Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Lost in translation

PREVIEW: Willem palmt iedereen in met zijn humor in 'Out Of Office'

09/12/2022 - 12:48
"'Ons moeder wil dat ik aan een lief geraak.'"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. PREVIEW: Willem palmt iedereen in met zijn humor in 'Out Of Office' (09/12/2022 - Flair)

'Ons moeder wil dat ik aan een lief geraak.' [naar artikel]


2. PREVIEW: Joel maakt in 'Out Of Office' een modeopmerking die elke vrouw zal herkennen (03/12/2022 - Flair)

Hoe vaak we die zin niet al hebben gehoord... [naar artikel]


3. PREVIEW: Kristi ontmoet in 'Out Of Office' haar grote muzikale held (05/12/2022 - Flair)

Met traantjes van geluk tot gevolg! [naar artikel]


4. Willem Wolput verovert nu al alle harten als grapjas in 'Out of Office’: "Ik vergeet vaak zelf dat ik 1,22 meter ben” (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hij is amper een aflevering op tv, maar Willem Wolput (27) lijkt nu al zeker van een rol als publieksfavoriet in ‘Out of Office’. Bijna een decennium is de Kempenaar actief als boer op de Emiliushoeve, en daarnaast is hij ook grapjas van dienst. “Mijn medisch dossier is groter dan mezelf. Als je 1 meter 22 bent, is dat niet zo héél moeilijk.” [naar artikel]


5. Willem uit ‘Out of Office’ verovert alle harten van de kijkers: “Trots op mijn snor, anders krijg ik geen bier krijg op café” (19/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

‘Out of Office’ is niet de grootste kijkcijfertopper van VTM, maar in korte tijd heeft het programma wel een trouwe fanbasis opgebouwd. Het programma dat draait rond mensen die kampen met een burn-out die samenleven op de zorgboerderij De Emiliushoeve. Dat is mede te danken aan Willem Wolput (28), die zich al meteen ontpopt tot publiekslieveling. Willem is amper 1 meter 22 groot, maar hij staat bijzonder optimistisch in het leven en getuigt van aanstekelijke levenslust en humor. Jarne trekt naar de Kempen voor een gesprek met Willem. Bekijk het in een nieuwe Showbits. [naar artikel]


6. Willem uit ‘Out of Office’ verovert de harten van de kijkers: “Als ik mezelf op tv zie denk ik: wow, wat een klein ventje” (19/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

‘Out of Office’ is niet de grootste kijkcijfertopper van VTM, maar in korte tijd heeft het programma wel een trouwe fanbasis opgebouwd. Het programma dat draait rond mensen die kampen met een burn-out die samenleven op de zorgboerderij De Emiliushoeve. Dat is mede te danken aan Willem Wolput (28), die zich al meteen ontpopt tot publiekslieveling. Willem is amper 1 meter 22 groot, maar hij staat bijzonder optimistisch in het leven en getuigt van aanstekelijke levenslust en humor. Jarne trekt naar de Kempen voor een gesprek met Willem. Bekijk het in een nieuwe Showbits. [naar artikel]


7. Ook Willem uit ‘Out of Office’ trekt mee in boerenprotest: “Ik ben 1 meter 22, maar wel de ‘grootste’ sympathisant van de boeren” (03/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

In totaal passeerden er zo’n 268 tractoren in Massenhoven richting Brussel. Willem Wolput (28) uit Pulderbos, bekend van het programma Out of Office op VTM dat zich afspeelde in zorgboerderij Emiliushoeve in Bevel, reed samen met Tijs Van Laer naar de hoofdstad. “Ik ben maar 1 meter 22 en toch noem ik mezelf de grootste sympathisant van de boeren”, zegt Willem. [naar artikel]


8. Koning Willem-Alexander fotobomt ‘The Office’-acteur Steve Carell (29/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Koning Willem-Alexander heeft afgelopen weekend een foto met Hollywoodster Steve Carell gefotobomd. Dat gebeurde toen de Nederlandse koning te gast was bij de Formule 1-race op het circuit van Zandvoort. Voormalig F1-coureur Karun Chandhok laat dinsdag met trots de foto zien op Instagram. [naar artikel]


9. Kompany lijkt nieuwe assistent beet te hebben: “Nederlander Willem Weijs komt over van Willem II” (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht lijkt de gewenste versterking voor de sportieve staf beet te hebben. Volgens het Nederlandse Brabants Dagblad wordt Willem Weijs (34) de nieuwe assistent van Vincent Kompany. Hij komt over van Willem II, waar hij coach van de beloften was. Weijs heeft ook adelbrieven uit de jeugdwerking van PSV en Ajax. [naar artikel]


Newspaper Krantenkoppen Favicon
Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!