De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

FLAIR ADVENT-GIVEAWAY: win vandaag 75 x 2 paar panty's van Gambettes Box

Flair

10/12/2022 - 08:53

Waag je kans en shinen maar!


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP FLAIR

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. FLAIR ADVENT-GIVEAWAY: win vandaag 20 wijnadventskalenders (03/12/2022 - Flair)
  Elke dag een flesje wijn ontdekken? Yes please!
  [naar artikel]
 2. FLAIR ADVENT-GIVEAWAY: win vandaag 3 Le Creuset-stoofpannen t.w.v. € 315 (06/12/2022 - Flair)
  De must-have voor wie graag kookt!
  [naar artikel]
 3. FLAIR ADVENT-GIVEAWAY: win vandaag 10 skincare-pakketten van Xantho t.w.v. € 195 (05/12/2022 - Flair)
  Meedoen, duimen en smeren maar!
  [naar artikel]
 4. FLAIR ADVENT-GIVEAWAY: win vandaag 75 pakketten met 4 soorten nootjes van The Nutty Farmer (07/12/2022 - Flair)
  Waar zitten die nootjesfans?
  [naar artikel]
 5. FLAIR ADVENT-GIVEAWAY: win vandaag 15 boekenpakketten van Lannoo & Fontaine t.w.v. € 110 (09/12/2022 - Flair)
  Waag je kans en lezen maar!
  [naar artikel]
 6. FLAIR ADVENT-GIVEAWAY: win vandaag 30 x 6 flessen Codorníu-cava (04/12/2022 - Flair)
  Waag snel je kans en slurpen maar!
  [naar artikel]
 7. FLAIR ADVENT-GIVEAWAY: win vandaag 10 waardebonnen van € 100 om te spenderen in Designer Outlet Roermond & Roosendaal (08/12/2022 - Flair)
  Deelnemen en shoppen maar!
  [naar artikel]
 8. Mysteries van het eindejaar: wat is advent en wat vieren we dan? (15/12/2019 - Knack)
  Net als de datum van de geboorte van Jezus, komt ook nergens in de Bijbel het woord 'advent' voor. Waar komt deze periode dan vandaag en waarom mogen kinderen en volwassenen iedere dag een vakje op een kalender openmaken?
  [naar artikel]
 9. Red je feestoutfit: eerste hulp bij ladder in je panty, losse knopen of smoezelige schoenen (24/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vertrekkensklaar voor het feest en plots ontdek je een loshangend knoopje op zijn smoking, een vlek op jouw feestpumps en dreigt er een ladder je panty te vernielen ... Met een stukje oud brood, haarlak en een paar dikke sokken kun je je feestoutfit redden.
  [naar artikel]
 10. Budgetketen brengt ook panty’s met logo op de markt (12/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  In navolging van Louis Vuitton, Chanel, D&G … speelt ook Zeeman in op de trend van logo’s op panty’s. De zwarte panty’s zijn gedecoreerd met een herhaald patroon van de letter Z. En ze zijn bovendien voor de helft gemaakt uit gerecycleerde nylon.
  [naar artikel]
 11. Allemaal aan de vloeibare panty: deze nieuwe trend geeft je mooie, glanzende benen (30/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voor wie tijdens de lente- en zomermaanden liever geen ongemakkelijke panty draagt is er nu een nieuwe trend: de vloeibare panty. Wij vertellen je...
  [naar artikel]
 12. WEDSTRIJD. Trakteer jezelf op een hoogtepunt dankzij deze giveaway van NINA en Babylon Loveshop (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is het Wereld Orgasmedag. En dat laten we bij NINA niet zomaar voorbijgaan, want iedereen verdient voldoening tussen de lakens. In samenwerking met Babylon Loveshop organiseren we daarom een giveaway. De kernwoorden daarvan? Eén vraag, twee seksspeeltjes, vier winnaars en ontelbaar veel orgasmes. Nu al opgewonden? Lees hieronder hoe jij er eentje kan winnen.
  [naar artikel]
 13. Deze panty past het best bij jouw outfit (14/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Onder een jurkje, rokje of puur voor de warmte… Panty’s zijn onmisbaar in onze garderobe. Maar hoe kies je de juiste dikte? En wanneer kan je een gekleurd exemplaar dragen? Deze panty past het best bij jouw outfit!
  [naar artikel]
 14. Deze panty past het best bij jouw outfit (22/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Onder een jurkje, rokje of puur voor de warmte…Panty’s zijn onmisbaar in onze garderobe. Maar hoe kies je de juiste dikte? En wanneer kan je een gekleurd exemplaar dragen? Deze panty past het best bij jouw outfit!
  [naar artikel]
 15. Gat in de markt? Gucci verkoopt panty’s met ladders (voor een pittig prijsje) (02/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Is dat een ladder in je panty of de stairway to heaven?” In de categorie slechte openingszinnen hoorden we deze allemaal al eens voorbijkomen. In het geval van Gucci is het echter de stairway naar een rinkelende kassa, want hun peperdure panty’s mét ladder gaan als warme broodjes over de toonbank.
  [naar artikel]
 16. Sacred Advent op tweede adventszondag (09/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  In het kader van de voorbereiding op het feest van Kerstmis vindt in Herk-de-Stad op zondag Sacred Advent plaats. Dat is een gebedsmoment met muzikale begeleiding.
  [naar artikel]
 17. Sacred Advent op vierde adventszondag (23/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  In het kader van de voorbereiding op het feest van Kerstmis vindt in Herk-de-Stad op zondag Sacred Advent plaats. Dat is een gebedsmoment met muzikale begeleiding.
  [naar artikel]
 18. Gucci verkoopt peperdure panty’s met … ladders (29/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Diet Prada steekt op Instagram de draak met peperdure panty’s van Gucci ter waarde van 162 euro. Een hoog prijskaartje voor panty’s met ladders, zo oordeelt deze digitale modewaakhond, en deze mening wordt gevolgd door heel wat volgers van het platform.
  [naar artikel]
 19. Flair bouwt website om tot universele ‘webwinkel' (02/08/2016 - De Tijd)
  09:13 In zijn zoektocht naar digitale marges grijpt het lifestylemagazine Flair naar een nieuw wapen. Vanaf morgen kunt u alles wat op Flair.be te zien is, ook kopen via de website.
  [naar artikel]
 20. Zo voorkom je ladders in panty's, volgens Twitter (03/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De New Yorkse journaliste, Lauren Duncan, ging op donderdag bij haar volgers op Twitter te rade over het vermijden van ladders in panty's. De journaliste ontving een hele resem aan tips, gaande van het dragen van rubberen handschoenen bij het aantrekken van panty's tot het invriezen ervan, die zeker en vast de moeite waard zijn als je zelf vaak met het schaamrood op je wangen met ontsierende ladders wordt geconfronteerd.
  [naar artikel]
 21. Dit is een helemaal andere manier om een panty dragen (22/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Met blote benen naar buiten gaan, zit er helaas niet meer in. En dus mogen de panty's weer de kast uit. Volgens de Nederlandse blogger Ivania
  [naar artikel]
 22. LIFEHACK. Zo gaan je panty’s deze winter een stuk langer mee (26/10/2020 - Metro)
  De tijd van korte jurkjes en blote benen is weldra weer helemaal voorbij voor enkele maanden. De panty’s komen weer uit de kast nu de temperaturen langzaam maar zeker zakken en dat is niet bepaald een gebeurtenis die ons vrolijk stemt. Want al zien die flinterdunne kousen er misschien mooi uit, handig zijn ze in geen geval. Wie regelmatig een panty aantrekt, kan het vast en zeker beamen. Erg lang gaat een paar niet mee. Soms weet je zelfs niet hoe je het hebt klaargespeeld, maar zit er plots een enorme ladder ter hoogte van je knie. Of je dij. Of je kuit. En dan zit er niets anders op dan een nieuw paar aanschaffen en het kapotte exemplaar in de vuilnisbak gooien. Maar wist je dat er ook enkele trucjes bestaan om de levensduur van je panty’s te verlengen? Koude Een van de meest gebruikte trucjes om een paar panty’s langer te doen meegaan is door ze in de frigo of de vriezer te steken. Maak ze nat vooraleer je ze in een diepvrieszakje steekt en kies vervolgens of je ze enkele uurtjes in de frigo legt of een nachtje in de diepvriezer laat liggen. In dat geval is het uiteraard wel belangrijk om ze op tijd te laten ontdooien want anders wordt het wel erg moeilijk om ze aan te trekken. Door de koude worden de vezels van de kousen resistenter en gaan ze dus minder snel stuk. Haarlak Voor een ander trucje heb je alleen een bus haarlak nodig. Spuit je panty’s wanneer ze uit de wasmachine komen in met wat lak en laat ze nadien goed drogen. Herhaal dit na elke wasbeurt en je zal zien dat je panty’s langer meegaan. Suiker Dit vinden wij zelf het bizarste trucje, maar het schijnt wel te helpen. Was je nieuwe panty’s met de hand en doe op het einde wat suiker in het water. Laat nu enkele minuutjes weken vooraleer je je panty’s eruit haalt. Doordat de suiker in de vezels trekt, worden deze sterker en gaan ze minder snel scheuren. Opgelet: de kans dat je viervoeter nadien aan je benen komt snuffelen is groot! Lees ook : LIFEHACK. Zo loop je een nieuw paar schoenen veel sneller in Het bericht LIFEHACK. Zo gaan je panty’s deze winter een stuk langer mee verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Reclame voor Zeeman toont dat panty’s voor alle benen zijn (02/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse keten Zeeman maakt in een nieuw filmpje reclame voor hun panty’s. Daarin verschijnt ook een vrouw met een prothese. Het bedrijf wil bewijzen dat panty’s echt voor alle benen zijn.
  [naar artikel]
 24. De Kroatische hoofdstad vertelt een schitterend kerstverhaal: De beste plaats voor de advent is Zagreb! (17/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Advent in Zagreb was ooit een goed bewaard geheim. Daarin is gelukkig verandering gekomen toen het evenement in 2016 werd uitgeroepen tot ‘Beste...
  [naar artikel]
 25. BIZAR. Deze panty’s kunnen opgevouwen worden tot kattenhoofdjes (15/09/2020 - Metro)
  Schattige katten in je lingerieschuif? Als het aan het populaire Japanse lifestylemerk Felissimo Nekobu ligt is het binnenkort de normaalste zaak van de wereld. De nieuwe ondergoedlijn van Felissimo Nekobu heeft een pluizig thema: katten. De panty’s ogen op het eerste gezicht doodnormaal, maar die normale aanblik hebben ze enkel als ze gedragen worden. Vooraan is een zakje in de vorm van een kattenhoofd voorzien, waarin je de panty’s kan opvouwen. Als je ze op de voorgeschreven manier opvouwt, verschijnt een schattig kattenhoofdje. Tijdens het dragen kan het voorzakje gebruikt worden om dingen in op te bergen, zoals maandverband, pads of warmtecompressen als het koud weer is. De ondergoedlijn kreeg de naam Nyanko Pocket Panties mee. ‘Nyanko’ is een term voor ‘kitten’ in het Japans. De panty’s komen in vier verschillende designs, elk met een andere kleur/kattencombinatie. grijs, ‘mango-oranje’, mokkabruin met wit en donkerbruin. De Nyanko Pocket Panties staan geprijsd op 10,30 euro per paar en zijn online beschikbaar in maten van small tot XXL. Je kan ze bestellen op Jaconne en Rakuten. Lees ook: Panty’s onder je broek? Slecht idee! Het bericht BIZAR. Deze panty’s kunnen opgevouwen worden tot kattenhoofdjes verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Eversel viert derde zondag van de advent (16/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Puike viering van de derde zondag van de advent in Eversel. Volledig in het teken van welzijnszorg, samen opkomen tegen armoede, met een opvallende deelname van de kinderen.
  [naar artikel]
 27. Vaarwel blote benen, panty's met patroon zijn helemaal terug (31/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Dat modetrends komen en gaan weet je ondertussen wel. Van olifantenpijpen tot plateauzolen, alles komt ooit wel weer terug. Zo ook panty's met
  [naar artikel]
 28. Zo kan je panty’s ook dragen, als je durft (23/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Panty’s draag je niet noodzakelijk onder een jurk, rok of short. Volgens de Nederlandse blogster Ivania Carpio kunnen de kousen een pronkstuk op zich worden als je ze draagt als topje. Dat toont ze op haar Instagrampagina onder de naam Love Aesthetics.
  [naar artikel]
 29. Zet je kleurrijkste beentje voor! (20/02/2018 - Metro)
  Dit voorjaar zetten we onze benen extra in de kijker. Of je nu gezegend bent met eindeloze exemplaren of iets minder lange, maar des te sportievere benen, laat ze maar zien! Als de zon op zich laat wachten, maak jij alvast het mooie weer met felgekleurde panty’s en vrolijke pantysokjes. De trendkleuren van het moment zijn oker, blauwpaars, fuchsia en rood. Wil je het wat subtieler houden, wissel dan je effen zwarte en nude panty’s af met elegante motiefjes zoals stipjes of diagonale ruitjes. Altijd goed! Bij Veritas shop je de 2de panty aan -50%* *Geldig  t.e.m. 01/03/2018. Enkel geldig op alle panty’s, stay-ups, sokjes en kniekousen in nylon van de merken Insua en sOxi. Niet geldig op kids beenmode. Goedkoopste artikel aan -50%. Niet cumuleerbaar met andere promoties.
  [naar artikel]
 30. Zo voorkom je ladders in je panty (19/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een stijlvolle najaarsoutfit? Dan zijn ladders in je panty zijn niet bepaald fashion-proof. Met deze handige tips voorkom je ze!
  [naar artikel]
 31. Slechts enkele seconden tussen beide foto’s: vrouw misleidt met haar panty’s (31/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Er het ene moment superslank uitzien en luttele seconden later iets voller? Het hangt af van de je panty’s, zo bewijst de Britse studente en jonge mama Milly Smith (23) met een compilatiefoto op haar Instagrampagina.
  [naar artikel]
 32. Logo’s op je benen: dit is de pantytrend van het najaar (08/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Met polkadots, visgraatmotief of zichtbare naden. Met panty’s breng je elke winter wat leven in je garderobekast, maar dit najaar zijn het de panty’s met het monogram van Chanel die massaal in de kijker lopen. Of zo ziet het er toch uit, als je tenslotte de fashionista’s op sociale media mag geloven, die zich helemaal in hun logomania lijken te verliezen.
  [naar artikel]
 33. Modehuis Valentino brengt de panty’s in sandalen terug (29/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen zomer waren de witte sportsokken in slippers weer verantwoord voor hipsters - hallo normcore! - en nu mogen ook panty’s in open sandaaltjes weer. Het Franse modehuis Valentino stuurde modellen tijdens de Parijse coutureweek de catwalk op met de combo.
  [naar artikel]
 34. Panty’s onder je broek? Slecht idee! (20/11/2018 - Metro)
  Het is officieel koud en je wikkelt je liefst in honderd verschillende laagjes. Slim, want niemand houdt van bibberen. Toch is er een ding dat je beter niet doet: panty’s dragen onder je broek. Extra koud met panty’s Ten eerste is het gewoon niet zo esthetisch verantwoord, zeker niet in combinatie met sneakers en ‘cropped’ jeans. Ten tweede heeft het geen nut, integendeel. Het klinkt bizar, maar panty’s onder je broek zorgen er net voor dat je minder warm blijft. Synthetische panty’s onder je jeans beletten je benen om de binnenkant van je broek op te warmen. De warmte wordt geblokkeerd en met elke stap die je neemt, zorgt je jeans voor wat extra koude. Die je kan missen als kiespijn. Wat dan wel? Natuurlijk zijn er andere dingen die je kan doen om extra warm te blijven. We garanderen niet dat je er ‘fashionable’ uitziet, maar soms moet dat kunnen. Wollen kousenbroeken werken wel, omdat wol ademt en de warmte dus niet blokkeert. Ook een katoenen legging als extra laagje doet wonderen. Lees ook : ‘Jarfing’ is dé nieuwe modetrend Het bericht Panty’s onder je broek? Slecht idee! verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. Flairwebsite wordt uitgebreide webwinkel (02/08/2016 - De Redactie)
  Vanaf morgen kunnen alle items op Flair.be met één klik meteen besteld worden. Op elke verkoop krijgt Flair een commissie. Via deze weg genereert het blad extra inkomsten, naast die uit klassieke advertenties.
  [naar artikel]
 36. Swimwear-merk Jungle Society matcht Braziliaanse flair met Belgisch minimalisme (28/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Braziliaanse flair in hartje België? Daar tekenen wij voor. Ze woont al zo'n tien jaar in Brussel maar draagt haar geboortestad Rio steevast mee in...
  [naar artikel]
 37. Deze geniale panty wordt misschien wel het meest geliefde kledingitem van deze winter (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Winter is terug van weggeweest en dat betekent: je handen bevriezen, je wangen ook en je benen veranderen in ijspegels als je je buiten niet dik aankleedt. Alhoewel, schrap dat laatste. Een panty gaat viraal op videoplatform TikTok, omdat die je jurkjes laat dragen in de winter zonder ook maar een beetje kou te lijden.
  [naar artikel]
 38. Flair uit de bocht met foute boodschap op cover: "Dit houdt victimblaming in stand" (29/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het tijdschrift Flair, dat als doelgroep jonge meisjes en vrouwen heeft, is door twitteraars op de vingers getikt nadat het op de cover een
  [naar artikel]
 39. Libelle en Flair houden Roularta boven water (06/03/2020 - De Tijd)
  19:08 Twee jaar nadat vrouwenbladen zoals Libelle en Flair in het portfolio van Roularta belandden, bewijzen ze hun waarde. Zonder de titels had het er voor de magazinemaker benard uitgezien.
  [naar artikel]
 40. Geniale panty gaat viraal voor koukleumen die ’s winters jurken willen dragen (05/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Winter is terug van weggeweest en dat betekent: je handen bevriezen, je wangen ook en je benen veranderen in ijspegels als je je buiten niet dik aankleedt. Alhoewel, schrap dat laatste. Een panty gaat viraal op videoplatform TikTok omdat die je jurkjes laat dragen in de winter zonder ook maar een beetje kou te lijden.
  [naar artikel]
 41. NINA GIVEAWAY: Must-have roze mantelpakje (WE Fashion Studio Collectie) (21/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  ee
  [naar artikel]
 42. Een rits die niet meer dichtgaat, een gat in je sjaal, een ladder in je panty: zo herstel je je favoriete accessoires zelf (06/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een ladder in je nieuwe panty’s, de rits van je handtas die er de brui aan geeft of de sluiting van je oorbel die plots verdwenen is: we denken er liever niet aan maar het gebeurt vaker dan ons lief is. Om te voorkomen dat die accessoires in een hoek van de kast - of erger in de vuilnisbak- terechtkomen dient Billie de eerste zorgen toe bij accessoire-akkefietjes.
  [naar artikel]
 43. 'Flair' gaat voor maatje meer (29/03/2019 - De Morgen)
  'F*ck ideale maten!', schreeuwt de cover van vrouwenblad 'Flair'. Daarop prijkt uitzonderlijk een professioneel model met een maatje meer. Hypocrisie of empathie? 'De ene dag chocoladetaart, de volgende dag diëten: vrouwen zijn twisted.' Sofie Vanlommel
  [naar artikel]
 44. De nieuwe Hit FM moet al uit de ether na misleidende info rond Flair (26/02/2018 - VRT NWS)
  De nieuwe Hit FM moet al uit de ether. Op vraag van Topradio schorst de Raad van State de erkenning van Hit, omdat die loog over een samenwerking met Flair. Dat berichten De Morgen en De Standaard.
  [naar artikel]
 45. Drie manieren om je kapotte panty te hergebruiken (26/12/2020 - Metro)
  Het is winter en dat betekent dat de tijd van de blote benen officieel voorbij is. Het moment is dus aangebroken om je panty’s of broekkousen uit de kast te halen als je dezer dagen nog een kleedje of rol aan wil. Niets mis mee, maar het enige vervelende aan die dingen is dat ze erg snel stuk gaan. Je eerste reflex is wellicht om die kapotte panty’s meteen in de vuilnisbak te gooien, maar dat is helemaal nergens voor nodig. Je kan ze namelijk nog een tweede leven geven door ze te hergebruiken. Wij geven je alvast drie ideetjes. Schoenpoetsdoek Je oma deed het vroeger ongetwijfeld: oude kleding hergebruiken als vod. Of het nu was om de kast af te stoffen of om het tuinmeubilair te poetsen. Je kan een oude panty trouwens ook gebruiken om je schoenen te poetsen en extra te doen blinken. Smeer ze zoals gebruikelijk in met schoensmeer en haal die oude panty’s erover voor wat extra shine. Kledingborstel Het is je vast wel opgevallen dat je panty’s altijd onder de dierenharen en andere vuiltjes zitten. Heel vervelend op het moment zelf, maar eens ze kapot zijn, is dat net een voordeel. Je kan ze namelijk gebruiken om kleding en meubels te ontdoen van vuiltjes. Zo heb je geen kledingborstel meer nodig en eens ze onder de haren zitten, gooi je ze gewoon weg. Extra laagje Wil je warm blijven op koude winterdagen, dan zijn laagjes onontbeerlijk. Alleen op die manier kan je comfortabel warm blijven. Je hebt in het verleden vast weleens een kousenbroek onder je normale broek aangedaan voor wat extra warmte, maar aangezien niemand dat laagje ziet, kan je net zo goed een panty met een ladder erin gebruiken. Lees ook : LIFEHACK. Zo gaan je panty’s deze winter een stuk langer mee Het bericht Drie manieren om je kapotte panty te hergebruiken verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Gal spuwen, maar met een heerlijke flair (12/04/2019 - De Morgen)
  Vlamingen die hun gal spuwen op het internet is niet nieuw. Maar Rachid Abourig (36) doet het met een heerlijke flair. Als Bear Grills van Antwaarpe heeft hij een mening over alles. Al 15.000 mensen vinden dat 'leuk'.
  [naar artikel]
 47. RECENSIE. ‘Buurman, Wat Doet U Nu?’: “Geen iconische interviewster, wel veel natuurlijke flair” (05/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Onze tv-recensenten laten hun kritische blik vallen op elk nieuw programma. Meteen na uitzending lees je hier hun mening. Vandaag bekijkt Bram De Brabander ‘Buurman, Wat Doet U Nu?’, het humaninterestprogramma waarin Cath Luyten op bezoek gaat bij unieke persoonlijkheden. “Een iconisch interviewster is Cath voorlopig nog niet, maar dankzij haar natuurlijke flair slaagde ze er wel in om Sien tot opmerkenswaardige ontboezemingen te ontlokken.”
  [naar artikel]
 48. 'Humo' en 'Flair' niet langer in de etalage (14/04/2019 - De Morgen)
  Het Finse mediabedrijf Sanoma zal zijn Belgische tijdschriftentak niet meer verkopen. De uitgever van onder meer Humo, Story, Flair en Libelle zal voortaan wel vanuit Nederland geleid worden.
  [naar artikel]
 49. Rugbyspelers mogen panty’s dragen om blessures door kunstgras te vermijden (13/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Mannelijke rugbyspelers mogen voortaan panty’s of leggings dragen tijdens wedstrijden om zich te kunnen beschermen tegen blessures die kunnen worden veroorzaakt door synthetische velden. Dat maakte World Rugby bekend. De maatregel gaat met onmiddellijke ingang in.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy