De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Moeder van bruid bekritiseerd wegens outfit: «Het lijkt wel lingerie!» (foto)

Metro

10/12/2022 - 00:15

Er komen heel wat (gemengde) reacties op de kledingkeuze van de moeder van een Amerikaanse bruid. De ene associeert het met lingerie, de andere vindt het te hard op een trouwjurk lijken.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Lotte Vanwezemael poseert in doorzichtige lingerie: «Zie ik daar een tepelpiercing?!» (foto) (09/12/2022 - Metro)
  Lotte Vanwezemael blaast haar volgers omver met een foto waarop ze in lingerie poseert. «Meer van dat!», klinkt het enthousiast in de reacties.
  [naar artikel]
 2. ‘Temptation’-Donna verbaast volgers in lingerie: «Niet normaal!» (foto) (06/12/2022 - Metro)
  Donna De Graef, die vorig jaar meedeed aan ‘Temptation Island’, krijgt heel wat complimenten op een foto waarop ze in lingerie poseert. «Zo sexy en niet erover», klinkt het onder meer.
  [naar artikel]
 3. Op stap in Brussel, waar het licht voortaan al om 23 uur uitgaat: “Dit zorgt alleen voor nóg meer afterparty’s bij de mensen thuis” (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  «De doodsteek.» «Absurde regel.» «Onlogisch.» «Bullshit.» Ze liegen er niet om, de reacties van de Brusselse cafébazen op het vervroegde...
  [naar artikel]
 4. Ophef over doorzichtige jurk van Rita Ora: «Dan kan je evengoed niets aandoen!» (foto) (08/12/2022 - Metro)
  Er komt heel wat kritiek op een outfit die Rita Ora onlangs droeg en waarvan ze enkele foto’s deelde op Instagram. «Waarom hebben mensen de behoefte om zichzelf in hun blootje te tonen?», klinkt het onder meer.
  [naar artikel]
 5. Vrouw doet wenkbrauwen fronsen met sportbeha in fitness: «Ik zou schrik hebben dat mijn borsten eruit zouden floepen» (03/12/2022 - Metro)
  Een Amerikaanse influencer heeft voor commotie gezorgd met een opvallende outfit die ze draagt in de fitness. Sommige volgers vinden hem immers te «weinig verhullend».
  [naar artikel]
 6. Pantone maakt het «rebelse» kleur van 2023 bekend (10/12/2022 - Metro)
  Pantone, dé autoriteit op het vlak van kleuren, heeft nu al het kleur van 2023 bekend gemaakt: ‘Viva Magenta’. Het felle paarsachtige rood wordt door Pantone beschreven als een «genuanceerd karmozijnrood» en een «onconventioneel kleur voor een onconventionele tijd».
  [naar artikel]
 7. Zuhal Demir deelt borstvoedingsfoto met prachtige boodschap: «Dat magische moment» (08/12/2022 - Metro)
  Minister Zuhal Demir (N-VA) heeft op Instagram een foto gedeeld waarop ze borstvoeding geeft aan haar dochter. «Wat gaat het snel, te snel voor mij», titelt ze het kiekje.
  [naar artikel]
 8. Ruth Beeckmans deelt pakkende foto met overleden partner: «Ik mis je zo» (08/12/2022 - Metro)
  Ruth Beeckmans eert in een hartbrekend Instagrambericht haar overleden partner. Ze krijgt massa’s steun van haar volgers. «Eerlijk waar het meest hartverwarmende koppel ooit», wordt er gereageerd.
  [naar artikel]
 9. Issei Sagawa overleden: hoe de «Japanse kannibaal» een ster werd na het eten van een 24-jarige student (03/12/2022 - Metro)
  Issei Sagawa, bijgenaamd de «Japanse kannibaal» wegens het vermoorden en opeten van een Nederlandse studente in Parijs in 1981, is op 73-jarige leeftijd overleden.
  [naar artikel]
 10. Club-coach Philippe Clement: “Dit is een historische match” (16/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  « Ballen », « balls », « des couilles ». In drie talen, en met gebalde vuisten, maakte Philippe Clement duidelijk wat zijn spelers tegen Paris Saint-Germain hadden laten zien. En wat het verschil was met de opgehemelde vedetten van het Qatarese huis. “Juist door te dromen kun je grenzen slopen en verder geraken dan je denkt”, zei Clement. “Dat was de boodschap aan mijn spelers en dat hebben ze schitterend gedaan.”
  [naar artikel]
 11. Moeder onder vuur omwille van DEZE outfit op huwelijk van haar zoon: “Onrespectvol!” (foto) (12/03/2021 - Metro)
  Een trouwfoto op Reddit is viraal gegaan omdat de moeder van de bruidegom opteerde voor een heel opvallende outfit die kwaad bloed zet bij heel wat mensen. Op de foto is het trouwende koppel te zien. Zij netjes in een bruidsjurk, hij strak in het (trouw)pak. Maar ook de moeder van de bruidegom staat op de foto. Zij draagt eveneens een soort van trouwjurk, zelfs nog iets meer onthullend dan die van de bruid. Verontwaardiging De foto lokte heel wat reacties uit op Reddit. Heel wat mensen vinden het niet kunnen dat de moeder als outfit een trouwkleed koos op de mooiste dag van haar zoons leven. “Oh mijn God. Ze maakt zich belachelijk. Ik zou de foto inkaderen en hem meegeven naar haar werk”, “Dit is gewoonweg onrespectvol”, “Ze draagt… een trouwjurk. Zelfs opvallender dan het kleed van de bruid. Dat doe je gewoonweg niet”, klinkt het onder meer in de reacties. Reddit Lees ook: Bruid mikpunt van spot door gênante blunder op trouwfoto: “Wat bezielde haar?” Het bericht Moeder onder vuur omwille van DEZE outfit op huwelijk van haar zoon: “Onrespectvol!” (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Ophef over doorzichtige outfit van Kat Kerkhofs als presentatrice: «Moet dat nu altijd zo bloot?!» (foto) (08/12/2022 - Metro)
  Binnenkort presenteert Kat Kerkhofs het gloednieuwe programma ‘Tulpen uit Antwerpen’. Ze deelde op Instagram alvast een voorsmaakje ervan, al zorgde dat meteen voor wat opschudding.
  [naar artikel]
 13. Terreurproces lang onderbroken nadat beschuldigde Asufi «gewurgd werd door de politie» (08/12/2022 - Metro)
  De zitting donderdag van het assisenproces over de aanslagen in Brussel en Zaventem is hervat. Een wetsdokter stelde vast dat beschuldigde Ali El Haddad Asufi effectief verwondingen vertoonde die «in overeenstemming» waren met zijn verklaringen, maar dat ze niet van die aard waren dat hij het proces niet verder kon volgen. El Haddad Asufi verklaarde evenwel dat hij «mentaal» niet in staat was, en zes andere beschuldigden volgden uit protest zijn voorbeeld. Ze worden verder vertegenwoordigd door hun advocaten.
  [naar artikel]
 14. Topje van studente ‘ongepast’ voor Disney World: «Wie draagt nu zoiets in een familiepark?!» (foto) (10/12/2022 - Metro)
  Een Amerikaanse studente werd in Disney World aangesproken op haar outfit. Ze vraagt zich op TikTok af wat er mis mee is, al begrijpen haar volgers de redenering van het personeel wel.
  [naar artikel]
 15. Niels Destadsbader onder vuur: «Schandalig dat mensen hun job moeten verliezen voor hem» (06/12/2022 - Metro)
  Nu de VRT heel wat volk aan de deur zet, komt er heel wat kritiek op Niels Destadsbader. Vooral zijn passage in ‘Villa Sporza’ doet wenkbrauwen fronsen. «Beschamend is het. Daar zal hij toch niet voor getekend hebben?», klinkt het.
  [naar artikel]
 16. Winnaars 142 miljoen euro komen uit dit Vlaamse dorp: «Je krijgt wat je verdient» (07/12/2022 - Metro)
  Gisteren werd een gigantische Euromillions-pot gewonnen door niet één, maar meerdere mensen samen. Het gaat om 165 mensen die de 142 miljoen euro dus verdelen. «Er gaan heel veel mensen kunnen meegenieten», klinkt het enthousiast.
  [naar artikel]
 17. Ann Van den Broeck heeft goed nieuws over haar strijd tegen kanker: «Het is gebeurd!» (06/12/2022 - Metro)
  Musicalactrice Ann Van den Broeck heeft een update gegeven over haar behandeling tegen borstkanker. Ze werd intussen dan toch geopereerd, met succes. «De weg kan lang en hobbelig zijn, maar alles komt altijd goed!», is ze positief.
  [naar artikel]
 18. Vrouw onder vuur omdat ze “ongepaste” outfit draagt op huwelijk van schoonzus (foto) (25/08/2020 - Metro)
  Een foto van een vrouw op het huwelijk van haar broer is viraal gegaan omdat heel wat mensen bedenkingen hebben bij haar outfit. Ze draagt immers een wit kleed dat volgens sommigen zelfs mooier is dan de trouwjurk van de bruid. De bewuste foto werd gedeeld op Reddit, waar er meteen heel wat heisa rond ontstond. De poster maakte duidelijk dat het om een huwelijk in Tsjechië gaat. De zus van de bruidegom droeg op zijn huwelijk een lang wit kleed met een sleep. Daardoor lijkt het erg hard op een trouwjurk. Op een andere foto is de bruid te zien naast de vrouw met het witte kleed. Aandacht vragen Heel wat mensen vinden dat de vrouw met dergelijke outfit een tactloze keuze maakte omdat het op die manier lijkt alsof ze haar schoonzus wil overtreffen of de aandacht op haar in plaats van de bruid wil vestigen. “Dat is niet eens enkel een ongepaste witte jurk. Het is een trouwkleed. Er zit zelfs een sleep aan. Het zou zonde zijn mocht iemand er per ongeluk een glas wijn op gemorst hebben”, “Het is erg tactloos om een trouwjurkachtig kleed te dragen op een huwelijk. Die eer moet voorbehouden zijn aan de bruid”, “Het is zowat hetzelfde als ‘kijk naar mij!’ roepen op een van de mooiste dagen van iemands leven” en “Mocht iemand met zo’n jurk op mijn huwelijk opduiken, dan zou die onmiddellijk buitengegooid worden”, klinkt het onder meer. Reddit   Foto onder: bruid (links) en schoonzus (rechts) Reddit Lees ook: Bruid vraagt gedroomd kapsel voor huwelijk, maar ze is kapot van het resultaat… (foto’s) Het bericht Vrouw onder vuur omdat ze “ongepaste” outfit draagt op huwelijk van schoonzus (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Zelfs in 2018 is het niet evident om als jonge vrouw bewust kinderloos te blijven: "Ik voel mijn klok niet tikken, ik denk dat ze digitaal is" (06/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  «Je zal nog wel van gedachten veranderen.» «Wat een egoïstische beslissing.» Zelfs in 2018 is het niet evident om als jonge vrouw bewust kinderloos...
  [naar artikel]
 20. Marc Sergeant (Lotto-Soudal) blikt terug op 2018: “Mooie momenten, geen mooi jaar” (03/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  «Mooie momenten», beleefde sportief manager Marc Sergeant (59) met Lotto-Soudal in 2018. «Maar daarom kan het nog geen mooi jaar worden genoemd.»...
  [naar artikel]
 21. Greg Van Avermaet krijgt (één van zijn) laatste kans(en) om wereldkampioen te worden: “De tijd begint te dringen” (27/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wij: «Woensdag 4 december: Gala van de­ ­Kristallen Fiets.» Hij: «Oké, genoteerd. Het gaat voor­lopig tussen Van Aert, Gilbert en Evenepoel, hé. Ik...
  [naar artikel]
 22. Vrouw begrijpt niet waarom haar werkoutfit ongepast is, maar haar volgers wel: «Hoe kan je dat nu niet zien?!» (foto) (06/12/2022 - Metro)
  Op je werk moet je altijd toch een beetje rekening houden met de dresscode, maar deze vrouw viel achterover van verbazing toen ze te horen kreeg dat haar outfit ongepast was voor de werkvloer. Ze vraagt aan haar volgers wat zij ervan vinden, al is de meerderheid het eens met haar baas.
  [naar artikel]
 23. "Het is fijn om alles te kunnen eten en niet aan te komen": na jaren worstelen met haar eetgewoontes vond Pascale Naessens wat voor haar het beste werkt (11/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Elke week interviewen we een expert over zijn of haar vakgebied. Deze week: voedingsauteur Pascale Naessens. «Tijdens de lockdown heb ik elke dag een aperitiefje en een hapje genomen. Ik had tijd om te koken, en om ervan te genieten. Ik ben geen gram aangekomen.» Haar laatste boek viert het pure eetplezier en het geluk om lekker, gezellig en gezond te kunnen tafelen. «Ik eet zo graag.»
  [naar artikel]
 24. WOW. Haar van vrouw komt tot op de grond: «Mijn familie wilde niet dat ik het knipte» (03/12/2022 - Metro)
  De Poolse Karolina Czajkowska lijkt wel een levensechte Rapunzel. Haar haar komt vrijwel tot op de grond.
  [naar artikel]
 25. Game ‘Fortnite’ voor de rechter wegens «verslavend» (10/12/2022 - Metro)
  Het gerecht in Canada zal zich binnenkort buigen over een groepsvordering tegen Epic Games, de ontwikkelaar van het populaire spel Fortnite. Drie ouderparen klagen aan dat de game verslavend is zoals drugs.
  [naar artikel]
 26. "Coucke en Devroe zijn goed bezig. En maar best ook" (17/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Arie Haan, maandagochtend in shoppingcenter Westland in Anderlecht. «Een cappuccino, graag.»
  [naar artikel]
 27. "Mensen schatten me vijftien jaar jonger. Mooi meegenomen, toch? (05/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  «Ik ben een gelukkige vrouw nu.» Vijf maanden en drie gezichtsoperaties na de coming out van Bo Van Spilbeeck (59) heeft ze nu écht vrouwelijke...
  [naar artikel]
 28. Céline Dion stelt concertdata uit wegens zeldzame neurologische aandoening (video) (08/12/2022 - Metro)
  Céline Dion heeft op Instagram bekendgemaakt dat ze lijdt aan een «zeer zeldzame neurologische aandoening», waardoor ze de concerten van haar Courage World Tour in Europa opnieuw moet uitstellen. De Canadese zangeres komt in september normaal gezien naar ons land.
  [naar artikel]
 29. TheColorGrey: “Ik zal altijd mijn mening blijven verkondigen” (11/05/2018 - Metro)
  Amper 23 is hij, Will Michiels, alias TheColorGrey. Maar overal in België trekt hij volle zalen. Een jaar na de release van zijn erg sterke ‘Rebelation’ stelt de Antwerpse zanger, rapper, composer en producer een lichtere versie van zichzelf voor. Met meer funk, soul en r&b. Nu te horen op zijn nieuwe EP ‘For What It’s Worth’. Er zit nog geen jaar tussen ‘Rebelation’ en ‘For What It’s Worth’. Je lijkt niet meer te stoppen? «Ik hou van wat ik doe. Voor mij is dit geen job. Het komt allemaal heel natuurlijk.» Had je nog nummers op overschot? «Ik had nog een paar demo’s liggen, maar de meeste heb ik dit jaar geschreven.» Je nieuwe EP klinkt in elk geval helemaal anders dan je plaat. «‘Rebelation’ was persoonlijker. Deze keer wou ik wat nieuwe dingen proberen, met producties die meer naar de jaren 80 neigen. Het klinkt allemaal wat meer house en funk. Ik mix graag stijlen. Maar ook met mijn stem heb ik iets geprobeerd dat ik nog nooit gedaan had.» En je zingt ook over andere topics. «Ja, maar op de helft van de plaat geef ik wel nog altijd mijn mening over de dingen des levens. Dat zal ik altijd blijven doen. Luister maar naar ‘Swerve’, dat gaat over de manier waarop ik in de muziekindustrie zit, maar ook over waar ik vandaan kom en over jeugdvrienden die een slechte weg zijn ingeslagen. Ik heb het ook over mijn huidskleur en het feit dat die het me nog altijd moeilijk maakt om vandaag iets te bereiken.» Je zegt vaak dat je je succes enkel aan jezelf te danken hebt. «Er zijn niet veel rappers, vooral in Vlaanderen, die producen, zingen en rappen en die echt baas zijn over hun werk.» “Ik ben nergens zeker van” De titel van je EP, ‘For What It’s Worth’ klinkt in elk geval niet echt positief… «Ik leg mijn hart en ziel in deze muziek en geef altijd alles wat ik heb. Maar ondanks mijn inspanningen en de tijd die ik erin investeer, is er nooit de zekerheid dat mensen mijn project goed gaan vinden. Natuurlijk hoop ik van wel, maar het is maar wat het waard is. Ik ben nergens zeker van.» Het gaat deze keer over seks. Verkoopt dat beter? «Ook al lijken sommige nummers lichter, er is altijd een tweede laag. In ‘Blackberry’ gaat het niet alleen over seks, het is ook een nummer voor zwarte meisjes die te weinig op de voorgrond staan, vind ik. Het publiek begrijpt misschien niet altijd die dubbele bodem, maar dat is niet erg. Zolang ik het maar weet. Iedereen interpreteert muziek zoals hij wilt.» Na de familiekiekjes poseer je nu met ontbloot bovenlijf op de hoes van je nieuwe EP. Waarom? «Ik liet me inspireren door mijn idolen Prince en D’Angelo. Die stonden ook al zonder T-shirt op de cover.» Wat heb je van het afgelopen muziekjaar geleerd? «Het is me opgevallen dat de mensen appreciëren dat ik nieuwe dingen probeer. Intussen werk ik ook samen met een groep.» Dat is vrij ongebruikelijk voor een rapper. «Het is iets wat ik al lang wou doen. Voor mij is dat het ultieme doel als ik op het podium sta. Nu mijn muziek wat funkyer is, is het makkelijker om die nummers met een liveband te spelen.» Vorig jaar vertelde je ons dat je ervan droomt naar je moederland Congo te gaan om inspiratie op te doen voor een nieuwe plaat. Hoe zit het met die droom? «Dat is inderdaad het idee voor mijn volgende album. Na de festivalzomer wil ik die trip beginnen voorbereiden.» Laura Sengler TheColorGrey speelt op Couleur Café op 29/06.  Het bericht TheColorGrey: “Ik zal altijd mijn mening blijven verkondigen” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Definitief: geen BK op de weg in augustus (13/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  «Er zal geen Belgisch kampioenschap op de weg zijn in augustus.» Dat zegt Tom Van Damme, de voorzitter van de Belgische wielerbond. Dinsdag al zei...
  [naar artikel]
 31. Personal coach Tess: “Mediteren is heus niet zo moeilijk als het lijkt” (03/05/2018 - Metro)
  Wie mediteren vooral associeert met zo onbeweeglijk mogelijk naar potsierlijke panfluitmuziek luisteren, moet zijn kennis dringend updaten. «Er is geen wet die voorschrijft dat je voor een geslaagde meditatie minstens twintig minuten alle gedachten moet onderdrukken», legt personal coach Tess van Beurden uit. «Er bestaan honderden vormen van meditatie, de ene al actiever en creatiever dan de andere.»  Over mediteren bestaan ontzettend veel misvattingen. Zo gaan veel mensen ervan uit dat er yogamatten en wierook aan te pas komen, maar niet is minder waar. «Tijdens een meditatiesessie is het vooral belangrijk om je te focussen op het hier en nu. Kijk om je heen en observeer wat er gebeurt, zowel in je omgeving als in je hoofd. Probeer elke gedachte te lezen zoals je dat zou doen met de titel van een film: je registreert wat er staat, maar gaat er verder niet te diep op in», legt stem- en meditatiespecialist Andy Puddicombe uit. Bewuste observatie Foto Pexels Het populaire cliché dat je je gedachten moet onderdrukken, is volgens deze specialist dan ook een flagrante fout en druist in tegen de menselijke natuur. «Het blokkeren van je gedachten is te vergelijken met het tegenhouden van de auto’s op de autosnelweg die je observeert: daar komen al snel ongelukken van», verklaart Puddicombe. Probeer in plaats daarvan gewoon te registreren wat er om je heen gebeurt. Gebruik je zintuigen om bewust te ervaren wat je ziet, voelt en ruikt. Zo zal je vanzelf merken dat je eventuele zorgen zich naar de achtergrond verplaatsen. Lees ook: Zo houd je je goede voornemens wél vol Actief Wie geïnteresseerd is in meditatie, moet ook goed beseffen dat je het allemaal niet zo ver moet gaan zoeken. Stel dat je bijvoorbeeld graag kookt en je tijdens het koken helemaal opgaat in het proces, waar je al je concentratie voor nodig hebt. Ook dat is een vorm van mediatie. Hetzelfde geldt voor bepaalde vormen van dansen. Probeer je ogen eens te sluiten en je helemaal te focussen op de muziek: dat valt eveneens onder de noemer meditatie. Je kan zelfs gewoon mediteren vanachter je bureau. Haal een aantal keer diep adem en focus je heel even op waar je bent en hoe je je voelt. Het is daarbij belangrijk om diep door je neus in te ademen, zodat je buik bol komt te staan. Focus je daarbij op het hier en nu. Mare Hotterbeekx Sport jij met ons mee? Deel jouw foto’s, vragen en tips voor Tess via Instagram onder #MetroFeelGood #FeelFanTesstic. Meer work-outvideo’s, health tips en weetjes vind je hier. Het bericht Personal coach Tess: “Mediteren is heus niet zo moeilijk als het lijkt” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Candice uit ‘Blind Getrouwd’ draagt opvallend kleedje: «Mooi, maar precies wat te klein» (foto) (06/12/2022 - Metro)
  Candice Martens, die we nog kennen uit ‘Blind Getrouwd’, was onlangs van de partij op een ‘Blind Getrouwd’-reünie. Ze droeg een kleedje dat ze zelf ontworpen heeft en krijgt er heel wat reacties op.
  [naar artikel]
 33. ‘Temptation’-Rodanya bevallen van tweeling: «Ons gezin is compleet» (07/12/2022 - Metro)
  Rodanya Kelsey is voor de derde en vierde keer mama geworden. Ze beviel van een meisje en een jongen, zo maakt ze bekend op Instagram.
  [naar artikel]
 34. "Ik heb geen vijf keer moeten opstaan in anderhalf jaar tijd" (21/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  «Ook als ik nooit een klassieker win, kan ik gelukkig zijn.» Hij is nog steeds dezelfde coureur, maar een beetje een andere mens. Sep Vanmarcke...
  [naar artikel]
 35. Laat deze bruid nu echt haar achterwerk zien? (26/10/2018 - Metro)
  Pasgetrouwde koppels wachten soms maanden op hun huwelijksfoto’s. De verbazing bij een Amerikaans koppel was dan ook groot toen ze hun foto’s ontvingen: eentje was nogal brutaal. Op de foto staat de bruid met twee mannen te praten, een van hen zou haar kersverse echtgenoot kunnen zijn. Rond de drie staan nog enkele vrienden en familieleden. Je ogen gaan meteen naar de bruid, maar wanneer je voorbij haar middel kijkt zie je opeens iets wat je nooit had verwacht: een achterwerk. Achterwerk Gelukkig beseft iedereen die de foto bekijkt altijd al snel dat het om een optische illusie gaat. Door de positie van een arm en schouder van een vrouw die achter de bruid staat, lijkt het of de pasgetrouwde vrouw haar achterwerk toont tijdens het huwelijksfeest. Imgur De foto werd geüpload op Imgur en al meer dan 100.000 mensen hebben de foto daar al gezien. Sommigen hadden meer dan een halve minuut nodig om te beseffen dat het een optische illusie is. De foto is zeker een plekje in het huwelijksalbum waard. Lees ook : Bizar! Het internet opnieuw in de war door optische illusie Het bericht Laat deze bruid nu echt haar achterwerk zien? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Ontwapening van Noord-Korea zou niet onze eerste zorg moeten zijn (27/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een succes «gelijk of groter» dan dat van de vorige top.?Dat is waar Donald Trump op hoopt nu hij weer samenzit met Kim Jong-un.?Maar vorige keer...
  [naar artikel]
 37. Riis-effect meteen merkbaar bij NTT: Giacomo Nizzolo haalt nul weg in vijfde rit Tour Down Under (25/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  «I wanna win races. Ik wil koersen winnen.» Was getekend, vrijdagavond tijdens het interview met deze krant: Bjarne Riis. De nieuwe teammanager van...
  [naar artikel]
 38. "Het meisje dat daar lag, was mijn dochter niet meer" (20/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  «Ik hoop dat ze op slag dood waren. Dat ze geen pijn hebben gehad.» Dieter Claus (38) uit Langemark ­verloor gisteren zijn dochtertje Amélie (8) en...
  [naar artikel]
 39. Probeerde ‘Eveline’ ook andere BV’s in de val te lokken? “Ze stuurde foto’s van zichzelf in lingerie” (17/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Ook andere BV’s menen dat de mysterieuze ‘Eveline’ hen de afgelopen maanden expliciete foto’s probeerde af te troggelen. Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van De Veire waren klaarblijkelijk niet haar enige doelwit. “Ze stuurde meteen foto’s van zichzelf in lingerie”.
  [naar artikel]
 40. Onderwijsexpert Dirk Van Damme: “Geef leraren in moeilijke klassen hoger loon” (26/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  «Verbeter de leraar en de leerlingen zullen vanzelf betere resultaten halen.» Dat ziet Dirk Van Damme als de noodzakelijke voorwaarde om de...
  [naar artikel]
 41. Mobiliteitsexpert Alexander D’Hooghe: “Zet in op vervoer op vraag, niet met vaste schema’s en routes” (26/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  «Gooi de mobiliteitsmarkt in Vlaanderen open.» Dat is volgens Alexander D’Hooghe een manier om de mobiliteitsknoop - lees: de files - te ontwarren....
  [naar artikel]
 42. De juiste lingerie voor onder je witte outfit (12/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wit is de zomerkleur bij uitstek maar wat met je lingerie? Lastig, want je ziet zowat elke kleur zitten en ook de duidelijke naden aan je billen zijn niet meteen flatterend. Schaf jezelf dus een setje aan dat comfortabel zit en waarvan de rest niet mee hoeft te genieten.
  [naar artikel]
 43. Birger Verstraete bereidt met FC Köln al herstart van Bundesliga voor: “Schrijf maar op, op 9 mei wordt hier gevoetbald” (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nog 3,5 weken en in Duitsland gaat de bal aan het rollen. «Onwezenlijk», getuigt FC Köln-middenvelder Birger Verstraete (25), die ziet hoe de...
  [naar artikel]
 44. Superprestigecross in Ruddervoorde zondag op vernieuwd parcours: met verhoogde trap van 24 treden (26/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De vierde manche van de Superprestige veldrijden in Ruddervoorde wordt zondag volledig op privédomein gereden. «Uniek in de Vlaamse crosswereld»,...
  [naar artikel]
 45. Genodigde op huwelijksfeest onder vuur omdat ze aandacht steelt met “te uitdagende outfit” (foto) (06/07/2020 - Metro)
  Een vrouw heeft de wind van voren gekregen omdat ze met alle aandacht ging lopen op een trouwfeest. Ze droeg immers een heel opvallende outfit… De foto van de bewuste vrouw werd gedeeld op Reddit. De persoon die het kiekje in de groep gooide is van mening dat de vrouw door zich zo te kleden de aandacht naar zich toe trok ten koste van de bruid, die op haar trouwdag alle aandacht verdient. Ongepast Heel wat mensen reageerden met gefronste wenkbrauwen. “Ik vermoed dat ze een eitje te pellen had met de bruid. Haar kleedje is veel te pikant voor een trouwfeest”, “Ik ben totaal niet verlegen of preuts, maar zoiets zou ik nooit durven dragen op een huwelijksfeest, en mijn vriendinnen evenmin”, en “Prachtig kleedje en ze ziet er fantastisch uit. Het is alleen niet echt gepast voor een trouw”, klinkt het onder meer. Influencers Toch zagen sommige mensen er niet veel graten in. “Hoewel het te gewaagd is voor mij en mijn vriendinnen kan ik me inbeelden dat het de norm is in sommige kringen, zoals bijvoorbeeld bij influencers die zich vaak opvallend kleden”, lezen we. Reddit Lees ook: Politica tegengehouden in Lidl omwille van “ongepaste” outfit (foto) Het bericht Genodigde op huwelijksfeest onder vuur omdat ze aandacht steelt met “te uitdagende outfit” (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Orel Mangala verpersoonlijkt wat de beloften nodig hebben: “Het bewijs dat mirakels bestaan” (18/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hij zou nooit meer kunnen lopen, zei de dokter. Maar kijk: Orel Mangala (21) staat er toch. En hoe! «Het is tijd voor een stap hogerop.»
  [naar artikel]
 47. Dankzij dit trucje koop je altijd de juiste beha (05/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Outfit on point maar de foute lingerie eronder? Forget it. Een zelfzekere vrouw staat er pas echt met lingerie die je niet ziet zitten. Dankzij deze eenvoudige trucjes koop je ‘m altijd juist.
  [naar artikel]
 48. Dankzij dit trucje koop je altijd de juiste beha (05/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Outfit on point maar de foute lingerie eronder? Forget it. Een zelfzekere vrouw staat er pas echt met lingerie die je niet ziet zitten. Dankzij deze eenvoudige trucjes koop je ‘m altijd juist.
  [naar artikel]
 49. "Minder doen maakt slimmer" (25/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  «Non-stop bezig zijn met je smartphone of computer maakt passiever, dommer en minder productief.» Dat stelt neuropsychiater en professor Theo...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy