De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

INSPIRATIE: 11 elegante meisjesnamen eindigend op -da

Flair

10/12/2022 - 08:53

Wat dacht je van Ada, Frida of Matilda?


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP FLAIR

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. INSPIRATIE: 11 hippe meisjesnamen eindigend op -na (04/12/2022 - Flair)
  Wat dacht je van Fiona, Donna of Montana?
  [naar artikel]
 2. Euronext Brussel: een elegante exit en bloeiende baanwinkels (02/10/2020 - De Tijd)
  12:55 GBL probeert op een elegante manier uit de Duitse GEA Group te stappen. De huurinkomsten van Retail Estates zitten weer nagenoeg op het precoronapeil.
  [naar artikel]
 3. Elegante blusser van elitaire brandjes (11/04/2019 - De Morgen)
  Al jaren lost Judy Smith problemen op in Washington en ver daarbuiten. Ze vormt de inspiratie voor Olivia Pope, de dodelijk efficiënte crisismanager uit de fictiereeks Scandal. Na Monica Lewinsky en George Bush senior moet Smith ook Angelina Jolie uit een mediastorm loodsen.
  [naar artikel]
 4. Einde verbod op meisjesnamen (13/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 5. Overlijdens en geboorten in jaren eindigend op 9: van Leonardo da Vinci tot Zwangere Guy (03/01/2019 - VRT NWS)
  Wist u dat Leonardo da Vinci 500 jaar geleden overleed? Geen probleem, het aantal sterfgevallen en geboortes in jaren eindigend op 9 is enorm. Leonardo, uomo universalis, symbool van de Renaissance, kunstenaar en ingenieur, is de schepper van de Mona Lisa en de Salvator Mundi, het duurste schilderij ooit verkocht (2017, 400 miljoen euro). 50 jaar later, in 1569, overleed Pieter Bruegel de Oude, en dat zullen we geweten hebben. En nog eens een eeuw daarna wisselde Rembrandt van Rijn het tijdelijke met het eeuwige. Nederland staat daarom voor een Rembrandtjaar.  
  [naar artikel]
 6. 6 elegante feestkleedjes waarin je comfortabel kunt tafelen (19/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Gezellig tafelen, urenlang napraten en cadeautjes uitpakken… Een dosis comfort in je outfit is altijd welkom. Deze elegante jurkjes zitten niet alleen goed, ze zijn 100% feestdagen-proof!
  [naar artikel]
 7. Jong Belgisch talent in de modewereld: “De grote uitdaging is om als klein merkje gehoord te worden” (25/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een sobere handtas, maar toch opvallend, een elegante schoen die aanvoelt als een sneaker, patches die je identiteit tonen, juwelen met een verhaal: waar halen die ontwerpers hun inspiratie, vragen wij ons af. Billie polste bij vijf beloftevolle talenten naar hun verhaal, gedrevenheid en uitdagingen.
  [naar artikel]
 8. Outfit-inspiratie: 7 x Halloweenkostuums die je makkelijk zelf kan maken (22/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Volgende week is het alweer Halloween. Ben jij van plan om je op de griezeligste dag van het jaar te verkleden, maar mis je nog wat inspiratie? Dan...
  [naar artikel]
 9. Overstap naar Europa als elegante exit? “Nee, ik ben vereerd”, zegt Kris Peeters (21/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voor CD&V’er Kris Peeters is de overstap naar Europa niet zomaar een ‘elegante exit’ uit de nationale politiek. “Het is een hele eer om...
  [naar artikel]
 10. Nog wat inspiratie nodig? Dit zijn de gekste Halloweenoutfits van celebs (29/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wie nog niet weet wat aan te trekken voor een Halloweenfeestje kan nog wat inspiratie halen uit deze outfits van beroemdheden. Wat denk je van...
  [naar artikel]
 11. Inspiratie, nieuwtjes en gratis advies tijdens bis (02/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op zaterdag 5 oktober zwaaien de deuren van Flanders Expo in Gent weer open voor bis, het bouw- en inspiratiesalon. Je kan er inspiratie opdoen...
  [naar artikel]
 12. Zo draag je een lange jurk in de winter op een elegante manier (13/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Je lange jurk enkel fashionproof in de zomer? Think again! Met enkele simpele stijltips draag je je lange jurk ook in de winter op een elegante manier.
  [naar artikel]
 13. De populairste woonstijlen volgens Google én de leukste inspiratie voor interieurliefhebbers (30/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu we met z’n allen binnen zitten, kan ons interieur er maar beter leuk uitzien. Je Pinterest-borden puilen waarschijnlijk uit van de inspiratie en...
  [naar artikel]
 14. Inspiratie nodig voor Valentijn? Met deze handtassen scoor je altijd (07/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op 14 februari vieren we zoals elk jaar Valentijn, en wat is er fijner dan je partner te verrassen met een cadeautje? Geen inspiratie? Wij zetten...
  [naar artikel]
 15. Anne Hathaway steelt de show op het filmfestival van Cannes: zo kopieer je haar elegante retrolooks (24/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Als er één ster is die indruk maakt op de rode loper tijdens het filmfestival van Cannes, dan is het Anne Hathaway wel. De 39-jarige Amerikaanse actrice, bekend van onder meer The devil wears Prada, verschijnt in de een na andere verfrissende look in de mondaine badstad. En het goede nieuws is dat alles zo draagbaar is, dat je tijdens een typisch Belgische zomer in haar elegante voetsporen kunt treden.
  [naar artikel]
 16. 15 x zomeroutfit inspiratie voor dames met curves (06/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Voor iedereen die écht geen inspiratie heeft wat aan te trekken met haar figuur deze zomer, verzamelden we 15 leuke outfits om te kopiëren. Want ja...
  [naar artikel]
 17. Inspiratie of plagiaat? Deze liedjes lijken wel érg goed op elkaar (28/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kan een kunstenaar zich baseren op een bestaand werk? Waar ligt de grens tussen inspiratie en plagiaat? Auteursrecht is een heikele kwestie in de...
  [naar artikel]
 18. Inspiratie of plagiaat? Deze liedjes lijken wel héél erg op elkaar (28/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kan een kunstenaar zich baseren op een bestaand werk? Waar ligt de grens tussen inspiratie en plagiaat? Auteursrecht is een heikele kwestie in de...
  [naar artikel]
 19. Nog nooit zoveel schade door storm als in 2020 (04/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ciara, Bella, Odette, Dennis,... Neen, het zijn niet de populairste jongens- en meisjesnamen van 2020. Wel de stormen die vorig jaar over ons land trokken en voor een recordaantal schadedossiers zorgden.
  [naar artikel]
 20. Scala voor het eerst in 22 jaar volledig Nederlandstalig (19/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Belgisch meisjeskoor Scala kondigt een nieuwe Vlaamse tournee getiteld ‘Meisjesnamen’ aan. De tournee, onder leiding van Stijn Kolacny en zijn...
  [naar artikel]
 21. Paus waarschuwt Vaticaanpersoneel dat er een 'elegante duivel' onder hen schuilt (22/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Paus Franciscus waarschuwde donderdag het personeel van het Vaticaan om op te passen voor de duivel die onder hen schuilt. Hij zei dat het gaat om een “elegante demon” die werkt in mensen die sterk gelovig zijn. Franciscus gebruikte zijn jaarlijkse kerstgroet om de kardinalen, bisschoppen en priesters die in de Heilige Stoel werken opnieuw duidelijk te maken dat zij zeker niet onberispelijk zijn en in feite bijzonder kwetsbaar zijn voor het kwaad.
  [naar artikel]
 22. Aedifica verhoogt dividend (05/09/2016 - De Tijd)
  17:53 Het snel groeiende Aedifica heeft het over het voorbije boekjaar (eindigend in juni) beter gedaan dan gebudgetteerd. Het verhoogt zijn dividend met 5 procent tot 2,10 euro per aandeel.
  [naar artikel]
 23. Het feminisme van Dior (30/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  “We Should All Be Feminists”, staat te lezen op één van de T-shirts op de catwalk bij Dior. Nieuwe creatief directeur Maria Grazia Chiuri, de opvolgster van Raf Simons, brengt met haar eerste collectie voor het Franse modehuis een ode aan de vrouw. Haar inspiratie haalde ze bij de gelijknamige lezing van Chimamanda Adichie, een Nigeriaanse schrijfster die wordt gezien als één van de belangrijkste van haar generatie en wiens teksten onder meer terugkomen op het nieuwe album van Beyoncé. Concreet uit de vrouwelijke kracht van Chiuri zich in elegante uniformen die het dna van Dior respecteren (jasjes met knopen, lange vrouwelijke rokken), maar het anderzijds over een speelse en stoere boeg gooien.
  [naar artikel]
 24. Laat Nederland inspiratie zijn voor de Belgische arbeidsdeal (13/06/2022 - De Tijd)
  20:48 De sleutel tot succes is werk. De Belgische politici kunnen vast wel inspiratie en voorbeelden bij Nederland halen.
  [naar artikel]
 25. Dit zijn de meest populaire meisjesnamen in de Babyspecial (29/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een Marie of een Mint? Een babynaam kiezen is leuk, maar kan ook lastig zijn. In onze Babyspecial vind je de meest uiteenlopende namen.
  [naar artikel]
 26. Dit zijn de meest populaire meisjesnamen in de Babyspecial (26/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Ella of liever Emana? Een babynaam kiezen is leuk, maar kan ook lastig zijn. In onze Babyspecial vind je de meest uiteenlopende namen.
  [naar artikel]
 27. Dit zijn de meest populaire meisjesnamen in de Babyspecial (02/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Van Aava tot Zola… Een babynaam kiezen is leuk, maar kan ook lastig zijn. In onze Babyspecial vind je de meest uiteenlopende namen.
  [naar artikel]
 28. Elegante waanzin (12/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 29. Elegante achteloosheid (07/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 30. VIDEO. Nieuwe show van Scala gaat in première, en Rocco Granata zag dat het goed was (23/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Gisterenavond trapte Scala hun nieuwe theatertournee 'Meisjesnamen' op gang in Puurs, een show met - u raadt het al - alleen maar nummers met...
  [naar artikel]
 31. Nog vakantie-inspiratie nodig? Hier gaan topmodellen op reis (10/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Instagram is hét sociale medium voor je dagelijkse brok inspiratie, ook voor je nakende vakantie. De zusjes Hadid, Emily Ratajkowski, Alessandra...
  [naar artikel]
 32. Vergeet verveling: inspiratie voor een geslaagde Krokusvakantie (binnen én buiten) (22/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Krokusvakantie staat weer voor de deur! Nog op zoek naar inspiratie voor jou en je kroost? Met onderstaande ideetjes haal je het meeste uit de...
  [naar artikel]
 33. Met Neos Maasmechelen naar Roemenië (14/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een rondreis van Boekarest door Transsylvanie en terug eindigend in Boekarest. Zo zag de achtdaagse reis van 22 tot en met 29 mei 2018 van Neos Maasmechelen eruit. De reis was volgeboekt, er mochten 37 mensen mee.
  [naar artikel]
 34. Culinaire inspiratie nodig? Met deze vijf kookboeken sla je meteen aan het koken (01/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Sta je te popelen om in potten en pannen te roeren? In deze vijf kookboeken doe je vast heel wat inspiratie op.
  [naar artikel]
 35. Amerikanen noemen hun dochters massaal Meghan, maar Emma blijft de populairste naam (15/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De naam Meghan is de snelste stijger in de ranglijst van Amerikaanse meisjesnamen. Dit blijkt uit de lijst van populairste Amerikaanse kindernamen...
  [naar artikel]
 36. Inspiratie nodig voor Halloween? Dit zijn de mooiste beautylooks uit Hollywood (31/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Deze week vertonen sterren zich ter ere van Halloween op hun engst. Nog wat inspiratie nodig voor je eigen look vanavond? Wij zochten (en vonden!)...
  [naar artikel]
 37. ‘Inspiratie is geen toeval, het is de beloning voor hard werk’ (01/10/2022 - De Tijd)
  01:00 We zoeken ernaar in LinkedIn-posts, in kookboeken en in onze leiders. Maar hoe werkt inspiratie? En is het alleen weggelegd voor Picasso’s? De Nederlandse psycholoog Ap Dijksterhuis schreef er een boe...
  [naar artikel]
 38. Inspiratie voor je eindejaarsmenu met Sonja Peeters: smaken van over heel de wereld (09/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ook deze week verrast NINA’s foodstylist Sonja Peeters met een heerlijk feestmenu, van voorgerecht tot dessert. Deze keer vond ze inspiratie in...
  [naar artikel]
 39. Gekocht voor 100 dollar, verkocht voor één miljoen: deze ‘auto’ was de inspiratie voor de Cybertruck (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Lotus Esprit, de hoekige sportwagen uit de jaren 70, vormde volgens Tesla-topman Elon Musk de inspiratie voor de elektrische Cybertruck van...
  [naar artikel]
 40. Culinaire boekenwurm? Deze foodies onthullen je hoe je favoriete literatuur voor inspiratie in de keuken kan zorgen (01/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Altijd honger maar niet altijd inspiratie? Foodie Files to the rescue. Elke maand deelt een bekende food blogger zijn keukengeheimen en elke week...
  [naar artikel]
 41. 'Eén op de acht Japanse scholieres zit in prostitutie' (28/03/2019 - De Morgen)
  Geeft 13 procent van de Japanse middelbare scholieres zich over aan 'betaald daten', veelal eindigend in seks? De Nederlandse juriste Maud de Boer-Buquicchio, speciaal VN-rapporteur voor kinderprostitutie, heeft met die bewering de woede van de Japanse regering over zich afgeroepen.
  [naar artikel]
 42. Inspiratie opdoen voor verbouwingen kon op renovatiedag (27/05/2018 - VRT NWS)
  Vlamingen hebben van oudsher een baksteen in de maag, maar de meesten renoveren tegenwoordig een woning. Er was dan ook veel belangstelling voor de renovatiedag van de Vlaamse architecten vandaag. Inspiratie was te vinden op bijna 100 plekken. Het Journaal pikte er twee uit in de buurt van Gent.
  [naar artikel]
 43. Don Quichot: eeuwige inspiratie voor de kunst (25/07/2018 - VRT NWS)
  Na een gevecht tegen windmolens is de film “The man who killed Don Quixote” van Terry Gilliam eindelijk te zien in de bioscoop. Het Quichot-thema is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor de kunst. Van Jacques Brel over Salvador Dali tot een standbeeld in Brussel.
  [naar artikel]
 44. Op zoek naar inspiratie? Deze orginele Halloweenoutfits helpen je alvast op weg (22/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het einde van oktober nadert en dat wil zeggen: tijd om je griezeligste outfit aan te trekken. Voor wie nog op zoek is naar inspiratie en creatief aan de slag wil, hebben we alvast enkele angstaanjagende outfits op een rijtje gezet.
  [naar artikel]
 45. Kunstenaars in quarantaine: ‘Ik vind inspiratie evengoed vanaf mijn keukenstoel’ (14/04/2020 - De Morgen)
  De Belgische kunstenaars ondergaan een periode van verplichte quarantaine. Zorgt het voor een creatieve boost, doet het gebrek aan prikkels de inspiratie opdrogen of is het gewoon business as usual? ‘Eindelijk is er ruimte voor vrij werk.’
  [naar artikel]
 46. Restaurants nog een weekend gesloten: drie foodblogs voor last minute inspiratie (06/06/2020 - Knack)
  Maandag openen veel restaurants opnieuw de deuren. Het is dus nog niet te laat om die culinaire horizon nog een keer te verruimen in eigen keuken. Deze vier foodblogs leveren genoeg inspiratie om zelfs een tweede lockdown vlotjes door te komen.
  [naar artikel]
 47. Francken haalt inspiratie bij Vlaams Belang, “maar er zijn ook wezenlijke verschillen” (23/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik lees de teksten van Vlaams Belang rond migratie en haal daar soms inspiratie uit.” Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA)...
  [naar artikel]
 48. De dunne grens tussen INSPIRATIE & PLAGIAAT (28/03/2019 - De Morgen)
  Mensen observeren en in beeld brengen als was het een natuurdocumentaire: de Neveneffecten deden het jaren geleden al, en nu heeft ook Iedereen beroemd zo'n rubriek. De grens tussen inspiratie en plagiaat is dun, maar er is niets mis met creatief stelen. 'Een tv-maker die beweert nog nooit iets gepikt te hebben, is een leugenaar.'
  [naar artikel]
 49. 2020 was niet alleen het coronajaar: nog nooit zoveel schadedossiers door stormen in ons land (04/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Ciara, Bella, Odette, Dennis,... Neen, het zijn niet de populairste jongens- en meisjesnamen van 2020. Wel de stormen die vorig jaar over ons land trokken en voor een recordaantal schadedossiers zorgden.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy