De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Inbraak in Lindelhoeven

Het Belang van Limburg

24/11/2022 - 16:10

Woensdag in de namiddag is een inbraak in een huis op de Kastanjelaan in Lindelhoeven gemeld. De daders hadden een raam opengebroken. Wat er werd gestolen, is niet bekend gemaakt 


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Lampionnen en lamp weg bij inbraak in Grote Hof in Lindelhoeven (26/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is een inbraak in de Grote Hof aan de Witherendreef in Lindelhoeven gemeld. Onbekenden hadden er de voordeur met een koevoet geforceerd. De buit bestaat uit lampionnen en een lamp, eigendom van een evenementenbureau dat er werkt. 
  [naar artikel]
 2. Lindelhoeven wint strijd van Peer op het middenveld (14/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Lindelhoeven won de slag om het middenveld, waardoor Peer nooit op kruissnelheid kwam. “Deze 3-0 is een overwinning van een strijdende groep”, aldus Lindelhoeven-trainer Chris Corens.
  [naar artikel]
 3. Wapenstilstand herdacht in Lindelhoeven (12/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag werd ook Wapenstilstand herdacht op Lindelhoeven. Bij het monument van de gesneuvelden in de Parkstaat had in de voormiddag een bloemenhulde plaats in aanwezigheid van burgemeester Jaak Fransen en zijn schepenen. De hulde in Lindelhoeven ging die van Centrum vooraf.
  [naar artikel]
 4. Oude stookolietank vat vuur bij slijpwerken in Lindelhoeven (01/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagnamiddag is in het Peltse Lindelhoeven in de Zwamstraat brand ontstaan in een kelder van een woning.
  [naar artikel]
 5. Lichtgewonde na botsing in Lindelhoeven (06/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Langstraat in Lindelhoeven zijn woensdagavond rond 20.30 uur twee auto’s gebotst. Een bestuurder (28) uit Houthalen-Helchteren raakte lichtgewond.
  [naar artikel]
 6. Huis volledig uitgebrand in Lindelhoeven (18/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Staakstraat in Lindelhoeven is vrijdagnamiddag brand ontstaan in een woning. Het huis brandde helemaal uit en is onbewoonbaar.
  [naar artikel]
 7. VIDEO. Peeters beslist duel tussen KFC Hamont en Lindelhoeven met twee goals en assist (05/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  KFC Hamont (2A) boekte gisteren een 3-0-zege tegen een vooral aanvallend onmondig Lindelhoeven. Met twee doelpunten en een assist kroonde Ferren Peeters zich tot man van de match. Lindelhoeven-trainer Forier verstopte zich niet achter de vele afwezigen en noemde de zege van de thuisploeg “verdiend”.
  [naar artikel]
 8. Loonse gewond bij botsing in Lindelhoeven (20/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Langstraat en de Kapelstraat in Lindelhoeven zijn maandag rond 11.30 uur een lichte vrachtwagen en een auto gebotst. Een 31-jarige vrouw uit Borgloon liep lichte verwondingen op.  
  [naar artikel]
 9. Fietsster gewond in Lindelhoeven (29/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Maandag rond 8 uur is op het kruispunt van de Langstraat en de Hoevenstraat in Lindelhoeven een fietsster door een auto geraakt. De 76-jarige vrouw uit Overpelt werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)
  [naar artikel]
 10. Nieuwe trainer bij Lindelhoeven VV (14/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij voetbalclub Lindelhoeven VV (tweede provinciale A) heeft men in onderling overleg - zoals dat heet - afscheid genomen van trainer Marc Forier. Zijn opvolger is Ivo Bernaerts. Die leidde dinsdagavond de training al.
  [naar artikel]
 11. Samana Lindelhoeven schenkt kerstpakketje aan haar leden (11/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Samana Lindelhoeven heeft een zelfgemaakte kerstkaart, een vredeskaarsje en iets lekkers naar alle leden gebracht.
  [naar artikel]
 12. Handgereedschap gestolen op werf in Lindelhoeven (15/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op een bouwwerf op de Lindelsebaan in Lindelhoeven is uit een garage die als bouwkeet dienst doet, handgereedschap gestolen. De diefstal gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag.
  [naar artikel]
 13. Ruit ingegooid in Lindelhoeven (14/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is zaterdagvoormiddag een melding van vandalisme in de Kapelstraat in Lindelhoeven binnengekomen. Er werd een ruit ingegooid. (mm)
  [naar artikel]
 14. Ruit ingeslagen in Lindelhoeven (27/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is vrijdagnamiddag een feit van vandalisme in de Ballaststraat in Lindelhoeven gemeld. Er werd een ruit ingeslagen.
  [naar artikel]
 15. Woensdag 'Bengeltjesdag' bij Lindelhoeven VV in Pelt (16/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Morgen - woensdag 17 april - is er gratis open training voor alle jongens en meisjes van 4 tot 9 jaar (geboren 2010 t/m 2015) op de voetbalvelden van Lindelhoeven VV (Burgemeester Marcel Sleurs - stadion), Hoevenstraat 127. Start om 16.30 uur tot 18.00 uur.
  [naar artikel]
 16. KWB Lindelhoeven neemt de draad op met wandeling en pannenkoekenfestijn (11/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na twee jaar van inactiviteit nam KWB Lindelhoeven de draad weer op. Ze organiseerden een gezinswandeling op domein ’t Hobos en die werd afgesloten met een pannenkoekenfestijn met 89 kleine en grote deelnemers.
  [naar artikel]
 17. Daan Vanden Boer redt de thuisploeg (17/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Lutlommel en Lindelhoeven speelden in ijzige omstandigheden 2-2 gelijk. Lang leek rode lantaarn Lindelhoeven de overwinning te mogen claimen maar met twee doelpunten wist Daan Vanden Boer alsnog dat gelijkspel uit de brand te slepen. "Gelukkig konden we Lindelhoeven op dezelfde afstand houden", klonk het dan ook bij Vanden Boer wiens twee doelpunten opnieuw maar één punt opleverde.
  [naar artikel]
 18. Vliegende start loodst Lindelhoeven voorbij RC Peer: “We stonden te slapen” (27/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  RC Peer (2A) en Lindelhoeven speelden zaterdagavond in hun onderling duel verzorgd voetbal met jongens uit de buurt. Het surplus aan ‘punch’ bij de bezoekers besliste echter de partij: 1-4.
  [naar artikel]
 19. Vrouw met elektrische driewieler val in Lindelhoeven (10/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zondag rond 16.45 uur is in de Winnerstraat in Lindelhoeven een vrouw met een elektrische driewieler gevallen. Het 82-jarige slachtoffer werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)
  [naar artikel]
 20. Auto tegen boom in Lindelhoeven (24/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Kapelstraat in Lindelhoeven is maandag rond 19 uur een auto tegen een boom terechtgekomen na een uitwijkmanoeuvre voor een tegenligger. De 33-jarige bestuurder uit de gemeente liep lichte verwondingen op. (mm)
  [naar artikel]
 21. Lindelhoeven VV stelt ploegen voor (02/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Onder een stralende hemel, onder ruime publieke belangstelling en in aanwezigheid van burgemeester, enkele gemeenteraadsleden en sponsors stelde Lindelhoeven VV vorige zondag al zijn ploegen voor die dit seizoen de clubkleuren verdedigen.
  [naar artikel]
 22. Klein haagbrandje in Lindelhoeven (25/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer is maandag rond 14 uur opgeroepen voor een haagbrandje in de Kleinmolenstraat in Lindelhoeven. De vlammen waren gedoofd voor de brandweer aankwam. De schade bleef beperkt. De brand was ontstaan toen er in de buurt onkruid werd weggebrand.
  [naar artikel]
 23. Twee ruiten ingegooid in Lindelhoeven (11/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Kapelstraat in Lindelhoeven hebben vandalen in de nacht van zaterdag op zondag twee ruiten ingegooid. (mm)
  [naar artikel]
 24. Promoveert “gewoon ploegske” Lindelhoeven via eindronde naar eerste provinciale? (20/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Lindelhoeven of Park Houthalen? Wie speelt volgend seizoen in eerste provinciale? En welke twee clubs van het kwartet Breugel, Leut, Smeermaas en Zelem promoveren naar derde?
  [naar artikel]
 25. Vuurwerk op Dag van de Klant in Overpelt (22/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Aanstaande zaterdag is er bij gelegenheid van de Dag van de Klant vuurwerk op Lindelhoeven. Unizo en de Verenigde Handelaars Lindelhoeven organiseren het gratis spektakel in de Parkstraat tegenover Den Drossaerd om 19.30 uur. Er is daar ook een kleurwedstrijd voor kinderen tot 12 jaar met prijzen door de lokale handelaars geschonken en muzikale animatie.
  [naar artikel]
 26. Lindelhoeven slikt twee rode kaarten en geeft 2-0 voorsprong prijs (03/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  In tweede provinciale A moest Lindelhoeven tegen Lutlommel wel door een hele zure appel bijten. Na een half uur stond de thuisploeg nog met 2-0 voor, maar uiteindelijk slikte het nog twee rode kaarten én vier tegengoals: 2-4.
  [naar artikel]
 27. TWEEDE PROVINCIALE. Nieuwe leider in 2A en 2B, Lindelhoeven scoort zeven keer (30/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  In 2A verliest de top twee en neemt Vlijtingen de leiding en in 2B pakt Leopoldsburg de koppositie over van Turkse Rangers, na winst in de onderlinge topper. Lindelhoeven smeerde Boorsem zeven goals aan. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in tweede provinciale van dit weekend.
  [naar artikel]
 28. Lindelhoeven klopt Racing Peer een derde keer: “Ook woensdag nog voluit gaan” (15/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Lindelhoeven versloeg RC Peer zondag voor de derde keer dit seizoen met duidelijke cijfers 4-2. Benieuwd of Peer de rollen woensdag eindelijk kan omdraaien.
  [naar artikel]
 29. Efficiënt Lindelhoeven is ploeg van Overpelt na derbyzege op veld van Kadijk (09/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Lindelhoeven is de ploeg van Overpelt. Het rekende op individuele klasse om een stevig Kadijk af te houden. “We hebben elkaar de hele week opgehitst met als enige doel het winnen van de derby. Klasse dat dit lukte”, vertelt Jonas Meeus.
  [naar artikel]
 30. Dieven stelen elektronica, drank en wieltjes van steekkar bij Lindelhoeven VV (18/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij tweede provincialer Lindelhoeven VV werd op twee weken tijd evenveel keer ingebroken in de voetbalkantine. Dieven stalen onder andere een muziekinstallatie, een laptop en opmerkelijk: de twee wieltjes van de steekkar. “Alles bij elkaar goed voor 3.000 euro”, zegt de secretaris.
  [naar artikel]
 31. Scheidsrechters houden (voetbal)quiz in Lindelhoeven (26/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Koninklijke Noord-Limburgse Scheidsrechtersvereniging (KNLSV) houdt vrijdag in Den Drossaerd (Lindelhoeven) zijn jaarlijkse (voetbal)quizavond. Die begint vanaf 20 uur. Hoe het er allemaal aan toe zal gaan zie je op de affiche hierbij. KNLSV-voorzitter Paul Smolders en zijn team arbiters - hoe meer ploegen deelnemen, hoe beter - heten iedereen welkom.
  [naar artikel]
 32. Hechtel beslist topper tegen Lindelhoeven met beauty’s (20/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Leider Hechtel won de topper in 2A van Lindelhoeven (4-0) dankzij beauty’s van Wesley Vermijl en Clerix. “Zolang we vier punten voorsprong tellen, blijft de druk bij achtervolger Park Houthalen liggen”, reageert Vermijl.
  [naar artikel]
 33. Versterker en tuner gestolen bij Lindelhoeven VV (03/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdagnacht is ingebroken in de kantine van Lindelhoeven VV. Een deel van de geluidsinstallatie werd gestolen. Het gaat om een versterker en een tuner. Enkele jaren geleden werd ook al een versterker van de club gestolen.
  [naar artikel]
 34. Pelt organiseert buurtbabbels voor Zorgzame Buurt in Lindelhoeven (30/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  De gemeente Pelt organiseert vier buurtbabbels in Lindelhoeven rond het project Zorgzame Buurten. Een Zorgzame Buurt is een buurt waar mensen zo lang mogelijk comfortabel thuis of in hun vertrouwde buurt kunnen blijven wonen.
  [naar artikel]
 35. Lindelhoeven blijft in tweede provinciale (15/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Met de winst van 3-1 tegen Reppel verzekerde Lindelhoeven VV het behoud in tweede provinciale. Nochtans moest een 0-1 achterstand worden weggewerkt. Centraal verdediger Koen Maes bracht de ploeg op dreef met de gelijkmaker, Mathias Vaesen dikte aan en Gert Geunens maakte het derde doelpunt met een afstandsschot van op de eigen speelhelft als Reppel goalie Roy Leijnen het doelgebied verliet, begon mee te voetballen maar het leer verloor.
  [naar artikel]
 36. Concinite eert Mozart zaterdag met concert in kerk Lindelhoeven (09/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het gemengd koor Concinite geeft op 12 oktober om 20.00 uur in de kerk van Lindelhoeven een klassiek concert met barokke werken, met als hoofdgerecht Mozart. Vocale solisten doen mee en we doen een beroep op het orkest van het KANL (het vroegere NIKO). Concinite bestaat uit een 50-tal zangers. Het geheel zal ongeveer anderhalf uur duren: kort en krachtig maar er is geen pauze voorzien.
  [naar artikel]
 37. Zondag concert met Russisch Jeugdkamerorkest in Lindelhoeven (12/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Samana Pelt-Lindelhoeven organiseert een uniek optreden met het gerenommeerd Jeugdkamerorkest uit Sint-Petersburg en dit onder leiding van de befaamde dirigent Sergei Efaev. Twee jaar geleden waren ze nog te gast in Lindehoeven. Zondag 14 juli om 15 uur vullen ze opnieuw de Sint-Corneliuskerk (Parkstraat) .Aansluitend is er gelegenheid tot ontmoeting, met de orkestleden, in Den Drossaerd. Voor de klassieke muziekliefhebber niet te missen. Tickets (15 of 12 euro in vvk) bestellen kan via tel. 011/ 64.04.40 of 011/64 .46 .76.
  [naar artikel]
 38. Park en Lindelhoeven maken strijd om ticket in eerste provinciale razend spannend: “Laten het niet meer liggen” (22/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na een 1-1-gelijkspel belooft de terugmatch tussen Park en Lindelhoeven voor een ticket in eerste provinciale ongemeen spannend te worden. “In deze match misten we te veel kansen, dus moeten we het woensdag thuis afmaken”, klonk het bij T1 Koen Van Helden van Park.
  [naar artikel]
 39. Clash Kadijk-Lindelhoeven: “Wij willen het Club Brugge van Pelt zijn” (07/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Met Kadijk-Lindelhoeven (2B) staat zaterdag (19.30u) de enige echte Overpeltse derby nog eens op het programma. “Wij willen het Club Brugge van Pelt zijn”, knipoogt Kadijk-coach Kevin Ulenaers (42), die net als zeven van zijn spelers in de lappenmand ligt.
  [naar artikel]
 40. Dit was het voetbalweekend in tweede provinciale A (27/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hechtel (0-1 in Reppel) behoudt de vierpuntenkloof op Park Houthalen, dat dankzij het verlies van Lindelhoeven (1-2 tegen Heusden-Zolder) de tweede periode pakt. Het is drummen voor de eindronde met Peer (3-1 tegen Leopoldsburg) en Anadol (1-1 op THES) gedeeld derde, op de voet gevolgd door Hamont (0-5 in Stal) en Heusden-Zolder. Lindelhoeven kan mits puntengewin in een inhaalmatch nog een sprongetje maken. Onderaan doet Paal-Tervant een uitstekende zaak en sluipt Grote Heide weer een punt dichter bij Turkse FC.
  [naar artikel]
 41. Inbraak (21/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een huis in Luciëndal zijn geld en juwelen gestolen. De inbraak werd woensdagvoormiddag vastgesteld.
  [naar artikel]
 42. Inbraak (27/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een huis in de Bierkensweg in Kaulille is geld gestolen. De inbraak werd woensdag vastgesteld. (maw)
  [naar artikel]
 43. Inbraak (23/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een huis in de Akkerstraat in Meeuwen zijn geld en juwelen gestolen. De inbraak werd donderdagavond vastgesteld.
  [naar artikel]
 44. Inbraak (29/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een flat in de Pastoor Hermansstraat hebben dieven geld en juwelen gestolen. De inbraak werd woensdag vastgesteld.
  [naar artikel]
 45. Inbraak (30/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Inbrekers hebben juwelen en geld gestolen bij een inbraak in een huis in de Zevenboompkensstraat in Alken. De inbraak werd donderdagavond gepleegd.
  [naar artikel]
 46. Inbraak (24/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een huis in de Haagdoornstraat in Maasmechelen zijn juwelen en geld gestolen. De inbraak werd zondagochtend rond 2 uur opgemerkt.
  [naar artikel]
 47. Inbraak (21/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Inbrekers hebben juwelen gestolen bij een inbraak in een huis in de Monseigneur Schuerslaan in Hasselt. Ze doorzochten alle kamers. De inbraak werd woensdagavond gepleegd.
  [naar artikel]
 48. Lindelhoeven is nummer één (05/10/2020 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 49. Inbraak (28/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij een inbraak in een huis in de Albertkanaalstraat in Hasselt zijn juwelen gestolen. De daders braken een raam open. Ze doorzochten alles. De bewoners stelden de inbraak dinsdagavond na elven vast.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]koppen.be. Disclaimer. Privacy policy