De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

COOL: je kan binnenkort overnachten in een écht Hobbit-huisje

Flair

09/12/2022 - 14:52

Wie wil mee naar Nieuw-Zeeland?


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP FLAIR

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Deze zomer kan je overnachten als een hobbit in Warredal Neeroeteren (05/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vakantiepark het Warredal in Neeroeteren heropent met een uitbreiding. Deze zomer kan je naast de huisjes in het bos ook overnachten als een hobbit in een van de nieuwe vakantiehuisjes.
  [naar artikel]
 2. Iconische hobbit-huisjes uit ‘Lord of the Rings’ tijdelijk te huur (07/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van ‘The Hobbit’ en ‘Lord of the Rings’, opgelet. Want Airbnb biedt tijdelijk de kans om te overnachten in een iconisch hobbit-huis vanuit de films. De woningen bevinden zich in Nieuw-Zeeland en kosten slechts 6 euro per nacht.
  [naar artikel]
 3. Martin Freeman sloeg ‘The Hobbit’-hoofdrol bijna af (24/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de ‘Lord of the Rings’-trilogie werd de rol van de oude Hobbit Bilbo Baggins steevast vertolkt door Ian Holm. In de Hobbit-trilogie was het...
  [naar artikel]
 4. Overnacht in een huisje van chocolade voor maar 50 euro per nacht (13/09/2018 - Metro)
  Het Peperkoekenhuisje van Hans en Grietje kennen we al, maar wist je dat je ook in een chocoladen huisje kan overnachten? Op Booking.com  kan je op 19 en 26 september dit huisje in de buurt van Parijs boeken. Voor 50 euro is het huisje van 18 m² een nacht van jou. De natte droom van alle chocoladefans komt uit: slapen in een huisje volledig van chocola. Booking.com heeft voor dit project een beroep gedaan op Jean-Luc Decluzeau, de chocolatier die al samenwerkte met Leonidas. Hij ontwierp eerder al een chocoladen Eiffeltoren. 1,5 ton chocolade Er was 1,5 ton chocolade nodig om het huisje te bouwen, dat plaats biedt aan vier personen. De cottage heeft alle moderne voorzieningen zoals een keuken en een open haard. Foto Booking.com/A.Bonnet Als je dit stukje hemel op aarde wil reserveren, zal je snel moeten zijn. Zowel op 19 als 26 september vanaf 10 uur kan je boeken op booking.com voor een verblijf op 5 en 6 oktober. Op 7 oktober zal de ‘choco’ttage’ opengesteld worden voor een snel bezoek. Lees ook: IN BEELD. In deze vijf gevangenissen kan je overnachten Het bericht Overnacht in een huisje van chocolade voor maar 50 euro per nacht verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 5. Een kerstdroom? Vanaf januari kan je een nacht in de oergezellige cottage uit ‘The Holiday’ boeken (25/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hartverwarmend nieuws tijdens dit kerstweekend: binnenkort kan je overnachten in de knusse Rosehill Cottage uit de populaire kerstfilm ‘The Holiday’. De eigenaars, die tot voor kort niets afwisten van de populariteit van het huisje, beslisten om het vanaf januari 2023 te verhuren op Airbnb. Al is er één belangrijk detail dat je wel moet weten.
  [naar artikel]
 6. Vanaf volgend jaar kan je overnachten in Pairi Daiza: “Samen wakker worden met de dieren is een heel aparte belevenis” (11/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Logeren in Pairi Daiza en vanop het bed een eland spotten. Waar bezoekers – en oprichter Eric Domb – al lang van dromen, is vanaf volgend jaar ook echt mogelijk. In een hotel, een indiaanse hut of een Hobbit-huisje. Een weekendje Pairi Daiza moet ons het park anders doen beleven. “De deuren openen nu pas om 10u, maar het leven van de dieren begint veel vroeger.”
  [naar artikel]
 7. Schattig: vanaf nu kan je logeren in het huisje van Winnie de Poeh (15/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws voor fans van Winnie de Poeh. Zij kunnen binnenkort gaan logeren in het huisje van ’s werelds schattigste beer, in het échte Honderd Bunderdbos.
  [naar artikel]
 8. Je kan binnenkort overnachten in de luxueuze villa uit ‘House of Gucci’ (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘House of Gucci’ is te zien hoe de pater familias, Aldo Gucci, verblijft in een zestiende-eeuwse villa. Het huis straalt één en al luxe uit, met de grote groene tuin, de barokfresco’s op de muren en de vergulde interieurs. Het strafst van al: het is niet eens een filmset. Het statische herenhuis bestaat echt en ligt vlak bij het Comomeer in Italië. En dankzij Airbnb kan je er nu ook zelf overnachten.
  [naar artikel]
 9. Overnachten in ’t kleinste huisje van Antwerpen: “Je kan zo’n ‘slow cabin’ oppakken en elders weer neerzetten” (11/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Met zijn veertig vierkante meter is de Slow Cabin van Xavier Leclair sinds dit weekend het kleinste vrijstaand huisje van ’t Stad. “Dit is het eerste prototype, ik heb er meteen zelf een nachtje in geslapen”, zegt Leclair (38). Nog tot 17 september kunt u dit mobiele ecohuis aan deSingel zelf ontdekken tijdens het Festival van de Architectuur.
  [naar artikel]
 10. Slow Cabins: ecologisch overnachten op een geheime locatie (06/08/2020 - Express)
  Er even tussenuit in eigen land? Met Slow Cabins kom je terecht in een klein, ecologisch huisje te midden van... The post Slow Cabins: ecologisch overnachten op een geheime locatie appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 11. Tip voor boekenwurmen: acteur Andy ‘Sméagol’ Serkis leest vrijdag 12 uur lang ‘The Hobbit’ voor (07/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Acteur Andy Serkis (56), vooral bekend als Sméagol uit Lord of the Rings, gaat vrijdag 12 uur lang het boek The Hobbit lezen. Hiermee wil hij geld...
  [naar artikel]
 12. Overnachten in het iconische appartement van Carrie Bradshaw uit ‘Sex and the City’? Binnenkort kan het (04/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is moeilijk om niét weg te dromen bij ‘Sex and the City’. En als er één plek in New York is die we vaak te zien kregen in de serie, is het wel de gezellige woonplaats van Carrie aan de Upper East Side. Om het vervolg op ‘Sex and the City’, dat binnenkort uitkomt, te vieren, heeft Airbnb dat exacte appartement gereconstrueerd. Als je geluk hebt, zal je het uitzonderlijk kunnen huren voor twee nachten in november.
  [naar artikel]
 13. Kijk binnen in Ardens huisje uit 1650, van top tot teen gerenoveerd: “Renovatie was best moeizaam, want niets in zo’n oud huisje is recht” (21/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Met een beperkt budget renoveerden Katleen Baeyens en Steven De Boulle gedurende anderhalf jaar een eeuwenoud stenen huisje in de Ardennen. Het mag...
  [naar artikel]
 14. The Hobbit en vier andere tips voor een geslaagde tv-avond (03/11/2018 - De Morgen)
  Zaterdagavond betekent filmavond! Kiest u voor wat fantasy met The Hobbit of traint u liever de lachspieren met How to be single? Doe inspiratie op met onze tv-tips voor vanavond. 
  [naar artikel]
 15. Binnenkort kan je overnachten in Pairi Daiza (14/05/2019 - De Morgen)
  Bezoekers van Pairi Daiza zullen er binnenkort ook kunnen overnachten. De dierentuin heeft dinsdag de eerste afgewerkte verblijven van zijn ‘Pairi Daiza Resort’ voorgesteld. In totaal gaat het om zowat vijftig logementen -hotelkamers en lodges- waar tot 250 mensen de nacht kunnen doorbrengen in het hart van het park. Het Pairi Daiza Resort opent zijn deuren voor de eerste overnachtingen op 22 juni. Reservaties zijn vanaf dinsdag mogelijk.
  [naar artikel]
 16. Van 'huisje, tuintje, kindje' naar 'smoorverliefd op Cherry': 9 Days of 'Timtation' (29/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het ondenkbare is gebeurd op 'Temptation Island'. Tim evolueerde van 'huisje, tuintje, kindje én trouwen' met Deborah tot 'ik ben tot over mijn...
  [naar artikel]
 17. Binnenkijken in het unieke torenhuis van Karen en Stijn in Herent, mét extra huisje in de achtertuin (26/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een huis met een toren én een extra huisje in de tuin? Karen en Stijn bliezen deze bijzondere woning van een eeuw oud nieuw leven in, zonder de charme van het verleden weg te nemen. Hoe ze dat deden? “Door de juiste architect in te schakelen.”
  [naar artikel]
 18. Spectaculair beeld toont hoe eenzaam huisje net niet verzwolgen wordt door lavastroom op La Palma (22/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De lavastroom van vulkaan Cumbre Vieja blijft zich onverbiddelijk een weg banen door het Canarische eiland La Palma en verwoest alles op zijn pad. Niets is er tegen opgewassen. Maar één eenzaam huisje lijkt de dans te ontsnappen.
  [naar artikel]
 19. Spectaculair beeld toont hoe eenzaam huisje net niet verzwolgen wordt door lavastroom op La Palma (22/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De lavastroom van vulkaan Cumbre Vieja blijft zich onverbiddelijk een weg banen door het Canarische eiland La Palma en verwoest alles op zijn pad. Niets is er tegen opgewassen. Maar één eenzaam huisje lijkt de dans te ontsnappen.
  [naar artikel]
 20. Alle vragen over het Overlegcomité beantwoord: mogen kinderen op kamp overnachten? En wat verandert met het CST? (22/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Vanaf 28 januari zullen heel wat maatregelen versoepeld worden eens de coronabarometer rood kleurt. Maar wat mag dan precies? Is het opnieuw toegelaten om te gaan werken op kantoor? Wat met discotheken en biljarten op café? En mogen de kinderen op kamp overnachten? Wij beantwoorden jullie vragen.
  [naar artikel]
 21. Alle vragen over het Overlegcomité beantwoord: mogen kinderen op kamp overnachten? En wat verandert met het CST? (22/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf 28 januari zullen heel wat maatregelen versoepeld worden eens de coronabarometer rood kleurt. Maar wat mag dan precies? Is het opnieuw toegelaten om te gaan werken op kantoor? Wat met discotheken en biljarten op café? En mogen de kinderen op kamp overnachten? Wij beantwoorden jullie vragen.
  [naar artikel]
 22. Alle vragen over het Overlegcomité beantwoord: mogen kinderen op kamp overnachten? En wat verandert met het CST? (22/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf 28 januari zullen heel wat maatregelen versoepeld worden eens de coronabarometer rood kleurt. Maar wat mag dan precies? Is het opnieuw toegelaten om te gaan werken op kantoor? Wat met discotheken en biljarten op café? En mogen de kinderen op kamp overnachten? Wij beantwoorden jullie vragen.
  [naar artikel]
 23. IN BEELD. Nancy en André maken van hun kleine huisje één groot kersttafereel: “Kerst is warmte en gezelligheid en dat willen we uitstralen” (10/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn nog zekerheden in het leven, en dat Nancy en André van hun huisje in de Lokbosstraat in Meer één groot kerst- en wintertafereel maken, is er daar één van. Voor de vijftiende keer ondertussen al en stiekem hopen ze dit jaar toch weer wat bezoekers te mogen ontvangen. “We hebben dit jaar ook de gevel van onze buurman mee versierd. Hij vroeg er zelf om”, lachen Nancy (56) en André (75). Wij werden er met open armen ontvangen en het loont echt de moeite voor wie van kerstsfeer houdt.
  [naar artikel]
 24. Andy -"Gollum"- Serkis leest "The hobbit" van begin tot einde voor (08/05/2020 - VRT NWS)
  "My preciousssssss", "mijn liefste": wie kan zich niet Gollum voor de geest halen, de hobbit Smeagol die zó in de ban van de ring geraakte dat hij in een afgrijselijk wezen veranderde? Het personage werd in de "The lord of the rings"-filmtrilogie op onnavolgbare wijze ingevuld door de Britse acteur Andrew -Andy- Serkis. Hij wil in coronatijd iets bijzonders doen en gaat vandaag de integrale versie van "The hobbit", de voorloper van "The lord of the rings", voorlezen voor het goede doel.
  [naar artikel]
 25. Onder dit huisje in Vlaanderen schuilt een gigantisch bunkercomplex, in het grootste geheim gebouwd uit vrees voor Russische atoombommen (19/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Alles komt terug. Zeventig jaar geleden zat de vrees voor Rusland én z’n atoombommen er hier ook al in, nog veel sterker dan nu zelfs. Toen werden er heuse atoomschuilplaatsen gebouwd, waren er plannen voor een schuiltunnel onder de Schelde, maakten we speciale kunstatoombunkers én werd er in het grootste geheim een groot militair complex gegraven onder een klein huisje ergens in Vlaanderen. Dat huisje bestaat nog steeds, alles eronder ook.
  [naar artikel]
 26. Onder dit huisje in Vlaanderen schuilt een gigantisch bunkercomplex, in het grootste geheim gebouwd uit vrees voor Russische atoombommen (19/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Alles komt terug. Zeventig jaar geleden zat de vrees voor Rusland én z’n atoombommen er hier ook al in, nog veel sterker dan nu zelfs. Toen werden er heuse atoomschuilplaatsen gebouwd, waren er plannen voor een schuiltunnel onder de Schelde, maakten we speciale kunstatoombunkers én werd er in het grootste geheim een groot militair complex gegraven onder een klein huisje ergens in Vlaanderen. Dat huisje bestaat nog steeds, alles eronder ook.
  [naar artikel]
 27. Tof in den hof: het gezin van lezeres Barbara ontwierp zelf een houten huisje voor jong en oud (21/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Barbara (39) kocht samen met haar vriend Mark een stukje land waar ze tussen de wilde grassen een houten huisje bouwden. In dat houten huisje gaan...
  [naar artikel]
 28. "Radio blijft mijn huisje": Siska Schoeters over ‘De Madammen’ (18/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Drukke tijden voor presentatrice Siska Schoeters. Binnenkort is ze terug op Eén met een nieuw seizoen van ‘Durf te vragen’. Showbits vraagt zich af of Siska ooit nog te horen zal zijn op de radio. “Ik blijf verbonden aan Radio 2, maar het zou mij alleen lukken om tussen 3u en 4u ‘s nachts om nog een vrij moment te vinden in mijn agenda. Het lukt dus even niet, maar radio blijft wel mijn huisje”, vertelt ze aan Showbits.
  [naar artikel]
 29. IN BEELD. Nancy en André maken van hun kleine huisje één groot kersttafereel: “Kerst is warmte en gezelligheid en dat willen we uitstralen” (10/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn nog zekerheden in het leven en dat Nany en André van hun huisje in de Lokbosstraat in Meer één groot kerst- en wintertafereel maken, is er daar een van. Voor de vijftiende keer ondertussen al en stiekem hopen ze dit jaar toch weer wat bezoekers te mogen ontvangen. “We hebben dit jaar ook de gevel van onze buurman mee versierd. Hij vroeg er zelf om”, lachen Nancy (56) en André (75). Wij werden met open armen ontvangen en het loont echt de moeite voor wie van kerstsfeer houdt.
  [naar artikel]
 30. Limburgse wijnen kapen vier medailles weg op Cool Climate Wine Awards (13/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Drie Limburgse wijndomeinen zijn in de prijzen gevallen op de internationale Cool Climate Wine Awards. De Steinberg uit Bree, Beau Marais uit Beringen en Het Hoenshof uit Borgloon wonnen elk één of meerdere medailles.
  [naar artikel]
 31. Twee leerlingen SIMA Aarschot staan even in voor sociale media Center Parcs voor goede doel: "We mochten zelfs overnachten!" (20/10/2022 - VRT NWS)
  Twee leerlingen van SIMA Aarschot mochten voor YOUCA Action Day even werken voor Center Parcs De Haan. Jessica en Obie stonden in voor de sociale media van het vakantiepark en mochten daarvoor zelfs in een huisje overnachten. Obie: "Als ik kon, zou ik hier elke dag verblijven!"
  [naar artikel]
 32. Huisje van de Warmste Week te koop aan Hasseltse Ikea: “Een grondige poetsbeurt is wel nog nodig” (27/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wie verhuisplannen heeft in 2023, kan binnenkort terecht op de parking van de Ikea. Daar wordt het tiny house van De Warmste Week een maand lang tentoongesteld. “De presentatoren hebben niks afgebroken, maar het huisje kan wel een grondige poetsbeurt gebruiken.”
  [naar artikel]
 33. BINNENKIJKEN. Huisje van de Warmste Week te koop aan Hasseltse Ikea: “Wel nog grondige poetsbeurt nodig” (28/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Wie verhuisplannen heeft in 2023, kan binnenkort terecht op de parking van de Ikea in Hasselt. Daar wordt het tiny house van De Warmste Week een maand lang tentoongesteld. “De presentatoren hebben niks afgebroken, maar het huisje kan wel een grondige poetsbeurt gebruiken.”
  [naar artikel]
 34. Frodo, de springende bladluis, vernoemd naar de hobbit (20/09/2019 - VRT NWS)
  In Nieuw-Zeeland, waar de films van "Lord of the Rings" zijn opgenomen, is een nieuw ontdekte bladluis "Psylla frodobagginsi" gedoopt, naar de hobbit Frodo Baggins.
  [naar artikel]
 35. 'Wonderhuisje' van Nederlandse dat vulkaan La Palma overleeft gaat de hele wereld over (24/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De zeldzame vulkaanuitbarsting op het Canarische eiland La Palma heeft de afgelopen dagen al honderden huizen verwoest, maar wonderwel ontsnapte één huisje aan de kolkende lavastromen. Dit huisje, dat op het eiland al is omgedoopt tot ‘house of miracles’ , is door een Nederlandse vrouw ontworpen. “We begonnen allemaal te huilen toen ik de eigenaren vertelde dat hun geliefde huis intact was”, getuigt ze aan de BBC.
  [naar artikel]
 36. Overnachten in een tumulus: Sint-Truiden krijgt ecologische kampplaats voor jeugdverenigingen (06/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Over vijf jaar kunnen avontuurlijke jeugdgroepen overnachten in een soort tumulus op domein Bautershof in Sint-Truiden. Het park krijgt ook een speelbeek én een grote vijver met educatieve pontons.
  [naar artikel]
 37. 'Wonderhuisje' van Nederlandse dat vulkaan La Palma overleeft gaat de hele wereld rond (24/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De zeldzame vulkaanuitbarsting op het Canarische eiland La Palma heeft de afgelopen dagen al honderden huizen verwoest, maar wonderwel ontsnapte één huisje aan de kolkende lavastromen. Dit huisje, dat op het eiland al is omgedoopt tot ‘house of miracles’ , is door een Nederlandse vrouw ontworpen. “We begonnen allemaal te huilen toen ik de eigenaren vertelde dat hun geliefde huis intact was”, getuigt ze aan de BBC.
  [naar artikel]
 38. Vakantiegangers Molenheide opgeschrikt door rook in huisje (29/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagmorgen rond 4.30 uur is door een defect aan een verwarmingsketel een vakantiehuisje vol rook komen te staan op Molenheide in Helchteren. De vakantiegangers belden de brandweer. Die heeft de elektriciteit afgesloten en het huisje verlucht. De vakantiegangers kregen een ander huisje voor de nacht.
  [naar artikel]
 39. Logeertip in Bali: overnachten binnen de bamboe (11/09/2020 - Express)
  Bali is een bijzonder eiland en natuurlijk wil je dan ook een unieke locatie vinden om te overnachten. Het eerste... The post Logeertip in Bali: overnachten binnen de bamboe appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 40. Binnenkijken in het unieke torenhuis van Karen en Stijn: honderd jaar oud en met een extra huisje in de achtertuin (28/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een huis met een toren én een extra huisje in de tuin? Karen en Stijn bliezen deze bijzondere woning van een eeuw oud nieuw leven in, zonder de charme van het verleden weg te nemen. Hoe ze dat deden? “Door de juiste architect in te schakelen.”
  [naar artikel]
 41. Guinness-fans kunnen nu ook overnachten in de brouwerij in Dublin (14/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Fan van net donkere Ierse bier Guinness of zin om gewoon eens op een spectaculaire locatie te overnachten in Dublin? De Guinness Storehouse en Airbnb hebben de handen in elkaar geslagen om je de mogelijkheid aan te bieden er te overnachten. Opgelet, het aanbod geldt maar voor één nacht en je moet de vipovernachting voor twee zien te winnen.
  [naar artikel]
 42. De ultieme kerst: je kan overnachten in het huis van ‘Home Alone’ (02/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  You love it or you hate it, maar één ding staat vast: geen kerst zonder ‘Home Alone’. Jaar na jaar kijken we op kerstavond naar de kleine Kevin, en hoe hij zijn wildste fantasie gebruikt om twee ietwat sullige bandieten uit zijn huis te houden. Voor de echte superfans heeft Airbnb goed nieuws: je kan vanaf binnenkort zélf een nachtje in Kevins wereldberoemde huis logeren.
  [naar artikel]
 43. ‘Kleinste huisje ter wereld’ staat op Airbnb (19/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Boston in de VS staat het kleinste huisje ter wereld, althans volgens de omschrijving op Airbnb toch. Het gaat om een 'tiny house' op wieltjes waar plaats in is voor één persoon. "Dit huisje is heel klein, maar wel heel praktisch", klinkt het in het zoekertje.
  [naar artikel]
 44. Nieuwe films van "Lord of the rings" en "The hobbit"' in de maak (25/02/2023 - VRT NWS)
  Goed nieuws voor de fans van "The Lord of the rings" en "The hobbit": er zijn plannen om nieuwe films te maken. Dat heeft het Amerikaanse film- en televisiebedrijf Warner Bros. bekendgemaakt. Of Peter Jackson, de regisseur van de eerdere films, nu opnieuw in de regiestoel zal zitten, is nog niet bekend.
  [naar artikel]
 45. Mathieu van der Poel voelt zich wél in zijn sas op de verraderlijke kasseien: “Een natte ‘Hel’? Cool!” (30/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Je hebt er die het nú al in de broek doen. Maar niet de acrobaat in Mathieu van der Poel (26). Die voelde zich in zijn sas op de kasseien. En bidt nog nét niet voor een Parijs-Roubaix-debuut in een verzopen Hel. “Voorspellen ze regen? Cool!”
  [naar artikel]
 46. In dit chocoladedorp kan je binnenkort overnachten (25/09/2019 - Metro)
  Niet alleen Belgen weten hoe lekker chocolade is. In Slovenië gaat er binnenkort namelijk een chocoladedorp open. In Chocolate Village by the River kunnen chocoholics zich helemaal laten gaan te midden van de natuur. Ontbijten met chocolade, lunchen met chocolade, dineren met chocolade… het is een leventje waar iedereen wel van droomt. In Slovenië is dit menu niet langer een mooie droom, maar werkelijkheid. Je kan er immers overnachten in een chocoladedorp, naast de rivier Drava. Om het ene chocoladegerecht aan het andere te breien, plons je tussendoor in de natuurlijke zwemvijver, volg je een chocoladeworkshop of geniet je van een chocolademassage. Daarbij mag je wel eens proeven, maar wees voorzichtig dat je jezelf niet opeet! Chocolate Village by the River zal het hele jaar open zijn en je kiest er tussen drie types van glamping units, die zelf helaas niet bestaan uit snoeprepen. Ze zijn genoemd naar een bepaald soort cacao: Forastero, Criollo en Trinitario. Forestero lodges liggen naast de rivier, Criollo lodges zijn panoramisch in de hoogte gebouwd en Trinitario lodges hebben als extraatje een houten hot tub en een open haard. Lees ook : Chocoladewinkels zijn populairder dan snoepwinkels Het bericht In dit chocoladedorp kan je binnenkort overnachten verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Olympisch kampioene Nafi Thiam krijgt een uniek eigen blikje én game op Instagram: “Hoe cool is dat!?” (11/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Nafi Thiam mag zich binnenkort eigenares noemen van een eigen Red Bull-blikje. Dat heeft haar sponsor maandag bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 48. Bekijk hier de eerste trailer van de Vlaamse film ‘Cool Abdoul’ (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor liefhebbers van de Vlaamse film: binnenkort kunnen we ‘Cool Abdoul’ gaan bekijken in de bioscoop. Een film over het leven van de Gentse bokser Ismaïl Abdoul. Hieronder kan je alvast de eerste trailer bekijken.
  [naar artikel]
 49. Bekijk hier de eerste trailer van de Vlaamse film ‘Cool Abdoul’ (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor liefhebbers van de Vlaamse film: binnenkort kunnen we ‘Cool Abdoul’ gaan bekijken in de bioscoop. Een film over het leven van de Gentse bokser Ismaïl Abdoul. Hieronder kan je alvast de eerste trailer bekijken.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy