De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

KERSTLIJSTJE: 23 schattige geschenkjes die je voor je hond onder de kerstboom wil leggen

Flair

03/12/2022 - 17:12

En de award voor het beste baasje ter wereld gaat naar... jou!


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP FLAIR

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. En dan hangt er plots een koala in je kerstboom (03/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Australische familie McCormick kreeg een heel erg schattige verrassing voor kerst. In hun kerstboom zat er namelijk een erg grote en pluizige kerstbal: een jonge, wilde koala had zich er verstopt. “De hond liep meteen naar de kerstboom toe, dat was al een beetje vreemd”, zegt de 16-jarige dochter van het gezin. “Kerstballen lagen verspreid over de vloer en plots .. zagen we de koala in de boom!” De koala weigerde ook pertinent om z’n nieuwe schuilplaats te verlaten.
  [naar artikel]
 2. Nog op zoek naar inspiratie? Deze cadeautjes hoopt onze Billie-redactie onder de kerstboom te vinden (24/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dat ene paar oorbellen dat je maar niet uit je hoofd krijgt, een scrapbook om al je toekomstige avonturen in te vereeuwigen of nieuwe cocktailglazen: onze Billie-redactie droomt al luidop van al die geschenkjes onder de kerstboom. Nu maar hopen dat onze favorieten er tussen zitten.
  [naar artikel]
 3. Voor onder kerstboom: twintig cadeautjes voor minder dan twintig euro (13/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Sint is ondertussen alweer even in Spanje en dus is het tijd om de kerstboom te voorzien van cadeautjes. Twintig leuke geschenkjes voor hem en haar. En om te voorkomen dat je in januari moet overleven op droog brood, kozen we voor pakjes die maximaal twintig euro kostten.
  [naar artikel]
 4. Deze schattige hond moet wel het leukste brommerslot ooit zijn (17/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Chinese eigenaar van deze motor kan zijn brommer met een gerust hart achterlaten, want zijn schattige hond bewaakt het met lijf en leden. Zittend op de brommer kijkt de stoere bewaker iedereen na. Of de hond nadien zelf reed met de tweewieler, is niet geweten.
  [naar artikel]
 5. Speelgoedinzameling moet elk kind in Liedekerke een pakje onder de kerstboom garanderen (26/11/2021 - VRT NWS)
  Om gezinnen, die cliënt zijn bij het OCMW van Liedekerke, de kans te geven een cadeautje voor hun kind onder de kerstboom te leggen, wordt een inzameling van tweedehandsspeelgoed gehouden.
  [naar artikel]
 6. BV's steken de horeca een hart onder de riem: “Leg cadeaubonnen onder de kerstboom” (14/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu de horecazaken al enkele maanden de deuren gesloten moeten houden, zitten vele café’s en restaurants helaas in de problemen. In een filmpje roepen BV’s op om de locale horeca te steunen. Dat kan je doen door dit jaar een culinaire cadeaubon onder de kerstboom te leggen.
  [naar artikel]
 7. BV's steken de horeca een hart onder de riem: “Leg cadeaubonnen onder de kerstboom” (14/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu de horecazaken al enkele maanden de deuren gesloten moeten houden, zitten vele café’s en restaurants helaas in de problemen. In een filmpje roepen BV’s op om de locale horeca te steunen. Dat kan je doen door dit jaar een culinaire cadeaubon onder de kerstboom te leggen.
  [naar artikel]
 8. Gezin vindt schattige verstekeling in hun kerstboom (21/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een familie uit Georgia, in de Verenigde Staten, heeft een wel erg bijzondere gast voor Kerstmis. In hun kerstboom vonden ze een schattig klein uiltje. Het dier bleef zo’n week bij het gezin wonen alvorens uit te vliegen.
  [naar artikel]
 9. Bidsprinkhanen en giftige slangen: 7 filmpjes die tonen dat een kerstboom niet altijd gezelligheid brengt (25/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Heel wat gezinnen, families en vriendengroepen zitten momenteel gezellig rond de kerstboom, om geschenkjes uit te wisselen, te keuvelen en te aperitieven. Maar die kerstboom komt er niet altijd zonder slag of stoot en de versierde boom brengt ook niet altijd gezelligheid. Zeker niet als er rare beestjes in schuilen, als de boom omvalt of alle cadeaus die eronder liggen plots geopend zijn. We zetten enkele video’s op rij waarin de kerstsfeer soms ver te zoeken is.
  [naar artikel]
 10. Meisje verkleedt zich als haar hond voor Halloween (02/11/2017 - Metro)
  Veel kinderen verkleden zich op Halloween als hun favoriete superheld. Soms is dat Superman, soms is het je eigen hond.  Reddit-gebruiker JustBeSimple postte een foto van zijn dochter die zich had verkleed als hun hond. De gelijkenis is treffend. Het schattige duo doet ons al dromen van ons eigen ‘huisje, tuintje, boompje én hondje’. Op Reddit vertelde de vader dat zijn vrouw het schattige pakje vond op Facebook voor maar 15 dollar (zo’n 12,88 euro). Een goedkope prijs voor een onbetaalbaar resultaat! Lees ook : Hond met geniale Halloween-outfit gaat viraal
  [naar artikel]
 11. Schattige hond staat model voor grote merken en is een hit op Instagram (09/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwste influencer op Instagram die absoluut het volgen waard is? De vierjarige Marley. Nee, we hebben het hier niet over de schattige peuter...
  [naar artikel]
 12. Opgelet, die kerstboom in huis kan gevaarlijk zijn voor honden en katten (09/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Huisdiereigenaren die net de kerstboom hebben opgetuigd doen er goed aan de komende tijd hun hond of kat goed in de gaten te houden. Kerstbomen...
  [naar artikel]
 13. Deze schattige hond staat model voor grote merken en is een hit op Instagram (09/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwste influencer op Instagram die absoluut het volgen waard is? De vierjarige Marley. Nee, we hebben het hier niet over de schattige peuter...
  [naar artikel]
 14. Sinterklaas heeft geschenkjes voor KVG-Zorgenkind (27/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Door corona moeten de Sint en zijn Pieten op een andere manier geschenkjes uitdelen aan de kinderen van KVG-Zorgenkind.
  [naar artikel]
 15. Deze schattige hond staat model voor grote merken en is momenteel een hit op Instagram (09/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwste influencer op Instagram die absoluut het volgen waard is? De vierjarige Marley. Nee, we hebben het hier niet over de schattige peuter...
  [naar artikel]
 16. Dierenasiel: “Geen honden en katten onder de kerstboom als cadeau” (30/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In het dierenasiel ‘Het Blauwe Kruis’ in Wommelgem krijgen de dieren cadeautjes. Dierenliefhebbers kunnen er hun geschenken onder de kerstboom leggen. En dat blijkt dit jaar veel succes te hebben. De honden en katten worden er in de watten gelegd met allerlei speelgoed en lekkers. Maar een dier uit het asiel schenken als cadeau, dat kan niet meer.
  [naar artikel]
 17. Schattige dier van de week: de hond die mama zegt of de zonnebadende snurker? (17/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Elke week duiken we in ons archief op zoek naar schattige dieren. Wie van beide is het schattigst? Laat het ons weten in de reacties of bij het
  [naar artikel]
 18. VIRAL3: Man krijgt massage van zijn hond (23/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In de Feel Good Friday: een schattige kitten die de fles krijgt, een kleuter wandelt met een koe en een hoofdmassage van de hond.
  [naar artikel]
 19. Zo snel zet een brandende kerstboom je huis in lichterlaaie (15/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  23 seconden. Zo lang duurt het tot een brandende kerstboom de sofa, cadeautjes en daarna de woonkamer in lichterlaaie zet. De Amerikaanse Consumer Product Safety Commission (CPSC) deed de test met een echte kerstboom om mensen te waarschuwen. Er kunnen tal van oorzaken zijn waardoor een kerstboom vlam vat: onder meer defecte kerstlichtjes, kaarsen, sigaretten of haardvuur.
  [naar artikel]
 20. Deze ‘schattige pup’ werd binnengebracht bij Amerikaanse politie, maar bleek iets heel anders dan een hond (17/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van Bartlett in de Amerikaanse staat Illinois heeft een foto gedeeld van een ‘schattige pup’ die naar het commissariaat was gebracht...
  [naar artikel]
 21. VIDEO. Bedtijd voor deze vijf biggetjes... en een hond (13/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de Amerikaanse staat Florida houden vijf varkentjes en een hond een pyjamaparty voor het slapengaan. Gekleed in schattige roze pyjama’s, spelen...
  [naar artikel]
 22. Chihuahua de populairste hond van Vlaanderen: weinig hond, veel karakter (05/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  We zitten massaal aan de chihuahua. Het ‘kleinste hondje ter wereld’ is het hoogst vertegenwoordigd onder de Vlaamse viervoeters, zo bleek uit cijfers van de centrale databank DogID. Maar waar komt dat schattige beestje vandaan? En is het überhaupt wel een hondje? “Mijn hart bloedt als ze zeggen dat het thuishoort in een sjakosj. Het kan zoveel meer dan dat.”
  [naar artikel]
 23. Gezin doet schattige ontdekking in schuilplaats van vermiste hond: “Trotse grootouders” (17/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het verlies van een huisdier is hartverscheurend, maar als je het geluk hebt dat hij of zij terugkeert, is de vreugde van die hereniging ongeëvenaard. Dat is precies wat het gezin van Ashley Tabor uit Washington meemaakte toen hun zwangere hond Lili verdween en vier dagen later weer opdook. Het gezin nam het zekere voor het onzekere en hing een tracker aan de halsband van Lili, voor het geval dat ze weer zou verdwijnen. En ja hoor, niet veel later konden ze hun hond weer niet vinden. Het gezin ontdekte vervolgens dat hun hond nooit van huis was weggelopen, maar een nestje had gebaard onder hun huis.
  [naar artikel]
 24. VIDEO. Hond wacht baasje elke dag op voor knuffel (12/06/2018 - Metro)
  De vriendschap tussen mens en dier kan ver gaan. Dat bewijst een onafscheidelijke duo bestaande uit een man en een hond. De schattige viervoeter is zo dol op zijn baasje dat hij hem elke dag staat op te wachten. Wanneer hij eindelijk thuiskomt, verwelkomt het beestje hem met een poot en een dikke knuffel. Lees ook : Hond wacht 28 uur bij verdwaald meisje Het bericht VIDEO. Hond wacht baasje elke dag op voor knuffel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. VIDEO. Kat is doodsbang van kerstboom (06/12/2018 - Metro)
  De meeste katten bengelen met veel plezier aan de takken van de kerstboom. Maar deze viervoeter heeft duidelijk geen zin om de wildebras uit te hangen tussen de versieringen.  Het schattige beestje weet niet wat ze meemaakt. Ze gaat op haar twee achterste poten staan om de kerstboom te bekijken. Met een argwanende blik bestudeert ze het groene schepsel. “Wat doet dit gedrocht in mijn huis?”, lijkt de bange kat te denken. Uiteindelijk maakt ze zich snel uit de voeten.   View this post on Instagram   Wow, Can you see anything? . ?????????????????? ???????????????????????? ???????????? ??? #????? ????????????????? . ?????????????????????????????????????????????????????????????…?????? . #catloversclub #9gag #funnycat #catsofinstagram #meowed #pleasantcats #bestmeow #weeklyfluff #instagram #catoftheday #scottishfold #animalsco #catsofworld #thedodo #instacats #makemyday #cutecatcrew #ilovemycat #adorable A post shared by yayoi89 (@yayoi89) on Nov 30, 2018 at 2:04am PST Lees ook : Deze kerstboom is ideaal voor kattenliefhebbers Het bericht VIDEO. Kat is doodsbang van kerstboom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Schattige hond probeert regendruppels te vangen vanuit auto (10/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Ewok, een pug van twee jaar oud, heeft een schattige gewoonte aangenomen. Elke keer als hij in de auto zit wanneer het regent, probeert hij namelijk de regendruppels op te vangen met z’n tong.
  [naar artikel]
 27. Schattige hond probeert regendruppels te vangen vanuit auto (10/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Ewok, een pug van twee jaar oud, heeft een schattige gewoonte aangenomen. Elke keer als hij in de auto zit wanneer het regent, probeert hij namelijk de regendruppels op te vangen met z’n tong.
  [naar artikel]
 28. Tip voor onder de kerstboom: de Alkenbon (16/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op zoek naar een leuk geschenk voor onder de kerstboom, maar heb je geen inspiratie? Dan heeft de Alkense ondernemersraad een goede suggestie: koop een Alkenbon, de kadobon die je blij maakt!
  [naar artikel]
 29. SCHATTIG! Hond krijgt mooiste kerstcadeau dat hij zich kan inbeelden (video) (21/12/2020 - Metro)
  Een video waarin een golden retriever een wel héél speciaal cadeautje krijgt, is viraal gegaan. Zijn baasje Alma, een 22-jarige vrouw uit Cheshire in Engeland, filmde het moment waarop haar hond Wallace het cadeau onder de kerstboom ziet staan. In een doos zit een schattige puppy die luistert naar de naam Pippa. Enthousiast Een zusje dus voor Wallace, en de twee zijn dolenthousiast om elkaar te leren kennen. De video werd intussen al meer dan 200.000 keer bekeken. “De manier waarop ze uit de doos valt, zo schattig”, “Dit bracht me aan het lachen. Prachtig!” en “Dit is de schattigste video ooit”, klinkt het onder meer in de reacties. Knuffelen Alma vertelt dat de twee intussen, drie weken nadat ze elkaar leerden kennen, twee handen op een buik zijn. “Ze houden van elkaar en ze knuffelen voortdurend. Pippa heeft er een gewoonte van gemaakt om, elke keer als Wallace slaapt, met zijn oren te spelen”, lezen we in Daily Star. @wallaceisgoldenBest Christmas present… Ever! ##goldenretriever ##Puppy ##dogsoftiktok ##fyp ##foryou ? All I Want for Christmas Is You – Mariah Carey Lees ook: Koppel verhuist en laat hond vastgebonden achter in tuin: “Schandalig!” (foto) Het bericht SCHATTIG! Hond krijgt mooiste kerstcadeau dat hij zich kan inbeelden (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Buurtbewoners leggen massaal geld samen voor overvallen Willy (91): “Zie, Borgerhoutenaren hebben wél een warm hart” (04/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op klaarlichte dag werd Willy uit Borgerhout tijdens een wandeling met zijn rollator beroofd. Om hem de nare herinnering te doen vergeten en de bejaarde man een hart onder te riem te steken, startte buurtbewoner Ahmed een actie om geld en geschenkjes voor hem in te zamelen.
  [naar artikel]
 31. IN BEELD. Geen krakers, maar BV's onder de kerstboom (14/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond ging in Theater Elckerlyc in Antwerpen het theaterstuk ‘Krakers onder de kerstboom’ in première. Om helemaal in de sfeer te komen van deze...
  [naar artikel]
 32. Koppel doodsbenauwd wanneer ze giftige slang onder kerstboom vinden (24/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een koppel uit Maitland, een stad in de Australische deelstaat Nieuw-Zuid-Wales heeft een extra verrassing onder de kerstboom gevonden. Naast alle...
  [naar artikel]
 33. KERSTLIJSTJE: met deze 23 kleine cadeautjes onder € 10 scoor jij gegarandeerd als Secret Santa (09/12/2022 - Flair)
  Een mok met borsten, draaikaarsen of een leuk gezelschapsspel?
  [naar artikel]
 34. Vonken en vuur (06/12/2017 - De Morgen)
  Waarom niet eens een lokaal cadeautje onder je kerstboom leggen? Deze West-Vlaamse creaties zijn stief leutig om te geven én
  [naar artikel]
 35. VIDEO. Hond zoekt verkoeling in ijsmachine (15/06/2018 - Metro)
  Op warme dagen gaat iedereen op zoek naar verkoeling. Ook deze schattige hond uit North Carolina. Na een wandeling in de hitte waren de baasjes hun witte husky kwijt. Na even zoeken, zagen ze de staart van de viervoeter uit de ijsmachine bengelen.  De slimme hond zocht een koel plekje, en waar is het kouder dan in de ijsmachine van zijn baasje? Die plaatste een video van zijn huisdier op Facebook. Het filmpje werd ondertussen meer dan 11 miljoen keer bekeken. Lees ook : VIDEO. Hond wacht baasje elke dag op voor knuffel Het bericht VIDEO. Hond zoekt verkoeling in ijsmachine verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Dit zijn de beste kindvriendelijke games voor onder de kerstboom (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  December is cadeautjesmaand, en net als de voorbije jaren zullen ook in 2020 heel wat kinderen games onder de kerstboom vinden. Op zoek naar inspiratie? Onze techredacteur maakte een selectie uit de populairste games.
  [naar artikel]
 37. Waarom je een pakje best eerst nakijkt en pas dan onder de kerstboom legt (19/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Joepie, pakjestijd! Maar leg niet zomaar alles onder de kerstboom wat je in de winkel koopt of thuis laat leveren. Kijk eerst na of het is wat je wilde en of het werkt zoals je wenst.
  [naar artikel]
 38. Vrouw bedenkt slim trucje om nieuwsgierige hond weg te houden bij kerstboom (24/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Hondeneigenaars weten dat hun versierde boom soms het slachtoffer kan worden van hun enthousiaste viervoeter. Ook cockapoo Litte Hugo - een kruising tussen een cockerspaniël en een poedel - houdt ervan de kerstboom te vernielen zodra er kerstballen en slingers in hangen. Maar daar heeft zijn Britse baasje Georgia Kiernan (25) iets op gevonden. De hond is namelijk doodsbang van de stofzuiger, dus maakt het apparaat nu deel uit van de versiering. “Zelfs als de stofzuiger niet aanligt, haat hij het ding”, klinkt het. “Perfect dus om onze boom te beschermen.”
  [naar artikel]
 39. Deze grote hond is doodsbenauwd voor schattige kleine hamster (24/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Grootte doet er duidelijk niet toe voor deze hilarische Berner Senner. De hond werd voorgesteld aan de nieuwste (kleine) aanwinst van de familie, maar dat viel niet in goede aarde.
  [naar artikel]
 40. Apple legt oortjes 'just-in-time' onder kerstboom (13/12/2016 - De Tijd)
  16:15 De draadloze Airpod-oortjes van Apple zullen uiteindelijk toch onder de kerstboom te vinden zijn. Daar was de afgelopen dagen stevige twijfel over gerezen.
  [naar artikel]
 41. Sportjournalist legt WK-trofee van Red Lions onder zijn kerstboom (24/12/2018 - VRT NWS)
  Sportcommentator Floris Geerts bekende vanmorgen in "Start je dag" bij Radio 2 Antwerpen dat de beker van het WK hockey dit weekend onder zijn kerstboom lag. Hoe kwam dat?
  [naar artikel]
 42. Nieuwe schattige challenge voor je hond verovert het internet (28/08/2018 - Metro)
  Hondenliefhebbers zijn gewaarschuwd. Na de ‘What The Fluff Challenge’ loert alweer een nieuwe uitdaging om de hoek: de ‘Snoot Challenge’. Hiermee maak je de schattigste foto’s van je trouwe viervoeter. De challenge is op enkele dagen tijd een heus fenomeen geworden. Op het internet verschenen al honderden foto’s en filmpjes. Daarop is te zien hoe baasjes met hun handen een cirkel maken en de honden er vervolgens hun snuit door steken. Andere hondenliefhebbers gingen dan weer een stap verder en gebruikten zelfs een donut of fotokader. Lees ook : Gevaarlijke trend: de ‘Hot Water Challenge’ Het bericht Nieuwe schattige challenge voor je hond verovert het internet verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Emma geeft haar drie kinderen élk 96 kerstcadeautjes, goed voor bijna 2.000 euro (13/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij ons liggen de pakjes gewoonlijk onder de kerstboom, maar ten huize Emma Tapping ligt de kerstboom onder de pakjes. De Britse moeder van drie
  [naar artikel]
 44. TEST. Welk type hond ben jij? (12/03/2018 - Metro)
  Man’s best friend. Niet alleen mannen, maar ook vrouwen smelten voor de schattige viervoeters. Ze zijn een bron van liefde, maar kunnen soms ook een bron van ergernis vormen.  Iedereen heeft zo zijn of haar favoriete ras. De een vindt een bulldog het schattigste, terwijl de ander een golden retriever verkiest. Vaak maakt het niet uit wat voor hond het is, maar vooral wat voor karakter je viervoeter heeft. Maak de test en kom te weten wat voor type hond jij bent. Het bericht TEST. Welk type hond ben jij? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Inbreker steelt alle cadeaus van onder kerstboom, maar politie redt kerstmis van Amerikaans gezin: "Ik brak meteen in tranen uit” (28/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wanneer Aleeshia met haar gezin thuiskomt, zijn de pakjes onder haar kerstboom nergens te bespeuren. Een inbreker heeft alle cadeaus van haar twee zonen gestolen. Wanneer agenten het trieste verhaal horen, beslissen ze om het gezin te helpen. De agenten leggen samen en overladen hen met cadeaus. Een deel van hun geschenken deelt het gezin uit aan andere kinderen in hun gebouw: “Een goede daad voor een goede daad”.
  [naar artikel]
 46. Oudste hond ter wereld op 22-jarige leeftijd overleden (06/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Pebbles, officieel de oudste hond ter wereld, is vijf maanden voor zijn 23ste verjaardag overleden. Dat meldt Guinness World Records. De schattige Toy Fox Terrier uit South Carolina in de Verenigde Staten stierf een natuurlijke dood in het bijzijn van haar baasjes.
  [naar artikel]
 47. SHOWBITS. De kerstboom van Natalia, en wie is dit schattige kindje? (16/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
  [naar artikel]
 48. SCHATTIG! Koala breekt in bij gezin en kruipt in kerstboom (video) (06/12/2020 - Metro)
  Een Australisch gezin had het in huis zó knus gemaakt, dat zelfs een koala niet kon weerstaan om even te komen piepen. Het gezin ontdekte deze week dat het pluizige diertje ingebroken had in hun huis en de kerstboom had beklommen, met dit schattige beeldmateriaal tot gevolg. “Zo, dat zie je ook niet elke dag”, schreef Amanda McCormick deze week in een Facebookbericht. “We zijn net thuisgekomen en troffen een koala aan in onze kerstboom!” McCormick postte beeldmateriaal van het schattige tafereel in de woonkamer in Coromandel Valley, Zuid-Australia, op Facebook. In de commentaarsectie legde ze uit dat het gezin de achterdeur had opengelaten zodat de familiehond ’s ochtends naar buiten kon. “Nog nooit meegemaakt” De koala, die prompt ‘Daphne’ gedoopt werd, kon natuurlijk niet in de boom blijven wonen. McCormick belde 1300KOALAZ, een opvangcentrum voor koala’s, waar het dier een nieuw onderkomen vond. Toen de operator van het centrum het telefoontje van McCormick aanhoorde, dacht ze naar verluidt dat ze beetgenomen werd. “Het is zeker niet gebruikelijk dat koala’s zomaar bij mensen thuis binnenwandelen, maar het gebeurt af en toe”, vertelde de medeoprichter van het opvangcentrum aan CBS News. “Dat een koala een kerstboom beklimt hebben we wel nog nooit meegemaakt.” Lees ook: Koala’s voor 2050 uitgestorven in deel Australië, zegt onderzoek Het bericht SCHATTIG! Koala breekt in bij gezin en kruipt in kerstboom (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. Bel20 poogt 4.000 punten onder kerstboom te leggen (24/12/2019 - De Tijd)
  10:34 Het gaat schoorvoetend, maar de Bel20 doet een poging om voor het eerst in anderhalf jaar boven 4.000 punten af te klokken.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy