De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Game ‘Fortnite’ voor de rechter wegens «verslavend»

Metro

10/12/2022 - 00:15

Het gerecht in Canada zal zich binnenkort buigen over een groepsvordering tegen Epic Games, de ontwikkelaar van het populaire spel Fortnite. Drie ouderparen klagen aan dat de game verslavend is zoals drugs.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Game Fortnite voor Canadese rechter wegens “verslavend” (09/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het gerecht in Canada zal zich binnenkort buigen over een groepsvordering tegen Epic Games, de ontwikkelaar van het populaire spel Fortnite. Drie ouderparen klagen aan dat de game verslavend is zoals drugs.
  [naar artikel]
 2. ‘Fortnite’ voor Canadese rechter wegens “even verslavend als cocaïne” (09/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het gerecht in Canada zal zich binnenkort buigen over een groepsvordering tegen Epic Games, de ontwikkelaar van het razend populaire spel ‘Fortnite’. Drie ouderparen klagen aan dat de game “verslavend is zoals drugs” en dat hun kinderen daar slachtoffer van zijn geworden.
  [naar artikel]
 3. Op stap in Brussel, waar het licht voortaan al om 23 uur uitgaat: “Dit zorgt alleen voor nóg meer afterparty’s bij de mensen thuis” (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  «De doodsteek.» «Absurde regel.» «Onlogisch.» «Bullshit.» Ze liegen er niet om, de reacties van de Brusselse cafébazen op het vervroegde...
  [naar artikel]
 4. Canadees advocatenkantoor wil Fortnite voor de rechter wegens “verslavend” (04/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een advocatenkantoor uit Québec sleept Epic Games, de videospellenproducent achter het populaire ‘Fortnite Battle Royale’, voor de rechter, omdat...
  [naar artikel]
 5. Pantone maakt het «rebelse» kleur van 2023 bekend (10/12/2022 - Metro)
  Pantone, dé autoriteit op het vlak van kleuren, heeft nu al het kleur van 2023 bekend gemaakt: ‘Viva Magenta’. Het felle paarsachtige rood wordt door Pantone beschreven als een «genuanceerd karmozijnrood» en een «onconventioneel kleur voor een onconventionele tijd».
  [naar artikel]
 6. Hulpverleners plaatsen vraagtekens bij game ‘Fortnite’ (27/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Van de speelplaats tot de keukentafel en zelfs bij oma en opa. Vlaamse kinderen en tieners zijn zó in de ban van de game ‘Fortnite’ dat ze er nergens nog over uitgepraat raken. Sommigen zouden ook uren kunnen spelen. Hulpverleners waarschuwen dat dat niet onschuldig is. “Elke game is verslavend, maar ‘Fortnite’ bevat wel heel specifieke gevaren.
  [naar artikel]
 7. ‘Temptation’-Donna verbaast volgers in lingerie: «Niet normaal!» (foto) (06/12/2022 - Metro)
  Donna De Graef, die vorig jaar meedeed aan ‘Temptation Island’, krijgt heel wat complimenten op een foto waarop ze in lingerie poseert. «Zo sexy en niet erover», klinkt het onder meer.
  [naar artikel]
 8. Waarom is Fortnite zo populair? “Elk spel is verslavend, maar deze game bevat een aantal zeer specifieke gevaren” (24/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Van de speelplaats tot de keukentafel, en zelfs bij oma en opa. Vlaamse kinderen en tieners zijn zó in de ban van de game Fortnite dat ze er nergens nog uitgepraat over raken, en sommigen uren zouden kunnen blijven doorspelen. Maar zo populair het spel is, zo hard waarschuwen hulpverleners ook dat het niet onschuldig is. “Elke game is verslavend, maar Fortnite bevat een aantal zeer specifieke gevaren.”
  [naar artikel]
 9. Zelden was een game zo populair bij kinderen en tieners: “Elk spel is verslavend, maar Fortnite bevat een aantal zeer specifieke gevaren” (23/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  Van de speelplaats tot de keukentafel, en zelfs bij oma en opa. Vlaamse kinderen en tieners zijn zó in de ban van de game Fortnite dat ze er nergens nog uitgepraat over raken, en sommigen uren zouden kunnen blijven doorspelen. Maar zo populair het spel is, zo hard waarschuwen hulpverleners ook dat het niet onschuldig is. “Elke game is verslavend, maar Fortnite bevat een aantal zeer specifieke gevaren.”
  [naar artikel]
 10. Hulpverleners plaatsen vraagtekens bij game ‘Fortnite’: “Wie even niet kan spelen, wordt overladen door schuldgevoelens” (26/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  HasseltVan de speelplaats tot de keukentafel en zelfs bij oma en opa. Vlaamse kinderen en tieners zijn zó in de ban van de game ‘Fortnite’ dat ze er nergens nog over uitgepraat raken. Sommigen zouden ook uren kunnen spelen. Hulpverleners waarschuwen dat dat niet onschuldig is. “Elke game is verslavend, maar ‘Fortnite’ bevat wel heel specifieke gevaren.”
  [naar artikel]
 11. Niels Destadsbader onder vuur: «Schandalig dat mensen hun job moeten verliezen voor hem» (06/12/2022 - Metro)
  Nu de VRT heel wat volk aan de deur zet, komt er heel wat kritiek op Niels Destadsbader. Vooral zijn passage in ‘Villa Sporza’ doet wenkbrauwen fronsen. «Beschamend is het. Daar zal hij toch niet voor getekend hebben?», klinkt het.
  [naar artikel]
 12. Ophef over doorzichtige jurk van Rita Ora: «Dan kan je evengoed niets aandoen!» (foto) (08/12/2022 - Metro)
  Er komt heel wat kritiek op een outfit die Rita Ora onlangs droeg en waarvan ze enkele foto’s deelde op Instagram. «Waarom hebben mensen de behoefte om zichzelf in hun blootje te tonen?», klinkt het onder meer.
  [naar artikel]
 13. Walibi houdt ‘Game Night’ waarbij je Fortnite kan spelen tegen professionele streamers (29/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Liefhebbers van Fortnite kunnen zich morgenavond uitleven in Walibi. Het pretpark organiseert een ‘Game Night (featuring Fortnite)’ en nodigt vier...
  [naar artikel]
 14. Issei Sagawa overleden: hoe de «Japanse kannibaal» een ster werd na het eten van een 24-jarige student (03/12/2022 - Metro)
  Issei Sagawa, bijgenaamd de «Japanse kannibaal» wegens het vermoorden en opeten van een Nederlandse studente in Parijs in 1981, is op 73-jarige leeftijd overleden.
  [naar artikel]
 15. Club-coach Philippe Clement: “Dit is een historische match” (16/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  « Ballen », « balls », « des couilles ». In drie talen, en met gebalde vuisten, maakte Philippe Clement duidelijk wat zijn spelers tegen Paris Saint-Germain hadden laten zien. En wat het verschil was met de opgehemelde vedetten van het Qatarese huis. “Juist door te dromen kun je grenzen slopen en verder geraken dan je denkt”, zei Clement. “Dat was de boodschap aan mijn spelers en dat hebben ze schitterend gedaan.”
  [naar artikel]
 16. Vrouw doet wenkbrauwen fronsen met sportbeha in fitness: «Ik zou schrik hebben dat mijn borsten eruit zouden floepen» (03/12/2022 - Metro)
  Een Amerikaanse influencer heeft voor commotie gezorgd met een opvallende outfit die ze draagt in de fitness. Sommige volgers vinden hem immers te «weinig verhullend».
  [naar artikel]
 17. Ruth Beeckmans deelt pakkende foto met overleden partner: «Ik mis je zo» (08/12/2022 - Metro)
  Ruth Beeckmans eert in een hartbrekend Instagrambericht haar overleden partner. Ze krijgt massa’s steun van haar volgers. «Eerlijk waar het meest hartverwarmende koppel ooit», wordt er gereageerd.
  [naar artikel]
 18. Zuhal Demir deelt borstvoedingsfoto met prachtige boodschap: «Dat magische moment» (08/12/2022 - Metro)
  Minister Zuhal Demir (N-VA) heeft op Instagram een foto gedeeld waarop ze borstvoeding geeft aan haar dochter. «Wat gaat het snel, te snel voor mij», titelt ze het kiekje.
  [naar artikel]
 19. Terreurproces lang onderbroken nadat beschuldigde Asufi «gewurgd werd door de politie» (08/12/2022 - Metro)
  De zitting donderdag van het assisenproces over de aanslagen in Brussel en Zaventem is hervat. Een wetsdokter stelde vast dat beschuldigde Ali El Haddad Asufi effectief verwondingen vertoonde die «in overeenstemming» waren met zijn verklaringen, maar dat ze niet van die aard waren dat hij het proces niet verder kon volgen. El Haddad Asufi verklaarde evenwel dat hij «mentaal» niet in staat was, en zes andere beschuldigden volgden uit protest zijn voorbeeld. Ze worden verder vertegenwoordigd door hun advocaten.
  [naar artikel]
 20. Lotte Vanwezemael poseert in doorzichtige lingerie: «Zie ik daar een tepelpiercing?!» (foto) (09/12/2022 - Metro)
  Lotte Vanwezemael blaast haar volgers omver met een foto waarop ze in lingerie poseert. «Meer van dat!», klinkt het enthousiast in de reacties.
  [naar artikel]
 21. "Fortnite is echt verslavend, het is een zeer leuk spel om te spelen" (30/04/2018 - VRT NWS)
  De videogame "Fortnite" is razend populair. Begin dit jaar waren er in totaal 40 miljoen exemplaren van gedownload. Ook "Karrewiet"-reporter Lars is een fervente speler. "Soms speel ik het een beetje te veel", moet hij toegeven. Hij gaat langs bij de game-afdeling van hogeschool Howest met de vraag hoe hij het best kan omgaan met "Fortnite".
  [naar artikel]
 22. Winnaars 142 miljoen euro komen uit dit Vlaamse dorp: «Je krijgt wat je verdient» (07/12/2022 - Metro)
  Gisteren werd een gigantische Euromillions-pot gewonnen door niet één, maar meerdere mensen samen. Het gaat om 165 mensen die de 142 miljoen euro dus verdelen. «Er gaan heel veel mensen kunnen meegenieten», klinkt het enthousiast.
  [naar artikel]
 23. Ann Van den Broeck heeft goed nieuws over haar strijd tegen kanker: «Het is gebeurd!» (06/12/2022 - Metro)
  Musicalactrice Ann Van den Broeck heeft een update gegeven over haar behandeling tegen borstkanker. Ze werd intussen dan toch geopereerd, met succes. «De weg kan lang en hobbelig zijn, maar alles komt altijd goed!», is ze positief.
  [naar artikel]
 24. Ontwikkelaar Fortnite sleept valsspelers voor de rechter (16/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Gamemaker Epic Games, ontwikkelaar van de populaire game Fortnite, sleept een paar vloggers voor de rechter. Brandon Lucas (alias Golden Modz) en...
  [naar artikel]
 25. ‘Fortnite’ glipt Apple-toestellen opnieuw binnen (17/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eigenaars van een iPhone of iPad kunnen opnieuw ‘Fortnite’ spelen, zo’n anderhalf jaar nadat Apple de populaire game uit zijn gamewinkel haalde. Apple komt weliswaar niet terug op die beslissing, maar er is nu wel een achterpoortje.
  [naar artikel]
 26. ‘Squid Game’-acteur O Yeong-su (78) moet in februari voor rechter verschijnen wegens vermeend seksueel wangedrag (02/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De 78-jarige Zuid-Koreaanse acteur O Yeong-su zal in februari 2023 voor de rechter verschijnen. Dat heeft Associated Press gemeld. Bij ons is de acteur vooral bekend van zijn rol als Oh II-nam in de succesvolle Netflix-reeks ‘Squid Game’. Vorige week raakte het nieuws al bekend dat O Yeong-su is aangeklaagd wegens seksueel wangedrag.
  [naar artikel]
 27. Candice uit ‘Blind Getrouwd’ draagt opvallend kleedje: «Mooi, maar precies wat te klein» (foto) (06/12/2022 - Metro)
  Candice Martens, die we nog kennen uit ‘Blind Getrouwd’, was onlangs van de partij op een ‘Blind Getrouwd’-reünie. Ze droeg een kleedje dat ze zelf ontworpen heeft en krijgt er heel wat reacties op.
  [naar artikel]
 28. ‘Temptation’-Rodanya bevallen van tweeling: «Ons gezin is compleet» (07/12/2022 - Metro)
  Rodanya Kelsey is voor de derde en vierde keer mama geworden. Ze beviel van een meisje en een jongen, zo maakt ze bekend op Instagram.
  [naar artikel]
 29. Fortnite en Call of Duty stellen nieuw seizoen uit wegens onrust rond racisme (04/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe seizoenen van ‘Call of Duty’ en ‘Fortnite’ zijn door de ontwikkelaars uitgesteld. Zowel Activision als Epic Games vindt de huidige onrust...
  [naar artikel]
 30. Zelfs in 2018 is het niet evident om als jonge vrouw bewust kinderloos te blijven: "Ik voel mijn klok niet tikken, ik denk dat ze digitaal is" (06/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  «Je zal nog wel van gedachten veranderen.» «Wat een egoïstische beslissing.» Zelfs in 2018 is het niet evident om als jonge vrouw bewust kinderloos...
  [naar artikel]
 31. Greg Van Avermaet krijgt (één van zijn) laatste kans(en) om wereldkampioen te worden: “De tijd begint te dringen” (27/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wij: «Woensdag 4 december: Gala van de­ ­Kristallen Fiets.» Hij: «Oké, genoteerd. Het gaat voor­lopig tussen Van Aert, Gilbert en Evenepoel, hé. Ik...
  [naar artikel]
 32. Deze nieuwe game-hype is op weg om Fortnite te doen vergeten (12/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Al enkele jaren is Fortnite dé game-hype bij jongeren. Maar vorige week lanceerde Electronic Arts een te duchten concurrent: Apex Legends. In amper één week tijd heeft de gratis battle royale-shooter al 25 miljoen gamers, en dat is een stuk beter dan de start van Fortnite.
  [naar artikel]
 33. Marc Sergeant (Lotto-Soudal) blikt terug op 2018: “Mooie momenten, geen mooi jaar” (03/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  «Mooie momenten», beleefde sportief manager Marc Sergeant (59) met Lotto-Soudal in 2018. «Maar daarom kan het nog geen mooi jaar worden genoemd.»...
  [naar artikel]
 34. "Het is fijn om alles te kunnen eten en niet aan te komen": na jaren worstelen met haar eetgewoontes vond Pascale Naessens wat voor haar het beste werkt (11/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Elke week interviewen we een expert over zijn of haar vakgebied. Deze week: voedingsauteur Pascale Naessens. «Tijdens de lockdown heb ik elke dag een aperitiefje en een hapje genomen. Ik had tijd om te koken, en om ervan te genieten. Ik ben geen gram aangekomen.» Haar laatste boek viert het pure eetplezier en het geluk om lekker, gezellig en gezond te kunnen tafelen. «Ik eet zo graag.»
  [naar artikel]
 35. Groot gat in beveiliging game Fortnite (16/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de populaire game Fortnite is een groot veiligheidslek ontdekt. Daardoor hadden hackers spelers kunnen bestelen.
  [naar artikel]
 36. Ophef over doorzichtige outfit van Kat Kerkhofs als presentatrice: «Moet dat nu altijd zo bloot?!» (foto) (08/12/2022 - Metro)
  Binnenkort presenteert Kat Kerkhofs het gloednieuwe programma ‘Tulpen uit Antwerpen’. Ze deelde op Instagram alvast een voorsmaakje ervan, al zorgde dat meteen voor wat opschudding.
  [naar artikel]
 37. TheColorGrey: “Ik zal altijd mijn mening blijven verkondigen” (11/05/2018 - Metro)
  Amper 23 is hij, Will Michiels, alias TheColorGrey. Maar overal in België trekt hij volle zalen. Een jaar na de release van zijn erg sterke ‘Rebelation’ stelt de Antwerpse zanger, rapper, composer en producer een lichtere versie van zichzelf voor. Met meer funk, soul en r&b. Nu te horen op zijn nieuwe EP ‘For What It’s Worth’. Er zit nog geen jaar tussen ‘Rebelation’ en ‘For What It’s Worth’. Je lijkt niet meer te stoppen? «Ik hou van wat ik doe. Voor mij is dit geen job. Het komt allemaal heel natuurlijk.» Had je nog nummers op overschot? «Ik had nog een paar demo’s liggen, maar de meeste heb ik dit jaar geschreven.» Je nieuwe EP klinkt in elk geval helemaal anders dan je plaat. «‘Rebelation’ was persoonlijker. Deze keer wou ik wat nieuwe dingen proberen, met producties die meer naar de jaren 80 neigen. Het klinkt allemaal wat meer house en funk. Ik mix graag stijlen. Maar ook met mijn stem heb ik iets geprobeerd dat ik nog nooit gedaan had.» En je zingt ook over andere topics. «Ja, maar op de helft van de plaat geef ik wel nog altijd mijn mening over de dingen des levens. Dat zal ik altijd blijven doen. Luister maar naar ‘Swerve’, dat gaat over de manier waarop ik in de muziekindustrie zit, maar ook over waar ik vandaan kom en over jeugdvrienden die een slechte weg zijn ingeslagen. Ik heb het ook over mijn huidskleur en het feit dat die het me nog altijd moeilijk maakt om vandaag iets te bereiken.» Je zegt vaak dat je je succes enkel aan jezelf te danken hebt. «Er zijn niet veel rappers, vooral in Vlaanderen, die producen, zingen en rappen en die echt baas zijn over hun werk.» “Ik ben nergens zeker van” De titel van je EP, ‘For What It’s Worth’ klinkt in elk geval niet echt positief… «Ik leg mijn hart en ziel in deze muziek en geef altijd alles wat ik heb. Maar ondanks mijn inspanningen en de tijd die ik erin investeer, is er nooit de zekerheid dat mensen mijn project goed gaan vinden. Natuurlijk hoop ik van wel, maar het is maar wat het waard is. Ik ben nergens zeker van.» Het gaat deze keer over seks. Verkoopt dat beter? «Ook al lijken sommige nummers lichter, er is altijd een tweede laag. In ‘Blackberry’ gaat het niet alleen over seks, het is ook een nummer voor zwarte meisjes die te weinig op de voorgrond staan, vind ik. Het publiek begrijpt misschien niet altijd die dubbele bodem, maar dat is niet erg. Zolang ik het maar weet. Iedereen interpreteert muziek zoals hij wilt.» Na de familiekiekjes poseer je nu met ontbloot bovenlijf op de hoes van je nieuwe EP. Waarom? «Ik liet me inspireren door mijn idolen Prince en D’Angelo. Die stonden ook al zonder T-shirt op de cover.» Wat heb je van het afgelopen muziekjaar geleerd? «Het is me opgevallen dat de mensen appreciëren dat ik nieuwe dingen probeer. Intussen werk ik ook samen met een groep.» Dat is vrij ongebruikelijk voor een rapper. «Het is iets wat ik al lang wou doen. Voor mij is dat het ultieme doel als ik op het podium sta. Nu mijn muziek wat funkyer is, is het makkelijker om die nummers met een liveband te spelen.» Vorig jaar vertelde je ons dat je ervan droomt naar je moederland Congo te gaan om inspiratie op te doen voor een nieuwe plaat. Hoe zit het met die droom? «Dat is inderdaad het idee voor mijn volgende album. Na de festivalzomer wil ik die trip beginnen voorbereiden.» Laura Sengler TheColorGrey speelt op Couleur Café op 29/06.  Het bericht TheColorGrey: “Ik zal altijd mijn mening blijven verkondigen” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Fortnite heeft uit het niets serieuze concurrent in Apex Legends, wat is het geheim? (20/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het immens populaire ‘Fortnite’ leek niet te stoppen, maar plots was daar begin februari ‘Apex Legends’. Dit spel - dat heel veel lijkt op Fortnite...
  [naar artikel]
 39. Lightsabers in Fortnite ter ere van ‘Star Wars Day’ (04/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De lightsabers zijn tijdelijk terug in Fortnite. De wereldberoemde wapens uit ‘Star Wars’ keren voor beperkte tijd terug in de game, ter ere van...
  [naar artikel]
 40. Enorm populair maar o zo verslavend: wat is Fortnite en waarom zijn de jongeren er gek van? (05/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een voetballer die na een doelpunt verwijst naar een computergame en heel het stadion dat uitzinnig applaudisseert. Ongezien. Tot het ‘Take The L’-dansje van Antoine Griezmann na zijn doelpunt tegen Real Madrid. Het dansje komt uit het waanzinnig populaire computergame Fortnite. Op dit eigenste moment spelen elke seconde 4 miljoen mensen de game. Een poging tot verklaring van het fenomeen in tien vragen.
  [naar artikel]
 41. ‘The Stranger’, tussen vriendschap, verraad en vergelding: «Toen dit script op papier stond, ben ik in het ziekenhuis beland» (07/12/2022 - Metro)
  Er ligt een vreselijke (en waargebeurde) misdaad aan de basis van het geladen Australische drama ‘The Stranger’. Maar dat is niet waar regisseur Thomas M. Wright de camera op richt. Hij heeft het over de eigenaardige relatie tussen twee mannen die hun ware gelaat voor elkaar verborgen houden. Met reden.
  [naar artikel]
 42. Battle Royale game Fortnite heeft zijn tegenstander gevonden (12/02/2019 - De Tijd)
  17:58 Zin in een duizelingwekkende sprong boven een eiland, waar tot honderd zwaarbewapende strijders mekaar willen afmaken? Tot voor kort was het vooral het game Fortnite waar u terecht kon. Nu is er Apex ...
  [naar artikel]
 43. BEKIJK. Deze ‘prank’ maakt furore op TikTok, politie waarschuwt: «Zoek andere manieren om beroemd te worden!» (video) (10/12/2022 - Metro)
  Auto’s op parkings van supermarkten omsingelen met winkelwagentjes terwijl de eigenaar is gaan winkelen, en vervolgens de reactie van de verbijsterde man/vrouw in kwestie filmen: het blijkt een nieuwe trend op TikTok.
  [naar artikel]
 44. “Personeel achter game Fortnite zucht onder werkweken van 100 uur” (26/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De werknemers achter de populaire game Fortnite betalen voor het ongekende succes een flinke prijs. Personeel van ontwikkelaar Epic Games draait...
  [naar artikel]
 45. Assistentiehond ‘Zenn’ van Marieke ‘Wielemie’ Vervoort overleden: “Het is hard, maar nu zijn ze tenminste weer samen” (15/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De assistentiehond van de betreurde rolstoelatlete Marieke Vervoort is donderdagavond overleden. «Zenn was het laatste tastbare van Marieke dat we konden koesteren», vertellen de ouders van de geliefde sportvrouw met een krop in de keel.
  [naar artikel]
 46. Op zoek naar de hype achter de game ‘Fortnite' (16/02/2019 - De Tijd)
  01:00 De game ‘Fortnite’ heeft in geen tijd de wereld veroverd en een miljardenindustrie onder druk gezet. We lieten ons op het virtuele eiland droppen om uit te zoeken waar de hype om draait. Flippin’ sexy...
  [naar artikel]
 47. Game 'Fortnite' krijgt rake klappen door Apple-ban (07/09/2020 - De Tijd)
  18:41 Het dagelijkse gebruik van het populaire game 'Fortnite' op iPhone en iPad is met 60 procent gedaald na de boycot door Apple.
  [naar artikel]
 48. Fortnite verrijst uit het zwarte gat (15/10/2019 - De Tijd)
  16:12 Het populaire game Fortnite is dinsdag heropgestart in een nieuwe versie, Chapter 2. Epic Games, de makers van Fortnite, hadden wereldwijd consternatie veroorzaakt door de vorige versie zondag te late...
  [naar artikel]
 49. "Fortnite maakte me een suïcidale drugsverslaafde", bekent tiener (31/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Fortnite verslavend is, kwam al meermaals in het nieuws. Maar hoe erg de gevolgen daarvan voor sommige gamers kunnen zijn, blijft verbazen....
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy