De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Drie Georgiërs gewond bij ongeval op Noord-Zuid in Pelt

Het Belang van Limburg

24/11/2022 - 16:10

Bij het ongeval woensdagavond op de Noord-Zuidverbinding in Pelt zijn drie Georgiërs gewond geraakt. Ze werden naar het ziekenhuis in Overpelt gebracht; Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur in de richting van Eindhoven. De auto van de slachtoffers kwam daar op z’n dak terecht. 


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Auto over de kop op Noord-Zuidverbinding in Pelt: drie inzittenden gewond (23/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Noord-Zuidverbinding in Pelt is woensdagavond rond 18 uur een zwaar verkeersongeval gebeurd. In de donkerte en het regenweer botsten twee auto’s die richting Nederland reden. Een van de voertuigen sloeg over de kop. Drie inzittenden raakten gewond. Het ongeval zorgde voor veel verkeershinder in de drukke avondspits. Iedereen wilde tijdig thuis zijn voor de voetbalmatch van de Rode Duivels op het WK.  
  [naar artikel]
 2. Internationaal Strafhof vaardigt arrestatiebevelen uit omtrent oorlog Georgië-Rusland (30/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag heeft drie arrestatiebevelen uitgevaardigd in het kader van een onderzoek naar eventuele misdaden begaan tijdens de oorlog in Georgië in 2008. Twee Russen en een in Georgië geboren man worden beschuldigd van oorlogsmisdaden in de oorlog die vijf dagen duurde. Het gaat om drie mannen die belangrijke posities bekleedden bij de pro-Russische rebellen in de opstandige regio Zuid-Ossetië.
  [naar artikel]
 3. Dodelijk ongeval in Pelt: 2 doden en 1 zwaargewonde op Noord-Zuidverbinding (18/06/2021 - VRT NWS)
  In Overpelt is er vanochtend rond 5u30 een dodelijk ongeval gebeurd. Op de N74, dat is de Noord-Zuid verbinding, raakten 4 auto's betrokken bij het ongeval, aan de kruising met de Fabriekstraat richting Eindhoven. Daarbij vielen 2 doden en 1 zwaar gewonde.
  [naar artikel]
 4. Voetgangster gewond bij ongeval in Pelt (28/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een jonge vrouw van 18 jaar uit Pelt is woensdagavond gewond geraakt bij een ongeval op de Koning Albertlaan in Overpelt. De zijspiegel raakte het slachtoffer aan de arm. Ze werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 5. Fietsers gewond bij ongevallen in Pelt (05/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een fietser (64) uit Pelt raakte zondag om 18 uur gewond bij een ongeval op de Koning Albertlaan in Pelt. Hij werd daar door een lijnbus aangereden en kwam ten val. Het ging om lichte verwondingen. Hij moest naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 6. Zweden, met Ibrahimovic, loopt een blauwtje tegen Georgië, Rusland en Noord-Macedonië halen fors uit (11/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zweden, waar Zlaten Ibrahimovic opnieuw in de basis stond, verloor verrassend in en tegen Georgië met 2-0. Rusland en Noord-Macedonië waren dan weer een maatje te groot voor respectievelijk Cyprus en Armenië.
  [naar artikel]
 7. Fietser van 76 overleden na ongeval met vrachtwagen in Pelt (14/02/2022 - VRT NWS)
  In Pelt is een fietser overleden na een ongeval met een vrachtwagen. De bestuurder reed aan het einde van de afrit van de Noord-Zuid in de Fabriekstraat een voorbijrijdende fietser aan. De man van 76 is nog zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht maar heeft het niet gehaald.
  [naar artikel]
 8. Vrouw gewond bij ongeval in Pelt (05/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een 34-jarige vrouw uit Pelt is woensdagmorgen rond 8 uur gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Zonhoekstraat en de Grote Heide in Neerpelt.
  [naar artikel]
 9. Twee doden bij zwaar ongeval op Noord-Zuid in Pelt, veel verkeershinder (18/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Noord-Zuidverbinding in Overpelt is veel verkeershinder na een zwaar ongeval vrijdag rond 5.30 uur in de richting van Nederland. Volgens de eerste berichten waren daar drie auto’s bij betrokken. Twee personen zouden zijn overleden. De hulpdiensten zijn nog altijd ter plaatse.
  [naar artikel]
 10. Bromfietsster uit Pelt gewond (18/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Leopoldlaan in Overpelt zijn bromfiets en een auto in aanrijding gekomen. Bij dat ongeval rond 13.30 uur is een 19-jarige vrouw uit Pelt gewond geraakt.
  [naar artikel]
 11. Ongevallen (19/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Noord-Zuidverbinding in Pelt is donderdag rond 17.15 uur een zware crash gebeurd. Twee auto’s botsten er. Een wagen belandde in de middenberm. De andere wagen sloeg over de kop en tolde naar beneden in de berm. Bij het ongeval vielen drie gewonden: een 22-jarige man uit Peer en een koppel van 27 uit Diepenbeek. Donderdagavond rond 20.45 uur zijn twee gewonden gevallen bij een motorongeval in de Houtmolenstraat in Pelt. De motorrijder kwam ten val toen hij op het laatste moment ergens wilde inslaan. De 55-jarige bestuurder uit Pelt en de 42-jarige passagier raakten gewond.
  [naar artikel]
 12. Russische grensregio met Georgië beperkt toegang van auto's (28/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische regio Noord-Ossetië, die grenst aan Georgië en waar zich reusachtige rijen Russen hebben gevormd die de mobilisatie ontvluchten, gaat de toegang van voertuigen op zijn grondgebied beperken. Dat heeft de regioleider Sergei Meniaello woensdag aangekondigd.
  [naar artikel]
 13. Fietsster gewond bij ongeval in Pelt (20/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Koel in Overpelt is dinsdagavond rond 17.45 uur een 15-jarig meisje uit Pelt gewond geraakt. De fietsster kwam in aanrijding met een auto.  
  [naar artikel]
 14. Vrachtwagen kantelt in middenberm van Noord-Zuid na ongeval: een gewonde (15/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval op de Noord-Zuidverbinding is woensdagnamiddag in de richting van Eindhoven een vrachtwagen gekanteld. Een deel van de lading kwam op de weg terecht. Een persoon raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 15. "Wij zijn Europa", schreeuwen 100.000 Georgiërs: waarom het verre Georgië beter geplaatst lijkt als EU-lid dan Oekraïne  (21/06/2022 - VRT NWS)
  In de Kaukasische republiek Georgië hebben gisteren meer dan 100.000 mensen betoogd voor lidmaatschap van de Europese Unie. Onlangs heeft Georgië samen met Oekraïne en Moldavië een aanvraag tot lidmaatschap van de EU ingediend om te ontsnappen aan de klauwen van Rusland. Er zijn echter grote verschillen tussen die landen.
  [naar artikel]
 16. Voorzitter Esperanza Pelt raakt zwaargewond bij ongeval op E40 in West-Vlaanderen (03/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval langs de E40 in Loppem zijn vrijdagmiddag Jan Winters en zijn vrouw Rachel Haegdons uit Pelt gewond geraakt. De 70-jarige voorzitter van Esperanza Pelt werd in kritieke toestand afgevoerd, maar is inmiddels buiten levensgevaar.
  [naar artikel]
 17. 92-jarige wandelaar uit Pelt gewond bij ongeval (13/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 92-jarige man uit Pelt is zondag in de vooravond gewond geraakt bij een ongeval in de Heerstraat in Neerpelt. De voetganger werd rond 17 uur door een auto geraakt die van een oprit kwam. De wandelaar werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 18. Na dubbel dodelijk ongeval: nieuw wegdek en vangrails op gevaarlijk stuk Noord-Zuid (10/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt in Pelt vanaf woensdag 17 november een gedeelte van het wegdek van de Noord-Zuid (N74). Het gaat om een zone van zo’n 1,2 kilometer in de rijrichting Hasselt waar bij hevige regenval al zware ongevallen gebeurden. In het voorjaar van 2022 zullen ook dubbele vangrails in de middenberm worden geplaatst.
  [naar artikel]
 19. Ongeval (10/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op het Kerkplein in Bocholt is een 43-jarige man uit Pelt maandagavond gewond gewond geraakt bij een ongeval. De voetganger werd rond 19 uur aangereden.
  [naar artikel]
 20. Auto op dak op Noord-Zuidverbinding in Pelt: geen gewonden (17/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Lindelhoeven op de Noord-Zuidverbinding is woensdagnamiddag rond 14.15 uur een auto over de kop geslagen. De auto begon te slingeren. De 26-jarige bestuurster raakte niet gewond. Door het ongeval werd de Noord-Zuidverbinding richting Hasselt deels afgesloten. De brandweer kwam het wegdek reinigen.
  [naar artikel]
 21. Twee doden bij verkeersongeval in Pelt, veel verkeershinder op Noord-Zuid (18/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Noord-Zuidverbinding in Pelt is vanmorgen rond 5.30 uur een zwaar verkeersongeval gebeurd waarbij twee mensen om het leven zijn gekomen.
  [naar artikel]
 22. Slachtoffer na ongeval met vrachtwagen in Pelt is 76-jarige Yvo Meuwis (15/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  De 76-jarige fietser die maandagnamiddag overleed bij een ongeval in de Fabrieksstraat, is Yvo Meuwis uit het centrum van Overpelt. Hij werd ter hoogte van de afrit van de Noord-Zuid opgeschept door een trekker met een oplegger.
  [naar artikel]
 23. Vrouw uit Pelt gewond bij motorongeval (13/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een 57-jarige vrouw uit Pelt is zaterdagmorgen gewond geraakt bij de val van een motorrijder. Het ongeval gebeurde zaterdagmorgen rond 8.45 uur op de Betonweg in Ellikom.  
  [naar artikel]
 24. Football Talk. Belgische beloften op EK tegen Portugal, Nederland en Georgië - Diogo Jota mist WK (18/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De jonge Duivels nemen het volgend jaar op tegen Portugal, Nederland en gastland Georgië op het EK voetbal voor beloften. De Belgen werden ondergebracht in groep A. Het EK vindt van 21 juni tot 8 juli 2023 plaats in Georgië en Roemenië.
  [naar artikel]
 25. Raad van Europa dringt bij Rusland aan op herstelbetalingen aan Georgië (23/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Raad van Europa heeft er vrijdag bij Rusland op aangedrongen de schadeloosstelling aan Georgië te betalen waartoe het door het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) is veroordeeld vanwege de arrestatie en collectieve uitzetting van meer dan duizend Georgiërs in 2006 en 2007.
  [naar artikel]
 26. Drie Belgen raken gewond bij ongeval met luchtballon in Slovenië (22/01/2022 - VRT NWS)
  In Slovenië zijn drie Belgen gewond geraakt nadat een tocht met een luchtballon slecht geëindigd is. Ze maakten een harde landing in de hoofdstad Ljubljana en vielen uit de korf van de ballon. De omstandigheden van het ongeval zijn nog onduidelijk, maar niemand zou in levensgevaar zijn.
  [naar artikel]
 27. Fietsster (84) uit Pelt gewond na ongeval in Holheide (18/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Koningin Astridlaan en de Holvenstraat in Holheide zijn een fietsster en een motorfietser dinsdag rond 10.15 uur gebotst. De fietsster, een vrouw (84) uit Pelt, raakte gewond. 
  [naar artikel]
 28. Separatistische regio Georgië wil referendum over eventuele toetreding tot Rusland (31/03/2022 - Knack)
  Separatisten in Zuid-Ossetië, een deelregio van Georgië, willen een stemming organiseren over een eventuele toetreding tot Rusland. Voor zo'n stap is een referendum noodzakelijk, zei de leider van pro-Russische regio Anatoli Bibilov woensdag op de Russische staatstelevisie.
  [naar artikel]
 29. Fietser uit Pelt gewond bij ongeval in Achel (28/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Rodenrijt in Achel is woensdag rond 6 uur een 33-jarige fietser uit Pelt gewond geraakt. De man kwam een bospaadje uit gefietst toen hij werd verrast door een auto. De fietser viel.
  [naar artikel]
 30. Ook Georgië wil lid worden van de Europese Unie (02/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Georgië, ooit deel van de Sovjet-Unie, gaat het lidmaatschap van de Europese Unie aanvragen. De regerende partij maakte bekend dat het verzoek donderdag wordt ingediend. Georgië, in het uiterste oosten van Europa, hoopt dat de aanvraag met spoed wordt behandeld, melden media.
  [naar artikel]
 31. Georgische toptennisser en ‘s werelds nummer 27 riskeert drie jaar cel nadat hij ex-vrouw zou mishandeld hebben (26/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nikoloz Basilashvili (28) is in Tbilisi in zijn thuisland Georgië gearresteerd wegens vermeend huiselijk geweld. De Georgiër, ‘s werelds nummer 27,...
  [naar artikel]
 32. Drie Belgen gewond bij ongeval met luchtballon in Slovenië (23/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In Slovenië zijn zaterdag drie Belgen en een Sloveen gewond geraakt bij een ongeval met een heteluchtballon nabij Ljubljana. Dat meldt het Sloveense persbureau STA onder aanhaling van de politie van Ljubljana. De gewonden werden overgebracht naar het ziekenhuis. Ze zouden niet in levensgevaar verkeren.
  [naar artikel]
 33. Lichtgewonde bij ongeval op Noord-Zuidverbinding in Pelt (28/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Noord-Zuidverbinding is in Pelt een auto uit de richting van Nederland bij een uitwijkmanoeuvre over de middenberm gegaan. Het voertuig belandde op de zijflank in de berm. De bestuurster moest door de brandweer uit het wrak worden bevrijd, maar zat niet gekneld. Ze werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. 
  [naar artikel]
 34. Separatistische regio in Georgië organiseert referendum over toetreding tot Rusland (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De autoriteiten van de separatistische regio Zuid-Ossetië in Georgië zullen op 17 juli een referendum organiseren over de toetreding tot Rusland. Dat meldt het kabinet van president Anatoli Bibilov. In maart had de conflictregio al bekendgemaakt dat ze een volksstemming wilde organiseren, maar toen was er nog geen concrete datum bekend.
  [naar artikel]
 35. Drie Belgen gewond bij ongeval met heteluchtballon in Slovenië (22/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij een ongeval met een heteluchtballon in Slovenië zijn drie Belgen net als een Sloveense inzittende gewond geraakt. Dat melden lokale media.
  [naar artikel]
 36. Belgische beloften treffen volgend jaar Portugal, Nederland en Georgië op eindronde EK U21 (18/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  De jonge Duivels nemen het volgend jaar op tegen Portugal, Nederland en gastland Georgië op het EK voetbal voor beloften. De Belgen werden ondergebracht in groep A. Dat blijkt uit de loting van dinsdag in het Roemeense Boekarest. Het EK vindt van 21 juni tot 8 juli 2023 plaats in Georgië en Roemenië.
  [naar artikel]
 37. Na dubbel dodelijk ongeval: verbeteringswerken aan wegdek van Noord-Zuid van start (18/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Noord-Zuidverbinding (N74) in Pelt zijn de verbeteringswerken aan het wegdek gestart. Op deze plek gebeurden al verschillende zware ongevallen. Zo kwamen in juni Matthijs (27) en René (58) nog om het leven. Vrijdagavond moeten de eerste werken zijn afgerond.
  [naar artikel]
 38. Zware verkeershinder op Noord-Zuid door ongeval (01/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op de Grote Baan in Helchteren raakten zondagavond rond 18.30 uur drie voertuigen betrokken bij een ongeval. Een wagen uit de richting van Hasselt botste tegen een mobilhome en raakte vervolgens half frontaal een tweede personenwagen. Een inzittende raakte lichtgewond. Het ongeval zorgde voor heel wat verkeershinder en een lange file op de Noord-Zuidverbinding.
  [naar artikel]
 39. Belgian Lions openen Eurobasket tegen Georgië (06/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Belgian Lions zullen op 1 september het EK in Tbilisi openen tegen Georgië. Het EK, dat door de coronapandemie met één jaar werd uitgesteld, gaat door van 1 tot 18 september 2022 in Georgië, Italië (Milaan), Tsjechië (Praag) en Duitsland (Keulen/Berlijn). De eindfase wordt in de Duitse hoofdstad Berlijn betwist.
  [naar artikel]
 40. Fietsster gewond bij ongeval in Pelt (23/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de rotonde aan de Ringlaan en de Dorpsstraat in Overpelt zijn vrijdag rond 13.45 uur een auto en een fietsster bij een ongeval betrokken geraakt. Een 64-jarige vrouw uit Overpelt raakte gewond.
  [naar artikel]
 41. Motorrijder gewond bij ongeval in Peer (04/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagnamiddag rond 14.45 uur is een motorrijder gewond geraakt bij een ongeval op de Zuidervest in Peer. De man is voor verzorging naar het ziekenhuis in Pelt gebracht.
  [naar artikel]
 42. Dertiger uit Leopoldsburg gewond bij ongeval op Noord-Zuidverbinding (09/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een 39-jarige man uit Leopoldsburg is donderdagnamiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Noord-Zuidverbinding in Hechtel. Hij geraakte met zijn auto van de weg, ging over de kop en kwam tegen een boom terecht. De man werd voor verzorging naar het ziekenhuis in Heusden-Zolder gebracht.
  [naar artikel]
 43. Fietser (13) uit Pelt gewond bij ongeval (07/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Neerpelt in de Stationsstraat is vrijdagmorgen rond 8.15 uur een fietser achter tegen een auto gereden. De 13-jarige jongen uit Pelt raakte lichtgewond. Verzorging in het ziekenhuis was niet nodig.
  [naar artikel]
 44. Peltenaar (52) gewond na ongeval in Bree (17/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de Heuvelstraat zijn woensdag rond 18.50 uur een fietser en een auto gebotst. Een man (52) uit Pelt raakte gewond. 
  [naar artikel]
 45. Ongeval (22/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Kaulille op de Lillerbaan is met Pasen rond 18.45 uur een ongeval gebeurd. Twee auto’s botsten. Een 58-jarige vrouw uit Pelt raakte gewond.
  [naar artikel]
 46. Twintiger uit Olen gewond bij ongeval in Pelt (25/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een 22-jarige man uit Olen is zondagavond lichtgewond geraakt bij een ongeval in de Sellekaertstraat in Overpelt. De jongeman viel met zijn scooter door een manoeuvre. De tweewieler schoof tegen een auto die kwam aangereden. In de auto raakte niemand gewond.
  [naar artikel]
 47. Fietsster gewond bij ongeval in Neerpelt (01/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een 42-jarige vrouw uit Pelt is dinsdagvoormiddag gewond geraakt bij een ongeval op het kruispunt van de Molenstraat en de Heerstraat in Neerpelt. Rond 8.30 uur werd de fietsster door een auto geraakt. 
  [naar artikel]
 48. Ongeval (21/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op het kruispunt van de Astridlaan en de Beekstraat in Pelt zijn een fietser en een auto in aanrijding gekomen. Bij het ongeval donderdagmorgen rond 7.45 uur is een 54-jarige man uit Lommel gewond geraakt.
  [naar artikel]
 49. 76-jarige fietser overlijdt bij tweede dodelijk ongeval in 20 maanden aan Fabrieksstraat (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Maandagnamiddag is een 76-jarige fietser uit Pelt overleden aan zijn verwondingen nadat hij eerder op de middag betrokken was bij een verkeersongeval. De feiten speelden zich af aan de op- en afrit van de Noord-Zuid. Het is al de tweede keer in 20 maanden dat zich hier een dodelijk ongeval voordoet.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy