De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Niels Destadsbader onder vuur: «Schandalig dat mensen hun job moeten verliezen voor hem»

Metro

06/12/2022 - 15:21

Nu de VRT heel wat volk aan de deur zet, komt er heel wat kritiek op Niels Destadsbader. Vooral zijn passage in ‘Villa Sporza’ doet wenkbrauwen fronsen. «Beschamend is het. Daar zal hij toch niet voor getekend hebben?», klinkt het.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Op stap in Brussel, waar het licht voortaan al om 23 uur uitgaat: “Dit zorgt alleen voor nóg meer afterparty’s bij de mensen thuis” (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  «De doodsteek.» «Absurde regel.» «Onlogisch.» «Bullshit.» Ze liegen er niet om, de reacties van de Brusselse cafébazen op het vervroegde...
  [naar artikel]
 2. Ophef over doorzichtige jurk van Rita Ora: «Dan kan je evengoed niets aandoen!» (foto) (08/12/2022 - Metro)
  Er komt heel wat kritiek op een outfit die Rita Ora onlangs droeg en waarvan ze enkele foto’s deelde op Instagram. «Waarom hebben mensen de behoefte om zichzelf in hun blootje te tonen?», klinkt het onder meer.
  [naar artikel]
 3. Pantone maakt het «rebelse» kleur van 2023 bekend (10/12/2022 - Metro)
  Pantone, dé autoriteit op het vlak van kleuren, heeft nu al het kleur van 2023 bekend gemaakt: ‘Viva Magenta’. Het felle paarsachtige rood wordt door Pantone beschreven als een «genuanceerd karmozijnrood» en een «onconventioneel kleur voor een onconventionele tijd».
  [naar artikel]
 4. Winnaars 142 miljoen euro komen uit dit Vlaamse dorp: «Je krijgt wat je verdient» (07/12/2022 - Metro)
  Gisteren werd een gigantische Euromillions-pot gewonnen door niet één, maar meerdere mensen samen. Het gaat om 165 mensen die de 142 miljoen euro dus verdelen. «Er gaan heel veel mensen kunnen meegenieten», klinkt het enthousiast.
  [naar artikel]
 5. Kritiek op transfer Niels Destadsbader na ontslagen VRT: “Schandalig dat mensen hun job verliezen om zijn loon te bekostigen” (08/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Meer dan een jaar geleden maakte Niels Destadsbader (34) voor 400.000 euro per jaar de overstap naar de VRT, maar voorlopig blijft een eigen programma uit. Extra wrang dus dat vorige week nog een vijftigtal mensen ontslagen werden bij de openbare omroep wegens besparingen. “Ik vind het zum kotzen, als ik mezelf even zo bruut mag uitdrukken”, klinkt het scherp bij voormalig schermgezicht Kurt Van Eeghem in ‘Dag Allemaal’. Al krijgt Niels ook steun. “Hij is het grootste talent met wie ik ooit samenwerkte.”
  [naar artikel]
 6. Club-coach Philippe Clement: “Dit is een historische match” (16/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  « Ballen », « balls », « des couilles ». In drie talen, en met gebalde vuisten, maakte Philippe Clement duidelijk wat zijn spelers tegen Paris Saint-Germain hadden laten zien. En wat het verschil was met de opgehemelde vedetten van het Qatarese huis. “Juist door te dromen kun je grenzen slopen en verder geraken dan je denkt”, zei Clement. “Dat was de boodschap aan mijn spelers en dat hebben ze schitterend gedaan.”
  [naar artikel]
 7. Vrouw doet wenkbrauwen fronsen met sportbeha in fitness: «Ik zou schrik hebben dat mijn borsten eruit zouden floepen» (03/12/2022 - Metro)
  Een Amerikaanse influencer heeft voor commotie gezorgd met een opvallende outfit die ze draagt in de fitness. Sommige volgers vinden hem immers te «weinig verhullend».
  [naar artikel]
 8. Zuhal Demir deelt borstvoedingsfoto met prachtige boodschap: «Dat magische moment» (08/12/2022 - Metro)
  Minister Zuhal Demir (N-VA) heeft op Instagram een foto gedeeld waarop ze borstvoeding geeft aan haar dochter. «Wat gaat het snel, te snel voor mij», titelt ze het kiekje.
  [naar artikel]
 9. Terreurproces lang onderbroken nadat beschuldigde Asufi «gewurgd werd door de politie» (08/12/2022 - Metro)
  De zitting donderdag van het assisenproces over de aanslagen in Brussel en Zaventem is hervat. Een wetsdokter stelde vast dat beschuldigde Ali El Haddad Asufi effectief verwondingen vertoonde die «in overeenstemming» waren met zijn verklaringen, maar dat ze niet van die aard waren dat hij het proces niet verder kon volgen. El Haddad Asufi verklaarde evenwel dat hij «mentaal» niet in staat was, en zes andere beschuldigden volgden uit protest zijn voorbeeld. Ze worden verder vertegenwoordigd door hun advocaten.
  [naar artikel]
 10. ‘Temptation’-Donna verbaast volgers in lingerie: «Niet normaal!» (foto) (06/12/2022 - Metro)
  Donna De Graef, die vorig jaar meedeed aan ‘Temptation Island’, krijgt heel wat complimenten op een foto waarop ze in lingerie poseert. «Zo sexy en niet erover», klinkt het onder meer.
  [naar artikel]
 11. Lotte Vanwezemael poseert in doorzichtige lingerie: «Zie ik daar een tepelpiercing?!» (foto) (09/12/2022 - Metro)
  Lotte Vanwezemael blaast haar volgers omver met een foto waarop ze in lingerie poseert. «Meer van dat!», klinkt het enthousiast in de reacties.
  [naar artikel]
 12. Ruth Beeckmans deelt pakkende foto met overleden partner: «Ik mis je zo» (08/12/2022 - Metro)
  Ruth Beeckmans eert in een hartbrekend Instagrambericht haar overleden partner. Ze krijgt massa’s steun van haar volgers. «Eerlijk waar het meest hartverwarmende koppel ooit», wordt er gereageerd.
  [naar artikel]
 13. Ann Van den Broeck heeft goed nieuws over haar strijd tegen kanker: «Het is gebeurd!» (06/12/2022 - Metro)
  Musicalactrice Ann Van den Broeck heeft een update gegeven over haar behandeling tegen borstkanker. Ze werd intussen dan toch geopereerd, met succes. «De weg kan lang en hobbelig zijn, maar alles komt altijd goed!», is ze positief.
  [naar artikel]
 14. Issei Sagawa overleden: hoe de «Japanse kannibaal» een ster werd na het eten van een 24-jarige student (03/12/2022 - Metro)
  Issei Sagawa, bijgenaamd de «Japanse kannibaal» wegens het vermoorden en opeten van een Nederlandse studente in Parijs in 1981, is op 73-jarige leeftijd overleden.
  [naar artikel]
 15. IN BEELD. BV’s slaan balletje tijdens opening van padelclub van Niels Destadsbader (19/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Viva Padel, de padelclub van Niels Destadsbader in Berlaar, organiseerde zaterdag haar openingsfeestje onder stralende omstandigheden. Heel veel dorpsbewoners kwamen een kijkje nemen en iets drinken in de gloednieuwe club. Niels Destadsbader zelf was ook aanwezig en had enkele BV’s meegebracht tegen wie de aanwezigen een balletje konden slaan. “Ik wil hier een familiale club van maken, waar mensen met elkaar afspreken en zich amuseren”, aldus Destadsbader.
  [naar artikel]
 16. Het succes van Niels Destadsbader verklaard: “Hij staat dichter bij zijn fans dan bij veel van zijn familieleden” (19/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Niels Destadsbader. Bekt langs geen kanten als artiestennaam. Toch is momenteel niemand populairder. Filmregisseurs, tv-makers, liedjesschrijvers. Ze willen allemaal Niels Destadsbader (31). Zondag scoorde hij een primeur: als eerste mannelijke artiest won hij driemaal op rij de Radio 2 Zomerhit. Het fenomeen Destadsbader toegelicht.
  [naar artikel]
 17. Niels Destadsbader wil het maken in Nederland: “Al zal ik daar van nul moeten beginnen” (12/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In ons land was hij zopas nog de grote winnaar van de MIA’s, maar Niels Destadsbader droomt nog veel groter. Met name van een carrière bij onze...
  [naar artikel]
 18. Niels Destadsbader zingt emotioneel lied voor overleden vriend (02/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Tijdens Reveil hebben verschillende mensen een eerbetoon gebracht aan een overleden geliefde. Een van hen was zanger en presentator Niels Destadsbader.
  [naar artikel]
 19. Niels Destadsbader kan 7 MIA’s winnen: “Soms moet ik me in de arm knijpen: dit gebeurt écht, Niels!” (30/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hij wou zanger worden, droomde van uitverkochte zalen. Missie volbracht, en hoe. Niels Destadsbader is dé Vlaamse artiest van het moment. Voor een...
  [naar artikel]
 20. Transfer Niels Destadsbader zet medialandschap onder spanning (23/08/2021 - De Tijd)
  19:08 Presentator en zanger Niels Destadsbader stapt over naar de VRT. Dat veroorzaakt nervositeit en wrevel bij de commerciële concurrenten. Die zien de meer entertainende koers die de openbare omroep wil ...
  [naar artikel]
 21. Niels Destadsbader speelt thuismatch op festival “BuikRock” in Deerlijk (26/08/2023 - VRT NWS)
  Dit weekend vindt de vierde editie van BuikRock plaats in Deerlijk, de thuishaven van zanger en schermgezicht Niels Destadsbader. Hij is ereburger van de gemeente, stampte het festival mee uit de grond en is headliner van dienst. Onder de noemer “Niels Destadsbader & Friends” neemt hij ook enkele muzikale vrienden mee. Vanavond ook op de affiche: Meau, Milow en Natalia.
  [naar artikel]
 22. Niels Destadsbader zet Gent in vuur en vlam (14/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De collega van Barbara heeft een verzoekjes voor Niels. Aan sfeer was er alvast geen gebrek!
  [naar artikel]
 23. Zelfs in 2018 is het niet evident om als jonge vrouw bewust kinderloos te blijven: "Ik voel mijn klok niet tikken, ik denk dat ze digitaal is" (06/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  «Je zal nog wel van gedachten veranderen.» «Wat een egoïstische beslissing.» Zelfs in 2018 is het niet evident om als jonge vrouw bewust kinderloos...
  [naar artikel]
 24. Niels Destadsbader is 7,5 kilo lichter: “Al 50 dagen geen druppel alcohol gedronken” (03/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Niels Destadsbader staat vanavond, zaterdag en zondag in een uitverkocht Sportpaleis. Het zal zijn fans niet ontgaan dat Niels behoorlijk scherp...
  [naar artikel]
 25. Greg Van Avermaet krijgt (één van zijn) laatste kans(en) om wereldkampioen te worden: “De tijd begint te dringen” (27/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wij: «Woensdag 4 december: Gala van de­ ­Kristallen Fiets.» Hij: «Oké, genoteerd. Het gaat voor­lopig tussen Van Aert, Gilbert en Evenepoel, hé. Ik...
  [naar artikel]
 26. Niels Destadsbader was voor velen geen verrassende winnaar: “Backstage wensten mensen mij al proficiat nog voor de uitslag bekend was” (19/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Drie op een rij voor Niels Destadsbader. Met 'Mee naar boven' heeft hij de Radio 2 Zomerhit in de wacht gesleept. Alweer, na 'Skwon meiske' en...
  [naar artikel]
 27. Met deze BV's zou Niels Destadsbader wel eens in bed willen duiken (19/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Deze week nam weekblad HUMO het 'Tussen Hemel en Hel'-interview af met onder meer Niels Destadsbader. Daarin wilde hij het liever niet over zijn...
  [naar artikel]
 28. Niels Destadsbader na 3de zomerhit: “Backstage wensten mensen mij al proficiat nog voor de uitslag bekend was” (19/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Drie op een rij voor Niels Destadsbader. Met 'Mee naar boven' heeft hij de Radio 2 Zomerhit in de wacht gesleept. Alweer, na 'Skwon meiske' en...
  [naar artikel]
 29. Niels Destadsbader vindt geen lief: “Meisjes knappen af op bekendheid” (05/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  “Verover mij”, zo zingt Niels Destadsbader in zijn nieuwste hit. Maar het hart van Niels wacht al een tijdje op verovering. Professioneel gaat het hem voor de wind, maar op persoonlijk vlak gaat alles een pak trager, zo zegt Niels.
  [naar artikel]
 30. Niels Destadsbader vindt geen lief: “Meisjes knappen af op bekendheid” (05/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Verover mij”, zo zingt Niels Destadsbader in zijn nieuwste hit. Maar het hart van Niels wacht al een tijdje op verovering. Professioneel gaat het hem voor de wind, maar op persoonlijk vlak gaat alles een pak trager, zo zegt Niels.
  [naar artikel]
 31. Dit is de echte reden waarom Niels Destadsbader in het Nederlands zingt (04/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Niels Destadsbader kiest er steevast voor om in zijn moedertaal te zingen. Hij hoort graag mensen in het Engels zingen, maar zelf kan hij zijn...
  [naar artikel]
 32. Niels Destadsbader klapt uit de biecht: "Geef mij maar Véronique De Kock" (07/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Lokerse feesten onderwerpt Stubru-dj Linde Merckpoel haar gasten aan een kruisverhoor onder de lakens. Niels Destadsbader was erg openhartig...
  [naar artikel]
 33. Marc Sergeant (Lotto-Soudal) blikt terug op 2018: “Mooie momenten, geen mooi jaar” (03/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  «Mooie momenten», beleefde sportief manager Marc Sergeant (59) met Lotto-Soudal in 2018. «Maar daarom kan het nog geen mooi jaar worden genoemd.»...
  [naar artikel]
 34. Niels Destadsbader klapt uit de biecht: "Geef mijn maar Véronique De Kock" (07/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op de Lokerse feesten onderwerpt Stubru-dj Linde Merckpoel haar gasten aan een kruisverhoor onder de lakens. Niels Destadsbader was erg openhartig...
  [naar artikel]
 35. "Het is fijn om alles te kunnen eten en niet aan te komen": na jaren worstelen met haar eetgewoontes vond Pascale Naessens wat voor haar het beste werkt (11/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Elke week interviewen we een expert over zijn of haar vakgebied. Deze week: voedingsauteur Pascale Naessens. «Tijdens de lockdown heb ik elke dag een aperitiefje en een hapje genomen. Ik had tijd om te koken, en om ervan te genieten. Ik ben geen gram aangekomen.» Haar laatste boek viert het pure eetplezier en het geluk om lekker, gezellig en gezond te kunnen tafelen. «Ik eet zo graag.»
  [naar artikel]
 36. Niels Destadsbader duikt het theater in, en krijgt hulp van zoontje van BV-koppel om dat aan te kondigen (02/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Met een filmpje op Instagram kondigde Niels Destadsbader (30) dinsdag aan dat hij eind april en eind mei de theaters induikt met de voorstelling Niels Destadsbader in de Kinderschoenen. Dat wordt een show waarin de populaire zanger niet alleen zijn eigen muziek zingt, maar ook liedjes uit zijn jeugd.
  [naar artikel]
 37. Niels Destadsbader duikt het theater in, en krijgt hulp van zoontje van BV-koppel om dat aan te kondigen (02/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Met een filmpje op Instagram kondigde Niels Destadsbader (30) dinsdag aan dat hij eind april en eind mei de theaters induikt met de voorstelling Niels Destadsbader in de Kinderschoenen. Dat wordt een show waarin de populaire zanger niet alleen zijn eigen muziek zingt, maar ook liedjes uit zijn jeugd.
  [naar artikel]
 38. Niels Destadsbader zorgt voor catchy versie van K’s Choice-nummer (14/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  U had het liedje misschien al gehoord op de radio, maar vanavond kon je ook zién hoe ‘Verover mij’ van Niels Destadsbader tot stand is gekomen. In het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ namen hij en onder andere Helmut Lotti liedjes van K’s Choice onder handen. En dat zorgde voor mooie nummers.
  [naar artikel]
 39. Niels Destadsbader zorgt voor catchy versie van K’s Choice-nummer (14/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  U had het liedje misschien al gehoord op de radio, maar vanavond kon je ook zién hoe ‘Verover mij’ van Niels Destadsbader tot stand is gekomen. In het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ namen hij en onder andere Helmut Lotti liedjes van K’s Choice onder handen. En dat zorgde voor mooie nummers.
  [naar artikel]
 40. Niels Destadsbader is 7,5 kilo lichter, maar...: “De rest van mijn leven zal ik een jojo zijn” (03/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Niels Destadsbader staat vanavond, zaterdag en zondag in een uitverkocht Sportpaleis. Het zal zijn fans niet ontgaan dat Niels behoorlijk scherp...
  [naar artikel]
 41. Is dit de nieuwe vriendin van Niels Destadsbader? (30/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Niels Destadsbader (28) is momenteel in Zuid-Afrika voor de opnames van FC De Kampioenen. Ex-Miss België Justine De Jonckheere (25) heeft er ook
  [naar artikel]
 42. Niels Destadsbader is koning van de MIA's, 'Zoutelande' is Hit van het Jaar (07/02/2019 - Knack)
  Na een jaar waarin hij onder meer twee keer het Sportpaleis vulde, heeft Niels Destadsbader nu ook vijf van zijn zeven MIA-nominaties verzilverd. Angèle werd even vaak genomineerd en sleepte drie beeldjes in de wacht.
  [naar artikel]
 43. Niels Destadsbader houdt carpool karaoke met K3 (11/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Niels Destadsbader kruipt vanavond in De Wensboom even in de rol van James Corden wanneer hij drie liftende K3-meisjes oppikt voor een...
  [naar artikel]
 44. Niels Destadsbader en andere BV’s verdedigen eer van ons land in ‘Holland - België’ (08/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf 23 januari zendt VTM een gloednieuw seizoen van ‘Holland - België’ uit. Daarin neemt onder andere Niels Destadsbader het op tegen bekende...
  [naar artikel]
 45. Spottend bericht over Niels Destadsbader doet de ronde, maar hij kan er zelf om lachen (foto) (14/12/2020 - Metro)
  Op sociale media doet een geestig bericht de ronde over Niels Destadsbader. De acteur en zanger kwam het ook tegen en deelde het bericht zelf met een knipoog. De ene hoort de muziek van Niels Destadsbader graag, de andere heeft er een hekel aan. Iemand stuurde het volgende grapje de sociale mediawereld in: “OPGEPAST! Als ge een link krijgt met ‘Kerstliedjes van Niels Destadsbader’, NIET OP KLIKKEN! Ge krijgt dan allemaal kerstliedjes van Niels Destadsbader”, staat er te lezen. Zelfspot Het bericht ging al snel viraal en ook de 32-jarige zanger van ‘Skwon Meiske’ zag het passeren. Hij kon er echter zelf om lachen en deelde het op Instagram met een duidelijke knipoog. Instagram Stories / @niels_destadsbader Lees ook: Niels Destadsbader beleeft gênant moment tijdens date: “Dan ben je gescheten” Het bericht Spottend bericht over Niels Destadsbader doet de ronde, maar hij kan er zelf om lachen (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Niels Destadsbader: “Zonder VTM zat ik nu nog bij de VRT” (03/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dina Tersago en Niels Destadsbader blikken samen terug naar hun eerste keer... bij VTM.
  [naar artikel]
 47. Stijgende coronacijfers raken ook Niels Destadsbader: tickets plots aan 7 euro te koop (28/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  7,47 euro. Zoveel moest je gisteren op Ticketswap nog betalen voor een ticket voor het optreden van Niels Destadsbader in het Sportpaleis. Originele prijs: 31 euro. De piekende coronacijfers en de aangekondigde maatregelen misten hun effect niet. Hoeveel mensen er uiteindelijk niet kwamen opdagen voor het concert gisteravond, wil de entourage van Destadsbader liever niet zeggen.
  [naar artikel]
 48. Niels Destadsbader onthult groot nieuws op Qmusic (01/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste artiest die in het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek te zien zal zijn is bekend. Zonet bevestigde Niels Destadsbader in het
  [naar artikel]
 49. Niels Destadsbader in Viva La Feta: “Mensen denken dat ik altijd zelfzeker ben” (28/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Niels Destadsbader is de laatste gast die Jani en Otto-Jan ontvangen op Sifnos. Ook hij gaat de intieme gesprekken niet uit de weg: “Ik heb nog nooit iets slecht gezegd over een collega.”
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy