De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Arkasha: 'Ik werd een van de drie kneusjes die 250 euro werd beloofd om pas de volgende vlucht te nemen'

Flair

10/12/2022 - 09:55

'Mijn zaterdag heb ik dus op Brussels Airport doorgebracht.'


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP FLAIR

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 600 euro schadevergoeding voor reis van 50 euro: recordaantal Belgen eist geld voor te late vlucht (14/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Al 10.000 Belgen hebben dit jaar een schadevergoeding ­geëist omdat hun vlucht meer dan drie uur vertraging had of omdat de vlucht werd geannuleerd. Dat is al meer dan in heel 2016. Vliegtuigmaatschappijen hebben dit jaar al 1,7 miljoen euro moeten uitbetalen.
  [naar artikel]
 2. 600 euro schadevergoeding voor reis van 50 euro: recordaantal Belgen eist geld voor te late vlucht (14/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Al 10.000 Belgen hebben dit jaar een schadevergoeding ­geëist omdat hun vlucht meer dan drie uur vertraging had of omdat de vlucht werd geannuleerd. Dat is al meer dan in heel 2016. Vliegtuigmaatschappijen hebben dit jaar al 1,7 miljoen euro moeten uitbetalen.
  [naar artikel]
 3. Fotografie: het is alweer voorbij, maar wat werd er gefeest in oktober en november (05/12/2021 - De Morgen)
  Zelfs al verloopt ons feestgedruis binnenkort weer in mineur, we hebben toch eventjes de schade kunnen inhalen. Journaliste Arkasha Keysers en fotografe Aurélie Geurts gingen in oktober en november, toen er tamelijk zorgeloos gevierd en gedanst werd, partycrashen bij buren uit verschillende culturen.
  [naar artikel]
 4. Recordaantal Belgen eist geld voor te late vlucht (14/08/2017 - De Standaard)
  Al 10.000 Belgen hebben dit jaar een schadevergoeding ­geëist omdat hun vlucht meer dan drie uur vertraging had of omdat de vlucht werd geannuleerd. Dat is al meer dan in heel 2016. Vliegtuigmaatschappijen hebben dit jaar al 1,7 miljoen euro moeten uitbetalen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.
  [naar artikel]
 5. Britse mag doedelzak niet mee aan boord nemen van Ryanair-vlucht (18/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  “Een regelrechte schande is het hoe ik werd behandeld”, zegt de Britse doedelzakspeelster Jennifer Hutcheron. Op de terugweg naar huis werd ze op de luchthaven van Charleroi van een Ryanair-vlucht gehaald omdat ze weigerde haar doedelzak als ruimbagage mee te geven.
  [naar artikel]
 6. Brussel: kneusjes van juni starten juli sterk (03/07/2017 - De Tijd)
  11:58 De twee absolute kneusjes van de maand juni, Exmar en ASIT Biotech, worden op de eerste handelsdag van juli opgevist.
  [naar artikel]
 7. Recordaantal reizigers eist geld voor te late vlucht (14/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Al 10.000 Belgen hebben dit jaar een schadevergoeding geëist omdat hun vlucht meer dan drie uur vertraging had of omdat de vlucht werd geannuleerd. Dat is al meer dan in heel 2016.
  [naar artikel]
 8. Klimaat drijft in volgende decennia 140 miljoen migranten op de vlucht (20/03/2018 - Knack)
  De toenemende impact van de klimaatverandering in drie dichtbevolkte regio's in de wereld kan in de volgende dertig jaar 140 miljoen mensen op de vlucht drijven. Dat bedreigt de stabiliteit en de voortgang die geboekt is op het vlak van ontwikkeling, waarschuwt een rapport van de Wereldbank.
  [naar artikel]
 9. United Airlines gaat tickets van alle reizigers van veelbesproken vlucht terugbetalen (13/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vliegmaatschappij United Airlines heeft aan alle passagiers van vlucht 3411 beloofd dat ze hun vliegticket terugbetaald zullen krijgen. Die beslissing komt er nadat er zondag beelden waren opgedoken van een man die hardhandig van een vliegtuig werd verwijderd. De betokken man, David Dao, wil intussen een klacht indienen tegen de luchtvaartmaatschappij.
  [naar artikel]
 10. United Airlines biedt excuses aan nadat het passagier uit vliegtuig had gesleurd (11/04/2017 - De Redactie)
  Op een overboekte vlucht werd een man hardhandig van zijn stoel gehaald om later weer (bebloed) plaats te nemen. Het hele voorval werd gefilmd.
  [naar artikel]
 11. De wereld van morgen zal niet degene zijn die ons bij het uitbreken van de Covidcrisis werd beloofd (16/11/2020 - Express)
  Kort na het uitbreken van de Covidcrisis werd ons beloofd dat de wereld er post-Covid anders uit zou zien dan... The post De wereld van morgen zal niet degene zijn die ons bij het uitbreken van de Covidcrisis werd beloofd appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Migrant overleeft vlucht van drie uur in landingsgestel (28/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een migrant die zich verstopt had in het landingsgestel van een vliegtuig van American Airlines heeft een vlucht van circa drie uur tussen Guatemala City en Miami overleefd. Bij de landing in Miami werd hij gearresteerd.
  [naar artikel]
 13. Hegge steunt drie goede doelen (26/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Hegge vierde dit jaar haar 125-jarig bestaan. De genodigden voor de vieringen werden gevraagd om vrijwillig een gift te doen voor een goed doel. Op deze manier werd 12.595 euro ingezameld. Dit bedrag werd door Hegge aangevuld tot de mooie som van 15.000 euro die integraal verdeeld werd over drie lokale initiatieven.
  [naar artikel]
 14. Ze hadden elkaar beloofd het geheim mee te nemen in hun graf (11/05/2022 - De Standaard)
  Drie jongeren zijn opgepakt voor de brand in een leegstaand gebouwencomplex in Beringen in 2019. Daarbij kwamen twee brandweermannen om. De opgepakte tieners hadden elkaar beloofd hier eeuwig over te zwijgen, maar toen de speurders aanklopten, bekenden ze al snel.
  [naar artikel]
 15. Luikenaars beramen ripdeal in Maasmechelen maar slaan op de vlucht met Kalasjnikov op achterbank (20/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Drie mannen uit Luik riskeren celstraffen van drie jaar en geldboetes van 4.000 euro omdat ze een gewapende overval beraamden op een cannabisplantage in Maasmechelen. Het drietal werd gestoord door een toevallige passage van een politiepatrouille. Toen de agenten hen wilden controleren, sloegen de mannen met hun wagen op de vlucht. Uiteindelijk reden ze zichzelf vast toen ze een doodlopend straatje insloegen. Nadat ze de politiecombi tevergeefs van de baan probeerden rijden, konden ze gearresteerd worden.
  [naar artikel]
 16. Luchtvaartmaatschappij zet peuter op andere vlucht dan ouders (21/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na een reis door Europa hadden Stephanie en Andrew Braham een retourticket naar Australië geboekt met Qantas, de oudste en grootste luchtvaartmaatschappij van Australië. Maar wat bleek, toen de vlucht werd geannuleerd werden ze op een ander toestel gezet. Zonder hun 13 maanden oude peuter, die moest alleen vliegen met de volgende vlucht.
  [naar artikel]
 17. Slachtoffer zuuraanval na 3 jaar weer aan het werk: “Collega’s hebben beloofd mij nooit alleen te laten” (14/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op 20 februari 2015 veranderde het leven van Marina Tijssen (55) uit Olen voorgoed. Ze werd overgoten met zwavelzuur terwijl ze aan het werk was in de Delhaize op het Antwerpse Zuid. Bijna drie jaar en vijftig operaties later besloot ze om haar job als poetsvrouw opnieuw op te nemen.
  [naar artikel]
 18. Man tipt valse bommelding omdat hij vlucht niet wil missen (29/07/2018 - Metro)
  Op vakantie gaan is een zaak van leven en dood. Zo meldde een Amerikaanse passagier dat er een bom was gesignaleerd op een United Airlines-vlucht. Dat bleek nadien een fabeltje want de man wilde zijn vlucht halen. Die grap is hem nu duur komen te staan.  De 40-jarige Dana Carter uit Ohio zal de volgende keer dat hij een bommelding doet, wel twee keer nadenken. De man moet vier maanden de gevangenis in en zal ook nog eens een geldsom van 7.700 dollar (ongeveer 6.500 euro) moeten betalen. Carter meldde vorig jaar dat er ergens op een vlucht richting Texas-Dallas een bom verscholen zat. De vlucht werd geannuleerd en de man mocht op een later tijdstip vliegen, wat zijn oorspronkelijke bedoeling was. Helaas, zijn plan kwam aan het licht. Met pijnlijke gevolgen. Lees ook : Dit eten mag je wel meenemen op het vliegtuig Het bericht Man tipt valse bommelding omdat hij vlucht niet wil missen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Vrouw heeft vliegtuig voor zichzelf na boekingsfout (10/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Toen de vlucht van een Amerikaanse vrouw gecanceld werd, kregen alle passagiers een nieuwe vlucht aangeboden. De wijziging werd echter nooit...
  [naar artikel]
 20. Reclame op maat is als een slechtzittende jurk (01/04/2019 - VRT NWS)
  Reclame op maat op het internet komt vaak erg onhandig over. "Is het fijn dat die reclame geënt is op de sporen die we online achterlaten?", vraagt freelance journaliste Arkasha Keysers zich af in deze opinie. Volgens haar is het tijd voor betere en meer doorzichtige regels, die liefst handiger zijn dan de manier waarop België reclame door influencers  reguleert. Arkasha Keysers is lid van Open VRT, de kweekvijver voor digitaal mediatalent bij VRT dat kansen creëert door met hen samen te werken. Regelmatig verschijnt een column door een jongere op de medium-pagina van Open VRT. Wekelijks publiceert VRT NWS één van die schrijftalenten.
  [naar artikel]
 21. Minister Weyts: “Tijd om te doen wat we beloofd hebben, inclusief overkapping” (14/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  “Het is tijd om vooruit te gaan en te realiseren wat we beloofd hebben, namelijk meer mobiliteit en een betere leefbaarheid. En dus inclusief de overkapping van de Antwerpse Ring.” Dat zegt Vlaams Mobiliteitsminister Ben Weyts in reactie op de ambitienota van overkappingsintendant Alexander D’Hooghe. De intendant, die werd aangesteld door de regering, liet maandag weten dat het project 9 miljard euro zou kosten.
  [naar artikel]
 22. United Airlines bereikt akkoord met man die van vlucht werd gesleurd (27/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  United Airlines heeft een minnelijke schikking getroffen met de man die gewelddadig van een overboekte vlucht werd gezet in Chicago. Dat meldt
  [naar artikel]
 23. United Airlines bereikt akkoord met man die van vlucht werd gesleurd (27/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  United Airlines heeft een minnelijke schikking getroffen met de man die gewelddadig van een overboekte vlucht werd gezet in Chicago. Dat meldt
  [naar artikel]
 24. Drie paarden overleven zware stalbrand niet (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een nachtelijke stalbrand bij een manege in Olmen bij Balen zijn zaterdagnacht drie paarden om het leven gekomen. Twee bleven achter in de vlammenzee en eentje werd aangereden toen het op de vlucht sloeg. Even werd gevreesd voor vrijgekomen asbest in de buurt, na onderzoek bleek dat niet het geval.
  [naar artikel]
 25. Passagiers op Ryanair-vlucht Marokko-België schreeuwen het uit van angst (19/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het was dit weekend schrikken voor passagiers op een vlucht van Oudja in Marokko naar Charleroi tijdens storm Dennis. Door de storm werd het een hobbelige vlucht met heel wat turbulentie.Op beelden, gefilmd door een passagier, is te zien hoe doodsbange reizigers zicht vastklampen aan hun stoel, huilen en zelfs kokhalzen van de angst. Het vliegtuig van Ryanair landde na een vlucht van drie uur en 40 minuten veilig op de luchthaven van Charleroi. Niemand raakte gewond.
  [naar artikel]
 26. Zwalpende bestuurder veroorzaakt ongeval en vlucht (23/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie kreeg zaterdagavond een melding van een zwalpend voertuig op de Duinenlaan in Genk. De bestuurder, een vijftiger uit Genk, kon geen boorddocumenten voorleggen en was onder invloed van alcohol. Al snel werd duidelijk dat hij kort voordien in As betrokken was bij een ongeval met stoffelijke schade en hij de vlucht had genomen. Hij werd ter ontnuchtering meegenomen naar het commissariaat. Zijn voertuig werd getakeld.
  [naar artikel]
 27. RECONSTRUCTIE. Drie jaar geleden werd Johanna Jostameling (58) vermoord door Zweedse twintiger, maar nog steeds is er geen zicht op proces: “We wachten op uitlevering van de verdachte” (25/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Johanna Jostameling werd vandaag exact drie jaar geleden brutaal om het leven gebracht in haar appartement in het centrum van Mechelen. De Duits-Mechelse werd het slachtoffer van een moordenaar op de vlucht. Haar dader zit moment in een Noors psychiatrisch ziekenhuis nadat hij vorig jaar werd geïnterneerd door de rechter voor een moord op een jonge student. Drie jaar na datum is het nog steeds wachten op een proces. En of dat het er ook ooit zal van komen, hangt vreemd genoeg af van Frankrijk. Een reconstructie.
  [naar artikel]
 28. Aldi moet vrouw uit Dilsen-Stokkem 200.000 euro betalen: “Zo gepest dat ik er ziek van werd” (30/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Aldi moet een oud-medewerkster uit Dilsen-Stokkem 200.000 euro betalen, omdat de winkelketen “ernstig verwijtbaar” heeft gehandeld bij een conflict met haar leidinggevende. Hij maakt denigrerende opmerkingen als: ‘We krijgen volgende week tenten in de aanbieding, ook jouw maat zit erbij’. “Ik werd zo gepest dat ik er ziek van werd.”
  [naar artikel]
 29. Aldi moet vrouw uit Dilsen-Stokkem 200.000 euro betalen: “Zo gepest dat ik er ziek van werd” (30/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Supermarktketen Aldi moet een oud-medewerkster uit Dilsen-Stokkem 200.000 euro betalen, omdat de winkelketen “ernstig verwijtbaar” heeft gehandeld bij een conflict met haar leidinggevende. Hij maakt denigrerende opmerkingen als: ‘We krijgen volgende week tenten in de aanbieding, ook jouw maat zit erbij’. “Ik werd zo gepest dat ik er ziek van werd.”
  [naar artikel]
 30. Ondanks ‘vertraging’ van N-VA zou stemming over energiepremie van 196 euro volgende week plaatsvinden (22/10/2022 - Het Nieuwsblad)
  De energiepremie van 196 euro die de federale regering beloofd had voor november zou er dan toch op tijd moeten komen, dat meldt La Dernière Heure zaterdag. Er zou donderdag in de plenaire vergadering over gestemd kunnen worden.
  [naar artikel]
 31. Drie verdachten van homejacking in Zottegem op de vlucht na crash met wagen in Haaltert (27/11/2019 - Metro)
  In het Oost-Vlaamse Zottegem hebben drie gewapende mannen dinsdagavond een homejacking gepleegd, waarna ze met hun vluchtwagen in Haaltert zijn gecrasht. Dat werd vernomen bij de hulpdiensten. De homejacking gebeurde in de Potaardestraat in Erwetegem, een deelgemeente van Zottegem. De omstandigheden van de feiten zijn nog niet bekend, maar er was sprake van drie gewapende daders. De verdachten zouden daarna met hun vluchtwagen een ongeval veroorzaakt hebben in de straat Terlicht in Haaltert. De mannen namen te voet de vlucht en zijn momenteel nog spoorloos. bron: Belga Het bericht Drie verdachten van homejacking in Zottegem op de vlucht na crash met wagen in Haaltert verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Wanhopige student fietst 48 dagen lang naar huis omdat vlucht werd afgelast (15/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Sommige mensen gaan wel heel ver om terug thuis te geraken. Een Griekse uitwisselingsstudent op kot in Schotland kon niet verkroppen dat zijn vlucht werd afgelast. Hij moest en zou in Athene geraken. Dus fietste hij 3.500 kilometer huiswaarts.
  [naar artikel]
 33. Opposant die werd opgepakt na omleiding Ryanair-vlucht, zegt in video "bekentenissen af te leggen” (24/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Roman Protasevitsj, het Wit-Russische oppositielid dat zondag werd opgepakt na de omleiding van een Ryanair-vlucht naar Minsk, heeft maandag gezegd dat hij “is overgegaan tot bekentenissen”. Dat zei hij in een videoboodschap die werd uitgezonden op de openbare televisie. Oppositieleden zeggen op sociale media dat hij gedwongen werd om die verklaring af te leggen. Eerder op de avond werd gemeld dat Protasevitsj nu in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt. Dat schrijft althans Tadeus Giczan, hoofdredacteur van het oppositiekanaal Nexta, op Twitter. De woordvoerster van het Wit-Russische ministerie van Binnenlandse Zaken ontkent dat er sprake is van gezondheidsproblemen.
  [naar artikel]
 34. Koperdief vlucht weg op containerpark in Hoeselt (10/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een koperdief werd maandagochtend opgeschrikt door de parkwachters van het containerpark in Hoeselt. De dief sloeg op de vlucht en liet twee tassen met koperdraad achter. Op het oud containerpark op de Eikaart in Bilzen werd ook een koperdiefstal vastgesteld.
  [naar artikel]
 35. Trillend van angst werd journalist Raman Pratasevitsj afgevoerd uit het vliegtuig door Wit-Russische geheim agenten (24/05/2021 - De Morgen)
  De Wit-Russische journalist Raman Pratasevitsj trilde van angst toen hij zondag werd gearresteerd tijdens een Ryanair-vlucht tussen Griekenland en Litouwen. De vlucht werd gedwongen een tussenstop te maken in Wit-Rusland door het regime van dat land. Pratasevitsj kan de doodstraf krijgen. Een reconstructie van de gebeurtenissen.
  [naar artikel]
 36. Passagiers gaan elkaar te lijf op vlucht (06/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een zware vechtpartij tussen twee mannen op een vlucht van Japan naar Los Angeles werd vastgelegd op camera. Nog voor het vliegtuig in de lucht was, raakten de twee mannen slaags. Het gevecht werd blijkbaar uitgelokt door de man in het rood, die de andere man bedreigde zonder duidelijke reden.
  [naar artikel]
 37. Wit-Rusland leidt Ryanair-vlucht om: Europa overweegt sancties (24/05/2021 - Knack)
  Een Ryanair-vlucht van Athene naar Vilnius werd door Wit-Russische autoriteiten gedwongen een noodlanding te maken in Minsk, waar opposant Roman Protasevitsj werd aangehouden. Maandag wordt het voorval en eventuele sanctie tegen Wit-Rusland op de Europese top besproken.
  [naar artikel]
 38. Belgische zestiger die 4.000 mensen oplichtte voor in totaal 18 miljoen euro na 8 jaar op de vlucht opgepakt in Spanje (28/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Acht jaar is hij op de vlucht geweest, maar de 63-jarige Luikse oplichter Paul Halleux is nu toch opgepakt door de Spaanse politie. Hij werd gearresteerd in het huis waarin hij daar woonde in Alicante, in de buurt van Benidorm.
  [naar artikel]
 39. Red eens een plant dankzij de Groene Kneusjes-plantenbox (03/03/2020 - Metro)
  We kunnen er niet omheen: planten zijn lifesavers op heel wat gebieden. Ze geven je interieur een instant upgrade, ze zuiveren de lucht en ze geven je mentale welzijn een boost. Het is dan ook niet voor niets dat we met z’n allen massaal naar de winkels rennen om nog een plant, en nog een, en nog een in te slaan. Jammer genoeg zitten er ook minder mooie kanten aan je planten. Tijdens het kweekproces loopt er weleens iets mis, waardoor een plant een beetje raar groeit of waardoor er een bruin blad aan zit. Omdat plantenkwekers alleen perfecte exemplaren willen afleveren, worden die ‘misbakseltjes’ vaak gewoon weggegooid. Verrassing Jammer, want elke rasechte plantenliefhebber weet dat een plant er mits de nodige liefde snel weer bovenop kan komen. Online plantenwinkel Plantje.nl start daarom met de verkoop van de Groene Kneusjes-plantenbox. Die bevat een verrassingsinhoud van 50 à 60 euro en kost je 17,50 euro. Alle planten in de box hebben een schoonheidsfoutje, maar kunnen nog gered worden. Op die manier hoopt de webshop dat er minder planten onnodig in de vuilnisbak belanden, want al die restproducten zijn niet bepaald goed voor het milieu. En zorg je goed voor je Groene Kneusjes, dan heb je binnen de kortste keren een huis gevuld met groen en dat voor een spotprijs. Lees ook : IN BEELD. Deze plantentrends moet je in 2020 in huis halen Het bericht Red eens een plant dankzij de Groene Kneusjes-plantenbox verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 40. Aanwinst Arteaga gearriveerd (12/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Gerardo Arteaga, de nieuwe Mexicaanse linksachter van KRC Genk, is op weg van Schiphol naar Genk. Arteaga, die voor 3,5 miljoen euro werd weggeplukt bij Santos Laguna, landde om half drie met vlucht KL 686 in Amsterdam. Hij werd op Schiphol opgepikt door iemand van KRC Genk. Arteaga neemt in Genk in de vooravond zijn intrek in een appartement, waar hij een week in quarantaine moet. Arteaga is daarom ten vroegste inzetbaar op de derde speeldag op Standard, hij moet eerst twee negatieve coronatests afleggen.
  [naar artikel]
 41. "77 mensen beloofd in 2006, vorige week waren er vier": De Wever is gebrek aan justitiepersoneel beu (23/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) klaagt over het gebrek aan justitiepersoneel dat al jaren geleden werd beloofd door de federale
  [naar artikel]
 42. Hoe drie onbekende vrouwen wanhopige mama hebben geholpen tijdens vlucht, laat niemand onberoerd: “Engelen bestaan echt” (12/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Becca Kinsey uit Dallas moest met haar twee kleuters een vlucht nemen en dat liep niet van een leien dakje. Haar kindjes waren moe en huilden. De...
  [naar artikel]
 43. Gelukkig nieuwjaar, én gelukkige 20e verjaardag euro! (01/01/2019 - VRT NWS)
  Op Nieuwjaar vieren we niet enkel de start van een nieuw jaar, maar ook de verjaardag van de euro. De Europese eenheidsmunt bestaat vandaag dag op dag 20 jaar. Op 1 januari 1999 werd de euro in 11 Europese lidstaten tegelijk de officiële munteenheid. Pas drie jaar later, op 1 januari 2002 werd de euro tastbaar en kwamen er nieuwe munten en biljetten in omloop.
  [naar artikel]
 44. Uber-chauffeur vrijgesproken na bewust vervoeren van drugsdealers (03/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De correctionele rechtbank van Tongeren heeft drie mannen veroordeeld tot een gevangenisstraf van dertig maanden voor een uit de hand gelopen drugsdeal die eindigde met een afpersing. Een Nederlandse Uber-chauffeur die twee van de drie mannen naar Lanaken vervoerde, werd vrijgesproken. In totaal werd een bedrag van 9.215 euro, waaronder de 7.800 euro die de mannen buitmaakten, verbeurd verklaard.
  [naar artikel]
 45. Drie Russen en Oekraïener vervolgd voor neerhalen vlucht MH17 (20/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  NIEUWEGEIN“We hebben bewijzen dat Rusland de raketwerper leverde waarmee vlucht MH17 werd neergehaald.” Dat verklaarde de Nederlandse hoofdofficier Fred Westerbeke gisteren op een persconferentie, waarop hij ook de namen van vier verdachten bekendmaakte. Het gaat om Russische spionnen. Moskou blijft alle betrokkenheid ontkennen.
  [naar artikel]
 46. Oplichting (22/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een vrouw uit Dilsen is opgelicht door een nepmaatschappij die vluchten naar Barcelona aanbood. De vrouw boekte een vlucht en betaalde online met mastercard. Op haar afrekening stelde ze vast dat er iedere dag, meermaals 0,99 cent werd afgehaald. Het totaalbedrag was intussen 500 euro. De kaart werd geblokkeerd. De vrouw heeft aangifte gedaan bij de politie.
  [naar artikel]
 47. Inschrijvingen voor BoslandTrail pieken na inkorting van Dodentocht: “Overstelpt met telefoontjes” (10/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Toen deze morgen bekend werd dat de Dodentocht werd ingekort tot 65 km, stond bij de organisatie van de BoslandTrail de telefoon roodgloeiend. “De vraag om deel te nemen aan onze trail van 100 km in september nam een vlucht”, stelt Lennert Lodewijks van de organisatie.
  [naar artikel]
 48. Drie inbraken in Zonhoven (20/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen weekend is in Zonhoven in de Vogelzangstraat, de Moverkensstraat en op de Industrieweg een inbraak vastgesteld. Op alle drie de adressen werd een raam verbrijzeld of geforceerd om binnen te geraken. Bij de inbraak in de Vogelzangstraat werden de daders vrijdag rond 23 uur door de inwoners verrast en sloegen meteen op de vlucht. In de Moverkensstraat werden zaterdagavond geld, juwelen en enkele elektronische apparaten buitgemaakt. Op het laatste adres werd niets gestolen. (mm)
  [naar artikel]
 49. Verenigd Koninkrijk bereid om 20.000 Afghaanse vluchtelingen op te nemen (18/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Verenigd Koninkrijk zal de komende jaren zo’n 20.000 Afghanen opnemen die op de vlucht zijn voor de taliban en een groot risico lopen. Dit jaar nog worden er zo al tot 5.000 Afghaanse vluchtelingen verwelkomd, heeft de Britse premier Boris Johnson beloofd.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy