De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Britse koerier (49) dood aangetroffen door collega’s in bestelwagen: hij werkte tot 14 uur per dag

Het Laatste Nieuws

24/11/2022 - 16:10

Een chauffeur van koerierdienst DPD is dood aangetroffen in zijn bestelbusje in het Verenigd Koninkrijk. De man, Warren Norton (49), zat ineengezakt achter zijn stuur. Dat meldden Britse media.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Trucker dood aangetroffen in bestelwagen op snelwegparking (08/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  Maandagnamiddag werd op de snelwegparking in Kalken in de richting van Antwerpen een Poolse man dood aangetroffen in zijn bestelwagen. De man stierf vermoedelijk een natuurlijke dood.
  [naar artikel]
 2. Koerier belandt met bestelwagen in vaartje: "Ik moest uitwijken voor een dier op de weg” (28/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Langs de Oude Zeedijk in Oudekapelle, bij Diksmuide, is zaterdagmorgen een koerier met z’n bestelwagen in het water beland. De man bleef zelf ongedeerd en zou aan de politie verklaard hebben dat hij was moeten uitwijken voor een dier op de rijbaan.
  [naar artikel]
 3. Koerier dood in bestelwagen teruggevonden in Waver (28/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Donderdagmorgen is een koerier levenloos teruggevonden in zijn voertuig in Waver. Dat is vernomen van het parket van Waals-Brabant.
  [naar artikel]
 4. Arbeider dood aangetroffen door collega’s tijdens nachtshift (05/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een man van 37 uit Stabroek is in de nacht van maandag op dinsdag dood aangetroffen op de werkvloer door zijn collega’s. Hij kwam om het leven bij een arbeidsongeval, maar de juiste omstandigheden zijn nog onduidelijk.
  [naar artikel]
 5. Arbeider (37) dood aangetroffen door collega’s tijdens nachtshift (05/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een man van 37 uit Stabroek is in de nacht van maandag op dinsdag dood aangetroffen op de werkvloer door zijn collega’s. Hij kwam om het leven bij een arbeidsongeval, maar de juiste omstandigheden zijn nog onduidelijk.
  [naar artikel]
 6. Arbeider dood aangetroffen door collega’s tijdens nachtshift in Antwerpse haven (05/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een man van 37 uit Stabroek is in de nacht van maandag op dinsdag dood aangetroffen op de werkvloer door zijn collega’s. Hij kwam om het leven bij een arbeidsongeval, maar de juiste omstandigheden zijn nog onduidelijk.
  [naar artikel]
 7. Snelle koerier botst op vuilniswagen en rijdt bestelwagen in de prak (08/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een vlijtige koerier die iets te snel zijn ronde wou afwerken, heeft afgelopen middag zijn zware bestelwagen in de prak gereden. De chauffeur,
  [naar artikel]
 8. Britse man dood aangetroffen in Italiaans hotel, politie denkt aan fout gelopen seksspelletje (17/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een Britse makelaar is dood aangetroffen in een hotel in het Italiaanse Firenze, zijn vriendin werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De lokale politie opende een onderzoek en vermoedt dat een seksspelletje tussen het koppel totaal uit de hand gelopen is. Dat schrijft de Britse krant ‘Daily Mail’.
  [naar artikel]
 9. Twijfel over 'zelfdoding' van Britse in Istanbul (28/03/2019 - De Morgen)
  Jacqueline Sutton, een 50-jarige Britse die voor een ngo in Irak werkte, is zaterdagavond levenloos aangetroffen in de toiletten van de luchthaven van Istanbul. Volgens de Turkse autoriteiten gaat het om zelfdoding, maar haar collega's geloven dat niet.
  [naar artikel]
 10. Man dood aangetroffen in bestelwagen: batterij opladen loopt helemaal verkeerd (17/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  In Ruiselede is zondagmiddag een man dood teruggevonden in zijn bestelwagen langs de kant van de weg. Dat gebeurde op de hoek van de N37 met de Eekhoutstraat, tussen Tielt en Aalter. De man, van wie de identiteitsgegevens nog niet bekendgemaakt werden, had geprobeerd de platte batterij van zijn wagen zelf weer op te laden.
  [naar artikel]
 11. Nederlandse koerier rijdt fietsster aan (06/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op ’t Lo in Hamontlo gebeurde maandag om 19.45 uur een ongeval. Een Nederlandse koerier van PostNL reed tijdens een manoeuvre met de bestelwagen een fietsster (68) uit Hamont-Achel aan. Zij raakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 12. FAVV maakt gedetailleerde inventaris van 200 kg vlees die in bestelwagen aangetroffen werd (25/03/2018 - Metro)
  Een team experts van het federaal voedselagentschap (FAVV) maakt maandagochtend een gedetailleerde inventaris op van de 200 kilogram vlees die dit weekend aangetroffen werd in een bestelwagen op de autosnelweg in Awans (Luik). De bestelwagen had een Roemeense nummerplaat, er zal worden nagegaan of de lading illegaal verhandeld werd. De kranten van Sudpresse schreven zondagochtend dat in de bestelwagen, die zaterdag door de politie onderschept werd, ongeveer 500 kilogram aan producten aanwezig was. Behalve om vlees, ging het ook om appelen, pasta en kledij. Volgens een woordvoerster van het FAVV werd het voedselagentschap op de hoogte gebracht van het feit dat er 200 kilogram vlees aangetroffen was die volgens de chauffeur bestemd was voor “persoonlijke consumptie”. De bestelwagen was onderweg naar Groot-Brittannië. “Als er van fraude sprake blijkt te zijn, zullen de Britse autoriteiten geïnformeerd worden”, luidt het bij het FAVV. Nog volgens de woordvoerster zal het vlees, dat in slechte omstandigheden bewaard werd, vernietigd worden. bron: Belga Het bericht FAVV maakt gedetailleerde inventaris van 200 kg vlees die in bestelwagen aangetroffen werd verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Chauffeur dood aangetroffen op snelwegparking langs E17 in Kalken (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op de parking naast de E17 in Kalken, in de richting van Antwerpen, is maandagochtend het levenloze lichaam van een man aangetroffen in een bestelwagen.
  [naar artikel]
 14. ‘Breaking Bad’-acteur Bob Odenkirk: “Zonder reanimatie door collega’s zou ik dood zijn geweest” (09/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Acteur Bob Odenkirk (59), die vorig jaar op de set van de serie ‘Better call Saul’ in elkaar zakte, denkt dat hij het niet had overleefd als zijn collega’s hem niet meteen te hulp waren geschoten om te reanimeren. Dat zegt hij in een interview met het Britse Radio Times. “Als niemand in de buurt was geweest, zou ik binnen een paar minuten dood zijn geweest.”
  [naar artikel]
 15. Controversiële naaktfotograaf dood aangetroffen in Parijs (26/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De Britse fotograaf David Hamilton (83) werd vrijdagavond dood aangetroffen in zijn huis in Parijs. Hij stond bekend om zijn foto’s van naakte jonge meisjes en werd onlangs beschuldigd van verkrachting door voormalige modellen.
  [naar artikel]
 16. Afgewezen jongen (19) pleegt zelfmoord op Chausée d’Amour (28/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  In een bestelwagen ter hoogte van de verkeerslichten op de Luikersteenweg in Sint-Truiden – op de Chausée d’Amour – is gisteren een jongeman dood aangetroffen in een bestelwagen. Politie en parket onderzochten het overlijden dat na afloop een wanhoopsdaad bleek te zijn.
  [naar artikel]
 17. Ouder koppel wordt op weg naar huis aangereden door gehaaste koerier: “Achter ons reed gelukkig toevallig een brandweerman” (04/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een ouder koppel op leeftijd uit Diksmuide deed vrijdagnamiddag de schrik van hun leven op toen hun wagen op de E403 in Izegem werd aangereden door een bestelwagen van een haastige koerier. De klap was enorm. “Hoe het met mijn vrouw gaat? Dat weet ik niet”, zegt slachtoffer Daniël Vanhooren.
  [naar artikel]
 18. Britse diplomate vermoord in Libanon (17/12/2017 - Metro)
  Een Britse diplomate, die werkte voor de Britse ambassade in Beiroet, is in Libanon vermoord. De omstandigheden van haar dood zijn nog niet duidelijk, maar haar lichaam vertoonde wurgsporen, aldus de Libanese politie. Het levenloze lichaam van de 30-jarige Rebecca Dykes werd zaterdag in de vooravond zonder documenten langs een snelweg in het noorden van Beiroet aangetroffen. Volgens de eerste vaststellingen zou de misdaad niet politiek gemotiveerd zijn. De diplomate werkte voor het departement voor Internationale Ontwikkeling en was vrijdagavond op stap gegaan met collega’s. Kort na middernacht werd ze alleen achtergelaten. De politie vermoed dat ze werd ontvoerd, verkracht en vermoord. “De hele ambassade is diep geschokt door dit trieste nieuws”, reageerde de Britse ambassadeur in Beiroet, Hugo Shorter. Hij drukte zijn medeleven uit voor de familie van “Becky”. “We werken nauw samen met de Libanese autoriteiten, die het politie-onderzoek voeren”, zegt hij in een communiqué. De politie onderzoekt nu of de jonge vrouw seksueel werd misbruikt. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 19. Britse militair doodgeschoten door slechtziende collega zonder lenzen (30/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een Britse legersergeant is op fatale wijze op een trainingsbasis in Pembrokeshire neergeschoten door een collega-militair ’met slechte ogen’ die zijn lenzen niet in had, zo meldt de BBC. Gavin Hillier diende onder meer in Irak en Afghanistan.
  [naar artikel]
 20. Liefdesverdriet leidt tot wanhoopsdaad op Chausée d’Amour (28/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In een bestelwagen aan de verkeerslichten op de Luikersteenweg in Sint-Truiden – op de Chausée d’Amour – is maandag een jongeman dood aangetroffen in een bestelwagen. Politie en parket onderzochten het overlijden dat na afloop een wanhoopsdaad bleek te zijn.
  [naar artikel]
 21. Man dood aangetroffen in huis nadat gemeentearbeiders bloedsporen zien (22/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Zondagavond is een man dood aangetroffen in zijn woning in Doornik. Buiten werden bloedsporen aangetroffen. Er werd een onderzoek geopend door het parket van Bergen.
  [naar artikel]
 22. Britse toeriste in Frankrijk opgepakt na dood baby (04/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse politie heeft een Britse toeriste gearresteerd vanwege de dood van haar vijf maanden oude baby. Het kindje werd dood aangetroffen in
  [naar artikel]
 23. Vrouw (22) dood aangetroffen in Zwitsers hotel na “uit de hand gelopen seksspel” (11/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In het Zwitserse Muralto werd vanochtend de 22-jarige Anna Florence Reed dood aangetroffen in haar hotelkamer. De Britse vrouw, die samen met haar...
  [naar artikel]
 24. Jongeren stelen pakjes uit bestelwagen van koerier in Ekeren (18/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een pakjeskoerier is donderdag het slachtoffer geworden van diefstal in Ekeren. Terwijl de man een pakje leverde, pikten enkele jongeren pakjes uit zijn bestelwagen.
  [naar artikel]
 25. Man steelt “voor de grap” bestelwagen van koerier Bpost (17/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een man van 44 heeft vrijdag “voor de grap” een bestelwagen van Bpost gestolen in Antwerpen. Toen de politie hem aan de kant zette en in de handboeien sloeg, bleek hij gedronken te hebben en ambtelijk geschrapt te zijn.
  [naar artikel]
 26. Paard belandt in bestelwagen bij aanrijding in Moeskroen en is op slag dood (01/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij een verkeersongeval in Moeskroen is zondagmorgen een paard om het leven gekomen. In het donker zag de bestuurder van een bestelwagen het dier niet. Hij kon niet meer remmen en raakte het paard met volle snelheid. Het dier belandde door de klap deels in de bestelwagen en was op slag dood. De bestuurder bleef ongedeerd.
  [naar artikel]
 27. Paard belandt in bestelwagen bij aanrijding in Moeskroen en is op slag dood (01/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Bij een verkeersongeval in Moeskroen is zondagmorgen een paard om het leven gekomen. In het donker zag de bestuurder van een bestelwagen het dier niet. Hij kon niet meer remmen en raakte het paard met volle snelheid. Het dier belandde door de klap deels in de bestelwagen en was op slag dood. De bestuurder bleef ongedeerd.
  [naar artikel]
 28. Limburgse ploegleiders en collega’s zwaar aangeslagen door dood belofterenner: “Stef cijferde zich altijd weg” (18/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Stef Loos (19) uit Dessel is zondagnacht bezweken aan de verwondingen die hij opliep na een aanrijding door een bestelwagen in een beloftenwedstrijd. In Dottignies raakte de eerstejaarsbelofte van Acrog Pauwels met een dertigtal geloste renners van het parcours af. Bij het oversteken van een onbewaakt kruispunt werd Loos, samen met twee anderen, geschept door een bestelwagen. Loos’ Limburgse ploeggenoot Tom Willems en ploegleider bij Balen BC, Tom Cleeren, reageren zwaar aangeslagen op het nieuws.
  [naar artikel]
 29. Neergestoken koerier reed fietser eerst opzettelijk aan (10/03/2017 - De Standaard)
  De fietser die donderdag in Gent een koerier van het postbedrijf PostNL neerstak, werd met opzet aangereden door het slachtoffer. Daar zijn sterke aanwijzingen voor, zegt de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen. De koerier wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Gent.
  [naar artikel]
 30. 800 kilo voeding uit onderschepte Roemeense bestelwagen wordt vernietigd (26/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De circa 800 kilogram voeding die is aangetroffen in een bestelwagen die zaterdag werd onderschept door de wegpolitie van Awans (Luik), zal worden...
  [naar artikel]
 31. Russische zakenman en Poetin-criticus dood aangetroffen in Londen (13/03/2018 - Knack)
  Een Russische zakenman in ballingschap, Nikolaj Gloesjkov, is in de nacht van maandag op dinsdag dood aangetroffen in zijn woning in de Britse hoofdstad Londen.
  [naar artikel]
 32. ‘The Wire’-acteur Michael K. Williams dood aangetroffen in zijn appartement (07/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Michael K. Williams werd maandagmiddag dood aangetroffen in zijn appartement in Brooklyn in New York. Dat bevestigde de politie aan ‘The Post’. De acteur is vooral bekend door de reeks ‘The Wire’. Hij werd amper 54 jaar en is waarschijnlijk gestorven aan een overdosis.
  [naar artikel]
 33. Britse politie onderzoekt dood van in gezicht bespuwde spoorwegbediende (13/05/2020 - VRT NWS)
  De Britse politie is een onderzoek gestart naar de dood van een spoorwegbediende in Londen. De 47-jarige vrouw werd samen met een collega in het gezicht gespuwd door een man die beweerde COVID-19 te hebben. Ze stierf 14 dagen later in het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 34. Collega’s van verongelukte tuinaanlegger (48) uit Genk starten dag met moment van stilte (15/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het dodelijk ongeval waarbij tuinaanlegger Benny Vanderhenst (48) uit Genk donderdagavond op de E314 omkwam, schokt zijn collega’s van Puur Groen in Alken. Vanmorgen hebben ze hem tijdens een moment van stilte herdacht: “Zo’n fijne collega. Hij werkte altijd met de glimlach. Een voorbeeld van positivisme. Dag na dag.”
  [naar artikel]
 35. Dochter (18) van Britse miljonair dood aangetroffen in zwembad na avondje uit op Mallorca (16/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De 18-jarige dochter van een Britse miljonair werd dood aangetroffen in een zwembad na een avondje uit met vrienden op het Spaanse eiland Mallorca....
  [naar artikel]
 36. Amazon-koerier rijdt bestuurder bijna van de baan, maar die laat het daar niet bij (02/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  In het Amerikaanse Florida ging het er hevig aan toe op een autosnelweg. Op een dashcamvideo is te zien hoe een bestelwagen van Amazon een bestuurder de pas afsnijdt. Maar een bestuurder laat het daar niet bij en wil de koerier een koekje van eigen deeg geven.
  [naar artikel]
 37. ‘De Wase Koerier’ verschijnt na 74 jaar niet meer (07/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Wase Koerier is na 74 jaar voor de laatste keer van de persen gerold. De lokale krant kende zijn oorsprong in Kieldrecht, waar hij ook al die jaren werd gedrukt. André Cleiren, de zoon van Alfons Cleiren, nam de krant over van zijn vader en werkte er heel zijn leven aan. Later zou het krantje overgenomen worden door drukkerij Flitsgrafiek, maar die transitie zou de teloorgang van het blad worden.
  [naar artikel]
 38. Agent (40) en vrouwelijke collega (25) dood aangetroffen in commissariaat Avignon (05/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Twee politieagenten zijn deze namiddag dood aangtroffen in het hoofdcommissariaat van de zuidelijke Franse stad Avignong. Het gaat om een...
  [naar artikel]
 39. Britse soldaten opgepakt na dood talibanstrijder (10/04/2019 - De Morgen)
  De Britse politie heeft zeven mariniers gearresteerd in verband met de dood van een Afghaanse talibanstrijder. Volgens een ooggetuige, een collega van het zevental, was er sprake van moord.
  [naar artikel]
 40. ‘The Wire’-acteur Michael K. Williams dood aangetroffen in zijn appartement in New York (06/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Michael K. Williams werd maandagmiddag dood aangetroffen in zijn appartement in Brooklyn in New York. Dat bevestigde de politie aan ‘The Post’. De acteur is vooral bekend door de reeks ‘The Wire’. Hij werd amper 54 jaar en is hoogstwaarschijnlijk gestorven aan een overdosis.
  [naar artikel]
 41. Russische zakenman dood aangetroffen in Londen (13/03/2018 - Metro)
  Een Russische zakenman in Britse ballingschap is in de nacht van maandag op dinsdag dood aangetroffen in zijn woning in Londen. Nikolaj Gloesjkov was een bondgenoot van miljardair Boris Berezovsky. Beiden behoorden tot het uitgebreide anti-Poetinkamp in ‘Londongrad’. De Metropolitan Police behandelt het overlijden als verdacht. Het lijk van Gloesjkov vertoonde “sporen van wurging”, zo stelde eigenaar Alisjer Oesmanov van de zakenkrant Kommersant. bron: Belga Het bericht Russische zakenman dood aangetroffen in Londen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Russische zakenman dood aangetroffen in Londen (13/03/2018 - Metro)
  Een Russische zakenman in Britse ballingschap is in de nacht van maandag op dinsdag dood aangetroffen in zijn woning in Londen. Nikolaj Gloesjkov was een bondgenoot van miljardair Boris Berezovsky. Beiden behoorden tot het uitgebreide anti-Poetinkamp in ‘Londongrad’. De Metropolitan Police behandelt het overlijden als verdacht. Het lijk van Gloesjkov vertoonde “sporen van wurging”, zo stelde eigenaar Alisjer Oesmanov van de zakenkrant Kommersant. bron: Belga Het bericht Russische zakenman dood aangetroffen in Londen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Georges (83) treft zijn geliefde Christel (61) levenloos aan in bad met heet water: “Zullen nooit weten wat er gebeurd is” (22/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het gerecht onderzocht vorig weekend een verdacht overlijden in de Vijfwegenstraat in Rumbeke. Christel Huysentruyt, die vroeger in kenniscentrum ARhus werkte, werd er door haar partner dood aangetroffen in een bad met kokend water. Een natuurlijke dood, blijkt uit onderzoek van de wetsdokter.
  [naar artikel]
 44. Man dood aangetroffen in zijn woning in Doornik (22/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In Doornik is gisteravond een man dood aangetroffen in zijn woning. Buiten werden bloedsporen aangetroffen. Er werd een onderzoek geopend door
  [naar artikel]
 45. Wijkagent aangereden door koerier omdat hij dacht een inbreker te klissen (13/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagmiddag werd in Piringen een wijkagent op zijn scooter omvergereden door een achteruitrijdende bestelwagen. De agent dacht dat hij met vluchtende inbrekers te maken had.
  [naar artikel]
 46. Meisje van drie dood teruggevonden in bestelwagen (17/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een meisje van drie is donderdagochtend dood teruggevonden in een bestelwagen die in Bergen werd tegengehouden door de wegpolitie.
  [naar artikel]
 47. Amerikaans gezin dood aangetroffen in Mexico (23/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De vader, moeder, zoon en dochter van een gezin uit Iowa die door hun familie als vermist waren opgegeven, zijn dood aangetroffen in een...
  [naar artikel]
 48. Steekpartij koerier is mogelijk afrekening (10/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De fietser die gisteren in Gent een koerier van het postbedrijf PostNL neerstak, werd met opzet aangereden door de pakjesbezorger. Daar zijn
  [naar artikel]
 49. Steekpartij koerier is mogelijk afrekening (10/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De fietser die gisteren in Gent een koerier van het postbedrijf PostNL neerstak, werd met opzet aangereden door de pakjesbezorger. Daar zijn
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy