De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Lotte Vanwezemael poseert in doorzichtige lingerie: «Zie ik daar een tepelpiercing?!» (foto)

Metro

09/12/2022 - 16:32

Lotte Vanwezemael blaast haar volgers omver met een foto waarop ze in lingerie poseert. «Meer van dat!», klinkt het enthousiast in de reacties.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘Temptation’-Donna verbaast volgers in lingerie: «Niet normaal!» (foto) (06/12/2022 - Metro)
  Donna De Graef, die vorig jaar meedeed aan ‘Temptation Island’, krijgt heel wat complimenten op een foto waarop ze in lingerie poseert. «Zo sexy en niet erover», klinkt het onder meer.
  [naar artikel]
 2. Ophef over doorzichtige jurk van Rita Ora: «Dan kan je evengoed niets aandoen!» (foto) (08/12/2022 - Metro)
  Er komt heel wat kritiek op een outfit die Rita Ora onlangs droeg en waarvan ze enkele foto’s deelde op Instagram. «Waarom hebben mensen de behoefte om zichzelf in hun blootje te tonen?», klinkt het onder meer.
  [naar artikel]
 3. Op stap in Brussel, waar het licht voortaan al om 23 uur uitgaat: “Dit zorgt alleen voor nóg meer afterparty’s bij de mensen thuis” (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  «De doodsteek.» «Absurde regel.» «Onlogisch.» «Bullshit.» Ze liegen er niet om, de reacties van de Brusselse cafébazen op het vervroegde...
  [naar artikel]
 4. Moeder van bruid bekritiseerd wegens outfit: «Het lijkt wel lingerie!» (foto) (10/12/2022 - Metro)
  Er komen heel wat (gemengde) reacties op de kledingkeuze van de moeder van een Amerikaanse bruid. De ene associeert het met lingerie, de andere vindt het te hard op een trouwjurk lijken.
  [naar artikel]
 5. Pantone maakt het «rebelse» kleur van 2023 bekend (10/12/2022 - Metro)
  Pantone, dé autoriteit op het vlak van kleuren, heeft nu al het kleur van 2023 bekend gemaakt: ‘Viva Magenta’. Het felle paarsachtige rood wordt door Pantone beschreven als een «genuanceerd karmozijnrood» en een «onconventioneel kleur voor een onconventionele tijd».
  [naar artikel]
 6. Zuhal Demir deelt borstvoedingsfoto met prachtige boodschap: «Dat magische moment» (08/12/2022 - Metro)
  Minister Zuhal Demir (N-VA) heeft op Instagram een foto gedeeld waarop ze borstvoeding geeft aan haar dochter. «Wat gaat het snel, te snel voor mij», titelt ze het kiekje.
  [naar artikel]
 7. Ophef over doorzichtige outfit van Kat Kerkhofs als presentatrice: «Moet dat nu altijd zo bloot?!» (foto) (08/12/2022 - Metro)
  Binnenkort presenteert Kat Kerkhofs het gloednieuwe programma ‘Tulpen uit Antwerpen’. Ze deelde op Instagram alvast een voorsmaakje ervan, al zorgde dat meteen voor wat opschudding.
  [naar artikel]
 8. Ruth Beeckmans deelt pakkende foto met overleden partner: «Ik mis je zo» (08/12/2022 - Metro)
  Ruth Beeckmans eert in een hartbrekend Instagrambericht haar overleden partner. Ze krijgt massa’s steun van haar volgers. «Eerlijk waar het meest hartverwarmende koppel ooit», wordt er gereageerd.
  [naar artikel]
 9. Niels Destadsbader onder vuur: «Schandalig dat mensen hun job moeten verliezen voor hem» (06/12/2022 - Metro)
  Nu de VRT heel wat volk aan de deur zet, komt er heel wat kritiek op Niels Destadsbader. Vooral zijn passage in ‘Villa Sporza’ doet wenkbrauwen fronsen. «Beschamend is het. Daar zal hij toch niet voor getekend hebben?», klinkt het.
  [naar artikel]
 10. Club-coach Philippe Clement: “Dit is een historische match” (16/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  « Ballen », « balls », « des couilles ». In drie talen, en met gebalde vuisten, maakte Philippe Clement duidelijk wat zijn spelers tegen Paris Saint-Germain hadden laten zien. En wat het verschil was met de opgehemelde vedetten van het Qatarese huis. “Juist door te dromen kun je grenzen slopen en verder geraken dan je denkt”, zei Clement. “Dat was de boodschap aan mijn spelers en dat hebben ze schitterend gedaan.”
  [naar artikel]
 11. Vrouw doet wenkbrauwen fronsen met sportbeha in fitness: «Ik zou schrik hebben dat mijn borsten eruit zouden floepen» (03/12/2022 - Metro)
  Een Amerikaanse influencer heeft voor commotie gezorgd met een opvallende outfit die ze draagt in de fitness. Sommige volgers vinden hem immers te «weinig verhullend».
  [naar artikel]
 12. Terreurproces lang onderbroken nadat beschuldigde Asufi «gewurgd werd door de politie» (08/12/2022 - Metro)
  De zitting donderdag van het assisenproces over de aanslagen in Brussel en Zaventem is hervat. Een wetsdokter stelde vast dat beschuldigde Ali El Haddad Asufi effectief verwondingen vertoonde die «in overeenstemming» waren met zijn verklaringen, maar dat ze niet van die aard waren dat hij het proces niet verder kon volgen. El Haddad Asufi verklaarde evenwel dat hij «mentaal» niet in staat was, en zes andere beschuldigden volgden uit protest zijn voorbeeld. Ze worden verder vertegenwoordigd door hun advocaten.
  [naar artikel]
 13. Lotte Vanwezemael: “Het is niet omdat ik lingeriefoto’s deel, dat ik dringend van bil wil gaan” (15/06/2020 - Metro)
  Seksuologe Lotte Vanwezemael heeft genoeg van de vunzige berichten en oneerbare voorstellen die ze regelmatig doorgestuurd krijgt via sociale media. Ze maakt voor eens en voor altijd duidelijk dat dat moet ophouden. Lotte Vanwezemael kennen we als ‘Seksuolotte’ op MNM en als een van de experts in het meest recente seizoen van ‘Blind Getrouwd’. De 27-jarige Limburgse krijgt regelmatig opdringerige berichten van hitsige mannen. Van “Draag jij strings?” tot “Wij zouden eens een bad moeten pakken samen, dan kunt ge mijne rug wassen”. “Stop ermee” Sommige mensen laten haar weten dat ze dergelijke reacties zelf zoekt omdat ze sexy foto’s zou posten op Instagram. Maar al zou dat zo zijn, dan is dat geen reden om haar te overspoelen met dubieuze voorstellen. “Ook al post ik elke dag een foto in lingerie, dat betekent niet dat ik met iemand in bad wil of dringend van bil moet gaan. Stop er gewoon mee”, schrijft ze op Instagram. Instagram Stories / @lottevanwezemael Instagram Stories / @lottevanwezemael Instagram Stories / @lottevanwezemael Instagram Stories / @lottevanwezemael Instagram Stories / @lottevanwezemael View this post on Instagram Hartjes. A post shared by Lotte Vanwezemael (@lottevanwezemael) on Apr 12, 2020 at 5:00am PDT Lees ook: Lotte Vanwezemael: “Als er iemand mij dickpics mag sturen, is hij het wel” Het bericht Lotte Vanwezemael: “Het is niet omdat ik lingeriefoto’s deel, dat ik dringend van bil wil gaan” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Winnaars 142 miljoen euro komen uit dit Vlaamse dorp: «Je krijgt wat je verdient» (07/12/2022 - Metro)
  Gisteren werd een gigantische Euromillions-pot gewonnen door niet één, maar meerdere mensen samen. Het gaat om 165 mensen die de 142 miljoen euro dus verdelen. «Er gaan heel veel mensen kunnen meegenieten», klinkt het enthousiast.
  [naar artikel]
 15. Ann Van den Broeck heeft goed nieuws over haar strijd tegen kanker: «Het is gebeurd!» (06/12/2022 - Metro)
  Musicalactrice Ann Van den Broeck heeft een update gegeven over haar behandeling tegen borstkanker. Ze werd intussen dan toch geopereerd, met succes. «De weg kan lang en hobbelig zijn, maar alles komt altijd goed!», is ze positief.
  [naar artikel]
 16. Issei Sagawa overleden: hoe de «Japanse kannibaal» een ster werd na het eten van een 24-jarige student (03/12/2022 - Metro)
  Issei Sagawa, bijgenaamd de «Japanse kannibaal» wegens het vermoorden en opeten van een Nederlandse studente in Parijs in 1981, is op 73-jarige leeftijd overleden.
  [naar artikel]
 17. Lotte Vanwezemael toont andere kant van zichzelf in stijlvolle fotoshoot (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Seksuologe Lotte Vanwezemael (30) heeft zichzelf van een andere kant laten zien op Instagram. Op haar sociale media deelde ‘Seksuolotte’ enkele beelden van een recente fotoshoot. Volgers van Lotte zijn alvast vol lof over de beelden. “Prachtige foto”, klinkt het unaniem.
  [naar artikel]
 18. VIDEO. "Wij willen geen dickpics, stop ermee!" 4 bekende vrouwen doen opvallende oproep na geseponeerde klacht Lotte Vanwezemael (23/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Veel ophef vandaag over de klacht van Lotte Vanwezemael die geseponeerd werd. Ze wordt al jaren belaagd met ongewenste foto’s van mannelijke geslachtsdelen en stapte daarmee naar het gerecht. Maar tot grote frustratie van Vanwezemael gebeurt daar niks mee. Voor vrouwelijke BV’s zijn zogenaamde ‘dickpics’ dagelijkse kost. Showbits spreekt erover met Kim Van Oncen, Julie Van den Steen, Jitske Van de Veire en Amy van ‘K2 zoekt K3’. Hun oproep is duidelijk: “Mannen stop met het sturen van die foto’s. We gaan niet afspreken in het echt”.
  [naar artikel]
 19. Lotte Vanwezemael reageert op kritiek op nieuw programma: “We doen dit echt wel met goede intenties” (13/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Lotte Vanwezemael en Servaas Bingé zijn binnenkort te zien in ‘Da’s dikke liefde’. Maar nog voor het programma wordt uitgezonden, krijgt het al heel wat kritiek. Vanwezemael reageerde daar donderdagavond op in ‘De Cooke & Verhulst show’.
  [naar artikel]
 20. Ophef over video van seksuologe Lotte Vanwezemael die pilletje slikt in de Versuz: “Maar het was een pepermuntje” (27/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Virtuele consternatie rond seksuologe Lotte Vanwezemael en influencer Luna Stevens. Op Twitter werd een foto gezet waarop ze ’s nachts in de discotheek Versuz elk een pilletje op hun tong hadden.
  [naar artikel]
 21. Seksuologe Lotte Vanwezemael: “Ik schrik niet meer van dickpics in mijn mailbox” (26/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  In een interview met De zondag vertelt seksuologe Lotte Vanwezemael dat ze dagelijks foto’s van mannelijke geslachtsdelen toegestuurd krijgt. De radiostem zegt dat ze er niet meer van schrikt, maar ze wijst er wel op dat het niet oké is. “Ik ga er nog een expo van maken.”
  [naar artikel]
 22. Lotte ‘Seksuolotte’ Vanwezemael breekt na zeven jaar met vriend (06/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Bocholtse seksuologe Lotte Vanwezemael is weer vrijgezel, dat bevestigt haar management.
  [naar artikel]
 23. Lotte Vanwezemael getuigt over zelfverminking na pesten: “Ik werd uitgekozen als slachtoffer” (23/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Seksuologe Lotte Vanwezemael was woensdag te gast bij Gert Late Night en vertelde daar over de vele dickpics die ze krijgt via sociale media, zelfverminking en haar mama. En ook de Gentse burgemeester Matthias De Clercq kwam vertellen over de studenten in de Overpoort.
  [naar artikel]
 24. Lotte Vanwezemael reageert op kritiek ‘Da’s dikke liefde’: “We hebben goede intenties” (13/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Lotte Vanwezemael en Servaas Bingé zijn binnenkort te zien in ‘Da’s dikke liefde’. Maar nog voor het programma wordt uitgezonden, krijgt het al heel wat kritiek. Vanwezemael reageerde daar donderdagavond op in ‘De Cooke & Verhulst show’.
  [naar artikel]
 25. Dit is de nieuwe vlam van Lotte Vanwezemael (18/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Lotte Vanwezemael (30) is opnieuw verliefd. De bekende Bocholtse seksuologe deelde de voorbije dagen sneakpeaks vande prille romance met de 26-jarige Max Henrard uit Hoeselt op Instagram.
  [naar artikel]
 26. Lotte Vanwezemael geeft (gebruikt) seksspeeltje aan Gert en James: “Dat je dat NU pas zegt!” (video) (23/09/2020 - Metro)
  Geestig momentje op de Evanna bij Gert en James. Lotte Vanwezemael was daar te gast en bracht een seksspeeltje mee. Alleen wisten de heren niet dat ze het al uitgeprobeerd had… Seksuologe Lotte Vanwezemael (28) bracht een zogenaamde ‘pinguïn’ mee, een speeltje om de meest intieme plekjes mee te stimuleren. Gert en James bekeken het ding van dichtbij en plaatsten het op hun neus en gezicht om te voelen wat het deed. Gesteriliseerd Op een bepaald moment vraagt James of Lotte dat bewuste exemplaar al gebruikt heeft. Ze geeft halvelings toe van wel, maar dat ze hem gesteriliseerd heeft. “Ik zie het aan je gezicht. Wij hebben gewoonweg aan uw intieme delen geroken. Dat jij dat nu pas zegt”, reageert James. “Ik wou dat dus op mijn tong zetten om het eens te proberen”, lacht Gert. ‘Gert Late Night’ is van maandag tot donderdag om 21.30u te bekijken op VIER.   Lees ook: Met deze bekende Vlamingen zou Lotte Vanwezemael weleens in bed willen duiken Het bericht Lotte Vanwezemael geeft (gebruikt) seksspeeltje aan Gert en James: “Dat je dat NU pas zegt!” (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. Klacht die Lotte Vanwezemael indiende tegen 50 mannen wegens seksueel overschrijdend gedrag is geseponeerd (23/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lotte Vanwezemael (29) diende twee jaar geleden een klacht in bij de politie nadat ze slachtoffer werd van seksueel overschrijdend gedrag. Dat maakte de seksuologe destijds zelf bekend via haar sociale media. Op dinsdag liet Vanwezemael weten dat de klacht geseponeerd werd wegens onvoldoende bewijs. “Blijkbaar waren de berichten en foto’s van 50 profielen niet genoeg.”
  [naar artikel]
 28. Onderzoek in zaak over de dickpicks van Lotte Vanwezemael loopt nog steeds, zegt parket (23/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het parket van Limburg laat weten dat het onderzoek naar de klacht van seksuologe Lotte Vanwezemael nog steeds loopt. Door een fout in het informaticasyteem kreeg Vanwezemael de verkeerde brief toegezonden.
  [naar artikel]
 29. Lotte Vanwezemael gefrustreerd nadat klacht tegen 50 mannen geseponeerd wordt: “Nu weet ik wat zoveel slachtoffers voelen” (23/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lotte Vanwezemael (29) diende twee jaar geleden een klacht in bij de politie nadat ze slachtoffer werd van seksueel overschrijdend gedrag. Dat maakte de seksuologe destijds zelf bekend via haar sociale media. Op dinsdag liet Vanwezemael weten dat de klacht geseponeerd werd wegens onvoldoende bewijs. “Blijkbaar waren de berichten en foto’s van 50 profielen niet genoeg.”
  [naar artikel]
 30. Lotte Vanwezemael gefrustreerd nadat klacht tegen 50 mannen geseponeerd wordt: “Nu weet ik wat zoveel slachtoffers voelen” (23/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lotte Vanwezemael (29) diende twee jaar geleden een klacht in bij de politie nadat ze slachtoffer werd van seksueel overschrijdend gedrag. Dat maakte de seksuologe destijds zelf bekend via haar sociale media. Op dinsdag liet Vanwezemael weten dat de klacht geseponeerd werd wegens onvoldoende bewijs. “Blijkbaar waren de berichten en foto’s van 50 profielen niet genoeg.”
  [naar artikel]
 31. Zelfs in 2018 is het niet evident om als jonge vrouw bewust kinderloos te blijven: "Ik voel mijn klok niet tikken, ik denk dat ze digitaal is" (06/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  «Je zal nog wel van gedachten veranderen.» «Wat een egoïstische beslissing.» Zelfs in 2018 is het niet evident om als jonge vrouw bewust kinderloos...
  [naar artikel]
 32. Lotte Vanwezemael deelt gewaagde foto met een belangrijke boodschap (04/05/2021 - Metro)
  Seksuologe Lotte Vanwezemael heeft op Instagram een pikante foto gedeeld. Dat doet ze naar aanleiding van uitspraken van Billie Eilish nadat die poseerde in Vogue. Billie Eilish is momenteel te bewonderen op de cover van het Britse modeblad Vogue. Daarin straalt de 19-jarige zangeres in een klassevolle pin-up shoot in korset en netkousen. Opvallend, want eerder gaf ze meermaals aan dat ze niet wilde dat haar lichaam een gespreksonderwerp werd. Vandaar dat ze ook vaak losse kleren draagt. Lichaam kunnen tonen In het bijhorende interview hekelt de Amerikaanse popster dat vrouwen nog steeds vaak afgerekend worden op hun uiterlijk, of net door te veel van hun lichaam te laten zien. “Plots ben je een hypocriet als je meer huid wil tonen, en ben je gemakkelijk en een prostituee. (…) Je lichaam en je huid tonen – of niet – zou geen respect van je mogen wegnemen”, vertelde ze. Dezelfde boodschap Lotte Vanwezemael heeft het eerste deel van dat citaat nu aangewend om dezelfde boodschap de wereld in te sturen naast een sensuele foto van haar. De volgers van de 28-jarige huisseksuologe bij ‘Generation M’ vinden het een krachtig signaal. “Sterk beeld”, “Geen woorden voor”, en “Eentje om in te kaderen”, klinkt het onder meer in de reacties. Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door Lotte Vanwezemael (@lottevanwezemael) Lees ook: Lotte Vanwezemael openhartig over schaamhaar: “Dat heb ik nog nooit geprobeerd” (video) Het bericht Lotte Vanwezemael deelt gewaagde foto met een belangrijke boodschap verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Lotte Vanwezemael over bodyshaming: “Toen ik op televisie kwam, had ik plots een dubbele kin” (22/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoge bomen vangen veel wind, daar weet Lotte Vanwezemael (29) alles van. Sinds ze bekend is, krijgt ze geregeld te maken met bodyshaming. “Die kritiek nestelt zich in je hoofd, ook al weet je dat ze nergens op slaat", vertelt de seksuologe aan Het Nieuwsblad.
  [naar artikel]
 34. Marc Sergeant (Lotto-Soudal) blikt terug op 2018: “Mooie momenten, geen mooi jaar” (03/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  «Mooie momenten», beleefde sportief manager Marc Sergeant (59) met Lotto-Soudal in 2018. «Maar daarom kan het nog geen mooi jaar worden genoemd.»...
  [naar artikel]
 35. Onderzoek in zaak rond dickpics die Lotte Vanwezemael kreeg loopt nog steeds, zegt parket (23/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Het parket van Limburg laat weten dat het onderzoek naar de klacht van seksuologe Lotte Vanwezemael nog steeds loopt. Door een fout in het informaticasyteem kreeg Vanwezemael de verkeerde brief toegezonden.
  [naar artikel]
 36. Greg Van Avermaet krijgt (één van zijn) laatste kans(en) om wereldkampioen te worden: “De tijd begint te dringen” (27/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wij: «Woensdag 4 december: Gala van de­ ­Kristallen Fiets.» Hij: «Oké, genoteerd. Het gaat voor­lopig tussen Van Aert, Gilbert en Evenepoel, hé. Ik...
  [naar artikel]
 37. Seksuologe Lotte Vanwezemael: “Ik ga een verzamelboek maken met alle dickpics die ik opgestuurd krijg” (28/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  “Een rollercoaster”, zo noemt seksuologe Lotte Vanwezemael (27) het voorbije jaar. Al ging haar carrière eigenlijk maar één richting uit: steil naar boven.
  [naar artikel]
 38. Seksuoloog Lotte Vanwezemael: 'Seks is geen must om gelukkig te zijn' (27/09/2020 - Knack)
  Lotte Vanwezemael is klinisch psycholoog en seksuoloog. Als 'Seksuolotte' maakt ze podcasts en filmpjes voor radiozender MNM. Hoe is zij als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had zij 13 minuten en 32 seconden nodig.
  [naar artikel]
 39. Lotte Vanwezemael krijgt Aaron Blommaert en andere bekende Vlamingen op bezoek in nieuw seizoen ‘Lotte Gaat Diep’ (28/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het tweede seizoen van ‘Lotte Gaat Diep’ op MNM gaat opnieuw van start. Deze keer ondervraagt seksuologe Lotte Vanwezemael in haar podcast bekende Vlamingen over liefde, seks, vriendschap en relaties. Ze lieten gedurende een halfuur in hun hart kijken. Ontdek hier wie Lotte deze zomer over de vloer krijgt.
  [naar artikel]
 40. Lotte Vanwezemael in 'Het Rad': “De tijd van enkel mooi wezen is voorbij” (03/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vroeger hadden we Aurore, Bé, Els, Deborah en Valerie. Maar de streelmeisjes van Het Rad zijn in de gloednieuwe versie op Vier vervangen door zogeheten letterzetters. De Bocholtse seksuologe Lotte Vanwezemael en Christian Jansen van De Mol bijten de spits af.
  [naar artikel]
 41. "Het is fijn om alles te kunnen eten en niet aan te komen": na jaren worstelen met haar eetgewoontes vond Pascale Naessens wat voor haar het beste werkt (11/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Elke week interviewen we een expert over zijn of haar vakgebied. Deze week: voedingsauteur Pascale Naessens. «Tijdens de lockdown heb ik elke dag een aperitiefje en een hapje genomen. Ik had tijd om te koken, en om ervan te genieten. Ik ben geen gram aangekomen.» Haar laatste boek viert het pure eetplezier en het geluk om lekker, gezellig en gezond te kunnen tafelen. «Ik eet zo graag.»
  [naar artikel]
 42. Lotte Vanwezemael opnieuw aan het daten (18/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lotte Vanwezemael (30) is opnieuw aan het daten. Ongeveer een jaar na haar breuk met Kris Palmans heeft ze het nu erg gezellig met Max Henrard (26). Dat wordt bevestigd aan Het Nieuwsblad.
  [naar artikel]
 43. Lotte Vanwezemael wordt expert in ‘Big Brother’ (29/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Seksuologe Lotte Vanwezemael (27) wordt één van de drie experten die het hoofd zullen buigen over het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’. Ze zal te zien zijn in de wekelijkse liveshows op donderdag.
  [naar artikel]
 44. Lotte ‘Seksuolotte’ Vanwezemael na zeven jaar weer vrijgezel (06/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Seksuologe Lotte Vanwezemael is weer vrijgezel, dat bevestigt haar management.
  [naar artikel]
 45. Kylie Jenner viert verjaardag in lingerie (11/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse realityster Kylie Jenner is op donderdag 10 augustus twintig jaar geworden en heeft dat gevierd in lingerie. Dat blijkt uit een foto op haar Instagram-pagina waar ze poseert in een geel, kanten setje.
  [naar artikel]
 46. Klacht van Lotte Vanwezemael tegen 50 mannen wordt geseponeerd: “Blijkbaar waren de berichten en foto’s van 50 profielen niet genoeg” (23/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Lotte Vanwezemael diende in oktober 2020 een klacht in bij de politie over 50 verschillende mannen, nadat zij haar lastigvielen met seksuele berichten en dickpics. De aangeklaagden riskeerden tot 2 jaar celstraf door stalking, maar dinsdag maakte de seksuoloog bekend via Instagram dat de klacht geseponeerd wordt. “Ik heb nu gevoeld wat zoveel andere slachtoffers gevoeld hebben”, klinkt het bij Lotte.
  [naar artikel]
 47. Onderzoek dossier Lotte Vanwezemael nog steeds geopend (23/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Er loopt nog steeds een onderzoek naar de klacht van de Bocholtse seksuologe Lotte Vanwezemael. Dat zegt het parket van Limburg. Zij hebben een zaak lopende tegen een minderjarige verdachte.
  [naar artikel]
 48. Lotte Vanwezemael is opnieuw verliefd: dit is haar nieuwe vlam (18/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Lotte Vanwezemael (30) is opnieuw verliefd. De bekende seksuologe deelde de voorbije dagen sneakpeaks vande prille romance met de 26-jarige Max Henrard uit Hoeselt op Instagram.
  [naar artikel]
 49. Lotte Vanwezemael heeft haar eigen lijn condooms, MNM deelt ze gratis uit (17/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Seksuologe Lotte Vanwezemael (28) prijkt met haar gezicht op een condoomverpakking. MNM, de radiozender waarop ze luisteraars advies geeft over seks, deelt de rubbertjes uit.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy