De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

STREAMINGTIP. ‘True Crime Belgium: De Messenmoorden’: twee onbegrijpelijke moorden en een levenslange opsluiting

Het Laatste Nieuws

24/11/2022 - 16:10

Geen genre dat de laatste jaren zo populair is als true crime. Dat is ook Streamz niet ontgaan. Zij brengen in ‘True Crime Belgium’ - waarin de meest schokkende en spraakmakende misdaden van ons land worden belicht - nu het relaas van Ronald Van Crombruggen, die twee schokkende moorden pleegde.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. STREAMINGTIP. ‘True Crime Belgium: De Keldermoord’: wanneer verliefdheid dodelijk is (14/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Geen genre dat de laatste jaren zo populair is als true crime. Dat is ook Streamz niet ontgaan. Zij brengen in ‘True Crime Belgium’ - waarin de de meest schokkende en spraakmakende misdaden van ons land worden belicht - nu het relaas van de zogenaamde keldermoord uit 2011.
  [naar artikel]
 2. RECENSIE. ‘True Crime Belgium’: “Heftig, maar ook bescheiden” (17/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Trashcultuur voor de één, escapisme voor de ander. Wat er ook van zij, true crime-reeksen zitten internationaal stevig in de lift. En dus kan ook ons land niet achterblijven. Met ‘True Crime Belgium’ zijn de sluizen naar meer misdaadverhalen van eigen bodem officieel opengezet. Of deze nieuwe titel op Streamz ook kan concurreren met z’n Amerikaanse evenknieën? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids voor u uit.
  [naar artikel]
 3. 'True Crime Belgium' van start op Streamz (16/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf woensdag is 'True Crime Belgium' te zien op Streamz. De 16-delige docureeks is de eerste true crime-reeks van Belgische bodem met nagelbijtende misdaadverhalen, waarvan de harde realiteit de fictie overtreft.
  [naar artikel]
 4. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4 (24/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
  [naar artikel]
 5. Foltering, moord en mishandeling: ‘True Crime Belgium’ belicht misdaad van eigen bodem (25/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  ‘True Crime Belgium’, zo heet het nieuwe vlaggenschip van Streamz. In de docureeks, die later ook op Play4 te zien zal zijn, wordt elke week een Belgisch misdaadverhaal belicht. Aftrappen doen de makers met de zaak Osman Calli, de Turkse Gentenaar die in één nacht vier vrouwen vermoordde.
  [naar artikel]
 6. True crime is overal: "Veel vrouwen kijken om voorbereid te zijn als ze ooit zelf in zo’n situatie terechtkomen"  (08/10/2022 - VRT NWS)
  Podcasts over verdwijningen, boeken over ontvoeringen en series over moorden, ze zijn niet meer weg te denken uit ons streamingaanbod. True crime is al enkele jaren super populair. Waarom kijken we daar massaal naar? En is dat wel gezond? Daar proberen true crime-fan Iris Verstraeten (25), criminologe Lore Mergaerts (32), en Laura Scheerlinck en Silke Vandenbroeck van de podcast ‘De volksjury’ een antwoord op de vinden in een nieuwe aflevering van ‘Snapt ge mij nu’.
  [naar artikel]
 7. Lawine aan podcasts en series: de ontembare fascinatie voor true crime uitgelegd (18/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Met ‘True Crime Belgium’ zet nu ook Streamz volop in op documentaires over waargebeurde moordverhalen, nadat het genre de laatste jaren streamingdiensten en podcastkanalen overstelpt. Waarom is misdaad in de mode? Maakt dat ons pervers?
  [naar artikel]
 8. Nieuwe Streamz-reeks ‘True Crime Belgium’ bespreekt Belgische moordzaken, te beginnen met Osman Calli (01/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Streamz komt binnenkort met de allereerste Belgische truecrimereeks. In True Crime Belgium worden zestien moordzaken uit ons land besproken, te beginnen met de zaak rond seriemoordenaar Osman Calli. Op 16 februari verschijnt een dubbelaflevering over de viervoudige moord in Gent en Aalst.
  [naar artikel]
 9. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen (20/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
  [naar artikel]
 10. De lokroep van true crime: voer voor je innerlijke ramptoerist (17/02/2022 - De Morgen)
  Met True Crime Belgium zet nu ook Streamz volop in op documentaires over waargebeurde moordverhalen, nadat het genre de laatste jaren streamingdiensten en podcastkanalen overstelpt. Waarom is misdaad in de mode? Maakt dat ons pervers?
  [naar artikel]
 11. STREAMINGTIP. ‘Curse of the Chippendales’: het jaren tachtig-equivalent van ‘Tiger King’ (15/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ze weten menig m/v/x het hoofd op hol te brengen, maar de geschiedenis van Chippendales heeft heel wat meer om het lijf dan de mannen zelf. In de vierdelige true crime docureeks ‘Curse of the Chippendales’ wordt ingezoomd op de minder fraaie kanten van het stripperscollectief.
  [naar artikel]
 12. Lawine aan podcasts en series: de ontembare fascinatie voor true crime uitgelegd (17/02/2022 - De Morgen)
  Met True Crime Belgium zet nu ook Streamz volop in op documentaires over waargebeurde moordverhalen, nadat het genre de laatste jaren streamingdiensten en podcastkanalen overstelpt. Waarom is misdaad in de mode? Maakt dat ons pervers?
  [naar artikel]
 13. ‘De 42 kinderen van de goeroe’: true crime mag voor velen dan wel entertainment zijn, maar blijft bovenal ‘true’ (26/07/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 14. STREAMINGTIP. ‘Girl In The Picture’: een beeld zegt soms minder dan duizend woorden (07/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De honger naar true crime is bij menig Netflix-kijker nog niet gestild. De streamingdienst brengt daarom het huiveringwekkende ‘Girl In The Picture’ in stelling, een mysterie dat begint in de seventies en waarbij niets is wat het lijkt.
  [naar artikel]
 15. Waarom true crime toch vooral vrouwen aantrekt: “Een voorbereiding op de ergste nachtmerrie” (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vrouwen zijn verzot op true crime. De cijfers van Amazon over de verkoop van waargebeurde misdaadverhalen liegen er niet om. Zeventig procent van die boeken wordt gekocht door vrouwen. En ook de populairste true crime-podcast van eigen kweek, ‘de volksjury’, heeft een luisterpubliek dat voor drie vierde uit vrouwen bestaat. Waarom voelen vooral vrouwen zich zo aangetrokken tot misdaad?
  [naar artikel]
 16. STREAMINGTIP. ‘Meltdown: Three Mile Island’ (Netflix): “Een nucleaire nachtmerrie” (04/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Naast een honger voor true crime en erotische drama’s à la ‘365 Days’ hoopt Netflix ook z’n stempel te drukken als leverancier van kwalitatieve documentaires. Eén van de titels die deze reputatie moet bewerkstelligen, is de vierdelige docureeks ‘Meltdown: Three Mile Island’, over de bijna-catastrofe die eind jaren 70 plaatsvond in een kerncentrale in Pennsylvania.
  [naar artikel]
 17. STREAMINGTIP. ‘Killer Sally’: Valentijn is niet voor iedereen romantisch (03/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe maand, een nieuwe lading true crime bij Netflix. De streamingdienst brengt in ‘Killer Sally’ het waargebeurde verhaal van de Amerikaanse Sally McNeil, een vrouwelijke bodybuilder die op 14 februari 1995 haar partner afknalt.
  [naar artikel]
 18. Populaire True Crime-reeks ‘Mindhunter’ krijgt geen 3de seizoen van Netflix (16/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Slecht nieuws voor true crime-fans. Netflix maakte zopas bekend dat de populaire misdaadreeks ‘Mindhunter’, die gebaseerd was op waargebeurde...
  [naar artikel]
 19. STREAMINGTIP. ‘Black Bird’: pokeren met een killer (08/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Een van de meest meeslepende true crime drama’s die dit jaar werden uitgebracht”, oordelen Amerikaanse recensenten na het bekijken van ‘Black Bird’. Deze nieuwe zesdelige reeks op Apple TV+ is niet alleen gebaseerd op ware feiten, ze kan met Taron Egerton, Paul Walter Hauser en de - ondertussen overleden - Ray Liotta eveneens buigen op een sterke cast.
  [naar artikel]
 20. Deze 10 ‘true crime’-documentaires op Netflix moet je gezien hebben (24/01/2020 - De Morgen)
  Met het baanbrekende Making a Murderer zette Netflix zichzelf op de kaart als hét streamingplatform dat grossiert in de betere ‘true crime’-documentaires, een prima genre voor een avondje bingewatchen. Voor wie op zoek is naar kwaliteit en suspense serveren wij de tien beste ‘true crime’ docu’s.
  [naar artikel]
 21. Tien ‘true crime’-documentaires op Netflix die je gezien moet hebben (23/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Met het baanbrekende ‘Making a Murderer’ zette Netflix zichzelf op de kaart als hét streamingplatform dat grossiert in de betere ‘true...
  [naar artikel]
 22. Hasseltse bijt zich vanachter micro vast in onopgeloste moorden (08/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dat true crime hot is, bewijzen de ontelbare Netflix-series en boeken over waargebeurde misdaadverhalen. Maar ook aan podcasts geen gebrek. De best beluisterde Vlaamse true crime-podcast is het hobbyproject de volksjury. De Brusselse tv-producer Laura Scheerlinck (27) en Hasseltse journaliste Silke Vandenbroeck (28) bijten zich vast in onopgeloste moordzaken.
  [naar artikel]
 23. STREAMINGTIP. ‘Conversation With a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes’: na de miniserie volgt nu de true crime-reeks (07/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij vermoorde zeventien mannen tussen 14 en 33 telkens op dezelfde manier. Eerst drogeren, dan vermoorden en vervolgens in stukken snijden. Soms at hij zijn slachtoffers op, soms voerde hij er een operatie op uit, soms had hij seks met de lichamen.
  [naar artikel]
 24. Schietende cafébaas krijgt levenslange celstraf (21/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Het Antwerpse hof van assisen heeft Murat Baran (44) vrijdag veroordeeld tot levenslange opsluiting voor twee moorden en vier moordpogingen, waaronder die op voorbijganger Hilde D.K. Er werden geen verzachtende omstandigheden aanvaard.
  [naar artikel]
 25. Kelly getuigt in "True Crime" over gruwelijke overval in Nieuwpoort: "Doen alsof ik dood was of écht doodgaan" (23/02/2022 - VRT NWS)
  Bijna 20 jaar geleden overleefde Kelly Hesters uit Westende een gruwelijke moordpoging toen ze als verkoopster werkte in kledingzaak Artisjok in Nieuwpoort. De vrouw vertelt nu in de Streamz-reeks ‘True Crime’ over hoe ze gefolterd werd en 18 steken met een schaar kreeg.
  [naar artikel]
 26. Waarom True Crime-reeksen zo scoren (02/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De ene oude moordzaak na de andere, en liefst zo gruwelijk mogelijk: true crime is niet meer weg te slaan op uw tv-scherm. Waarom zijn we zo gefascineerd door waargebeurde misdaden?
  [naar artikel]
 27. ‘True crime-verhalen brengen interessante figuren naar het scherm’: Michaël R. Roskam over nieuwe Apple TV+-serie ‘Black Bird’ (10/07/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 28. True crime zet makers én nabestaanden voor dilemma’s: ‘Ik zou nooit een film over Dutroux maken’ (20/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 29. STREAMINGTIP. Het krankzinnige leven van John McAfee (24/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als u dacht dat ‘Tiger King’ zowat het gekste is dat u op True Crime-gebied voorgeschoteld kreeg, tikt u dan vanavond gerust Netflix open voor dit gedocumenteerde leven van John McAfee. De excentrieke Brit werd in de jaren 90 duizelingwekkend rijk door het anti-virusprogramma dat zijn naam droeg, maar keerde na een intern conflict zijn eigen bedrijf de rug toe.
  [naar artikel]
 30. Tot levenslang veroordeeld voor vier moorden in ons land, ‘verhuisd’ naar het buitenland en toch nu al vrij (14/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Osman Calli werd in 2008 veroordeeld tot levenslange opsluiting voor vier moorden in Gent en Aalst. Vijf jaar later werd hij, op zijn verzoek, uitgeleverd aan Turkije om daar zijn celstraf verder uit te zitten. Maar intussen is Calli al meer dan een jaar vrij. Hoe is dat mogelijk? Volgt er niemand van de Belgische justitie zo’n gedetineerde op?
  [naar artikel]
 31. Nieuwe true crime-docu over Amanda Knox laat kijker beslissen: schuldig of niet aan seksmoord? (30/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag start Netflix met een nieuwe true crime-docu, ditmaal over de gruwelijke moord op de Britse uitwisselingsstudente Meredith Kercher (21)
  [naar artikel]
 32. Tot levenslang veroordeeld voor vier moorden in ons land, ‘verhuisd’ naar het buitenland en nu al vrij: hoe is dat mogelijk? (14/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Osman Calli werd in 2008 veroordeeld tot levenslange opsluiting voor vier moorden in Gent en Aalst. Vijf jaar later werd hij, op zijn verzoek, uitgeleverd aan Turkije om daar zijn celstraf verder uit te zitten. Maar intussen is Calli al meer dan een jaar vrij. Hoe is dat mogelijk? Volgt er niemand van de Belgische justitie zo’n gedetineerde op?
  [naar artikel]
 33. Tot levenslang veroordeeld voor vier moorden in ons land, ‘verhuisd’ naar het buitenland en nu al vrij: hoe is dat mogelijk? (14/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Osman Calli werd in 2008 veroordeeld tot levenslange opsluiting voor vier moorden in Gent en Aalst. Vijf jaar later werd hij, op zijn verzoek, uitgeleverd aan Turkije om daar zijn celstraf verder uit te zitten. Maar intussen is Calli al meer dan een jaar vrij. Hoe is dat mogelijk? Volgt er niemand van de Belgische justitie zo’n gedetineerde op?
  [naar artikel]
 34. “In elk van ons schuilt dat duistere kantje”: experts verklaren het wereldsucces van true crime (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘The Jeffrey Dahmer Story’, de reeks over de seriemoordenaar die op gruwelijke wijze zeventien mannen om het leven bracht, is de tweede best bekeken Engelstalige serie ooit op Netflix. True crime overstelpt vandaag de streamingdiensten, podcastkanalen en boekenwinkels. Waarom kruipen we zo graag in het hoofd van een bloeddorstige moordenaar? En waarom doen vooral vrouwen dat? Maakt het ons pervers? Vijf experts verklaren onze onstuimige fascinatie. “Het is bijna alsof we ons voorbereiden."
  [naar artikel]
 35. Hoever kun je als tv-maker gaan met true crime? ‘Ik ken iemand die zijn boek over de Bende niet durft uit te brengen’ (20/10/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 36. Dit is de beste true crime op Netflix (15/07/2019 - De Morgen)
  Natuurlijk blijven de regeringsonderhandelingen razend spannend om te volgen, maar voor mensen die toch op zoek zijn naar een extra dosis adrenaline, presenteren we, louter voor de kick: de beste true crime op Netflix.
  [naar artikel]
 37. Streamingdienst organiseert wedstrijd voor echte true crime-fans (01/05/2020 - Metro)
  Verslind jij de ene true crime-documentaire na de andere op Netflix? Dan is dit misschien wel wat voor jou. De Amerikaanse streamingdienst MagellanTV, dat zich enkel focust op documentaires, organiseert een wedstrijd waarbij je 1.000 dollar kan verdienen door naar true crime-documentaires te kijken. Al zitten er natuurlijk wel een paar addertjes onder het gras. Om het bedrag te winnen, moet je maar liefst 24 uur true crime-content verslinden in 48 uur. De wedstrijd is dus niet voor iemand met een zwakke maag. MagellanTV koos de documentaires zelf al uit, je kan onder andere kijken naar ‘Manson’s Missing Victims’ en ‘Manson 40 years later’. CALLING ALL CRIME JUNKIES! We want to PAY one lucky crime lover $1,000 for bingeing 24 hours of crime documentaries STRAIGHT. Are you brave enough? Apply here: https://t.co/6YTW4xF0yQ pic.twitter.com/b7sI7lOh0T — MagellanTV Documentaries (@MagellanTVDocs) April 15, 2020 Maar de documentaires en reeksen gaan niet alleen over moordzaken. Je kan bijvoorbeeld ook kijken naar documentaires over geheime orgaanmarkten en over slavenhandel. Lockdown Helaas kunnen alleen Amerikanen deelnemen aan de wedstrijd, maar wie weet kan je jezelf ook eens uitdagen door zoveel mogelijk true crime te bingen tijdens deze lockdown. Tijd genoeg, toch? Lees ook : Ai: hummus wordt fors duurder Het bericht Streamingdienst organiseert wedstrijd voor echte true crime-fans verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Fictiereeks ‘Dahmer’ stoot door naar derde plaats op Netflix (19/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De true crime-serie ‘Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Strory’ staat op de derde plaats van Netflix’ mest bekeken series. Daarmee strandt de reeks net achter succesreeksen ‘Squid Game’ en ‘Stranger Things’. Volgens Netflixt werd de serie sinds de release op 21 september al meer dan 824,2 miljoen uren gestreamd.
  [naar artikel]
 39. Strandjutter Oliver Bolte krijgt levenslang voor dubbele moord (18/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het hof van assisen heeft Oliver Bolte (44) veroordeeld tot levenslange opsluiting voor de moorden op zijn moeder Renate Bolte (71) en op Norbert Bocher (49). De beschuldigde stak na de moorden zijn woning in Blankenberge in brand. De verdediging had 27 jaar voorgesteld.
  [naar artikel]
 40. Renaud Hardy krijgt levenslang (08/03/2018 - VRT NWS)
  Levenslange opsluiting voor seriemoordenaar Renaud Hardy. Daarnaast wordt hij ook 15 jaar terbeschikkinggesteld van de strafuitvoeringsrechtbank. Dat heeft de jury beslist samen met het hof op het assisenproces in Tongeren. Gisteren verklaarde de jury Hardy nog schuldig aan twee moorden en verkrachtingen, en twee moordpogingen.
  [naar artikel]
 41. Al meer dan 800 miljoen uur gestreamd: fictiereeks ‘Dahmer’ nu al derde best bekeken reeks ooit op Netflix (19/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De true crime-serie ‘Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ staat op de derde plaats van Netflix’ meest bekeken series. Daarmee strandt de reeks net achter succesreeksen ‘Squid Game’ en ‘Stranger Things’. Volgens Netflix werd de serie sinds de release op 21 september al meer dan 824,2 miljoen uren gestreamd.
  [naar artikel]
 42. “Limburg is een echte moordprovincie”: podcastmakers over hun passie voor true crime (19/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Podcasts over true crime zitten in de lift. Of we nu aan het koken zijn, in de zetel zitten of onderweg naar het werk: we willen exact weten hoe die ene moordzaak in elkaar zit en wat er nu precies in het hoofd van de dader omging. Mét alle details, als het even kan. Deze podcastmakers (h)erkennen de fascinatie en loodsen je door de meest gruwelijke feiten. “Aan inspiratie geen gebrek in ons land.”
  [naar artikel]
 43. Van ‘The King’s Speech’ tot 'Kingsman': dit zijn de 5 beste rollen van Colin Firth (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de achtdelige ‘true crime’-dramaserie ‘The Staircase’ waagt Colin Firth zich voor het eerst in 25 jaar opnieuw aan televisie. Na zijn grote doorbraak in miniserie ‘Pride and Prejudice’ trok de inmiddels 61-jarige Engelse topacteur immers naar Hollywood, waar hij werd omarmd met een Oscar en een ster op de Hollywood Walk of Fame. Aan de hand van vijf van zijn beste rollen, waaronder de stotterende George VI (‘The King’s Speech’) en topspion Harry Hart (‘Kingsman: The Secret Service’), zetten we deze week in onze Kijkgids de carrière van Firth in de kijker.
  [naar artikel]
 44. Bijna niet van City maar van United: Kompany stond op gelekt lijstje van Alex Ferguson (22/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zijn carrière had er heel anders kunnen uitzien: geen ‘True Blue’, maar een ‘True Red’. Als het van ‘Sir’ Alex Ferguson afhing, was Vincent Kompany...
  [naar artikel]
 45. Kapster vermoord tijdens lunchpauze en Franse familie begraven onder huis: Netflix brengt ‘Unsolved Mysteries’ terug (25/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van ‘true crime’-verhalen mogen in de handen wrijven: Netflix brengt de legendarische serie ‘Unsolved Mysteries’ terug. Daarin worden verhalen...
  [naar artikel]
 46. Antwerpse cafébaas opnieuw veroordeeld tot levenslang (21/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Het Antwerpse hof van assisen heeft Murat Baran (44) vandaag veroordeeld tot de gevorderde levenslange opsluiting voor de moorden op Agron
  [naar artikel]
 47. Regisseur Jean-Xavier de Lestrade over 'The Staircase', true crime zoals je het nooit zag: "Dit is exemplarisch voor justitie" (08/06/2018 - De Morgen)
  Vergeet Making a Murderer, The Keepers of The Jinx. De moeder van alle true crime-reeksen, en gewoon ook de beste, blijft The Staircase, een reeks uit 2004 die nu drie nieuwe afleveringen krijgt. "Deze zaak is exemplarisch voor hoe justitie werkt, of niet werkt."
  [naar artikel]
 48. Uren op het puntje van je stoel zitten met onze favoriete true crime reeksen (23/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Nu de temperaturen een tijdelijke duik nemen, wordt een tripje richting de televisie plots een stuk aanlokkelijker. Wij helpen je aan je scherm te kluisteren want we vulden onze Kijkgids aan met een selectie razend spannende, écht gebeurde true crime docureeksen. Daarbij laveren we van de grootste en beroemdste moordenaars (‘Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes’) naar schokkende zaken die de wereld rondgingen (‘Lorena’) of gewoon een buurt op zijn kop zetten (‘American Murder: The Family Next Door’).
  [naar artikel]
 49. Klaar voor een avond vol spanning? Wij raden deze true crime series aan (24/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het overkomt iedereen wel eens: keuzestress. Het aanbod op de streamingdiensten wordt dan ook steeds groter. Zin in een spannend avondje tv-kijken? Dan zijn true crime series echte aanraders. Het is al lang geen guilty pleasure meer om naar deze series te kijken. Ze zorgen voor de nodige spanning én zijn gebaseerd op waargebeurde feiten. Dit zijn onze zeven aanbevelingen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy