De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Vrouw begrijpt niet waarom haar werkoutfit ongepast is, maar haar volgers wel: «Hoe kan je dat nu niet zien?!» (foto)

Metro

06/12/2022 - 19:59

Op je werk moet je altijd toch een beetje rekening houden met de dresscode, maar deze vrouw viel achterover van verbazing toen ze te horen kreeg dat haar outfit ongepast was voor de werkvloer. Ze vraagt aan haar volgers wat zij ervan vinden, al is de meerderheid het eens met haar baas.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ruth Beeckmans deelt pakkende foto met overleden partner: «Ik mis je zo» (08/12/2022 - Metro)
  Ruth Beeckmans eert in een hartbrekend Instagrambericht haar overleden partner. Ze krijgt massa’s steun van haar volgers. «Eerlijk waar het meest hartverwarmende koppel ooit», wordt er gereageerd.
  [naar artikel]
 2. Lotte Vanwezemael poseert in doorzichtige lingerie: «Zie ik daar een tepelpiercing?!» (foto) (09/12/2022 - Metro)
  Lotte Vanwezemael blaast haar volgers omver met een foto waarop ze in lingerie poseert. «Meer van dat!», klinkt het enthousiast in de reacties.
  [naar artikel]
 3. Op stap in Brussel, waar het licht voortaan al om 23 uur uitgaat: “Dit zorgt alleen voor nóg meer afterparty’s bij de mensen thuis” (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  «De doodsteek.» «Absurde regel.» «Onlogisch.» «Bullshit.» Ze liegen er niet om, de reacties van de Brusselse cafébazen op het vervroegde...
  [naar artikel]
 4. Topje van studente ‘ongepast’ voor Disney World: «Wie draagt nu zoiets in een familiepark?!» (foto) (10/12/2022 - Metro)
  Een Amerikaanse studente werd in Disney World aangesproken op haar outfit. Ze vraagt zich op TikTok af wat er mis mee is, al begrijpen haar volgers de redenering van het personeel wel.
  [naar artikel]
 5. ‘Temptation’-Donna verbaast volgers in lingerie: «Niet normaal!» (foto) (06/12/2022 - Metro)
  Donna De Graef, die vorig jaar meedeed aan ‘Temptation Island’, krijgt heel wat complimenten op een foto waarop ze in lingerie poseert. «Zo sexy en niet erover», klinkt het onder meer.
  [naar artikel]
 6. Ophef over doorzichtige jurk van Rita Ora: «Dan kan je evengoed niets aandoen!» (foto) (08/12/2022 - Metro)
  Er komt heel wat kritiek op een outfit die Rita Ora onlangs droeg en waarvan ze enkele foto’s deelde op Instagram. «Waarom hebben mensen de behoefte om zichzelf in hun blootje te tonen?», klinkt het onder meer.
  [naar artikel]
 7. Vrouw doet wenkbrauwen fronsen met sportbeha in fitness: «Ik zou schrik hebben dat mijn borsten eruit zouden floepen» (03/12/2022 - Metro)
  Een Amerikaanse influencer heeft voor commotie gezorgd met een opvallende outfit die ze draagt in de fitness. Sommige volgers vinden hem immers te «weinig verhullend».
  [naar artikel]
 8. Zuhal Demir deelt borstvoedingsfoto met prachtige boodschap: «Dat magische moment» (08/12/2022 - Metro)
  Minister Zuhal Demir (N-VA) heeft op Instagram een foto gedeeld waarop ze borstvoeding geeft aan haar dochter. «Wat gaat het snel, te snel voor mij», titelt ze het kiekje.
  [naar artikel]
 9. Ann Van den Broeck heeft goed nieuws over haar strijd tegen kanker: «Het is gebeurd!» (06/12/2022 - Metro)
  Musicalactrice Ann Van den Broeck heeft een update gegeven over haar behandeling tegen borstkanker. Ze werd intussen dan toch geopereerd, met succes. «De weg kan lang en hobbelig zijn, maar alles komt altijd goed!», is ze positief.
  [naar artikel]
 10. Deze foto van Jessie J werd al twee keer verwijderd door Instagram en niemand begrijpt waarom (07/06/2019 - Metro)
  De Britse zangeres Jessie J heeft een onschuldige foto tot tweemaal toe opnieuw op Instagram geplaatst. Het sociale mediaplatform verwijderde de foto telkens, tot onbegrip van Jessie J en haar volgers. Instagram houdt alle posts nauwlettend in de gaten en verwijdert foto’s als ze aanstootgevend zijn. Zo worden te blote foto’s onder meer systematisch verwijderd. Op de bewuste foto die Jessie J donderdag deelde, schittert ze in een zedige jurk. Te mooi voor Instagram De 31-jarige zangeres van onder meer ‘Price Tag’ en ‘Nobody’s Perfect’ begrijpt dan ook niet waarom die foto tot tweemaal toe verwijderd werd. Ook haar volgers zien er geen graten in. “Hoezo? Ik zie er niets aanstootgevends aan”, “Waarom? Die foto is zo mooi”, “Instagram kan je schoonheid gewoon niet aan”, klinkt het onder meer. View this post on Instagram Instagram has deleted this post twice now… Savage A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on Jun 7, 2019 at 2:01am PDT Lees ook : Jessie J heeft genoeg van commentaar op haar kleine borsten Het bericht Deze foto van Jessie J werd al twee keer verwijderd door Instagram en niemand begrijpt waarom verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. "Het is fijn om alles te kunnen eten en niet aan te komen": na jaren worstelen met haar eetgewoontes vond Pascale Naessens wat voor haar het beste werkt (11/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Elke week interviewen we een expert over zijn of haar vakgebied. Deze week: voedingsauteur Pascale Naessens. «Tijdens de lockdown heb ik elke dag een aperitiefje en een hapje genomen. Ik had tijd om te koken, en om ervan te genieten. Ik ben geen gram aangekomen.» Haar laatste boek viert het pure eetplezier en het geluk om lekker, gezellig en gezond te kunnen tafelen. «Ik eet zo graag.»
  [naar artikel]
 12. WOW. Haar van vrouw komt tot op de grond: «Mijn familie wilde niet dat ik het knipte» (03/12/2022 - Metro)
  De Poolse Karolina Czajkowska lijkt wel een levensechte Rapunzel. Haar haar komt vrijwel tot op de grond.
  [naar artikel]
 13. Terreurproces lang onderbroken nadat beschuldigde Asufi «gewurgd werd door de politie» (08/12/2022 - Metro)
  De zitting donderdag van het assisenproces over de aanslagen in Brussel en Zaventem is hervat. Een wetsdokter stelde vast dat beschuldigde Ali El Haddad Asufi effectief verwondingen vertoonde die «in overeenstemming» waren met zijn verklaringen, maar dat ze niet van die aard waren dat hij het proces niet verder kon volgen. El Haddad Asufi verklaarde evenwel dat hij «mentaal» niet in staat was, en zes andere beschuldigden volgden uit protest zijn voorbeeld. Ze worden verder vertegenwoordigd door hun advocaten.
  [naar artikel]
 14. Zelfs in 2018 is het niet evident om als jonge vrouw bewust kinderloos te blijven: "Ik voel mijn klok niet tikken, ik denk dat ze digitaal is" (06/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  «Je zal nog wel van gedachten veranderen.» «Wat een egoïstische beslissing.» Zelfs in 2018 is het niet evident om als jonge vrouw bewust kinderloos...
  [naar artikel]
 15. Pantone maakt het «rebelse» kleur van 2023 bekend (10/12/2022 - Metro)
  Pantone, dé autoriteit op het vlak van kleuren, heeft nu al het kleur van 2023 bekend gemaakt: ‘Viva Magenta’. Het felle paarsachtige rood wordt door Pantone beschreven als een «genuanceerd karmozijnrood» en een «onconventioneel kleur voor een onconventionele tijd».
  [naar artikel]
 16. Club-coach Philippe Clement: “Dit is een historische match” (16/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  « Ballen », « balls », « des couilles ». In drie talen, en met gebalde vuisten, maakte Philippe Clement duidelijk wat zijn spelers tegen Paris Saint-Germain hadden laten zien. En wat het verschil was met de opgehemelde vedetten van het Qatarese huis. “Juist door te dromen kun je grenzen slopen en verder geraken dan je denkt”, zei Clement. “Dat was de boodschap aan mijn spelers en dat hebben ze schitterend gedaan.”
  [naar artikel]
 17. TikTokster choqueert volgers door levende slang uit haar shortje tevoorschijn te halen (video) (14/04/2021 - Metro)
  Een vrouw heeft voor verontwaardiging gezorgd bij haar TikTok-volgers toen ze een video deelde waarin ze een slang uit haar broekje haalt. Op de beelden zien we hoe een Amerikaanse vrouw een kort shortje draagt waar overduidelijk iets in zit. Vervolgens gaat ze met een hand in haar shortje en trekt ze er een redelijk grote slang uit. Aandacht De video werd inmiddels al 1,3 miljoen keer bekeken. De meeste volgers vinden haar actie ongepast. “Waarom doe je zoiets?”, “Niet bepaald slim”, en “Sommige mensen doen alles om in de aandacht te komen”, klinkt het onder meer. @lilmisssavage666 ##waitwhat no snakes were harmed in the making of this video. lol. ? original sound – user3129351937327 Lees ook: TikTokster bewijst hoe makkelijk het is om iemand te drogeren (video) Het bericht TikTokster choqueert volgers door levende slang uit haar shortje tevoorschijn te halen (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Winnaars 142 miljoen euro komen uit dit Vlaamse dorp: «Je krijgt wat je verdient» (07/12/2022 - Metro)
  Gisteren werd een gigantische Euromillions-pot gewonnen door niet één, maar meerdere mensen samen. Het gaat om 165 mensen die de 142 miljoen euro dus verdelen. «Er gaan heel veel mensen kunnen meegenieten», klinkt het enthousiast.
  [naar artikel]
 19. Vrouw poseert voor Tinderfoto, maar vergeet GÊNANT detail op de achtergrond (11/01/2021 - Metro)
  Een Tinderfoto van een vrouw heeft heel wat hilariteit opgeleverd. In de spiegel is immers iets te zien dat vermoedelijk niet de bedoeling was. De 28-jarige vrouw, genaamd Brittany, liet haar Tinderfoto maken door een man. Op zich niet zo speciaal ware het niet dat de maker van de foto te zien is in de spiegel achter haar. Bovendien lijkt de man geen kleren aan te hebben. Bedenkelijk De foto werd gedeeld op Reddit, waar zowat iedereen in een deuk lag. “Is iemand de man opgevallen die zonder T-shirt te zien is in de spiegel?”, “Gaan we negeren dat haar vriendje naakt te zien is op de achtergrond?” en “Waarom neemt die man een foto van haar? Waarom heeft hij geen kleren aan? Ik heb zoveel vragen”, klinkt het onder meer in de reacties. Reddit Lees ook: Toeriste maakt selfie, maar dan beseft ze wat er gebeurt op de achtergrond… Het bericht Vrouw poseert voor Tinderfoto, maar vergeet GÊNANT detail op de achtergrond verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Niels Destadsbader onder vuur: «Schandalig dat mensen hun job moeten verliezen voor hem» (06/12/2022 - Metro)
  Nu de VRT heel wat volk aan de deur zet, komt er heel wat kritiek op Niels Destadsbader. Vooral zijn passage in ‘Villa Sporza’ doet wenkbrauwen fronsen. «Beschamend is het. Daar zal hij toch niet voor getekend hebben?», klinkt het.
  [naar artikel]
 21. Vrouw deelt foto van verjaardagsfeestje, maar volgers spotten iets vreemds tussen haar benen… (20/10/2020 - Metro)
  Een Schotse vrouw deelde onlangs een foto van zichzelf op haar verjaardagsfeestje. Op het eerste gezicht is er niets speciaals aan de foto, maar haar volgers wezen haar plots massaal op een opvallend detail. Connie White werd afgelopen weekend 22 jaar en vierde dat in stijl met haar vriendinnen. Ze liet een foto nemen waarop ze in een rode jurk poseert voor een grote spiegel. Die foto deelde ze nietsvermoedend op Twitter, maar plots kreeg ze heel wat verbaasde reacties. Poot In de weerspiegeling is immers een poot van een stoel of tafel te zien die erg hard lijkt op een bepaald mannelijk lichaamsdeel. Het feit dat de poot precies tussen haar benen ‘hangt’, maakt het des te grappiger. Te grappig Aanvankelijk haalde ze de foto nog offline, maar later deelde ze hem terug omdat ze het zelf best ook wel geestig vond. “Te grappig om niet te delen”, schreef ze erbij. “Eens je het ziet, kan je het niet meer ontzien”, en “Leuk dat je het alsnog deelt. Zoveel vrouwen zouden het niet gedaan hebben omdat ze zich ervoor zouden schamen”, klinkt het onder meer in de reacties. Twitter / @connieiwhite this needs to behave now https://t.co/flUdhACZuM — Connie (@connieiwhite) October 19, 2020 Lees ook: Vrouw maakt selfie, maar beseft niet wat er op de achtergrond gebeurt… Het bericht Vrouw deelt foto van verjaardagsfeestje, maar volgers spotten iets vreemds tussen haar benen… verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Vrouw met maatje meer reageert subliem op haters die zeggen dat «ze meer kleren moet aandoen» (video) (03/12/2022 - Metro)
  Een Amerikaanse influencer geeft haar haters op briljante wijze lik op stuk in een TikTok-video. Ze krijgt immers vaak te horen dat ze haar lichaam moet bedekken, maar daar heeft ze geen zin in. Integendeel.
  [naar artikel]
 23. Vrouw verspreidt DEZE foto van overspelige man: “Hij verliet zijn gezin voor andere vrouwen” (08/09/2020 - Metro)
  Een Amerikaanse vrouw heeft posters opgehangen in haar wijk met daarop een gezinsfoto en een boodschap. Ze wil de buurt waarschuwen voor haar overspelige echtgenoot. De poster werd gedeeld op Reddit door een buurtbewoner. Er staat een gezinsfoto op waarvan het hoofd van de man in het rood omcirkeld is. “Deze man liet zijn vrouw en kinderen in de steek om te flikflooien met andere moeders (en voor een waardeloze overheidsjob). Wat een buurman! Hij is nog steeds getrouwd en woont nu bij een andere vrouw. Politie: markeer hem als overspelpleger, misdrijf van de vierde graad volgens de wet in Virginia”, schreef de vrouw erbij. Kinderen Haar opvallende actie lokte heel wat reacties uit. Sommigen vonden het echter ongepast om hun kinderen mee op de foto af te beelden. “Waarom zet ze haar kinderen mee op de foto? Hebben zij nog niet genoeg afgezien van de situatie?” en “Ik begrijp niet waarom ze niet gewoon een foto van haar man gebruikte. Waarschijnlijk wilde ze daarmee benadrukken dat hij er een heel gezin mee achterlaat, maar enkel een foto van hem of de tekst was volgens mij meer dan genoeg geweest”, klinkt het onder meer. Reddit Lees ook: Vrouw straft overspelige vriend op gruwelijke wijze Het bericht Vrouw verspreidt DEZE foto van overspelige man: “Hij verliet zijn gezin voor andere vrouwen” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Foto van kat die zich verstopt, gaat viraal. Vind jij ze? (09/06/2020 - Metro)
  Een vrouw heeft een online zoekspelletje in gang gezet nadat ze een foto van haar boekenkast maakte en aan haar volgers vroeg of ze haar kat konden vinden. Kate Hinds woont in Manhattan met haar kat Oliver. Haar vierpotige deugniet verstopt zich nu en dan op de gekste plaatsten. Onlangs kroop hij in de boekenkast van zijn baasje. Kate maakte er een foto van en deelde het kiekje op Twitter om te zien of haar volgers Oliver konden spotten. Niet zo makkelijk. Of net wel? Heel wat mensen deden alle moeite van de wereld, maar moesten het antwoord schuldig blijven. Anderen zagen het dan weer heel snel. Kan jij de kat spotten? Indien niet, dan verklappen we het antwoord helemaal onderaan dit artikel. Intussen werd het bericht al 45.000 keer geretweet en kreeg het 207.000 likes. Maar daar blijft het niet bij. Mensen antwoorden nu massaal met een eigen foto van hun (verstopte) kat. Twitter / @katehinds Today in find the cat pic.twitter.com/P6soGOv8k1 — Kate Hinds (@katehinds) June 7, 2020 SPOILER: Kijk maar eens naar de televisie. Wie weet zie je rechts onderaan van het toestel wel kattenpootjes… Lees ook: BIZAR. Vrouw maakt foto van haar hond tijdens wandeling, maar kan jij hem vinden? Het bericht Foto van kat die zich verstopt, gaat viraal. Vind jij ze? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Issei Sagawa overleden: hoe de «Japanse kannibaal» een ster werd na het eten van een 24-jarige student (03/12/2022 - Metro)
  Issei Sagawa, bijgenaamd de «Japanse kannibaal» wegens het vermoorden en opeten van een Nederlandse studente in Parijs in 1981, is op 73-jarige leeftijd overleden.
  [naar artikel]
 26. Influencer verweert zich nadat ze plast tijdens gewichtheffen: «Ik kan er niets aan doen!» (video) (06/12/2022 - Metro)
  Een Amerikaanse fitnesster heeft een video gedeeld waarop te zien is dat ze urine verliest tijdens het fitnessen. Heel wat volgers vinden het walgelijk, al is er niets abnormaals aan.
  [naar artikel]
 27. Vrouw ontdekt dat man haar bedriegt nadat ze DIT detail op foto ziet (17/02/2021 - Metro)
  Een vrouw is op merkwaardige wijze tot de ontdekking gekomen dat haar echtgenoot haar bedrogen heeft. Op een foto die hij haar gestuurd had, was immers iets te zien dat zijn overspel verraadt. De vrouw deelde het tafereel op TikTok. Haar echtgenoot ging onlangs naar het casino en verbleef daar in een hotel. Hij stuurde haar enkele foto’s waarop hij voor de spiegel staat in de badkamer van zijn hotelkamer. Op het eerste zicht niets speciaals mee, tot de vrouw een stijltang en een handtas spotte. Geen trouwring Het was ook haar TikTok-volgers meteen opgevallen. Sommigen zeiden nog dat er soms standaard een stijltang in de badkamer van een hotel ligt, maar anderen merkten op dat die dan eerder opgeborgen zou liggen in een kast. Sommigen wezen ook op het feit dat de man geen trouwring draagt op de foto’s. Kamer van vriend In een tweede video legt de vrouw uit dat ze haar echtgenoot confronteerde met haar bevindingen. “Hij legde uit dat het niet zijn kamer was, maar die van een vriend. Ik geloof het echter niet omdat het te bizar is. Waarom zou hij immers in de kamer van iemand anders foto’s nemen van zichzelf?”, vertelt ze. De vrouw maakt ook duidelijk dat het koppel intussen uit elkaar is. @shesough ##caughtlacking ? It Wasn’t Me – Shaggy @shesough I think he’s lying he goes by the name pryze he will most likely be at the craps table somewhere in Biloxi at casino ##update ##pt2 ##catchacheater ? It Wasn’t Me – Shaggy Lees ook: Daarom willen overspelige mensen zo snel mogelijk gevaccineerd worden Het bericht Vrouw ontdekt dat man haar bedriegt nadat ze DIT detail op foto ziet verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. BIZAR. Vrouw verdient veel geld door naaktfoto’s te verkopen die moeder van haar maakt (06/04/2019 - Metro)
  De 22-jarige Britse Beth Spiby beweert dat ze op één jaar tijd 120.000 pond heeft verdiend door naaktfoto’s van haarzelf te verkopen. Haar moeder hielp haar daar een handje bij, zij maakte namelijk de foto’s. Een behoorlijk speciaal familiebedrijf. Spiby werkte eerder als kassierster in een cadeauwinkel, maar toen een collega aan haar vertelde dat ze ook makkelijk geld kon verdienen door naaktfoto’s te verkopen, wist de jonge vrouw wat haar te doen stond. 1.000 volgers Haar moeder, Jane, maakt dagelijks foto’s en filmpjes van haar dochter die Spiby dan verkoopt op het internet aan haar volgers. Zij betalen 12 pond per maand zodat ze toegang hebben tot de expliciete content. Ondertussen heeft de vrouw al meer dan 1.000 volgers, wat betekent dat ze meer dan 10.000 pond per maand krijgt. Netjes. Assistentie “Uiteraard zijn de beelden niet té expliciet, daar zou ik mijn moeder ook niet bij willen betrekken. Het zijn gewoon eerder foto’s waarvoor ik poseer in mijn ondergoed”, aldus Spiby aan Metro UK. Ondertussen heeft de vrouw ook een assistente. Lees ook : Vrouw bekijkt per ongeluk pornofilm van haar ouders Het bericht BIZAR. Vrouw verdient veel geld door naaktfoto’s te verkopen die moeder van haar maakt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Reisblogster deelt schaduwzijde van de glamoureuze foto’s die je altijd ziet op Instagram (23/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Haar blog heeft enkele tienduizenden volgers, die haar allemaal volgen omwille van haar foto’s op tropische bestemmingen, maar Amelia Whelan wil niet enkel die mooie foto’s tonen. Op haar reizen ziet ze vaak schrijnende toestanden op de stranden die ze bezoekt, en dat wil ze nu aankaarten.
  [naar artikel]
 30. Reisblogster deelt schaduwzijde van de glamoureuze foto’s die je altijd ziet op Instagram (23/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Haar blog heeft enkele tienduizenden volgers, die haar allemaal volgen omwille van haar foto’s op tropische bestemmingen, maar Amelia Whelan wil niet enkel die mooie foto’s tonen. Op haar reizen ziet ze vaak schrijnende toestanden op de stranden die ze bezoekt, en dat wil ze nu aankaarten.
  [naar artikel]
 31. BIZAR. «Zwangere» Chinese vrouw smokkelt computerchips en 9 smartphones in nepbuik (05/12/2022 - Metro)
  Een Chinese vrouw heeft gedaan alsof ze zwanger was om in een nepbuik computerchips te smokkelen. Ze werd aangehouden toen ze vanuit Macau wilde terugkeren naar haar eigen land. Ze had 202 chips en negen smartphones verstopt in het neplichaamsdeel.
  [naar artikel]
 32. Vrouw krijgt foto met lieve boodschap van date, maar dan ontdekt ze pijnlijk detail… (10/05/2021 - Metro)
  Een vrouw die aan het daten was met een man kreeg onlangs van hem een foto toegestuurd met een romantische boodschap. Alleen was hij vergeten dat het een ‘live foto’ was en het moment er vlak na ook te zien was… TikTokster Serena Kerrigan vertelt in een video dat ze aan het daten was met een man. Het klikte goed tussen hen en er was al gemis van beide kanten als ze niet bij elkaar waren. Dat maakte hij onlangs ook duidelijk met een foto van een eenzaam beertje op zijn bed in de hotelkamer waarin hij verbleef. Vrouw in beeld De man was echter vergeten dat het een ‘live foto’ was. Daarbij wordt een seconde voor en na de foto mee opgenomen en wordt zichtbaar als je op de foto duwt. Serena deed dat en zag dat er een onbekende vrouw zich neerlegde op het bed. “Wanneer de man die je aan het daten bent zegt dat hij je mist, maar dan klik je op de live foto”, schrijft ze erbij. “Het lijkt erop dat je gezelschap hebt”, knipoogt ze. Verontwaardiging De video werd intussen al meer dan zeven miljoen keer bekeken. Haar volgers hebben met haar te doen. “Mijn mond viel sneller open dan dat die vrouw op het bed viel”, “Oh nee, dat meen je niet!”, “Ik ga vanaf nu op elke foto in mijn smartphone duwen om te zien of er nog iets volgt”, klinkt het onder meer in de reacties. @serenakerrigan Looks like you have some company ? Oh No – Kreepa Lees ook: Vrouw staat op het punt om te trouwen, maar ontdekt dan DIT over haar verloofde… (video) Het bericht Vrouw krijgt foto met lieve boodschap van date, maar dan ontdekt ze pijnlijk detail… verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Waarom we Kim Kardashian niet meer in een string zullen zien poseren (26/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Jarenlang deelde Kim Kardashian via Instagram en andere sociale media haar lichaam met al haar volgers. Letterlijk, want vaker wel dan niet dook ze op in een string, piepkleine bikini of ging ze zelfs helemaal naakt. Maar de realityster heeft uitgelegd waarom ze het nu anders aanpakt.
  [naar artikel]
 34. Khloé Kardashian deelt tips om er 'verdomd mager' uit te zien, maar dat loopt fout af (11/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op haar app en Twitter heeft Khloé Kardashian vijf tips gedeeld om er 'verdomd mager' uit te zien op foto's. Zo raadt ze onder meer aan om altijd foto's te nemen vanuit vogelperspectief en horizontale strepen te vermijden in wat je draagt. Ongetwijfeld goed bedoeld, maar heel wat van haar volgers vinden het vreselijk dat ze zulke tips deelt. "Waarom gebruik je je platform niet om mensen aan te moedigen om te leren houden van wie ze zijn", klinkt het onder meer.
  [naar artikel]
 35. Cardi B post per ongeluk naaktfoto voor haar 77 miljoen volgers (15/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De nacht van haar 28ste verjaardag gingen alles remmen los: Cardi B maakte Las Vegas onveilig met enkele van haar celebvrienden, waaronder Kylie Jenner en Meghan Thee Stallion. De avond verliep zonder problemen, totdat de zangeres ‘s ochtends per ongeluk een naaktfoto op haar Instagram postte. Ze verwijderde de foto niet lang daarna, maar de misstap was haar 77 miljoen volgers niet ontgaan.
  [naar artikel]
 36. Hilary Duff onder vuur door deze foto (16/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De foto van Victoria Beckham en dochter Harper is nog maar net vergeten of een nieuwe kusfoto veroorzaakt commotie. Hilary Duff post op Instagram een foto waarop ze in Disneyland haar zoon een kus op de mond geeft. Veel volgers op sociale media vinden dat opnieuw ongepast.
  [naar artikel]
 37. Marc Sergeant (Lotto-Soudal) blikt terug op 2018: “Mooie momenten, geen mooi jaar” (03/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  «Mooie momenten», beleefde sportief manager Marc Sergeant (59) met Lotto-Soudal in 2018. «Maar daarom kan het nog geen mooi jaar worden genoemd.»...
  [naar artikel]
 38. Vrouw maakt selfie, maar beseft niet wat er op de achtergrond gebeurt… (28/05/2020 - Metro)
  Een Britse vrouw heeft een wel heel gênante selfie gedeeld. Zij staat er mooi op, maar haar vriendje in de achtergrond had wellicht liever niet mee op de foto gestaan… Shannon Butt doet haar achternaam alle eer aan in haar meest recente selfie. De 22-jarige vrouw uit de Engelse plaats Gloucestershire deelde een foto op sociale media, maar kreeg al snel verbaasde reacties van haar volgers. In de spiegel op de achtergrond zien we immers haar vriendje Henry die zijn achterwerk aan het afkuisen is. In een deuk Shannon had het zelf niet door toen ze de foto online zette, maar lachte zich een kriek toen ze het zag. “Ik zat bij een vriendin en we lagen in een deuk. Ik had zoiets van: ‘ik moet die foto verwijderen’, maar mijn vriendinnen zeiden dat ik hem op Twitter moest zetten. Nadat ik toestemming kreeg van mijn vriend, heb ik de foto terug online gegooid”, vertelt ze aan Unilad. Geen wc-papier Intussen ging de selfie met al 128.000 likes viraal. “Hilarisch”, “Wie veegt er zijn poep af terwijl hij rechtstaat?” en “Ik maak me zorgen over het feit dat er geen toiletpapier te zien is”, klinkt het onder meer in de reacties. Twitter / @ShanRose14 As if I had this photo up on my insta for 37 minutes before noticing that my boyfriend is literally WIPING HIS ARSE in the mirror behind me, sound asf x pic.twitter.com/kHhUF5wvR6 — Shannon (@ShanRose14) May 26, 2020 Lees ook: WTF! Vrouw stuurt selfie naar vriendinnen, die AKELIG detail ontdekken Het bericht Vrouw maakt selfie, maar beseft niet wat er op de achtergrond gebeurt… verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 39. Chrissy Teigen toont striemen na bevalling (20/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Model en mama Chrissy Teigen deelde een heel eerlijke foto met haar 13 miljoen volgers op Twitter en Instagram. Op de foto zijn duidelijk zichtbare striemen te zien op haar dijen. Nog een gevolg van haar zwangerschap en daar schaamt het model zich helemaal niet over.
  [naar artikel]
 40. Model (19) post eerlijke foto: "Ik heb borsten én vetrolletjes, en voel me sexy!" (10/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Instagram-muze Sonny Turner voelt zich goed in haar vel en laat dat op geregelde tijdstippen ook weten aan al haar volgers op sociale media. Ze post een foto waarop haar buikje, borsten en striemen duidelijk te zien zijn. "Veel van jullie zullen dit niet begrijpen, maar ik ben blij met wat ik in de spiegel zie."
  [naar artikel]
 41. Zie jij waarom het internet strijk ligt met deze geroosterde ham? (foto) (24/03/2021 - Metro)
  Een foto van een ham is op Twitter viraal gegaan omdat heel wat mensen er iets compleet anders in zien. Nu ja, vooral de mensen met vieze gedachten dan… Een vrouw die zichzelf Suzanne noemt op Twitter deelde een foto van een geroosterde ham die ze afgelopen zondag had klaargemaakt. Ze vond dat het vlees een nogal opvallende vorm had en polste bij haar volgers of zij de enige was die het zag. Lang niet de enige De tweet ging meteen viraal, met 25.000 likes en 3.000 retweets. Ze was dus kennelijk niet de enige die er iets anders in zag. “Dat lijkt behoorlijk hard op een vrouwelijk geslachtsdeel”, “Ik moest twee keer kijken, maar inderdaad…”, en “Haha, hoe kan het zo hard daarop lijken!”, klinkt het onder meer in de reacties. Interesse Suzanne had zulke overweldigende respons niet zien aankomen. “Ik had niet verwacht dat mijn ham zoveel interesse zou opwekken. Normaal gezien is dat niet het geval”, knipoogt ze. Gammon for Sunday Dinner today pic.twitter.com/MhOh3XEUL4— Suzanne (@SportySuz20) March 21, 2021 Lees ook: Deze prachtige waterval lijkt op een vrouw in een trouwkleed Het bericht Zie jij waarom het internet strijk ligt met deze geroosterde ham? (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Instagrammodel haalt uit naar volgers die lachen met haar “kleine” boezem (foto) (16/09/2020 - Metro)
  Een Maleisische vrouw heeft enkele van haar volgers op hun plaats gezet nadat ze commentaar hadden op haar “kleine” borsten. “Ik weet dat ik geen grote boezem heb, maar ik ben erg trots op mezelf”, klinkt het. Madeleine Ang deelde onlangs een bikinifoto op Instagram, waar ze gevolgd wordt door 175.000 mensen. Er kwamen heel wat positieve reacties op haar foto, maar er zaten ook enkele mensen tussen die haar uitlachten. “Je bent bovenaan platter dan de mat van mijn oma” en “Klein plat monstertje”, kreeg ze onder meer te horen. Strijkplank De vrouw liet de brutale reacties niet zomaar passeren. “Ik heb altijd van mezelf geweten dat ik kleine borsten heb en ik werd van jongs af gezien als de ‘strijkplank’. Ik ben ook heel klein van gestalte en niet bepaald mooi. Maar om eerlijk te zijn, ben ik erg trots op mezelf. Ik ben heel gelukkig omdat ik kan doen wat ik wil doen. Ik maak mijn dromen waar en ik doe er niemand pijn mee. Zolang je niemand kwetst, moet je altijd proberen om jezelf te zijn”, reageerde ze. Bewondering Heel wat volgers prezen haar voor haar zelfvertrouwen. “Ik wou dat ik zo zelfzeker was als jij”, “Ik hou van je mentaliteit” en “Ik bewonder je enorm! Goed gezegd!”, klinkt het onder meer. Instagram / @okokokmou Lees ook: Model heeft maar liefst 98% van haar lichaam laten tatoeëren (foto’s) Het bericht Instagrammodel haalt uit naar volgers die lachen met haar “kleine” boezem (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. “Dit is mijn vrouw in haar trouwjurk. Maar daar heb ik haar nooit in kunnen zien...” (04/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een Amerikaanse weduwnaar heeft afgelopen weekend een hartverscheurend bericht gedeeld. Anderhalf jaar geleden verloor John Polo zijn vrouw aan kanker. Een week na haar overlijden vond hij een prachtige foto van haar in een trouwjurk op haar gsm. “Een trouwjurk waarin ik haar nooit heb kunnen zien”, schreef hij bij het beeld.
  [naar artikel]
 44. “Dit is mijn vrouw in haar trouwjurk. Maar daar heb ik haar nooit in kunnen zien...” (04/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een Amerikaanse weduwnaar heeft afgelopen weekend een hartverscheurend bericht gedeeld. Anderhalf jaar geleden verloor John Polo zijn vrouw aan kanker. Een week na haar overlijden vond hij een prachtige foto van haar in een trouwjurk op haar gsm. “Een trouwjurk waarin ik haar nooit heb kunnen zien”, schreef hij bij het beeld.
  [naar artikel]
 45. BIZAR. Influencer fotoshopt altijd DIT in haar foto’s en wordt betrapt door volgers (30/08/2019 - Metro)
  Een Argentijnse reisblogster met meer dan 280.000 volgers op Instagram heeft toegegeven dat ze haar foto’s fotoshopt en steeds dezelfde wolken toevoegt. Tupi Saravia vertelde aan Buzzfeed News dat ze een app gebruikt om de wolkenpartijen op haar foto’s te verbeteren of te bewerken als haar camera ze niet goed kan vastleggen. Geen leugens Saravias volgers roken onraad nadat er schermafbeeldingen opdoken waarop steeds dezelfde wolken te zien zijn. “Ik kan niet geloven dat dit nieuws zulke proporties heeft aangenomen”, lacht Saravia. “Ik gebruik de app Quickshot wanneer een foto overbelicht is.” Aan Buzzfeed News zei de Argentijnse dat ze altijd dezelfde wolkenpartijen gebruikt, ook al zijn er andere beschikbaar. “Ik vond deze gewoon erg leuk.” (Lees hieronder verder.) This travel ‘influencer’ spookily has the same clouds in every photo. pic.twitter.com/uYzXhTiRJp — Matt Navarra (@MattNavarra) August 28, 2019 Ook gaf Saravia aan dat ze altijd open is geweest over het bewerken van haar foto’s en dat ze zelfs tips aan haar volgers gaf. “Ik heb er nooit over gelogen. Ik heb niks verkeerd gedaan, en dat was ook nooit mijn bedoeling”, besluit de blogster. Lees ook : Wannabe influencer diep in de schulden na Instagram-vakantie Het bericht BIZAR. Influencer fotoshopt altijd DIT in haar foto’s en wordt betrapt door volgers verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Eline De Munck krijgt alleen maar complimenten op GEWAAGDE badfoto: “Goed voorzien!” (30/11/2020 - Metro)
  Presentatrice Eline De Munck heeft haar volgers getrakteerd op een prachtige foto in bad. Haar volgers steken hun complimenten niet onder stoelen of banken. De 32-jarige oprichtster van het brillenmerk ‘Odette Lunettes’ verwende zichzelf vandaag met een heerlijk bad en maakte haar Instagramvolgers jaloers. “Tijd voor wat zelfliefde-magie”, knipoogde ze erbij. Lovende reacties Haar foto werd vlijtig geliket door haar volgers. “Wauw”, “Prachtige vrouw”, “Mooie foto”, “Goed voorzien” en “Geniet ervan”, om een greep uit de reacties te geven. Lamp aan bad Vorig jaar deelde ze ook al eens een gelijkaardige badfoto. Toen maakten haar volgers zich echter zorgen omdat er een lamp op de rand van het bad leek te staan. Levensgevaarlijk dus, al maakte ze achteraf duidelijk dat de lamp een beetje verder naast het bad stond.   Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht gedeeld door elinedemunck (@elinedemunck) Lees ook: Eline De Munck deelt naaktfoto in bad, maar volgers wijzen haar op gevaarlijk detail Het bericht Eline De Munck krijgt alleen maar complimenten op GEWAAGDE badfoto: “Goed voorzien!” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Vrouw deelt selfie, maar ziet niet wat haar vriend in de achtergrond doet (29/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nietsvermoedend poseerde ze voor de spiegel, maar de foto die een Britse vrouw van zichzelf nam heeft haar vooral veel spot opgeleverd. Op de achtergrond is iets te zien waar ze niet al te fier op was.
  [naar artikel]
 48. Model onder vuur nadat ze bikinifoto deelt met “ongepast” bijschrift over coronavirus (29/09/2020 - Metro)
  Een Russisch model heeft kwaad bloed gezet bij haar volgers door de beschrijving in een van haar foto’s. Ze verwees naar het coronavirus op dubieuze wijze. Polina Malinovskaya deelt regelmatig knappe kiekjes van zichzelf met haar twee miljoen volgers op Instagram. Haar laatste post zorgde echter voor heel wat ophef. Het 22-jarige model voegde bij een bikinifoto op een boot het volgende bijschrift toe: “Ik wil de hele wereld rondreizen zoals het virus heeft gedaan”. Tenenkrommend Heel wat mensen fronsten de wenkbrauwen. “Wat bedoel je?”, “Hoe ziek is dit bijschrift?” en “Niet zo slim, hé? Dat bijschrift is gewoonweg tenenkrommend”, reageerden sommigen. Anderen negeerden het bijschrift en prezen haar schoonheid. “Je bent zo mooi”, en “Beeld je in dat je zo grappig en aantrekkelijk was als haar”, klinkt het onder meer. View this post on Instagram I just want to travel the World like this virus has A post shared by Polina Malinovskaya (@polinamalinovskaya) on Sep 27, 2020 at 1:22am PDT Lees ook: Model onder vuur nadat ze foto deelt van haar ‘vetrolletjes’: “Sorry, ik ben niet zo slim” Het bericht Model onder vuur nadat ze bikinifoto deelt met “ongepast” bijschrift over coronavirus verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. Belle Pérez verrast volgers met prachtfoto: “In deze outfit zien ze me graag komen, denk ik” (28/01/2021 - Metro)
  Zangeres Belle Pérez heeft een adembenemend mooie foto gedeeld met haar volgers. Ze maakt hen tevens nieuwsgierig met haar bijschrift… De 44-jarige zangeres uit Limburg verwende haar Instagramvolgers met een foto waarop ze poseert in een diep uitgesneden jurk. “Er zit iets aan te komen…”, knipoogt ze erbij. Wat precies is niet duidelijk, maar wie weet brengt ze binnenkort nieuwe muziek uit. In 2019 vierde Belle haar 20-jarige carrière met het album ‘Fiesta Perez’. Complimenten uit Mexico Haar volgers steken hun enthousiasme over de foto niet onder stoelen of banken. “Oh mijn God, zo sexy. Geen woorden voor”, “Prachtige foto. Heel mooi” en “Knapper dan Jennifer Lopez”, klinkt het onder meer. Ze krijgt zelfs complimenten uit Mexico: “Knap! Groetjes uit Mexico”. ‘Bake Off Vlaanderen’ Iemand gokt dat ze bedoelt dat ze binnenkort in ‘Bake Off Vlaanderen’ te zien is. “In deze outfit zien ze me graag komen, denk ik”, reageert Belle. “Geef ze eens ongelijk”, antwoordt de volger.   Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht gedeeld door Belle Perez (@realbelleperez) Lees ook: Halfnaakte Belle Pérez schittert in artistieke fotoshoot Het bericht Belle Pérez verrast volgers met prachtfoto: “In deze outfit zien ze me graag komen, denk ik” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy