De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Alex Agnew stelt shows dit weekend uit door verkoudheid

Het Belang van Limburg

24/11/2022 - 15:39

Wie dit weekend in het Nederlandse Bergen op Zoom en het Limburgse Heusden-Zolder uitkeek naar de shows van Alex Agnew (49), moet nog wat langer geduld hebben. De comedian moet de voorstellingen uitstellen. ‘The doctor says no’, klinkt het op Instagram.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zieke Alex Agnew stelt voorstellingen van komend weekend uit: “Dokter zegt nee” (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Alex Agnew (49) staat komend weekend dan toch niet op het podium in Bergen op Zoom en in Heusden-Zolder. De comedian moet de shows in kwestie uitstellen wegens ziekte. “Dokter zegt nee”, klinkt het onder meer op het Instagramaccount van Agnew.
  [naar artikel]
 2. Alex Agnew moet 70 shows schrappen: "Ik verlies een bedrag met veel nullen" (02/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Comedian Alex Agnew (47) cancelt liefst 70 shows in België en Nederland. Reden: niet rendabel door de coronamaatregelen. "Mijn verlies? Dat is een...
  [naar artikel]
 3. Alex Agnew treedt op tegen malafide ticketverkopers (23/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Alex Agnew (46) is het slachtoffer geworden van malafide ticketverkopers die tickets voor zijn shows in het Sportpaleis aan woekerwinst...
  [naar artikel]
 4. Na het Sportpaleis: Alex Agnew speelt deze zomer als eerste comedian voor staand publiek op de festivalwei in Werchter (07/03/2022 - VRT NWS)
  Na een reeks Sportpaleisoptredens met drie verschillende shows ziet stand-upcomedian Alex Agnew (50) het deze zomer nóg iets groter: op 18 juni staat hij met een solovoorstelling op de wei van Werchter. Agnew speelde vorig jaar al een show in Werchter Parklife, voor een beperkt en zittend publiek. Maar nu wordt hij de eerste komiek die voor een staand publiek in openlucht een comedyshow zal spelen in het Festivalpark in Werchter.
  [naar artikel]
 5. OLT Rivierenhof strikt grote namen als Clouseau, Tourist LeMC en Alex Agnew (20/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tourist LeMC, Clouseau en Brihang. Maar ook Alex Agnew, Xander De Rycke en Lieven Scheire. Het is maar een greep uit het indrukwekkend programma van OLT 2021 in het openluchttheater in het Antwerpse Rivierenhof. OLT organiseert een hele zomer lang shows voor zeshonderd personen. “Het is lang genoeg stil geweest.”
  [naar artikel]
 6. Clouseau, Tourist LeMC, Alex Agnew en veel meer naar OLT Rivierenhof (20/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Tourist LeMC, Clouseau en Brihang. Maar ook Alex Agnew, Xander De Rycke en Lieven Scheire. Het is maar een greep uit het indrukwekkend programma van OLT 2021 in het openluchttheater in het Antwerpse Rivierenhof. OLT organiseert een hele zomer lang shows voor zeshonderd personen. “Het is lang genoeg stil geweest.”
  [naar artikel]
 7. Alex Agnew: ‘Ik ga 400 keer per dag door het lint’ (26/08/2019 - De Morgen)
  Schrijver Marcel Proust beantwoordde ze ooit in een vriendenboekje, nu geeft De Morgen er een eigenzinnige draai aan. Vijfentwintig directe vragen, evenveel openhartige antwoorden. Vandaag: stand-upcomedian Alex Agnew (46).
  [naar artikel]
 8. Zullen we iets leren uit deze coronacrisis? Volgens Alex Agnew alvast niet (23/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De show van Alex Agnew ‘Be careful what you wish for’ staat door de coronacrisis even on hold. Een live-optreden en applaus moet hij dus even...
  [naar artikel]
 9. Alex Agnew verplaatst show in Heusden-Zolder door ziekte (24/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Antwerpse komiek Alex Agnew is ziek, en ziet zich genoodzaakt zijn show van vrijdag 25 en zaterdag 26 november in cultuurcentrum Muze te verplaatsen naar juni.
  [naar artikel]
 10. Alex Agnew maakt heavy metal-paasei bij Hasseltse chocolatier (10/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Alex Agnew knalt op paasmaandag zes uur lang de zwaarste gitaarplaten door je luidsprekers tijdens de ‘Zwaarste lijst’ op Studio Brussel. Ter voorbereiding kwam Agnew met zwaar materiaal langs bij de Hasseltse chocolatier Boon om daar het ‘Zwaarste Paasei’ te helpen maken.
  [naar artikel]
 11. Diablo Blvd, de band van Alex Agnew, stopt ermee (28/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse metalband Diablo Blvd houdt ermee op. De band met zanger Alex Agnew stond het voorbije weekend nog op het hoofdpodium van Graspop.
  [naar artikel]
 12. Alex Agnew relativeert: “De cultuursector zaagt nogal rap” (23/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Normaal gezien had hij de afgelopen dagen in uitverkochte zalen moeten optreden, maar dat zit er voorlopig niet in voor Alex Agnew (47). Al zijn er...
  [naar artikel]
 13. Comedian Alex Agnew: 'Die apocalyptische sfeer had wel iets romantisch' (07/06/2020 - Knack)
  Alex Agnew is stand-upcomedian en medebezieler van de podcast Welcome to the AA. Maar hoe is hij als mens? Om deze 19 vragen te beantwoorden, had hij 1 uur 50 minuten en 3 seconden nodig.
  [naar artikel]
 14. Alex Agnew kondigt nieuwe theatertournee aan (27/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Alex Agnew (46) gaat opnieuw op tournee langs de Vlaamse zalen. Wie geen tickets kon vastkrijgen voor zijn Sportpaleisreeks ‘Be Careful What You...
  [naar artikel]
 15. Alex Agnew: “Ik zit volop in een midlifecrisis” (24/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Eeuwig jong blijven, het is niemand gegeven. Ook Alex Agnew niet, en dat beseft de comedian steeds meer. “Ik vecht voortdurend tegen de zure, oude...
  [naar artikel]
 16. Alex Agnew werd vroeger gepest op school: “Humor heeft mij gered” (28/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerpse komiek Alex Agnew (46) mag op het podium dan scherp uit de hoek komen, maar tijdens zijn jeugdjaren was dat wel even anders, zo...
  [naar artikel]
 17. Alex Agnew: “Nog altijd denk ik soms: Allez man, ik heb een dochter (13/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Je hebt fiere papa’s en je hebt Alex Agnew (48). De manier waarop de stand-upcomedian zijn 12-jarige dochter Amy bezingt, is een conference op zich. Laat het duidelijk zijn: de grote Agnew kijkt op naar de kleine. Figuurlijk. En misschien ook letterlijk, op een dag.
  [naar artikel]
 18. Alex Agnew: “Nog altijd denk ik soms: Allez man, ik heb een dochter (13/06/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Je hebt fiere papa’s en je hebt Alex Agnew (48). De manier waarop de stand-upcomedian zijn 12-jarige dochter Amy bezingt, is een conference op zich. Laat het duidelijk zijn: de grote Agnew kijkt op naar de kleine. Figuurlijk. En misschien ook letterlijk, op een dag.
  [naar artikel]
 19. INTERVIEW. Comedian Alex Agnew: “Ik ben nog bozer op links dan op rechts” (12/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Nu de comedyzalen door corona zo goed als leeg blijven, heeft Alex Agnew tijd te over om boos te worden over radicaal-rechtse politici, woke comedians en polarisering. “Vroeger moest je als comedian choqueren, nu is het je plicht te nuanceren.”
  [naar artikel]
 20. Goede interviewer, nog betere luisteraar: Alex Agnew voert openbarende gesprekken in podcast (07/08/2018 - De Morgen)
  In zijn shows lacht hij met homo's en feministen. In Welcome to the AA doet hij ontboezemingen tijdens een gesprek met een endocrinoloog over transgenders en genderneutrale toiletten. Alex Agnews nieuwste podcast gaat niet over ontwennen. Wel over onwennigheid in het genderdebat.
  [naar artikel]
 21. Alex Agnew staat na zes jaar opnieuw voor een uitverkocht Sportpaleis (31/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In zijn nieuwe show ‘Be Careful What You Wish For’ gaat Alex Agnew geen onderwerp uit de weg. Hij lacht met alles en iedereen zonder politiek...
  [naar artikel]
 22. De balans | Alex Agnew (12/03/2022 - De Tijd)
  02:00 Alex Agnew (49) krijgt op 18 juni een podium op de wei van Werchter, waar hij in open lucht voor 45.000 mensen comedy wil brengen. Wake me up when it’s over heet de show. Hier maakt de comedian zijn p...
  [naar artikel]
 23. Alex Agnew wordt Wack bij Antwerpse gamestudio die in de smaak valt bij PlayStation (19/03/2021 - De Tijd)
  13:11 Met een opmerkelijke rol voor comedian Alex Agnew lanceert de Antwerpse studio Cyborn eind dit jaar een beloftevol virtualrealitygame. Om door te breken in de lucratieve gamingwereld gaat Cyborn op zo...
  [naar artikel]
 24. Alex Agnew start met theatertournee (27/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Alex Agnew (46) komt met een nieuwe show naar het Sportpaleis. De show zal ‘Be Careful What You Wish For’ gaan heten. Dat kondigde hij...
  [naar artikel]
 25. Alex Agnew speelt mee in ‘Hubris’, een nieuwe Antwerpse VR-game die potten gaat breken (19/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Als het aan Cyborn Games ligt, komt de volgende sciencefiction-gamesaga uit Antwerpen. Een intergalactisch epos, in virtual reality en met een rol voor Alex Agnew.
  [naar artikel]
 26. Alex Agnew herrijst in Mol (08/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Alex Agnew is terug van nooit weggeweest. De ongekroonde koning van de comedy eiste woensdagavond in Mol zijn troon weer op. Een tot de nok gevulde theaterzaal genoot twee uur lang van een nationaal defilé grommen en grollen.
  [naar artikel]
 27. Vandaag op Graspop: de carrière van Alex Agnew in 60 seconden (22/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vanmiddag trapt Diablo Blvd de tweede Graspop-dag op gang op main stage 2. Het is de vierde keer dat de groep van Alex Agnew op het metalfestival...
  [naar artikel]
 28. Alex Agnew over het einde van Diablo Blvd: "Zelfs voor ons voelt het nog onwerkelijk aan" (28/06/2018 - De Morgen)
  De Antwerpse metalband Diablo Blvd hangt de duivelshoorns aan de wilgen. De band met zanger Alex Agnew speelde het voorbije weekend nog de zoden van het veld op Graspop. Maar een afscheidsshow lonkt even onverwacht als onvermijdelijk. Op 10 december wordt de stekker finaal uit de Marshall-versterkers getrokken in de AB.
  [naar artikel]
 29. Alex Agnew verkoopt sportpaleis op één uur uit, tweede show gepland (01/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik heb het gevoel: ze zijn mij vergeten. Er gaat niemand nog een ticket kopen". Dat zei Alex Agnew afgelopen dinsdag nog bij 'Van Gils & Gasten',...
  [naar artikel]
 30. Alex Agnew over geannuleerd optreden op Werchter: “Ik zal nooit de schuld op iemand anders steken” (24/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het werd groots aangekondigd: Alex Agnew (49) zou gaan optreden op de wei van Werchter. Maar helaas moest de organisatie bekendmaken dat de show wegens tegenvallende kaartenverkoop niet zal doorgaan. Agnew zelf reageert op het voorval in ‘De Cooke & Verhulst Show’.
  [naar artikel]
 31. Decorbouwer Alex Agnew rijft prestigieuze prijs binnen (28/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  ShowTex, een bedrijf uit Zwijndrecht dat spiegels voor de theatershows van Alex Agnew en decorstukken voor optredens van Ellie Goulding maakt, is de Excellente Onderneming van het Jaar.
  [naar artikel]
 32. Alex Agnew gaat keihard onderuit en daar zijn beelden van (21/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Alex Agnew schuimt momenteel Vlaamse culturele centra af met zijn nieuwe show 'Unfinished Business'. Maar in Diest ging de comedian eerder deze
  [naar artikel]
 33. Zo klonk het laatste optreden van Alex Agnew en zijn band op Antwerpse bodem (08/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerpenaren die Diablo Blvd voor het laatst in eigen stad wilden zien, moesten vrijdag in platenwinkel Rockin Bull zijn. Maandag spelen ze nog een allerlaatste afscheidsconcert in de AB in Brussel. De hardrockband van comedian Alex Agnew was nochtans niet slecht bezig. Hun laatste album 'Zero Hour' werd uitgebracht door een bekende Duitse platenfirma, gespecialiseerd in het genre. In ons land haalde het de derde plaats in de Ultratop. Niet mis voor een genre dat commercieel niet meteen te vergelijken is met de Ed Sheerans van deze wereld. Alex Agnew en zijn bandleden laten weten dat ze willen stoppen op een hoogtepunt. Agnew zelf wil zich meer concentreren op comedy.
  [naar artikel]
 34. Alex Agnew krijgt hoofdrol in een animatiefilm (10/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Alex Agnew (45) heeft toegezegd om een belangrijke stemmenrol op zich te nemen voor een nieuwe SF-animatiefilm van Vlaamse makelij, Hubris. Opvallend is dat Agnew niet alleen gevraagd werd een Vlaamse stem te leveren, maar ook een Engelse. Dat komt omdat het de bedoeling is met Hubris internationaal te gaan. Voor Agnew alvast geen probleem, want de stand-upcomedian en voormalige frontman van Diablo Blvd heeft een Britse vader en spreekt aldus vloeiend Engels.
  [naar artikel]
 35. Eerste beelden uit nieuw seizoen ‘Fear factor’ met Alex Agnew gelost: “Je zit daar gewoon te wachten tot je verdrinkt” (25/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Alex Agnew brengt het grensverleggende Fear factor op geheel eigen wijze terug. Zestien kandidaten kijken hun grootste angsten recht in de ogen en stijgen boven zichzelf uit. In Alex Agnew’s fear factor wordt niemand ontzien en is het, soms letterlijk, sink or swim. Enkel het duo dat het hoofd koel weet te houden kroont zich tot winnaar.
  [naar artikel]
 36. Eerste beelden uit nieuw seizoen ‘Fear factor’ met Alex Agnew gelost: “Je zit daar gewoon te wachten tot je verdrinkt” (25/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Alex Agnew brengt het grensverleggende Fear factor op geheel eigen wijze terug. Zestien kandidaten kijken hun grootste angsten recht in de ogen en stijgen boven zichzelf uit. In Alex Agnew’s fear factor wordt niemand ontzien en is het, soms letterlijk, sink or swim. Enkel het duo dat het hoofd koel weet te houden kroont zich tot winnaar.
  [naar artikel]
 37. Alex Agnew: "Als comedian heb ik pas echt geleerd te studeren" (22/06/2018 - De Morgen)
  Doffe ellende? Een onvergetelijk feest? Of iets ertussenin? In deze rubriek kijken bekende ex-studenten terug op hun examentijd. Vandaag: Alex Agnew (45), cabaratier en stand-upcomedian.
  [naar artikel]
 38. Alex Agnew: ‘Op mijn twintigste ging ik werken om onze familie te onderhouden’ (25/08/2019 - De Morgen)
  Schrijver Marcel Proust beantwoordde ze ooit in een vriendenboekje, nu geeft De Morgen er een eigenzinnige draai aan. Vijfentwintig directe vragen, evenveel openhartige antwoorden. Vandaag: stand-upcomedian Alex Agnew (46).
  [naar artikel]
 39. PREVIEW. Alex Agnew imiteert Donald Trump in ‘Kan Iedereen Nog Volgen?’ (02/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De fantasie van Alex Agnew slaat op hol als Lieven Scheire hem in ‘Kan Iedereen Nog Volgen?’ een nieuwe splinternieuwe innovatie rechtstreeks uit...
  [naar artikel]
 40. Alex Agnew toont zich van een andere kant: "Ik was een teleurstelling voor mijn vader" (27/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond is Alex Agnew te gast in 'Het Zomert Met', waarin de normaal goedlachse komiek Bruno Wyndaele een blik in zijn jeugd gunt. Hij heeft het...
  [naar artikel]
 41. Alex Agnew fileert jullie rijkunsten: "Gelle rijdt allemaal gelijk debielen" (26/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het eerste deel van de zaalshow van Alex Agnew vanavond op tv gemist? Geen probleem, dan kan u hier terecht voor twee geslaagde fragmenten. Eerst
  [naar artikel]
 42. Alex Agnew, Arcade Fire of Els De Schepper: vroeg reserveren is een must (15/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Er is altijd veel belangstelling voor comedy-voorstellingen en al helemaal als Alex Agnew opnieuw uitbreekt. Tref dus maar je voorbereidingen. Tegelijk tippen we nog wat andere activiteiten waarvoor je best vroeg reserveert.
  [naar artikel]
 43. Zeldzame taferelen in ‘bedgeheimen’ van Alex Agnew: "Nu begin ik ook te blèten” (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘bedgeheimen’ met James Cooke is Alex Agnew open over de relatie met zijn vader, zijn dochter en een enorme faalangst.
  [naar artikel]
 44. Basketters droppen Alex Agnew op Kolonel Dusartplein (09/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Baskettopklasser Limburg United kleurt deze zomer buiten de sportzaallijntjes en programmeert Alex Agnew op het podium dat de stad Hasselt gedurende de zomermaanden neerpoot op het Kolonel Dusartplein. Op zaterdag 31 juli stapt Agnew er met een mix van bestaand en nieuw materiaal op het toneel. Bestaand materiaal uit zijn ‘Be Careful What You Wish For’, die door corona flink ondersteboven gehaald werd. Nieuwe dingen put Alex onder meer uit #MeToo, het genderdebat en het plotse verdwijnen van de klimaatactivisten. En uit de rollercoaster die, ook in coronatijden, in zijn hoofd onverminderd verder raast. Met deze mix neemt de Antwerpse comedian een aanloop naar een compleet nieuwe show in 2022. Waarvoor de kiem op de laatste avond van juli in Hasselt gelegd wordt en u kan daar bij zijn. Als de wereld klaar is voor een nieuwe start, is zeker Alex Agnew dat ook.
  [naar artikel]
 45. Alex Agnew voor tiende keer naar Sportpaleis (29/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Diablo Blvd-frontman Alex Agnew keert als standup-comedian terug naar het Sportpaleis. Op 30 mei 2019 brengt hij er zijn nieuwe show ‘Be Careful What You Wish For’.
  [naar artikel]
 46. Van zodra theaters deuren mogen openen, staan Alex Agnew en collega’s met eerste show op podium (11/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu er vanaf 1 juli opnieuw theatervoorstellingen mogen plaatsvinden voor 200 toeschouwers, staan Alex Agnew (47), Jens Dendoncker (29), Soe Nsuki...
  [naar artikel]
 47. Zodra theaters deuren mogen openen, staan Alex Agnew en collega’s met eerste show op podium (11/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu er vanaf 1 juli opnieuw theatervoorstellingen mogen plaatsvinden voor 200 toeschouwers, staan Alex Agnew (47), Jens Dendoncker (29), Soe Nsuki...
  [naar artikel]
 48. Alex Agnew terug op schoolbanken die hij zo hartsgrondig haatte in ‘Later Als Ik Groot Ben’ (23/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij laat Sportpaleizen vollopen met zijn comedyshows, maar wanneer hij de Stedelijke Basisschool Fruithof in de Fruithoflaan in Berchem binnenstapt, wordt Alex aka Alexander Agnew terug herinnerd aan het frêle jongetje met “debardeurke” dat hij vroeger was.
  [naar artikel]
 49. Alex Agnew: "Ik zie veel bands die niet weten wanneer ze moeten stoppen" (11/12/2018 - VRT NWS)
  Voor de allerlaatste keer heeft Alex Agnew zich met zijn metalband Diablo Blvd nog eens helemaal gegeven. In de Ancienne Belgique in Brussel nam de groep na 13 jaar afscheid van de fans. Volgens Agnew hebben veel groepen een probleem: "Ik zie veel bands die niet weten wanneer ze moeten stoppen, spijtig". Alex Agnew  gaat zich nu weer meer toeleggen op zijn comedywerk. Binnenkort treedt hij drie keer op in het Sportpaleis in Antwerpen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy