De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

De beste iPhone voor onder de kerstboom? Een refurbished

Metro

10/12/2022 - 00:15

Geen betere manier om je tech-liefhebbende lief, oom, zus of ouder te verrassen, dan met een iPhone onder de kerstboom. Helaas is zo’n toptoestel behoorlijk prijzig. Dankzij Swappie, de grootste aanbieder van refurbished iPhones in Europa, hoest je evenwel geen half maandloon op om die Apple-fanaat in je omgeving te verwennen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Veel ontwikkelingen op de refurbished-markt (07/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Veel ontwikkelingen op de refurbished-markt Geschreven met input van Refurbished.be In de wereld van Refurbished doen zich veel ontwikkelingen voor in de laatste paar jaar. Het kopen van een refurbished iPhone is in de laatste jaren al heel normaal geworden en tegenwoordig is het ook heel normaal om een Refurbished iPad of Apple Watch te kopen.  Bedrijven zoals Nike en […] Lees dit artikel: Veel ontwikkelingen op de refurbished-markt
  [naar artikel]
 2. Refurbished versus tweedehands (01/09/2022 - Express)
  Geschreven met branded content van Refurbished Refurbished is niet weg te denken binnen Nederland. Steeds meer mensen gaan voor eenrefurbished apparaat. Waarom zou je voor tweedehands gaan als je meer zekerheid hebtmet een refurbished apparaat. Wat is refurbished?Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Het voordeel van refurbished is dat een apparaatstreng wordt gecontroleerd. Als het nodig is […]
  [naar artikel]
 3. Een zo goed als nieuwe iPhone voor 450 euro: zo wordt een smartphone ‘refurbished’ en hier moet je op letten als je zo’n toestel koopt (07/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De markt voor refurbished smartphones, waarbij een tweedehands smartphone weer zo goed als nieuw verkocht wordt, is groeiende. Zeker sinds er een...
  [naar artikel]
 4. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau? (01/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
  [naar artikel]
 5. Waarop moet je letten wanneer je een refurbished smartphone of tablet koopt? (16/11/2023 - VRT NWS)
  De verkoop van refurbished elektronica zit al een tijdje in de lift. Bedrijven als Swappie, Refurbished.be of Renewd bieden herstelde, tweedehandse smartphones, laptops en tablets aan. Ook retailers zoals Fnac, Coolblue en Krëfel verkopen naast de nieuwe producten ook toestellen die klaar zijn voor een tweede leven. Die zijn vaak een pak goedkoper omdat ze al eens gebruikt zijn. Waar moet je op letten als je geen refurbished kat in een zak wilt kopen?
  [naar artikel]
 6. Is de ‘refurbished’ Tesla de toekomst van de tweedehandsauto? (08/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De opmars van elektrische auto’s heeft ook grote gevolgen voor de tweedehandsmarkt. Autovisionair Erwin Beerens (62) ziet kansen en wil zijn ‘Autofabriek’ op de voormalige site van Opel Antwerpen uitbouwen tot het autobedrijf van de toekomst. Net zoals je een iPhone een nieuw leven kan geven, rijd je binnenkort mogelijk rond met een goedkopere ‘refurbished’ Tesla. Maar hoe doe je dat? Want een Tesla-batterij kost makkelijk 25.000 euro.
  [naar artikel]
 7. Dit zijn de beste kindvriendelijke games voor onder de kerstboom (03/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  December is cadeautjesmaand, en net als de voorbije jaren zullen ook in 2020 heel wat kinderen games onder de kerstboom vinden. Op zoek naar inspiratie? Onze techredacteur maakte een selectie uit de populairste games.
  [naar artikel]
 8. Tablet of robotstofzuiger onder de kerstboom? Wacht niet tot december: op dit moment doe je de beste elektrodeals (21/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Is je televisie aan vervanging toe? Of misschien leg je dit jaar wel graag een tablet of nieuwe hoofdtelefoon onder de kerstboom? Dan wacht je daar best niet mee tot in december. Want volgens Testaankoop komen de momenten waarop je de beste elektrokoopjes kan doen nu wel heel dichtbij. “Heb je het eerste moment gemist? Niet erg, er volgt nog een herkansing.”
  [naar artikel]
 9. Belgen kopen liefst gloednieuwe smartphone: refurbished telefoons breken niet door (09/11/2022 - Express)
  Slechts 9 procent van de aangekochte telefoons in ons land is refurbished, een opgeknapt tweedehands model. Dat blijkt uit een bevraging door consultant Deloitte bij bijna 2.000 Belgische consumenten. Een refurbished smartphone is helemaal schoongemaakt en op punt gesteld met originele onderdelen, zodat die telefoon helemaal klaar is voor een tweede leven bij een nieuwe […]
  [naar artikel]
 10. Refurbished Iphones zijn populair, maar zit er ook toekomst in? (23/07/2019 - Express)
  Geschreven met de input van telefoondiscounter.nl In de wereld van refurbished smartphones doen zich veel ontwikkelingen voor. Een iPhone refurbished kopen is de laatste jaren steeds populairder geworden, waardoor de markt van gereviseerde iPhones flink gegroeid is. Maar waar gaat het heen met de sector? Welke ontwikkelingen op het gebied van de verkoop van de refurbished iPhone kunnen we in de komende tijd verwachten? Want naast een groei, zien we ook dat er aanbieders van gereviseerde smartphones kopje onder gaan. Wat staat er op tilt voor de komende tijd? Veel ontwikkelingen op de refurbished-markt In de afgelopen tijd zijn twee relatief grote keurmerken van refurbished smartphone helaas failliet gegaan, namelijk Leapp en Swoop. Gelukkig hebben externe financiers geld in die ondernemingen gestoken om een doorstart van beide bedrijven te garanderen. Dat betekent dat er zeker nog vertrouwen bestaat in de markt voor refurbished iPhone-toestellen. Nieuw keurmerk in aantocht Mede door het ontstane ‘gat’ in de markt wordt er momenteel hard gewerkt aan een nieuw keurmerk voor refurbished smartphones. Het keurmerk van het bedrijf Techniek Nederland zal Uneto-VNI heten. Het lijkt er op dat de markt voor gereviseerde telefoons zich verder gaat professionaliseren. Dat is onvermijdelijk door de groei van de verkoop en omdat de markt voor gebruikte, opgewaardeerde telefoons complexer is geworden. De markt zal in de komende jaren transparanter, voorspelbaarder en betrouwbaarder moeten worden dan die op dit moment is, om toekomstige faillissementen van aanbieders en keurmerken te voorkomen. En zeker ook omdat smartphones technisch steeds meer veranderen. Verwachtingen refurbished markt in de nabije toekomst Wat kunnen we verder verwachten in de nabije toekomst als het gaat om ontwikkelingen in de sector van de refurbished iPhones? De laatste tijd is er een patroon zichtbaar waarbij Apple steeds vaker smartphones produceert die lastig te repareren en moeilijk te reviseren zijn. De voortschrijdende techniek en beslissingen van Apple zelf om, vanuit winstoogmerk, het moeilijker te maken mobiele telefoons te hergebruiken, spelen daarbij een belangrijke rol. Maar ook veiligheidsoverwegingen: toestellen worden steeds beter beveiligd. Stel bijvoorbeeld dat de waterdichte Face ID of Touch ID van een Apple-smartphone defect raakt. Dan blijken die onderdelen, net als bijvoorbeeld het beeldscherm of touchscreen, lastig te vervangen te zijn, althans tegen een acceptabele prijs. Ook omdat het hier privacygevoelige onderdelen van de smartphone betreft die, als ze niet volgens de wetgeving werken, de producent handen vol geld kunnen kosten. We houden in elk geval de ontwikkelingen op de markt voor refurbished toestellen goed in de gaten de komende tijd, want het is een boeiende sector die steeds blijft veranderen. The post Refurbished Iphones zijn populair, maar zit er ook toekomst in? appeared first on Express.
  [naar artikel]
 11. Een gezonde levensstijl binnen handbereik (19/09/2023 - Gezond.be)
  Geschreven met branded content van Refurbished.be Onze smartphone is niet weg te denken en wordt meer gezien dan alleen een communicatiemiddel. Zo kun je met je iPhone, hulpmiddelen gebruiken om een gezonde levensstijl te behalen en met de juiste apps en functies je gezondheid behouden. Je kunt je iPhone effectief inzetten voor zowel je fysieke […] Het bericht Een gezonde levensstijl binnen handbereik verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 12. Nieuwe iPhone voor Sinterklaas of Kerstmis? Dan ben je waarschijnlijk al te laat (29/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe iPhone 14 Pro, een van de populairste toestellen van Apple, als cadeau onder de kerstboom wordt lastig dit jaar. De wachttijden lopen langer op dan ooit door de onrust in de Chinese fabriek waar de toestellen worden gemaakt. In België, met een wachttijd van vier weken, ben je waarschijnlijk net te laat om het product als kerstcadeau te geven.
  [naar artikel]
 13. Een paraplu van 50.000 dollar, een parfum van 2 miljoen of een iPhone van 48 miljoen: dit zijn de kerstcadeaus voor de allerrijksten (24/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Terwijl jij en ik de kreeft inruilen voor krab, en de champagne voor cava, laten de rijken het geld rollen. Een iPhone van 48 miljoen dollar, een parfum van 1,29 miljoen dollar, een paar stiletto’s van 17 miljoen dollar… Dat leggen de ultrarijken onder hun kerstboom. Ingepakt in bladgoud, wellicht. Of in krokodillenleder.
  [naar artikel]
 14. Je kunt nu zelf checken of de batterij van je iPhone in slechte staat is (30/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  IPhones zijn peperduur, dus kopen steeds meer mensen een tweedehands of refurbished toestel. Dankzij de nieuwste iOS-update kun je nu ook zelf...
  [naar artikel]
 15. Vier tips om de perfecte kerstboom te kiezen (26/11/2019 - VRT NWS)
  Voor alle kerstliefhebbers is het elk jaar een prangende vraag: hoe kies je de beste kerstboom in het tuincentrum?
  [naar artikel]
 16. Geen PlayStation 5 of Xbox Series te pakken gekregen? Dit zijn de beste alternatieven voor onder de kerstboom (19/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De PlayStation 5 en Xbox Series komen vandaag officieel uit, maar de kans dat je er nog een in het wild gaat aantreffen is wel klein tot onbestaande. Hier zijn alle alternatieven op een rijtje, voor als er écht een console onder de kerstboom moet liggen.
  [naar artikel]
 17. Een fles rode wijn voor onder de kerstboom? Alain Bloeykens selecteert vier lekkere en letterlijk grote kanshebbers (11/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een lekkere fles onder de kerstboom? Altijd een leuk geschenk voor wijnliefhebbers. Vorige week staken er wit en bubbels in onze pakjes, deze week kiezen we voor rood, ook in een groter formaat. Geen champagne? Nee, die houden we voor volgende week met de special “De 20 beste champagnes voor eindejaar”.
  [naar artikel]
 18. Zo snel zet een brandende kerstboom je huis in lichterlaaie (15/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  23 seconden. Zo lang duurt het tot een brandende kerstboom de sofa, cadeautjes en daarna de woonkamer in lichterlaaie zet. De Amerikaanse Consumer Product Safety Commission (CPSC) deed de test met een echte kerstboom om mensen te waarschuwen. Er kunnen tal van oorzaken zijn waardoor een kerstboom vlam vat: onder meer defecte kerstlichtjes, kaarsen, sigaretten of haardvuur.
  [naar artikel]
 19. Apple roept ‘BeReal’ uit tot beste iPhone-app van 2022 (29/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft de sociale foto-app ‘BeReal’ uitgeroepen tot de beste app van 2022. Notitie-app ‘GoodNotes 5' is volgens de techreus de beste iPad-app, terwijl ‘Apex Legends Mobile’ met de prijs voor beste iPhone-spel naar huis gaat.
  [naar artikel]
 20. Lang zullen ze lezen: de beste kinderboeken van 2022, om te ontdekken onder de kerstboom of tijdens de vakantie (14/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als je voor de allerkleinste(n) nog op zoek bent naar een geschenk voor onder de kerstboom of leesvoer voor tijdens de kerstvakantie, weten wij wel raad. Van luisterboeken tot prijswinnende verhalen: dit zijn de 10 populairste kinderboeken van 2022. Ze doorbreken taboes, geven bekende sprookjesfiguren een nieuw verhaal en eentje kreeg zelfs de titel ‘leukste boek ter wereld’.
  [naar artikel]
 21. Wij testten voor u de camera('s) van de nieuwe iPhone 11 (26/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  iPhone-gebruikers waren enthousiast: de iPhone 11 krijgt naast een gewone breedhoeklens (eindelijk) een ultrabreedhoeklens. De iPhone 11 Pro (Max)...
  [naar artikel]
 22. Franse keten gelooft in refurbished smartphones om winkelstraten te veroveren (04/06/2021 - De Tijd)
  01:45 Door tweedehands smartphones verkoopklaar te maken en ze in fysieke winkels te verkopen wil de nieuwe keten Hubside.Store meesurfen op de populariteit van refurbished smartphones.
  [naar artikel]
 23. Moet je de iPhone 11 kopen voor de camera('s)? Wij deden de test (26/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  iPhone-gebruikers waren enthousiast: de iPhone 11 krijgt naast een gewone breedhoeklens (eindelijk) een ultrabreedhoeklens. De iPhone 11 Pro (Max)...
  [naar artikel]
 24. Dit weekend achter een kerstboom? "De inspecteur" legt uit hoe je de beste kiest (en hoe je hem vers houdt) (04/12/2021 - VRT NWS)
  Nu de Sint bijna gepasseerd is, hoeft niemand zich nog te schamen om de kerstboom te zetten. Maar wat is de juiste kerstboom? En hoe zorg je ervoor dat die met Kerst nog steeds even groen is? "De inspecteur" zocht het uit en haalde zelfs de pyromaan in zichzelf naar boven voor de antwoorden.
  [naar artikel]
 25. Bespaartip: koop een refurbished Steam Deck met twintig procent korting (09/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Steam Deck, een draagbare gaming-pc, is verrassend populair. Maar we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen er het geld aan wil geven. Gelukkig kan je het toestel ook goedkoper op de kop tikken, als je voor een refurbished versie gaat die Valve zelf verkoopt.
  [naar artikel]
 26. Het antigif voor deze zware en donkere tijden? Nu al de kerstboom opzetten. “De Sint vond het gelukkig prima” (06/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  De coronabesmettingen gaan de lucht in. Het zorgpersoneel kreunt en kraakt onder de druk. En buiten wordt het donkerder en donkerder. Het beste antigif? De kerstboom, zo blijkt. Snakkend naar wat licht en gezelligheid wordt hij nu al massaal opgezet. “En hij mag blijven staan tot februari.”
  [naar artikel]
 27. De iPhone 2G is nu duurder dan de iPhone 7 (30/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Heb je zin in de nieuwe iPhone 7, maar laat je budget dat voorlopig niet toe? Ga dan eens op zoek naar je oud iPhone 2G, mocht je die hebben. Met
  [naar artikel]
 28. De beste tech-spullen van het jaar (09/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  2018 bracht heel wat leuke tech-producten met zich mee. Wij maakten een overzicht van de beste spullen die ideaal zijn voor onder de kerstboom. Om...
  [naar artikel]
 29. Geen zin in een iPhone? Dit zijn de beste alternatieven (07/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wil je een standaard iPhone, de SE of de 11, dan betaal je daar 500 tot 700 euro voor. Voor diezelfde prijs heb je natuurlijk een veel bredere...
  [naar artikel]
 30. Alle iPhone 14-geruchten: wat zijn de verwachtingen? (23/05/2022 - Express)
  In het najaar zal Apple hoogstwaarschijnlijk een nieuwe telefoon uitbrengen, namelijk de iPhone 14. De geruchtenmolen over onder meer de specificaties en de prijs van het nieuwe toestel draait al op volle toeren. Wat kunnen we verwachten? We hebben de huidige iPhone 14-geruchten hieronder voor je verzameld. Vaak brengt Apple meerdere versies van de iPhone […]
  [naar artikel]
 31. Apple kondigt vier modellen van iPhone 12 en slimme speaker aan (13/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Apple heeft zopas de vier modellen van de iPhone 12 aangekondigd. Het gaat om de iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max....
  [naar artikel]
 32. Apple stelt iPhone 11 voor: extra camera en zelfs heldere foto’s in het donker (10/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hier zijn ze dan: de nieuwste iPhones. Vandaag besteeg CEO Tim Cook het podium om de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max voor te...
  [naar artikel]
 33. Apple kondigt vier modellen van iPhone 12 en slimme speaker aan (13/10/2020 - De Morgen)
  Apple heeft zopas de vier modellen van de iPhone 12 aangekondigd. Het gaat om de iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Zoals verwacht kunnen de smartphones verbinden met het 5G-netwerk. Ook kondigde de techreus een nieuwe slimme speaker aan voor thuis.
  [naar artikel]
 34. Privacy of geen privacy, papa wil een helikopter voor nieuwjaar (10/04/2019 - De Morgen)
  Ligt dit jaar bij u ook een helikopter onder de kerstboom? Zo'n hippe Parrot AR Drone, te bedienen met een iPhone, of een goedkoper model uit de speelgoedwinkel? Let dan op wanneer u het toestel uitprobeert in uw tuin, want dat mag eigenlijk niet. En dan is er nog de privacy.
  [naar artikel]
 35. Tip voor onder de kerstboom: de Alkenbon (16/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op zoek naar een leuk geschenk voor onder de kerstboom, maar heb je geen inspiratie? Dan heeft de Alkense ondernemersraad een goede suggestie: koop een Alkenbon, de kadobon die je blij maakt!
  [naar artikel]
 36. Veel klachten over oververhitting van nieuwe iPhone 15 (28/09/2023 - Express)
  Er duiken steeds meer klachten op over oververhitting van iPhone 15-toestellen, het nieuwste model van Apple. De oorzaak van het probleem is niet direct duidelijk, want de oververhitting lijkt zich bij alle versies van de iPhone 15-serie voor te doen. In het nieuws: De lancering van de iPhone 15 (Plus) en iPhone 15 Pro (Max) […]
  [naar artikel]
 37. IN BEELD. Geen krakers, maar BV's onder de kerstboom (14/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond ging in Theater Elckerlyc in Antwerpen het theaterstuk ‘Krakers onder de kerstboom’ in première. Om helemaal in de sfeer te komen van deze...
  [naar artikel]
 38. Koppel doodsbenauwd wanneer ze giftige slang onder kerstboom vinden (24/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een koppel uit Maitland, een stad in de Australische deelstaat Nieuw-Zuid-Wales heeft een extra verrassing onder de kerstboom gevonden. Naast alle...
  [naar artikel]
 39. "Batterij van iPhone 8 en 8 Plus is kleiner dan die van iPhone 7 en 7 Plus" (17/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de nieuwe iPhone 8 en 8 Plus zitten kleinere accu's dan in hun voorgangers van vorig jaar, de iPhone 7 en 7 Plus. Dat blijkt uit informatie
  [naar artikel]
 40. BV's steken de horeca een hart onder de riem: “Leg cadeaubonnen onder de kerstboom” (14/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu de horecazaken al enkele maanden de deuren gesloten moeten houden, zitten vele café’s en restaurants helaas in de problemen. In een filmpje roepen BV’s op om de locale horeca te steunen. Dat kan je doen door dit jaar een culinaire cadeaubon onder de kerstboom te leggen.
  [naar artikel]
 41. BV's steken de horeca een hart onder de riem: “Leg cadeaubonnen onder de kerstboom” (14/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu de horecazaken al enkele maanden de deuren gesloten moeten houden, zitten vele café’s en restaurants helaas in de problemen. In een filmpje roepen BV’s op om de locale horeca te steunen. Dat kan je doen door dit jaar een culinaire cadeaubon onder de kerstboom te leggen.
  [naar artikel]
 42. Speelgoedinzameling moet elk kind in Liedekerke een pakje onder de kerstboom garanderen (26/11/2021 - VRT NWS)
  Om gezinnen, die cliënt zijn bij het OCMW van Liedekerke, de kans te geven een cadeautje voor hun kind onder de kerstboom te leggen, wordt een inzameling van tweedehandsspeelgoed gehouden.
  [naar artikel]
 43. iPhone X breekt in scherven na test: "Meest breekbare iPhone ooit" (06/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Is de langverwachte iPhone X, de gloednieuwe iPhone met een volledig glazen ontwerp en een prijskaartje van 1.159 euro, de investering waard? In...
  [naar artikel]
 44. Waarom je een pakje best eerst nakijkt en pas dan onder de kerstboom legt (19/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Joepie, pakjestijd! Maar leg niet zomaar alles onder de kerstboom wat je in de winkel koopt of thuis laat leveren. Kijk eerst na of het is wat je wilde en of het werkt zoals je wenst.
  [naar artikel]
 45. Aldi biedt tweedehands iPhones aan (25/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Aldi biedt tweedehands iPhones aan Discounter Aldi biedt vanaf zaterdag in zijn Belgische winkels refurbished iPhones aan: herziene tweedehands toestellen dus. Test-Aankoop zegt voorstander te zijn van het principe van goede herziene toestellen, maar zegt wel dat het voor consumenten duidelijk moeten zijn wat “refurbished” inhoudt. Refurbished zit in de lift. Vooral van dure smartphones zijn tweedehands toestellen die volledig […] Lees dit artikel: Aldi biedt tweedehands iPhones aan
  [naar artikel]
 46. Hoe de iPhone ooit geschiedenis schreef (11/09/2017 - VRT NWS)
  Morgen wordt de nieuwe nieuwe iPhone voorgesteld. Veel kans dat het nieuwe toestel iPhone X zal heten. De X, 10 in het Latijn, symboliseert het 10-jarig bestaan van de iPhone. De eerste iPhone was niet zomaar een smartphone, maar heeft onze manier van communiceren en de smartphone industrie volledig veranderd.
  [naar artikel]
 47. Apple lanceert nieuwste iPhones: "niet veel nieuws onder de zon" (12/09/2017 - VRT NWS)
  Apple heeft zopas de nieuwste versie zijn iPhone voorgesteld: de iPhone X. Ook de iPhone 7 en 7 Plus krijgen een upgrade, en met de nieuwe Apple Watch zal u voortaan kunnen bellen. De techwereld keek al maanden uit naar de presentatie van de nieuwste iPhone, maar echt vernieuwend is het toestel niet.
  [naar artikel]
 48. Een pak goedkoper én beter dan tweedehands: waarom je dit schooljaar best een refurbished laptop overweegt (01/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het nieuwe academiejaar staat voor de deur. Met een nieuwe laptop is je kind er helemaal klaar voor. Al hoef je ‘nieuw’ niet letterlijk te nemen. Een refurbished laptop is vaak een slimmere keuze. Goedkoper, duurzamer én met een goede garantie. HLN Shop zet de voordelen op een rij.
  [naar artikel]
 49. Geen stormloop op iPhone 8: slachtoffer van iPhone X en tweedehandsmarkt? (16/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie wil 809 euro neerleggen voor de nieuwe iPhone 8? Ook in België is er geen stormloop. “Mensen wachten liever op de iPhone X.”
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy