar zesjarige dochter gebruikte als ‘seksspeeltje’, is door de correctionele rechtbank in Dendermonde geïnterneerd. Haar minnaar, een 46-jarige projectleider uit Overijse, kreeg acht jaar cel. Beiden verkrachtten ze het jonge meisje. “Ze gedroegen zich als perverse seksuele roofdieren”, oordeelde de rechter.
  [naar artikel]
 8. Vastgoedmakelaar vervalst compromissen met fictieve namen van kopers: “Hij wilde snel ‘kopers’ vinden om op een goed blaadje te staan” (24/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Hij vervalste steevast het compromis: ‘kopers’ kregen fictieve namen of namen van kennissen”, klonk het vrijdag in de rechtbank. In het dossier dat behandeld werd stond een makelaar van een immokantoor uit Mol centraal. De man vond bij zo’n twintig klanten altijd heel snel kopers voor hun huis, maar in realiteit bestonden die kopers niet. Hij riskeert een jaar cel met uitstel. “We begrijpen nog altijd niet waarom hij dat deed”, vertelt een van de slachtoffers.
  [naar artikel]
 9. Tien jaar na de dood van Odilon Mortier, rouwt z’n weduwe Simonne nog steeds: “Ik kijk nog elke dag naar ‘De Kotmadam’ om zijn stem te horen” (15/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tien jaar geleden overleed Odilon Mortier, maar de acteur verschijnt nog dagelijks op tv in herhalingen van ‘De Kotmadam’. Z’n weduwe, Simonne Keymeulen (89), vindt er troost in. “Hem zien, dat doet me niks, maar z’n stem horen... Da’s iets anders”, vertelt ze aan Dag Allemaal. Ze blikt terug op de man die Odilon was, als vader en als echtgenoot. “Hij was een vrije vogel en ik gunde hem z’n vrijheid. Hij kwam soms dagen niet naar huis. Daar ruzie over maken? Nee, dat deed ik niet.”
  [naar artikel]
 10. “Eindelijk mijn papa weer eens kunnen knuffelen”: Alycia (14) ziet na drie jaar haar biologische vader terug (24/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Door corona hadden ze elkaar al drie jaar niet meer gezien, maar donderdag kon de 14-jarige Alycia Schoutteten uit Wingene eindelijk haar biologische vader Gary Pickett weer in de armen sluiten. “She almost squeezed me to death (ze knuffelde me bijna dood, nvdr)”, lacht de Amerikaanse beroepsmilitair, die al uitkijkt naar de ‘fulloufant’ op tweede kerstdag. “Een mooier kerstcadeau kon ik me niet wensen”, glundert Alycia, die trouwens nog een verrassing had voor haar vader.
  [naar artikel]
 11. Roel Vanderstukken speelt al tien jaar Benny in ‘Familie’: “Vooral het afscheid van Jasmijn deed pijn” (14/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Voor Roel Vanderstukken is 2022 een feestjaar. Tien jaar geleden maakte de acteur zijn intrede als Benny Coppens in ‘Familie’ op VTM. “Ergens schrik ik er wel van, want ik ging oorspronkelijk maar twee jaar meespelen”, vertelt hij in dit jubileuminterview over zijn rol, het vertrek van de oude garde’, hoe het met zijn gezondheid gaat na zijn hartaanval en de introductie van meer ‘kleur’ op de set. “We moeten niet blind zijn, maar we moeten het ook niet groter maken dan wat er zich op straat afspeelt.”
  [naar artikel]
 12. Bert Huysentruyt begroef zijn vader pas twee jaar na zijn dood: “Ik was bang om dat verdriet weer op te rakelen,’ maar nu kan ik het eindelijk loslaten” (09/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Zodra je hieruit komt, maken we die reis waar we al zo lang van dromen”, beloofde Bert Huysentruyt (42), den Indiaan uit ‘Chantal’, aan z’n doodzieke vader. Maar de zeldzame longziekte sloeg zó snel toe dat er zelfs geen tijd was voor een écht afscheid. Wat rest is het troostende besef dat Bert steeds meer op z’n papa lijkt. Daarover en over zijn populaire rol als Indiaan in ‘Chantal’ praat hij openhartig in ‘Dag Allemaal’.
  [naar artikel]
 13. Corrupte douanier, die schoonbroer is van drugsbaas ‘Black’, speelt info door aan criminelen: parket eist zeven jaar cel (03/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Maarten V.O. (37) uit Brecht riskeert zeven jaar cel. De man, (half)schoonbroer van de Antwerpse drugscrimineel ‘Black’, werkte bij de douane en deed opzoekingen voor het criminele milieu. “De functies van mijn cliënt waren beperkt”, zei zijn advocate. “Hij kon geen containers op groen of rood zetten.”
  [naar artikel]
 14. Christiaan uit ‘Blind getrouwd’: “In die ‘friends with benefits’-relatie durfde ik me niet volledig te geven” (21/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Amper drie jaar oud was Christiaan (28) toen z’n ouders uiteengingen. De band met papa Jan (66) werd er niet brozer om. Vandaag kijkt die laatste fier naar hoe z’n zoon in ‘Blind getrouwd’ van zijn eerste huwelijk meteen ook het enige wil maken. “Ik hoop dat hij alles direct uitpraat met z’n vrouw, want daar ben ik zelf nogal in tekortgeschoten”, zegt hij in een exclusief dubbelgesprek in ‘Dag Allemaal’. Vader en zoon vertellen daarin over hun band, hun ervaringen met de liefde en de vier huwelijken van Jan. “Laten we zeggen dat die vorige vrouwen niet altijd de makkelijkste waren.”
  [naar artikel]
 15. “Tot zijn 90 jaar heeft hij geweld gebruikt”: Renzy vertelt in ‘Jambers Back to the 90's’ over de tiran die zijn vader was (12/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In 1987 werd de moeder van Renzy vermoord door zijn eigen vader. Die werd nadien vrijgepleit op basis van “onweerstaanbare dwang” en deed in 1992 zijn verhaal bij Jambers. Nu, 35 jaar later, getuigt zijn zoon Renzy over hoe zijn vader tot zijn bittere eind een tiran bleef. “Zelfs de mensen van het rusthuis zeggen dat het onmenselijk was om hem te verzorgen.”
  [naar artikel]
 16. “Tot zijn 90 jaar heeft hij geweld gebruikt”: Renzy vertelt in ‘Jambers Back to the 90's’ over de tiran die zijn vader was (11/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In 1987 werd de moeder van Renzy vermoord door zijn eigen vader. Die werd nadien vrijgepleit op basis van “onweerstaanbare dwang” en deed in 1992 zijn verhaal bij Jambers. Nu, 35 jaar later, getuigt zijn zoon Renzy over hoe zijn vader tot zijn bittere eind een tiran bleef. “Zelfs de mensen van het rusthuis zeggen dat het onmenselijk was om hem te verzorgen.”
  [naar artikel]
 17. Kinderen dagelijks geslagen door vader: “Hij maakte er een spelletje van: een ijzeren stok kreeg de naam Alfred” (21/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Luguber en schrijnend”, zo noemde de procureur de feiten waarvoor een 35-jarige vader uit Mol zich moet verantwoorden. Zijn drie kinderen, van wie de oudste 10 jaar is, vertelden aan hun zorgjuf en aan de politie hoe hun vader hen op allerlei manieren sloeg. Met een werkschoen met stalen tip, met een riem, en zelfs met een stok die in het gezin ‘Alfred’ genoemd werd. Het Openbaar Ministerie vraagt een celstraf van twee jaar.
  [naar artikel]
 18. Kinderen dagelijks geslagen door vader: “Hij maakte er een spelletje van, een ijzeren stok kreeg de naam Alfred” (21/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  “Luguber en schrijnend”, zo noemde de procureur de feiten waarvoor een 35-jarige vader uit Mol zich moet verantwoorden. Zijn drie kinderen, van wie de oudste 10 jaar is, vertelden aan hun zorgjuf en aan de politie hoe hun vader hen op allerlei manieren sloeg. Met een werkschoen met stalen tip, met een riem, en zelfs met een stok die in het gezin ‘Alfred’ genoemd werd. Het Openbaar Ministerie vraagt een celstraf van twee jaar.
  [naar artikel]
 19. Waar is mysterieuze ‘Jezus van het Muinkpark’? “Zijn vader wil hem nog een laatste keer zien” (16/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Waar is onze Jezus heen? Het is een vraag die na Gent, nu ook in Limburg klinkt. Mattie Ceelen (65) uit Beringen bood João Maria, zoals ‘de buurtmonnik' zichzelf noemt, maandenlang onderdak voor hij richting het Gentse Muinkpark trok. Nu de vader van drie ook daar al meer dan twee jaar niet gezien is, doet ze zijn verhaal. “João wordt in Nederland wel degelijk gemist.”
  [naar artikel]
 20. ‘Extreme makeover Vlaanderen’ geeft leden van groot gezin elk een eigen kamer: “Het is keimooi” (20/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De vonken sloegen meteen over toen Steven en Sofie elkaar enkele jaren geleden leerden kennen. Ze hadden elk een relatie achter de rug en toen Sofie bij Steven introk waren ze plots met zeven. Het huis was niet voorzien op zo’n groot gezin, waardoor de kinderen noodgedwongen op één kamer moesten slapen. James Cooke besloot de woning voor hen aan te pakken in ‘Extreme makeover Vlaanderen’en hield rekening met die ene wens dat iedereen deelde: een eigen kamer. Voor dochter Alexia deed het team er nog een schepje bovenop met een heuse ‘#LikeMe’-kamer. “Het is keimooi”, aldus het dolgelukkige meisje die nog een leuke boodschap kreeg van “een aantal vrienden”.
  [naar artikel]
 21. “Ik was niet in staat mezelf op te blazen”: ‘Man met het hoedje’ getuigt over aanslagen (12/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Een persoon die zichzelf opblaast te midden van allemaal ongelovigen is een held.” Dat stond in het testament dat speurders vonden op een laptop van de terroristen van Zaventem en Maalbeek. Zelf was Mohamed Abrini (37) geen “held”, zei hij dinsdag op dag 65 van het monsterproces in Parijs. De befaamde “man met het hoedje” gaf toe dat hij op 22 maart 2016 te laf was om zijn bomvalies tot ontploffing te brengen. Het extreme gedachtegoed écht afzweren, deed “het hulpje van IS” niet.
  [naar artikel]
 22. Maankind Ilano uit ‘Extreme Makeover Vlaanderen' moet opnieuw geopereerd worden (24/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen weekend stal de kleine Ilano alle harten in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’. Het jongetje is een Maankind, en kan niet tegen zonlicht. In ‘De tafel van vier’ vertelt z'n mama dat ze slecht nieuws gekregen hebben. “Er zijn terug twee letsels die geopereerd moeten worden”, klinkt het. “Volgende week donderdag moet hij opnieuw geopereerd worden.” Dat betekent dat er een huidtumor verwijderd zal worden. “Hij heeft intussen al een negental operaties achter de rug.”
  [naar artikel]
 23. Maankind Ilano uit ‘Extreme Makeover Vlaanderen' moet opnieuw geopereerd worden (24/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen weekend stal de kleine Ilano alle harten in ‘Extreme Makeover Vlaanderen’. Het jongetje is een Maankind, en kan niet tegen zonlicht. In ‘De tafel van vier’ vertelt z'n mama dat ze slecht nieuws gekregen hebben. “Er zijn terug twee letsels die geopereerd moeten worden”, klinkt het. “Volgende week donderdag moet hij opnieuw geopereerd worden.” Dat betekent dat er een huidtumor verwijderd zal worden. “Hij heeft intussen al een negental operaties achter de rug.”
  [naar artikel]
 24. Francis Amuzu over zijn gemiste transfer naar Nice en ‘extreme zomer’: “Er zijn slapeloze nachten geweest” (02/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Mentaal zat hij al aan de Côte d’Azur. Finaal werd het toch een extra seizoen in het Lotto Park voor Francis Amuzu (23). ‘Ciske’ openhartig over “een extreme zomer”.
  [naar artikel]
 25. “Zou papa alsjeblieft willen stoppen met slaan?” Vader (35) speelt gruwelijk ‘spelletje’ met jonge kinderen: wie durfde te lachten, kreeg slaag van ‘Alfred de stok’ (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 35-jarige man uit Mol wordt ervan verdacht dat hij zijn jonge kinderen zes jaar lang onmenselijk heeft behandeld. Zo zou hij gruwelijke spelletjes hebben gespeeld met zijn kinderen. “We mochten niet lachen. Als we dat wel deden, werden we geslagen met ‘Alfred de stok’”, verklaarde één van de kinderen. Alfred was een stok die deels uit hout en deels uit metaal bestond. De man riskeert 2 jaar cel.
  [naar artikel]
 26. Vader van drie die zijn vrouw vermoordde met ‘wonderbonen’ riskeert levenslang (04/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Pieter P., de 36-jarige brandweerman uit Lauwe die in 2018 zijn vrouw Dana Van Laeken (36) vergiftigde met ‘wonderbonen’, zal volgend jaar worden berecht voor het hof van assisen in Brugge. Dat besliste de kamer van inbeschuldigingstelling. P. riskeert levenslang.
  [naar artikel]
 27. Vader van uitbaatster riskeerde drie jaar geleden al ontslag: “‘Opa Sloeber’ mocht blijven na goed gesprek met Kind en Gezin” (22/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De 57-jarige man die verantwoordelijk wordt geacht voor de dood van baby Billie in een Gentse crèche, riskeerde drie jaar geleden al te worden ontslagen. Over Roxan V.D., de vader van de uitbaatster, was een reeks klachten gekomen. “Maar na een goed gesprek met Kind en Gezin mocht ‘Opa Sloeber’ — zoals de kindjes hem noemden — blijven.” Uitbaatster Davina V.D. stopt met kinderopvang.
  [naar artikel]
 28. Mama en papa Van Aert: “Wij hebben het beste van ons weggegeven aan Wout... En wij zitten met ‘den overschot’” (05/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zelden moeten ouders trotser zijn als Henk Van Aert en Ivonne Boeckx vandaag na de historische prestatie van hun Wout vandaag. “En vorig jaar op de Ventoux, dat was ook een groot nummer hé”, herinnert vader Henk zich nog maar al te goed. “Door die drie tweede plaatsen is zijn ‘drive’ nog wat groter geworden. Dat is bij Wout altijd zo: na een ‘nederlaag’ wil hij altijd zo snel mogelijk winnen. Dat is zijn instelling.” Waarop mama Ivonne inpikt: “Ik kan nu niet zeggen van wie hij dat heeft.” Dat weet Henk wel. “Van ons beiden. Onder ons gezegd: ‘wij hebben het beste weggegeven aan onze Wout... en wij zitten met ‘den overschot’. En dit hoef je echt niet te knippen.”
  [naar artikel]
 29. “Ik was niet in staat om mezelf op te blazen”: ‘Man met het hoedje’ praat voor het eerst over aanslagen Parijs en Brussel (12/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  “Een persoon die zichzelf opblaast te midden van allemaal ongelovigen is een held.” Dat stond in het testament dat speurders vonden op een laptop van de terroristen van Zaventem en Maalbeek. Zelf was Mohamed Abrini (37) geen “held”, zei hij dinsdag op dag 65 van het monsterproces in Parijs. De befaamde “man met het hoedje” gaf toe dat hij op 22 maart 2016 te laf was om zijn bomvalies tot ontploffing te brengen. Het extreme gedachtegoed écht afzweren, deed “het hulpje van IS” niet.
  [naar artikel]
 30. Truiense kandidate uit ‘De bachelor’ deed ook al mee aan ‘K3 zoekt K3’, maar was “te sexy” (10/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het televisiewereldje is klein, zo bleek woensdagavond nog maar eens in de eerste aflevering van ‘De bachelor’. Kandidate Karina (29), die daarin het hart van Fabrizio Tzinaridis probeert te veroveren, was zeven jaar geleden al te zien in ‘K3 zoekt K3’. Al wist de Truiense daar niet iedereen te overtuigen. “Goed gezongen, maar iets te sexy”, klonk het toen.
  [naar artikel]
 31. Mededader van 'Bloedwraakmoord' riskeert 15 jaar cel voor gijzeling van cipier in Brugse gevangenis: "Hij had de datum omcirkeld op een kalender in z'n cel” (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Het was een mooie dag en hij hoopte dat hij met een helikopter zou weggeraken.” Gefrustreerd door de lange straf die hij had opgelopen voor de zogenaamde ‘Bloedwraakmoord’, gijzelde Faton S. (31) vorig jaar drie uur lang een 24-jarige cipier in de Brugse gevangenis. Volgens het parket plande de Kosovaar de gijzeling zorgvuldig. Hij riskeert nu vijftien jaar cel. “Een straf die er voor mij niet toe doet, want mijn leven is voorgoed veranderd”, reageert Morgane Verdikt, het slachtoffer.
  [naar artikel]
 32. Het langverwachte nieuwe album van ABBA - ‘Voyage’ - is er: “Zelfde opwinding als bij The Beatles en The Stones” (05/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Mamma Mia, here we go again. Klokslag middernacht weerklonk wereldwijd ‘Victory’, het gloednieuwe album van het Zweedse viertal ABBA. Voor de fans valt kerst vroeg dit jaar. “Ik voel me nieuwsgierig, zenuwachtig en opgewonden tegelijk. De wereld wacht al veertig jaar op dit moment”, aldus de Vlaamse ABBA-auteur Stany Van Wymeersch.
  [naar artikel]
 33. Mentaal beperkte moeder die eigen dochter als ‘seksspeeltje’ gebruikte geïnterneerd: “Moeder en minnaar gedroegen zich als perverse seksuele roofdieren” (07/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een mentaal beperkte moeder uit Aalst die haar zesjarige dochter gebruikte als ‘seksspeeltje’, is door de correctionele rechtbank in Dendermonde geïnterneerd. Haar minnaar, een 46-jarige projectleider uit Overijse, kreeg acht jaar cel. Beiden verkrachtten ze het jonge meisje. “Ze gedroegen zich als perverse seksuele roofdieren”, oordeelde de rechter.
  [naar artikel]
 34. Winnen broers Laid en Cif vanavond ‘Klopjacht’? “Negen kilo vermagerd tijdens programma” (06/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als ze vanavond de finale van ‘Klopjacht’ winnen, hebben ze dat mede te danken aan hun onverbrekelijke band. Na de dood van hun vader nam Laid (27), toen amper 13, de vaderrol in het gezin voor een groot stuk over. “Hij heeft de repatriëring van het lichaam van mijn vader op z’n eentje geregeld”, zegt Cif (23) trots. De twee vertellen over hun jeugd, het verlies van hun vader, het zware ongeval dat Cif recent meemaakte en de gevolgen van hun ‘Klopjacht’-avontuur. “We hebben geleerd dat Vlamingen geen racisten zijn."
  [naar artikel]
 35. ‘Voetbalmakelaar’ licht slachtoffers op voor bijna 3 miljoen euro: “Hij toonde brieven van Arsenal en Manchester City” (04/11/2022 - Het Nieuwsblad)
  De 62-jarige Antwerpse Nederlander Bram S. riskeert vijf jaar cel voor grootschalige oplichting. Hij deed zich voor als gerenommeerd voetbalmakelaar en ontfutselde kandidaat-investeerders in totaal bijna drie miljoen euro. “Hij is hardleers en kent god noch gebod”, aldus de aanklager.
  [naar artikel]
 36. ‘Voetbalmakelaar’ licht slachtoffers op voor bijna 3 miljoen euro: “Hij toonde brieven van Arsenal en Manchester City” (04/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De 62-jarige Antwerpse Nederlander Bram S. riskeert vijf jaar cel voor grootschalige oplichting. Hij deed zich voor als gerenommeerd voetbalmakelaar en ontfutselde kandidaat-investeerders in totaal bijna drie miljoen euro. “Hij is hardleers en kent god noch gebod”, aldus de aanklager.
  [naar artikel]
 37. Slachtoffer Vlaamse ‘Tinder Swindler’ getuigt: “Als ik deed wat hij zei, dacht ik dat alles zou stoppen” (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De 27-jarige Xenon S. uit Deurne is veroordeeld tot 5 jaar cel voor de verkrachting, aanranding en bedreiging van enkele tientallen vrouwen. Een van de slachtoffers van de Vlaamse ‘Tinder Swindler’ getuigt bij VTM NIEUWS. “Hij dreigde eerst met naaktfoto’s van mij online te zetten. Ik zei: doe maar. Maar dat zinde hem niet. Hij dreigde er uiteindelijk mee om mijn familie en mijn ouders iets aan te doen tenzij ik deed wat hij zei.”
  [naar artikel]
 38. “Zou papa alsjeblieft willen stoppen met slaan?” Vader (35) speelt gruwelijk ‘spelletje’ met jonge kinderen: wie durfde te lachen, kreeg slaag van ‘Alfred de stok’ (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een 35-jarige man uit Mol wordt ervan verdacht zijn jonge kinderen zes jaar lang onmenselijk te hebben behandeld. Zo zou hij gruwelijke spelletjes hebben gespeeld met zijn kinderen. “We mochten niet lachen. Als we dat wel deden, werden we geslagen met ‘Alfred de stok’”, verklaarde één van de kinderen. Alfred was een stok die deels uit hout en deels uit metaal bestond. De man riskeert 2 jaar cel.
  [naar artikel]
 39. Mama van Simon uit ‘Down the Road’: “Iemand zei me: ‘Kan je je zoon geen hormonen geven, zodat hij geen seksuele gevoelens ontwikkelt?’” (18/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Die telefoon uit Thailand: “Mag ik samen slapen met Isa?” Voor Hilde (53), de mama van Simon (24) uit ‘Down The Road’, kwam het niet als een schok. “Maar het was wel confronterend omdat het me weer deed beseffen dat hij anders is”, vertelt ze in ‘Dag Allemaal’. Samen met haar zoon blikt ze terug op de intussen stukgelopen relatie en weerlegt ze de kritiek die William Boeva gaf op ‘Down the Road’. “Mensen met ’n beperking het nieuws laten presenteren... Je moet realistisch blijven.”
  [naar artikel]
 40. Man riskeert drie jaar cel omdat hij twee werknemers aanreed na discussie: “Ik deed het niet met opzet” (02/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een verkeersagressor uit Menen moest zich verantwoorden voor poging doodslag. Na een discussie reed hij opzettelijk op twee werknemers van een Harelbeeks bedrijf in. De man riskeert drie jaar cel.
  [naar artikel]
 41. Achter de schermen van ‘Bittersweet sixteen’, de tienerkomedie van het gezin Jan Verheyen: “Als er een discussie is, moet ik vaak het onderspit delven” (06/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  “Met drie op de set werken is makkelijker dan met twee”, vindt Anna Verheyen (15). Dus staat de dochter van regisseur Jan Verheyen (58) nu samen met haar vader en moeder Lien Willaert (45) op de set van haar eigen tienerkomedie ‘Bittersweet sixteen’. Daar wordt in een stevig tempo gewerkt, want de film moet in de kerstperiode al in de zalen komen. “Het ging nipt zijn, maar het valt geweldig mee met ons drieën”, zegt Jan.
  [naar artikel]
 42. Achter de schermen van ‘Bittersweet sixteen’, de tienerkomedie van het gezin Jan Verheyen: “Als er een discussie is, moet ik vaak het onderspit delven” (06/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  “Met drie op de set werken is makkelijker dan met twee”, vindt Anna Verheyen (15). Dus staat de dochter van regisseur Jan Verheyen (58) nu samen met haar vader en moeder Lien Willaert (45) op de set van haar eigen tienerkomedie ‘Bittersweet sixteen’. Daar wordt in een stevig tempo gewerkt, want de film moet in de kerstperiode al in de zalen komen. “Het ging nipt zijn, maar het valt geweldig mee met ons drieën”, zegt Jan.
  [naar artikel]
 43. Lina uit ‘Extreme makeover’ kruipt achter de schermen van ‘James De Musical’: “Supercool!” (05/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  De ‘Extreme makeover’- verbouwingen zijn volop bezig ten huize van Dominiek en Evi en dus neemt James Cooke het gezin mee naar Gent om te ontspannen. Terwijl mama en papa samen op date worden gestuurd, staat er voor dochter Lina een andere verrassing op de planning: zij mocht een kijkje gaan nemen achter de schermen van ‘James De Musical’. “Jammer dat Len er niet bij kon zijn”, klinkt het later bij papa Dominiek.
  [naar artikel]
 44. Jeremy uit ‘Extreme Makeover’ erg geëmotioneerd door droomwoning, maar dan volgt nóg een verrassing: “Dit is erover” (15/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ gingen James Cooke en z’n team langs bij Jeremy, die na een zwaar fietsongeval verlamd was geraakt. Hun droom was om hun woning rolstoelvriendelijk te maken. De onthulling zorgde in ieder geval voor veel emoties.
  [naar artikel]
 45. De 16 Vragen van De Wachter aan Nick Bril: “Mijn vader gaan zoeken? Dat interesseert me niet” (05/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nick Bril was vier jaar toen zijn vader hem verliet. Twee jaar geleden verbrak hij ook het contact met zijn moeder - het was op, genoeg, welletjes geweest. Nu de rollen zijn omgedraaid en hij zélf vader is, probeert hij het beter te doen. “Mijn moeder zei: ‘het zit in onze genen jongen.’ Onzin, natuurlijk.”
  [naar artikel]
 46. Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe kunnen ‘Familie’-set niet missen: “Hier voelen we onze kwaaltjes niet” (24/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het aandeel van Annie Geeraerts (96) en Ray Verhaeghe (96) is de voorbije jaren serieus ingekrimpt, maar ‘Familie’ zonder het oudste soapkoppel ter wereld? Dat is ondenkbaar. Voor de fans van het eerste uur, maar zeker ook voor Annie en Ray zelf. “Elke dag dat we nog op de set mogen staan, zijn we zo blij als een klein kind”, klinkt het in een dubbelgesprek in ‘Primo’. De twee blikken terug op ‘30 jaar Familie’ en tonen zich daarbij ook kritisch. “Een zin als ‘Waddis me dat?’, daar word ik niet blij van.”
  [naar artikel]
 47. Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe kunnen de set van ‘Familie’ niet missen: “Hier voelen we onze kwaaltjes niet” (24/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het aandeel van Annie Geeraerts (96) en Ray Verhaeghe (96) is de voorbije jaren serieus ingekrimpt, maar ‘Familie’ zonder het oudste soapkoppel ter wereld? Dat is ondenkbaar. Voor de fans van het eerste uur, maar zeker ook voor Annie en Ray zelf. “Elke dag dat we nog op de set mogen staan, zijn we zo blij als een klein kind”, klinkt het in een dubbelgesprek in ‘Primo’. De twee blikken terug op ‘30 jaar Familie’ en tonen zich daarbij ook kritisch. “Een zin als ‘Waddis me dat?’ Daar word ik niet blij van.”
  [naar artikel]
 48. ‘Thuis’-acteur Raf Jansen verklapt in ‘Switch’ dat hij vader wordt: “Bespaart me een hoop sms’en” (05/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Voor Raf Jansen (41) wordt het een speciaal jaar. De acteur die agent Dieter ‘Didi’ Van Aert vertolkt in Thuis, wordt in april 2022 voor het eerst vader. Dat verklapte hij aan Adriaan Van den Hoof in Switch en onmiddellijk ook aan zijn vrienden en kennissen die nog niet op de hoogte waren. “Dat bespaart me een hoop sms’en”, aldus Raf. Hij en zijn vriendin weten ook al wat het gaat worden, klinkt het in het quizprogramma.
  [naar artikel]
 49. ‘Thuis’-acteur Raf Jansen verklapt in ‘Switch’ dat hij vader wordt: “Bespaart me een hoop sms’en” (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Voor Raf Jansen (41) wordt het een speciaal jaar. De acteur die agent Dieter ‘Didi’ Van Aert vertolkt in Thuis, wordt in april van 2022 voor het eerst vader. Dat verklapte hij aan Adriaan Van den Hoof in Switch en onmiddellijk ook aan zijn vrienden en kennissen die nog niet op de hoogte waren. “Dat bespaart me een hoop sms’en”, aldus Raf. Hij en zijn vriendin weten ook al wat het gaat worden, klinkt het in het quizprogramma.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy